ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, אני סטודנטית לאדריכלות ואני מחפשת נייד שיתאים לי. התקציב נע בין 4500-5500 ש"ח והתוכנות אותן אני מריצה הן AUTOCAD, ARCHICAD, MAXWELL, PHOTOSHOP, STUDIO 3D MAX ועוד תוכנות רינדור. איזה מחשב עם אילו רכיבים כדאי לי לחפש? תודה מראש על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים, עבודה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 4/5 NBA 13 , Assassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך- 19 אינץ, אבל תיתן הגדלה(לא בטוח) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות גבוהות. 3. האם יש צו…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מזמין אותו בעוד שבוע. אם אתם חושבים שאתם יכולים לבנות מפרט יותר טוב, תבנו אחד עם מעבד Intel. Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz Sapphire X1950XT 256MB PCI-E x16 OCZ 2GB DDR2 667MHz CL5 OCZ26672048VDC-K ASUS P5N-E WD2500 - WD800JD NZXT Apollo Arctic Cooling Freezer 7 Pro LG GSA-H44N Enermax Liberty 400W סה"כ: 5085 ללא משלוח המחשב מיועד למשחקים ולגלישה באינטרנט.. הכרטיס הגרפי והמארז מנועה מחשבים וכל השאר מSkyPC. המחיר של המחשב לפני שערכתי עכשיו היה 5473 ועכשיו כתבתי את המחיר ב SkyPC בלי ציוד היקפי אבל עם ציוד היקפי זה יוצא 5473!!!! Spooky!
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאור יומהולדתי ה-17 החלטתי שהמתנה הכי טובה והחידוש הכי טוב שיכול להיות הוא מחשב חדש. לאור התלבטויות כאלה ואחרות החלטתי לשאול אנשים שמבינים באמת והופנתי לפה, הדרישות שלי הם גבוהות, זאת אומרת אני מעוניין במחשב האולטימטיבי לתקציב זה~ מאקסימום ביצועים לאורך זמן, אני ממש לא רוצה להתבאס, אני רוצה משהו מומלץ והתרשמות חיובית ממקור אמין. אז הנה אני והדרישות שלי למחשב החדש: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב שעומד בפני הוא לא אחר מ-4,500 ש"ח ישולם באשראי. [כמובן, אם יש חומרה שממש מועדפת על אחרת היוצאת ממסגרת התקציב הנ"ל יש לציין זאת ואף לבחור בה, חריגות יתקבלו (אני מאמין שעד 5,000 ש"ח)] 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבו…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם כדאי לחכות שיהיו עוד מעט הרבה ניידים בשוק עם core 2 duo או להסתפק במה שיש? מה ההבדל הגדול ביניהם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- . מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש''ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פיתוח תוכנות\אתרים, שימשו משרדי, עבודה עם תוכנות גרפיקה (לא בטירוף, פוטושופ ופלאש), מספר תוכנות כבדות יחסית שרצות בו זמנית, כמו גם 4 דפדפנים שונים עם לא מעט לשוניות פתוחות. ממה שאני מבין דרוש לא מעט זכרון למחשב א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:cod 7 , AVA ,Combat arms ,…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
האם הפירוט טוב? +חושבים שהגזמתי עם כל הקירור הזה ??פשוט הפחידו אותי ואני ממש לא יודע להתעסק עם מישחות חוטים והניקיונות... ובלי oc לא מתכוון לנסות בכלל אבל בישביל שידרוגים עתידיים....תודה לעוזרים מעבד Intel Core 2 Duo E6600 (S775)-2.4GHz 1066MHz 4MB Shared Cache 64bit Box שלוש שנות אחריות לוח אם LGA775 Intel965P-Gigabyte GA-8I965P-DS3-REV3.3 שלוש שנות אחריות זיכרונותx2 G.Skill DDR-2-1024mb PC5300 667mhz-CL5-5-5 שלוש שנות אחריות G.Skill DDR-2-1024mb PC5300 667mhz-CL5-5-5 שלוש שנות אחריות דיסק קשיח 320GB-SATA-II-7200RPM-16MB-Western Digital WD2500KS שלוש שנות אחריות צורב DVDRW BLACK-SATA-LG GSA-H30NX16/Asus DRW1814BLTX18/LITEON LH-20A1SX20 שנת אחריות כר…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
-
יש לי משהו שכרגע נמצא בחול ויכול לקנות לי איך המחשב הזה ? http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-2-in-1-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i7-12gb-memory-512gb-solid-state-drive-gray/5606601.p?skuId=5606601 אני בעיקר מוענין במחשב שיהיה מהיר שיהיה איחסון ואני לא משחק בכלל הרבה אבל מידי פעם אוהב לשחק COD אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מכור את המחשב הזה ומישהו רוצה מחר לבוא לקנות ב1800 Operating System Microsoft Windows XP Professional CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Intel Billings 2 D845EBG2 (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio) Motherboard Chipset Intel Brookdale i845E System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type AMI (02/26/03) Display Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) Monitor LG F700B [17" CRT] (1230515) שטוח Multimedia Audio Adapter Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - AC'97 Audio Controller [A-1] Storage Disk Drive Maxtor 6Y060L0 (60 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Optical Drive CD-ROM Drive Keyboard Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard Mouse …
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אף על פי שקראתי את החוקים, וראיתי שיש נעוץ לגבי מפרטים מוכנים. אשמח אם תוכלו להכין לי מפרט שיכלול את התוכנה Solidworks. קצת רקע: למדתי הנדסאי מכונות, אני מעוניין בעוד שנתיים לחזור ללמוד. חלק מהלימודים בהנדסה מכונות, זוהי התוכנה או תוכנת שרטוטים כבדה אחרת. אחרת לא הייתי מבקש מכם להכין לי מפרט, והייתי קונה משהו פשוט. להלן הטופס: 1. התקציב הוא 3000-3500 ש"ח. אני מבקש לא לחרוג מ-3500 ש"ח. 2. השימוש העיקרי הוא תוכנת Solidworks או תוכנה שרטוטים אחרת בזמן הלימודים לעוד שנתיים, שאר העבודה היא משרדית וצפייה בסרטי HD. 3. אני מעוניין גם לרכוש מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. מבחינתי שהכל יהיה באיכות נמוכה. 4. בנוסף לא להכליל כרטיס לנתב אלחוטי וכרטיס טלוויזיה, אבל אשמח לה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ... אני רוצה לקנות מחשב פשוט לגמרי אחרי שאני יקנה מחשב תותח לא ברור לי עוד למה אבל הכיף שיש 2 מחשבים אז ככה יש לי voodoo3 (כרטיס מסך) וג'י פורס 2 (גם כרטיס מסך)יש לי הארד דיסק 20 ג'יגה שזה יספיק לי למחשב שני, ויש לי כרטיס קול וזכרונות sdrsdram אה וזה agp הכרטיסי מסך זה מה שאני יודע. אז אפשר לקנות לזה לוח אם ומעבד?או שלא מוכרים כאלה ישנים? ואם לא אז אולי אפשר לוח שיכול לקלוט את הכרטיס מסך וזיכרון אני ישים חדש מה אתם אומרים? נ .ב:אה וגם מארז צריך הכי פשוט אני כבר יחבר לו מאוררים ויעשה לו קירור טוב אם אפשר עם ספק
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט, מעט תיכנות בסיסי ומשחקי קומפי לילדים. מערכת הפעלה Windows7 32 ביט- אני מודע לכך שלא אוכל לנצל כרגע את כל הארבע גיגה זיכרון. יש לי מסכי 19" של סמסונג SyncMaster 930B כניסת DVI\VGA ו-SyncMaster 913N כניסות VGA לדעתי אוכל להסתפק בכרטיס המסך של לוח האם - בכל מקרה אם יהיה צורך תמיד אוכל להוסיף בהמשך (במגבלות ספק הכוח). בסה"כ לא מחפש אופציות שידרוג. תקציב: עד 2300 ש"ח. המחירים מחנות KSP אני לא סגור על ספק כוח ומאוורר למעבד. אני מודע לחשיבות של שניהם ואשמח להמלצות על דגמים טובים במחירים סבירים - אולי מחנויות אחרות. CPU: Intel Core i5 650, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray - 815 NIS Motherboard: Gigabyte H55M-D2H s1156 Core i3/i5/…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניינת לקנות מתנה לבת זוג של מחשב נייח שיעבוד עם תוכנות כמו maya , פוטושופ וזיברש הבנתי שמחשב כזה עולה 5 אלף לערך, התקציב שלי נע בסביבות 2500 שקל.. אשמח לתגובה. תודה סיון
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מרכיב לאחותי מפרט לעבודה גרפית (בעיקר SolidWorks, Rhino ,פוטושופ ואילוסטרייטור). המפרט חייב לכלול כרטיס Quadro (הגעתי למסקנה שגם הכרטיסי Low-End החדשים הם מספיק טובים) ומעבד QUAD כלשהו. אם יש לכם עצות לשיפור המפרט שבניתי, אשמח לשמוע: Intel Core 2 Quad Processor Q8300 2.5GHZ 1333MHZ 4MB BOX, יחידות 1 ¤1090 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4646 ASUS P5Q SE2 Intel P45, יחידות 1 ¤625 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4375 OCZ DDR2 800MHZ Gold 4096MB Dual Channel (2x2048) CL5, יחידות 1 ¤285 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4985 WD 1TB 7200RPM 32MB GREEN SATA2, יחידות 1 ¤480 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?produc…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
טוב אז ככה , אחרי שהתיעצתי עם הרבה אנשים הגעתי למפרט סופי אך ההתלבטות שלי היא לגבי הזכרון בעיקר , עד כמה הוא יגביל אותי ב OC ... המפרט ישמש למשחקים , לא יודע אם כבדים .. OC אינטרנט , ותכנות בעתיד הקרוב ... לקחתי את הלוח הזה + זכרונות יחסית זולים כי אני מתכנן עוד שנה +- לשדרג ל DDR3 ... אבל עדיין אני לא סגור על הזכרונות האלה , אם יש משהו עדיף תציעו . יש לי את המסך DELL 2007WFP , וטלויזיה 32 LCD HITACHI , אם תוכלו להמליץ לי על כבל 10 מטר DVI HDMI אשמח (למרות שזה לא קשור לכאן אבל אולי מישהו מבין בזה ...) אני נכנס לתקופה של 3 שנים לצבא , אז אני רוצה שיהיה לי מחשב סבבה שיחזיק ל3 שנים , בכל מקרה זה המפרט שגיבשתי : מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 Q…
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום קניתי את המחשב של גיגהבייט W468N והוא ברשותי 10 דקות, וכבר מצאתי משהו שלא אהבתי. המקלדת באיזור החיצים משמיעה רעש מציק וכל הכפתורים שבאותו איזור זזים יחד, וככל שמתרחקים מהחצים הרעש חלש יותר עד שנעלם בערך 15 לחצנים (עד הלחצנים של האותיות). האם זה נורמלי למחשבים האלו או בכללי בניידים או שצריך לתקן את זה?
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן אנשים, צריך המלצה לקרוב משפחה, מחשב ב3000 שקל, שיגיע מורכב עם אחריות של לפחות שנתיים על המחשב בכללותו. מטרת המחשב- אינטרנט ואופיס, קצת מוזיקה ואולי פה שם צפיה בסרטים. - כלומר מחשב סטנדרטי שיחזיק מעמד. כולל מסך LCD 17" וכל מה שמסביב, מקלדת עכבר רמקולים. בנוסף צריך המלצה לנתב לחיבור עד 4 מחשבים. תודה, המרטש.
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, נפל לי המחשב, קיבל מכה קטנה ויש עכשיו בעיות עם כונן הCD. אני מחפש מדריך איך ניתן לפרק אותו, יש לי את הכלים המתאימים לדעתי והאחריות נגמרה מזמן. למישהו יש ניסיון בזה? המחשב המדובר הוא LG-LS50. כל מידע יתקבל בברכה, רצוי בהקדם...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, התקנתי על הנייד שלי WIN7 לפני מספר שבועות מדובר ב Dell Xps m1210 - מפרט מלא בצד (במפרט בפרופיל שלי, למטה) אני כבר שנים מבסוט מהנייד הזה, רק שבזמן האחרון התחילה להתעורר בעיה שלא קשורה ממש למערכת ההפעלה עד כמה שהבנתי. - שמתי לב שלאחרונה בזמן שאני מריץ תכני וידאו בהפרדה גבוהה (היידף\HD) על הלפטופ הוא מתחיל לקרטע ולחרר - הסרט מוצג בקרטועים נוראיים אחרי כמה דקות של ניגון חלק. (גם כשהם מנוגנים על המסך 12" שלו וגם כשהם מנוגנים על מסך חיצוני גדול) בהתחלה חשדתי ב WIN7 אבל חפירה בכיוון הזה העלתה חרס. אחרי זה בדקתי טמפרטורות - ומשהו נראה לי לא הגיוני בעליל הטמפרטורה של ה GPU של כרטיס המסך (Nvidia 7400 go) שלי מתחילה ב 45-50 ב IDLE בשניות שאחרי ההדלקה, ומייד (אחרי דקה שהוינדו…
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב (מבחינתי כרטיס מסך משומש) עד 2800 ש"ח שיריץ משחקים.. עדיפות לקנות ב TMS.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
... ללא מקלדת ללא עכבר ללא מסך ללא רמקולים... דגש על מהירות וזיכרון , וכרטיס מסך טוב... תקציב עד 4500... תודה מראש לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מחשב שיהיה מיועד בעיקר לאיטרנט ותוכנות, ממשחקים לא ממש אכפת לי התקציב שאני מוכן להשקיע הוא 2200-2500 ש"ח. חבר שלי בנה לי מפרט שנראה כך: מעבד אינטל Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארזים Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) יש לי כבר צורב דיוידי במחשב הישן אז אני פשוט אעביר אותו למחשב החגש, ככה גם עם רמקולים מסך מקלדת ועכבר. גם אני כנראה משיג מחבר כרטיס מסך invidia 256 mb נראה לי משהו כזה..…
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לאחר ששני המחשבים האחרונים (ב-4 שנים האחרונות) הוזמנו ע"פ המפרט שקיבלתי בעזרתכם והתוצאות היו מעולות, אני שב וחוזר בפעם השלישית (גלידה ? ). מחפש המלצה למפרט מהיר ככל שניתן למחשב שיריץ תוכנות אופיס, שימוש אינטרנט סטנדרטים ו...זהו. אין צורך בציוד היקפי. כרטיס מסך צריך להיות כזה עם יציאת DVI. שוב, תודה רבה על הנכונות לעזור !
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדי להשקיע את המחיר 2000 דולר לערך על מחשב נייד מפלצתי כזה של alienware ואם יש מחשבים ניידים כאלו שמתחרים בו בתווך המחירים האלו, אני מדבר כמובן על המפלצת Area-51® m17x
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-