ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש לחדר שלי.. מה חשוב לי שיהיה קטן, מעוצב, משחקים אינטרנט וקצת עריכת סרטים מה עדיף לי לקנות IMAC או SHUTTLE קטן עם מסך שטוח מעבד פנטיום 4 מהיר וכרטיס מסך טוב. שניהם יוצאים בסופו של דבר אותו סכום של כסף אז מה עדיף?
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני חושבת שאתם הם הסיכוי האחרון שלי לבחור את האחד שיתאים לי. אני ממש מיואשת, להסתובב ולקרוא על כל הניידים האלה, וכל פעם כשאני מוצאת אחד טוב, כותבים לי שהוא בעצם חרא, והכל חוזר חלילה... :'( אז ככה: * מטרות המחשב? : המחשב ישמש אותי בעיקר לשעשוע. אני אשחק בו במשחקי רשת, משחקים קלילים ומשחקים יותר מורכבים כמו למשל Black & White 2... למשל, הינה הם דרישות המערכת של המשחק הזה: דרישות מערכת מינימליות: * מערכת הפעלה: Windows XP/2000 * מעבד: 1.6 GHz Pentium 4 or above * זיכרון: 512 MB RAM * מקום פנויי בדיסק קשיח: 3.5 GB * DVD: 8 Speed * כרטיס מסך: 64 MB with 1.1 Pixel Shader * DirectX: Version 9.0c (כלול בתוך ההורדה) * כרטיס קול: Directx 9.0c compatible * שונו…
-
- 32 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, רצ"ב מפרט מוכן שמצאתי באחת החברות בארץ שאותו אני מעונין לשפר: AMD Ryzen 5 3600 3.6Ghz AM4 + CPU Cooler/Original AMD CPU Cooler Motherboards Gigabyte B450M DS3H AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI HyperX FURY Red 16GB DDR4 3200MHz CL18 Gigabyte GTX 1650 MINI ITX 4GB OC GDDR5 2xHDMI DPאו 1650Ti (כשיצא) 512GB SSD SATA III Power Supply Antec 700W Active PFC VP700P PSU Sharkoon VS4-S Black ATX Case No PSU אני מעונין להחליף למארז Micro ATX וספק כוח Active PFC Modular Power Supply 650W האם יש לכם המלצות? כמו-כן האם יש לכם המלצה ללוח אם יותר איכותי של ASUS א…
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני גרפיקאית עצמאית שעובדת עם התוכנות: אינדיזיין אילוסטרייטור ופוטושופ CS5. ראיתי את המחשב הזה (מצ"ב לינק) במחיר טוב. הוא יאפשר לי עבודה גם מחוץ לבית. http://dealhayom.buy2.co.il/m-Main/DailyDeal/Index/20be0fa1-9170-4b0c-ae6c-2c862aaaa5a0?referrer=mailchimp&details=show&utm_source=BUY2+-+DH&utm_campaign=d66d8c6826-DH_-_Buy2_DCP-all-gam%26gam_07_05_2012&utm_medium=email האם הוא חזק מספיק? האם אני צריכה לדאוג מזה שהוא מחודש? תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז המחשב של ההורים שלי התקלקל והם רוצים לקנות חדש. הם כרגע חושבים לקנות איזה מחשב ב-KSP ב-700 ומשהו שקל שלדעתי סתם ילך להם תוך כמה חודשים אז הם אמרו לי שאם יש לי משהו יותר טוב להציע הם ילכו על זה, ובגלל זה אני כאן. אני צריך מפרט למחשב שיהיה שקט יחסית וישמש רק לאינטרנט וקצת אופיס, שיחזיק הרבה זמן. התקציב עומד על 1000 ש"ח, אך אני מעדיף שלא להשתמש בכולו אם אפשר. ללא ציוד היקפי או OC. שהמפרט יהיה כולל הרכבת המחשב בחנות. עדיפות גבוהה למפרטים מחנויות בראשון לציון. תודה מראש למי שיעזור.
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
אני שוקל למכור מערכת ישנה המבוססת על מעבד Q6600 , סטפינג G0 (אם עדיין יש לכך משמעות) ולוח של DFI LP X48 T2R, עם 4 GB זיכרון של CORSAIR מסדרת הDOMMINATOR. בכמה אפשר לתמחר מערכת כזו?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך…
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפני כשנה וארבעה חודשים רכשתי במיטב כספי מתנת יום הולדת עבור אשתי (מעצבת פנים) - Asus N56JK-CN028H, שבזמנו עלה 4500 ש"ח. במהלך השנה שהמחשב היה ברשתונו לא היו איתו בעיות כלל, ביצועיו היו מעולים וגם האישה הייתה מאוד מרוצה ממנו. למרבה ההפתעה, לאחר שנה המקלדת הפסיקה לתפקד כראוי והמחשב נשלח לתיקון. את העובדה ששירות ASUS בארץ הוא מתחת לכל ביקורת אין צורך באמת להזכיר לכם וגם לא אלאה אתכם בפרטי הסאגה שנמשכת כבר למעלה מארבעה חודשים, אבל אציין רק ש-ASUS לא הצליחו לתקן את התקלה ("כנראה לא מייצרים מקלדות יותר עבור הדגם שלך") ולאחר שדרישותי לקבל מחשב חדש וזהה נענו בשלילה ("לא מייבאים אותו יותר") הגשתי בקשה להחזר כספי. בימים הקרובים אני אמור לקבל את הכסף וניצבת בפניי הדילמה בב…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה? לא הוספתי: מארז, ד.קשיחים וכדומה רק מכיוון שכבר יש לי את מה שאני צריך (במפרט בצד). לגבי קירור המעבד לא הייתי בטוח במה לבחור, אז תעזרו לי עם זה. המעבד מיועד ל-OC בינוני עד גבוה! מעבד Intel Core i5-2500K Box ₪1140 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500K לוח אם Asus P8P67-M Pro B3 ₪871 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ASMP8P67MP זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Ripjaws ₪647 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL8T-6GBRM כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce GTX 570 1280MB DDR5 PCIe ₪1943 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LEADGTX57013GD5 ספק כח Antec High Current Ga…
-
- 34 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אנשים . אז ככה , כרגע אבא שלי שוהה במיאמי (כבר חודשיים ) ואני מעוניין שהוא יקנה לי משם לפטופ לגיימינג כבד שיריץ לי משחקים בריבוי מסכים (אני אחבר את הלפטופ למסך טלוויזה 32 אינ'ץ) התקציב: 1600 דולר . אז ככה , כרגע אני נעול על המחשב הזה - http://www.kmart.com/msi-gt70-2oc-059us-17.3inch-intel-i7-4700mq/p-020V006279613000P?prdNo=3&blockNo=3&blockType=G3 אבל* גודל המסך הוא 17.3 אינ'ץ ופה באה הדילמה שלי . ראיתי שיש לפטופים של MSI עם מסך קטן יותר (15 אינץ) ועם מפרט טוב יותר מהמחשב שהבאתי למעלה במחיר זהה . האם יהיה הבדל בהרצת המשחקים על הגרפיקה הכי גבוהה על 2 המסכים ? (15 אינץ בין 17) חשוב לי מאוד שהמחשב יריץ לי את המשחקים הכבדים ביותר , (Battlefield 4, gta…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב אני לא ממש מבין בעסק....... עזרו לי!!! אני צריך מחשב ב כ 4500-4750 שח שיוכל להריץ את המשחקים היותר חדשים בשוק כראוי יוכל להריץ 3DS MAX ו שאר תוכנות גרפיות כבדות. אני גם רוצה מעבד 2.8 לפחות ו ג,יגה RAM והשאלה הכי חשובה, איפה? איפה לקנות את המחשב? שלא ישדדו אותי ושהחברה לא תסגר תוך יומיים.. אין צורך במסך
-
- 55 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 חוץ מהספק כח והמארז, שיכולים להיות ג'נריים, למה לעזעזאל המחשב הזה כ"כ זול?!
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ,סרטים,גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -3-4 שעות ביום. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.TOTAL WAR2, BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 - ואם אפשר אז 27. (המסך נמצא על השולחן ואני יושב מולו במרחק של כ חצי מטר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID MC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אנ ימחפש מחשב נייד חזק. הצרכים שלי הם לא בדיוק ל-GAMING אבל כן חשובים לי הדברים הבאים: * מסך 17.3 * איכות שמע גבוהה מאוד. * CORE I7 * זיכרון 8 ומעלה. * דיסק קשיח 750 ומעלה (יש מצב גם ל-SSD). מצאתי כמה מחשבים - השאלה היא מה הטוב מבניהם או אפילו אם יש לכם דגם אחר טוב יותר. תקציב - עד 1350$. http://www.xoticpc.com/msi-gt70-0nc494us-p-4986.html http://www.bestbuy.com/site/Asus---17.3%26%2334%3B-Laptop---8GB-Memory---1TB-Hard-Drive---Black/6769449.p?skuId=6769449&id=1218806579330 תודה רבה...
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמה שווה מחשב מבוסס מעבד I5 750, לוח של גיגהבייט, לא ידוע איזה דגם, כנראה מבוסס P55, נפח זיכרון 4 GB, דיסק קשיח 500 ג"ב, מסך LCD 22 של סמסונג או LG (לא זוכר), כרטיס מסך HD6450 2GB?
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני הולך לקנות את המפרט הבא ב KSP באילת: סה"כ יוצא 6975 ש"ח, ובאילת יוצא 5959 ש"ח. כרטיס מסך אקנה בנפרד בעתיד הקרוב, כנראה 4090RTX. עדכון: המפרט לאחר השינויים: סה"כ 7187 ש"ח ובאילת 6143 ש"ח. קירור למעבד אקנה ב- TMS: https://tms.co.il/cpu-cooling?product_id=104562 וכולל הקירור 6589 ש"ח. אשמח לשמוע מכם הערות לגבי תאימות בעיקר לכרטיס המסך העתידי (בדקתי שהכל מתאים, אך אולי פספסתי משהו), ולגבי מוצרים תחליפיים עם ביצועים דומים בפחות כסף. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שיחות וידאו 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כן 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15 אינצ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, macos או ווינדוס 11 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. בחיפה או בחדרה בלבד 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? עד שב…
-
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן כולם דבר ראשון, אני אתחיל בזה שאין לי שמץ של מושג בכל מה שנוגע לחומרה. אין לי מושג מה נחשב טוב ומה נחשב רע (לרוב) ושעד היום - כל מחשב שקניתי/הרכבתי - נכביתי ממנו בגדול. לכן, אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי מספר הצעות טובות ולהסביר במילים פשוטות ככל שניתן למה כל דבר ודבר הוא טוב ושווה. להלן הבעיות שמהן סבלתי המון, שהייתי רוצה לעשות הכל על מנת לא לסבול מהן במחשב החדש: * חימום יתר של המחשב. * רכיבים לא תואמים. * מסכים כחולים. * מאווררים בעייתיים (נסתמים, מתחילים להרעיש, לא עושים את העבודה כמו שצריך, קשים לניקיון במיוחד אם אתה לא איש מחשבים שלא מבין הרבה). * כרטיסי מסך שהמאווררים שלהם הפסיקו מהר מאוד לעבוד. אוקיי, ועכשיו למה שאני פחות או יותר צריך... * תקציב: 7,…
-
- 41 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכ…
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום ! קודם כל קיבלתי המלצה לרכוש את המחשב הזה (אשמח לשמוע מומחים אם המחיר הוגן והאם המפרט מומלץ ?) https://pcpower.co.il/workstations/solid-p.html?config=2815-8268,2811-8250,2810-8246,2813-8818,2822-8296,2823-8992,2812-8252,2821-8293 ובלי קשר אשמח לשמוע את דעת המומחים תקציב 8500 ש"ח כולל מסך תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה קצת מאתגר אבל אני צריך מחשב שישמש לגיימינג (שיריץ נגיד פיפא בצורה שאפשר לחיות עם זה) במחיר המינמלי. ראיתי שיש בהצעות מפרטים באתר למחשב בעל אופי דומה ב-1480 ש"ח, אבל רציתי לדעת האם יש לכם הצעות/שינויים מאז שההצעה הועלתה לשם. שימו לב שאין צורך בכונן דיסקים, כבר יש לי אחד, וגם אין צורך בהארד דיסק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג עד כמה שאפשר בהתאם לתקציב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מקרה מצער מאד קרה במהלך השבוע והמחשב שלי שבק חיים, אני חייב דחוף לקנות מחשב חדש כמה שיותר מהר ללימודים ולשיעמום שלי, אעריך כל עזרה שאקבל! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3די מקס, אפטראפקס, פוטושופ, VRAY, אאוטוקאד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פשוט שיוכל לתמוך במשחקים כמו דיאבלו 3, פחות קריטי עניין הגיימינג -אילו מש…
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מחפש כרטי מסך במחיר סביר על מנת שהילדים יוכלו לשחק בפורטנייט. האם Gigabyte GTX 1050 2GB מספיק טוב?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-