עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה אתם אומרים על המפרט הבא? מעבד Intel Core i5-750 Box ¤1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ¤743 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950200 זיכרון OCZ DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Gold ¤895 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3602K כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 260 OC 896MB DDR3 PCIe ¤1001 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44444 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤111 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Thermaltake Armor-Jr Black Window ¤550 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=VC3000BWS ספק כח Ther…

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  2. שלום רב עובד עם רנדור עם ויריי בתוכנת סקצאפ וכן 3dsmax כמובן עובד עם פוטושופ ועוד בעתיד מתכנן להתנסות בעוד תוכנות תלת מימד כמו real flow cinema 4d אנריל ועוד כרגע בגדול עובד על מה שרשמתי לעיל תודה רבה

3. Started by MzDay,

* מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות קצת משחקים, אני משתמש בתוכנות שצורכות זכרון ראם גדול ומעבד חזק כמו virtual machine ותוכנות שמשתמשות בהרבה טרדים שמנצלים את המעבד * גודל המסך? מסך גדול 15.6 או יותר * רזולוציית המסך? 1920 על 1080 * דרישות מיוחדות: numpad חשוב מאוד * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? דיי חשוב אבל אם זה בא בחשבון על חומרה אז לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום טרה 1, ולא חייב SSD, מאוד תלוי כמה זה יקח לי מהחומרה של המחשב (אם אפשר להציע אחד עם SSD ואחד בלי ואני ישווה ביניהם ) וכמובן אם בגלל הכמות של הכונן SSD שווה את זה. * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת…

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by the_saint,

אני רוצה לקנות מחשב חדש לחדר שלי.. מה חשוב לי שיהיה קטן, מעוצב, משחקים אינטרנט וקצת עריכת סרטים מה עדיף לי לקנות IMAC או SHUTTLE קטן עם מסך שטוח מעבד פנטיום 4 מהיר וכרטיס מסך טוב. שניהם יוצאים בסופו של דבר אותו סכום של כסף אז מה עדיף?

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  5. המחשב למשחקים כמו כן אני רוצה לעשות OC מינימלי של 400 לבאס כדי שיהיה יחס של 1:1 לזכרון, ואחר כך OC יותר רציני בסביבות 500 ומעלה לבאס. אני גם רוצה לעשות OC רציני לכרטיס מסך כאשר משחקים יתחילו לפעול לאט. המחשב כולל קירור מים של חברת Danger Den. המפרט לקוח מפנדה. 1 Danger Den (Laing) DD12V-D5 1/2 550 ש"ח 1 ANTEC P180 Advanced Super Mid Tower 1,076 ש"ח 1 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ 1,690 ש"ח 1 Danger Den Black Ice III Xtreme Radiator - Black 1/2 550 ש"ח 1 Enermax Liberty 500W Active PFC 699 ש"ח 1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 489 ש"ח 1 XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR 1,760 ש"ח 1 Gigabyte…

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by MtK,

הי, יש לי מחשב עם המפרט הבא: [TABLE=class: grid, width: 350] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]GA-Z77h-D33H[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]i7 3770K[/TD] [/TR] [TR] [TD]מאוורר מעבד[/TD] [TD]Scythe Mugen[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD]Raedon HD 7850[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון​ (x2)[/TD] [TD]8GB G.Skill[/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק[/TD] [TD]SeaSonic 750W M12II-750[/TD] [/TR] [TR] [TD]מארז[/TD] [TD]Fractal Design Define R3[/TD] [/TR] [/TABLE] הכל טוב ויפה, מלבד העובדה שהמחשב נמצא בחדר שינה ועושה רעש שקצת קשה לישון איתו המחשב עצמו, לא במאמץ וגם אין לו ממש פיקים של מאמץ, פשוט שומעים את המאוורר שלו בצורה חזקה. בדיקה פשוטה מעלה שמדובר דווקא בספק עצמ…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  7. יש לי אפשרות לרכוש במחיר ממש טוב את המחשב הנייד של סמסונג שבכותרת. אם נתוניו כוללים זיכרון 4 ג'יגה, מהירות 1066, HD500GIGA, מסך 15.3 LED כ. מסך אנבידיה 315M 512MB, מעבד I5CORE ווינדוס 7 כלול. הוא נחשב טוב ורציני (לא כגיימר, כמובן, אלא לשימוש ביתי, אופיס וסרטים)?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by assaf181,

שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד השנה פיזיקה, ורוצה לקנות מחשב. לגבי התקציב אני לא לגמרי בטוח, ראיתי שרוב ההמלצות פה נעות בין 3000-3500 שקל. זה אפשרי, אך כמובן שאם יש משהו זול יותר שיספיק לצרכים שלי אני אשמח. * מטרות המחשב? לימודים - עבודות משרדיות, צפייה בסדרות פה ושם. * גודל המסך? 13-14". מקריאה קצרה הבנתי שמסך מבריק עלול להיות מציק, אז עדיף מאט. * רזולוציית המסך? אין לי דרישה מיוחדת, אם אני מבין נכון הסטנדרט הוא 1366x768? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה נוח לנשיאה - סביבות ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן - בעדיפות שיספיק ליום לימודים ללא טעינה, לכן לא פחות מ-8 שעות (אם זו דרישה הגיונית). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * …

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  9. שלום, לפני קניית לפטופ, ולאחר חיפוש וקריאת מאמרים רבים, התמקדתי על ארבעה דגמים. הבעיה היא שאת חלק מהם אי אפשר לראות לפני שקונים, לפחות אני לא מצאתי איך, ובשבילי איכות הבנייה (בעיקר במקלדת) חשובה מאוד. רציתי לשמוע על הנושא מאנשים שיש להם את הדגמים הבאים: Asus U35JC חיפשתי באינטרנט, וברוב המאמרים כתוב שלמרות שהמחשב מעולה, איכות הבניה לא משהו. בווידאו שמופיעה בעמוד הבא אפשר לראות, ב-1:16 http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2010/10/09/Asus-U35Jc/p1 זה מאכזב, הדגם הזה היה מושלם בשבילי. זה באמת כזה גרוע? Samsung Q330 לא מצאתי איפה לראות אותו, וראיתי שיש אותו לכמה אנשים פה. אשמח לשמוע על הנושא. Acer Aspire Timeline X AS3820T רק מצאתי חנות אחת שמוכרת אותו, "שופלה". התקשר…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by asaf7,

שלום אני מעוניין במפרט מחשב שמתאים לדרישות המומלצות להרצת משחק League of Legends. מעוניין להתפשר כמה שפחות על חוויית המשחק. אני לא משחק בשום משחק אחר, אך ורק בLOL. אלה הן הדרישות המומלצות (מאתר הבית של המשחק): CPU: 2.4 GHz Dual Core Processor memory (RAM): 4GB of RAM GeForce 8800 or equivalent video card (Dedicated GPU with 512MB+ Video Memory(VRAM)) Support for DirectX v9.0c or better. כמובן שהמחשב חייב גם להריץ אינטרנט / סרטים / מוזיקה / אופיס בסיסיים. התקציב: כמה שפחות, השאיפה היא באזור ה1500 (2000 גג). ייתכן שאני חיי בסרט, אשמח לעזרה כאן. אם יש חריגה גדולה בין התקציב לדרישות, אשמח לקבל מפרט כזה שעומד בתקציב ופוגע כמה שפחות בחוויית המשחק. תודה רבה אסף

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  11. אורח Rodzila
    Started by אורח Rodzila,

שלום רב, אני מתעניין ברכישת מחשב נייד של חברת DELL. מהסתכלות בזאפ אני רואה שהרשתות הגדולות לא מחזיקות בדגמים שאני מעוניין בהם כגון VOSTRO . האם האתרים הנמצאים בזאפ אמינים? האם יש רשימה של משווקים מורשים כי באתר של דל רואים רק את המשווקים לחברות כמו יעל פתרונות וכו'. תודה.

12. Started by feffer,

* מטרות המחשב? צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט* גודל המסך? בתקציב כזה אני מבין שיש אופציה רק למחשב קטן, אבל הגודל לא משנה* משקל רצוי? אין העדפה* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתים+* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש אפשרות לחריגה קלה מהתקציב. בגדול המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים כך שאני מעונין באיכות טובה שלא תאכזב אותי. בנוסף הוא ישמש לגלישה קלה באינטרנט לא משהו ממש מסובך..

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  13. * מטרות המחשב? עבודה ומחקר של מהנדס מכונות, אני מניח שהוא יריץ כלמיני אלגוריתמים כבדים. * גודל המסך? 15, אולי 14 אבל עדיף שלא. * משקל רצוי? תמיד טוב לסחוב פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אם יש USB3 אז אחלה,לא חובה. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה לפחות * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל מעדיף חברה עם נציגות יציבה בארץ שלא יהיו בעיות עם אחריות ותיקונים הערות: 16GB זכרון, חובה. יריץ גם משחקים די כבדים, זה לא השימוש העיקרי אז לא הייתי מייקר את המחשב משמעותית במיוחד לכך,נאמר שאם ההבדל של 300 ש"ח כדי שיתאים גם למ…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  14. (שלי הכוונה היא כי אני גר בקליפורניה) Mother Board: MSI K8N Neo Platinum RAM: 2x Crucial Ballistix 512MB PC3200 HDD: Samsung 160GB SATA 8MB Buffer DVDRW: LG GSA-4120B Regular flopy Audigy2 ZS Collermaster Paetorian PAC-T01-E1 Enermax noisetaker 470W w/ PFC Logitech Cordless MX Duo הצעות שלא יעלו בהרבה את המחיר?

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  15. טוב סוף סוף יזמן לי לצאת לשפוינג אמיתי מפרט ב3000 דולר! הנה מה שחשבתי Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE AN8-SLI Fatal1ty S-939, nForce4 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 ארבע כאלה ל2 גיגה 7800 GTX 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E זה 2 ליבות בכרטיס אחד CREATIVE 7.1 Platinium Audigy ZS (EXT) 250GB SATA II 7200RPM 16MB שתיים כאלה לחצי טרה בייט Teac/SONY 1.44 (Black) SAMSUNG-TOSHIBA(TSST) x 16 NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 ROUND SET 2 X IDE+FLOPPY Arctic Silver 5 Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA HEC 580W ACE (SILENT) TFT 19'' 190S6 8ms של פילפס Thermaltake Key + Optical Mouse Altec Lansing ATP3 sub + 2sp ADVICE P1000 16297 סה''כ אני מרכיב ( ye) עכשיו זה מיו…

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by RJ1,

אהלן! אתם יודעים על בעיות מיוחדות שיש לדגמי Inspiron 13 של דל? יש הבדל מהותי בין דגמי ה-5000 וה-7000? תודה

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  17. היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 לרכישה באילת, זה מחיר אחרי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש בסיסי בלבד, עם משחק אחד שישוחק שזה Football Manager חדש בכל שנה שיצא 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלת משקל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …

18. לאחר השוואות רבות ושאלות שנראה כאילו לא יגמרו לעולם, בניתי לעצמי מפרט שעומד בתקציב תביאו חוות דעת, אם יש לכם הצעות לשיפורים/תיקונים וכולי במפרט , אל תתביישו אולי אני יעשה OC בעתיד, אחרי שתיגמר האחראיות או אולי קצת לפני .... בסך הכל יש לי כבר ציוד הקיפי ואני ישחק על 1024-1280 יש צורב דיוידי ועוד כונן קשיח של 120GB... בקשר למארז, אולי אני יוסיף עוד 50 שקל ויחליף לזה http://tms.co.il/product/2854

19. Started by useless,

אפרט הצעות מחיר לשלושה מחשבים ניידים, חוות דעתכם תתקבל בברכה. רצוי לציין שהמחשב יקנה לצורך עבודות משרדיות של גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים וכו'. מחשב 1 מחשב נייד דגם: Compaq evo n1005 athlon IV 1700+ מעבד קומפאק מקורי: AMD- P4 1.7 GHz זיכרון פנימי: 256MB SDRAM דיסק קשיח: 20GB מאיץ גרפי: 8MB כונן: DVD *8 כרטיס קול+רמקולים: מובנה מודם: 56v92 מובנה. מסך: display TFT XGA 14.1" מערכת הפעלה XP HOME משקל: 2.3 קילוגרים. סוללה: 2.5 HRS LI-ON מחיר: 1500$ כולל מעם. מחשב 2 מחשב נייד דגם Compaq EVO N-100v Pentuim 4 2.0GHz 256mb DDR 20gb hdd ati radeon 32 mb dvd*8 built on sound card. 56k v.92 modem. 10/100 ethernet card. display tft xga 14.1" omnitor xp home. 2.5 kilograms. battery: …

20. Started by finish,

יש לי נייד של MSI דגם EX620 אחלה מחשב באמת אבל אני רוצה להתחיל לקחת אותו לצבא והכרטיס מסך לא ממש מספק(RADEON 3470) ראיתי בEBAY הרבה מכירות של כרטיסים ומחירים סבירים של עד 500 שקל נגיד ל9600M GT. לשני הכרטיסים יש את אותו חיבור MXM 2 ורציתי לדעת מה דעתכם על העניין ואם יכולות להיות בעיות בשדרוג תודה

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by shvebish21,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6 וחצי אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 500 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ושימוש כללי לסרטים מוזיקה וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  22. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חזק שאני אוכל לעבוד איתו בצורה שוטפת שיהיה אפשר להפעיל עליו הרבה תוכנות בו זמנית למשל פוטושופ תוכנה לבניית אתרים אינטרנט ואני צריך שהכל יעבוד חלק ביחד.. רוב העבודה איתו תיהיה עבודה משרדית אבל עבודה משרדית כבדה... אני מעוניין שהמחשב גם יוכל להריץ לי משחקים למשל warcraft 3 על הגרפיקה הכי טובה שלו... age of empires3 על גרפיקה טובה וכו'... יש לי בקשה קטנה ממכם -בבקשה אל תתנו לי הרבה הצעות למחשבים שונים כי אז אני לא יכול לבחור בניהם ובסוף אני לא קונה כלום! אני אשמח לקבל הצעה למחשב או שתיים וזהו - בקשר למסך - אממ אין לי בקשות מיוחדות - אני רוצה מסך 17 שטוח עד 1000 שקל (אם אפשר פחות אז זה טוב)

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by yakovyarmo,

מה אתם אומרים על המפרט הבא? יש דרך להוזיל עלויות? מפרט מחשב.pdf

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  24. * מטרות המחשב? פוטושופ חובבני אינטרנט ומשחק פוטבול מנג'ר * גודל המסך? 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך?FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן SSD * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין דרישה אבל עם אפשר למה לא אני טס לניו יורק חודש הבא יש סיכוי למצוא מחשב במחיר 3000 שקל תודה רבה

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  25. היי, מחפש מחשב עבור אמא שלי ועבור ההורים של הבת זוג. אותם צרכים עבור שניהם. אם ישנה אפשרות לתקציב נמוך מ2000 זה יהיה גם כן נהדר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 עם אפשרות לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, יוטיוב, סרטים HD, אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (24-27 אינץ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סטנדרטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…

• 6 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.