ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לרכוש את המחשב ב KSP ב "מחשבים במבצע" אינני זקוק למסך כך שבמפרטים מסויימים אני יכול להוסיף זיכרון (חוסך הרכבה) תודה רבה נעם
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
נייד עם כרטיס מסך מובנה HD4000 מספיק לצרכיי רוב הזמן ומאפשר זמן עבודה ממושך. חיבור Thunderbolt יאפשר חיבור כרטיס מסך חיצוני לאותם מצבים שבו HD4000 לא יספיק. גודל מינימלי ומשקל נמוך בשילוב מסך מט חיוניים לשימוש בחוץ. תקציב 3500 . המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכל החברים, המומחים ויודעי הדבר 8) אני פותח דיון היות ואני מחפש לקנות מחשב נייד שנותן הכי הרבה תמורה לכסף, דרישות הבסיס הן אמינות ואורך חיים כל השאר נתון לפרשנות אישית שלכם. כמובן שאני מצפה שהמחשב יעמוד בעומסים ובדרישות של המשתמש הסביר, כמו הישראלי הממוצע אני אשמח לקנות חללית גיימינג במחיר מחשבון כיס אבל זה לא ממש עובד ככה, אז מה דעתכם? תשובות מנומקות יתקבלו בברכה, דארוק.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה שווה המפרט שלי כולל הציוד ההקפי אז ככה: מארז: haf 932 זוג כרטיסי מסך: ati hd6870 לוח אם: gigabyte-z68ma-d2h-b3 מעבד: i5 2500 -3.30 ghz תושב 1155 ספק כוח של סנסוניק 620w זוג כרטיסי זיכרון של 4 גיגה דיסק קשיח של 1tb קרור של המעבד אני לא זוכר מקלדת:מייקרוסופט x6 עכבר: לוגיטק g500 משטח לעכבר של steelseries מסך:סמסונג syncmaster 2233 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש, מיועד כניראה למשחקים כבדים, והרבה אינטרנט... עכשיו לפני שאני בכלל בונה מפרט (בעזרתכם כמובן ) רציתי לשאול מהו הסכום היעיל והכדאי ביותר להוצאה על מחשב נטו...(ללא ציוד הקפי). אני די לחוץ בתקציב ועוד שהשגתי סכום לאחר עבודה קשה,השאלה שלי אליכם היא עד כמה כדאי להשקיע במחשב כזה... תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהו לדעתכם המחשב האופטימלי? מה צריך להיות בו, ומאילו חברות? (אינטל מול AMD , איי טי אי מול G-force) למזלי הרב אני יכול להרשות לעצמי אחד כזה... הוא אמור להיות בנוי למשחקים הכי כבדים שיש... אבל לא סתם לזרוק כסף!!! לא כולל מסך,מארז, רמקולים, צורב, די וי די ..
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש את המחשב הנ"ל מיד שניה, מהו מחיר המקסימום שלדעתכם עליי להציע? שמעתי שיש בעיות רעש עם המחשב הזה, מישהו כאן יודע מזה? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מהו מפרט החלומות שלכם? או איזה מחשב הייתם קונים אם רק היה לכם כסף? זה מה שאני הייתי רונה (צנוע אני) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80F-SHF9 - RETAIL ¤3462 דיסק קשיח: WD 640GB (320GB/WD2500KS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM ¤972 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤195 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤689 מארז: ANTEC NINE HUNDRED - ULTIMATE GAMER CASE ¤815 ספק כוח: ENERMAX NOISETAKER2 485W : EG-495P-VE ¤492 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤135 קרו…
-
- 51 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
תמיד רציתם את החלק ההוא? את המארז הזה שם בפינה? נו אתם יודעים, ההוא הנוצץ שרק יצא שבוע שעבר.. בואו ונשחק בכאילו - נגיד ולא היתה לכם מגבלת תקציב, לא הייתם צריכים לחשוב על המינוס בבנק, ויכולתם לקנות כל מה שנפשכם חפצה בו. איזה מחשב הייתם קונים אז? אתם לא צריכים להתפשר, מה לדעתכם יהיה הבסט של הבסט ובאמת יספק את תאוות החומרה שלכם? הייתם עושים לו גם את המודינג שתמיד רציתם? תרגישו חופשי לקשר ולשלב תמונות (לא ענקיות!), ביקורות, להיות מקוריים.. והכי חשוב - בלי דאגות על הלב.. לא חובה להתפשר רק על חלקים שיש בארץ כמובן, אבל רצוי כדי לקבל איזשהו מושג על המחיר הסופי של המערכת. ארגנו את המפרט לפי סדר קבוע, משהו בסגנון: מעבד - קירור - לוח אם - זיכרון - כרטיס מסך - כוננים - ספק כח…
-
- 223 תגובות
- 62.7k צפיות
-
-
תמיד רציתי לדעת כמה המחשבים הכי טובים יכולים לעלות.. מהו מפרט החלומות שלכם?.. תתפרעו! ;D
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי שלום. במהלך העבודה שלי אני עובד עם הרבה דפדפניפ פתוחים, פוטושופ, כל מיני סביבות עבודה של מפתחים למיניהן (זה לא הדגש) ובמקביל מריץ גם מדיה פלייר. אני צריך מחשב עבודה חזק. לא חזק מידי. לא רוצה להוצא יותר מ 1700 גג - אני מבין שבימינו זה אפשרי לגמרי - מה גם שאני יכול לחסוך עלות של דיסק. איזה מעבד אני רוצה? כמה זכרון RAM אני צריך? מעבר לכך כמעט אין חשיבות לכלום, נכון? (כרטיס מסך וקול סטנדרטיים יספקו בהחלט. מהנשאר? ) אשמח על תשובות מאירות, תודה. חגי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי היום מחשב ואני רוצה לקבל הערכת מחיר נכון להיום פחות או יותר ליד2.. כל כמה שנים שדרגתי אותו אבל בעקרון זה מחשב משנת 2012-13 אני מניח.. i3 2100 8GB RAM HD 7970 DUAL X Seasonic S12II 520W Pegatron IPMSB-H61 Antec GX330 Window Samsung SSD 850 EVO 500GB (אגב, לדעתכם כדאי שיעבור למחשב חדש שאני אתכנן לקנות בעתיד או שלמכור אותו וזהו?) אשמח להצעה כוללת פחות או יותר.. בנוגע לאחריות אני לא חושב שיש אחריות למשהו מפה..
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער אם זה לא בדיוק הפורום לנושא הזה, אבל כאן היה נראה המקום הכי מתאים למודעה. בעוד כחודש אני עובר לחיפה כדי ללמוד (4 שנים), לכן חשבתי שזה יהיה רעיון טוב למכור את המחשב השולחני שלי מכיוון שלא יהיה בו שימוש בזמן הקרוב-רחוק. ניסיתי לבנות באתרים מחשב כמו שלי אבל לא בכולם היה בדיוק את החלקים שלי או שאם היה הסכום היה מצחיק (יקר יותר ממה שקניתי לפני שנה וחצי). רציתי לקבל חוות דעת ממכם בכמה אתם חושבים שאני אמור למכור אותו, כל החלקים עדיין עם קבלה ואחריות לעוד כ-שנה וחצי חוץ מהכרטיס מסך שלו יש אחריות לעוד שנתיים וחצי. אתם מוזמנים לראות את המפרט ב"מפרט מחשב" שלי בצד, יש לציין שהוא גם מגיע עם המסך ו-Windows 7 Home Premium 64bit מקורי, תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
...שאלה בכותרת...?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות נייד שישמש בעיקר לשימושים ביתיים פשוטים -אינטרנט ואופיס אבל שגם תהיה לו את האפשרות להתחבר למסך פלזמה לצפייה בסרטים וסדרות H.D - 1080P בפורמט MKV. מעוניין שהמחשב יהיה מספיק חזק ושהסרטים לא יקרטעו ואם אפשר עדיפות למסך לא מבריק (לא אוהב את ההשתקפויות) תקציב : 3000 ש"ח לערך גודל מסך: 15.6 עדיפות למט משקל: לא חשוב אחריות: 3 שנים H.D : יספיק לי 500GB אם אפשר 1 TERA רזולציית מסך: 1366*768 יציאת HDMI תודה,ערן .
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן וסהלן מעוניין לרכוש את הווסטרו 3650 של דל, לפי המפרט הבא: http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Vostro%203560/vostro-3560-a3612qm.htm המחשב בא עם כונן קשיח 500gb ובנוסף ssd של 32gb השאלה היא: האם מדובר בכונן נוסף לכל דבר, או רק כזה שמשמש ל- cache עבור ההארדיסק הרגיל ואם זה כונן לכל דבר, האם אפשר/כדאי להתקין עליו אובונטו כ- dual boot עם win7? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מהי העדפתכם לגבי תפוקת-הקול של מחשבכם ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש בפני הצעות ל2 מותגים: lenovo, gigabyte ה LENOVO חלש יותר טכנית, אך לכל הפחות יקר באותה מידה מה החשיבות של שם המותג בנייידים? האם GIGABYTE הוא פתרון סביר? (פחות קשור): עד כמה אני ארגיש הבדל בשימוש בין מעבדי CORE2DUO סדרות 5000, 7000 8000? מה המשמעות של מחשב נייד שיודע לעבוד עם XP? האם סימן שהוא בטכנולוגיה מיושנת? תודה
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
הדגם הוא: Lenovo G505 Model Name: 20240 האם המקוריות באיביי באמת מקוריות? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום! במעבדי INTEL DUAL CORE נניח בסביבות 2GHZהאם יש הבדל משמעותי במהירות ה- FSB בין 533 ל - 667? ןהאם יש מעבדים עם 800 FSB? למחשבים ניידים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב נייד DELL Inspiron n3010 בגדול המחשב נהדר אבל רציתי להסב את צומת ליבכם לבעיה ניתן לעבוד עם כרטיס הרשת האלחוטי במהירות מקסימלית של 65MBS למרות שזה כרטיס בתקן N שאמור לתת ביצועים של 300MBS מחשבים אחרים בביתי מול ראוטר D LINK 655 נותנים ביצועים הרבה יותר טובים בסביבות 170MBS מעבדה של DELL החליפה לי כבר את כרטיס הרשת לאותו אחד וזה נשאר אותו הדבר אני ממליץ למי שחשוב לו המהירות לא לרכוש נייד זה במידה ומישהוא יכול לסייע לי מול DELL בפתרון הבעיה אשמח לקבל סיוע בתודה מראש MIKE
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש היום הרבה מחשבים יקרים, שמהירות הדיסק קשיח שלהם זה רק 5400 יש למישהו נסיון עד כמה זה משפיע על המחשב? האם זה משפיע בעיקר על ההפעלה הראשונית או שעל עוד דברים ועד כמה זה משמעותי?
-
- 8 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד HP dv6282ea ובמפרט המקורי מהירות הזכרונות 667. היום בדקתי את המהירות דרך cpu-z וכתוב 333. למה? ומה עושים במקרה הזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-