ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד תמונות קבצי RAW של DSLR / עיבוד וידאו של גופרו 6 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום CC , לפעמים נעזר בפוטושופ לטיפול בתמונות, עריכת גופרו (PowerDirector או Quick של גופרו) יתכן שמידי פעם סרטון קצר של 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב נייד ASUS K53E שקניתי לפני כמה שנים עם מעבד I3 2310M 2.10GHZ ו 2 גיגה זיכרון אני משתמש בו בעיקר לגלישה לאינטרנט מוזיקה וסרטים(אני לא מפעיל בו משחקים) הבעיה היא לפעמים המחשב מקרטע שאני מפעיל קצת יותר משני טאבים בFIREFOX והאייטנוס פועל בקרע(יש לי ספרייה גדולה כמעט 40 גיגה בו) ושלא נדבר שחס וחלילה פועל סרטון יוטיוב או OFFICE אז המחשב בכלל מת. השאלה שלי האם כדי להגדיל את הזכרון במחשב והאם יהיה שיפור משמעותית ועובודה יותר חקלה?.. ואם כן איזה סוג זיכרון אני צריך? דרך אגב אני מריץ ווינדוס 8 64 ביט תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב עבור משחקי מחשב עד 5K. מצורף השאלון לבניית מפרט המחשב. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם לא ניתן תרשמו לי את המפרט הכי זול שתמצאו בהתאם לשימושים אלו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. pubg, משחקי FPS כגון FARCRY5,משחקי ספורט וכו' -מהי הרזולוצי…
-
- 32 תגובות
- 7.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב אנשים, מה נשמע? רציתי לקבל חוות דעת מהמומחים כאן בפורום על מפרט שהורכב. האם הוא מנצל את התקציב כמו שצריך? האם החלקים טובים?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עיבוד מוזיקה, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Cubase/Ableton/VST Plugins (שימוש תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים מסך ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. …
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום. אני קונה לי מחשב שיהיה מיועד בעיקר לאינרטנט ומשחקים חדשים קלים, אין לי צורך בכרטיס מסך מפוצץ, שכן למעט GTA אני לא חובב משחקי FPS, בעיקר אני משחק משחקי אסטרטגיה כך שכרטיס מסך מטורף לא צריך אולי OB יספיק אפילו. אגב נא לא לחרוג, אבל אם זה ממש שווה אז תגידו (יותר מ200 ש"ח חריגה לא תתקבל). המחשב אמור לסחוב הכל לשנה הקרובה מבחינת משחקים, מצדי שיהיה על סופר דופר LOW ורז' של 640-400. שאלה נוספת מה יותר טוב? X4500 מובנה של אינטל, HD4200, או 8300GT
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מחליף ומוסיף רכיבים זה המפרט הסופי שלי Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 8gb kingston ddr3 Gigabyte 7850 2GB GDDR5 Oc Version Nanoxia DS1 - Deep Silence 1 Black Antec high current gamer 620w Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter X2 DVDRW LITE-ON x24 Logitech mx518 Thermaltake meka g1 Audio Technica ath-m50 Dell UltraSharp 2407WFP סה"כ יוצא לי 2735 ש"ח למעבד לוח אם מארז וה SSD מה שצבוע באדום אני מחליף מה שכחול זה משהו קיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא רלוונטי כי זה שידרוג א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי כי זה שידרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מ…
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הזמניתי מחשב נייד מחול.. מה אתם אומרים עליו? הזמני מdell outlet כמה נראה לכם שהוא שווה? מפרט: Latitude E6400 Laptop: Intel Core 2 Duo T9800 (2.93GHz, 6M L2 Cache, 1066MHz FSB) No Fingerprint Reader Dell Bluetooth 5 Button Travel Mouse Back-lit Keyboard Label 250 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200 RPM) 14.1 inch UltraSharp WXGA+ LED Display - Brush Metal Black Information 90W AC Adapter NO Intel vPro Secure Advanced Hardware Enabled Systems Management Genuine Windows Vista Ultimate 9 Cell Primary Battery Power DVD Software Power DVD Software CD Information 4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (1 DIMMs) 125V Power Cord Regal Red 56k Modem Operating System Label Reso…
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, כמו שזכור לכם ,אני אהבתי מאוד את עיצוב המקבוק , אבל כבר עכשיו ירדתי מהעיצוב ואני מחפש מחשב כבר עם דרישות בשביל עצמי ,אבל גם עיצוב חשוב לי בחינת צבע השתלבות וצורה . אך לא באתי לבקש המלצה לדגם , אלא לדעת כמה דברים . 1.רזולוציה , מה טוב בזה שהיא גבוהה במחשבים הניידים ? ======================================================================= 2.מה זה אמצעי הקלט? ======================================================================= 3.משקל הוא פרמטר חשוב אך ורק בניידות מחוץ לבית? ======================================================================= 4.על פי מה ולמה בוחרים זמן סוללה ארוך? במידה וזמן הסוללה קצר ,אפשר לסדר את זה עלידי קנית סוללה נוספת (שימוש בשניהן במקב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=56&subcatid=81&prodid=258&keySearch= אני יודע שזה כרטיס מובנה למחשבים נייחים... לא הצלחתי למצוא שום דבר על זה לניידים. מה טיבו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים, אני צריך עזרה בבניית 2 מפרטים לאינטרנט סרטים וקצת משחקים.. (לא גיימר!). לכלול גם מסך 22" טוב... מפרט אחד ב3000 ואחד ב4000.. תודה רבה אלופים.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הי אני צריך בבקשה בשביל שכן שלי מפרט מחשב בסביבות 1,500-2,000 ש"ח. בלי מסך.. הוא מעוניין להפעיל רק מידיי פעם איזשהו משחק - לא משהו רציני מידיי ולכן אני צריך בשבילו לוח אם עם כרטיס מסך ONBOARD.. ליד הבית יש KSP אז 90% שקונים משם הכל...(KSP ירולשים - הר חוצבים או תלפיות גם אפשרי) ואפשרי גם לקנות מאייבורי (גבעת שאול) ולקבל שירות מעל הממוצע... (פשוט הגוף שאבא שלי עובד איתו מזמין מהם הזמנות רציניות ולא כדאי להם לאבד לקוח עסקי רב ערך...) ללא ציוד היקפי. הוא רוצה ראם 4GB - אפשרי בתקציב הזה? בכלל נחוץ כזה נפח זיכרון?? יש הצעות למפרט נחמד? ת-ו-ד-ה!
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום חבר שלי ביקש שאני יעזור לו להרכיב מפרט, הוא משחק מידי פעם (בכל זאת הוא חייל) התקציב שלו הוא 4.5 וזה אמור להספיק למסך. אין אפשרות לעבור את הקו הזה. זה לא קיים. אני בניתי את המפרט הבא בKSP, אם יש לכם דרך לקצץ או להכניס דברים טובים יותר תבורכו: Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 800 K8N Neo4 Platinum (s939 nF4Ultra 780 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X2 570 RADEON X700 LE 128MB PCI-E 885 80GB SATA II 7200RPM 8MB 370 Teac/SONY 1.44 50 2202 ATX MIDI PFC, usb 165 17'' 786 PFS FLAT 690 מקלדת + עבכר 20 סך הכל 4310 צריך להוסיף עוד קומבו שלא מצאתי ב KSP, זה בטח עוד 150 200 שקל, הרכבה עוד 190. יוצא על…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד על סף קניה של מחשב נייד תוצרת TOSHIBA, רציתי לדעת איך הם בתור ספק, ואיך המחשבים שהם מייצרים, האם הם חזקים וטובים? האם הם יציבים ויחזיקו מעמד וזמן כמו שצריך? לאיזה חברה אפשר להשוואת אותם פחות או יותר? יעזור לי אם תוכלו לענות במהירות יחסית כי כפי שאמרתי אני על סף קניה של המוצר. תודה שוב דן
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
:xyxthumbs: השימושים זה למשחקים כבדים וגם שימוש כללי .... ללא OC
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ב 3000 ש"ח, ניתן לחרוג אם התמורה משמעותית עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש לי מסך 23' של דל U2312HM, אם תגידו לי שזה צוואר בקבוק או משהו אשקול לרכוש חדש 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מסולם 1-10 ש 10 הוא השקט ביותר מספיק 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7.…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, חשבתי על המפרט הזה למחשב בעל ליבה כפולה: מעבד: ?P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? לוח אם: ?ASUS P5ND2SL Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2? זכרונות DDR II 533 ?512MB Aeneon*2 כרטיס מסך: כמה אפשרויות: 1. ?ASUS RADEON AX550GE 256MB PCI-E, DVI , TV? 2. Gygabyte 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL)? 3. Sapphire (ATI ?RADEON 9600XT 256MB? 4. ?ATI RADEON 9600XT TV, DVI 256MB (BULK כל הכרטיסי מסך הנ"ל עולים 650. אם יש למישהו הצעה עדיפה, אני אשמח לשמוע. דיסק קשיח: ?WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB? צורב די וי די: ?LG 4167B +x16 -X8 Dual x6 מארז: ?HEC Compucase CI-6A21 400W? מסך: ?POLYVIEW TFT 19'' V396 8 msec +SP +DVI? כולל עכבר וכונן פל…
-
- 12 תגובות
- 825 צפיות
-
-
צריך מחשב נייד בתקציב עד 5500 שקלים לטובת עיצוב גרפי ב: 1. Photoshop 2. FreeHand 3. InDesign 4. Illustrator תודה.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אז ככה חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש למה שלי פג תוקפו אני צריך מחשב שיוכל להריץ לי משחקים בכיף שיהיה אפשר להעביר תזמן ומחשב שיעבוד מהר וטוב התקציב שלי הוא בין 2.5 ל 3 כמו שיחזיק לי שנה עם משחקים חדשים עד הצבא תודה מראש וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום, מעוניין בחוות דעתכם על מפרט על מחשב זה לצרכי גיימינג (והפרדתי לשרשור נפרד גם מחשב נוסף לצרכים משרדיים) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב רצוי 5700 ש"ח (גמיש - מחפש sweet-spot של יחס עלות תועלת) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עיבוד תמונה ווידאו בסיסיים, ומשרדי כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף החלטתי מה אני צריך ורוצה לדעת את דעתכם לפני קניה. האם המפרט הבא אכן מתאים לדרישות שהם: עיצוב גרפי, עריכת תמונות וסרטונים יצירת אנימציה דו-מימדית ותלת-מימדית. התוכנות: free hand , 3d studiomax, advanced 3ds max, photoshop, premiere, flash, after effects, illustrator, in design, dream weaver מעבד: INTEL QUAD CORE Q9450 2.66GHZ 12MB BOX מחיר: 1450 ש"ח לוח: Asus Maximus Formula מחיר: 1150 ש"ח זיכרון: OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ מחיר: 650 ש"ח כ. מסך: ATI SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT crossfire ATI SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT מחיר: 1850 ש"ח קירור מים: Thermaltake Bigwater 735 Liquid Cooling CL-W00…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל חשוב לציין שחלק מהחלקים אני קונה בארץ וחלק אני מקבל מחו"ל... מטרות המחשב: מעט משחקים- בעיקר מנג'ר, עריכה גראפית בתלת מימד, אינטרנט, צפייה בסרטים(כולל HD),חשוב שיהיה בנוי לעומס(הרבה תוכנות פתוחות בו זמנית) לא מעוניין לבצע OC יש לי כרגע מפרט חלקי ואני אשמח אם תשלימו לי אותו ותשפרו אותו: מעבד: intel i7 920 2.66 1000 ש"ח לוח אם: Asus X58 Rampage II 850 ש"ח זיכרון: OCZ Gold XTC Triple Channel Kit 6 GB ( 3 x 2 GB ) Memory - DIMM 240-pin - 1600 MHz 420 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4870 1GB DDR5 570 ש"ח (כרגע יש מסך 19" אבל בקרוב מאוד אני הולך להשתמש ב 32" של סמסונג) צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤125 מארז+ספק: אני לא מבין בנו…
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
החלטתי לעבור לנייח שמיועד לגיימינג ולכן מוכר את הלפטופ + חלקים של הנייח הישן. מפרט של הלפטופ: דגם: HP Pavilion dv6-3187la מעבד: 1.6 GHz Intel Core i7-720QM Processor זכרון: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 5650 Graphics 1GB הארד דיסק: 500GB רישיון חוקי Win7 Premium 64bit קישור למפרט מלא (בוצע שדרוג זכרונות): http://bizsupport1.austin.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c02525053〈=en&cc=us&taskId=101&prodSeriesId=4247579 בנוסף ברשותי ספק כוח ומארז ורציתי לדעת אם שווים משהו וכמה (יש מה לעשות איתם במפרט החדש?): ספק כוח: Enermax Liberty 400W, כחדש בקושי בוצע בו שימוש. קישור למוצר:http://www.shirion-computers.com/Produc…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נא עזרתכם בגיבוש מפרט כזה - אך עם אופצייה למעבד של אינטל P4 - ובמידה ולא ניתן, אזי גם AMD הולך. ציוד הקפי - אינו נחוץ כוננים, צורבים וכו' - אינו נחוץ רמקולים - אינו נחוץ המחשב ישמש בעיקר ל: צפייה בסרטים משחקים מוזיקה קצת עבודה בפוטושופ (לעיצוב אתרים) בנוסף, הייתי מאד שמח להמלצה על חנות-אינטרנט טובה ומהימנה מניסיונכם (ראיתי שהרבה התייחסו ל-KSP, אך לי היה ניסיון לא טוב איתם!). האם מישהו מכיר את "נועה מחשבים"? יכול להמליץ עליה או על עוד אחרים? מאד מודה לכם על העזרה מראש, אבירם
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם בעיקר לעוזרים אני מעוניין לבנות לאחי מחשב (כנראה אני לא אבנה לבד) תלוי בכם בוא ניגש לעניין אחי צעיר חמוד ומעוניין בבחו......באא תקציב 2500 ואני צריך: מעבד AMD חובה! ככה משו *3000 לוח אם תומך AMD וכו... DDR כרטיס מסך משו כמו Gforce 6200 וחשוב שלא יחרוג מאקס' 880 ש"ח ואם נשאר משו בכיס זכרון DDR מהחדשים (אני לא מבין, לא לכעוס) תודה רבה לכם אתם לא מסינים כמה אתם עוזרים לי. אולי כן?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-