עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 123ya,

השימושים שלי הם אינטרנט ואופיס שום דבר מורכב מידי אבל גם שאני לא אצטרך להחליף את המחשב יותר מידי מהר Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מחיר: 505 H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI מחיר: 420 2GB Kingston *2 מחיר: 380 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ מחיר: 295 SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מחיר: 117 CMP-350 Black+ 400W PSU מחיר: 390 Fujitsu L22W-1 22 Inch LCD 5ms DVI Widescreen מחיר: 790 אשמח לתגובות כי אני כבר ממש לחוץ עם זה תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Arctic Cooling Freezer 7 Pro Asus H170 Pro Gaming DDR4 16GB DDR4 2133-2400Mhz Geforce GTX 1070 8GB GDDR5 Crucial MX300 SSD 275GB SATA3 Antec NeoEco 550W Modular Core i5-7600K האם המפרט יתאים להחלפת כרטיס כשיצאו כרטיסים חדשים ? על איזה מארז עמיד תמליצו ? יש לי חוייה מאוד גרועה עם מארז פלסטיק הוא הרס כמה כוננים כי הם לא עומדים יציב וכל הזמן הכרטיס מסך היה יוצא מהלוח אם

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by amptube,

שלום לכולם אני מנסה לעזור לחברים להרכיב מפרט מחשב לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס) הצעתי להם מפרט איכותי שמבוסס AMD ובנוי ע"פ פרט ממומלץ פה באתר(NF7,XP2500). מפה לשם נוצר אילוץ לאינטל, משימה קשה מבחינת ביצועים/מחיר. בכול זאת אני רוצה את דעתכם על המפרט הנ"ל והצעות לשיפור. cpu: p4 2.8 533mhz mb: asus p4v533 ram: ddr 256mb 333 hdd: wd 80gb 7200rpm מארז+ספק ג'נרי פלופי סי די רום והכול רק היום ב 2500 שקלים חדשים כמו כן אני מאוד אשמח להמלצה לחנות מחשבים אמינה בסביבת רחובות(הסיבה העיקרית לאילוץ אינטל). שאלה נוספת: החנות ממנה המפרט לא מוכרת AMD בטענה שהיבואן לא אמין באחריות שהוא מספק למעבדים .עד כמה זה נכון אם בכלל? תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך כמה יותר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו בעיקר בעזרת SONY VEGAS א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).SONY VEGAS תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אין צורך בציד היקפי, רמת השקט לא חשובה כלל. השימושים הם, פייסבוק, משחקי פלאש, ולעיתים Fifa לדורותיהם. המסך כרגע הוא 19'' ולא נראה שיוחלף בקרוב. אעדיף מ KSP / IVORY. אין צורך במע' הפעלה. עדיפות למבוסס INTEL אך לא משמעותי כ"כ. באיזור ת"א וסביבתה. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? – 10K ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי להוסיף עוד 5K (וצפונה) אם זה שווה את המאמץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) ? מיועד לשימוש ביתי רגיל + עיבוד תמונות (צילום ב DSLR) + עיבוד וידאו/סרטונים + משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מדי פעם (חובב צילום) משתמש בלייטרום ופוטושופ בעיבוד מאות תמונות שצילמתי וכן יצירת סרטונים לאחר צילומי וידאו (GoPro וכדומה), שם אני משתמש בתוכנות יעודיות ו iMovie וכדומה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…

• 18 תגובות
    • 5.9k צפיות
  7. Started by Itzik 007,

רציתי לשאול אם יש הבדל גדול בין זיכרון DDR לDDR2? פשוט אני רונה עכשיו מחשב ויש לי בו 2 סלוטים של זיכרון 256 DDR2 ככה שיהיה דאבל (יותר מהיר)... אז השאלה היא אם זה מספיק או שכדאי לשנות את זה ל- 2 סלוטים של 512 DDR? המהירות בשניהם היא 533 MHZ... תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  8. ההתלבטות שלי היא בין HP http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=768 לבין GIGABYTE http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=14621&c=25276 החשש שלי מגי'גה בייט שלא שמעתי יותר מידי ביקורות על המחשבים הניידים שלה, גם באתרים בחו"ל קשה למצוא. עריכה קטנה מצאתי אותו מחשב של גי'גה בייט רק בהפרש מחיר רציני http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8079 עכשיו אני נוטה לכיוון הזה ,אבל עדיין מתלבט. לא שמעתי כלום על גי'גה בייט, לא יודע איך האיכות מחשבים שלהם לעומת HP . מי שקנה גי'גה בייט אולי יכול לומר לי איך הם? והאם למרות הפרש המחיר HP עדיפים? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  9. המחשב: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=101747 הקירור מים: https://shoppingcart.aliexpress.com/shopcart/shopcartDetail.htm?spm=2114.13010208.99999999.90000003 המשחק: http://store.steampowered.com/app/474960/ כרגע יש לי: SeaSonic 1250W gold Sapphare AMD Radeon R9 295x2 OC Block Bronze of graphic card

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. המחשב מיועד לצורכי משחקים, משחקי רשת וצפייה בסרטים. אשמח לחוו"ד על המפרט שבניתי וכן להצעה למארז שולחני (desktop, בסגנון HTPC) המתאים לרכיבים. להלן הפרטים- מעבד- 1041 ש"ח - amd phenom II x4 920 box לוח אם-432 ש"ח- GigaByte GA-MA770-DS3 כרטיס מסך- 1194 ש"ח- Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe זיכרון-335 ש"ח- OCZ DDR2 4096 MB- 2X2048- 1066 Mhz cl 6-7-7-20 כונן- 315 ש"ח- Western Digital 500GB 7200 RPM Sata2 16MB ספק כח- 407 ש"ח- Seasonic SS-550HT 550W צורב- 124 ש"ח- Samsung sh-s223 x22 SATA DVD סה"כ- 3,850 ש"ח. http://www.skypc.co.il תודה,

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by SmurFin,

המפרט שלי הוא Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box + THERMALTAKE BIGTYPHOON ASUS P5W DH Deluxe 2X G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 CONNECT3D Radeon® X1950 XT 256MB GDDRIII GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ZALMAN ZM-F3 120MM NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK כונן דיסקטים שחור Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series WD 250GB + WD 200GB + SEAGATE 500GB+2X500WD חשבתי לשפר מעבד+כרטיס מסך, העבודה שלי היא לתלת מימד ועריכה ואני רוצה גם לשחק, השאלה אם אני צריך שני כרטיסי מסך (אם זה אפשרי אחד לעבודה עם עריכת וידאו והשני למשחקים)

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Asafalfa,

היי אנשים !! טוב יש לי בעיה ,בקרוב אני טס לחול ושם אני בונה לי מחשב שלהם שיורד איתי לארץ! בעיקרון הבעיה שלי היא שאני לא יודע באמת על איזה חלקים כדי להשקיע יותר ועל איזה פחות !... בהתחלה חשבתי לקנות את המעבד ליבה כפולה אבל אם אני לא לוקח אותו יש לי יותר כסף להשיקע על רפטורים שזה גם כן חשוב !... כנל לכרטיס מסך האם כדי כיום לקנות את ה 6800GT או שהוא כבר מתחיל "לרדת מהמדפים"? אז מה כדי לקנות ליבה כפולה ואז לקנות כרטיס גרפי או שכדי לי לקנות מעבד רגיל עם רפטור וכרטיס גפרי !.... בנוסף גם לי יש את הפחד הזה של צוואר בקבוק !...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אין לי מושג במחשבים ניידים, גם אחרי שקראתי ת'מאמרים בפורום אני אפילו לא יודע מה לכתוב לכם בדרישות שלי... אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה לי בצבא כרטיס מסך - רמה בינונית אין לי מושג מה לכתוב כי זה מחשב נייד ולא כמו נייח שאני יכול להחליט מפרט תעזרו לי!!!

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by tzay,

שלום, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד. עניתי על השאלון בתקווה שזה יתמצת נכון את הדרישות שלי. בנוסף, צירפתי בסוף קישורים לכמה אופציות שראיתי ברשת. הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא יודע לתמחר את ההבדלים בין כל ההצעות ברשת. לדוגמא עד כמה מהירות המעבד משפיעה (למשל 2.2 לעומת 1.8) וכמה שווה לשלם יותר בשביל זה. ככה גם לגבי זיכרון וכד'... דבר נוסף, ראיתי שרוב המחשבים מגיעים ללא מקלדת נומרית וזה פרט שהוא חשוב לי לעבודה השוטפת. לא יודע להגדיר עד כמה חשוב ביחס לשאר הפרמטרים, תלוי עד כמה הם קריטיים (מהירות, זיכרון וכד'). * מטרות המחשב- מצד אחד עבודה על מסמכים: word, excel וכד'. מצד שני- המחשב משמש לצפייה בטלויזיה ובסרטים באינטרנט. * גודל המסך- יש לי עכשיו 14 אינץ'. אני לא רוצה קטן יותר …

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  15. זקוקה להמלצות על מחשב/מפרט: מחשב עדיף לפטופ לעריכת סרטוני וידאו וסאונד. עדיף עם זכרון גדול.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  16. Motherboard: MSI Z270 PC Mate LGA1151 Processor: Intel Core i5-7600K Kaby Lake @ 3.8 (oc up to 4.2)- Tray Memory: G.Skill Ripjaw-V 2x8GB DDR4 @ 3000Mhz Graphics: Asus nVidia GeForce GTX 1060 DUAL- 6GB GDDR5 Cooling: Antec Kuhler H2O H600 Casing: CoolerMaster CM590 III 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת גרפיקה קלה, תכני HD (4K), עבודה משרדית. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך ובספק כוח (קיים ספק Antec Modular 520w) 4. עד …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by lompy,

זקוק להמלצה למחשב נייד לשימושי אופיס,אינטרנט והכי חשוב MATLAB קיימת אפשרות בזמן הקרוב לקנות מארה"ב לקחתי לדוגמה את LENOVO N100 שעולה בארץ 5600 שקל ובארה"ב אפשר למצוא אותו ב 2000 שקל פחות!! הבנתי שבארץ משלמים רק מע"מ ועוד אפשר לקבל החזר מס על המע"מ שלוקחים לי בארה"ב וזה יוצא ממש משתלם אם זה ככה אז קודם כל אני רוצה לדעת עם זה נכון חוץ מזה המלצה ללפטופ בארץ במחיר הזה או מארה"ב במחיר הזה וזה במידה ויש אחריות בינלאומית שאפשר לממש אותה גם בארץ אני ממש אודה למי שיכול לעזור ויש לו נסיון בזה כי אני לא מבין בזה כלום

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  18. אני לפני קניית מחשב נייד חדש אבל אני יכול לקנות רק מחשב שפורסים ל36 תשלומים ראיתי כאלה רק של לנובו אבל אני לא כל כך סגור על לנובו מעדיף INSPIRON או PAVILLION אז אם מישהו בטעות נתקל בדגם כלשהו שהמוכר פורס ל36 תשלומים אני אשמח אם תודיעו לי תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני רוצה לקנות מחשב שעיקר השימוש שלו הוא גיימינג, ואני לא יודע אם חייב שיהיה במחשב כונן SSD וצורב די וי די האם הרכיבים האלה הם חובה במחשב גיימינג?

20. דגם:asus g75vw bbk5 מפרט: מעבד i7 3610qm זיכרון ראם 16 גיגה 1600mhz.(מגיע עם 8 אני הוספתי עוד 8) קשיח 1טרה זיכרון כרטיס מסך gtx 660m. גודל 17.3 אינץ אחריות לעוד שנה וחצי. נקנה לפני 4 חודשים במצב מעולה מריץ את כל המשחקים על הגדרות גבוהות מאד. מגיע עם מערכת הפעלה win 7 home&premium 64 bit עם קוד בקבלה או באתר של אסוס לשדרוג בחינם לwun8

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  21. Started by agishron,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בארה"ב. באתר של DELL הן נותנים לבנות את המחשב חלק חלק... יש שני דגמים של XPS 1330 אחד שמגיע עם מעבדי T, ומערכת הפעלה ויסטה בלבד ודגם שני שמגיע עם מעבדי P ומערכת הפעלה ויסטה, אך עם UPGRADE חינם לחלונות 7 אשמח לשמוע את תגובתכם

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  22. שלום מעוניין לרכוש לאמא שלי מחשב נייד. המחשב לא יצא מהבית ולכן המשקל הוא לא שיקול גדול מדי (עד 2.5 קילו נראה לי הגיוני). המחיר עד סביבות 3000 ש"ח, מדובר ב-15 אינטש (פחות או יותר). מטרות המחשב: אינטרנט ו-OFFICE. דרישה חשובה היא שהמחשב יפעל מהר יחסית, הן ב-BOOT והן בזמן התגובה שלו. הדרישות לא גדולות מדי, פשוט איני יודע איך לבצע חיפוש ברשת: [glow=red,2,300]אני רוצה משהו שהלחצנים במקלדת יהיו מבודדים אחד מהשני, רצוי מאוד עם צבע רקע שונה[/glow] (לאמא שלי יש משקפיים, וממה שראינו בחנויות זה עוזר לה מאוד לזהות לחצנים ולהקליד). מהו בסגנון של http://www.jrnguyen.com/wp-content/uploads/2010/12/Asus-UL30A-UL30A130DV_01.jpg. למחשב צריך להיות WIFI ו-BLUETOOTH. יציאת DVI אינה חשובה. כמוב…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך …

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by big foot,

אני קניתי זיכרון 512 והרכיבו לי בחנות כעבור יומיים שלושה המחשב מת האם זה בגלל הזיכרון או שהמחשב היה דפוק מקודם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. EPOX 4PDA3I + 2.6Ghz 800+ 2x 256MB DDR400 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 ASUS CD-ROM X52 NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - black Microsoft - Multimedia Keyboard - PS2 - BLACK Microsoft - Basic Optical Mouse - USB -Black התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) EDIMAX ES-3108P 8 Port Switch 10 /100Mbps, Plastic זכרונות של SamSung FX5200 שאני מביא .. איך יהיו הביצועים ? :\ עזבו משחקים , בכלליות , הרבה תוכנות הרבה IE פתוחים וכאלה.. יחזיק שנה וחצי שנתיים ? 2.6 - כי הייתה הנחה ולא היה עוד 100 שקל ל2.8 ואם כל כך מרגישים הבדל אני יעשה OC ל3 גם.. איך הלוח אם ? וקניתי מZigZag2000 - בגלל השירות המעולה!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.