ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב המקסימאלי? 7.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ואפשר גם לרדת מתחת ל7 אם אין תמורה טובה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בעוד 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 40 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר. ג.עד כמה חשוב קירור? חשוב מאוד. ד.האם מתוכנן OC? לא מתוכנן OC בכלל לשום רכיב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של…
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי מחפש המלצות למחשב נייד עבור חבר במתחיל ללמוד מכונות התקציב הוא בין 4-5 אלף, שימוש יהיה לתוכנות של הלימודים ,גם גיימים קל, מוזיקה, סרטים, שטויות של יום יום. עדיפות ל ssd , סוללה , ומעבד skylake (למען המדינה). תודה רבה מראש לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח בן 10 שנים בערך ואני רוצה לקנות אחד חדש(הגיע הזמן..) * בעקרון יש לי מארז full tower של Lian Li(גם הוא בן 10 בערך) שעשוי מאלומיניום אבל בא לי להחליף אותו(אם מספיק מארז רגיל אז לא אכפת לי גם גודל רגיל) * יש לי כרגע מסך U2412M של דל, אני רוצה 27 אינץ * מספיק ספק כוח אחד(אני שואל בגלל שבמארז שלי יש 2 מקומות לספקי כוח) למחשב כזה או צריך 2? * אני רוצה SSD של 750-1000 ג'יגה * יש לי 3 הארדיסקים שאני ארצה לחבר למחשב החדש(הם בשימוש עכשיו), יהיה אפשר לחבר אותם? האם זה יאט אותו? * אני רוצה קירור טוב ושקט(6-8 בסולם) * לא מתכנן לעשות OC * יש צורך במערכת הפעלה(אנגלית) ואופיס(עברית) * הרכבה מחשב בחנות * שיהיה לוח אם עם כרטיס רשת ו…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש מצב לעבור על מפרט בסיסי שבניתי למשרד של חבר? יש לי ידע בחומרה אבל לא יצא לי לבנות מחשב מ0 עדיין אז אשמח אם תעברו לראות שלא פספסתי כלום או לתת הערות והארות אם יש. על המחשב הולכות לרוץ בעיקר תוכנה לניהול קופה ובקאופיס ותוכנה של מצלמות. תודה ואחלה יום לכם. זה המפרט: מעבדים: Intel Core i5 9400 / 1151 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 729 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 12 CO כמות: 1 - מחיר: ₪ 139 לוחות אם: Gigabyte B365M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 352 זכרונות RAM: DDR4 8G / 3200 1.2V Kingston KVR32N22S8/8 כמות: 1 - מחיר: ₪ 160 מארזים: ANTEC VSK3000B-U3 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 116 ספקי כוח: Corsair VS450 450W PSU 80+…
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח לחוות הדעת שלכם למחשב שאני רוצה שתיהיה לו זרימת אוויר טובה, יחסית שקט ושיחזיק משחקים על איכות אולטרה לזמן הקרוב וגבוהה לשנים הקרובות לפחות, אני גם אוסיף מסך 27 אינצ' לרזולציית 1440: לוח אם ומעבד - לוח ומעבד AMD 3600-B450M-Mortar-Titanium - AMD - AMD RYZEN5 3600 (Gen3) BOX with Wraith Cooler With MSI B450M-Mortar-Titanium... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי כמות: - 1 - 1310/1284 ₪</i> זכרונות - DDR4 - לנייח HX432C16FB3K2-32 - HyperX - 32GB (2x16GB) 3200MHz DDR4 CL16 1.35v - Fury Series - HX432C16FB3K2/32... אחריות לכל החיים כמות: - 1 - 741/726 ₪</i> כרטיסי מסך - NVIDIA PCIe GeForce-RTX-2070-SUPER-VENTUS-OC - M…
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש נייד לאשתי שתתעסק בעיקר בעבודה משרדית. גודל מסך 15.6, מעבר לזה אין דרישות נוספות. חשבתי על המחשב הזה Acer Aspire 5 slim 15.6 אשמח להמלצות על מחשבים נוספים, תודה
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המחשב i5 750 דור ראשון כבר הפך ללא רלוונטי (מזמן..) מעוניין לרכוש חדש ! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 = חריגה עד 6500 ש"ח כולל מסך ! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד לגיימינג (לא High End), תיכנות, עבודה וכללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך באיכות 2K - אם התקציב לא מאפשר אז מפרט מבוסס FHD - עדיפות ל 27". 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית …
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
תקציב משוער: 5,000-8,000 ש"ח. נמצא באירופה (מינכן) בשבוע וחצי הקרובים - רוצה להספיק לקנות מחשב נייד חזק שיענה על הצרכים שלי. לפי מה שראיתי מהניידים של ASUS בארץ, רק ה asus n550jv הוא היחיד שמתקרב למה שאני מבקש אבל אני רוצה משהו מעט חזק יותר. מבקש שהמחשב יהיה ממעבדי haswell החדשים. * מטרות המחשב?- צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים, עבודה משרדית. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שיהיה בגדר הסביר. לא אכפת לי - אבל שלא יהיה מהטנקים הכבדים שנראים רע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. (שיהיה ממעבדי haswell) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI - כל העסק. * Bluet…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד, תכני HD, עבודה משרדית. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין אפליקציות מיוחדות שדורשות חומרה מסויימת עד כמה שידוע לי. תוכנות רגילות. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? עדין לא סגור על המסך, אבל כנראה שזה יהיה מסך 24'. * באיזה סוג משחקים תשחקו? אין סוג משחקים מסויים. כל משחק חדש…
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מדובר בנייד מחברת Packard Bell סדרת ה-EasyNote,חברה זו שנקנתה ע"י Acer (עוד קניה מוצלחת ) מדובר בדגם EasyNote F2487 שמגיע עם המעבד החזק ביותר בסדרת ה-Core i3 לניידים מדגם 370m. סדרת מעבדי Core i3 mobile : http://ark.intel.com/MySearch.aspx?s=t&IntegratedGraphics=true&FamilyText=Intel%C2%AE%20Core%E2%84%A2%20i3%20Mobile%20Processor המעבד מגיע עם TDP של 35W ומהירות 2.4GHZ מדובר בדגם חזק יותר מה-Core i3 350m וחזק מ-Core i5 430m http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i3-370M-Notebook-Processor.32767.0.html אין עליו ביקורת כלשהי אבל מדובר בנייד עם ביצועים גבוהים מאוד בעלות נמוכה. בקטגורית המחירים של 2500-2800 יש את ה-Fujitsu Lifebook AH530-4 או את ה-Gigabyte …
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ואני מעוניין להחליף בו כרטיס מסך ולהחליף לו את המעבד כי פיזית זה לא נכנס מה שאני רוצה לקנות...ברעיון כרגע יש לי את הלוח M הזה http://img5.imageshack.us/img5/6885/13230686.jpg ויש לי כוננים וזיכרונות והכל אני רק רוצה להחליף כרטיס מסך כרגע וכן מעבד לפי מידת הצורך בשביל משחקים חדשים מה עלי לעשות? תודה
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה קורה חברים רציתי לרכוש כרטיס מסך ואז מעבד לוח אם וזיכרון אבל בגלל המחירים כרגע אמתין עוד כמה חודשים שיתאזן המחיר בשוק בכך אופן אמרתי לעצמי אולי בינתיים אשקיע קצת בכל עיניין הקירור כי המחירים די מאוזנים בשוק הקירור רציתי מארז ומאווררים שקטים קירור מעבד ואולי גם ספק אם צריך יש לי SEASONIC S12II 520W חצי מודולארי ועוד אחד לא מודולארי שחזר מRMA לפני שלוש שנים בגלל רעש במאוורר ומאז הוא שוכב כך שהייתי מעדיף לא להחליף ספק אם לא ממש חייב המחשב שאקנה יהיה על בסיס דור 8 של אינטל השאיפה ל 8600K אבל לא סגוריעול להיות 8400 16GB זיכרון שני כונני SSD וגם HD רגיל הכרטיס מסך אמור להיות 1070 בתיקווה שיצאו דור ה 20XX של NVIDIA אז ירדו המחירים אבל יכול …
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על מחשב נייד: מסך 15.6" WXGA TFT LED HD 1366X768 מעבד Intel Pentium Dual COre T4200 (2.0GHZ 800Mhz) כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M זכרון 3GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHZ דיסק קשיח 250GB 5400RPM כונן אופטי DVD Recordable (Dual Layer) WI-FI WIRELESS סוללה 6 תאים ליתיום. כולל מערכת הפעלה של ויסטה. שוקל 2.7 קילוגרם. מחיר 2700 ש"ח. זה מפרט שקיבלת ורציתי לקבל מכם ייעוץ. אח שלי צריך מחשב והוא צריך את זה בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים. השאלה: 1) האם הכרטיס מסך שהם נותנים יכול להספיק להרצת רוב המשחקים? 2) אני לא כל כך מכיר מעבדים של מחשבים ניידים, אבל האם מעבד של T4200 נחשב טוב?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב 10 אינץ' למסמכים אינטרנט וסרטים. יש המצלצות?
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? : 6500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים.(חדשים וישנים) א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד רק לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Far cry , GTA V , Assassin's creed , וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! חיפשתי באתר ולא מצאתי הרבה מענה לשאלה הזו אז אני מעלה נושא חדש. * מטרות המחשב? צורכי עבודה למשרה מלאה - צריך משהו רציני ועמיד לתוכנה SolidWorks & AutoCad 2015 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 ומעלה, לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחובר לחשמל רוב הזמן, אין צורך ליותר משעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חייב אבל אשמח לראות * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, DELL, אבל פתוח להצעות * כל דרי…
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים קלים (בעיקר משחקי ספורט ולא בכמויות, מקסימום 1-2 משחקים), אופיס, הורדות, שמיעת מוזיקה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן - DVD וכונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? אין העדפה לחברה. יש העדפה לזיכרון 2 ג'יגה וללוח אם שיוכל לאפשר שידרוג זיכרון בעתיד. כמו כן יש העדפה לדיסק קשיח שיכלול רק 250 ג'יגה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב ממש לא חשוב. הקירור הוא לא חובה, אך אם יש לכם המלצה משתלמת ולא יקרה לגבי זה אני אשמח לשמוע. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב ובדיקה. 8. …
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם - אני מחפש לקנות מחשב חדש. בהתחלה חשבתי ללכת על משהו דיי פשוט ואז הבנתי שאם כבר... אז כבר... אז הנה הרקע למי שמעוניין: כל מה שגורם לי עכשיו לקנות מחשב חדש זה העובדה שהמחשב של אמא שלי (פנטיום 440מגהרץ) כבר לא ממש עובד אין לי כוח כבר כל יום לפרמט לה את המחשב ולשמוע אותה צועקת למה המחשב הזה לא עובד ולכן החלטתי שהגיע הזמן לעשות לזה סוף. אני יקנה לי מחשב חדש, ואת המחשב שלי אני יעביר לאמא, שהשימוש היחיד שלה במחשב זה אינטרנט ואופיס. 1000 ש"ח אני מקבל תקציב מאמא שלי שתקבל את המחשב הנוכחי שלי שהוא סבבה לגמרי: פנטיום 4 2.4 עם ג'יגה זכרון וכרטיס מסך 7600GS שקניתי לפני חודשיים. עוד 500 ש"ח אני יגרד מאבא שלי בתור מתנת יום הולדת, ומהכיס שלי אני מתכנן להוציא עוד 4,000-4…
-
- 47 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, בעיתון של שישי נתקלתי בנייד הזה שנמכר באופיס דיפו תחת הכותרת חדש! מהדורה מוגבלת. הנה המפרט: Intel Core 2 Duo Processor T6600 2.2Ghz זיכרון 4GB DDR3 דיסק קשיח 320GB/7200RPM מעבד גרפי HD 4650 1024MB צורב DVD LightScribe תקשורת אלחוטית 802.11a/g/n Bluethiit Windows 7 Home Premium מחיר: 5399 ש"ח *שנתיים אחריות מסך 15.6'' כעיקרון הצרכים שלי הם כאלו: * מטרות המחשב- גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה, צפיה בסרטים [DVDRip, HDRip], הורדה בעזרת Orbit ו-eMule, אופיס, משחקים: MMO למניהם וסימולטור של LOMAC ו-Microsoft fligh simulator. * גודל המסך- 15'' מינימום * משקל רצוי- לא קריטי * סוללה- לא קריטי * יציאות - חיבור ל-LCD * בלוטות- לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח- 250G - 1T * צ…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לאחר השוואות רבות ושאלות שנראה כאילו לא יגמרו לעולם, בניתי לעצמי מפרט שעומד בתקציב תביאו חוות דעת, אם יש לכם הצעות לשיפורים/תיקונים וכולי במפרט , אל תתביישו אולי אני יעשה OC בעתיד, אחרי שתיגמר האחראיות או אולי קצת לפני .... בסך הכל יש לי כבר ציוד הקיפי ואני ישחק על 1024-1280 יש צורב דיוידי ועוד כונן קשיח של 120GB... בקשר למארז, אולי אני יוסיף עוד 50 שקל ויחליף לזה http://tms.co.il/product/2854
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש בלי מסך רמקולים עכבר ומקלדת זה מה שהיגתי אליו: EPOX EP-8K5A3+ AMD XP 1800+ (AROIA STEPPING CORSAIR 256MB PC-3200 C2 400MHz suma gf4ti4200 128mb SE wd 80gb 8mb ax-7 nanotherm2 מישהו יכול להמליץ לי DVD(חשוב בלי אזורים) ומארז לא יקר מדי ומאוור לAX7 אני קונה מסימפלטק השילוש הקדוש בא בבנדל התקציב הוא 5000+- עד 5400 תודה לכל מי שעונה לי!
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למטרות שבכותרת ב5000 שקל כולל משלוח אם יהיה הבדל ביצועים משמעותי אז אפשר להעלות ל5200 אבל אני לא יכול שקל יותר מזה אני צריך גם עכבר ומקלדת(הבנתי שהMX518 טוב לגראפיקה?) אבל לא מסך ורמקולים תודה רבה לעוזרים מראש
-
- 35 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כמו תמיד ובשל תקלה במחשב הקיים, אני פוזל לרכישה של מחשב חדש.. כונן SSD, מסך דל 22-24" - המסך יהיה בתקציב נפרד אם נצטרך... תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי, תלוי התמורה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקד דו מימד, סקצ'אפ, תכני HD וכמו כולם.. בלי משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תקציב: 5500 ₪, אפשר לחרוג אם יש הצדקה לזה שימושים: גיימינג (פעולה, רשת, שיריץ את המשחקים הכי חדשים בזמן הקרוב), תיכנות ודברים אחרים שדורשים הרבה RAM. יש לי מסך 23'' של סמסונג, זאת אומרת משחק על רזולוציה של 1920x1080. אין צורך בציוד הקיפי. מספיק הארד דיסק אחד צנוע של 250 GB (להרצת מערכת ההפעלה), אפילו פחות, יש לי מספיק הארד-דיסקים בבית. אם אתם חושבים שכדאי לעבור ל-SSD, לכו על זה, אם זה באמת עדיף מאשר להקצות יותר כסף לחלקים אחרים במחשב. התרגלתי לרעש של המחשב הנוכחי, אז השקט לא קריטי עבורי. אשמח שתהיה אפשרות לאוברקלוק למרות שאין סיכוי שאעשה זאת בעצמי. בכל מקרה מעדיף שהמחשב יהיה יותר קר ממה שצריך. אין צורך במערכת הפעלה, אבל שירכיבו את המחשב. מתכוון להשתמש בו עם Windo…
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב חדש, בלי ציוד היקפי ב6,000 ש"ח. גם מסך נדרש (לא בתקציב). המחשב צריך להיות סטנדרט ומשהו שיחזיק לשנים הקרובות, כל מה שמשתמש נורמלי צריך. 1 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך חזק (חשוב), מעבד ולוח אם נורמליים ומארז chenbro כחול .. לא צריך - עכבר, מקלדת ורמקולים. אני מבקש שגם תסבירו לי מה בערך כל דבר, כי אני די אאוט לאחרונה בשוק.. תודה.
-
- 52 תגובות
- 2.9k צפיות
-