עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TheLordBoiko,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב = 6000, אפשר לחרוג עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, משחקים חדשים שירוצו טוב, ועריכת מוזיקה עם קיובייס ואבלטון 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ממוצע 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. המחשב מיועד למשחקים וסרטים. יש רמקולים, מקלדת ועכבר, אבל אין מסך, חשבתי לקנות את ה LG W2220P בגלל ה ips וה HDMI אבל הוא בעל 1:000 ניגודיות אז אני לא בטוח אם זה מתאים למשחקים וסרטים. (התקציב לא כולל מסך) כדאי לשמור על אופק שידרוג. הייתי רוצה שהוא יהיה שקט, אבל לא במידה שזה יבוא על חשבון רכיבים אחרים. האם נחוץ חיבור esata ? עד כמה משנה הבאפר של ההארדיסק במחשב כזה? ניסיתי לכתוב את זה כמה שיותר לפי הfaq של דר נוב וbiodome מקווה שיש פה הכל. תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by idang1410,

מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות תוכנות וweb (אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה) (visual studio,dream weaver,eclipse....) * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מאט * רזולוציית המסך? אין חשיבות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף numped אבל לא קריטי * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-2 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות לסוג, 500+ * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מי שהוא יכול להכין לי מפרט עד 3500 ללא מסך עם הדגש רב על מעבד לוח אם וכרטיס מסך... (קיים דבר כזה?) עדיפות למעבד AMD64 939 אלא אם כן יצא אחד יותר טוב!!!

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by spotash,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש ביתי פשוט (אינטרנט, מוסיקה, סרטים, משחקים לא כבדים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא DELL U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? העיקר שמהמשחקים יעבדו (אפשר גם על הגדרות הכי נמוכות) 3. ה…

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by schpitz,

הייתי שמח להשאר בתקציב של עד 4K-5K ללא כרטיס מסך נכון לעכשיו. הייעוד הוא עריכת וידאו עם CS5 כמו פרמייר, אפטר אפקטס, אילוסטרייטור, פוטושופ וכו' (וכרטיס גרפי של NVIDIA שאני אקנה בנפרד, צריך לבדוק אם GTX470 תורם לי איכשהו, או שאני אסתפק בGTX260) המחשב הולך לעבוד על Win7 64bit, שעושה רושם כדבר הכי יציב שמייקרוסופט הביאו מאז ימי win 3.11... מעבד: ‏Core i7 930, 2.8GHz או Phenom II X6 1090T שניהם אמורים לעלות בסביבות 1500ש"ח במבחנים באינטרנט הם פחות או יותר שווים, ומדי פעם AMD קצת מובילים, בגלל שהם עם 6 ליבות. לעומת זאת, במשחקים INTEL לוקחת... לוח-אם: פה תמיד אני אבוד, אבל אני לא מחפש משהו משוכלל מדי, לא בונה על OC או SLI. חשוב לי שיהיה חיבור פיירווייר. הבנתי שהלוחות של AMD זולי…

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  7. אבקש חוות דעתכם על מפרט והצעת מחיר (ללא ציוד היקפי) שקיבלתי לשני המחשבים שלהלן: (בשני המחשבים חשובה האפשרות לשידרוגים עתידיים) מחשב 1: מיועד לעיצוב גרפי בדו-מימד כשימוש עיקרי (אוטוקאד, פוטושופ) ו-3D + עריכת וידאו כשימוש משני. מעבד: intel core i5-2320 3.0Ghz 64bit 6M לוח אם: Gigabyte GA-Z68AP-D3 כרטיס מסך: Sapphire/Ati Radeon HD6570 2GB 128bit DDR3 זיכרון: Kingston (8G) 4G DDR3 1600Mhz Hyper-x blu X2 דיסק קשיח: Toshiba 1TB sata3 7200rpm 64M מארז כולל ספק: Cooler Master elite430 silent fan 12 מאוורר למעבד: Zalman - cpu cooler fm2 socket 1155/775 צורב: Samsung DVD RW sata ----------------- סה"כ: 3.5K ========= מחשב 2: מיועד לעריכת תמונות (פוטושופ) ושימוש ביתי סטנדרטי (כגון…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אז הגרוטאה הישנה שהייתה לי בסלון סיימה את משימתה ארוכת השנים בהצלחה, ואני רוצה להשתדרג. החלטתי שאני מצמצם את המארז ATX הגדול שהיה שמה למשהו יותר קומפקטי. --עריכה-- 1. מה התקציב? 700-800 דולר 2. מטרות המחשב? צפייה בסרטי HD (1080P) באיכות מקסימלית, משחקים פה ושם (כבדים/קלים), הצגת תמונות וארגון, מחשב לשיתוף הקבצים של הבית. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? הטלוויזיה עצמה 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שעושה את העבודה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כן, המחשב יעמוד בסלון וחשוב שיהיה שקט במיוחד ואלגנטי. 11. במפרט למשחקים - באי…

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  9. שלום אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב נייד לאחי שבשנה הבאה מתחיל את לימודיו כסטודנט.אני כעת נמצא בארה"ב ואני מעוניין לקנות לו מחשב איכותי שישמש אותו לצרכים הבאים: 1.מחשב נייד ולא נטבוק. 2.מסך בגודל 15 אינץ' ומעלה. 3.השימוש של המחשב יהיה בעיקר ללימודים,אופיס,צפייה בסרטים,אינטרנט,ושימושים סבירים אחרים.[הוא גם אוהב לשחק,אבל הוא לא משחק משחקים כבדים והוא גם אמר לי שספק אם יהיה לו זמן שנה הבאה לשחק משחקים...] 4.חשוב לי שיהיה מחשב טוב ואיכותי. 5.טווח מחירים מ-500-750 דולר. 6.אין לי בעיה שלא לקנות את המחשב בחנות פיזית,אלא דרך חנות וירטואלית של דל או כל חנות אחרת.אני נמצא בניו יורק,ויש לי כתובת לשלוח את המחשב לשם. 7.יש המון חברות,יש המון דגמים ואני לא מוצא ידיים ורגליים. אשמח אם תו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by amirsource,

שלום לכולם, כמו כן המפרט בנוי לOC למעבד עד 3.6 משחקים כבדים למחשב עד לשנתיים שלוש הקרובות אם זה אפשרי(: וזהו. ואם אתם בוחרים תיבחרו לפי ביצועים ולפי מה שמישתלם (אין לי בעיה ללכת על המפרט היקר יותר שנימצא פה). יש לי 3 מפרטים אחרונים ואני זקוק לדעה: 1) מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray מחיר: 932 כמות:1 לוח אם ASUS P5Q SE מחיר: 644 כמות:1 WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS מחיר: 329 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black מחיר: 308 כמות:1 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe מחיר: 1313 כמות:1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מחיר: 129 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 מחיר: 362 כמות:1 ספק כח Corsair C…

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  11. שלום, אני צריך מפרט ב6300 ש"ח, מבוסס אינטל עם מסך LCD. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים, תכנות, אינטרנט, וקצת קצת אוברקלוק. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by tomerk25,

היי חבר'ה ושבת שלום, כאמור התחלתי ללמוד משפטים ומיד ראיתי את הצורך החיוני בקניית מחשב נייד, פישפשתי קצת באינטרנט ולא הגעתי להחלטה מכרעת. אשמח לעצתכם. * מטרות המחשב - המחשב ישמש בעיקרו לאינטרנט, סרטים, אופיס - ללימודים. * גודל המסך - 13"-14" * משקל רצוי - מעדיף מקסימום של 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - מספיק לי בין 4-5 שעות עבודה(6 תאים אמור להתאים) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI מומלץ אבל לא מחייב. * בלוטות - לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - אין העדפה. * כונן CD/DVD? צורב? - אין חובה בכונן אם זה חוסך ממשקל המחשב. * כונן Bluray - אין צורך * האם נדר…

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  13. שלום חברים אני צריך את המחשב למטרת מסחר במט'ח שבהם יש תוכנות קצת כבדות, כמו כן דפי אינטרנט רבים פתוחים, ותצלומי מסך בווידאו (Camtasia Studio 7), עובד עם שלושה מסכים ואולי בעתיד ארצה יותר מסכים אז חשוב לי גם cross-fire- או SLI וגם כרטיס חזק, כמו כן אשחק במשחקים בזמני הפנוי!! נ.ב- לא אתנגד לאובר קלוקינג קטן כתוספת קטנה לביצעים. המפרט שהצלחתי להוציא מהביקורות, הסקירות והפורומים: לוח אם: מחיר 1060 ש'ח GA-X58A-UD3R מעבד: מחיר 1345 ש'ח Core i7 950 כרטיס מסך: מחיר 1232 ש'ח Sapphire HD6870 1gb ספק כוח: מחיר 408 ש'ח Corsair 750TX 60A@12V זיכרונות: מחיר 620 ש'ח 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 1600DDR3 דיסק קשיח: מחיר 420 ש'ח WD 1TB SATA3 64MB CAVIARBLAC…

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  14. שלום לכולם.. ישבתי ושקדתי על מפרט מחשב למשחקי נהיגה כבדים (אפילו נעזרתי בכם). המפרט הבא הוא סוג של חלום רטוב + פשרה בחלק מהמקרים. לפני שאני רץ לחנות, אני מבקש עזרה - איפה ניתן לקצץ 1000 ש"ח. אני מחפש רק INTEL, עם FSB גבוהה יחסית וללא המהרה. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1089 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤884 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤358 כפול 2 - 716 ש"ח כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1706 צורב LG GSA-H44N X18 DVD ¤182 כונן ASUS 616A3 X16 DVD ¤105 כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB ¤29 מארז ללא ספק NZXT Trinity ¤298 ספק כח HEC 450TDT 450W ¤271 מסך מחשב Benq 19" FP93GX LCD ¤1176 סט מקל…

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by lior24,

שלום.. יש לי מחשב נייד asus1215n אני רוצה להופיס זיכרון למחשב יש לו כרגע 2gb איזה סוג זיכרון קיים שם? והאם יש לי סלוט פנוי או צריך לפנות סלוט?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by daniel90210,

אני מעוניין לרכוש את הדגם הבא: HP Pavilion dv6-3020ej WZ726EA הוא בטווח המחירים שלי...3630 ש"ח...מה אתם אומרים שווה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום בוקר טוב. לאחר שעברתי על האתר, קראתי, החכמתי, ו...הסתבכתי כמו שאני מבין AVID הנה תוכנה לא קלה, ואני הולך להתעסק איתה הרבה בתקופה הבאה בחיים שלי. אני לא יודע האם זה יהיה עם הMC5 כיוון שהיא לא משומשת ברוב התעשייה בארץ, ככה שמבחינתי זה הולך להיות עוד הMC4 או אפילו MC2.8 אז לפי מה שהבנתי יש לתוכנה הזאת רכיבים מאוד מומלצים שכדאי לעבוד איתם, וכאן אני צריך אותכם - יש לי יותר מידי פרטים בראש שקראתי כאן, ואני כבר לא יודע מה בדיוק לבחור. תקציב: 4,000 ש"ח צורך: AVID (אולי גם פוטושופ ליתר ביטחון) --ללא מסך וללא ציוד היקפי-- מעבד - אינטל לוח אם - מאוד מעדיף אינטל כרטיס מסך - מאוד מעדיף NDIVIDIA כונן קשיח - Seagate (צריך 2 כוננים, אחד למערכת הפעלה, ואחד …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי, פתחתי פה דיון לפני שבועיים בערך, וקבלתי אחלה של תשובה. כמעט הזמנתי את המחשב, אבל חלו כמה שינויים ועלו בי עוד מספר תהיות - אז החלטתי לפתוח עוד דיון על מנת שיהיה רלוונטי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר, אך תמיד כדאי לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 מקסימום. עדיף פחות, ועדיף שלא בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (פיתוח, תכנות, וירטואליזציה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): משחקים כגון BF3, BF4. עבודה: תוכנות כגון Eclipse, Visual Studio עבודה עם VMWare. (אני לא מ…

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  19. קיצר בסוף המפרט יצא ככה תראו עם יש בעיה תגידו כרטיס מסך - powercolorATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe מעבד Intel Pentium Dual Core E5300 2.5GHz 2Mb 800Mhz Bo לוח Gigabyte GA-G31M-ES2L ספק Seasonic SS-400ES Active PFC 400W זיכרון kingston DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz אר דיסק Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1 מה אומרים ?הכול בסדר? סתקלו על הזיכרון ספק חברה של הכרטיס מסך יכלתי לקחת דברים אחרים אבל זה לפי מה שיש בחנות ובחרת תדברים הכי טובים לפי מה שניראה לי מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by Tal13,

הרכבתי מחשב שבנוי בעיקרו על מעבד AMD 3600X ו16 GB ראם, ואני מתלבט בין ה2060 SUPER ל2070 SUPER עד עכשיו הייתי די נעול על ה2070 SUPER, השאלה אם התוספת של ה500 ש"ח במחיר באמת שווה את זה? אני כן חרגתי טיפה מהתקציב שתכננתי אך אם הפער הוא באמת משמעותי אני מוכן לספוג את ה500 ש"ח על מנת לקבל מוצר טוב יותר בהווה ובעתיד. עיקר המחשב הוא לגיימינג ברשת (CSGO, PUBG וכו) ומשחקים חדשים כמו red dead redemption 2 וחשוב לי לשחק בגרפיקה גבוה. אני כרגע מריץ על מסך לא משהו, אבל התכנון הוא לקנות מסך יותר מתקדם ל1080P אולי ל1440P בעתיד.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום ותודה מראש לעוזרים. מחפש מחשב לאדם מבוגר ,בעיקר לאינטרנט ,קצת וורד ומשחקי אונליין (פקמן וכו...) כרטיס מסך לא ממש חשוב ציוד הקפי קיים מהמחשב הישן. (המחשב הישן פשוט לא זז כבר) ללא מערכת הפעלה (יותקן ווינדוס) התקציב עד 2000 שח אבל אשמח אם יהיה גם הרבה פחות. תודה רבה!

22. Started by SoOmSoOm,

אהלן, השימוש העיקרי של המחשב זה יותר בתיכנות, אינטרנט, מוסיקה וסרטים. המחשב יריץ לינוקס. הכנתי מפרט למחשב שיחזיק לי לשנים טובות (ליותר מ4 שנים) אשמח לדעת מה אתם חושבים, האם כדאי להשקיע במפרט הזה או שיש מקומות לשיפור אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג, לכן בחרתי במעבד שמגיע עם מאורר של אינטל. יש לי עוד אהרדיסק מכני בנפח של טרה שישמש אותי לאחסון הקבצים, וההארדיסק של הSSD ישמש לאחסון המערכת הפעלה והתוכנות. חשוב לציין שגם אני רוצה מחשב שקט, האם המאוררים שבחרתי מספיק שקטים? תקציב: באיזור 2500 ניתן לחרוג עד 200 שקל. אשמח להצעות ושיפורים. תודה!

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  23. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5597 מה דעתכם הכללית על המפרט? האם המחיר (1250 ש"ח) טוב? האם הלוח (ASROCK) ושאר הרכיבים איכותיים? ועוד שאלה: בשביל מה צריך ספק של 500W בשביל מחשב עם כרטיס מסך משולב? האם במקרה כזה הספק יצרוך כל הזמן 500W או רק כמה שצריך?

24. מישהו יכול לתת לי בקשה חנויות ממולצות עם מחירים מומלצים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by bv_beaver,

היי! אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. אני מחפש מחשב לאח שלי בעיקר למשחקים(וקצת עבודה בפוטושופ, לא רציני), ללא מסך,מקלדת,עכבר,כרטיס קול. התקציב הוא מקסימום - 4000 ש"ח (אבא שלי מעדיף להוציא פחות אבל אם התמורה למחיר גדולה אז יש מצב לשכנוע ;D ) עדיף אינטל. (לא מיועד ל OC) תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.