ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
היי אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות משרדיות כמו אנטרנט,תיכנות וכדומה וגם שיפעיל משחקים ברמה סבירה. בעוד שבועיים וחצי יש לי אפשרות לקנות מחשב נייד פיזית בארה"ב אבל אני לא יודע מה יותר משתלם אם לקנות בארה"ב או בארץ. בנוסף הגיע לידי הצעה למחשב נייד שרציתי שתגידו לי מה דעתכם , מה עדיף לקנות את זה בארץ או לקנות משהו בארה"ב ואם בארה"ב אז אני אשמח להמלצה. כמה נקודות: *חשוב אחריות *גודל מסך 15 אינץ *משקל שלא יהיה כבר מידי , זה פחות חשוב תאמת. זה המחשב שהציעו לי בארץ: LG R560-UAPB3E intel core 2 Dou Processor T6500 2.1 GHz,800MHz 13366X768 HD 15.6 בטכנולוגיית LED 4GB DDR2 800MHZ DUAL Channel Support 2 slot Geforece GT 130M DDR2 1GB 500GB SATA 5400RPM משקל 2.67kg המחיר של זה 46…
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ניסיתי לבנות משהו, אבל אני לא כלכך בתחום תקופה.... אשמח להצעות ושינויים!! אין צורך בוינדואז http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=93309 מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 886/868 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-H110M-S2 - Gigabyte - H110 Chipset - LGA 1151 - 2x DDR4 up to 32GB at 2133MHz - Realtek ALC887 - Realtek GbE LAN - PCIe x16 - 2x PCIe x1 - 4x SATA 6Gb/s - 4x USB3.0 - 6x USB2.0 - VGA - mATX (22.6x17cm…
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב לאחר כחודש של התלבטויות, החלטתי ללכת על ה- Asus N55SF, רק יש לי כמה שאלות ואי הבנות שהייתי רוצה לענות עליהם לפני שאני רוכש את המחשב. אז קודם, אפשר לרכוש את המחשב ב-3 חנויות (ממה שמצאתי עד עכשיו), רק לכל חנות יש תת דגם אחר, שאני לא הצלחתי לראות מה ההבדלים ביניהם: 1. KSP - הדגם הוא: N55SF-S1358V - מעבד i7 2670QM 2.2GHZ והמחיר 5450 ש"ח 2. שניידר - לא כלכך ברור הדגם, אך המעבד הוא גם 2.2GHZ והמחיר 5289 ש"ח 3. חצי חינם (FRE)- דגם N55SF-S1188V והמעבד הוא 2.0GHZ המחיר 5329 ש"ח אז מה ההבדלים בין הדגמים ? לא הצלחתי למצוא ברשת כלום... והאם יש חנות מומלצת לרכוש אותו ? חוץ מזה, הייתי רוצה לשמוע קצת מאנשים אחרים על המחשב, כי לפי הבנתי המון רכשו אותו בתקופה האחרונה, אם אתם יכולים ל…
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האם מישהו יכול לומר לי האם המחשב הזה טוב, הדגם ACER ASPIRE 5572 מה שאני מחפש זה מחשב נייד לא כבד עד 2.4 קילו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=524278 אשמח לתגובות והמלצות. דרך אגב יש לי אפשרות לקנות מחשב IBM T40 סנטרינו 1.5 זיכרון 1 גיגה מחשב שמור במצב חדש ב 3000 שח אבל אני לא חושב שזה כדאי. מה דעתכם ? תודה רבה. רן
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם עד עכשיו הייתי נעול על מחשב נייד אבל מהר מאוד ירד לי ממנו כי גם לא מצאתי משהו שמתאים לי (סכומים מטורפים). עכשיו בבקשה עם אפשר לפבנות לי מפרט למחשב חזק שיספק אותי לשנים הקרובות. אני עובד הרבה עם המחשב בגרפיקה בתוכנות פוטושופ פרייאנד פלאש 3dmax ועובד על בניית אתרים ומשחק במשחקים דוגמה למשחק שאני משחק זה 2 Ghost Recon Advanced Warfighter עכשיו לכול הלה שישאלו לא צריך מסך ולא מקלדת ולא עכבר . כרגע המחשב שיש לי הוא: מעבד:amd3500+ לוח אמ:dfi lanparty ut ultra-d זיכרון 1g שלoc-z כרטיס מסך xfx780gt מחיר עד 7000-8000 תודה רבה
-
- 52 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תנו לי את הדברים הכי טובים שיכולים להיות קיבלתי כסף מהבר מצווה ממש המחשב הכי טוב ב11 אלף שקל
-
- 46 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה... לוח אם-GA-M61PM-S2 מעבד AMD+ATHLON[TM] 64X2 DUAL CORE 3800 זיכרון-1GB RAM לא יודע כמה MHZ ולא יודע איזה DDR דיסק קשיח 250GB ספק כח גנרי 350W אני רוצה לשדרג בכרטיס מסך וזיכרון {לעבור לויסטה...} אם תוכלו לעזור לי -זה בהחלט יעזור לי יש לי מסך 21" ישודרג ל-24" כניראה אני רוצה לשחק במישחקים {השורה הזאת ערכתי מאוחר יותר.. יש תגובה עם הסבר בהמשך} תודה רבה
-
- 45 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 7.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ואפשר גם לרדת מתחת ל7 אם אין תמורה טובה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בעוד 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 40 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר. ג.עד כמה חשוב קירור? חשוב מאוד. ד.האם מתוכנן OC? לא מתוכנן OC בכלל לשום רכיב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של…
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני חדש בפורום ואני ניסיתי להרכיב משהו. התקציב שלי נע סביב 6000 ש"ח בלי מסך! הדרישות שלי בעיקר הם: -OC זה הכי מעניין אותי.שהרכיבים יתאימו לזה. -רוצה מהירות בעיקר אחרי שנים של מחשב צולע -לא צריך משחקים. -השקעה /תמורה כספית לתווך ארוך -לא צריך חלקים נלווים(עכבר,מקלדת צורב וכו) *כמובן גם איפה הכי כדאי לקנות(אני מחיפה) הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤561 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD3200YS 320GB ¤471 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200YS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Special Ops Ed ¤495 http://skypc.co.il/produ…
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
המחשב נועד למשחקים עדכניים. יש לי כרגע כרטיס מסך GTX1080 והבנתי שבשביל להרגיש שדרוג בגזרת הכרטיס מסך אני צריך להוסיף עוד כמה אלפי שקלים ולכן כרגע המפרט בלי כרטיס מסך. חשוב לי הרבה מקום על ה-SSD כדי שבנוסף למערכת הפעלה אוכל להתקין עליו משחקים ותוכנות. איך כל שאר החלקים? נסיון כלשהו עם המארז? הייתם מחליפים למשהו יותר טוב בתקציב כזה פחות או יותר? כמו כן האם המפרט הזה יכול להיות יותר זול בחנות אחרת? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen RYZEN 9 3900X AM4 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪ 2280 קירור למעבדים: Noctua NH-U12S SE-AM4 CPU Cooler Special Edition for AM4 כמות: 1 - מחיר: ₪ 250 לוח…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב! מאז ומתמיד אני ניגש לפורום הזה כדי לקבוע מה יהיה המחשב הבא שלי, ועד עתה מעולם לא איכזבתם אותי (למרות שהמארז שיש לי כרגע הוא על הפנים, חח) אז הסיפור הוא: סיימנו לשפץ את הבית וכעת אני רוצה מחשב חדש לחדר החדש. המטרות שלו הן בעיקר למשחקים, ונוסף לכך לתיכנות וצפייה בסרטים. אין צורך במסך, מקלדת ועכבר. אך יש צורך במערכת שמע אייכותית, רצוי שתהיה 5.1 חשוב שהמחשב: יהיה שקט במידה סבירה ולא יפלוט יותר מדי חום - האם קיימת אופצייה לקירור מים? (מה קירור כזה דורש ממני?) יהיה מארז מעוצב יפה/מגניב ומושקע, שלא יהיה גדול יותר ממה שצריך - ואורות אדומים זה פלוס. OC - אפשרות, לא חובה. אין צורך במערכת הפעלה, אך דרושה הרכבה בחנות. המחשב לא מיועד לשידרוג, אני מחליף מחשב כל 2…
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם יש אתרים טובים שאפשר לבנות בהם מחשבים ניידים ואם כן מהם תודה :bash: :bash:
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני חושבת שאתם הם הסיכוי האחרון שלי לבחור את האחד שיתאים לי. אני ממש מיואשת, להסתובב ולקרוא על כל הניידים האלה, וכל פעם כשאני מוצאת אחד טוב, כותבים לי שהוא בעצם חרא, והכל חוזר חלילה... :'( אז ככה: * מטרות המחשב? : המחשב ישמש אותי בעיקר לשעשוע. אני אשחק בו במשחקי רשת, משחקים קלילים ומשחקים יותר מורכבים כמו למשל Black & White 2... למשל, הינה הם דרישות המערכת של המשחק הזה: דרישות מערכת מינימליות: * מערכת הפעלה: Windows XP/2000 * מעבד: 1.6 GHz Pentium 4 or above * זיכרון: 512 MB RAM * מקום פנויי בדיסק קשיח: 3.5 GB * DVD: 8 Speed * כרטיס מסך: 64 MB with 1.1 Pixel Shader * DirectX: Version 9.0c (כלול בתוך ההורדה) * כרטיס קול: Directx 9.0c compatible * שונו…
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חברים, מחפשים המלצה למפרט למחשב למתנת בר מצווה עד 4k תשובות לשאלות מהפוסט הנעוץ: 1. תקציב 4,000 ש"ח. אפשר לחרוג (בכמה מאות) בשביל משהו משמעותי. 2. משחקים. למשל: Valorant, Fortnite, FIFA, Counter-Strike 3. מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים 4. אין רכיב שיש ברשותי 5. שקט לא חשוב 6. גודל לא משנה 7. מערכת הפעלה, הרכבת מחשב בחנות 8. איזור חולון 9. בחודש הקרוב תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 מעדיף שלא רק אם יש סיבה טובה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 עד 4000 מקס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר ושימוש רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים, GTA V ACU CODAW כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז ככה המטרה היא משחקים כבדים ואוברקלוק. תקציב:10.000 צריך: מעבד , לוח אם , זיכרון , הארד דיסק מארז , צורב dvd כרטיס מסך אז ככה מעבד אני רוצה כמובן amd 64 בקשר ללוח אם אני מיתלבט בין msi ל gygabyte זיכרון אני לא מבין בתיזמונים ולא בכלל בזיכרון אני רוצה ג'יגה של זיכרון שניים של 512 הארד דיסק 200 ג'יגה maxtor 7200 rpm sata מארז אני רוצה את ה Thermaltake Modern Life Style Damier 6000A עם לדעתכם זה לא טוב או מבוזבז מדי המארז אז תביאו לי אחר שיהיה יפה כרטיס מסך תמליצו מה שבא לכם! תודה על הכל! ועוד משהו שאלתי איזה טכנאי מחשבים והוא אומר שלא כדאי לקחת את ה msi כי הוא לא טוב או לא יודע מה הוא זיבל אז אני צריך שתגידו את דעתכם
-
- 43 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח דעתכם - אני מתלבט בין 3 דגמים. שימושיים עיקריים: סרטים, אינטרנט ומשחקים (GTA5 לדגמא ) 1. Dell Inspiron 15 5000 5547 IN-RD33-8378 - שח4290 ₪ דגם מעבד: Intel® Core™ i7-4510U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz), נפח זכרון פנימי: 8GB , נפח דיסק קשיח: 1000 + 8SSD גודל מסך: "15.6 , 1920X1080 מסך מגע דגם כרטיס מסך: AMD Radeon HD R7 M265 2GB DDR3, מערכת הפעלה: Windows 8.1 , אחריות: שלוש שנים באתר הלקוח https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=3060& 2. Dell Inspiron 15 5000 5548 IN-RD33-8526 - שח4250 ₪ דגם מעבד: Intel® Core™ i7-5500U Processor (4M Cache, up to 3.00 GHz), נפח זכרון …
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי כרטיס מסך ורציתי לדעת כמה שווה הכרטיס הישן שלי למכירה ביד 2: מה שהיה לי הוא כרטיס sparkle nidia geforce gtx 470 2 GB edition הרכטיס בן כשנתיים וחצי ומגיע עם קירור GELID ICY REV2 ורציתי לדעת כמה והוא יהיה שווה עם הקירור סטוק שלו או עם הקירור ששמתי לו. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד לשימוש אקדמי/עסקי. השימוש לעבודה יומיומית באתרים שונים, ולכן המשקל חשוב. חשוב לי שהמחשב יגיב ויעלה מהר, ולכן חשבתי על דיסק SSD גדול מאוד, מה שמעלה את השאלה של מחשב נייד עם שני דיסקים קשיחים? המחשב מיועד לעבודה עם ציוד היקפי חיצוני, ולכן גודל המסך לא מאוד חשוב. המחשב מיועד לעבודה לכמה שנים טובות קדימה, ולכן האמינות חשובה. עדיף שלמחשב יהיה מעבד שעדיין נתמך על ידי חלונות 7, שכן חלונות 10 היא מכונת ריגול לא פחות מאשר שהיא מערכת הפעלה... הדרישות העיקריות, לפי סדר חשיבות יורד: משקל -- עדיף מתחת ל- 1.5 ק"ג. אחסון מהיר בנפח 2TB לפחות: אפשר SSD בנפח 2TB או SSD קטן יחסית + דיסק קשיח רגיל גדול. זיכרון RAM מהיר: נפח …
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן כולם דבר ראשון, אני אתחיל בזה שאין לי שמץ של מושג בכל מה שנוגע לחומרה. אין לי מושג מה נחשב טוב ומה נחשב רע (לרוב) ושעד היום - כל מחשב שקניתי/הרכבתי - נכביתי ממנו בגדול. לכן, אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי מספר הצעות טובות ולהסביר במילים פשוטות ככל שניתן למה כל דבר ודבר הוא טוב ושווה. להלן הבעיות שמהן סבלתי המון, שהייתי רוצה לעשות הכל על מנת לא לסבול מהן במחשב החדש: * חימום יתר של המחשב. * רכיבים לא תואמים. * מסכים כחולים. * מאווררים בעייתיים (נסתמים, מתחילים להרעיש, לא עושים את העבודה כמו שצריך, קשים לניקיון במיוחד אם אתה לא איש מחשבים שלא מבין הרבה). * כרטיסי מסך שהמאווררים שלהם הפסיקו מהר מאוד לעבוד. אוקיי, ועכשיו למה שאני פחות או יותר צריך... * תקציב: 7,…
-
- 41 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חייב לקנות מחשב חדש, המחשב שלי בתהליכי גסיסה סופיים :-[ . אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים מאוד וצריך גם מסך. המסך לא חייב להיות מאותו חנות. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל להכי טוב שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים הכי חדשים\כבדים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? חייב מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים מה אנחנו פה שנות השמונים? 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיי…
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל עוד מעט ללמוד הנדסת מכונות בבן גוריון ורציתי לכבוד המאורע להתחדש במחשב נייד שיהיה ללימודים, אני לא מכיר את עולם הניידים יותר מידי ולמרות אחרי קראה בה שעשיתי בנושא אני רוצה לשאול לעצתכם. השימושים הם דבר ראשון עבור לימודים, חוץ מזה המחשב גם יהווה לי כמחשב לסטודיו (אודיו) נחמד שיש לי בבית (חובבני אבל רציני) אך יתחברלכרטיס קול חיצני. תקציב: 3.5, לא חייבים לבזבז הכל ואי אפשר לעבור (בסדר חמישים מאה אפשר). חיבורים: חובה USB 3 , בלוטוס לא אכפת ליבכלל. סוללה: אממ אני לא יודעכמה צריך ללימודים אבלהבנתי שלהנדס השלוש שעותיספיקו כן?? כמה שיותר. ביצועים: לפחות 4 ראם לסטודיו, ואני רוצה כרטיס גרפי טוב שיהיה עליו למשחקים קטנים. מסך: 14-15.6. אם יש לכם רעיון אז גם מקלדת עם ת…
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים, סרטים. * גודל המסך? 15.6 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? 1366x768 או יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 4 שעות לפחות בשימוש בינוני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא כל כך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? לא חובה אבל כדי שיהיה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מקלדת מוארת אם קיים בתקציב.
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אז אחרי הרבה בירורים והתייעצויות (גם פה בפורום ) החלטתי לקנות את ה-lenovo yoga 3 14 (דגם 80JH0051/2/3IV). אחד הדברים שהרבה אנשים הדגישו זה שהמסך שלו עשוי להיות כהה מידי ושכדאי לראות אותו לפני רכישה. כבר מעל שבוע אני מחפש חנות שתציג אותו דלוק לראווה אך נכשל בכך, שלחתי אפילו מייל ללנובו אבל הם לא עונים הדרישה שלי כזו מוזרה ומוגזמת? אין אף חנות שמציגה את המחשב שאני עומד לקנות בכ-5,000 ש"ח? לנובו עצמם לא מציגים אותו באיזה אולם מכירות או תצוגה?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-