עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הבקשה בכותרת.. יהיו מחוברות אליו משהו כמו עד 3 מצלמות ואני לא יודע מה ההבדל עם ובלי הקלטה, אז אשמח להסבר. תודה.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני צריך בבקשה מפרט עד 3200 עם חריגות קלות אם חייבים. המפרט יהיה למשחקים ויעבור OC... אני חושב על הכיוון של המעבד E5200 והכרטיס 4850 ואם אפשר טוב יותר אז מעולה. אם אפשר עזרה אני אשמח. תודה

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  3. אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית, קל עד כמה שאפשר עבור מסך גדול ואיכותי (עדיף מעל 14"). סוללה פחות חשובה. עד 5000 שקל. האם שני הדגמים האלה סבירים? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=72956 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=74090 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעול…

4. אסוס מייצרת נייד חדש שימשיך את יעודו של ה N81VP מחשב 14 אינץ לגיימרים המחשב נקרא N82(הבנתם שהוא המשך לN81 או לא??) והנה המפרט שלו Processor: Intel Core i3 & i5 Chipset: Mobile Intel HM55 Memory: DDR3 1066 MHz. up to 8GB Display: 14.0 HD LED Backlit LCD (1366 * 768) Video graphics: NVIDIA GeForce GT 335M with 1G VRAM & Intel GMA HD (Switchable graphics) Hard Drive: SATA HDD up to 640 GB (up to 7200rpm) Optical Drive: DVD Super-Multi, Blu-Ray Combo Dimension & Weight: 345x 243 x 33-35mm, 2.3kg (with 8 cell battery) והוא יכלול גם יציאה של USB 3.0 החדש שמהיר פי 10 USB 2.0 מה דעתכם על הנייד הזה ?!? תאריך יציאה משוער סוף פברואר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום פורום, מתכוון לרכוש מחשב נייד בשבועות הקרובים. צריך- ניידות (לקחת איתי לאוניברסיטה), לימודים (יישומי אופיס, קריאת מאמרים), שימוש קטן בתוכנות סטטיסטיות ו SQL SERVER. מעדיף רמקולים טובים (יחסית לנייד) ותאורה אחורית למקשים (backlite). לא צריך כלל- משחקים (יש PS3), סרטים (יש טלביזיה) וכו'. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף. לפחות 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא. מחזיק כונן נייד. * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, אני מעונין לרכוש מחשב נייד עד 4K שקל. המחשב אמור לשמש לגלישה באינטרנט/אופיס ואולי להפעיל משחק או שניים אבל זו לא מטרתו. רציתי לשאול אתכם האם כדאי לחכות לירידת מחירים אחרי נפילת הבורסות או שלא יהיה שינוי מהותי. כרגע אני לא צריך את המחשב בדחיפות אבל הייתי מעוניין כבר לרכוש אחד. אגב, מה אתם אומרים על המפרט הבא: ‎RD510-K.AD24E T5800 2.0GHz - Free dos‎ ‎Model‎ ‎RD510-K.AD24E‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots)‎ ‎ HD‎ ‎250GB (SATA) 5400rpm ‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *Turb…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, מחפש מפרט עבור זוג פנסיונרים לצרכים של גלישה באינטרנט ואופיס, וקצת מולטימדיה (ניגון מוזיקה, סרטים) - עד 2500 ש"ח. אין צורך במסך או בציוד היקפי כלשהו (גם לא מקלדת ועכבר). אין צורך בכונן דיסקטים. במסגרת התקציב אני חושב שזה יהיה סביר להכניס כרטיס מסך זול כלשהו (לא onboard) וזאת לטובת תמיכת דפדפנים בהאצת חומרה שבאה עלינו לטובה, ניגון תכני HDR ביוטיוב ובאופן כללי. - לא ירוצו על המחשב הזה אפליקציות כבדות משום סוג למעט דפדפנים, אופיס ואולי נגני מדיה (מויזקה וסרטים) - המחשב לא מיועד בכלל למשחקים למעט משחקי פלאש בדפדפן וסוליטייר ושות'. - השקט חשוב (7) במסגרת התקציב אם יתאפשר לתרום לשקט של המפרט זה יהיה נהדר. - לא מתוכנן OC, אין צורך במערכת הפעלה. המחשב יירכש באז…

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by f16qwe,

היי שוב אני אני צריך מפרט לעריכה גרפית+סאונד(עריכת מוזיקה) אני צריך כולל כול האביזרים (מסך מקלדת עכבר רמקולים) חשוב כמה דברים 1. מחשב חזק מאוד 2. חייב 500GB לפחות 4. חייב שיהיה 4GB של RAM... 4.ליבה מרובעת 5. מחשב יציב זה מחשב רק לעריכה לא צריך כלום חוץ מיזה 6.אסור שיעבור את ה4.5K תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by MoranF,

כולל מסך, הרכבה ומשלוח. הצרכים שלי הם גלישה מהירה, כתיבת עבודות, הורדות-סרטים ומוזיקה, פוטושופ באיכות סבירה. חשוב לי גם שהספק והמארז יחזיקו מעמד ויהיו שקטים. אם אפשר להמליץ על רמקולים איכותיים זה יהיה נחמד. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  10. אהלן כולם, אני מעוניין לשדרג את מחשב הגיימינג (הטוב למדי) שלי, לקראת מה שמסתמן כמפלצת של עולם המשחקים לדור הנוכחי, Witcher 3. זה המפרט הנוכחי שלי: Gtx 680 מעבד i5 2500 3 .30 GHZ זכרון פנימי 8 ram המחשב בן 3 שנים בערך, ועדיין מריץ את רוב רובם של המשחקים באיכות מקסימלית. לאחרונה הוא התחיל קצת לגמגם עם משחקים כמו Total War Attila. כיוון אחד אפשרי הוא לשדרג ל970 או 980, אבל אני גם משתעשע ברעיון של תצוגת 4K, מה שאומר שאיאלץ להחליף גם מסך. אין לי גם מושג אם שדרוג שכזה ידרוש גם שינוי של מערכות קירור וכו', אני לא מתיימר להבין בזה במיוחד. אשמח לעצות!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום רב מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב ביתי ללא מסך עד 3000 ש"ח על בסיס I3 או I5. צרכים: משחקים, אינטרנט, אופיס. תודה

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  12. מבקש את המלצתכם בחיפוש אחר מחשב נייד. דרישות: * מטרות המחשב: אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים (איכות בסיסית, לא HD) * מסך 14.1 (צריך שיכנס לילקוט) * חיי סוללה הכי ארוכים שניתן * מצלמת אינטרנט מובנית * 250GB HD * תקציב: 3000 שח (אם אין ברירה אפשר לגלוש ל-3500 שח) תודה לעוזרים

13. Started by tiger18,

מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1378 קירור למעבד: Thermaltake TMG i1 775 כמות: 1 - מחיר: ¤139 לוח אם: Asus P5K כמות: 1 - מחיר: ¤611 מארז: Foxconn TSAA-803 90mm FSP 300W Silver/Black כמות: 1 - מחיר: ¤198 קירור למארז: Arctic Cooling 9 PMW 92mm כמות: 2 - מחיר: ¤30 ספק כוח: Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤391 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤414 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤450 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 3850 1GB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1056 מקלדת: Microsoft Multimedia Keyboard כמות: 1 - מחיר: ¤90 סה"כ: ¤4787

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  14. אהלן, אמעט במילים כי אני כותב מהאייפון. אשמח להמלצה על מחשב נייד עבור לימודים עד 6,000 ש״ח עבור סטודנט אולם שישמשו גם עבור משימות קשות יותר כמו פוטושופ. חשוב לי מאוד שיהיה כונן SSD וזמן סוללה טוב, פחות משנה כרגע אם 13.3 אינץ או יותר והמשקל (למרות שאם יש אולטרהבוק שעונה על הדרישות אז אחלה). כמו כן חשוב לי משטח מוליטאץ׳ של העכבר ושיאפשר ניווט ושליטה נוחה. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מישהו מכיר אחד כזה? :s05: משהו פנימי ולא חיצוני... בילט-אין במחשב. תודה מראש, דוד.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני מעוניין לייבא מחשב.. ומחפש המלצה מאנשים שרכשו בצורה זו המון תודה לעוזרים (:

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? א) עבודה משרדית, פיתוח, צפיה בוידאו ומעט משחקים כדוגמת COD ב) בנוגע למשחקים, אין צורך בכרטיס מסך שיאפשר את הרזולוציה/מספר פרימים מקסימלי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא, אין צורך בשום ציוד הקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כן, אין צורך בכונן דיסקטים, צורב cd/dvd. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בכוונתי לקנות את המחשב LENOVO T400S ויש אופציה לקנות אותו עם כונן SSD בנפחים של או 64 או 128 ג"ב. רציתי לדעת עד כמה יש השפעה על ביצועי המחשב עם כונן SSD ביחס לאותו מחשב עם כונן רגיל? עוד דבר ששקלתי לעשות הוא אולי לקנות את אחד מכונני הSSD (ה128 יקר מאוד אבל ה64 במחיר טוב וכמעט ללא תוספת מחיר) שעליו תהיינה מותקנות כל האפליקציות והדברים לשימוש היומיומי ולאחסון של הדברים הכבדים אני אקנה כונן קשיח חיצוני שלא יהיה כל הזמן עם המחשב... תודה מראש, אור

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Nadav Zisso,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3 ,assasin creed 3 ועוד משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by yuvalki,

היי ברצוני לדעת אם המפרט עדיין חזק למשחקים אני יודע שיש דברים חדשים כיום אבל עדיין אשמח לדעת אם הוא טוב לוח ga-p35-ds3l מעבד qx9650 זכרון ocz xtc platinum 4 G 800 כרטיס מסך gtx 285 asus תודה ☺

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by yotzmah,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב: 4000 ואני מניח שלא יהיה במזומן. 2. מטרות המחשב? 60% סרטים 30% משחקים 10% כל השאר... כאשר במשחקים אני אוכל לשחק על רזולוציות גבוהות ולנהות מהמשחק. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן CD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שתמליצו. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? חשוב אבל לא הרבה, כלומר שיהיה אבל בלי הגזמה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חש…

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  22. [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B002[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD[/TD] [TD=class: cartcolprice, bgcolor: #FFFFFF, alig…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by Shnig0,

שלום! הגיע הזמן לשדרג את המחשב וזה מה שחשבתי מחיר: GIGABYTE GA-965P-S3 :MOBO 557 מחיר:399 ספק כוח:Enermax Liberty 400W מחיר:1461 מעבד:Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  24. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) - 3000 ש"ח אפשרי מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - משחקים ואפשרות בעתיד לעריכת ווידיאו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא צריך ציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא צריך כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - מעבד אינטל, לוח אם asus 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין …

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  25. אני צריך המלצה על מחשבים למשחקים במחירים 3200 ו5200 בלי מוצרים נלווים בלי מסכים רק מארז ומה שבתוכו זה אני הכנתי למחיר של ה5200 שקל : מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1499 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤624 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39458 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤249 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤419 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX4GV5 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe ¤1313 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872…

• 5 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.