עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Abyss3,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר, כמובן שאני לא אומר להתפשר לגמרי ולהציע לי במקום מארז אקווריום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, מוזיקה מולטי-טאסקינג של דברים שונים, וגיימינג קל מאוד (אני לא משחק בכלל במחשב, אבל אולי ארצה איזה משחק קל פה ושם) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כרגע שום דבר מיוחד, אבל בעתיד סביר מאוד להניח שיצוץ משהו, אני לא מדבר על עריכה גראפית שתדרוש מחשב על, אבל בהחלט אפשרי איזור התכנות וכל היוצא בזאת. -אילו משחקים …

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  2. היי חברים, אם אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג באילת, מה הן האפשרויות שלי? האם לרכוש הכל בחלקים בודדים בקי אס פי / אייבורי? האם יש מפרטים שלמים שניתן לרכוש לשם? האם יש חנויות אחרות באילת שמתמחות בנושא? מה אתם הייתם עושים? (תדמיינו את הקול של חיים הכט)

3. Started by DeaglinG,

שלום, אחותי כרגע בטיול בארה"ב (וושינגטון סטייט) והיא רוצה לקנות לשנינו מחשב נייד (1 לכל אחד) עכשיו התקציב הוא בסביבות ה850$ והוא צריך להיות סביר, לא למשחקים כבדים אבל גם לא משהו עלוב מצאתי את המחשב הזה בcompusa http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&N=200334+502378+4294966755+4294964739&Ne=300817&product_code=341390&Pn=Pavilion_dv6110us_Notebook מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by habub25,

שלום חברים, בזמן הקרוב אני נוסע לחו"ל ולכן נאלץ להפרד מהמחשב שלי, שבניתי והשקעתי בו לאורך השנים. רציתי לברר מה דעתכם, בכמה אוכל למכור את המערכת. מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box קירור למעבד: Scythe Mugen 2 לוח אם: Asrock P67 Extreme4 זיכרון: G.Skill DDR3 8GB 1600MHz 9-9-9-24 Ripjaws מארז: Fractal Design R4 Black + Schyte Slipstream Fan כרטיס מסך: GainWard Geforce GTX570 GoldenSample + Arctic Cooling Accelero Extreme 2 כרטיס קול: Auzentech Bravura 7.1 (כרטיס קול שלא נמכר בארץ) קשיחים: Samsung 1T + Seagate 1T + SSD Intel 120GB ספק כוח: ThermalTake ThoughPower 775W 80+ Bronze כונן דיסקים: LG Black 24X כל מרכיבי הליבה נקנו…

• 35 תגובות
    • 7.2k צפיות
  5. אשמח לעזרה לגבי מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-3.5K אבל רצוי פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי עם קצת עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  6. Started by TeAm_HeLLoW,

ViewSonic 19'' VX924 4ms Antec TX1088 AMG Metallic Grey SOHO Case Amd athlon64 X2 Dual Core 4800 DFI LANPARTY UT NF4 SLI-DR Athlon 64 RAID 2x Leadtek Geforce 7800 GT 1x Western Digital SATA 10000Rpm 74GB Raptor 8MB Buffer 3x Maxtor DiamondMax 10 300GB SATA 16MB X-Fi fatal1ty With X-Ram Logitech G7 LASER WIRELESS Gaming Mouse2000dp איזה זיכרון הייתם מכניסים כאן? איזה ספק כוח? ואיזה קירור? ובכלל מה דעתכם?

7. אז אני מחפש לשדרג את הלפטופ הנוכחי (inspiron 1525 - עם T7200,2GB ram) knavu sunv מסך 15.6 כמה שיותר הארדדסיק יותר טוב ראם - לפחות 3 ג'יגה. אם יש מסך מט-בכלל להיט אבל העניין הוא שאני מחפש מחשב עם סוללה לכמה שיותר זמן לכיוון ה6-7 שעות. תקציב-4K עם חריגה אפשרית במידת הצורך קיימת חייה כזאת?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  8. בחרתי מפרט, אבל הבנתי שה I3 מהסדרה הזאת לא מומלץ ועדיף לקחת במקומו AMD באותו מחיר (500-700) השאלה איזה מעבד ולוח אם כדאי לקחת? זה המפרט מעבד Intel i3-3220 - Tray פתרונות קירור למארז קירור מסדרת Alpine של חברת Arctic לוח-אם לוח-אם בעל ערכת שבבים H61 מבית Gigabyte/ ASUS/ Asrock/ MSI זכרונות Crucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3 דיסק קשיח Samsung/WD/Hitachi/Seagate 500GB SATA2/3 צורב LG/Samsung DVD-RW SATA כרטיס מסך Sapphire HD7870XT 2GB GDDR5 מארז מארז של חברת Compucase/Antec/CoolerMaster ספק כח ספק 500W מבית Seasonic / FSP / HEC / Antec / Corsair / Enermax סה"כ 3220 ש"ח

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  9. שלום לכולם! המחשב שלי כבר מאוד מאוד ישן והגיע הזמן להשתדרג. אני כרגע בצבא אז רוב הפעילות של המחשב תהיה משרדית (גלישה באינטרנט, ישומים אופיס, צפיה בסרטים וכ''ו) אבל בסופי שבוע שאני בבית אני רוצה לשחק משחקים כדוגמת Civilization, היטמן4, ומשחקים אחרים שדורשים פיקסל שיידר 2.0 . לצערי, התקציב שלי די נמוך ועומד על כ1400 שקל. מבחינת ציוד היקפי, אני זקוק למקלדת, עכבר (אין צורך באלחוטיים) ורמקולים (רמקולים הכי פשוטים שיש). נושא הקירור חשוב אבל שהקירור לא יהיה יקר מידי. משהו סביבות 50-100 שקל. נושא נוסף שהוא ברמת חשיבות בינונית זה השקט. אני צריך מחשב שיהיה יחסית שקט. זה מפרט נחמד שמצאתי באתר של KSP שנראה לי שעם שידרוגים קלים יכול להתאים לצרכים שלי: מעבדי אינטל Core 2 Duo E7200, 106…

10. אחרי 3 שנים עם לפטופ בלבד (לימודים) החלטתי להתחדש בנייח שאני אוכל לשחק עליו. 1. התקציב הוא סביב 4K. אפשר לנצל הכל. במידת הצורך, אפשר לחרוג ב-500-600 ש"ח. 2. המחשב מיועד לגיימינג קל - משחקים שאין להם דרישות מטורפות לדוגמא - L4D2, Assassin's Creed, Just Cause 2. האתגר הכי גדול שאני צופה לו כרגע זה GTA. כמו כן, הייתי רוצה לשחק אותם עם הגדרות גרפיות גבוהות וברזולוציה של 1920X1200. חוץ מזה המחשב מיועד גם לצפייה בסרטים ב-HD ומדי פעם חישובים כבדים. 3. המפרט שהרכבתי כולל מסך, חוץ מזה אין צורך בציוד היקפי נוסף. 4. אין צורך לכלול גם כונן SSD וכונן אופטי. כבר יש לי. 5. חשוב שהמארז יהיה די שקט (נגיד, 7) ואסתטי, עדיף כמה שפחות נורות וחלונות. 6. לא מתוכנן OC. 7. לא חשוב לי לשמור על אופ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by bogdant,

[table][tr][td] [/td][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td][td] 1 [/td][td] 1060 [/td][td] 1060 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]H67N-USB3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 1xPCI-E, 2xHDMI [/td][td] 1 [/td][td] 580 [/td][td] 580 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות‏ DDR3 1333Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]1x4GB Patriot Signature [/td][td] …

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  12. היי חברים, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודי מתמטיקה ואני זקוק לעזרה בבחירת המחשב (יכול להיות שבהמשך הלימודים גם אשלב מדעי המחשב). שימושים עיקריים: הלפטופ ישמש בעיקר ללימודים (הרבה שימוש באופיס והרבה קריאה) ולצפייה בסדרות/סרטים. כנראה שבשלב מאוחר יותר גם תכנות. מה חשוב לי: -חשוב לי שהמחשב ישקול כמה שפחות (פחות מקילו וחצי), מכיוון שלרוב אני מתכנן ללכת ברגל ללימודים. -גודל המסך באיזור 13 אינץ׳. -חשוב לי גם שהמחשב ייראה טוב. -כמובן שהכי חשוב שהמחשב יתאים לשימושים העקריים, יהיה מהיר ושישרת אותי נאמנה. -חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט. -חיי סוללה ארוכים ככל הניתן. תקציב: התקציב שלי נמצא באיזור ה4-4.5k. מיקום: אני…

13. Started by Messy,

היי, אני צריך לקנות לקראת הלימודים מחשב נייד בסביבות ה-3,000-3,500 ש"ח. שימושים עיקריים: לימודים, גלישה באינטרנט, תכנות, שיהיה אפשר לראות בו סדרות/סרטים באיכות טובה יחסית (לא צריך גם יותר מדי). שוב, המטרה העיקרית היא ללימודים. המליצו לי בעיקר על Dell אבל לא על דגמים ספציפיים תודה

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  14. Started by flesh2,

חבר שלי צריך מפרט עד 4000 למשחקים שצריך לכלול את הדברים הבאים: 1) חייב להיות אינטל. אבא שלו לא מוכן אחרת, אין מה לדבר. 2) צריך צורב DVD. הוא רוצה לקנות מחר ויידע אותי ברגע האחרון על מפרט של אייבורי אז אני מקווה שתספיקו להציע לי משהו יותר טוב להביא לו

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  15. שלום למומחי הפורום, מעוניין בחוות דעתכם על מפרט על מחשב זה ועל מחשב לצרכי גיימינג (הפרדתי לשרשור נפרד) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב רצוי 1700 ש"ח (גמיש) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by RazKaziRo,

ישבתי עם חבר שלי ועברנו כאן בפורמים על ההמלצות של כולם והגענו למפרט הבא זה אמור להיות מחשב חזק שיכול לעשות כמה פעולות בלי להתקע למשל שגם האימיול תפעל ושאני גם יוכל לשחק במשחק חדש וכבד שיוצא ושלא יהיו לי בעיות איתו בעתיד מבחינת שידרוגים שהוא יהיה רלוונטי לעוד כמה שנים טובות מעבד AMD K8 64BIT 1MB Box 4000+ K8 64BIT San Diego מחיר: לא מצאתי לוח אם לא ידעתי איזה לוחות אם טובים יוכלו להחזיק את המעבד לברר מחיר זכורונות kingstom 512mb 400mhz ddr2 מחיר: 361-1019 דיסק קשיח Westren Digital 160GB 7200 8MB Sata מחיר: 471-609 ספק 500w 70-120 כונן LG מחיר: 90-170 צורב LG מחיר: 131-280 (לא ביחד) כונן דיסקטים סטנדרטי מחיר: 35-50 כרטיס קול יש אפשרות לאונבורד 8.1 (רק אחרי שאני ידע מה…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  17. שלום, קיבלתי הצעת מחיר למחשב ואבקש את דעתכם לגבי החלקים והמחיר. לוח אם: INTEL DRAGONTAIL PEAK P35 Support for an Intel® Core2 Quad processor in an LGA775 socket with a 1066 MHz system bus 523 ש"ח מעבד CORE2DUO 2.66 E6750 4M 775 C2D FSB 1333 4M CACHE מתאים ללוחות G ,Q,P בלבד 960 ש"ח זיכרון זכרון 2GB DDR2 800 453 ש"ח ד.קשיח HITACHI 320G 16mb SATA2 354 ש"ח כ.מסך GIGABYTE 8500GT 512mb DDR2 470 ש"ח צורב LG DVD-RW x18(+/-) IDE OEM 148 ש"ח מארז ATX מקצועי Midi Tower 630A 164 ש"ח המחירים לא כוללים מע"מ סך הכל: 3073 ללא מע"מ או 3550 ש"ח כולל מע"מ. תודה

• 12 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by aviv00,

עם מסך 12-13 אינצ מעבד C2D עם צריכת חשמל נמוכה תודה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  19. אני מתלבט בין שני המחשבים האלה של אסוס, אני לא כל כך מבין מה ההבדל ביניהם חוץ מהאחריות (2-3) ומהמעבד (370-380) הראשון - Asus U35F - שנתיים אחריות, מעבד 370M, זכרון 3GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9953&perur=2&t=1&c=331 השני - Asus U31F - שלוש שנים אחריות, מעבד 380M, זכרון 2GB http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12476 הייתי מעוניין לדעת בעיקר את ההבדלים באיכות הבניה וזמן הסוללה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by navit1,

שלום אני רוצה להתקין xp sp3 על מחשב מיני נייד - hp 110 - 2100. הוא נותן לי הודעת שגיאה בהתקנה רגילה , hard disk cannot be found. המערכת התקנה שקיימת עולה רגיל ללא תקלות, אז כך שזו לא בעיה בהארד דיסק. אני מניחה שזה קשור לעובדה ש- hp חסמה את אופציית ההתקנה. מישהו יודע על דרך אחרת להתקנה. בברכת יום טוב נוית

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by braveheart24,

היי ח'ברה . הקצתי לעצמי 5000 לקניית מחשב חדש ,העניין הוא שאני לא מבין בכלל!! ברכיבים טובים ... ואני לא רוצה לקנות מחשב ושלבסוף יתברר לי שהוא היה עם רכיבים לא טובים,למישהו יש המלצה למפרט מעניין(לוח אם ,זיכרון...)

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מחשב נייד לאוניברסיטה. המחשב מיועד לשמש אותי לתואר ראשון במדעי המחשב. התקציב - עד 5500 ש"ח. כרגע הדרישות מהמחשב הם: 1. משקל בסביבות 2 ק"ג - מסך 13.3 כנראה. 2. מסך איכותי שלא יציק בעיניים אחרי כמה שעות עבודה - כמובן LED, עדיפות למט ולא מבריק בשל עבודה בחדרים מוארים - לא שובר עיסקה. 3. זיכרון פנימי גדול (עדיפות ל-8GB מראש) או ל4GB בסטיק אחד עם סלוט נוסף להרחבה כרגע או בעתיד). 4. מעבד מתאים לצרכים - לדעתי i5 כלשהו, הבעיה שאני לא בקיא בפרטים של כל אחד ממיליון הדגמים שיש. 4. פילטת חום לא מטורפת, touch pad נוח לעבודה, מקלדת נוחה, יציאת HDMI/DVI (בבית יחובר למסך חיצוני איכותי או לטלויזיה לראות סרטים), אם יש אפשרות-יציאת קול אופטית או דיגיטלית (לחבר לרסיבר). 5. עדי…

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  23. ראיתי בפורום שדי ממליצים עליו מה עושה אותו מיוחד ביחס לאחרים

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by ilanb0,

מחפש טאבלט זול ואמין להריץ בו תכנה לניתוח ניירות ערך וגרפים. רצוי גודל 10.1 אינטש. יש לי את TAB3 של סמסונג אבל הוא אנדרואיד.

25. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB G.Skill PI Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD3200AAKS כרטיסי מסך eVGA GTX 285 1GB FTW GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan איך המחשב? היתם מחליפים משהו? מטרת המחשב למשחקים ותוכנות גרפיקה לארכיטקטורה...

• 2 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.