עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by elrondd,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ), צפיה בסרטים, עריכת קבצי טקסט גדולים באקרובט * גודל המסך? 15" עדיפות למאט (עדיפות ל17" אם נמצא דגם העונה לדרישות ובמחיר הנדרש) * רזולוציית המסך? דווקא רזולוציה לא גדולה מידי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, מחובר לחשמל רוב הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI וHDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני לא בטוח בזה לגמריי. * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק 3 שנים אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדי…

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  2. שלום לכולם! אני סטודנט למדעי המחשב, גולש פה הרבה בפורום בתקופה האחרונה ומנסה להשכיל ולמצוא מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי. לפני שאני יגיד מה הדרישות וכו' אני מאוד מתלבט לגבי התקציב..מבחינה כספית הגג שהצבתי לעצמי זה 4,500 שח אבל אני עדיין לא סגור אם כדאי לי להשקיע בלפטופ יוקרתי וחזק, שיש סיכוי שגם מחשב ב2500 סטדנרטי + יוכל למלא את הדרישות. אז בבקשה תתנו הצעות בין 2500-4500 ואני יבחר את המחשב עם היחס עלות-תועלת המשתלם ביותר. *יש לי אפשרות לקנות את הלפטופ באילת ולחסוך תמע"מ. אז ככה: * מטרות המחשב? לצורכי לימודים אינטרנט ומסמכים בעיקר, תכנות כמובן, צפייה בסרטים ומשחקים בזמן הפנוי במעונות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע להחליט..התלבטות רצינית..לא פ…

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, רינדור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ אילוסטרייטור אפטר ואקרובט כמו כן אינדיזיין, שימוש קבוע יומיומי ופרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא יהיו משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080/1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by Bergi,

שלום לכולם, מקרה מצער מאד קרה במהלך השבוע והמחשב שלי שבק חיים, אני חייב דחוף לקנות מחשב חדש כמה שיותר מהר ללימודים ולשיעמום שלי, אעריך כל עזרה שאקבל! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3די מקס, אפטראפקס, פוטושופ, VRAY, אאוטוקאד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פשוט שיוכל לתמוך במשחקים כמו דיאבלו 3, פחות קריטי עניין הגיימינג -אילו מש…

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by Orans01,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסחר עצמאי בבורסה, שימוש במספר של מסמכים במקביל (4 מסמכים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלטפורמות המסחר השונות בבורסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  6. אהלן, אחי הקטן מתעסק בצילום, אלה הדרישות שלו. תודה רבה מראש על העזרה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב שלי זה 4000 שקל, בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת סרטונים,adobe premiere pro,adobe photoshop,after effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שהמחשב יהיה שקט? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, …

7. Started by No-One,

שלום לכולם, צריך המלצה לחבר. 4000 שקלים ועדיף פחות, אם קריטי אפשר 200-300 חריגה. מחשב נייד לשימושי תכנות Full Stack, (אולי גם קצת VM לא כעניין עיקרי). אני מאמין שצריך 16GB RAM. אלה הדגשים: 1.DDR4 וSSD חובה. 2.מעבד טוב ועדכני יחסית. 3.לא קריטי משקל, לא 2-1, לא מסך מגע וכל הג'אנק הזה עדיפות לביצועים ע"פ פרמטרים אחרים. 4.רצוי אחריות רחבה. (3 שנים בבית הלקוח) אשמח לכמה דגמים ממולצים. תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  8. צריך מחשב למשחקים וסרטים ללא עכבר מקלדת מסך ורמקולים ! ב2300 שקל תודה ביי...

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  9. שלום, אני עוזר לחבר לבנות מחשב ב9500 ש"ח (כן, נשמע לי גם קצת מוגזם) אבל זה מה שהוא רוצה. הוא רוצה מחשב בעיקר חזק לגיימינג, כולל ציוד היקפי. תקציב מקסימלי - 9500 ש"ח ברצוני לנצל את מלוא התקציב. אבקש לא לחרוג.. אני רוצה בעיקר מחשב גיימינג חזק וכמו כן, שתוכנות כבדות ירוצו לי כמו שצריך. תכני HD אין מסך, מעוניין מסך FHD משחקים כגון COD6 DIRT2 PROTOTYPE etc הגדרות הכי גבוהות 3. יש צורך בציוד היקפי, כולל הכל שקט חשוב - 8 לא מתוכנן OC לא לכלול מערכת הפעלה. אבקש שתוציאו את המירב מה9500 ש"ח האלה.. תודה מראש,

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by iLoveElectrO,

AMD הרבה יותר זולים וזה בהחלט שיקול... 1. מעבד AMD סדרת FX 6 ליבות סדרה אחרונה. 2. לוח אם תואם FX עם קירור חלקים טוב. 3. 16 ג'יגה RAM 4.כרטיס מסך הכי טוב של sapphire 5. מארז טוב עם מקום למאווררים גדולים מאחורה ובצד. 6. ספק כוח 500W/450W עם יציאת מתח לכרטיס מסך. 7. יחידת קירור מים. דיסק קשיח של 500GB (אני לא צריך יותר)... השאלה היא, כמה יעלה מפרט כזה, והאם הוא מתאים לגיימינג כבד (יריץ את BF3 ואת Crysis 3 על הגדרות ULTRA)?? התקציב שלי עומד על כ5,000 ש''ח. ----------------------------------------- מילאתי את השאלון בכדי לא לעבור על חוקי הפורום. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה נית…

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  11. MidiTower ATX Model HEC CI-6C28 / Huntkey V403---מארז Silent rear fan 12cm. In front 2 x USB, audio. Black or Silver-Black Chassis Dimensions (WxHxD) 190 x 410 x 450 mm Huntkey V-Power - power supply 550W---ספק כוח 14cm silent fans, 6-pin for power graphics card connector Intel® Core™ i3-2100, LGA1155 Package 3.1GHz--מעבד Dual Core with Hyper-Threading 2/4 Engine, 32nm, 65W, 3MB Cache L3 Intel Extended Memory 64 Technology, Intel Virtualization Technology VT-x Enhanced Intel SpeedStep®. Integrated Dual Channels of DDR3 1333MHz memory controller Integrated Intel® Graphics Media Accelerator HD2000 850MHz (max 1.1GHz) Intel Buffalo Flat DP67BA----לוח אם Intel P67 Express …

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  12. מחשב + מסך 27 ומעלה 5k בייתי גיימינג כולל עריכת וידאו פשוטה תודה

13. אז ככה, יש לי 2200 ש"ח כרגע בשביל לקנות מחשב חדש זה לא מספיק בשביל הרבה אבל העניין הוא שיש לי כבר שני חלקים מצויינים שיחסכו לי עלויות האחד זה כרטיס מסך HD6850 והשני זה ספק כוח seasonic 620W ביחד הם "חסכו" לי מהמחשב החדש הרבה מאוד כסף מקניית כרטיס מסך חדש וספק כוח חדש כיוון שהם יחסית חדשים ובמצב מצויין המטרות העיקריות שלי הן גיימינג ועשיית אוברקלוקינג התקציב הוא בסביבות ה2200 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 300-500 ש"ח חשבתי כבר על כמה חלקים שחלקכם בטח יציעו לי עליהם בתקציב הזה ולכן אני יעלה אותם פה(למרות שאם יש איתם בעיה כלשהיא אז אפשר להציע לי משהו אחר אם הוא יותר טוב או בעלות/תמורה יותר טובה) הארד דיסק-WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB שהרבה מציעים אותו לתקציבים האלה ומארז כנ…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by Ligi,

היי החלטתי לעזור לחבר לשדרג HTPC ישן שיש לו כדי לעבוד עם WIN7 ולראות סרטי HD חלק. המפרט שיש לו היום: E5200 GA-73PVM-S2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2691#ov 2GB RAM ספק 500W גנרי מערכת הפעלה XP חשבתי להמליץ לו לקנות כרטיס מסך חדש ( יש ללוח PCIX16 סדרה 1 ) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11737 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=3850 או שיש לי משומש X1650 או 8600GT (בחינם) אין לו בעיה להשקיע עד 300 שקל. או לקנות את השילוש הקדוש: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=6939 אז מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  15. היי שבת שלום מחפש מחשב לאישה (מורה במקצועה) וצריכה מחשב ללימוד מקוון . מטרת המחשב תשמש רק לזה כמובן (כולל מסמכי אופיס וכיוצ"ב) , ככה שלא צריך מחשב על . אבל כן מחשב נייח ולא נייד. בנוסף , אם יש מסכי 22 שיש להם מצלמה מובנית (כמו במחשבים ניידים) ? והאם כדאי בכלל לרכוש מחשב מובנה עם מסך ?

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by FthkuMeis,

אהלן חברים, לפני שנה פתחתי דיון כזה אך לצערי לא התאפשר לי לקנות מחשב, אני בטוח שהשתנו דברים מאז אז פתחתי אותו שוב. המחשב שלי נמצא אצלי 10 שנים ושירת אותי נאמנות, אבל אני לא חושב שאני אעביר משהו ממנו, גם לא את המארז, לכן אשמח לקבל מפרטים שכוללים הכל. 1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל, כולל החריגה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  17. תקציב : 5.5 אלף , אם צריך מוכן לחרוג עד 6 אלף ללא ציוד היקפי ללא OC המחשב מיועד לגיימינג למשחקים החדשים שיוצאים לדוגמא: Titanfall , Path of exile וכו' למסך ברזולוציה של 1920X1080 רצוי כמה שיותר שקט לא צריך לכלול מערכת הפעלה או תוכנות מיוחדות אין העדפה לחנות ספציפית מתכנן לקנות את המחשב בימים הקרובים אני לא חושב שאני צריך כונן דיסקים חדש אני פשוט אעביר מהמחשב הישן שלי (אם אתם לא חושבים שזה לא חכם בבקשה שתפו אותי) ומבקש את דעתכם על ווינדוז 8, לדעתכם כדאי לעבור אליו או להישאר עם 7? תודה מראש!!

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  18. תנו לי את הדברים הכי טובים שיכולים להיות קיבלתי כסף מהבר מצווה ממש המחשב הכי טוב ב11 אלף שקל

19. המפרט אמור לשמש למשחקים, גרפיקה, תוכנות, עריכת מולטימידה והורדות: מעבד: AMD ATHLON 64 3000+ BOX לוח אם: Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 זיכרון: OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series כונן קשיח: Maxtor 80GB 8MB 7200RPM כ.מסך: Gigabyte GeForce FX 5200 128MB DDR TV-Out תקליטון: Mitsumi floppy 1.44 כונן דיוידי: DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black מארז: Compucase super Midi Tower CI 6a21 300w ART - Black & Blue מה דעתכם? תודה רבה!

• 42 תגובות
    • 3k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לנסות לחסוך אלא אם כן זה פשוט ביזבוז כסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הייעוד המרכזי הוא לצורך עריכת והמרה של קבצי וידאו / אודיו של דיונים שנערכו. העריכה היא בסיסית: חיתוך קטעים מיותרים, הכפלת הסאונד לערוץ נוסף, המרה לפורמט המתאים לצורך העלאה לאינטרנט (כיום wmv שמחליפים את הסיומת שלו לASF ואז המערכת כאן יודעת להעלות אותו, השתקת רעשי לוואי והכי חשוב שהרינדור יהיה מהיר - מדובר בקבצים ארוכים הרבה פעמים (4-5 שעות וצריך להצליח לעבוד איתם ולהעלות אותם בהקדם, ולא לחכות יומיים שיסתיים הרי…

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  21. שלום, אנחנו מעוניינים לקנות מחשב משרדי, שימושים: תוכנות עריכת תמונות או Autocad, ו/או תוכנות מיפוי כמו ArcGIS הכוללת רינדור המחשבה על מחשב עם שדרוגיות ירדה מהפרק, אנחנו רוצים ללכת ישר על מחשב עם כרטיס מסך חזק. מה שבטוח - מעבד i7 - 14700, עם 2X16 GB RAM במהירות 5600 או משהו דומה, קירור שקט למעבד, אוהב לוחות אם של ASUS ומארזים של ANTEC 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 6k, אם יש משהו שמאוד מצדיק אפשר לעלות קצת כלפי מעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית - זום, אופיס, גוגל כרום, הרבה מולטיטאסקינג והרבה חלונות פתוחים בו"ז. בנוסף תוכנות עיבוד תמונה/מיפוי. שימושים בינו…

22. Started by Dimikand,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ,סרטים,גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -3-4 שעות ביום. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.TOTAL WAR2, BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 - ואם אפשר אז 27. (המסך נמצא על השולחן ואני יושב מולו במרחק של כ חצי מטר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  23. אהלן אנשים, הרכבתי לעצמי מפרט גיימינג ורציתי לדעת אם הוא מספיק טוב ואיך אפשר לשפר או לייעל אותו. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1540 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪138 לוח אם: Gigabyte GA-H97M-HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪464 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪798 זיכרון: Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪470 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GTX970 G1 GAMING 4GB Retail כמות: 1 - מחיר: ₪1798 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracu…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  24. איך אפשר לשפר את טווח הקליטה של הWIFI במחשב הנייד?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  25. שלום חברים, יש לי מחשב בן 6-7 שנים שלפני שנה החלפתי לו כרטיס גרפי ל GTX660 וספק כוח חדש 620W של Seasonic. לאחרונה המחשב החל להיתקע לעיתים ופירמוט מלא לא עזר...ולכן אני חושב לקנות חדש. בשל העובדה שהכרטיס גרפי חדש יחסית וגם הספק, אני מחפש מפרט בלי שני החלקים האלו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים, מדיה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולו…

• 17 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים