עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום! כמו ששמתם לב נעדרתי זמן רב בגלל כמה בעיות תוכנתיות אבל חזרתי. אני צריך עזרה בבחירת מפרט לחבר בתקציב הנ"ל ללא מסך, ללא כוננים אופטיים וללא ציוד הקפי אחר. דרישות: 1. עדיף מאוד מעבד DC. 2. יהיה OC יחסית מתון. נא להמליץ על זכרונות, לוח וקירור בהתאם. 3. המחשב מיועד למשחקים בעיקר, עדיף מינימום של 7800GT. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום רב! מבקש עזרה להרכיב מחשב חדש: חנות מעודפת KSP אז בבקשה להרכיב לפי מחיר שלהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקושי, 100 שח אולי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקים החדשים חוץ מסימולטרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה גם מסך, יפורט בהמשך הפוסט -לאילו הגדרות גרפ…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by I_B,

שלום לכולם.. בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב בטוח.. שישמש למשחקים, אינטרנט וסרטים כמובן, ואני צריך את דעתכם. זה המפרט מKSP: מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1070 1070 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 945GM-S2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E 1 650 650 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 310 620 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, VIVO, PCI-E 1 1230 1230 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 410 410 מארזים? כמות מחיר סה"כ Thermaltake Soprano VB1000SWS 1 460 460 SYSTEM ASSEMLY 100 סה"כ 4540 עכשיו יש…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני מתלבט בין שני המחשבים האלה, מישהו יכול להכריע ולעזור לי להחליט? קראתי פה קצת ושמתי לב שלכל מחשב יש גם תת דגם אחר שמעבד I5 יכול להיות גם יותר חזר ופחות מוחלש. מהחיפוש שלי ראיתי שהמחשבים האלו מומלצים ומוזכרים הרבה, אשמח אם מישהו פה ייתן לי פה המלצה למחשב נייד אחר שהוא יותר טוב ויותר מתקדם או שיכריע מביניהם הדרישות שלי הם כאלה - גודל המסך? 15.6-13.3 *מעבד I 7 * רזולוציית המסך? שיהיה חד וטוב עדיפות למה שהכי טוב היום FHD? * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדייכי אני אצטרך אותו גם ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HD 500 GB אשמח להסבר על SSD * מערכת הפעלה- כן שיגיע עם המחש…

• 22 תגובות
    • 9.3k צפיות
  5. שלום לכולם שוב... בנתי שתי מפרטים לחבר שלי האחד מנועה מחשבים והשני מKSP. רציתי לדעת מה דעתכם על המפרטים ומה דעתכם על כרטיס המסך בפרט. שינויי יתקבלו בברכה עד לתקציב של 2.5K לא מעבר. תודה רבה על העזרה. אלדד כהן. המפרטים מופיעים בקבצים המצורפים. [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by spider272,

שלום לכולם רוצה לשדרג תשילוש הוותיק שלי(סוקט 775) לשילוש חדש וחשבתי על השילוש הזה: *בעתיד יוסיף עוד זיכרון* והאם שווה להשקיע ל I7 8700 מה אתם חושבים?

• 21 תגובות
    • 8.7k צפיות
  7. שלום לכולם ! אני רוצה לקנות מחשב חדש נוסף לבית (לאחר שנעזרתי בכם בעבר והקנייה הייתה מוצלחת) . שימושים : גלישה , הורדות וקצת משחקים והכי חשוב עמיד לאורך זמן... התקציב יחסית דל . אך אציין שאני לא צריכה מסך , מקלדת , עכבר ורמקולים . רק מארז ותכולה פנימית... אם אפשר אז רצוי שהמפרט יהיה מחנות KSP כי כבר קניתי שם מספר פעמים וגם 2 מטר מהבית . ראיתי במפרטים מומלצים אך לא כל החלקים שם ניתנים להשגה בחנות הנ"ל . כמו כן , באתר של KSP יש כל מיני מחשבי מבצע וחשבתי שאולי לקחת משהו משם ולשדרג קצת...אבל הבנתי כאן שזה לא הכי מומלץ. תודה מראש למי שעוזר

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מבקש מפרט בשביל גיימרים ועבודה גרפית. על המחשב אני יכול להשקיע בסביבות ה5000-6000 שקל והבקשה שלי שהוא יהיה עם מסך נחמד, ללא ציוד היקפי. בקשה תתנו לי מפרט טוב עם כרטיס מסך חזק ועדיפות לאינטל. עדיף מחשב שקט אם זה לא הבדל גדול של מחיר . תודה רבה, עכשיו אני מבין בכל החומרה והכל, אבל שמעתי שאתם אחלה אנשים אז אני רוצה הצעות פה. ד"א יש לידי את החנות KSP ושמעתי שהיא מאוד מומלצת וזולה, אנא תנו לי מפרטים משם או משהו בסגנון, תודה.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ישמש לפרנסה, יריץ תוכנה משרדית ראשית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - קטן, 19-21 אינץ' אם לא פחות. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - שימוש משרדי בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 21 תגובות
    • 4.9k צפיות
  10. שלום! חבר שלי שעוסק הרבה בנוסחאות מורכבות באקסל שמורצות על המחשב כמה שעות ביום צריך מחשב שיוכל להתמודד עם זה - למחשבו העכשווי יש נטייה לקרוס בגלל התחממות יתר (120C) ומחסור בזיכרון, למרות שיש לו 4GB כיום... נשמח מאוד לקבל המלצה למפרט ולחנות איפה שאפשר לרכוש אותו, חשוב שהמפרט יכלול SSD של 120 GB, מעבד i7, לוח אם איכותי וכמה שיותר זיכרון... לא צריך כונן קשיח רגיל. וכמובן מארז שיתאוורר טוב. תודה!

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם אני צריך עזרה במפרט הנה הפרטים: 1.תקציב מקסימלי 3000-3500 א)ניתן לחרוג עד 3500 אם נצטרך יותר כבר זה לשיקולי אבל אני אשמח לעצות ב)מעדיף לחסוך אבל עדיין תלוי אם נצליח להשיג מפרט טוב במחיר טוב 2.שימוש המחשב לרוב לטובת משחקים ותיכנות למשל כתיבת קוד בתוכנת eclipse למכירים(לומד פיתוח אפליקציות android & IOS) א)כמו שציינתי למעלה הוא לטובת משחקים וגיימינג אני רוצה לשחק במשחק החדש Watch Dogs ואני משחק עוד משחקים אבל אני בטוח שאם אני אביא מפרט שיחזיק את Watch Dogs אז הוא יחזיק כל משחק אחר שיצא הרבה לפניו יש לי מסך 21' אני רגיל להיות על רזולוציה של 1024x768 אבל זה משתנה לטובת משחקים שונים הגדרות גרפיות מעדיף גבוהות ככה אוכל להנות מהמשחקים ברמה הגבוהה ביותר 3)א…

• 21 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by shlomom,

HTPC כ-2500. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 אפשר לחרוג קצת אם חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - צפיה בתוכן HD, ניגון מוזיקה, לא משחקים - סביר שארצה לשתף את התוכן ברשת הביתית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - יש לי מקלדת עכבר - אולי צריך שלט אם זה מהווה שליטה טובה בניגון תוכן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא, ראה דוגמה במפרט למטה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט אך לא חרישי. שלא ישימו לב אליו בסלון 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by Ben in Black,

אני קונה מחשב חדש... רציתי לדעת מה כדי לקנות ... איזה מחשב בכי מתאים למשחקים אני רוצה מחשב ממש ממש טוב רק חבל שאני לא מבין כל כך אמממ התקציב הוא 3000-4000 שקל בערך בלי מסך תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, אני צריך מפרט עד 4.5K ש"ח, במיוחד לעיצוב גרפי ברמה מקצועית ולמשחקי מחשב חדשים. המחשב צריך להריץ הרבה תוכנות במקביל וחשוב שירוץ מהר. מעבד: Intel Quad Core Q9550 . חשוב: מארז איכותי, קירור איכותי. לא מתוכנן OC. כרטיס מסך עם 1GB זכרון. זכרונות: 4GB על 2 סטיקים. אגב מתלבט בין DDR2 ל-DDR3, אשמח לחוות דעת. אני משתמש במסך של 19 אינץ' כרגע, המפרט ללא ציוד הקפי, רק מחשב. מומלץ - כל החלקים מחנות אחת.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, אני מבקש עזרה בהצעות של 3 הפריטים הבאים הכי טובים שקיימים היום בשוק עד 5000 ש"ח: א. לוח אם ב. מעבד ג. זיכרון 1G המון תודה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, הרכבתי מפרט למחשב (יותר נכון workstation) עריכת וידאו/תלת מימד ואנימציה שאני הולך לרכוש בזמן הקרוב. אני גם גיימר לשעבר (מקווה לעשות קאמבק כשיהיה זמן) - אז אני מכניס גם כרטיס מסך חזק לשחק איתו. Intel Core2Duo E6600 (2.4GHz) 4MB Cache Asus P5WDG2 / P5W DH XFX GeForce8800 GTX 768MB, XXX Edition + Leadtek QuadroFX1500 256MB Corsair 1066MHz - 2x1024MB, TWIN2X2048-8500C5} x2 = 4GB} WD 160GB/8MB for System WD 320GB/16MB for Misc WD 74GB Raptor for Video Editing ThermalTake ToughPower 800w ThermalTake Armor LCS ------------------ 1) מתוכנן OC של המעבד והזיכרון כמובן. 2) יש לי 2 מסכים שאליהם המחשב יתחבר - Samsung 931BF. לכל מסך חיבור אנלוגי ודיגיטלי. אני חושב לחבר כל כרטיס ל…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם חבר טוב שלי מחפש מחשב נייד לקניה, לקראת תחילת הלימודים בסוף החודש ( "דחווף!!!11" ) אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי כאן על דגמים (או אם אתם מכירים חנות שמרכיבה נייד לפי דרישה, במחיר סביר) שיתאימו לייעוד המחשב בהתאם למחיר. המטרה העיקרית היא לימודים - קרי : אופיס ושאר ירקות. דגשים : קישוריות לרשת - כרטיס אלחוטי תומך B/G בנוסף לכרטיס רשת רגיל 10/100 (מודם 56K - לא חובה) מולטיטסקינג - שיוכל להריץ ברקע יחסית הרבה משימות בצורה מהירה או לפחות סבירה - אופיס, מסנג'ר, מוזיקה ברקע, וכו' - שיסחוב 10 תוכנות בקלות, בלי להחנק. (חשוב שלא יהיה איטי, ולא ייחנק בעבודה) עבודה גרפית 2D - פוטושופ, פלאש - לא כמקצוע עבור הלפטופ, לא להגזים. זמן סוללה ארוך - ייתרון (אצל מי לא ?)…

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מולטימדיה - מוזיקה וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS ו RTS בעיקר, BF4, Titanfall. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה גם מסך 1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות, לא מאד קריטי. 3. האם יש צורך …

• 21 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. התקציב היה 4K, עלה ל4.5 עם אפשרות לחריגה.. הוא ישמש בעיקר לעבודות אופיס כאלו ואחרות, אינטרנט ושימוש ביתי, המחשב יהיה בעיקר נייד (מטבעו ) אני מתלבט בין רזולוציה של 15" לרזולוציה של 13", השאלה כמה נוח לעבוד על 13"? אני זקוק למינימום 4.5 שעות עבודה עם המחשב, ומינימום משקל, אבל שלא יבוא על חשבון נוחות עבודה (כי אז המחשב באמת לא שווה הרבה). עדיף שיהיה לפחות 2GB ראם, עם שאיפה ל4. יש הבדל בHD בין 5400 ל7200 RPM? ומסך של 720px או מסך עם רזולוציה גבוהה יותר? מה עדיף? הייתי מזמין מחו"ל אבל אני צריך את המחשב בזמינות של שבוע מקס'. אני אשמח אם במחשב יהיה מעבד מסדרת i3 \ i5, ובעיקרון כמה שיותר חדיש, איכות גבוהה ואחריות, שיהיה מחשב "טוב" גם בעוד שנתיים. מה דעתכם על ה- http://w…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  20. היי אני אתחיל רגע בחלק הזה של השאלון: * הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: א. במפרט אני צריך כונן אחד שבו תהיה מערכת ההפעלה ותוכנות נוספות, לא החלטתי איזה דגם הוא יהיה, וזה חלק מהמפרט שאני מבקש. אבל בנוסף לכונן מערכת הפעלה, וזה החלק החשוב: אני צריך עוד כונן SSD אחד שישמש כדי לשים בו חומרים כמו: סרטים, תמונות, מסמכים וכ"ו והם יישבו כאמור בכונן SSD נפרד שכבר החלטתי עליו שהוא יהיה: Samsung 870 EVO Series 2.5 Inch 2TB SSD SATA III MZ-77E2T0BW אז המפרט בעצם צריך לכלול 2 כוננים, שאחד מהם זה הסמסונג הזה. ב. יכול להיות שבעתיד אני ארצה לעשות שימושים אחרים במחשב כמו עריכת וידאו או אולפן ביתי (לא כרגע) ולכן אני רוצה שזה יהיה מחשב שאפשר לשדרג…

21. Started by MortaL,

שלום לכם חבר שלי מתכוון לרוץ לחנות אחרי שהוא חסך 10.000 ש"ח במשך שנה הוא פריק של משחקים 3D והוא מחפש מחשב שיענה לדרישות: 3D - הרבה , ביצועים (להגדרתו "פצצה") וכמובן הוא גם עובד מהבית אז הוא צריך מדפסת פקס וכו,משתמש הרבה בכלי OFFICE לגיבוי הוא צריך RAID , גיבוי לחשמל, והוא רוצה מארז גדול עם חלון (בלי נאון) לא OC בניתי מפרט שאני חושב שמתאים לדרישות + מסך (כן המסך שלו כבר התחיל לקבל צבעים שלא ניתן להגדיר אותם יש לו מקלדת, עכבר ורמקולים אז זה מה שבניתי , אבל אני חורג מהתקציב...וגם לא בטוח שהכול יתאים, CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1130.86 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,F…

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by כפיר אטיאנו,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 +300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים שלי הם לא דורשים הרבה , בעיקר תכנות וגלישה יומיומית, גיימינג קל מאוד , משחקים שכנראה כבר יהיו ישנים ולא יהיה אכפת לי להריץ אותם גם בLOW , סתם דוגמא Call of Duty(אם הוא דורש מפרט חזק מדי אז הכוונה הייתה לmodern warfare נניח) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב, בעיקר כשאין לו למה להרעיש אז שלא ירעיש (גלישה באינטרנט)…

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. Started by YingYingYing,

אוקי יש לי מחשב דיי חרא... לא מבין ממש במחשבים זה מה שאני יודע עליו Pentium 4 2.4GHz 512 MG of RAM GF FX5200 ואני לא צריך משסך ולא עכבר ולא מקלדת ולא כרטיס קול (בקשר לכרטיס קול אני לא יודע כי יש לי סתם חרא) אני באמת צריך את העזרה שלכם מת לשפר ת'מחשב ולא יודע איך... חשבתי על אולי כרטיס מסך חדש מעבד עוד זכרון וכל מה שתוכלו להציעה לי בסכום של עד 2500 ש"ח (אם מה שאתם תציעו לי קצת יותר יקר ויותר שווה אז גם בסדר) תודה רבה לכל העוזרים!

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by inglor,

דרישות: צריך להיות קל, 2 קילו ומטה, לעיבוד תמלילים, גלישה חלקה באינטרנט וכו... חשוב שזמן הסוללה יהיה סביר ושתהיה אחריות לשנה. יכול להיות משומש, מעבד: לא אכפת לי פנטיום, סלרון, קור, את'לון, טוריון, דורון, מה שבא לכם העיקר שיעבוד במהירות סבירה, מעדיף 512 זיכרון, DDR לפחות, עדיף DDR2 אבל אפשר רק מסונומה+ אז זה לא כל כך קריטי אם זה DDR. תקציב: 3000-4000 שקל, חריגה עד 5000 מקסימום, מצידי שיהיה מחודש או יד שנייה העיקר שמגיע עם אחריות. תודה רבה, אגב, אני מוכר את המחשב הנייד שלי (בלי קשר), Acer Travelmate 15 עם 1024 זיכרון DDR2, מאיץ 915G של אינטל, סונומה 1.73, אחריות לעוד שנתיים וחצי, 60GB זיכרון, יש עליו כמה שריטות אבל האחריות מכסה את זה, אין בעיות איתי בגדול, מגיע עם רשיון חו…

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Freedom-Shepherd,

היי, צריך את העזרה של המומחים בבקשה: 1. מה התקציב המקסימאלי?7,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל עד תום. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 8,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר, וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש כבד, אולי בעתיד יעלו עליו גם תוכנות וירטואליזציה אבל זה פחות קריטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל מה שחדש. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הממ, לא זוכר את הספרות, אבל הFullHD -לאי…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.