ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,368 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש המלצות למחשב נייד עד 3000 ש"ח, המחשב הולך לשמש בעיקר לגרפיקה Maya, Zbrush, Photoshop, After Effect וכ'ו. לא ממש חשוב לי מותג או עיצוב של מחשב, רק שיהיה אמין וטוב. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אחרי קריאה מרובה בפורום וחיפוש... לא מצאתי לי משהו שיתאים לי.. אז ככה המחשב למשחקים.... אין צורך בצורב ורמקולים... אבל כל השאר צריך.... תודה ויום טוב...
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מחשב למטרה משרדית, אופיס וכו', סרטים HD. משקל בסביבות 1.5 קילו . מסך 13-14 רזולוציה FHD מינימום. אחריות 3 שנים. המעבדים מהדור החדש בעדיפות. SSD גם רצוי
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות באילת, ככה שבלי מע"מ התקציב שלי הוא 4K * מטרות המחשב? עבודה משרדית (לימודים בעתיד), משחקים קלים (גג CS GO), אינטרנט, יוטיוב, הזרמת סרטים ותכנים לטלוויזיה/Xbox One. * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה שעדיף .. * רזולוציית המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 5 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא מבין בזה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי אני עוזר לחבר לקנות מחשב חשוב שהמעבד יהיה לפחות מסדרת 7000 עדיפות למחשב שמגיע בלי מערכת הפעלה שהמחשב יתמוך בזכרונות של 800 מגה הרץ (אם יש אפשרות שכבר יהיה כלול במפרט) ארד דיסק לא חובה נפח גדול כי כנראה שהוא ישדרג ל7200 rpm (אם זה לא יהיה כלול במפרט..) וכמובן מאיץ גרפי טוב אני יודע שבתקציב הזה לא יהיה ניתן למצוא הרבה.. לכן אשמח לשמוע חריגות תודה מראש לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מחפש מחשב מפלצת שיוכל לערוך ב-4K, אבל כן מחשב שיוכל להחזיק את עצמו לשנים הקרובות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אפטר (גם 3D Elements), פרמייר, פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר/פרמייר, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיהיה פה הכול כל הציוד היקיפי כולל מסך LCD שיהיה צורב DVD מחשב בשביל משחקים ואינטרנט ושירים תודה לעזוריםםם
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מחשב נייד עד 5000 ש"ח ללא חריגה לצערי. חשוב לי הדברים הבאים: * הארד דיסק בנפח גדול * שיתמוך במשחקים קצת מעל GTA ודומיו * זיכרון RAM גבוה ככל האפשר * 15.6' ומעלה כמובן * צורב DVD * קורא כרטיסים * טביעת אצבע לא משנה לי אם יהיו חיבורי USB2 או 3. תודה רבה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כיוון שהוא הולך להחליף את המחשב בבית, אני מעדיף 17". מישהו יודע איך ה-4710s של HP? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14269 על פניו, הוא עומד בכל הקריטריונים, חוץ מהאחריות המוגבלת. מישהו יודע כמה HP גובים על הארכת אחריות? בתודה,
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיחליף לי את המחשב הנייח. בעיקר משתמש לאינטרנט ווידאו וגם לפעמים משחקים. דרישות: מסך 13+ אינץ זיכרון 3-4 גיגה דיסק 250+ גיגה כרטיס מסך טוב ומעבד טוב מה דעתכם על המחשב הזה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172511&type=product&id=1218043606827 וזה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9366651&type=product&id=1218092150636 אני דואג שאולי אין ביטוח לארץ ואז לא כדאי לקנות. האיכות של המחשבים האלה טובה? אם זה מחשב מחול אז אני אחכה 3 חודשים. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש עם כרטיס גרפי של ATI ומעבד AMD. זכרון RAM לפחות 2 גיגה. ללא מסך וציוד הקפי. כמו חן אני משתמש במערכת הפעלה לינוקס ולכן אני רוצה שהחומרה תתמך ע"י לינוקס הכי טוב שאפשר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב עד 6000 לגיימינג צפיית סרטים חשוב שיהיה כניסה לכבל רשת ושהכרטיס יתמוך בסיבים הארדיסק גדול וחשבתי מאוד ללכת על dell בגלל האחריות שלהם אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
- 1 follower
-
-
לאור מעבר דירה החלטתי לקנות מחשב חדש ולאור מצוקת מקום אפשרית אני שוקל לקנות מחשב נייד ולא נייח. תקציב: בסביבות ה 6000 ש"ח. מטרות: השימושים צנועים ולא אמורים להוות בעיה. בעיקר עבודות משרדיות (אם כי המסמכים עלולים להיות גדולים והעבודה היא על מספר מסמכים במקביל), אינטרנט, צפייה ווידאו, תכנות. משקל רצוי/סוללה: המחשב אמור לשמש כמחשב ביתי ויכולת התניידות מחוץ לדירה לא מהווה שיקול חשוב ולכן אלו לא גורמים שצריכים להיות שיקול. גודל המסך: הייתי שמח עם העבודה (מסמכי טקסט ואינטרנט) תהייה נוחה ככל האפשר. מאחר ואין בעיה של משקל, נראה לי שמסך 15" הוא המתאים ביותר, רק שהמסך יהיה מסך טוב. יציאות מיוחדות? יכולת לחבר את המחשב לטלביזיה יכולה להיות אופציה נחמדה. מערכת הפעלה: המחשב צריך להיו…
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
עם לוח אם INTEL עם מעבד 4 ליבות ו 4 ג'יגה RAM עבודה עיקרית עריכת וידיאו
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שמחפש מחשב נייד הוא צריך את זה ללימודים ועבודה הוא לומד תיכנות וצריך מחשב חזק. הדברים שחשובים לו הם: מעבד מעל 2 גיגה זיכרון 4 ג'יגה מסך 15.4" דיסק קשיח לפחות 250 ג'יגה. אשמח להצעות אני פשוט לא מכיר את הדגמים של dell מה הכי מומלץ . והוא צריך דווקא של החברה הזאת כי שם יש לו הנחה הוא רק צריך לבחור.
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב חזק למטרת גרפיקה מעבד I7 RAM 8 GB כרטיס מסך חיצוני (לא למשחקים - רק שלא יגנוב מהRAM של המעבד) מקלדת מוארת - חובה ! דיסק קשיח או 7200 סל"ד או כונן פלאש SSD בנפח 500 +- תקשורת אלחוטית WI-FI מסך FHD בגודל 15.6 +- תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מחפש מחשב עד 7000 ש"ח כולל מסך וציוד גרפי ותוכנות חשובות... תודה מראש... עומרי.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מטרת המחשב: אינטרנט, עבודות עם אופיס וקצת מוזיקה. גודל המסך: מעל בין 13-15. משקל: עד 2 קילו. אני מעדיף שהמשקל יבוא על חשבון המסך. הניידות חשובה לי יותר. אורך סוללה: 2-3 שעות. אם אפשר יותר, למה לא. אך שלא יפגע בניידות. (כלומר, שהמשקל ישאר נמוך) צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, בלוטות' גודל מינימלי של דיסק קשיח - 250GB. אפשר מכני, אך רצוי שתהיה אופציה לחיבור SSD אם בעתיד אני ירצה לשדרג. כונן CD\DVD צורב - כן כונן בלו ריי - אין צורך נדרשת אחריות בין לאומית?: כן המחשב יקנה בארה"ב במידה וימצא שהמחיר זול יותר. האם בתקציב להכניס מערכת הפעלה ?: רצוי. התקציב - 4000 ש"ח, או 1000$ +-המחשב יקנה בארה"ב אם המחיר יהיה זול יותר שם. (אני יזמין אותו לבית של מכר, והוא יביא לי אותו כשהוא יגיע לאר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד לשימוש כללי עד 3500 ש"ח. * מטרות המחשב - לימודים, עבודה, גלישה (יוטיוב), סרטים, משחקים קלים וכו'. * גודל המסך - 15.6 יספיק (אפשרי פחות) * רזולוציית המסך - לפחות 1366x768 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth - אין צורך. * כונן קשיח - כונן SSD (לא פלאש מודול, אלא כונן בפני עצמו) 128GB * כונן אופטי - לא. * מערכת הפעלה - ווינדוז 8 * מסך מגע - לא. * חנות לקנייה - KSP\OMC\BUG\IVORY (אלו החניות הקיימות באיזור המגורים שלי, מעוניין לקנות ולקבל את המחשב במקום ולא להמתין להזמנה) מצאתי מספר מחשבים ואף שקלתי לקנות מחשב "זול" ולהחליף לו את ההארדדיסק בSSD יש את הפוג'יטסו הזה שנראה לי שתפסלו http://ksp.co.il/?uin=1927…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע עבודה משרדית בהמשך לשדרג למחשב יותר חזק בשביל עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere, After Effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך עדיף למובנה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צור…
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי אני סטודנט לעיצוב גרפי ואני מחפש מחשב שמריץ תוכנות לעריכת וידאו בלי לאגים ושיכול לשמש אותי גם לקצת גיימינג 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה7000 שח אבל אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לעריכה גרפית בדגש על AFTER EFFECTS. עדיף שיוכל גם להריץ משחקים כמו Skyrim 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך גדול ואיכותי בסביבות 27"+מקלדת עברית 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל השאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית בלבד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מאט, עדיפות ל-13.3 אבל אפשר גם 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) חסר חשיבות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? חסר חשיבות * משקל רצוי? אם יש משהו שעומד במחיר המשקל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן …
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות מחשב, לצרכיי שיטוט באנטרט, צפיה בסרטים אופיס, וכו. לא צריך מפרט מאוד מאוד חזק. צריךHDMI ושיוכל להריץ סרטי HD באיכות סבירה ובלי קפיצות ובעיות. הכי חשוב - מסך מט. אני לא יכול לסבול את המסכים המבריקים, הם משגעים אותי. התקציב שלי הוא מאוד נמוך, עד 3000. אם אין בתקציב הזה, אנא פרטו את הדגמים בתקציב הנמוך ביותר, עם מסך מט, כדי שאוכל להשוות בנהם ולבחור בסוף.. רוב תודות
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, הוריי ביקשו ממני שאקנה להם מחשב והגעתי למסקנה שנייד עם תחנת עגינה יספק להם את הכלי הטוב ביותר (הם לא מסתדרים עם חיבור כבלים וכאלה...). הדרישות מהמחשב מבחינת חומרה צנועות מאוד, השימושים שלהם במחשב מינימליים (אופיס, דוא"ל וכו'). אז בקיצור, אני מעוניין במחשב זול ככל הניתן שיכלול תחנת עגינה (בסקירה שערכתי מחיר תחנת עגינה הוא כ700 ש"ח, כמובן שיש להכניס זאת למחיר הכולל). מובן שעל תחנת העגינה להכיל: חיבור למסך, כונן דיסקים (צורב?), חיבור אוזניות וUSB. אם מגבלות התקציב שלי הן רחוקות מהמציאות לדעתכם, אשמח אם תגידו לי זאת ואנסה לתקן. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * הא…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו 2 BF3, Skyrim, Total War Rome. בקיצור, משחקים לא הכי חדשים כמו GTA V אך גם לא ישנים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות ואם FPS נוח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-