ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למפרט עבור מחשב סלוני לצורך גיימינג. חשבתי שיהיה נכון יותר להשקיע במחשב חזק במקום בקונסולת משחקים... תודה רבה לכל העוזרים ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField1, Witcher3, מרוצי מכוניות... -מהי הרזולוציה הט…
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז המחשב של ההורים שלי התקלקל והם רוצים לקנות חדש. הם כרגע חושבים לקנות איזה מחשב ב-KSP ב-700 ומשהו שקל שלדעתי סתם ילך להם תוך כמה חודשים אז הם אמרו לי שאם יש לי משהו יותר טוב להציע הם ילכו על זה, ובגלל זה אני כאן. אני צריך מפרט למחשב שיהיה שקט יחסית וישמש רק לאינטרנט וקצת אופיס, שיחזיק הרבה זמן. התקציב עומד על 1000 ש"ח, אך אני מעדיף שלא להשתמש בכולו אם אפשר. ללא ציוד היקפי או OC. שהמפרט יהיה כולל הרכבת המחשב בחנות. עדיפות גבוהה למפרטים מחנויות בראשון לציון. תודה מראש למי שיעזור.
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מחשב + מסך 27 ומעלה 5k בייתי גיימינג כולל עריכת וידאו פשוטה תודה
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלוםאני רוצה לקנות מחשב ללימודים אקדמאים בלבד (מה שיריץ וורד אקסל דפדפנים למינהם וכו' לא משחקים בכלל)הגעתי ל3 מחשבים עם מפרט זהה פרט למאיץ הגרפי 1. מאיץ גרפי של NVIDIA® GeForce® 940MX, 2GBhttp://ksp.co.il/?uin=32906&select=....580..853..1793.2. מאיץ גרפי של Intel® HD Graphics 520 http://ksp.co.il/?uin=32901&select=.268..271..214..2183..580..855..1793.3. מאיץ גרפי של AMD Radeon R5 M430 2GB http://ksp.co.il/?uin=33939&select=.268..271..214..2183..580..854..1793.אני רוצה שהמחשב ירוץ בצורה הכי טובה שאפשר מבחינת הדרישות שלי וורד וכו'..מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לקניה מחו"ל, ואחת האופציות הכי מוצלחות כרגע היא הMSI GT725. מצאתי שIvory הם היבואניים הרשמיים של MSI בארץ (נראה גם שהם החנות היחידה שמוכרת מחשבים שלהם... ) והתקשרתי כדי לשאול איך הם יתיחסו למחשב שלא נקנה אצלם. חזר אלי (די מהר) נציג כלשהו ואמר שהם יטפלו במחשב שנקנה בחו"ל עם הצגה של קבלה במסגרת האחריות. אני רואה שהם לא מופיעים בסטיקי של היבוא האישי, אז אני שואל - האם כדאי לסמוך על זה? למישהו יש נסיון?
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני שוקל למכור מערכת ישנה המבוססת על מעבד Q6600 , סטפינג G0 (אם עדיין יש לכך משמעות) ולוח של DFI LP X48 T2R, עם 4 GB זיכרון של CORSAIR מסדרת הDOMMINATOR. בכמה אפשר לתמחר מערכת כזו?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לחבר שלי היתה ברמצווה שבוע שעבר וזה התקציב שלו למחשב (אל תאמרו לי לא שווה להשקיע כל כך הרבה כי הוא מתי שהוא מבקש מחשב חדש קונים לו ואין להם מגבלת כסף, אחושילינג עשירים. המפרט מיועד למשחקים בלבד והוא יכלול: מארז (עדיף אלומיניום אבל משהו כחול) מעבד (pentium 4 ואין סיכוי שהוא ילך על amd) לוח אם (מהחדשים יותר והיקרים יותר אבל לא rdram) cdrom floppy זיכרון DDR 512 עדיף בדיואל כרטיס מסך (אחד מה9700 פרו) הרדיסק כבר החלטנו (WD400JB) קירור של זלמן (הבנאדם לא יכול לסבול 20 dB בגרוש) בתודה מראש, manbot.
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, התקציב שלי הוא עד בסביבות 3000 ש"ח +- השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט אבל אני מתעסק גם לא מעט בתכנות וקצת גרפיקה לכן חשוב לי שהוא יהיה מספיק חזק ועם כרטיס מסך טוב. אני אשמח גם לזמן סוללה ארוך אבל זה פחות דחוף. אשמח לקבל הצעות. שאלה נוספת - האם מומלץ לקנות בחו"ל כדי למצוא מחשבים יותר חזקים אבל אז לוקחים סיכון מבחינת האחריות או שלא מומלץ להסתכן? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חזק שאני אוכל לעבוד איתו בצורה שוטפת שיהיה אפשר להפעיל עליו הרבה תוכנות בו זמנית למשל פוטושופ תוכנה לבניית אתרים אינטרנט ואני צריך שהכל יעבוד חלק ביחד.. רוב העבודה איתו תיהיה עבודה משרדית אבל עבודה משרדית כבדה... אני מעוניין שהמחשב גם יוכל להריץ לי משחקים למשל warcraft 3 על הגרפיקה הכי טובה שלו... age of empires3 על גרפיקה טובה וכו'... יש לי בקשה קטנה ממכם -בבקשה אל תתנו לי הרבה הצעות למחשבים שונים כי אז אני לא יכול לבחור בניהם ובסוף אני לא קונה כלום! אני אשמח לקבל הצעה למחשב או שתיים וזהו - בקשר למסך - אממ אין לי בקשות מיוחדות - אני רוצה מסך 17 שטוח עד 1000 שקל (אם אפשר פחות אז זה טוב)
-
- 37 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימושים לימודיים בעיקר, מתכנן ללמוד הנדסת תוכנה/חשמל או מדעי המחשב. לא גיימינג. קצת פוטושופ פה ושם. (לא קריטי כי זה אני יכול לעשות בשולחני) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לכל היותר 14 אינץ', לכל הפחות 12 אינץ'. לא קריטי אם המסך הוא מט או מבריק. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) ממה שהבנתי לסטודנטים עדיף FHD ומעלה, אז 1920X1080+ * דרישות מיוחדות לאמצעי ה…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה קצת מאתגר אבל אני צריך מחשב שישמש לגיימינג (שיריץ נגיד פיפא בצורה שאפשר לחיות עם זה) במחיר המינמלי. ראיתי שיש בהצעות מפרטים באתר למחשב בעל אופי דומה ב-1480 ש"ח, אבל רציתי לדעת האם יש לכם הצעות/שינויים מאז שההצעה הועלתה לשם. שימו לב שאין צורך בכונן דיסקים, כבר יש לי אחד, וגם אין צורך בהארד דיסק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג עד כמה שאפשר בהתאם לתקציב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך…
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID MC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום יש לי Inspiron R13 מלפני כמה שנים (מעבד I5, שודרג ל SSD, שודרג ל- 8 גיגה) ועדיין כוחו במותניו, אבל סוללה כבר הוחלפה ושוב גמורה, והוא כבר לא נראה נייד ביחס לניידים של היום. מה גם שהייתי רוצה מחשב שאוכל לקחת לשיעורים באוניברסיטה (ניידות + זמן סוללה). יש טרנד כרגע של מפתחים לעבור למק, מהסיבה שהוא רץ על unix/linux, אז בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון הזה. אבל בינתיים הספקתי להתקין linux על המחשב שיש לי כרגע, ובינתיים זה נראה טוב, ואני מרוצה. התכנון הוא להתקין לינוקס, ולהרים מכונה וירטואלית של ווינדוס בפנים לצורך האופיס ופיתוח ב Visual Studio. כל זה אומר הרבה זיכרון, ואם אפשרי אז גם SSD מכובד. ואחרי ההקדמה הארוכה: 1. מה התקציב …
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המפרט אמור לשמש למשחקים, גרפיקה, תוכנות, עריכת מולטימידה והורדות: מעבד: AMD ATHLON 64 3000+ BOX לוח אם: Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 זיכרון: OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series כונן קשיח: Maxtor 80GB 8MB 7200RPM כ.מסך: Gigabyte GeForce FX 5200 128MB DDR TV-Out תקליטון: Mitsumi floppy 1.44 כונן דיוידי: DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black מארז: Compucase super Midi Tower CI 6a21 300w ART - Black & Blue מה דעתכם? תודה רבה!
-
- 42 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני גרפיקאית עצמאית שעובדת עם התוכנות: אינדיזיין אילוסטרייטור ופוטושופ CS5. ראיתי את המחשב הזה (מצ"ב לינק) במחיר טוב. הוא יאפשר לי עבודה גם מחוץ לבית. http://dealhayom.buy2.co.il/m-Main/DailyDeal/Index/20be0fa1-9170-4b0c-ae6c-2c862aaaa5a0?referrer=mailchimp&details=show&utm_source=BUY2+-+DH&utm_campaign=d66d8c6826-DH_-_Buy2_DCP-all-gam%26gam_07_05_2012&utm_medium=email האם הוא חזק מספיק? האם אני צריכה לדאוג מזה שהוא מחודש? תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מחפש כרטי מסך במחיר סביר על מנת שהילדים יוכלו לשחק בפורטנייט. האם Gigabyte GTX 1050 2GB מספיק טוב?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. כמה שווה מחשב מבוסס מעבד I5 750, לוח של גיגהבייט, לא ידוע איזה דגם, כנראה מבוסס P55, נפח זיכרון 4 GB, דיסק קשיח 500 ג"ב, מסך LCD 22 של סמסונג או LG (לא זוכר), כרטיס מסך HD6450 2GB?
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בתי מתחילה בשעה טובה לימודי הנדסה אני מעוניין לרכוש עבורה מחשב נייד בארה"ב בתקציב של 800$ חשוב: אחריות בינלאומית שתתקבל גם בארץ משקל קל האם ניתן לקבל עם WIN7 נא תשובתכם המהירה תודה רבה מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים, גלישה ,תכנות , צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3\14 , עדיפות למאט * רזולוציית המסך? כנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות. 1.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיפות ל6 תאי סוללה -ללימודים ולכן עדיפות ללפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi, usb 3, * Bluetooth? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? hdd 500 gb לפחות. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם…
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב ואני מפרסם כאן בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. football manager 2015 וגם Combat arms EA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיהיה נורמלי לפחות 3. האם יש צורך בצ…
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
היי, תודה לכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? פוטושופ מתקדם, לייטרום, משרדי, וורד, ג'ימייל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. שימוש יום-יומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך במקלדת, עכבר, מסך, לוח אם. שוב - לא צריך! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך לוח אם. יש כרגע TB250 BTC של Biostar 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתכונן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. …
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני כנראה יקנה את המחשב הנ"ל של ASUS: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode= אני חיפשתי הרבה באינטרנט סקירה עליו או ביקורות ולא מצאתי שום דבר עליו. אפילו לא חוות דעת באתר מחו"ל. חייב שתגידו לי עליו אם הוא מומלץ או אולי מישהו קנה אותו ויכל להביא לי עליו חוות דעת . תודה
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי חברה, אני צריך את עזרתכם. הנייד של בת דוד שלי עושה בעיות. כשמדליקים אותו מופיע הודעה: Realtek PCI express fast controller series v1.17 PXE-E61: media test failure, check cable PXE-M0F: exiting PXE ROM. no bootable device - insert boot disk and press any key ההארד דיסק מזוהה בביוס. איך אני עושה ריקוברי?מה הבעיה?איך אני מסדר אותה? לפרמט?איך, אין סידי רום - זה מיני עזרתכם, דחוף. תודה!!
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אנ ימחפש מחשב נייד חזק. הצרכים שלי הם לא בדיוק ל-GAMING אבל כן חשובים לי הדברים הבאים: * מסך 17.3 * איכות שמע גבוהה מאוד. * CORE I7 * זיכרון 8 ומעלה. * דיסק קשיח 750 ומעלה (יש מצב גם ל-SSD). מצאתי כמה מחשבים - השאלה היא מה הטוב מבניהם או אפילו אם יש לכם דגם אחר טוב יותר. תקציב - עד 1350$. http://www.xoticpc.com/msi-gt70-0nc494us-p-4986.html http://www.bestbuy.com/site/Asus---17.3%26%2334%3B-Laptop---8GB-Memory---1TB-Hard-Drive---Black/6769449.p?skuId=6769449&id=1218806579330 תודה רבה...
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הנה הגיע גם תורי להשתדרג 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? N/A 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואוברקלוק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FC4 / BF4 / COD GHOST 2 ETC (כרטיס מסך ירכש בהמשך למטרה זו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24"/1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-