ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב באזור ה-5K. לא יבוצע OC למחשב. שיהיה שקט יחסית. השימושים של המחשב הם למשחקים (כמו למשל משחקי רשת WOW), עיצוב גרפי - פוטושופ, אילוסטרייטור, דרים וויבר, וכדומה. מבחינת ציוד הקפי: מסך 22 אינץ (אני אוהב את הסדרות של סמסונג, טובות?), ראוטר אלחוטי+חוטי איכותי (יש עוד מחשב), עכבר ומקלדת חוטיים. אני מעוניין גם בלפחות 1TB של דיסק קשיח. מארז - אהבתי את הסדרה של CM690 או שמספיק פחות מזה? לגבי כרטיס מסך הבנתי שה-4850 הוא ברירת מחדל לגיימרים למשחקים כבדים (רק לא מאוד כבדים) ולגבי המעבד, הבנתי שצנחו קצת המחירים של המרובעי ליבה (לעיצוב גרפי צריך מעבד עם ליבה מרובעת?) וגם חשבתי להוסיף אל-פסק. התקציב יכול להתגמש בכמה מאות שקלים.. ואשמח מאוד אם החנות ת…
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
*שאלתי את המנהל, והוא אמר שאני יכול לשלוח את הנושא הזה, אני מבקש ממכם בלי תגובות שקשורות להודעה שהיא נוגדת את חוקי הפורום* תודה. אתמול הייתי באיבורי בראשל"צ, וב KSP בראשל"צ, באיבורי הביאו לי מחיר מופקע שאני חייב לחלוק את זה איתכם, ושתיתנו לי הצעות, האם כדאי לקנות או לא..: המפרט שרציתי לקנות זה: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 7204 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F W Front USB 300W 379.00 ¤ 1 379 ¤ 1 7443 LG GSA-4167B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 220.00 ¤ 1 220 ¤ 2 8197 Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot 195.00 ¤ 1 195 ¤ 3 8284 Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 812.00 ¤ 1 812 ¤ 4 7615 Samsu…
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום.. ברשותי מחשב נייד של ACER דגם EXTENSA 5620Z DUAL CORE עם ויסטה HOME PREMIUM ולאחרונה אחרי שהחלפתי ספק אינטרנט המחשב נהיה איטי מאוד, לא רק באינטרנט. עד שהמחשב עולה לוקח בערך 5 דקות, לוקח לא מעט זמן לתיקיות וקבצים להיפתח ופשוט איטיות טוטאלית. רציתי לדעת מה יכול להיות הגורם לבעיה וכיצד ניתן לפתור זאת. תודה מראש לעונים ולעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המחשב שלי? ומה אני צריך לשפר או להחליף? מערכת הפעלה MS Windows 7 Professional 64-bit SP1 יע"מ Intel Pentium E5200 @ 2.50GHz 40 °C Wolfdale 45nm טכנולוגית RAM 4.00 GB בודד-ערוץ DDR3 @ 399MHz (6-6-6-15) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. G41MT-S2PT (Socket 775) 38 °C גרפיקה LM725 (1280x1024@75Hz) 2047MBGeForce GT 440 (Gigabyte) 36 °C כוננים קשיחים 149GB Western Digital WDC WD1600AAJS-00WAA0 ATA Device (SATA) 41 °C 298GB Seagate ST3320613AS ATA Device (SATA) 42 °C כוננים אופטיים HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device שמע Realtek High Definition Audio
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי חבר טוב, בחור חרדי שעבד איתי. לא קונה לילדים מחשב כי הוא חושב שזה יעלה לו 7,000 ש"ח... הסברתי לו שעבור מחשב שהבנות שלו יוכלו להשתמש ביישומי אופיס, הוא יוכל לארגן מחשב גם ב - 1,000 ש"ח (בעיקר עקב ירידת מחירי המעבדים). אז מי ייענה לאתגר וירכיב לי מחשב (ללא מסך) שלא מתוכנן להורדת קבצים, לא מתוכנן לשימוש באינטרנט (למרות שהסברתי לו שיש אינטרנט חרדי), לא מתוכנן למשחקי מחשב עתירי גראפיקה? אני חשבתי על לוח אם שמשולב בו כרטיס מסך, מעבד מהשורה השנייה (אולי סמפרון), צורב DVD, הרבה זכרון (אם יחליטו בבית ללמוד מחשבים ולהפעיל על המחשב חישובים כבדים). מי מרים את הכפפה?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
תקציב - עד 5400 ש"ח מזומן - במימון העבודה אז אפשר לנצל את כולו. מטרה - שימוש כללי, אופיס, גלישה וכו'. לשימוש ההורים בלבד ולכן מותאם לאנשים מבוגרים (מעל גיל 50) המחשב לא ישודרג בעתיד וצריך להחזיק כמו שהוא למספר שנים טובות. המחשב צריך להיות שקט , אמין לאורך זמן עיצוב חיצוני סביר לא משהו מיוחד. המפרט צריך לכלול גם מערכת הפעלה win7 המפרט צריך לכלול גם מסך ,ציוד היקפי והרכבה no OC איזור מגורים - מרכז בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד . נייד שימש אותי לגלישה, קצת סרטים ושירים,עודה משרדית.. מה שכן חיי סוללה זה ממש חשוב. רצוי מסך כמה שיותר גדול! הרבה זיכרון. וכרטיס מסך ברמה. המלצות? תודה
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, קניתי נקסוס 4 ב-2014 ועדיין משתמש בקושחה מקורית ומעודכנת. עם הזמן נהיה מכשיר יותר איטי ואחרי מספר ימים מפעיל עצמו מחדש. גם סוללה נגמרת יותר מהר מבעבר ואני לא יודע אם זה תוכנה או חיי סוללה נהיו יותר קצרים. לעיתים כשמתקשרים אליי יש אעטה משמעותית שהכל נתקה. חושב לשדרג לדגם חדש יותר שזה נקסוס 5 אבל שווה? אני מעדיף לנסות מותג אחר עם מסך עד 5 אינץ, סוללה חזקה יותר (2100MAH בנקסוס 4), יותר זכרון, מצלמה יותר טובה, עם GPS כאשר אפשרות לסים כפול ופונקציית NFC זה יתרון. שמעתי על XIAOMI שנותנים איכות בפחות כסף. ראיתי דגם REDMI וביקורת של מישהו שטענו שיש לו פחות קרינה מ-REDMI PRO. מישהו יודע על זה? …
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב? עד 3800 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים בהגדרות גבוהות ככל שניתן בתקציב הקיים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי, יש לי מסך סמסונג 22'' (SyncMaster 2253bw), רמקולים Logitech x530 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בכונן דיסקטים, כל השאר צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? Intel, אבל אם יש הבדל מחיר רציני וביצועים יותר טובים ל-AMD אז גם טוב. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מחשב קר עובד יותר טוב אז רצוי שיהיה קר, אני מאמין שרוב המארזים האיכותיים נראים בסדר, שקט יפורט בסעיף 9. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב …
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? מחשב פיתוח - VS2010 - קימפול של מערכות כבדות מאד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרטיס מסך צריך לתמוך בשני מסכים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בשום ציוד …
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
המחשב נועד לשימוש באינטרנט לראות סרטי FULL HD משחקים בקטנה כמו COD גיטר הירו וקומנדו אינקורקוד 3 (לא חייב באיכות הכי טובה ) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
קניתי בארצות הברית מחשב חדש של ASUS . לא מבין גדול במחשבים ניידים כי זה הראשון שלי אבל לפי מה שקרתי לפני הקניה הוא מחשב חזק מאוד יחסית לנייד. הנה המפרט שלו שהעתקתי מתוכנת EVEREST שבודקת את תכונות המחשב : Computer: Computer Type: ACPI x64-based PC (Mobile) Operating System: Microsoft Windows Vista Home Premium OS Service Pack: Service Pack 1 Motherboard: CPU Type: Mobile DualCore Intel Core 2 Duo P8700, 2533 MHz (9.5 x 267) Motherboard Name: Asus N70SV Series Notebook Motherboard Chipset: SiS 671/671DX/671FX/672 System Memory: 3072 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM1: Nanya NT2GT64U8HD0BN-AD 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM(6-6-6-18 @ 400 MHz)(5-5-5-15 @ 333 MHz)(4-4-4-12 @ 266 MHz) DI…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דבר כזה מחשב נייד עם יציאה אופטית כדי לחבר לרסיבר ולשמוע סאונד DTS או DD? ובנוסך שיהיה מספיק חזק כדי לנגן סרטי FHD? התקציב שלי הוא 3000-3500. יש חיה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש חדש, תודה. * מטרות המחשב? תכנות ותוכנות QA * גודל המסך? 13 או 15, עדיף מט * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, 128GB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, צריך Windows 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם 8GB RAM
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המפרט שלי רציתי לראות מה אתם חושבים עליו..... האם יש מקום לשיפור(ותיהיו ריאליסטים). Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Speed : 2.41GHz Performance Rating : PR2652 (estimated) Type : Standard L2 On-board Cache : 512kB ECC Synchronous ATC (8-way sectored, 64 byte line size) Mainboard Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : 1 CPU(s) MP APIC : Yes System BIOS : American Megatrends Inc. V1.0 Mainboard : MICRO-STAR INC. MS-6728 Total Memory : 255MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Intel Corporation 82865G/PE/P, 82848P DRAM Controller / Host-Hub Interface Front Side Bus Speed : 4x 134MHz (536MHz data rate) Total Memory : 256MB DDR-SDRAM Memory Bus Speed…
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אנשים אני דיי סגור על המפרט הזה, מה אתם אומרים? יש מה לשדרג? אני מתכנן לעשות OC השאלה במה אפשר לשדרג את הקירור בתקציב של עד 150 ש"ח ואת הזיכרונות עד 350 ש"ח Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata Freezer 7 Pro (LGA775) CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) SeaSonic M12 II 430W A.PFC 30A @ 12V שידרוגים נוספים יתקבלו בברכה וחסכוניים אף יותר
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיעמוד ברזולוציות גבוהות במשחקים כבדים בתקציב של 5K כולל מסך LCD 22'. אני לא הולך לעשות OC ולא משנה לי שיהיה רועש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את התקציב אפשר לנצל את החריגה רק אם היא ממש כדאית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD אינטרנט ומשחקים בסיסיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה למפרט בשביל חבר... תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח, אם אפשר לחסוך עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס, סרטים, גלישה. משחק בעיקר ב- Mount & Blade - ארצה מחשב שיהיה מסוגל להריץ את הגרסה החדשה שעומדת לצאת בצורה כמה שיותר חלקה וגם את The Elder Scrolls Online 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 - אין לי בעיה עם קצת רעש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת ה…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מפרט שבניתי למחשב רציתי לדעת איך הלוח אם? הוא מספיק אמין טוב תומך בכול הדברים בלי באגים או בעיות? איך המארז? רועש או שהוא סבבה. הכרטיס מסך של החברה הזאת סבבה או עדיף אחר? איך הקירורים?.. תנו חוות דעת על הכול ואל תבנו משהו שונה רק הצעות לתיקון! מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1398 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤421 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤338 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤330 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT GTB 512MB PCI…
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
intel p4 lga 775 socket 3.0ghz 1gb ram 160GB HDD Ati x550 Sapphire Gigabyte Motherboard 775 DVD Drive Forniter Case Nec Screen LCD 19' 1280*1024
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לבנות מחשב כדלקמן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K 2. מה שימושי המחשב? שילוב של מנהל הורדות, מנהל תוכן לכלל הבית (גם עבור מזרימי-מדיה מרוחקים), יעד גיבוי לכלל הבית (לכונן חיצוני) וכמובן מדיה-סנטר ראשי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? טלויזיה "60, רזולציה FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך במקלדת כדוגמת - Xgene. יירכש מחוץ לתקציב המחשב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא ידוע לי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס, ו/או הרכבת מחשב בחנות? אתקין לינוקס. יש צורך בהרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מגורים באז…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך בשביל חבר מפרט זול מאד (סביבות 2000 ש"ח) לעריכת סאונד, לא צריך: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב, CD, כונן קשיח, כרטיס קול (ייקנה בעתיד.... כנראה חזק). המחשב אמור להריץ תוכנות בסגנון של CueBase, Maven3DPro, ודומיהן. כמו כן, זה צריך להיות גם לשימוש שוטף (כמובן), וגם למשחקים לא כבדים (עוד לא בטוח... עדיף לותר על האופציה הזאת.) תודה... :DJsmile:
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום חברים. סבתא שלי בקשה ממני לבדוק לגבי מחשב שהיא צריכה. השימוש שלה זה רק אימיילים שום דבר חוץ מזה. כרגע יש לה משהו ממש גרוע שלוקח מלא זמן לפתוח מצגות ודברים כאלה. יש משהו בתקציב הזה שייתן מענה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני משחק מישחקים כמו LOL וminecraft אז אני לא צריך משהו מפוצץ. אני רוצה משהו בסיסי שיריץ מישחקים כאלה טוב. אני צריך רק מחשב, בלי ציוד הקפי ובלי אופיס ו windows אני מעדיף לא לחרוג מה1500 שקל.
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-