ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי dell inspiron 1250 ואני רוצה לקנות מסך רגיל ולחבר לו.. עכשיו המסך שיש לי במחשב נייד הוא מסך רחב וחיברתי לו סתם מסך 17 אינץ' רגיל שיש לי בבית ולא ראו טוב... בגלל שהתצוגה מתאימה למסך רחב והמסך שחיברתי לא היה רחב ואני רוצה לקנות מסך לא רחב.. אני רוצה לקנות מסך רגיל 4:3 השאלה שלי האם יש אפשרות להתאים את התצוגה למסך רגיל? ולא למסך רחב? ואני אשמח לקבל המלצות למסכי 19 אינץ' שטוחים 4:3 שיהיה אפשר לראות בהם HD.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. מקסימום 4,500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית פשוטה(המקסימום יהיה פוטושופ שגם הוא צריך לרוץ מהר מאוד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים. אני הולך לשחק על ה-LCD שלי FULL-HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב: 24 אינצ'. מסך…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט שיריץ בעתיד תוכנות אנימציה ב-3D (דוגמת MAYA). כרגע עדיין ללא כרטיס מסך (ירכש בנפרד בעתיד בעת הצורך) אלא אם כן זה נכנס בתקציב. הדגש הוא על הרכבת מפרט שיוכל לעמוד בתלת מימד מבחינת כוח עיבוד וכוח קירור - כך שישאר רק לקנות כרטיס מסך כשתגיע השעה. תקציב: 6-6.5K (אם מישהו יצליח להשחיל כרטיס מסך טוב, אז גם 7K יהיה בסדר). מסך:" LCD 17. הרכבה בחנות אחת - לא מדובר בפריק כמונו שיתחיל לקרב פזורינו מבין הגויים.. תודה וחג שמח לכולם,
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד שיתפקד טוב ולא יקרטע בתוכנות פלאש, פריימייר, פוטושופ. עיקר התוכנות שאני משתמש בהם והכי חשובים לי. * מטרות המחשב: סרטוני אנימציה, עריכה בפרימייר, עיצוב ואיור דיגיטלי * גודל המסך? 15.6 מאט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? USB3 לפחות 2 יציאות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSHD/SSD לווינדוס נראה לי שgb128 יספיק. ו1 TERA למשני. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * הא…
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט ב7000 שקל ללא ציוד היקפי אני לא מתכנן OC ויש לי מסך 24" המטרה היא למשחקים כבדים וסרטים אבל סרטים בעדיופת שניה... עכשיו הבקשות המיוחדות הם... מעבד Q9550 והכרטיס החדש של NVIDIA GTX295 הדבר שבאמת חשוב לי הוא שלא תבנו מהיבט כלכלי לא לנסות לחסוך כי אני חסכתי 4 חודשים בשביל זה.... ואני מעוניין לקנות את המערכת עם מלוא הכסף (אך כמובן לא להגזים עם מארזים ב 1000 שקל ) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
אחרי שהתקנתי ווינדוס עליו מדיסקאוןקי, מופיע לי רק כונן אחד במחשב שלי שרשום שיש בו 226 ריק מתוך 244, וזה אמור לרשום מתוך 500 לא 244, מישו יודע איך אני מוסיף את הכונן החסר ?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם תודה על עזרתכם , אני אשמח למפרטים והסברים הגיוניים מעוניין ב 1. מה התקציב? - 4000 ש"ח מזומן 2. מטרות המחשב? מיועד לילד בן 11 משחק בעיקר משחקי ספורט, פיפא , NBA 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? דרוש מסך דק , לא יודע אם רגיל או רחב , יש המלצות ? 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? באופן כללי אני נוטה למעבד אינטל כי אני מכיר יותר את הלוחות אם שלהם 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא מעניין , העיקר שיעבוד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? קצת רעש לא נורא, אבל לא ברמה תעשייתית ;D…
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן אחרי שהמחשב השולחני שלי החליט שוב להפסיק לפעול, נמאס לי ממנו, אני רק רוצה נייד קטן ונורמלי שיעבוד כמו שצריך P: After that been said. אני מעוניין בנייד קטן, כמה שיותר זול, בתקציב גג של 1500-1600 שקל *מטרות המחשב? מחשב לאינטרנט, פייסבוק, מסנ'גר, אופיס וכו', קריטי מאוד, אני חייב שהמחשב יוכל להריץ סרטים באיכות HD לטלוויזיה אליה הוא יהיה מחובר בלי בעיות. המחשב יפעל 24/7 [אני לא נוהג לכבות מחשבים], ככה שזה יהיה קריטי שהוא יהיה מספיק חזק להריץ את הסרטים בלי תקיעות. גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הממ. אני לא הולך לצאת איתו הרבה, אז הניידות לא קריטית לי, אבל אני אשמח ל4-5 שעות של הפעלה בלי בעיו…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד של אסוס עם אחריות יצרן של 3 שנים, לפני כחודשיים וחצי נשבר אחד הצירים במחשב אך שמתי מסמר ותיקנתי את זה זמני, ככה עשיתי פעמיים ולפני כשבועיים זה נשבר באופן כה קיצוני שאי אפשר לתקן את זה שוב... עירבתי את האחריות שקיבלתי מאסוס אך הם לטענתם לא מכסים את זה, ובשיחה טלפונית נאמר לי כי אין כמעט סיכוי שיכסו את זה, ואם אני רוצה לקבל תשובה חד משמעית אני צריך לשלוח את המחשב לתיקון ובמידה ולא ארצה לשלם את הכסף על התיקון אני יחוייב ב-250 שקל על בדיקה ומשלוח. דבר ראשון שאצטרך את עזרתכם הוא האם יש לי סיכוי במלחמה איתם על התשלום או שזה קרב אבוד מראש וכנראה שלא יקבלו שזה שבר מבלאי ולא ממכה...(מה שאני כמעט בטוח) דבר שני אם אני אצטרך לשלם, האם עדיף לי שהם(המעבדה המורשה ש…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מחשב לחדר בפחות מ2000ש"ח אני לא הולך להעמיס עליו רק לשמוע מוזיקה ולפעמים גם וידאו אני רוצה שיהיה קטן ויפה אבל לא להשקיע על המארז את רב הכסף רשת אלחוטית חובה בשביל לחבר אותו לרשת בבית אני לא הולך לפוצץ בווליום ככה שהרמקולים צריכים להיות סבירים+ לא יותר מזה נראה לי שזהו תודה רבה לכם!
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
למשחקים, שיריץ ויסטה בקלילות, תוכנות עריכה כמו פוטושופ, פרמייר, ותוכנות בסיסיות כמו אופיס 2007. לא מעוניין ב-OC. אני רוצה לקנות מסך LCD ב-1800 ש"ח, לכן אני מוגבל ל-6K בלבד למחשב. מסך 21 אינץ' של סמסונג. אני מעוניין לקנות מבאג, כי IQPC רחוקים לי והמע' הזמנות באתר שלהם לא עובדת (אני מת"א) ו-KSP לא ישרים. בנוסף: אשמח לשמוע המלצה למסך 19 ומעלה אינץ' עד 2000 שקל. עדיף של חברות כמו סמסונג, סוני, LG. תודה על כל העצות! גיא
-
- 41 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר בשבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב נייד. להלן הדרישות הממוקדות שלי ממנו מסך 14 אינץ' בדיוק. סוללה טובה - כמובן נשלפת כדי שאוכל לשמור על אורך החיים שלה. חברה: לא Lenovo. מתעניין בעיקר ב-Dell, Toshiba או Asus (במידה ויש, אשמח גם לשמוע הצעות מחברות נוספות). מעבד: i7 רזולוציה: 720p לכל הפחות. תקציב: 3500-4000 ש"ח (ישנה אופציה לקנות באילת במידה וזה יחסוך). בעיקרון אני מחפש את המחשב נייד 14 אינץ' האולטימטיבי. שיאפשר עבודה נוחה עם תצוגה נוחה לעיניים וגם שיריץ סרטים ומשחקים ברמה סבירה+. בכללי אשמח לשמוע חוות דעת על Asus X455LD משום שהוא נשמע מרשים אך לא מצאתי הרבה חוות דעת עליו: http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..161..1358..214..2185.&list=1&…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לעשות שדרוג קטן למחשב עקב צוואר בקבוק שיש במערכת ופער מסויים בין החומרה לדרישות של היום. בעקרון אני בא בגישה של לשדרג את הלוח-אם המעבד והזיכרון, אם צריך גם משהו אחר נא לציין בבקשה. החומרה בה אני מחזיק כרגע: CPU: C2D E8400 MB: G31M-ES2L (ממש גרוע) RAM: Samsung 2GB(2x1gb) DDR2 667hz (גם נורא) GC: HD5770 PS: HEC 500W 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - AC, Skyrim, Mass Effect 3, Diablo 3, SC2, MMH וכדומה - 1680x1050 - גבוהות-בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני מאמין שאין צורך לכלול כרטיס מסך כרגע (HD…
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום טוב קראתי הרבה , אני זקוק לעזרתכם רכישה-דרך החנות SKY שבראשון 1.מעבד Q6600 2.קירור למעבד -מה מומלץ שלא ירעיש... חשבתי על ביג טיפון VX . 3.מארז - של NZXT-HUSH-מארז שקט במיוחד 4.ספק כח-? מה מומלץ דרוש 450 W 5.לוח אם- למרות החסרונות של הלוחות שמשלבים DDR3 וDDR2 אף אחד לא הראה לי שהלוחות לא טובים אולי ב DDR3 לא יהיה שימוש אולי כן יהיה הבעיה בלוח של gigabyte p35c היא שהוא לא עובד ב OC ולכן אני מתכנן על ה-asus p5kc שהבנתי שעובד סביר בOC סך הכל המחירים הם 100 ש"ח למעלה ללוחות שעובדים עם DDR3 (למרות שיש מגבלה ל4 GB אבל מי צריך יותר.... כל התשובות יתקבלו בברכה 6.קשיח-W.D 500G 7.DVD פשוט 8.כרטיס מסך 8800GT תמליצו על חברה , אני לא בונה על להאיץ אותו אז אין צורך בקירור זגרון-…
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מחפש מחשב עד סכום 2500שח. עיקר פעילותו תהייה גלישה באינטרנט. * מטרות המחשב? מחשב מיועד לגלישה באינטרנט. * רזולוציית המסך? עדיפות ל FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HDMI,וUSB כמובן. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 250G. * כונן אופטי? לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא.אפשר בלי מערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מחשב שהיה רק לא בצבע שחור. ועדיפות למסך מגע.ועדיפות למחשב דק. תודה …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המפרט הוא באזור המחיר של 5500-6000 שקל. חשבתי על זה מה אתם אומרים? AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM 900 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 800 ¤ 1 TWINMOS DDR 512MB 400mhz CL2.5 270 ¤ 2 WD 120GB 7200RPM 8MB SATAII 470 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON X1800XT 512MB PCI-E BULK 2150 ¤ 1 LG DVD X16/X48 BULK 150 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 630 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש מה אתם אומרים?? אני בהתלבטות רק לגבי המעבד...
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רב, אח שלי בשעה טובה עומד להשתחרר מהצבא אז הוא ביקש ממני לבנות לו מפרט טוב שהוא יוכל לחזור ולהיות על המחשב בכיף... המחשב מיועד למשחקים כמו wow וכדומה... לצערי אני לא מסוגל לקנות מחשב מחנות מלבד זיגזג למה בשנתיים האחרנות קניתי משם שני מחשבים חדשים ואני מרוצה עד השמיים... אז רק מהחנות זיגזג... ושאלה אחת חשובה: מאז שהתגייסתי אני לא כל כך מעודכן במה שקורה....אני רואה שכל מי שבונה מפרט לוקח מעבד כפול ליבה של אינטל במקום amd מה השתנה ? אני זוכר כולם פה היו עם amd... תודה מראש,עידן.
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום רב הנה מפרט שבניתי דומה למפרט אחר שראיתי באתר אבקש התייחסותכם ודעתכם למפרט זה שימוש עיקרי אינטרנט, אופיס צפייה בסרטים. משחקים קלים ביותר שלא דורשים גרפיקה גבוה. תודה מראש AMD Athlon 2 X2 215 2.7Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪262 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1120 Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪321 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 1 ₪233 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 CompuCase 6K31 Black + Hec-300VN, יחידות 1 ₪242 http://www.rsm.co.il/product.aspx?producti…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך לפחות 13 אינץ, רצוי מעבד i5, ורצוי שיהיה עליו כניסת CD יש לכם דגם מומלץ שעולה בראש? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מכיוון ושני המחשבים האלה כמעט זהים לגמרי, איפה אני אקבל זמן סוללה עדיף ? כמו כן, האם יש שוני נוסף בין שני המחשבים בתצורה החזקה ביותר הקיימת ? תודה. .[br]פורסם בתאריך: 17.05.2010 בשעה 04:46:15 או הLenovo IdeaPad S12 2959-KUG .תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, המחשב ישמש בעיקר למשחקים\סרטים, אבל מדי פעם יריץ תוכנות כבדות שאני כותב ולכן אני מעוניין ב-16GB זיכרון לפחות ומעבד חזק יחסית. מניסיון העבר, אני קונה מחשב פעם ב5-6 שנים ולא משדרג אותו, לכן אפשר להתעלם מאפשרויות שידרוג ולהתרכז בלמקסם עלות\תועלת עם רכיבים קיימים. אני מתגורר באזור חיפה ומעדיף להזמין מחנות באזור או לחילופין חנות שמספקת איסוף מבית הלקוח במקרה של תקלה כחלק מהאחריות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אין יתרון משמעותי, אבל אין צורך בחיסכון אגרסיבי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, ת…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום :] אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס), גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים קלים, צפיה בסרטי HD * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? המשקל לא כל כך משנה. עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני לא כל כך מבין בזמני סוללה סטנדרטיים לניידים. רצוי זמן סוללה כמה שיותר ארוך, אבל לא על חשבון התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ורצוי גם eSata * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. עדיף יותר * צורב DVD? כן * אחראיות? רצוי אחראיות של לפחות שנתיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין לי העדפה. אבל חברה שנחשבת אמינה בתחום הניידים * מערכת הפעלה? WINDOWS 7 כמובן שחשוב שתהיה עבודה חלקה על המחשב ושיהיה נוח להשתמש בו.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצה על מפרט למחשב ביתי בסיסי, שמיועד לשימושים ביתיים ״נורמליים״, אינטרנט, יישומי אופיס, סרטים, מוזיקה וכו׳ אין לי שום דרישות מיוחדות כגון שקט oc או כל דבר דומה, התקציב העומד הוא כמה שיידרש עבור מחשב מתאים לדרישות בלי לבזבז כסף מיותר, אני מעוניין גם בהמלצה לציוד הקיפי בסיסי, מסך ורמקולים המתאימים למחשב הנ״ל.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-