ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אשמח לעזרה בבנית מפרט מחשב חדש, בעיקר לעבודה גרפית אבל גם למשחקים וסרטים. הסתכלתי כאן הרבה בפורום וקצת הלכתי לאיבוד עם כמויות המידע. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עד 5500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: בעיקר עבודה גרפית web photoshop, flash, painter 2D ובתקווה שבעתיד גם תוכנות 3D אני רוצה גם שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים (ועתידיים לצאת) בצורה טובה. (אין צורך בגיימינג כבד) וגם שיכול להריץ תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי : עכבר, מקלדת, מארז, ומסך 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-6 ל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשל עשיתי מפרט באתר של KSP ויש לי חנות בצפון המחיר צריך להיות אותו הדבר?
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הציעו לי הצעה כזאת בנוגע לשדרוג המחשב: אני נותן את מה שיש לי עכשיו: ג'יפורס FX 5500 עם 256 מ"ב זיכרון,זיכרון 512 מ"ב,מעבד פנטיום 4 ליבה בודדת 3.0,לוח אם של אינטל מקבל:מעבד כפול ליבה E6300,גיפורס 8600 עם 256 מ"ב זיכרון,זיכרון 2 ג"ב לא זוכר כמה מהירות נראה לי 1066 ולוח אם של אסוס 965 ומוסיף עוד 2350 ש"ח , שווה?
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
תקציב עד 5. לגיימינג ויום יום. http://www.ksp.co.il/facebook/part_uin.php?uin=12996
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, חלקכם אולי זוכרים וחלקכם לא, אך לפני מספר שבועות התייעצתי לגבי רכישת מחשב נייד למשחקים ולאחר שהומלץ לי לרדת ממחשב נייד למשחקים ולקנות מחשב נייח, החלטתי ללכת לכיוון אחר ולפצל את התקציב לקניית מחשב נייד ופלייסטיישן 4. בהתאם לזאת ירד התקציב וירדו חלק מהדרישות ולכן אשמח להמלצה למחשב נייד לפי הדרישות הבאות - תשובות באדום : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים קלים מאוד, צפיה בסרטים, עריכה גרפית קלה. * גודל המסך? מסך 14" עד 15" עדיפות גבוהה למאט ופאנל IPS אך זה לא מה שייפסול מחשב מסויים. * רזולוציית המסך? Full HD אך גם זה לא מה שייפסול מחשב מסויים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי ? עד 2 קילו, אפשר לחרוג מעט במידה וה…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בנו לי את המפרט ורק באתי לבדוק שהוא טוב :} ולשואלים, כן, אני חייב את הווינדוס מקורי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מחשב קומפלט כולל מסך 19",שיעלו עליו כל המשחקים הקיימים,אני יודע שזה לא הרבה כסף אז שיהיה עם אופציות לשדרוג בעתיד,על המחשב תותקן מערכת הפעלה XP. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת האם ספק הכוח שבחרתי איכותי וחזק מספיק בשביל המערכת הזו? מעבדים AMD Ryzen 5 3600 Tray 1 קירור למעבדים Arctic Cooling Freezer 34 eSports DUO - Red 1 לוחות אם Asus TUF B450M-PRO GAMING 1 זכרונות RAM DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 DARK Za TEAM 1 מארזים ANTEC CASE GX202 Blue Led 1 ספקי כוח Corsair RM850 850W PSU 80+ Gold Fully Modular 1 …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום יש לי שאלה לגבי ניידים MSI GX600 עם הכרטיס 8600M GT 512 DDR2 מעבד CORE 2 2MB 2.0 עם כפתור אוברקלוקיניג של 20 אחוז ל2.4 או יותר תלוי במעבד אני מנסה להבין אם המשחק CRYSIS יעלה עליו כך אפשר לדעת אם יעלו משחקים עתידיים -יענו של עוד כמה חודשים ועוד שאלה ה ATI 2600 HD DDR2לא -XT // ?או 8600 GT8 מה יותר חזק ה8600MGT
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות מחשב ללימודים תנו בבקשה המלצות טובות עדיפות ללנובו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 4200+ GIGABYTE GA-M56S-S3 Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 Hitachi 250GB 7200 8 MB LG DVDRW SATA Lightscribe ATI Radeon HD2400PRO HDMI 256MB PCIe Media Center Opera OP18A http://www.frontier.com.tw/htm/product/18a/OPERA_color.htm ThermalTake TruePower 400W 2.4Kש"ח עכשיו השאלות: 1.האם זה מספק לצפייה לסרטי פורמט h.264 בצורה חלקה ללא כל מני קפיצות? 2.לא מצאתי לגבי ספק שום מידע, האם זה אמיתי או חיקוי ThermalTake TruePower 400W
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב, אשמח לעזרה מהמומחים כאן אני מחפש מפרט למחשב נייח חזק שיחזיק לי לפחות ל5 שנים הקרובות מתלבט אם לקנות מחשב מותג מוכן כמו Dell XPS Desktop או לבחור את החלקים בנפרד המחשב הישן שלי שרד מעל 10 שנים (עם שדרוגים אחת לכמה שנים) ובזמן האחרון מאותת שהגיע זמנו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 7k ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות, עריכה גרפית (After Effects, Blender, PS וכו') ופתיחת טאבים ותוכנות מרובות בצורה חלקה ומדי פעם למשחקים ( Split Second, GTA 5 ודומיהם) - שירוץ ברמה סבירה ובלי תקיעות. 3. האם י…
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלד…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (כמה שיותר זול) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם זה משהו חשוב מאוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.assassin creed 4,battle field 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לקנות מסך טלויזיה חדש של 27-32 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 13400 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימיניג כבד , הרצת תוכנות כמו : VisualStudio , OracleVMWare. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך יש הכל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן דיסקים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? יש העדפה למחשב גדול ומארז יוקרתי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחשלי רוצה לקנות מחשב חדש... הוא עובד עם תוכנות כמו CUBASE ו NUENDO וכו אין תקציב מסויים פה... תבנו לי בבקשה מפרט עם +- החלקים שאני אבקש בהכי זול... מעבד: אכשיו האם מעבד כפול ליבה רלוונטי פה? כלומר התוכנות הנל ינצלו את הכפול ליבה? האם לקנות 4400+? או 3800+? יש הבדל ביצועים גדול ביניהם? לוח אם: לוח אם צריך לתמוך ב DDR מעל 400MHZ אם יש... כמובן PCIE וכו... זיכרון: הוא צריך 2G... יש את של TWINMOSS 1GX2... האם יש תדר יותר גבוהה מ 400MHZ והאם זה יצא לי משתלם? כרטיס מסך: אני אבחר לבד ;D כרטיס קול: לא צריך... יקנה בנפרד... אחר כך... ההרד דיסקים: 3 ההרד דיסקים...: 1. של 80G למערכת וכו... 2. של 300G לקבצים וכו... 3. RAPTOR של 40G... מארז וספק תבחרו לי לבד... לא…
-
שלום לכולם. אני מתכונן לקנות כמה חלקים למחשב שלי ואני צריך ייעוץ. יש לי מסך 20" הארד דיסק ומארז, אני רוצה ייעוץ רק בלוח אם שיהיה מותאם לOC ומשחקים כבדים כולל את הזיכרון והמעבד. אני מתלבט בין הQ6600 לבין E8500 זיכרון 2XDDR3 1066MH או 4XDDR2 1066 ולוח X48T-DQ6 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR3 1900, 2xPCI-E או EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E כל המלצה שונה תתקבל בשמחה!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי אני מעוניין בשדרוג המחשב שלי קניתי אותי לפני 3 שנים וזה כבר לא מריץ לי הכל על המקסימום אז אני מעוניין במשהו שיריץ על המקסימום את כל המשחקים המפרט שלי כרגע Intel Core 2 Duo E8400 HD4850 1GB OC'ed 4GB DDR2 לוח אם של אינטל ( לא תומך בכל המעבדים החדשים למיניהם) Windows 7 Enterprise ספק כוח של 500W 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מה שהולך הולך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן …
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קרובי משפחה שלי מגיעים מאמריקה ורציתי להזמין משם מחשב שיגיע אליהם הביתה והם יביאו לי אותו,המחירים שם הרבה יותר משתלמים. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים,סרטים וכו אז ביצועים הם העיקר , מבחינת מחיר עדיפות שיהיה בין ה2-2.5k אך מוכן להתפשר אם ין משהו מתאים. עדיפות להזמין מאתר כמו אמאזון וכדומה.. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? HTPC עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.gta4 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. הטלויזיה שלי תשמש כמסך מחשב KDL-32S5500 ט LCD 32 אינץ בפורמט 16:9 HD RAEDY יחס קונטרסט 25,000:1 מסך ברזולוציית WXGA עם 768 X1366 פיקסלים יש חיבור למחשב ויש HDMI 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים)…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי ASUS N550 מעל לחצי שנה. והוא לפעמים מרעיש או יותר נכון עושה "רעש" של חשיבה. זה לא מאוורר, בדקתי את זה. אני לא מצליח לעלות על המקור מה שאני חושד זה או ה-HDD או הכונן CD אבל לא יודע איך לבודד את זה. מישהו מכיר תקלה כזאת ? זה נראה כאילו הוא מנסה לטעון או משהו, או לא יודע מה... אשמח לקבל דעות/פתרונות תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1) מסך מט 2) עדיף מסכי LED 3) משקל מקסימלי 3 קילו 4) מהירות כונן כשיח 7200 סל"ד וזיכרון מטמון לפחות 8 מגה 5) כרטיס שווה 6) כרטיס רשת אלחוטית תקן ה- n Draft 802.11. 9) צורב DVD 10) מעבד ליבה כפולה core 2 do עם מהירות גבוהה של לפחות 2 גיגה 11) זיכרון 4 ג'יגה מסוג DDR3 חשוב לדעת אם אפשר לשדרג 12) סוללת 3-4 שעות 13) אחריות אמינה לשלוש שנים עם שירות טוב 14) נפח כונן קשיח ( 500-1000) 15) אפשרות לחיבור HDMI ו DVI 16) - Windows 7 64 ביט עברית 18) לא מתחמם 19) DELLאו hp 20) מסך עם רזולציית HD 21) רמקוליםו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כעקרון יש לי מחשב והוא כבר לא עובד כמו שצריך ומתחיל לעשות בעיות שהם בחומרה המחשב הוא למשחקים ועבודה יום יומית (כמה שיותר שיהיה אפשר להוציא מהמחשב בתקציב הזה) שיהיה גם אם מסךוציוד היקפי ואם יש לכם הצעות איפה גם אפשר לקנות די בזול חלקים (אני יכול להרכיב לבד+התקנה אז זה לא בעיה בכלל ואפשר פה לחסוך) באיזור חיפה יש לי רכב אז אין בעיות אם הגעה תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום וברכה. אני בונה 2 מחשבים מבוססים על i3-4130 כונן SSD ו4 ג'יגה ראם. מה המלצתכם ללוח אם בסיסי? דרישות: פשוט שיעבוד. לא הולך להצטרף כרטיס גרפי. כמו כן צריך המלצה לספק: דרישות מהספק: 2 מאווררים 120MM כונן DVD מעבד הנ"ל וכונן SSD. לא צריך להגיד שחשוב ספק אמין אשמח גם להמלצה למארז זול ופשוט אולי אפילו עם באנדל של ספק ומארז (חשבתי על אנטק 300?) לסיכום : לוח אם ספק ומארז בתודה דובי עידכון: בחרתי את הלוח הכי פשוט של אסרוק בפלונטר. מארז אנטק 600 עם ספק 400W אם יש תיקון אנא לעדכן תודה
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אהלן חברה, מצאתי ליד הזבל Acernote 782, זהו מחשב נייד מיושן, וכנראה שבגלל זה גם זקרו אותו. למי שאין כח להריץ חיפוש בגוגל זה מחשב מאוד ענטיקה עם 75MHZ וכונן כשיח קטן מאוד. האם יש מה לעשות עם מחשב כזה? חשבתי אולי להתקין לינוקס ולהפוך את זה לHTPC לרכב. יש מצב לעשות לו אוברקלוקינג? בכל מקרה אודה לכם עם תשלחו הצעות לשימושים, תודה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-