ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז הגעתי למסקנה שמשחקים כבר לא בשבילי ואין לי צורך במחשב נייח חדש, אני מעוניין במחשב נייד בתקציב עד 4,000 ש"ח עם חריגה של לא יותר מאשר 150 ש"ח. סידרתי לכם בטבלה שיהיה לכם יותר נוח לקרוא ולהבין (לפני זה היה ממש מסורבל ומבולגן). [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [TR] [TD]מטרות המחשב? [/TD] [TD]המחשב ישמש להכל, גלישה באינטרנט, אופיס, צפיה בסדרות, פוטושופ ומשחקים קלים (משחקי אינדי).[/TD] [/TR] [TR] [TD]גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? [/TD] [TD]גודל המסך אני מעדיף "15.6 לגבי המסך ניראה לי מאט (זה מה שמאפשר עבודה בחוץ לא?).[/TD] [/TR] [TR] [TD]רזולוציית המסך? [/TD] [TD]לא מאמין שבתקציב הזה יכנס 1920x1080, לדעתי 1366x768 גם אהיה מצויין.[/TD] [/TR] [TR…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כולל מסך. מעבדAMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty לוח אםSocket939 - nVIDIA nForce4-Ultra - DFI Infinity NF4U - 3Y Warranty זיכרון פנימי512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty300 זיכרון פנימי - מודול שני512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty דיסק קשיח160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Samsung HD160JJ - 3Y Warranty צורבNEC 3540A Black - DVD±R16/DVD+DL8/DVD-DL6/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW32 - 2Y Warranty Bulk כרטיס מסךPCX - Radeon X800-GTO2 (400/980) 256MB DDR-III 256bit 12-Pipes - Sapphire Retail - 3Y Warranty מערכת קירור- Thermalt…
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
4,490.00 ש'ח + אני מוסיף עוד 512 שיש לי כבר (ככה שיהיה לי 1G) המחשב נועד למשחקים כבדים וחדשים עם FPS שיהיה טוב, עבודה באינטרנט, עבודות גראפיות (פוטושופ) זה באמת יתאים לי? ^^ אני לא חושב חח, פשוט חבר של אבא שלי (טכנאי מחשבים) הוא הציע לי
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ל החברה Lenovo ואני צריכה עזרה דחוף ! המחשב שלי לא מגיב אני לא מצליחה להתחבר לאינטרנט וגם לא מצליחה להיכנס לגוגל והמצלמה של המחשב שלי לא נמחקה לגמרי מהמחשב ! איך אני יכולה להחזיר/להוריד את המצלמה שוב למחשב ? ואיך מפרמטים מחשב נייד של Levono ? צריכה עזרה דחוף ותודה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - *של
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני צריך מחשב ב6000 ש"ח שיהיה למשחקים... אבל שיהיה בו כרטיס רשת וצורב דיוידי (בלי משך..) תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 (חריגה 500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 95% 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן , רצוי 256 / 500 (לא יותר) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כלכך משנה (עדיף שקט) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כרגע לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6-7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לאדריכלות נוף - תוכנות אוטוקאד , סקצאפ , פוטושופ , ויריי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD חייב להיות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא במחיר איכות ועבודה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. ה…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. total war, battlefield וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צו…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חזק למטרות עבודה - הרצת סביבת פיתוח אני מעדיף Lenovo T61 אבל - אין לי מושג איך לבחור בין כל הדגמים - האם יש תמורה טובה יותר לכסף בניידים אחרים (לא HP) אשמח לעזרה (התקציב הוא 6000-6500 ש"ח) תודה נכון לעכשיו זה הדגם ש"נראה" לי מוביל http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_NI29Mxx?open&OpenDocument&epi=web_express
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום וברכה, תקציבי הוא בערך 600 שקל (אני אוכל לחסוך עוד כשלוש מאות שקלים במשך החודש הזה). המפרט הקיים E6300, 2GB, GA-965P-S3 זכירון, עם זיכרון 320 8800GTS שאלתי היא האם כדאי לשדרג מעבד+זיכרון אוכרטיס מסך?אני מכוון בעיקר לגיימינג. ARMA II רץ אצלי נוראי והחבר'ה רוצים להריץ משחקים ברשת. אני צריך מפרט לבערך עוד כשנה, עד שלא יהיה אכפת לי/אקנה ריג חדש. על מעבד אני מכוון לE7500 ולהוסיף עוד סטיק של 2GB זיכרון או לשדרג לכרטיס מסך, איני יודע איזה עדיין (אני לא מעודכן בלשון המעטה - אולי GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 ). תודה למפרע, יהודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב ללימודים, באזור ה3000-3700 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? באזור ה1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD חובה * כונן אופטי? לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נחוץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא נחוץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
5000 ש"ח תקציב. ישמש לתוכנות שבכותרת. כדאי לשנות משהו ? ASUS P5LD2-VM לוח אם 030407 Intel Pentium D 2.8 Ghz Dual Core 2M Cache LGA775 מעבד 050108 Elixir 1GB DDR II 2x512MB זכרונות מארז Gamer 400 Watt מארז+ספק 150105 WD 200GB SATA II דיסק קשיח 070111 GigaByte PCX PCX6600 NX66256DP כרטיס מסך 4,351 ¤ סכום כולל מע"מ
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיפות לסביבות 2000 אבל אם השדרוג משמעותי עד 2500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הקיים הוא 22 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רמה טובה עד שנתיים-שלוש קדימה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מס…
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ז"א - רק מספר חלקים, והם : כרטיס מסך, מעבד, לוח אם, זכרונות, כונן DVD, דיסק קשיח, ספק כוח. הייתי צריך מחשב למשחקים כבדים, עם אפשרות ל-OC (לא גדול) לכרטיס מסך ולמעבד בעתיד, אבל לא מפלצת שמיועדת ל-OC בלבד... יצא לי כ- 4500¤ המפרט : *מעבד : AMD Athlon 64Bit 3200+ (Vince Core) x ה-X בשביל לסדר את הסוגריים. *לוח אם : GigaByte K8N Pro SLI כולל SATA II ... הוחלף ב- ABIT AN8-SLI nForce4-SLI השינוי הוא לטובה ? כי ראיתי בקורת שאומרת שה-אביט יותר טוב *זכרונות : A-DATA 512MB DDR 400Mhz שניים כאלה, אחד שאני קונה ואחד שכבר יש לי בבית (זהה) *כרטיס מסך : Nvidia eVGA 6800Gs 256MB 256Bit *דיסק קשיח : Maxtor 80GB SATA II 8MB Buffer *כונן DVD : LG …
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני חייב לדעת מה עדיף מבין הלקים הבאים, מאוד דחוף: אני לא מתכוון לעשות OC כרטיס מסך GF 7950GT או X1950XT ? לוח אם MSI 965 NeoF או GIGABYTE GA-945P-S3-RH ? זכרונות 800MHZ או 667 MHZ ? לא מרגישים הבדל ? מעבד E6300 או E6400 ? לא מרגישים הבדל ? תודה לכולם, תשובות מהר בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
My rig is growing old and its time to retire it - I haven't built a computer for 4 years so bear with me. 1) 5000~ NIS 2) Gaming 3) Nope 4) I don't need a burner 6) 7~ 7) I may let skypc overclock it for me, but I've never OCd myself or know anything about the subject. 8 ) No, but a lab test for faulty parts is always nice. 9) Jerusalem 10) I want the 5850 because it supports DX11 - please do not offer another card Here's my attempt at it, but I haven't done it for so long I'm sure you can do better . מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪628 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95020…
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם תצליחו לחסוך כל הכבוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודות,סרטים,מוזיקה,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:world of warcraft,call of suty black ops,gta -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא יודע הכי גרפיות זה למשחקים שכתבתי 3…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתעתד ליסוע לחול באוגוסט הקרוב ואשמח להמלצה על מחשב נייח (יותר נכון חלקי מחשב) , כרגע יש לי מחשב אחד שמורכב מ i7-7700K ולוח z270 asus ועוד SSD 250GB 960 EVO SAMSUNG וכמובן עוד HD,geforce 970GTX חשבתי להחליף את זה למשהו יותר חזק ויותר עדכני 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? נקנה בחו"ל לכן רוב ההמלצה פה היא על רכיבים אבל סביב ה 5000-6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גם וגם וגם אבל לא הרבה מכל אלו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…
-
- 26 תגובות
- 4.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , במזל טוב קניתי ויש לי לאפי סוני ויאו . הלאפי הגיע עם 2GB , וקניתי 2 מודולים של 2 GB כל אחד כדי שאוכל להרחיב. קיצר הוצאתי את ה 2GB המקוריים- 2 מודולים של 1 GB . ושמתי את אלו של ה 2GB כל אחד. עכשיו , כשאני מסתכל על כמות הזיכרון שהמחשב מראה ויש לו דרך המחשב שלי , רואים שלמחשב יש רק 3GB . כשאני נכנס דרך ה SONY VIO CONTROL אז רואים שיש 4GB. על הנייד מותקנת מערכת הפעלה VISTA PERMUIM שהגיע עם המחשב. האם המחשב נייד מנצל אז בכלל את 4GB או שאין משמעות והוא מנצל רק 3GB מתוך ה 4גב? אם אני אתקין מודול אחד של 2GB ומודול אחד מקורי של 1 גב. זה אז יעבוד פחות טוב ? תודה HIGHLANDWER
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. Logitech G700 U2312HM מקלדת בסביבות ה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מחפש מחשב נייד שחשוב לי בו בעיקר i5 דור שמיני, 8GB RAM, לפחות 256SSD ומסך מגע. זה (לחצו עלי) הכי טוב שמצאתי כרגע. כמובן שאם מישהו מוצא משהו טוב יותר אבארץ שמח שישלח לי. אבל מה שאני רואה בחו"ל (אמזון, Newegg וכו') זה מחשבים ב2000, אבל עם כל מיני הוספות כמו i7, כרטיס מסך של Nvidia ו16GB RAM למרות שהמחיר זהה או אפילו זול יותר. איפה הרעיון? האם יש מס 17% בהבאת מחשב נייד לארץ? מה עושים עם המקלדת באנגלית? ראיתי את האופציה של המדבקות אבל זה נראה גרוע, מישהו ניסה חריטה על המקלדת? וגם האחריות, מה איתה? אשמח אם תענו לי על השאלות, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה לגבי מפרט למחשב רב תכליתי כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים) המחשב צריך להיות אמין מבחינת רכיבים (הולך לשכנה שלי ואין לי כוח שתתקשר כל רגע ) מבחינת מסך שיהיה מסך רחב שנכנס בתקציב ומקלדת עכבר אלחוטי פשוטים וכמו כן גם רמקולים. ולתקציב התקציב צריך להיות עד 2500 ש"ח אם ממש ממש הכרחי 3000 ש"ח גג. אהה ועוד תנאי חייב להיות מהחנות RSM... תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט מסויים של מחשב נייד ולא מצליח למצוא את מה שאני רוצה. חשבתי להרכיב מחשב במיוחד בשביבלי אבל גיליתי שזו בעיה. אני זוכר שפעם, לפני די הרבה שנים, מכרו בארץ מחשבים ניידים בהתאמה אישית. אני זוכר שהיו barebones של msi ועוד חברות ועליהם ניתן היה להעמיס איזה רכיבים שרצית והיית מקבל את המחשב מורכב מהחנות. גם באתרים של החברות הגדולות כמו sony או dell יש אפשרות להרכיב מחשב בעצמך (להחליט איזה דיסק, מעבד וזיכרון יהיה בפנים וכמו כן להחליט על מערכת ההפעלה). הצרה היא שבאתרים מחו"ל מחיר המשלוח הופך את כל העניין ללא כדאי. חיפושים בגוגל לא העלו שום חנות או חברה בארץ שמאפשרת לקנות כזה מחשב נייד. האם למישהו ידוע אם אפשר להרכיב כזה מחשב בארץ (הכוונה להרכיב בחנות, לא שאני אקנה …
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים רשת ומשחקים כבדים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. GTA IV, COD4, COD6, AC2, CRYSIS וכו' ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1024x1280 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1…
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק, ונתקלתי בשני אלה: '>http://anakpc.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=319&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=1"]http://anakpc.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=319&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=1 והשני: '>http://anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=411&category_id=43&manufacturer_id=3"]http://anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=411&category…
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-