עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by miim17,

אז ככה, ה X31 שלי (תהיה מנוחתו עדן) חווה פגישה לא נעימה עם הריצפה ... ולכן אני מחפש מחשב חדש. השימושים הם בעיקר לתיכנות, אינטרנט ומיילים. בכל אופן זה לא הולך להיות מחשב עיקרי. הביצועים של ה X31 והגודל שלו היו מושלמים, ככה שאני מחפש משהוא בסגנון. יש המלצות ? חשבתי על ה SL300 אבל ראיתי שזו סידרה עם כלכך הרבה תתי דגמים שהלכתי לאיבוד. (או לחילופין- במידה ומישהוא מוכר לוח אם ל X31 אני גם אשמח לדעת..) וכמה אילוצים: מסך מט, שלילה מוחלטת של חברות חדשות (גיג'הבייט,MSI,LG,סמסונג,טושיבה ועוד כל מיני המצאות...) והמשקל כאמור מתחת ל 2.1KG

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  2. Started by guyw,

שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב נייד קל. איזה חברות בארץ הן בעלות תמיכה טכנית טובה ומהירה, עם אחריות ארוכה? שמתי עין על סוני ואיו. אם אפשר גם לקבל המלצה על עוד חברות טובות, אשמח. המחשב נועד ללימודים ואמור לשרת אותי ללפחות שלוש שנים הקרובות. תודה מראש, גיא.

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  3. היי , אני מעוניין במחשב נייד שבתקציב שבין 3000 ל 4200 . הדרישות : רשת אלחוטית ( עדיפות שיהיה גם תקן N ) זיכרון 2GB מינימום , אחסון מעל 160GB . צורב יהיה נחמד , מסך מעל 14 אינטצ' , סוללה שתחזיק זמן סביר . USB ביד רחבה , BT , עדיפות ל HDMI . כריטסי זיכרון זה כמו HDMI , נחמד שיש . השימוש יהיה משרדי , התעסקות בגרפים שמצריכים דיוק , גלישה , מעט התעסקות במחשב רכב באוטו , סוג של מחשב כללי כזה . תווודהה פורום יקר שלי .

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  4. הם מציעים שם ניידים במחירים נוחים עד מחשידים.מישהו קנה מהם פעם? טענות? הערות? המלצות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש, המחשב ישמש אותי בעיקר למשחקים, משחקים כבדים. יש לי תקציב של 4 אלף שקל למחשב, בלי מסך. לא מתכנן אוברקלוק. בלי ציוד היקפי. מעדיף אינטל. קונה מסקיי פיסי אז תרכיבו בבקשה משם. שבת שלום, ותודה מראש [br]פורסם בתאריך: 19.06.2009 בשעה 10:11:27 בנוסף רצוי שיהיה צורב DVD. הקירור חשוב. העיצוב לא חשוב. בלי מערכת הפעלה. עם הרכבה במעבדה. אין חשיבות לשקט. יש לי מסך LCD 19' ואני מעוניין לשחק ברזולוציה מקסימלית. שוב תודה מראש לכולם, ושוב שבת שלום =]

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ggilon,

שלום רב החלטתי להתחדש בנייד שולחני חדש. רוב הניידים במחירים שאני מחפש משתמשים במעבד בעל סיומת U- הבנתי שזה אומר שהוא בעל צריכת אנרגיה נמוכה אך לא מצאתי הסבר לגבי כמה זה פוגע בביצועים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס וקצת עיבוד בפוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by flounder,

תקציב מקסימלי 5k כולל 7 windows . משחק במשחקי מחשב כבדים לעיתים די נדירות אך אחת לכמה זמן כן. מטרה עיקרית מחשב שמשחקים יתפקדו עילו לתקופה הארוכה ביותר מבלי צורך בשידרוגים (גם אם זה אומר לא לשחק ברזולציה הגבוהה ביותר בוכו' בהמשך הזמן. ושיתפקד כמה שיותר זמן מבלי צורך בתיקונים והחלפות. מסך LG W2261VP LCD רזולוציה מקסימלית: 1920x1080. אין צורך בציוד הקפי. שקט חשוב במידה בינונית עד בינונית נמוכה. לא מתוכן אוברקלוק כרגע אולי בעתיד הרחוק. מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston …

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  8. שלום לכולם, גילוי נאות - אני עוקב אחרי הפורום הזה כבר כמעט שנה ונחשף לרמה הגבוהה של העצות הטכניות והאנשים שתמיד שמחים לעזור. אז היום (!) נרשמתי סוף סוף ואשמח ביום מן הימים לעזור לאחרים כמו שעזרו לי.. אני הולך לקנות מחשב בקרוב (שבוע - שבועיים) ורציתי לקבל המלצה למפרט. עברתי כבר על המפרטים המומלצים שהופיעו בדיונים קודמים ויש לי כמה תובנות (ראו בהמשך) אבל בגדול אני די קלולס כי לא קניתי מחשב כבר כמעט 6 שנים (וגם אז, זה היה לפ טופ...) אז הנה התשובות לכמה שאלות נפוצות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי או מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 6500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב- מ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי חברים , הגעתי מהT61 ומאוחר יותר ל T400 , אחרי זה לטושיבה חדיש שקיבלתי מהעבודה וכרגע אני מחפש תחליף אני מחפש מחשב נייד קטן וחזק (10"-11" , אפשר לגדול ל 12" במקרה הקיצוני) אני לא יודע את הבדלי הגודל בין 14-15 ל13-12 מבחינת גודל אבל חשוב לי שהמחשב יהיה קטן וקל אני מוכן להשקיע תקציב של עד 4K (אולי קצת יותר) ראיתי כמה מאוד חזקים של LENOVO אבל הם מגיעים ל7 ו 8.. האם יש חיה כזו? מחשב קטן מאוד וחזק? הסתכלתי על כמה מפרטים אבל התחלתי לחרוג לכיוון ה 13" חשוב שיהיה בו 4GB זכרון (אני עובד המון ב VMWARE WORKSTATION) ודיסק מהיר (7200RPM) ראיתי שיש כמה דגמים נחמדים של I3 וכמה של AMD ATHLON NEO 2 אבל הבנתי ש NEO 2 הוא יותר כמו ATOM מאשר I3.. מחפש תשובות תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום, אשמח לקבל המלצה לפני רכישת טאבלט, להלן הצרכים: -מיועד להצגת טקסט (אין צורך עם יכולות להרצת משחקים/סרטים וכו,) *עדיין רוצה כזה שיהיה מספיק איכותי מבחינת הרזולוצייה ובמיוחד שמדובר בשימוש מקצועי בתחום הארועים...מקומות שבהם יש השפעה של מערכות תאורה....השתקפות...(בהקשר זה אני מניח שעדיף מסך מט ולא מבריק?) -גודל מינ' שמותאם לפורמט דף A4 ז"א 21 על 30 ס"מ (אשמח לדעת בהקשר זה כמה זה באינצ'ים? וגם: האם הגודל שבדר"כ רשום במפרטים, זה נטו של המסך או כולל גם את המסגרת הפיזית של הטאבלט? ) -כזה שמגיע עם מקלדת פיזית (2IN1) שניתנת לניתוק/חיבור -עט מגע יהיה תוספת נחמדה אך לא מחוייבת. -טווח מחיר: עד 3500 ש"ח - כמובן עם העדפה להוזלה במחיר (אפיל…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אורח skc
    Started by אורח skc,

שלום לכולם, אני צריך מחשב לשימוש ביתי ומשרדי, ישומי אופיס, אינטרנט, ריבוי חלונות, 2 מסכים שמיעת מוסיקה, צפיה בסרטים (KODI), חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר וחזק ושתהיה אפשרות לשדרג בעתיד אם יהיה צורך. מה דעתכם על המפרט הבא: דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 7500 3.4Ghz - IR13 - ללא צורב מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם MSI H270 PC Mate LGA1151, Intel H270, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. אני רוצה מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, עם אופציה למשחקים קלילים (אסטרטגיות, לא תלת מימד). כרגע יש לי מסך ישן (CRT 15") ובעתיד הקרוב (חצי שנה) אני רוצה לשדרג אותו למסך רחב 22". כרגע מתכנן לעבוד עם XP ובעתיד לעבור לויסטה. חשוב לי הלוח האם יהיה איכותי ותואם לשדרוג עתידי (אם יגיע). כמו כן אני רוצה להשקיע שהמחשב יהיה שקט (לא סופר שקט, אבל גם לא רועש). אני לא רושם סכום רצוי, אך אשמח לראות אופציות שונות במפרטים. (לאחר עיון בחוקי הפורום הוספתי תקציב לכותרת) תודה על עזרתכם!!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום יש לי מחשב נייד מסוג DELL 100L שאני מפעיל תמחשב לוקח זמן עד שעולה מראה לי שטוען ואז שגיאה ניסית על SAFE MODE ואז הראה לי תשגיאה הזאת " מצורף תמונה" ... אשמח מאוד לקבל פתרנות ......... תודה מראש.[ [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  14. אז ככה לאחי יש נייד של לבונו מערכת ויסטה, חדש לפני חודש קנה אותו ב3 אלף שקל, את הפירוט של המערכת אני לא ממש יודע, אבל אני יכול לנסות לברר . חברה שלו הייתה בנייד היום והייתה באיימיל ירדה לאכול איתנו אכלנו ופתאום שחזרה המחשב לא פע, המשחב עולה והכול כרגיל מקישים סיסמא בכניסה למערכת כרגיל, ואז רואים עכבר ורקע שחור, השולחן עבודה לא עולה, חשבתי שזה בעיה בעליית הexplorer.exe אבל טעיתי, אבפילו המנהל משימות לא עולה ככה שאי אפשר לעשות כלום. רואים שהמחשב פתאום הואט ונהיה איטי בעלייה שלו, כאילו תקף אותו וירוס או משהו או בעיה בחומרה אני לא בטוח. מצב בטוח לא עוזר גם הוא לא עולה מה שעוד יותר גורם לחשש שזה משהו רציני. אין נקודות שיחזור כדי לעשות שחזור מערכת. נשמח לעצות.

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  15. אני מחפס לקנות מחשב חדש בסכום של לא יותר מ3500 שח (ללא מסך)סביב ה 820 האים אפשרי? למה ה INTEL 820 ? הוא זול יותר מAMD בכפולי ליבה ממה שקראתי הביצועים בריבוי ישומים טוב יותר מ ATHLON 64 אני מחפס בעיקר מחשב לבית (המרות,משחקים ,הרבה ישומים במקביל וכדו'..) לוח אם חשבתי על ASUS P5LD2-VM דיסק קשיח WD160 SATA2 זיכרון אני עדיין לא יודע גודל/מהירות אולי http://www.plonter.com/ordernow.tmpl?item=VS1GB533D2&affiliate=zap VS1GB533D2 CORSAIR אני יודע שלא מדובר ב Dual בעתיד אקנה עוד אחד זה יעבוד? כרטיס מסך משהוא טוב לא יקר שאוכל להריץ כל משחק שרק ארצה ובלי לגמור על התקציב TV-OUT+DVI המחיר צריך לכלול מארז,ספק,כונן 1.44,צורב אם יש רעיונות,תגובות או הצעות נא לשלוח מי שר…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  16. Started by DeaglinG,

היי, אני צריך מחשב חדש לבית, לשימוש ביתי. הנה המפרט שבניתי מTMS קטגוריות מוצרים כמות מחיר מעבד Intel Core i3 550 3.33Ghz 4MB Cache Tray 1 ₪564 קירור למעבד Intel Original for 1156 1 ₪42 לוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H 1 ₪408 מארז Gigabyte GZ-M3 Micro Atx Black 90 MM COOLER NO PSU 1 ₪148 ספק כוח Seasonic M12II-520 520W Active PFC Modular 80+ Bronze 1 ₪387 זיכרון Corsair DDR 3 4G (2GX2) 1333C9 Value 1 ₪296 קשיח למחשב שולחני Samsung 500GB Sata II 32MB SpinPoint F3 1 ₪200 מסך Dell 22" 2209WA E-IPS 1 ₪1208 סה"כ: 8 ₪3253 איך הוא? האם כל החלקים תואמים?

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  17. אין צורך במסך ואין צורך בצורב DVD בבקשה לכלול X800 GT בהצעה תודה! קונה מחשב חדש בגלל זה (גם ככה רציתי לשדרג) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136830.0 אני רק מפחד שלא ישרף לי שוב המחשב עם האל פסק מה יכולה להיות הבעיה

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  18. שלום לכולם יש ברשות המשפחה שלי נייד של HP מדגם dv5282ea יש לו כרטיס מסך Geforce 7400 שתומך ב-TurboCache וזכרון בנפח 512 מגה אני הבנתי שיש לכרטיס 128 מגה משל עצמו והוא יכול לקחת עוד 128 מהמערכת (כי הוא יכול להגיע ל256 מגה סך הכל) עכשיו המצב הוא כזה: - המחשב - מדווח שכמות הזכרון של המערכת היא 512 מגה - dxdiag כלי הדיאגנוסטיקה של דיירקט-איקס מדווח על 256 זכרון של כרטיס המסך - ב-BIOS אין שום אופציה שקשורה לזכרונות בכלל וזכרון כרטיס מסך בפרט עכשיו אני יודע שבמחשבים עם כרטיס מסך משולב המחשב מדווח על "חסרונו" של הזכרון שהוקצה לכרטיס מסך וגם ניתן לשלוט בכמות הזכרון שהולך לכרטיס דרך הBIOS אז האם זה שונה ב-TurboCache? יכול ליהיות שכרטיס המסך "לוקח" את הזכרון אליו רק כשהוא צריך?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  19. מחפש מחשב במחיר עד 2300 ש"ח, לא חובה לנצל את כל התקציב. השימושים שלו בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות על מסך 32' (hd ready), אינטרנט והסים סיטי החדש. מלבד זה לא משחק בשום משחק. חשוב שיהיה שקט (יחסית) ואמין. אפשר מארז גדול. אין לי צורך בציוד היקפי. בגדול אני לא מתעסק בOC או בדברים בסגנון. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מחשב נוכחי : מעבד Intel E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT 512MB זכרון 4G KIT DDR2 800 MHZ MUSHKIN כרטיס קול 7.1OB מארז EZCOOL LED + 25CM fan מאוורר D.C 775 מאוורר AR 775 HEAT-PIPE אני אשמח אם תוכלו להציע לי ספק כוח ודיסק קשיח (500GB) שמתאימים למחשב הזה. בקשר לתקציב אני לא ממש בטוח, העיקר שהרכיבים יתאימו לשאר הרכיבים במחשב תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך, אני מעדיף שהמחשב יעלה בסביבות ה5,000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6,500 זה המקסימום מעל זה כבר חונק אותי. 2. מה שימושי המחשב ? המחשב מיועד לעריכת וידאו בHD 1080. אני מעוניין שהמחשב יריץ את העריכה של הHD חלק גם אני מעמיס עליו ומוסיף אפקטים (בתוכנות עריכה). ובנוסף שיעשה רינדור מהיר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, משתמש בו כל יום. אלה התוכנות בהם אני משתמש: Adobe Premiere Pro CS6, Adobe After Effects CS6, AVID. (משתמש באביד פחות מהאחרות) קישור לאתר הבית עם הדרישות מערכת שלהם: פרימ…

• 24 תגובות
    • 19.6k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? כרגע יש לי מפרט ב פחות משלוש אלף שנראה לי מספק.. אבל אם יש טענות רבות נגד אפשר לחרוג בעוד כמה מאות והכי קיצוני 4אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש פשוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch pubg -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 10…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. להלן הדגמים, לינקים למפרטים, וכמה מההבדלים הבולטים ששמתי לב אליהם: Lenovo 3000 N100 Duo 1.6Ghz http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2872 WiFi LAN Intel® 3945 a/b/g (מקורי של אינטל) קורא טביעות אצבע משולב FingerPrint אחריות- שנה. Dell Inspiron 6400 1.73Ghz http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3410&catcode=200 הזיכרון שמסופק רק 533MHz אחריות- 3 שנים (אני עדיין ממתין לתשובה מהמשווק לגבי מה כלול באחריות). LG F1-224DE Duo 1.73GHz http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3480&catcode=487 3 שנים אחריות (שנה- מלא. שנתיים- רק חלקים, כך שזה לא ממש אפקטיבי). הערה: ראיתי ביקורות מכל העולם לגבי הניידים הנ"ל, אך לא מצאתי ביקורות ל LG. אשמח להמלצו…

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  24. Started by username80,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לאינטרנט, אופיס וסרטים. החלטתי לקנות dell Inspiron 6400. ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הבאים: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4320&catcode=130&AdCat=&parentid= http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4058&catcode=130&AdCat=&parentid= ההבדל הוא במעבד. הראשון הוא T2350 והשני T7200. השאלה שלי היא האם ההבדל הוא משמעותי לצרכים שציינתי למעלה? והאם שווה להוסיף את התוספת במחיר בשביל זה? תודה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  25. שבוע הבא אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ואשמח להמלצה למחשב שישמש אותי במהלך התואר. * מטרות המחשב? לימודים(תכנות, קריאת מסמכים, כתיבת עבודות), צפיה בתכני HD , גיימינג(במידה ויכנס בתקציב, בעיקר guild wars2) * גודל המסך? 13-14" * משקל רצוי? עד 2ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיספיק לשימוש יומיומי אני מניח שסביב ה5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. ניתן לחרוג לתקציב של עד 4000, מעדיף לקנות…

• 7 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.