עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני יושב שבמחשב שולחני אפשר לכוון בביאוס טמפ כיבוי כדי לא להזיק למחשב, ממה שניסיתי לא מצאתי אותה האופציה בלפטופ שלי, אז מה בדיוק קורה שם עם המחשב מתחמם .?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  2. Started by bono_71,

לפני כמה חודשים כל ההמלצות כאן היו מבוססות AMD מה קורה היום שהכל INTEL ??? הייכן כל משתמשי AMD נעלמו???????? :s05:

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by zone51,

הי, כל פעם שרציתי לקנות מחשב חדש, המקום הראשון שהגעתי אליו זה המפרטים המומלצים באתר HWZONE עכשיו הלינק לא עובד האם זה ירד סופית? אני מבין שיש את הפורום , אבל שם ההמלצות הן בדרך כלל על ידי חנויות

4. אני חושב לקנות מחשב חדש. אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט וכו'), וגם קצת למשחקים (אני נוטה לשחק במשחקים ישנים יחסית, בני שנתיים-שלוש ומעלה). התקציב שלי הוא סביב ה-3000 ש"ח (לא כולל מסך). לצערי אני לא מבין יותר מדי בחומרה... נתקלתי במערכת המורכבת הזו: http://www.skypc.co.il/pl_product~skygamer~13~0.htm תהיתי אם המחיר הזה לא זול מדי במקרה... אם כן, איך אפשר לשפר את המפרט (נניח עד 3500 ש"ח)? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אני מתכנן לקנות נייד חדש ורציתי לקבל קצת הסבר לגבי ההבדל בין מעבדי ה CORE של אינטל לעומת המעבדים המגבילים של AMD אשמח להשוואות בין סדרות ה I-5 וה I7 למקבילהן של AMD בנוסף אשמח לדעת האם צריך לקנות מערכות קירור נוספות כאשר בוחרים במעבדי AMD (האם הם נוטים להתחמם יותר?) הסיבה שאני שואל היא כיוון שאני רואה שמעבדי AMD משמעותית זולים יותר וחשבתי שאולי כדאי לשקול אותם ברצינות אך בשביל זה אצטרך לדעת את היתרונות והחסורנות שלהם כנגד מעבדי אינטל בתודה מראש מיכאל.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by DRM,

אני לפני קניית מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה הערך של המחשב הזה: M478LMT-S2 CORSAIR 4G DDR3 1333 AMD PHENOM LLX4 PROCESSOR 3.2 TRUEQUAD-CORE DESING 8.0 MB TOTAL CAOHE SOOKET AM3 1TB דיסק קשיח כרטיס מסך מובנ

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by sha1823,

מה שווה יותר???

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  8. שלום לכולם פורום מעניין פתחתם פה.. אשמח אם תיעצו לי אם כדאי לי למכור ובכמה והאם מישהו בכלל קונה מחשב יד 2 לא עדיף להם לקנות מחשב חדש? המפרט שלי הוא : מעבד : Q9550 2.83 Ghz לוח האם : GIGABYTE EP43-DS3L זכרונות : ocz 1066 mhz 4 giga (2x 2-giga) כרטיס מסך : radeon HD 4870 512mb 256 bits כרטיס טלויזיה : wintv itvc16 כונן קשיח : WDC WD1600AAJS-07WAA0 149 GB מארז : nzxt לא זוכר ממש את הדגם (מארז FULL TOWER 6 מאווררים וחלון גדול) ברצוני למכור אותו כדי להתחדש (בחדש כמובן ) מה אתם אומרים שווה למכור? כמה אני יקבל עליו? ואם בכלל כמו ששאלתי בהתחלה יש קונים למחשב כזה.... תודה לכם...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני רוצה לדעת בכמה למכור דגם:asus g75vw bbk5 מפרט: מעבד i7 3610qm זיכרון ראם 16 גיגה 1600mhz.(מגיע עם 8 אני הוספתי עוד) קשיח: wd 1tb כרטיס מסך nvidia gtx 660m . גודל מסך: 17.3 אינץ רזולוציית מסך:1920x1080 אחריות לעוד שנתיים וחצי.(אחריות בינלאומית לא משנה איפה אתה מתקן אתה משלם למעבדה שולח את הקבלה ומקבל את הכסף בחזרה) נקנה לפני 4 חודשים במצב מעולה מריץ את כל המשחקים על הגדרות גבוהות מאד. מגיע עם מערכת הפעלה win 7 home&premium 64 Bit ועם קוד בקבלה או באתר של אסוס לשדרוג בחינם לwin8

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by efi89,

אז ככה חבר'ה אני מעוניין לדעת בשלב זה לא בכדי למכור אלה כדי לדעת הוא די ישן אבל מתפקד כחדש amd athlon 2 645 X4 gigabyte GA 880m ud2h DDR3 1600mhz 8gb thermaltake litepower 460w DUAL X saphirre radeon r9 270x sandisk SSD 128gb hiatachi 1tera sharkoon mask atx case לגבי הSSD לא זוכר איזהדגם בידיוק זה מהפשוטים כמה בערך שווה מחשב שכזה ואם הוא טוב למשחקים עתיידים כגון GTA 5?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by DimRah,

היי לכולם, רציתי לדעת מה שווי המחשב שלי שנמצא במפרט מימין... המחשב נקנה ב-20/10/11, 5 ימים לפני יציאת BF3. יש לי עדיין את כל הקופסאות של כל הרכיבים. הייתי רוצה לדעת בכמה הוא יימכר אם אמכור אותו כפי שהוא, לא כולל ציוד היקפי. והאם שווה פשוט למכור את ה"משולש"+כרטיסי מסך ולקנות יותר מעודכנים...? תודה!

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by darkrule88,

אני עובר למחשב חדש ורציתי לדעת כמה המחשב שיש לי כרגע שווה : מעבד: i5 750 2.67ghz לוח אם: Intel DP55WB AAE64798-205 כרטיס מסך: Sapphaire HD5850 1GB GDDR5 זכרון: kingston 8GB ddr3 1800mhz דיסק קשיח: Western Digital Blue WD6400AAKS 640GB 16MB cache 7200RPM מארז: CM690 I ספק כוח: chieftec A-135 550W קירור למעבד: CM Hyper TX3 מבחינת קירור, יש לו שלושה מאווררי Intake שלושה Out, שניים מהם הגיעו עם המארז, שניים הם CM long life LED Silent Fan 70CFM 120mm, ועוד שניים שאני הוספתי corsair air series sp 120mm high performance edition.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. מה הולך אנשים... אני מחפש לקנות נייד עד סביבות ה4K (ומטה :-)) למטרות של בעיקר גלישה באינטרנט, סרטים ומשחקים ברמה גרפית לא גבוהה (לא מעבר לפרו וGTA שגם בהם לא כזה חשוב לי האיכות הגרפית...) העיקר שירוצו בלי בעיות ושהמחשב לא יצטרך לקרוע את עצמו כל הזמן בנוסף אני לא מתכנן לקנות עוד אחד בשנים הקרובות אז שהמחשבה הזה יהיה אמין על אף שהצרכים שלו לא הולכים להשתנות אולי רק הוא יצטרף אלי ללימודים אז נתמצת לפי הפורמט שאתם אוהבים: * מחשב לעבודה משרדית, סרטים ומשחקים בלי טירוף של גרפיקה * אין צורך בכלל במסך גדול כי המחשב יהיה מחובר קבוע לטלויזיה * אין בעיית משקל... מה שבא לכם * סוללה-לא קריטי, שוב המחשב יהיה מחובר לטלויזיה ובנוסף לחשמל רוב הזמן * לא ידוע לי על צורך ביציאות מיוחדות פשוט…

14. מה שלומכם? רציתי שתעזרו לי למצוא מפרט שמתאים לצרכים שלי... אני לא צריך ציוד נלווה כלל 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, הפעלת תוכנות (לא גרפיות) שדורשות הרבה זיכרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by shon10030,
    • 0 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by Bear Cub,

לקוח מחנות מוכרת ואמינה 3144 ש"ח יעוד מחשב בעיקר לעבודה עם כמה תוכנות במקביל, עריכת סרטים (כולל Rendering), פוטושופ. או מה תציעו לשדרג להגיע ל 3500 ש"ח. כרטיס מסך שיהיה סביר לא יותר

17. המחשב מיועד בעיקר לשימושים משרדיים....ועריכת מוסיקה פה ושם Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB ASUS P5LD2 SE Westren Digital WD1600JS TWINMOS 512MB DDR2 667MHz cd 4 PC5300 שתי סטיקים COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300WATT לשנות פה משהו? הספק יחזיק? ועוד משהו...יש על הלוח כרטיס מסך מספיק טוב? לא משחק במשחקים בכלל נבנה בחנות סקיי פי סי עוד משהו קטן...אני מתכוון לעשות המהרה למעבד עד 3+ אז המערכת תוכל להיות יציבה נכון?

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by tototo,

compaq presario cq61-140 ‎Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 2.0GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB‎ ‎‎ ‎250 GB (5400 rpm)‎ ‎ זה כרטיס טוב?‎ ‎NVIDIA GeForce G 103M המטרה העיקרית היא שימוש יום יומי אופיס,אינטרנט. קצת משחקים.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by ltv,

-------------------------------------------------------------------------------- הצורך שלי הוא בעיקר לסרטים, אינטרנט וכו, מעבד: Intel Pentium M 725 1.6GHz, 400MHz bus speed, Level 2cache 2 MB מסך רחב: 14" WXGA דיסק: 60GB 4200 rpm זכרון: 256MB DDR 266MHz ( הרחבה עד 2GB ) כונן אופטי: CDRW Combo DVD Digital Media Reader (6 in 1) שלט רחוק להפעלת ה -DVD במחשב, לצפייה בסרטים. נגן DVD/CD ייעודי מבלי להפעיל את מערכת ההפעלה. מודם מובנה: V92 56K,כרטיס רשת מובנה: 10/100 Intel תקשורת אלחוטית: Intel Pro Wireless 802.11b/g קול - 3D Sound Blaster Pro compatible with Harman/Kardon גרפיקה: Up to 64MB Intel extreme Graphics מערכת הפעלה Windows XP Home יציאות: VGA ,3XUSB 2.0…

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  20. http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/1d6cbd4b-77f4-4b0f-ba72-e4315391eec4?utm_source=cliqa&utm_medium=cliqa_deals&utm_campaign=dailyDeal_1d6cbd4b-77f4-4b0f-ba72-e4315391eec4 בקצרההמחשב הנייד שאנחנו מציעים לכם היום, Acer Aspire מדגם AS7551-7422, מציע את הטוב ביותר מכל העולמות: מהירות וביצועים של מחשב שולחני עם ניידות של לפטופ, מסך HD בגודל 17.3 אינץ', מעבד חזק וחדיש עם 4 ליבות AMD Phenom II, משקל נוח, כרטיס מסך גרפי שמתאים למשחקים, דיסק קשיח בנפח 500GB, זיכרון של 4GB, זמן בטריה ארוך ועוד ועוד - הכול ארוז בגוף מעוצב, דק ומהמם ובמחיר חסר תקדים של ₪2490 בלבד, במקום ₪4500! נשמע טוב. הבנתי שהמעבד הזה מקביל לINTEL I5 ויתר הנתונים נשמעים ג"כ מצוין. (כן ראיתי שמדוב…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. או קיי, אז שלום לכם המחשב עומד להפוך לשרת בייתי שיריץ מספר מערכות הפעלה Win@Linux (ככל הנראה בעזרת XEN ואם זה לא יילך טוב אז נתפשר על GSX) הרעיון הוא שהמחשב ישמש גם כשרת בייתי (איחסון, web החוצה, eMule & BT, מכונה וירטואלית!, ssh החוצה, וגם IDS & FireWall פנימה) דרישות חומרה : מעבד Dual Core זיכרון 3 גיגה (1 לכל מערכת ו1 ל host) חושב שעדיף DDR2 לוח אם תומך raid 5, כאשר הבקר מזוהה גם בלינוקס. חושב שעדיף SATA2 כרטיס קול טוב מובנה כרטיס מסך בעל ביצועים טובים למשחקים החדשים של שיוצאים היום. PCI-X כמובן. הרד דיסקים - 3 דיסקים פיסיים של 160 GB שיחוברו ב raid5 כמובן ספק שקט. מארז יפה אבל זה בעדיפות אחרונה. וגם עכבר מקלדת ומסך LCD למשחקים (אבל כל זה בתקציב נפ…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by bla7,

לא מצאתי את הדגם הנ"ל באתר הרשמי של טושיבה, אבל יש אותו בהרבה חנויות מקוונות בארץ (סביבות 4500 ש"ח). אם אני מחפש A300 בלי 20F אני מוצא דגמים זולים בהרבה (סביבות 3500-4000). מישהו יודע אם יש בכלל דגם כזה, ואם כן מה היתרון שלו על האחרים? תודה

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  23. היי, מהו אורך חיי הסוללה המקסימאלי הקיים כיום במחשבים ניידים? תודה רבה מאוד מראש . יוסי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ממש אין לי 12000 לקניית אחד מאותם ניידים עשויים ממגנזיום ,טיטניום ושאר ירקות. מוכן להתפשר על מישקל , ומצידי שישקול גם 3 קילו ,העיקר שיהיה קטן במימדי האורך והרוחב (עובי לא חשוב ,מסך כמה שיותר קטן ) ושיחזיק כמה שיותר שעות עם סוללה עבה במיוחד (השאיפה זה שיחזיק כמה שיותר קרוב ליום עבודה מלא של 8 שעות) wi-fi + חריץ pcmcia גם הזמנה מחו"ל באה בחשבון . ראיתי את הדגם הזה : msi s270 באתר הבא (בחלק התחתון של הדף ,בצד ימין) http://ivory.co.il/ ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו והאם הוא עונה לדרישות שציינתי למעלה ? אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים האם יש אתר חומרה אמין (גם באנגלית) שמיתמחה ספיציפית במחשבים ניידים ? בסך הכול אני מחפש נייד שמילבד הדברים הרגילים (גלישה ,…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים