עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nachum987,

שלום אנשים, אני צריך את העזרה שלכם בקניית מחשב נייד שייקנה בניו יורק ולכן יש להתייחס למחיר בהתאם. הצרכים שלי בעיקרון הם: אופיס, סרטים, אינטרנט אלחוטי, תוכנות התכתבויות כמו ICQ מסנג'ר וכו'. כמו כן אני מעוניין שלמחשב יהיה נפח הרד-דיסק מכובד כיוון שהוא ישמש כמו שציינתי לראיית סרטים, דבר שני שיהיה לו מסך דיי גדול ורחב וכמו כן יציאת Svideo. דבר נוסף שעל המחשב להריץ זה משחקים, ולכן הוא צריך לכלול כרטיס מסך כמה שיותר חזק אך בלי פשרות לגבי שאר מרכיבי המחשב שכתבתי לעיל, אני מוכן להתפשר אפילו אם צריך על ביצועי המחשב במשחקים אך לא על שאר המרכיבים החומרתיים שכתבתי לעיל'. תודה מראש Nachum987.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  2. אשמח לקבל המלצות.

3. שלום בניתי את המפרט הזה למשחקים בינוניים ועבודה שוטפת ואני מתעקש להשקיע סכום זה למרות שאין צורך. הרכיבים ישדרגו מערכת קודמת שחלק מהרכיבים שלה ישארו אשמח לחוות דעת על המפרט. מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 פתרונות קירור למעבד THERMALTAKE ISGC-300 ¤189 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ¤476 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 8L 80mm ¤20 ספקי כח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤348 זיכרונות DDR3 4096MB 1600MHZ Dual Channel 2GBX2 CL8 Adata/Gskill/Geil HS ¤465 כרטיסי מסך ATI PowerColor ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤556 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3155 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  4. משחקים כבדים במיוחד כמו battelefield 3 dirt 3 וכל המשחקים החדשים שהמחשב יריץ אותם בלי בעיות ועל הרזולוזיה הגבוהה ביותר עד כמה שאפשר תקציב של 5-5 וחצי אלף שקל תודה לעוזרים, את כל הציוד ההיקפי לא צריך. המחשב מחובר למערכת קולנוע ביתית אז צריך כרטיס קול 5.1 טוב

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מטרת המחשב תהיה תכנות וקומפילציה של דברים שלעיתים יהיו כבדים, כתיבת עבודות וגלישה. אולי גם צפייה בסרטים באיכות HD. מסך בגודל 14-15.6 אינטש יתאים, לכיוןן ה15.6 דרוש שטח עבודה גדול, כמו כן שלא יכאבו העיניים אחרי שימוש ממושך. משקל נמוך חשוב אבל לא באופן מוגזם, אני דיי בטוח שאוכל להסתדר על לפטופ במשקל בינוני. זמן סוללה ארוך לא נדרש. שמעתי שSSD הוא מצוין, אני לא מבין בזה ולכן אתן יד חופשית. הכי חשוב - מהירות כמה שיותר גבוהה ו0 תקיעות. אין לי צורך במערכת הפעלה\רישיון למערכת הפעלה. אני לא משחק ולא הולך לשחק במחשב. בשורה התחתונה, אני מעוניין בשימוש חלק וכמה שיותר מהיר עם 0 תקיעות. מעדיף מעבד i7 אם זה מה שיעזור למטרה הזו. כמובן דגמי סמסונג שנמכרים בארץ בלבד.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by psycotix,

שלום רב! אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבקשה... חבר טוב שלי מבקש מפרט למחשב עד 5000 ש"ח ,ללא רמקולים וללא מסך. מבקש מעבד core 2 duo... 2 ג'יגה DDR-II כרטיס מסך טוב... קירור של ZALMAN... אשמח אם תוכלו להציע לי מפרט בתקציב...

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by ran1809,

אז ככה מישהוא הביא לי T40 של IBM עכשיו הוא נדלק ולא רואים כלום במסך עכשיו אם אני שם אותו על שלט כלומר מגביהה לו את החלק הקדמי מעט המסך נדלק פירקתי אותו ושיחקתי במגעים קצת לא מצאתי צשהוא מיוחד..! מה נראה לכם הבעייה ..? (לי נראה לוח אם) תודה רן

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  8. Started by nirmiranda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד ! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 4 ...כל החדשים שדורשים מחשב חזק ! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך חדש ...בתוך התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? לא שידוע לי 5. עד כמה…

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by kobiiakobi,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בציוד הקפי ובמסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא על חשבון ביצועים עדיפות לקירור נוזלי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצ…

10. Started by zglazer,

שלום לכולם הבטחתי לבתי מחשב נייד לאור הישגיה בלימודים כך שבהבטחות יש לעמוד . בתי בכיתה י"א והמחשב אמור לשמש אותה עבור הדברים הבאים: 1-גלישה באינטרנט 2- אופיס 3-מולטימדיה=צפייה בסרטים+ השמעת מוסיקה אני מתלבט בדברים הבאים: 1- אם כדאי לרכוש אותו בחו"ל ארה"ב דרך קרובי משפחה מה דעתכם? האם יש אחריות בין לאומית ? 2- על איזה גודל מסך ? המחשב כעיקרון יהיה בחדרה כך שהמשקל הוא לא מהווה בעייה.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  11. היי לכולם אני אשמח לקבל המלצה למחשב נייד אז בהמשך לדיון מלפני חודש וחצי: http://hwzone.co.il/community/threads/531172-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-4-5K-%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A9-%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A7%D7%9C (בכוונה פתחתי דיון חדש כי יש שם המלצות שכבר פחות רלוונטיות) * מטרות המחשב? לימודים (מדעי המחשב, תכנות), משחקים (לדברים הכבדים באמת יש נייח, אז הנייד הוא יותר למפגשים עם חברים שכרגע משחקים דברים בסגנון left 4 dead ), צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15-17 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * מ…

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שימושים כבכותרת, (פוטושופ, אילוסטרטור...). מסך 15. משקל לא חשוב. כולל מערכת הפעלה. אחריות בארץ עדיף מורחבת. מחשב מחול בא בחשבון אם יש אחריות בארץ. סדרות טובות של היצרנים הזולים ולא סדרות כניסה זולות. ראיתי שמחשבי גיימינג לרוב מציעים מפרט טוב יותר. איך הם לשימושים האלו? איך הם בתור מחשבים לעבודה? שוב המימדים פחות חשובים. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by parlov,

טמי חפש לקנות לעצמי מחשב נייד תקציב עד 10000 למשחקים ועבודה בעיקר משחקים חייב להכיל מסך 17 אינץ לא מתפשר על יותר קטן כל השאר מוכן לזרום זרקו רעיונות בנתיים

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by aviad .le,

שלום חדש! אני רוצה בבקשה שתתנו לי פה מפרט ללא רמקולים .אבל כולל מסך דק! צורב ואני רוצה לפחות 4 מאווררים במחשב ואם אפשר תכרטיס מסך XD1950 ואינטל דו קורו 6300 צורב לא יקר מדיי מקווה שיעזרו לי

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  15. שלום לכולם, אח של חברה שלי ביקש ממני לבנות / לרכוש לו מחשב חדש. המחשב שלו הולך לשמש אותו לגלישה באינטרנט, מעבד תמלילים, ומשחקים של הילידים שלו (גילאים: 7,4), (עד היום הוא השתמש במחשב סלרון 800 והוא מחליף רק בגלל שהוא התקלקל ולכן אני אומר הכי בסיסי) והוא מוכן להשקיע עד 2300 ש"ח, אני בניתי לו את המפרט הזה : מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤627 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם ASUS P5LD2-X ¤377 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31052 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤265 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤259 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26671024V כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 7300GS 25…

16. Started by galit2ha,

שלום שלום, אשמח לקבל חוות דעת בנוגע ל TOSHIBA satellite u500-10K השימושים סטודנטיאלים (לימודי הנדסה), אני אצטרך אותו ללימודים והורדה/צפיה של סרטים וסדרות. (אפילו שהמסך קצת קטן.. אבל אני לא מעוניינת במחשב עם מסך הגדול מ13").. ובנוסף - מה דעתכם עליו מול HP pavilion DV3? תודה מראש גלית.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by NTT,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד שהוא לא נטבוק, אך שיהיה כמה שיותר קטן וקל (למשל 15.6" זה גדול) בנוסף, נורא חשוב לי שהוא יהיה מספיק חזק מבחינת מעבד וזיכרון RAM(לפחות 2GB מובנה) ושהוא יוכל להריץ Win7 בקלות בצורה חלקה ותוכנות כמו KONTAKT למשל (דורש הרבה מעבד וזיכרון) וכמה שיותר זמן סוללה... אם אפשר המלצות עד 2000 ש"ח - תודה רבה

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by zivgev,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  19. Started by devilh,

אני עוד מנסה לפענח מה אני רוצה ולכן התקציב קצת פתוח אני רוצה מאוד חזק - שיעמוד במשחקים VMים וכל הדברים המגניבים הרבה זיכרון מסך 13.3? אני רוצה ניידות גבוהה מגע? עוד לא סגור אשמח לעצתכם

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by עילי,

שלום, רכשתי את המחשב עם המפרט הבא: לוח האם P35 של MSI צורב מדגם NEC DR18S 2. כרטיס מסך של יצרן INNO בטכנולוגית ג'יפורס 3. דיסק קשיח דיסק קשיח 250GB 16MB S2 SEAGATE 4. זכרונות של חברת 2GB CEON השאלה שלי האם MSI מספיק אמין ? האם יש בעיה עם כךך שהזכרון אינו מותג מוכר? יש לי אפשרות להחזיר את המחשב אבל רק אם זה קריטי המחשב עלה 3400 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  21. Started by lexsus,

שלום! הייתי שמח אם משיהו היה עוזר לי ! אני צריך שמישהו שמבין יעזור לי במפרט מחשב שיעלה 5000 ש"ח ולא שקל יותר! תודה למי שיעזור!הוא מלך! אבל שיהיה מחשב חזק למשחקים ! עם כרטיס מסך איכותי! בלי היצד הקיפי (שזה כול מסך +עכבר+ומקלדת לא צריך רק מחשב!) אני רוצה למשחקים כבדים כמו קרסיס שיעבו על ההגדרות הכי גבוהות חלק!

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by sabichos,

שלום לכל חברי הפורום המחשב הנייד שלי מת לאחרונה ולאחר מחשבה מרובה החלטתי כי ברצוני לקנות מחשב all in one בתצורת טאבלט. כלומר כזה הוא טאבלט ענק של 18-24 אינטש שיש לו מעבד i5-i7, לצערי מכל הבדיקות שערכתי ראיתי שיש את המחשבים הללו: sony tap 20 - הוא הכי יקר ברשימה והכי חזק, כך זה נראה עם מעבד i7 במהירות של 2.0ghz עם intel graphics 4000, בלוטות' ושבב nfc. ראיתי ביקורת לא כל כך מחמיאה עליו ביוטיוב והוא יקר dell xps 18 - במחיר די טוב (מתחת ל-5000) אבל עם מעבד i3 מהירות 1.7ghz שאני מניח שיהיה בלתי ניתן לשימוש מאחר ואני מתכנן להתקין עליו גם visual studio ואולי dune 2000 אלה הכי רלוונטים אבל יש עוד כמה שבכלל אין טעם לדבר עליהם, אני רק מזכיר אותם כדי לציין שבהם אני לא מעוניין: len…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מתלבט בין שתי מחשבים לשימוש בייתי סרטים מוזיקה ומשחקים על גרפיקה נחמדה http://ksp.co.il/?cardfull=1 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd קצת משחקים מוזיקה סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות בינוניות 3. הא…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לנובו פשוט אל תקנו... שירות על הפנים נמכר לנו מחשב פגום ואין עם מי לדבר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by YOGI1980,

מחפש מחשב נייח ביתי 1. תקציב - עד 3,500 ש"ח (אין צורך במסך / מקלדת / עכבר) 2. עבודה משרדית, אופציה לגיימינג קל 3. צריך כונן DVD, אין צורך בציוד היקפי 4. צריך SSD + HDD 5. רצוי מחשב שקט, חשוב שיהיה אמין 6. לא מבצע OQ 7. רצוי שיהיה מותקן עם מערכת הפעלה, אין צורך באופיס. 8. חשוב לרכוש מחנות אמינה עם אחריות 9. רכישת המחשב - בשבועות הקרובים 10. אין בקשות מיוחדות 11. אופק שדרוג המחשב - לא מתכנן לשדרג אשמח לקבל חוו"ד על המפרט והמחיר, האם מחשב מותג יהיה יותר אמין ?: https://www.pc365.co.il/product-19672-Dell_Vostro_3670_MT_VM_RD09_11057_Windows_10_Home_במלאי תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים