ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקציב של 2000 ש"ח ואני רוצה לקנות לוח אם,כרטיס מסך,זכרון ומעבד חדשים מה הכי כדי לי לקנות במחיר הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין שיהיה לי מחשב שעיקר מטרתו היא להיות שרת הורדות לאימיול, שיפעל 24/7, ויהיה שקט לגמרי בלי חלקים נעים, ופשוט יוריד.. אני לא מעוניין שזה יהיה המחשב העיקרי שעליו אני עובד, אלא משהו נפרד. הדרישה החשובה מזה היא שזה יהיה משהו פאסיבי לגמרי, כלומר בלי מאורר עבור הספק/מעבד, וגם כמובן שיהיה עם כונן SSD ולא כונן מכני. (כדי שאוכל לשים את המחשב הזה בחדר שלי, אבל לא לשמוע אותו אפילו לא קצת) יש לי כמה סוגי מחשבים שחשבתי עליהם. רציתי לדעת אם יש עוד אפשרויות, ומה הייתם ממליצים. 1) אפשרות אחת שחשבתי עליה, היא לקנות מחשב שמבוסס על לוח אם mini-ITX, עם מעבד Atom, ושכולל גוף קירור פאסיבי. במחשבים כאלה הספק הוא חיצוני למחשב, והוא גם בלי מאוורר, כך שזה 100% בלי חלקים נעים. …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://img290.imageshack.us/my.php?image=ziziais6xq.jpg זה כולל גם התקנה? או http://img108.imageshack.us/my.php?image=24th.jpg עם התקנה:6143 מה הכי עדיף מבין שניהם? מה יותר אמין ויחזיק לי יותר זמן. תודה. =]
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מחפש motherboard ל - AMD Athlon 3800+ AM2 X2 מה הכי משתלם?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, [עריכה: איך זה? MSI B75MA-E33 ] הלוח מיועד למחשב לאישה מבוגרת שכרגע יש לה מסך VGA ומחשב AMD סמפרון חלש. אני רוצה DVI כי המסך ישן וכנראה יצטרך החלפה בשנים הקרובות ואני צופה שיהיה קשה להשיג עוד מסך VGA. העדפה ל- Panther Point מגבלות: צריך לתמוך במעבד 3220 i3 מינימום 2 חיבורי SATA, לדיסק קשיח וכונן אופטי. 2 חריצי זכרון. אין ממש צורך ב USB 3, Sata 3 אבל כמובן שזה בגדר יתרון. אבל עדיף מחיר זול. תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אני בדוק לחבר לגבי רכישת לפטופ עם מעבד אטום. יש איזה השוואת ביצועים של המעבדים הללו מול מעבדים למחשב השולחני הרגיל? (נגיד מול E8400) כי הבחור מתכנן לשחק במשחק שדי טוחן את המעבד ורצתי להבין איפה מעבדי האטום נכנסים ברשימות
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מה צריך בעצם יותר מהארדיסק, כרטיס מסך, פאנל וכרטיס רשת אלחוטי?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עליי לבדוק משהו ואני הבנתי שיש את IBM רולייט וסרב פרו . תודה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מדבר רק מבחינת הווינדוס. אם אני אתקע או כעבור כמה שנים המחשב יזוז לאט בכל זאת אני רוצה שישאר לי הווינדוס המקורי. מה אוכל לעשות? רק היום קניתי מחשב תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי במחשבים ניידים מבוססי המעבדים האלה לאחרונה, אך לא מצאתי עליהם יותר מדי מידע השוואתי ברשת. האם אלו ניידים המבוססים על הפלטפורמה החדשה Centrino 2? מה ההבדלים למשל בין מעבד T8300 למעבד P8400? כמו כן, אני מתלבט בין קניית מחשב מבוסס P8400 למחשב מבוסס T7250 בחיסכון של כמה מאות שקלים, המחשב מיועד לסטודנטית לעבודות משרדיות בעיקר וקצת מולטימדיה. האם השיפור בביצועים יבוא לידי שיפור והאם אתם יכולים להעריך בכמה אחוזים הוא מתבטא?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני לא בטוח שזה המקום המתאים, אבל אני חושב למכור את המחשב שלי, ורציתי לדעת כמה בערך הוא שווה. קניתי אותו לפני שנתיים (באוגוסט) באייבורי מחשבים והאחריות נגמרה בדיוק השנה. זה המפרט של המחשב: מארז: EZCOOL MIDI TOWER שחור פאנל קדמי כחול ספק כח: EZCOOL כחול JSP-TECH 500W LED 12CMF לוח אם:P43 NEO-F 7.1 GLAN MSI מעבד אינטל: 2.33GH 4MB CORE 2 QUAD Q8200 זיכרון: DBT GEIL 2GB DDR2 800MHZ צלעות קירור כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600GT 512MB-3 MSI דיסק קשיח פנימי:CG 32MB 500GB WESTERN DIGITAL צורב: GH22NS SATA LG DVDX22 DL שחור מאוורר למעבד: 775 DUAL CORE קורא כרטיסים פנימי: 3.5 MRW620 SONY מאוורר למעבד: COOL BIT 775 HEAT-PIPE כרטיס רשת: 1G LAN OB כרטיס קול:8 ערוצים 7.1 OB ואני אשמח …
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core i5 4670K @ 3.40GHz Haswell 22nm Technology RAM 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. Z87-HD3 (SOCKET 0) Graphics DELL U2913WM (2560x1080@60Hz) Intel HD Graphics 4600 (Gigabyte) 2047MB NVIDIA GeForce GTX 770 (Gigabyte) Hard Drives 112GB ATA Samsung SSD 840 SCSI Disk Device (SSD) 932GB ATA WDC WD10EZEX-00R SCSI Disk Device (SATA) Optical Drives DTSOFT Virtual CdRom Device HP Virtual CD 4607 USB Device HL-DT-ST DVDRAM GH22NS70 SCSI CdRom Device Audio Realtek High Definition Audio אקווה שהמחיר לא ירד משמעותית
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ידידה שלי ביקשה המלצה למחשב נייד לצרכים הבסיסיים - אינטרנט, וורד, וסדרות. דרישה נוספת שהתווספה לרשימה היא שהמחשב יהיה מאוד זול - עד 1,300 ש"ח, או - 350$. היא נוסעת לארה"ב, כך שהיא תוכל לרכוש אותו שם. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, וסדרות. * גודל המסך? "13.3 ומטה. אם יש 15.6" שיותר זול, אז בכיף. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי, כמובן שעדיף כמה שיותר במסגרת המחיר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בת…
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
היי אני לא מתכוון לקנות מחשב בשום סכום כרגע סתם רציתי לדעת מתוך סקרנות מה המפרט הכי טוב שאפשר למצוא בחנויות בלי קשר לכסף רק לביצועים (לפעמים משעמם רצח אז אני נכנס לאיזה אתר וסתם מנסה לבנות מחשב הכי טוב שיש בחלקים אז מסקרן אותי לדעת מה הכי טוב שאפשר לקנות בחנות) לאילו שתוהיים לגיימינג או למשרד אז ברור שלגימינג פשוט שאתה בונה משו לגיימינג אני חושב שהוא "יסחוב" הכל אחרי הכל גיימינג דורש את כל החלקים החזקים ביותר! אני יודע שזה קצת שטותי אבל משעמם לי חח אז הסקרנות גוברת בי חחח תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי היום מחשב נייד במקום המחשב הרגיל. אני מרוצה מהנייד אבל בגלל הכרטיס מסך ON BOARD שלו הוא לא מריץ שום דבר. חשבתי לקנות במקביל שיהיה לי גם מחשב נייח למשחקים בעיקר. אני לא משחק משחקים ממש ממש כבדים כמו קרייסיס וFEAR וכאלה בסגנון. בעיקר משחקי מרוצים, אסטרטגיה ו-3D Shootes פשוטים כמו HALF LIFE 2 וכל המשחקים שמשתמשים במנוע שלו. אז מה אתם אומרים? כמה המינימום שצריך להשקיע כדי לקבל מפרט כזה? והאם תוכלו להרכיב לי מפרט מתאים? תודה רבה לכולם!
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב אני מעוניין להשקיע באזור ה600$ . איזה סדרת מעבדים תתן לי את התמורה הטובה ביותר לכספי? כל האפשרויות פתוחות אין לי בעיה עם AMD או INTEL. בתודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב Athlon 64-3000 מבוסס סוקט 939 במחיר הזול ביותר שניתן, ואני ממש מתכוון למחיר הזול ביותר. לא אכפת לי לפצל הזמנות (אני דואג להרכבה ואיתור תקלות). מה הלוח הזול ביותר שקיים? ראיתי את ה- GIGABYTE K8NS939 במחירון של CD-LOG ב- 94$ (אם צריך אני אהפוך את אחי לדילר לצורך הענין). האם הלוח הנ"ל סביר? גם המעבד הכי זול שראיתי הוא מ- CD-LOG במחיר של $200 לאריזת RETAIL. אם קונים לוח ומעבד יחד יש עוד 2% הנחה. הזכרון מתוכנן מ- KSP במחיר של 2*200 ש"ח ל- 256MBx2 (זכרון A-DATA DDR400). לגבי כרטיס מסך עוד לא החלטתי אבל הכוונה היא משהו זול ללא דגש על 3D. קרור פסיבי הוא אפילו פלוס. הכוונה היא למשהו כמו FX5200 עם חיבור TVOUT ו- DVI. כונן DVD יהיה כנראה NEC 3500A או LG4160B. אי…
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שמסוגל לטפל באינטרנט, קצת תוכנות אופיס, מדיה (סרטים תמונות), וגם לספק יכולת משחקים סבירה. התקציב - עד 2500 ש"ח למחשב ללא מסך וללא אביזרים נילווים. קיבלתי את המפרט הבא: · לוח: GIGABYTE INTEL GA-EP43T-UD3L DDR3 1600MHZ · זיכרון: ddr3 - 4giga – שני סטיקים של 2GB 1333 Mhz CL9 KINGSTON · מעבד: E7500 2.93G CORE2D 1066MHZ 3M BOX · דיסק קשיח: HITACHI 320GB 16M SATA II או כל דיסק SATAII בנפח 200-320 ג'יגה מיצרן מוכר אחר. · כרטיס מסך: ATI VTX3D HD 4670 1GB DDR3 HDMI/ DVI / VGA · ספק כח: Spire Jewel 550WATT או כל ספק 450W-550W מיצרן מוכר אחר. · צורב DVD: LG GH22NP20 · מארז: נתנו לי Compucase 6A19 אבל האמת הוא שהוא לא מאד מו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פה 4 מפרטים רציתי לשאול מה המפרט הטוב מביניהם כמובן שאני מעדיף את היותר זול הבעיה שתמיד אומרים שמה שזול שווה זול צריך מחשב שירוץ ובעיקר בתוכנות אדובי 1: http://www.newegg.com/Product/ComboBundleDetails.aspx?ItemList=Combo.415779 2: http://www.newegg.com/Product/ComboBundleDetails.aspx?ItemList=Combo.418995 3: http://www.newegg.com/Product/ComboBundleDetails.aspx?ItemList=Combo.415773 4: http://www.newegg.com/Product/ComboBundleDetails.aspx?ItemList=Combo.418998 תודה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות השבוע ואני רוצה שהוא יחזיק מעמד במשחקים ובכמה ישומים כבדים שאני פותח בו זמנית התקציב יחסית גמיש אבל לא יותר מידי וכמובן בלי מסך תודה
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי מושג מה הסדר גודל כך שאני לא יכול לכתוב מחיר אני מקווה שזה בסדר בפורום הזה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-