עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by cad5011,

שלום לכולם המחשב השני שלנו בבית הוא פנטיום III 650 בן 4 שנים. הוא איטי ומרעיש, והחלטנו שהגיע הזמן להחליף אותו. התקציב שקבענו לנו הוא 3000 ¤, ונוכל להשתמש בחלקים מהמחשב הישן כמו הצורב שקנינו לפני חצי שנה, מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר, מודם, כרטיס רשת, כונן דיסקטים. המחשב ישמש לאינטרנט, office, ומשחקים בינוניים. חשוב שיהיה שקט מאוד, כי הוא נמצא בחדר שינה. ועוד משהו 3000 ¤ זה סכום עליון, והיינו שמחים להגיע למשהו זול יותר. זה המפרט שהצלחתי להרכיב. 1.במה כדאי לקצץ? אני צריך להוריד 400 ¤ לפחות. 2.מה כדאי לשנות? 3.האם הקירור נראה סביר? האם אפשר להשיג שקט במחיר נמוך יותר? CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 347.97 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400…

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. בעיקר לאינטרנט, סרטים, תוכונות וגם שיוכל להריץ משחקים לא כבדים ברזולוציה טובה כמו פיפה 2023 אני כמעט ולא משחק אבל מידי פעם כן. חשוב לי מסך איכותי כמו iPS ברזולוצה גבוהה, מעדיף מסך בגודל 14 אך אם יש משהו יותר גדול אז בסדר עדיף עם מערכת הפעלה אך לא חובה מחפש משהו שהכי הרבה נותן תמורה למחיר ואפשר גם קניה מחו״ל כמו אמזון או בארץ במידה והפער לא משמעותי. תודה

3. Started by Slim9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 5200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5 BF וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1650 כפול משהו לא זוכר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by ModChiP,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אני עוד לא יודע כמה אני מוכן להוציא, חשבתי על 3 אלף בהתחלה אם זה מספיק. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות הדמיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). RAVIT, AUTOCAD, SOLIDWORKS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

5. אהלן, בעיתון של שישי נתקלתי בנייד הזה שנמכר באופיס דיפו תחת הכותרת חדש! מהדורה מוגבלת. הנה המפרט: Intel Core 2 Duo Processor T6600 2.2Ghz זיכרון 4GB DDR3 דיסק קשיח 320GB/7200RPM מעבד גרפי HD 4650 1024MB צורב DVD LightScribe תקשורת אלחוטית 802.11a/g/n Bluethiit Windows 7 Home Premium מחיר: 5399 ש"ח *שנתיים אחריות מסך 15.6'' כעיקרון הצרכים שלי הם כאלו: * מטרות המחשב- גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה, צפיה בסרטים [DVDRip, HDRip], הורדה בעזרת Orbit ו-eMule, אופיס, משחקים: MMO למניהם וסימולטור של LOMAC ו-Microsoft fligh simulator. * גודל המסך- 15'' מינימום * משקל רצוי- לא קריטי * סוללה- לא קריטי * יציאות - חיבור ל-LCD * בלוטות- לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח- 250G - 1T * צ…

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. שלום אני כנראה יקנה את המחשב הנ"ל של ASUS: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode= אני חיפשתי הרבה באינטרנט סקירה עליו או ביקורות ולא מצאתי שום דבר עליו. אפילו לא חוות דעת באתר מחו"ל. חייב שתגידו לי עליו אם הוא מומלץ או אולי מישהו קנה אותו ויכל להביא לי עליו חוות דעת . תודה

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד לא יוצר צוואר בקבוק, לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפעלה של מס' מכונות וירטואליות במקביל, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, VMware Workstation - בעיקר הפעלת מכונות שמריצות Linux/Windows, UNETLAB , VIRL - פירוט נרחב בהיערות בסוף הפוסט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - FIFA 2016 , משחקי רשת למיניהם - BF/COD וכו' -מהי הרזולוציה ה…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד שאני הולך להסתובב עימו הרבה לכן ארצה שיהיה קל ככל האפשר עד איזור 2 קילו. השימושים שלי יהיו אינטרנט ואופיס כמובן ותוכנות מסחר בשוק ההון שחלקן כבדות יחסית, וכן אעדיף מחשב עם כרטיס מסך חזק כדי שאוכל לחבר מסך או שניים נוספים. אני אעדיף מחשב שנראה טוב ויוקרתי כי אני יוצא ללקוחות. ראיתי כמה דגמים של אסוס שנראו לי סבירים אשמח לשמוע את דעתכם http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=8CwAK6XZ0pekc7aI http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Yt2NRqvmKZo3SnVW כמובן שאם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע התכנון כרגע להביא את המחשב מארה"ב או מהונג קונג אז אם יש למישהו רעיונות או הערות גם בנושא זה אשמח לשמוע תודה מראש חזי

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 5700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד, תכני HD, עבודה משרדית. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין אפליקציות מיוחדות שדורשות חומרה מסויימת עד כמה שידוע לי. תוכנות רגילות. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? עדין לא סגור על המסך, אבל כנראה שזה יהיה מסך 24'. * באיזה סוג משחקים תשחקו? אין סוג משחקים מסויים. כל משחק חדש…

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן..... יש לי חבר די מפוצץ בכסף והוא החליט שהמחשב שלו כבר לא משו ובקרוב הוא ימות והוא צריך מחשב חדש....... יש לו תקציב של עד 8K ש"ח... תהנו.......... הערה: רצוי שהמחשב יהיה מבוסס AMD וכרטיס מסך ATI (כלומר X800 אם אפשר ) וגם הוא אולי ירצה ALIENWARE אם זה מספיק כסף בשביל משו שווה שם... אין צורך במסך או רמקולים

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Motix,

אשמח לשמוע את דעתכם. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel [/color] [/b] מעבד אינטל: [url=https://ksp.co.il/?uin=53612]מעבד אינטל Intel Core i7 9700K 3.6Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray [/url]1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=8037]קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme [/url]1 לוחות אם למעבדי אינטל: [url=https://ksp.co.il/?uin=53411]לוח אם Asus PRIME Z390-A LGA1151v2, Intel Z390, DDR4, 3xPCI-E, HDMI, DP [/url]1 זכרונות: [url=https://ksp.co.il/?uin=33669]זכרון למחשב HyperX Predator 2x16GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit [/url]1 כרטיסי מסך: [url=https://ksp.co.il/?uin=34188]כרטיס מסך EVGA GTX 1060 SC GAMING ACX 2.0 6GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E…

12. המחשב מיועד למשחקים,אינטרנט,מוזיקה,סרטים ושאר הירקות...לא משהו מיוחד. התקציב 5000 ש"ח. הנה המפרט שהכנתי,קצת חורג מעל,300 שקל יצא יותר. סה"כ MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 985 ש"ח AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem 1,211 ש"ח 172 ZALMAN CNPS7000B-AlCu GeIL 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 Value DualChannel Kit 1,109 ש"ח Gigabyte Geforce FX6600GT 128MB Retail GV-NX66T128D 1,185 ש"ח Thermaltake TT420APD 2-fan 390 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Black 290 ש"ח סה"כ:5342 מה אתם אומרים שווה תסכום? והאם זה מפרט חזק מספיק?למשתמש ביתי, או שעדיף לרדת ל 3000 ולחסוך 300 ש"ח? או ל GA-K8NF-9? איך המאר…

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 למזומן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט: אופיס, סרטי BR, כל המשחקים (נתפשר על הגדרות...), MATLAB קלות, תוכנת BLUE IRIS 3 מצלמות 30FPS, יוטורנט, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BLUE IRIS 24/7 , כל השאר שהוזכר לעיל תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CYSIS 3, BF4, COD GHOST, Watch Dogs, PES14, DIRT Showdown, Spliter Cell Blacklist, Lost Planet 3, Tom Clan Ghost Rec, Dead Space 3 …

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by MDK,

המפרט: Tsunami Virgo Blue 350W AMD Athlon XP 1900 GIGABYTE GA-7VRXP REV 2 + Sound OB Trascend \ Samsung 256mb DDR PC-2700 SUMA Geforce 4 Ti-4200 64mb Western Digital 80GB 7200RPM 8 mb cache יוצא כ-3500 ש"ח... המחשב לא מיועד ל-OC, הוא מיועד למשחקים ואין תקציב מוגדר, אך עדיף שיענה על הדרישות של משחקים כיום ויהווה מחשב סטנדרטי, וכמובן שחברי ישמח אם יצא בסוף יותר זול. הוא צריך רק את הרכיבים הנ"ל. הוא גם בטוח רוצה 80 ג'יגה... הוא לא קונה באינטרנט אז אין טעם שתדברו על בנדלים... 8) מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by tendo,

היי, קניתי לאחרונה מחשב נייד עם ssd m550 של מיקרון בנפח של 128GB ורציתי לדעת אם אני מוכר אותו, כמה הוא שווה, הכונן היה בשימוש כיום וחצי ומאז לא שומש כלל. תודה מראש לעוזרים.

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. היי, הגיע הזמן להתחדש במחשב (לאחר כ-8 שנים עם הנוכחי, שכבר לא שמיש במשחקים). 1. מה התקציב המקסימאלי?6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה (VS, PYCHARM, ANDROID STUDIO וכו'), צפייה מרובה במדיה וגלישה עם טאבים רבים פתוחים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BATTLEFIELD, DOOM, FALLOUT4 GTAV וכל החדשים בהמשך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by rosesr,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש בלי מסך רמקולים עכבר ומקלדת זה מה שהיגתי אליו: EPOX EP-8K5A3+ AMD XP 1800+ (AROIA STEPPING CORSAIR 256MB PC-3200 C2 400MHz suma gf4ti4200 128mb SE wd 80gb 8mb ax-7 nanotherm2 מישהו יכול להמליץ לי DVD(חשוב בלי אזורים) ומארז לא יקר מדי ומאוור לAX7 אני קונה מסימפלטק השילוש הקדוש בא בבנדל התקציב הוא 5000+- עד 5400 תודה לכל מי שעונה לי!

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. טוב אז ככה הזקן יתאבד בגלל החום (גם ככה היה קרור גרוע והמחשב מיושן) אז אני מחפש מחשב שיעמוד בדרישות האלו 1-לא רוצה כלום של גיגביט רק חברות כמו אסוס וכו 2- 4 גיגה זכרון 3-לא צריך ציוד עיקפי או מסך 4-כן צריך כרטיס קול מותאם למשחקים וכרטיס טלוויזיה (בכרטיס טלוויזיה תמיכה בויסטה וכניסה אנלוגית) 5-לא מעונין בOC אבל אופציה כזאת לעתיד תיהיה נחמדה בכל מיקרה שהרכיבים יתנו ביצועים טובים מהתחלה 6-לא צריך RID בכלל או איך שקורים לזה ככה שארד דיסק יחיד 7-כונן צורב DVD אחד וכונן DVD אחד עדכון זה מה שסגרתי אליו בנתיים

• 46 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. שלום ! קודם כל קיבלתי המלצה לרכוש את המחשב הזה (אשמח לשמוע מומחים אם המחיר הוגן והאם המפרט מומלץ ?) https://pcpower.co.il/workstations/solid-p.html?config=2815-8268,2811-8250,2810-8246,2813-8818,2822-8296,2823-8992,2812-8252,2821-8293 ובלי קשר אשמח לשמוע את דעת המומחים תקציב 8500 ש"ח כולל מסך תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. מה התקציב המקסימאלי?: התקציב המקסימלי הוא 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: המשחקים שישוחקו יהיו בסביבות ה-borderlands החדש league of legends, guildwars2. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: יש לי 2 מסכים, אחד 1440x900 השני: 1920x1080 (הראשי זה הגדול) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. 1 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית,אפשרות להרצת תכני HD, משחקים כגון GTA IV, World of warthcraft וכו'. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - אופיס,אינטרנט וכו' ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17" לא מאמין שאפילו HD READY. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, World of warthcraft וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. צהריים טובים אנשים. אחריי קריעת תחת של כמה חודשים טובים ואגירת פרוטה לפרוטה, הגיע הרגע לו חיכיתי יותר מכל ואני מחליף את המחשב הענתיקה שלי במחשב אמיתי. התקציב שלי למחשב הוא 13,000 - 14,000 ש"ח. לא אני לא מיליונר אלא פשוט עבדתי קשה הרבה זמן וחסכתי לזה. במקור התקציב היה אמור לכלול מסך, אבל למזלי אמא שלי החליטה שהיא רוצה לקנות לבד מסך "19 LCD חדש בלי שום קשר, ולכן התקציב למחשב נטו עלה. אני מבקש התייחסות רצינית, בעיקר לאור העובדה שבפורום נפוצות הודעות של כל מיני זאטוטים בסגנון "מי יכול להרכיב מחשב ב100 אלף שקל? אני קונה מחר", שכבר יצאו לכולנו מכל החורים. אני רציני לחלוטין, וקניית המחשב תתבצע כנראה לקראת סוף החודש (תלוי גם במה שתמליצו) אם לא יהיו שינויים קריטיים. אז אחריי …

• 49 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. הדסקטופ שלי שובק חיים בתדירות גוברת ומתעורר רק כשאני פותח ומנקה אותו מבפנים. זה קרה פעם ברבעון וכיום קורה פעם בחודש/חודשיים. אני צריך BACKUP ראוי כמו גם פרטנר לעבודה ולרכבת. אשמח להמלצות. שימו לב שיציאת LAN חשובה לי מאד!

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. שלום! זאת אולי הפעם השלישית שאני פותח פה אשכול בחודש האחרון. משום מה הפסיקו להגיב לי באשכול האחרון אז החלטתי לפתוח חדש שאולי ימשוך תשומת לב. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך כשאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל כולל הכל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL BASIK-תדיר PHOTOSHOP-מזדמן עד תדיר בעתיד אני אעבור לסביבות פיתוח קצת יותר דורשות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. מדובר בנייד מחברת Packard Bell סדרת ה-EasyNote,חברה זו שנקנתה ע"י Acer (עוד קניה מוצלחת ) מדובר בדגם EasyNote F2487 שמגיע עם המעבד החזק ביותר בסדרת ה-Core i3 לניידים מדגם 370m. סדרת מעבדי Core i3 mobile : http://ark.intel.com/MySearch.aspx?s=t&IntegratedGraphics=true&FamilyText=Intel%C2%AE%20Core%E2%84%A2%20i3%20Mobile%20Processor המעבד מגיע עם TDP של 35W ומהירות 2.4GHZ מדובר בדגם חזק יותר מה-Core i3 350m וחזק מ-Core i5 430m http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i3-370M-Notebook-Processor.32767.0.html אין עליו ביקורת כלשהי אבל מדובר בנייד עם ביצועים גבוהים מאוד בעלות נמוכה. בקטגורית המחירים של 2500-2800 יש את ה-Fujitsu Lifebook AH530-4 או את ה-Gigabyte …

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.