ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
איך עושים Restart למחשב דל 1520 (לא מתפריט ההתחל) ? תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה ברכישת מחשב נייד חדש לסטודנטית תפרנית לאחר שמחשבי האהוב מזה 3 שנים מת בטרם עת... (עיין ערך הושמד על ידי בני משפחה אהובים). מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? רצוי 12'', אפשר להתפשר על 13.3'', אך לא יותר מכך. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בינוני זה בסדר, רצוי 6 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא משהו מיוחד * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב מידי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, ל-3 שנים ושתהיה תקפה בישראל. * האם בתקצ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין זה 64 ביט ?! ויש לכם על המלצה איזה מערכת הפעלה להתקין בנייד הזה ??? http://www.img-il.com/up/kytjznevtjvy.jpg http://www.img-il.com/up/myeudzmmttko.jpg
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר פתחתי נושא בקשר לזה אך עשיתי מספר שינויים למפרט ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים רגע לפני שאני מזמין את החלקים. זה מה שכתבתי בנושא הקודם: גם החלטתי להוסיף מארז חדש וספק חדש, זה המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4MB BFG GeForce 8600 GT OC 256MB PCIe OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 System Elite Dual Channel CL 5-5-5-15 ASUS P5B HEC 480W ACE480 RAIDMAX Sirius Black Gaming Case אני קונה את המעבד, לוח ומארז מ-IQPC, יוצא 2499 ש"ח. את הזכרונות, הכרטיס מסך והספק מפנדס, יוצא 1887 ש"ח. ביחד יוצא 4386 ש"ח. על הכרטיס מסך והמארז (וגם על המעבד אפשר להגיד) אני נעול, קצת לא בטוח בקשר לזכרונות בעיקר, הלוח והספק. אני רוצה להדגיש שחשוב לי שאם אתם ממליצים על חלק אחר, שיהיה אותו…
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אחותי נתקלה בבעיה מוזרה עם המחשב שלה - המחשב מתחמם מאד מהר וגם די רועש בעת צפייה בסרטים ולפעמים גם ב יוטיוב יש לציין כי מדובר על מחשב בן שנה של HP מדגם DV6-6010EJ האם מדובר בבעיה מוכרת? האם היא ניתנת לפיתרון? נ.ב האם יש צפי להשקת המעבדים החדשים של אינטל ומחשבים ניידים שיכילו אותם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
האם המפרט הזה מספיק חזק וטוב בשביל OC רציני? Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box 1575 ¤ 1 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 ¤ 1 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1390 ¤ 1 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 650 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER 2400 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 770 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 500W 700 ¤ 1 ואם לא מה כדאי לשנות?
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם,התקציב שלי הוא 2000 ש"ח ואני רוצה לרכוש מחשב שמתאים למשחקים כבדים בעלות כזו. אודה לכם אם אקבל מפרט מתאים ללא מסך.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום ראיתי במפרטים המומלצים את המפרט הנ'ל : http://hwzone.co.il/specslist/view/127/ אני צריך בגדול שהמחשב יהיה מהיר ! שהחלקים החשובים (המעבד,לוח אם,וזכרון פנימי=יהיו חזקים)! ומה שניראה לי במפרט שהמעבד והזיכרון טובים רק הלוח אם אולי כדאי יותר איכותי וטוב! שיהיה מחשב לאורך טווח. ולגבי כרטיס מסך אני רוצה כרטיס מסך שיהיה מתאים להפעיל משחקים אבל אין צורך ברמה גבוהה (אבל גם לא פשוט מידי) התקציב הוא 4K +- ! תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי- עד 3900 אם אפשר לקצץ עדיף אבל חשוב שיהיה יעיל Cost affective. 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים, למשל StarCraft2, וFFS כמו CallofDuty. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG או 24 אינץ. 1920 על 1080.(לא בטוח לגבי הרזולוציה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- מסך,רמקולים,עכבר,אוזניות ומקלדת כל המסביב אני רוצה רק את המחשב עצמו. אני לא חושב שאני צריך ציוד קירור כי אני לא מתכן לעשות OVERCLOCKING. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5, לא צריך דומם, …
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן, אני בדיוק לקראת קניית לפטופ בימים אלו ודי נסגרתי על ה N3010 של DELL היום במקרה נתקלתי ב U35F של ASUS שנראה מבחינת כל פרמטר יותר טוב מהDELL - מעבד יותר חזק (בהשוואה בין I3-350 של DELL ל I3-370 של ASUS) - סוללה יותר חזקה (8 תאים מול 6) - משקל יותר נמוך (בכ200 גרם) - הASUS במפרט 3G RAM 500GB HD עולה כ500 שקל פחות מה DELL פרט לשנתיים אחריות על הASUS לעומת 3 על הDELL אני לא מוצא יתרונות לDELL. מה דעתכם? הU35F : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKU35F
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצ"ב הקריטריונים. מטרות המחשב? לפי סדר העדיפויות הבא: 1. לימודים (סטודנט), שזה אומר אפליקציות אינטרנט פשוטות, אופיס, קריאה באינטרנט וכו'. 2. עריכת תמונות דיגיטליות (לא גרפיקאי. צלם חובב..). סרטים ב-HD (אשמח מעל 720).. * גודל המסך? 13.3 ומעלה. ומסדר העדיפויות ניתן להבין שאיכותו חשובה לי. * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אשמח שבלואד מלא יעבוד מעל שעה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI אבל לא קריטי. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? בהחלט. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי של-Dell יש מוניטין טוב אבל אני פתוח לכולם (רק לא מאקב…
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב עצמו ? על המחיר ? הייתם משנים משהו ? שכחתי משהו ? המחירים ליד כל רכיב הם עדכנים ? הבנתי שעכשיו סוף השנה דצמבר אז המחירים יורדים.. כדי לי לחכות שבוע - שבועיים וירדו המחירים עוד? * שימו לב הזיכרון הפנימי הוא 512MB - 2 חתיכות של 256MB אמרו לי שעדיף 2 על אחד 512MB זה נכון? אם כן למה? המחשב הזה בעיקר למשחקים ומוזיקה ...
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
דרוש מפרט מחשב למשחקים בלבד... אני רוצה שהמחשב יריץ את המשחקים הכי כבדים ברמה הגבוהה ביותר שאפשר... בציוד היקפי אני לא צריך לא רמקולים לא מסך לא מקלדת ולא עכבר. במחשב עצמו אני לא צריך לא צורב DVD לא כונן דיסקטים ולא דיסק קשיח. הקירור והעיצוב במחשב חשובים לי מאוד! אני רוצה שהמארז יהיה יפה ושיעשה את המינימום רעש... ואני צריך שיעשו לי גם הרכבה... אני מאיזור הצפון ככה שכשאתם בונים לי מפרט שהוא יהיה מחברה שנמצאת בצפון. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן, אני נוסע לטיול של כמה חודשים בדרום אמריקה ואני רוצה לקחת איתי מחשב נייד קטן (נטבוק כזה) לצורכי גלישה, פייסבוק, שמירה + העלאת תמונות. עדיפות למשהו קטן, 9 אינץ בערך... עד 320$, אפשרות לטיפה יותר במידת הצורך. תודה שכחתי לציין שהקנייה תתבצע בארה"ב, ככל הנראה בניו יורק אז אין בעיה של מוצרים שלא נמצאים בארץ.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, league of legends,the witcher 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מצטער שהתקציב לא מוגדר, פשוט כרגע היא מעוניינת במחשב שמיועד ללימודי גרפיקה באוניברסיטה, בתקציב הכי נמוך שאפשר מבלי לפגוע ביכולת של המחשב עצמו (אז כמה שיצא, 3K, 6K והלאה), אחד עם מסך והשני בלי (לא בטוח אם היא תישאר עם המסך הנוכחי), כולל ציוד הקפי. תודה
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח משחקים\תוכנות VR בסביבת Unity/Unreal, ושיהיה חזק לפיתוח כללי (Android Studio\Eclipse). יהיה מחובר Oculus Rift למערכת. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר פיתוח לא משחקים יותר מידי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, Oculus Rift -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Samsung Cream 2333T 23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה עזרה בקניית מחשב נייד, לא רק ללימודים אלא גם להורדת מוזיקה סרטים וקצת פוטושופ. חשבתי לקנות Dell Inspiron N5030, ורציתי לדעת אם זה מומלץ. שמעתי על האתר זולפרייס ורציתי לדעת אם כדאי לרכוש את המחשב באתר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט של intel משמש בעיקר למשחקים וגם אולי המלצה למסך טוב (מסך לא כולל את התקציב) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
היי חברים, מבקש את עזרתכם בהמלצות על מחשב נייד אשר עונה להגדרה " מחשב גיימינג " כרגע המצב הוא שככול הנראה אני מוכר את המחשב הישן שלי סמסונג R580 ואני מעוניין להישאר נייד אבל חשוב לי מאוד משחקי הגיימינג שלי אני כמובן מודע להבדל בין מחשב נייד לנייח ברמת הגמיינג, אבל לצערי אני נאלץ להיות נייד איתו אבקש שהמחשב ישים דגש על כמה דברים ( מלבד התאמה טובה למשחקי מחשב ): כרטיס WIFI חזק גודל 15.6 גודל סוללה סביר - אני מודה לרמות הסוללה במחשבים עלו, כוונתי הוא שלא יהיה יותר גרוע מR580 אם הוא יכול להיות יותר טוב, שמח לדעת דברים שאשמח שיהיו בו: הארד דיסק בגודל של 500G ומעלה וינדוס 8 האופיס החדש ( מצטער אבל אני לא יודע את שמו ) אני מאמין שנתתי מספיק נתונים, אם תרצו לדעת עוד, יותר מאשמ…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי חבר'ה מה הולך? אני מחפש מחשב נייד שיחליף את הקודם שנראה לי מת לחלוטין אחרי תקופה גסיסה ארוכה (IBM מ2004). המחשב ישמש כתחנת הורדות וגלישה באינטרנט לקריאת מאמרים, פייסבוק וכדומה. אני צריך מחשב יחסית פשוט כי את המחשב הרציני (למוזיקה אלקטרונית, אני בכיוון של אפל, ואם לא אז משהו בסביבות ה8-9 אלף) אני אקנה עוד שנה לפני רימון. להלן התשובות לשאלות: 1. מטרות המחשב - כנאמר, פשוטות מאוד. שיריץ תוכנות הורדה כמו Jdownloader ו internet download manager 2. גודל המסך - לפי מה שקראתי 15 אינץ' זול יותר מ14 ו13 - אם אלו הם פני הדברים - 15. אם 13 ו14 יותר זול -אז עדיפות אליהם. 3. משקל רצוי - ממש לא משנה, הוא לא יעזוב את הבית. 4. האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה…
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי, מדובר במחשב להורים שכל השימוש שלו הוא גלישה ברשת, שידע להרים וינדוס 10, כרום וסקייפ. אם אפשר להכניס בתקציב גם SSD אפילו בנפח קטן (נניח 256 גיגה) אז אחלה. אני כן רוצה שהמארז יהיה קטן (הם לא ישדרגו או יתעסקו איתו). ספק איכותי (יש מדי פעם הפסקות חשמל ואני רוצה משהו שישרוד את זה). 2 הדרישות האלה יותר חשובות מה-SSD. בלי מסך ובלי ציוד היקפי. אשמח אם תרכיבו לי ב-Ivory
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי בנה לי מפרט, התקציב שלי הוא 4 אלף (גג) יצא לו בסוף 3500 ש"ח מעבד: Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB 650 ¤ לוח אם: GIGABYTE 965P-S3 s775 565 ¤ זיכרונות: Starex DDR2 2GB(1GBx2) 667MHz 410 ¤ כרטיס מסך: eVGA GeForce 8500GT 525 ¤ כונן קשיח: Western Digital 250GB - WD2500KS 310 ¤ צורב DVD: LG DVD+/-RW GSA-H30N x16 Black SATA 215 ¤ מארז: Enermax Chakra ECA-3052BS Black/Silver 430 ¤ ספק כוח: Antec TreuPower Trio 430W Activ PFC - TP3 430 405 ¤ עוד מפרט, אופציה שניה: מעבד: Core 2 Duo E4400, Bus800Mhz, s775, 2MB 855 ¤ לוח אם: GIGABYTE 965P-DS3 s775 645 ¤ זיכרונות: Kingston DDR2 2GB(1GBx2) 667MHz 480 ¤ כרטיס מ…
-
- 12 תגובות
- 778 צפיות
-
-