עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך, לקבלת הביצועים הטובים ביותר. עם הסבר סיבה לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ישוחקו כל סוגי משחקי המחשב החדשים ביותר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

אהלן..... יש לי חבר די מפוצץ בכסף והוא החליט שהמחשב שלו כבר לא משו ובקרוב הוא ימות והוא צריך מחשב חדש....... יש לו תקציב של עד 8K ש"ח... תהנו.......... הערה: רצוי שהמחשב יהיה מבוסס AMD וכרטיס מסך ATI (כלומר X800 אם אפשר ) וגם הוא אולי ירצה ALIENWARE אם זה מספיק כסף בשביל משו שווה שם... אין צורך במסך או רמקולים

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by stalgo,

מעוניין לרכוש מחשב גיימינג חדש שיחובר לטלויזיה בסלון. כרגע הטלויזיה היא 1080P, אבל תשודרג בעתיד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומדיה לטלויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? צריך שיהיה שקט בזמן שימוש בסיסי (לא משחקים). שליטה חיצונית יכול להיות נחמד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא, אבל אפשרי 7. האם האם יש צורך לכ…

4. Started by elis02,

מטרות המחשב: סרטים, אינטרנט, שמירת קבצים ותמונות. מחשב לסטודנט. גודל המסך 14'' בערך. מסך מאט. אפשר גם משהו שונה (יש יותר מבחר הרי עם 15.6) כל עוד זה מחשב קל לנשיאה (נועד לסטודנטית) רזולוציה רגילה. בקשת מסך שאפשר לראות את הסרטים מכל זווית. מקלדת 3 שפות רוסית אנגלית ועברית. תומך WIFI בתקן החדש ביותר שאפשרי... (AC?) מצלמה מובנית במסך. יציאת HDMI. לפחות שלושה USB. משקל: לא כבד זמן סוללה: לפחות 3 שעות בהפעלה רצופה דיסק קשיח גדול. (לא יודע אם SSD או רגיל) אחריות ל3 שנים לפחות כולל איסוף מהבית. כולל מערכת הפעלה וינדוס 10. במידת הצורך ניתן לעשות גם 4000 ש"ח אבל לא בטוח שצריך עם דרישות כאלו. בקשה לתת 2 הצעות אחת…

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by bambut10,

שלום לכולם! יש לי מחשב נייד Lenovo 3000 N100 עם מערכת הפעלה Windows xp ואני מעוניין להתקין Windows 7. לפי מה שהבנתי במחשבים של לנובו יש מחיצה נסתרת בהארדיסק שבמקרה וקורה משהו למערכת יש אפשרות לשחזר להגדרות היצרן. עכשיו השאלה שלי היא האם זה בכלל אפשרי להתקין Windows 7 על המחשב הזה? ואם כן, ההתקנה של ווינדוס 7 דורשת פירמוט של כונן C, אם אני מפרמט את כונן C זה יפגע במחיצה הנסתרת? אני רוצה שתהיה לי האפשרות תמיד לחזור להגדרות היצרן המקוריות אם משהו משתבש. ובקשר לדרייברים, איפה אני מוצא דרייברים מתאימים ל-Windows 7 למחשב שלי? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 16000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? איפה שאפשר לחסוך אז לחסוך אבל אם זה יהיה שידרוג ששווה את זה אז אפשר גם לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית מורכבת + תלת מימד + עריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AFTER EFFECTS + MAYA + PHOTOSHOP + REELFLOW + LIGGHTROOM + CINEMA 4D + 3D MAX פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חשבתי על 2 מסכי DELL 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. יש לי P3 600 INTEL 384 SDRAM GE FORCE MXSE 64DDR XFX SOUND- BLASTER CREATIVE 128BIT אני חושב לוח אם דפוק לא זוכר של איזה חברה משהו עם STAR אבל ישן... והאררד דיסק של 20 גיגה נראה לי 5400 RPM טוב בעקרון השדרוג שנחוץ לי זה זכרון, לוח אם, כרטיס מסך, ומעבד וכמובן שאני מכור את האבזרים שאני לא צריך אז יתווסף לי עוד כסף אבל בעקרון אני מעדיף בנתיים לראות איזה שדרוג ניתן לעשות. ובבקשה תנסו לא לעבור את המחיר הנתון כי זה התקציב כרגע שיש ברשותי...

• 45 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 - 6000 אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? למישחקים ברמה גרפית גבוהה (FORTNITE MARVEL RIVELS SPIDERMAN) ותיכנות ברמה בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה בגודל סביר לא גדול מידי 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

9. 1. מה התקציב המקסימאלי:4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: אפשרי לנצל את כולו ואם זה קריטי גם לחרוג ממנו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציבעד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): השימוש העיקרי הוא למשחקי מחשב כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): משתמש בתוכנות לעריכת תמונות כמו לייטרום וגם אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: battlefiled 4, call of duty ghost וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

10. אז ככה... לוח אם-GA-M61PM-S2 מעבד AMD+ATHLON[TM] 64X2 DUAL CORE 3800 זיכרון-1GB RAM לא יודע כמה MHZ ולא יודע איזה DDR דיסק קשיח 250GB ספק כח גנרי 350W אני רוצה לשדרג בכרטיס מסך וזיכרון {לעבור לויסטה...} אם תוכלו לעזור לי -זה בהחלט יעזור לי יש לי מסך 21" ישודרג ל-24" כניראה אני רוצה לשחק במישחקים {השורה הזאת ערכתי מאוחר יותר.. יש תגובה עם הסבר בהמשך} תודה רבה

• 45 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Semyon171,

שלום, קניתי את המחשב הנ''ל (סוף סוף) הפעלתי אותו פעם ראשונה ועשיתי איזה טעות בהתקנה של הווינדווס והופיע מסך כחול וההתקנה לא הושלמה עכשיו כשאני מפעיל את המחשב יש שגיאה בווינדווס. איך מתקינים מחדש? (יש את המחיצה הזאת שיש עליה את הווינדווס). תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. שלום רב לכולם אני עכשיו מחפש מחשב לגרפיקה לתלת מימד כלומר תוכנות כמו מאיה וכדומה יש לי תקציב של 5000 ש"ח למחשב ואפשר לחרוג ב200-300 ש"ח על מה אתם ממליצים רב תודות לעזרה. דרך אגב רצוי שהמחשב יהיה טוב לאוברלוקינג סך הכל בשביל להאריך את חייו

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מחשב, מבוסס אינטל, עד 6000 ש"ח (6500 ש"ח גג). המחשב יהיה מיועד למשחקים וצפייה בסרטים (צפייה בסרטים לא עבודה איתם) וגלישה באינטרנט. הוא לא צריך: מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים, כבר יש לו אותם. לפי מה שאני הבנתי כרטיס קול (לא מובנה על לוח האם) מיועד קצת למקצוענים שמשתמשים בכרטיס הקול למקצוע שלהם, אז אני בטוח שהוא יסתפק בכרטיס קול שמובנה על לוח האם. זה גם יחסוך כסף. ואין צורך במחשב שיהיה בצבע שחור, כי זה יוסיף כסף מיותר. ובבקשה אל תביאו מפרט AMD. הוא לא מעוניין ב-AMD ואני לא רוצה להמליץ לו על AMD כי אם יתקלקל המחשב או משהו כזה הוא יבוא בטענות אליי. אז רק אינטל.

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למטרות גיימינג, ועולם החומרה אמנם לא סינית גמורה בשבילי, אבל אני רחוק מלהיות מומחה. הסיבה שלא רשמתי תקציב בכותרת היא שהתקציב גמיש מבחינתי, ואני מוכן לשלם הרבה בשביל מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות. כמה הרבה? ובכן, קיבלתי מ-KSP את ההצעה הזאת (7.4K), וזה די קרוב לגבול העליון שאני מוכן להוציא (האמת היא שחשבתי שאצא הרבה יותר בזול לפני שנכנסתי אליהם...) אם זה מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות (נגיד 3-4 בלי שום שדרוג בביצועים סבירים, ועוד 2-3 שנים עם שדרוג קל עד בינוני), אז אני מוכן לעשות את המאמץ הכספי ולקנות אותו. השאלה שלי היא כזו: האם המפרט הזה מצדיק את המחיר? האם הוא משתלם או שיש מקום לשיפור ואופטימיזציה? …

15. שקלתי לחכות מעט, לראות אם בכנס של NVIDIA תצא הכרזה על כרטיס מסך חדש או משהו אבל הבנתי שזה לא הולך לקרות ולא הולכת לצאת חומרה חדשה בקרוב אז אמרתי כבר נקנה משהו. תודה מראש לכל העונים. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר משחקי רשת וצפיה בסרטי בלו ריי 1080 3D במקרן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, תכנות קל (PERL, R, Python) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS מודרניים, MMOים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080, מסך 24 אינ'ץ של DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניו…

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by Discovery,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש. והרכבתי לבדי מפרט כל חלק וחלק נבחר עם חשיבה גדולה. (חוץ מהמסך שאני בודק עליו עוד). זה המפרט. PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel Core i7-6700K 4.0GHz Quad-Core Processor ($348.98 @ NCIX US) CPU Cooler: Corsair H110i GTX 104.7 CFM Liquid CPU Cooler ($92.99 @ NCIX US) Motherboard: Asus MAXIMUS VIII HERO ATX LGA1151 Motherboard ($219.99 @ Newegg) Memory: Corsair Dominator Platinum 16GB (2 x 8GB) DDR4-2400 Memory ($132.99 @ Newegg) Storage: Samsung 950 PRO 256GB M.2-2280 Solid State Drive ($181.99 @ Newegg) Storage: Western Digital BLACK SERIES 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Driv…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. שלום אני צריך ממכם עזרה קטנה לגבי בניית מפרט של מחשב עד 2700 ללא מסך ואני אישית מעדיף AMD אם אפשר...בבקשה... בתודה מראש...

• 45 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. היי, מחפש מחשב עבור אמא שלי ועבור ההורים של הבת זוג. אותם צרכים עבור שניהם. אם ישנה אפשרות לתקציב נמוך מ2000 זה יהיה גם כן נהדר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 עם אפשרות לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, יוטיוב, סרטים HD, אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (24-27 אינץ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סטנדרטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by מיכאל9375,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח אפשר לחרוג במידה וצריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש במחשב זה למשחקים, אני רוצה מערכת למשחקים שתחזיק ל5-6 שנים הבאות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? הייתי רוצה לדעת מה גודל המארז מכיוון שאין הרבה מקום בחדר 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by The-Magician,

אהלן... אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך משחקים [אני מתכוון במשחקים להוציא את המינימום של הכרטיס מסך מהמחיר] סרטים ואינטרנט עד 4000 ש"ח לא גמיש בכלל אם זה 4010 אל תהיו קטנוניים * העדפה לחברה מוכרת * זיכרון מינמנלי של 2 גיגה רם

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. * מטרות המחשב? עבודה ומחקר של מהנדס מכונות, אני מניח שהוא יריץ כלמיני אלגוריתמים כבדים. * גודל המסך? 15, אולי 14 אבל עדיף שלא. * משקל רצוי? תמיד טוב לסחוב פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אם יש USB3 אז אחלה,לא חובה. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה לפחות * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל מעדיף חברה עם נציגות יציבה בארץ שלא יהיו בעיות עם אחריות ותיקונים הערות: 16GB זכרון, חובה. יריץ גם משחקים די כבדים, זה לא השימוש העיקרי אז לא הייתי מייקר את המחשב משמעותית במיוחד לכך,נאמר שאם ההבדל של 300 ש"ח כדי שיתאים גם למ…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. שלום רב, אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד בתקציב של 3000 ש"ח (עם חריגה אפשרית של כ-200 ש"ח) * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות,קצת סרטים * גודל המסך? "15.6, מאט * רזולוציית המסך? לא ידוע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת הכוללת numpad. * משקל רצוי? פחות חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? במידת האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB (לפחות) * כונן אופטי? במידת האפשר - לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא (Linux) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המחשב הזה HP ProBook 450 E9Y54EA נראה לי מתאים …

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. אהלן, איש חסר מזומנים רוצה בכל זאת מחשב חדש.... עד 2000 ש"ח ללא חריגה משמעותית. גיימינג קל עד בינוני (GTA IV, TOTAL WAR, אולי FPS אך אין צורך בהגדרות גבוהות מאוד). Windows 7 ככל הנראה 32. אולי 64 בעתיד. כרגע מעדיף סטיק של 2 גיגה עם אופציה להוסיף סטיק של 4 אח"כ (ולכן יותר משני סלוטים מיותר לדעתי). ללא OC. ללא SLI. ללא ציוד היקפי. כרגע עם מסך 19 CRT. בעתיד מתוכנן מסך 20-22, לא בטוח שיש צורך ב HD. קיימת מערכת רמקולים 5.1. יש צורך בצורב, דיסק של 500 יספיק (אלא אם כן התוספת מחיר זניחה..). גר במרכז. בשביל דיל שווה במיוחד מוכן לנסוע. כולל הרכבה. המפרט שאני נותן כאן נראה טוב מכדי להיות אמיתי... יש להם טעות? AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪389 http://…

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by Nightbeat,

טוב, כבר הייתי סגור על מפרט מסויים אבל TMS התקשרו להודיע שחסרים כמה חלקים והם לא יחזרו למלאי. החלטתי להרכיב משהו שונה. מעבד: INTEL 3570K : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.4Ghz - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1098 לוח אם: ASROCK FATAL1TY PERFOMANCE Z77 - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪831 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7970 DUAL-X FAN 3GB GDDR5 - RETAIL + NEVER SETTLE BUNDLE - "מבצע פורים" אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1800 מארז: FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3 אחריות: שנה. מחיר: ₪498 ספק כוח: SEASONIC S12II 620W - זמין במלאי אחריות: חמש שנים. מחיר: ₪416 קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER 212 EVO - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪174 דיסק קשיח: SEAGA…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.