עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MisterL,

שלום לכולם, לרגל מבצעי הבלק פריידי המתקרב והדגמים החדשים שעתידים לצאת, אשמח לסיוע בהתמקדות למפרט עבור מחשב לצרכי גיימינג ועריכה (מוסיקה). שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-8000 אך אין תקציב מוגדר ופחות רלוונטי, יותר מתמקד במפרט שישמש אותי לעתיד. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (בעיקר משחקי FPS, לדוגמא: COD, BF וכו' אבל גם RDR2 ושות', בהגדרות גבוהות) ועריכת מוסיקה (Cubase, FL Studio). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. קיים מסך 27" מדגם: Asus PG279Q ועתיד …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000ש"ח גג 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים כבדים כמו gta iv ,ac2 . לעירכה כבד בשימוש של של AVID תמסך 19 אינץ 1280*1024 אבל יחליף בעוד כמה חודשים ל 22 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?9 המחשב יהיה בחדר שנה 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמ…

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by yit770,

ב"ה משהו יוכל לעזור לי בבניית מחשב חזק מאוד לתיכנות, התקציב גמיש (היות ולא אני משלם) עד 20 אלף ש"ח האמת שאני לא צריך בדיוק מחשב מושלם היות וחלק מהפריטים כבר יש לי מהישן. הדברים שאני רוצה להחליף הם: א. לוח אם ב. מעבד מתאים ג. זיכרונות מתאימים (כעת יש לי 6GB 1600 OCZ) ד. כרטיס(י) מסך ל4 מסכים ה. 2 מסכים (2 יש לי) ו. מארז מתאים ז. דיסק קשיח SSD בגודל שמתאים למערכת ההפעלה פלוס הוויזואל סטודיו. (דיסקים קשיחים רגילים יש לי) זה בדיוק כל הפריטים הדרושים תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם באמת יש צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ, אימייל, פייסבוק, גלישה באתרים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי, הדברים הכי מאתגרים שהמחשב יתמודד איתם הם משחקי פייסבוק/סרטוני יוטיוב 3…

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. מבקש המלצה למפרט מחשב שנועד ליצירת סרטוני 3d למצגות המחיר באזור ה8500 שקל אין צורך בציוד עיקפי רק מחשב חשוב שזה יהיה מחנות כולל קבלות כי זה נועד לעסק (אני מבקש בשביל מישהו אחר ) בגדול מחשב שלם כולל מארז / ספק לוח אם וכו וכו רק אין צורך במסך רמקולים ודברים כאלו בתודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 279 צפיות
  6. שלום לכולם, סטודנט מעוניין במחשב לעריכת וידאו hd כרגע ללמידה ובעתיד הקרוב לפרנסה , לא מתנגד לרכישה בסיסית כרגע עם אופציה לשדרוג בשנה הקרובה אם תהיה בכך תועלת כלכלית או מבחינת איכות החומרה. סעיפים שמחקתי מהנוסח המומלץ להודעה אינם רלוונטיים אליי. בנוסף אני יודע שהשאלה אינה קשורה ישירות לפורום זה אבל האם לדעתכם מחשב נייד באותו תקציב יכול לענות על הצרכים שלי? תודה מראש. 1.. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 אם ההבדל קריטי. 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו . א) תוכנות עיקריות. premiere , avid, after effects, photoshop לצרכי פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. מחפש מחשב נייד בעל ביצועים מהירים עם מעבד חזק והרבה זיכרון ... שיפעיל מהר ישומים שונים ...

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by AmitDanan,

נכנסתי לאתר של לנובו לא קיבלתי פרטים על הדגם של המחשב הנייד הזה, המחשב לא בשבילי אבל חשוב לי לא להטעות את הבן אדם שהצעתי לו המחיר של המחשב במבצע כרגע עולה כ1395 בKSP. זה פחות או יותר התקציב של הבן אדם ראיתי אותו דגם בRSM ב 1743 שקל. המטרה היא בעיקר גלישה באינטרנט, חשוב לי לדעת זמן סוללה, תודה.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by biotech326,

אהלן חברים, זה לפטופ של ידידה שלי שעשה לא מעט בעיות. הוצאתי את ההארדדיסק שלה וגיביתי אותו ככה שלפחות המידע לא אבד. הגיע אליי טכנאי של דל ואמר שהבטריה מקצרת. אז הוא ניתק את החיבור שלה מהלוח אם. פרמטתי את הלפטופ וכרגע ניתן לעבוד איתו רק עם כבל מחובר, זה בגלל שהבטריה מנותקת מהלוח אם בפנים. כרגע מה שאני רוצה לעשות זה להזמין סוללה מ Ebay או מקום אחר ולהתקין אותה בעצמי. אני מתלבט איזה סוללה להזמין, אני לא רוצה סוללה סינית מעפנה שתדפוק לי את המחשב. אני רוצה להתקין את הסוללה ואז למכור את הלפטופ ביד2. הסוללות שבינתיים ראיתי הם אלו: http://www.parts-people.com/index.php?action=item&id=14448 http://www.ebay.com/itm/NEW-Genuine-Dell-Inspiron-13-3-battery-13z-5323-i13…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 6000 ש"ח. המחשב למטרות אינטרנט, סרטים ומשחקים (לא ממש כבדים). אני מתלבט בין שני הניידים הנ"ל: dell 1535 http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=2572 או hp dv5 http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=2573 אשמח לקבל חוות דעת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by royruho,

שלום חברים, מבקש עזרה במפרט מחשב 1. התקציב עד 3000 מה שראיתי נראה שגם 2500 זה תקציב הגיוני 2. ישמש ל MATLAB PYTON מעט פוטושופ ותכנות וכמובן אופיס ואינטרנט - מתוכננים גם משחקים כמו CIV4 או STARCRAFT2 שירוצו בהגדרות בינוניות. 3. אין צורך בציוד היקפי 5. חשוב שהמחשב יהיה שקט משום שהמחשב יהיה דלוק בחדר השינה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. I5 3570K SCHYTE NINJA 3 ASUS P8Z77-V G.SKILL ARES 4X4GB 1600MHZ CRUCIAL M4 SSD 128GB HDD 500GBX3 1.5TB סה"כ 3TB SAPHIRRE 7950 3GB DUAL-X SEASONIC 550W COOLER MASTER 690 קורא כרטיסים מובנה צורב USB3.0 קדמי WIFI מובנה BLUETOOH WINDOWS 8.1 PRO מקורי מעבד, לוח, זכרונות וכרטיס מסך עדיין באחריות לעוד שנה וחצי. אביזרים: מסך SAMSUNG T220 אוזניות גיימינג של THERMALTAKE דיסק קשיח חיצוני של IOMEGA 1TB (מלא סרטים) ג'ויסטיק LOGITECH ATTACK 3 בקר משחק MICROSOFT XBOX CONTROLLER

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by גון,

אז אני הולך לבנות מחשב אבל אני לא בטוח איזה ספק כוח לקחת, זה המפרט: AMD 5950x msi gaming x trio GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX Cooler ROG Crosshair VIII Formula x570 Samsung 980 pro 2TB Gskill trident z neo 4x16 64gb 3600mhz ו-4 מאוררים 140ממ

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  14. שלום, ברשותי המפרט הבא - WIN 8 Pro X64 Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 12GB RAM KINGSTON ATI 6950 2GB Flushed to 6970 Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVANCE Dell 2311h שברצוני לשדרגו ברכיבים הנ"ל - [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: mws_boxTop, width: 100%, align: center][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: mws_boxLeft][/TD] [TD] [TABLE] [TR] [TD=class: mws_boxCenter][TABLE=class: productListing, width: 100%] [TR] [TD=class: productListing-heading, align: center]Remove[/TD] [TD=class: productListing-heading]Product(s)[/TD…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by JR-d,

המלצתי לדודה שלי על מפרט מעולה (לדעתי לפחות שיחזיק לה לכמה שנים הבאות. היא ביצעה סקר שוק, והיום היא טילפנה אלי ואמרה שהיא קיבלה הצעת מחיר מדהימה מ"טרקלין חשמל" (WTF? אני אף פעם לא הייתי חושבת לפנות אליהם בכלל...). בכל אופן הם מציעים את המפרט הבא ב-4500 ש"ח. הם מתעקשים שמדובר בדיוק במפרט שציינתי, אבל זה פשוט לא נשמע לי הגיוני. מה דעתכם? זו פשוט רק אני או שבאמת המחיר הזה נשמע מאד לא סביר בשביל מפרט כזה? המפרט: מעבד: AMD Athlon64 3000+ 64bit 2000MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty לוח אם: EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin - 3Y Warranty זכרון: GeIL 512MB DDR 400MHZ Value או 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz או A-DATA 512MB DDR 400 …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מעוניין לקנות נייד עד 6500ש"ח הצרכים שלי הם גלישה אופיס ניגון סרטיHD משחקים 3D וכל מיני שתויות.ניידות רק בתוך הבית .האם הנייד הזה יענה על הצרכים שלי או שאתם ממליצים לי על נייד אחר?מחשב ניידHP Pavilion DV5-1179ej 2.26Ghz מהדורה מיוחדת, בעל מעבד P8400 Centrino מהסדרה החדשה, המאפשר ניידות מושלמת: קל משקל, WIFI חזק הרבה יותר, חיי סוללה ארוכים יותר, Multi Tasking גבוהה ועיבוד גראפי מתקדם... אפשרות לאספקה מיידית בתאום עם מרכז ההזמנות- 09-9578823 קנה, מוצר זה קבל, נגן Sandisk Clip 2GB מתנה! תוקף המבצע: 07/11/08 - 30/11/08 מעבד: Intel Core 2 Duo Centrino P8400 2.26Ghz 3MB cache 1066Mhz זיכרון פנימי: 3072MB 800Mhz DDR2 (8GB MAX) דיסק קשיח: 320GB 5400rpm גודל מסך: 15.4" …

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by Angello,

יש לי כמה דגמים שאני מתלבט ביניהם, אני יודע שיש הבדל לא קטן במחיר ביניהם, השאלה היא אם ההבדל הזה שווה את מה שמקבלים. שימושים עיקריים הם לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, לימודים ומידי פעם משחקים. 1. Asus N53sv - sx104v (geforce gt 540m) 2. dell insperion 5510 (geforce gt 525m) 3. acer aspire 5750G-2634G64Mnkk (geforce gt 540m) 4. HP ProBook 4530s LJ475UT (radeon hd 6490m) לגבי הדל אינספריון, קראתי בכל מיני מקומות שהמבנה שלו דיי חלש - אבל אין לי מושג עד כמה זה נכון... ולגבי הכרטיס גרפי של HP הבנתי שהוא יותר חלש מה540 של ג'יפורס, זה נכון? מה לדעתכם הכי כדאי לקחת?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  18. Started by emperor,

שלום! חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בשביל להריץ משחקים. הוא מאוד מתלבט בין מעבדי האינטל לאמד. למרות שאני מנסה לשכנע אותו שאמד טובים יותר למשחקים הוא מעוניין לראות על כך כתבות מגורמים מקצועיים. אז בקשתי היא, מספר קישורים למאמרים שמדברים על אינטל מול אמד בזמן קניית המחשב, מה מומלץ יותר? דבר שני, אפשר לקבל שני מפרטים עד 3500 הכוללים הכל , חוץ מצורבים וכונני ד.ו.ד, אחד של אינטל ואחד של אמד. תודה ,

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by Jeremy0127,

היי, אני רוצה לבנות מחשב גיימינג 5000 ש"ח, אין בעיה לקנות את החלקים בנפרד מחנויות שונות ולהרכיב בעצמי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, elder scrolls, crysis 2, The old republic mmo. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא טלוויזיה 32 אינץ של SO…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. פורסם היום באחד אתרי הקופון המובילים בארץ: מחשב Dell Inspiron 14 7000 iNTEL Core™ i5-4200U 6GB RAM 500GB HDD FULL HD מסך מגע 14.1 לפי המפרט החסרונות היחידים זה הHDD (אפשר לשדרג, פחות בעייתי), קצת כבד (2 ק"ג) באתר דורשים: 2800 ש"ח כולל מע"מ (לטענתם-במקום 3700 ש"ח) למחשב מחודש (פחות בעייתי לי- לא עבר אקטיבציה). לעומת זאת: מצאתי את המחשב הזה: Vostro 5470 http://ksp.co.il/?uin=21400 גם ביקורות מצויינות וגם אחריות 3 שנים. החסרון היחיד זה 720P. לוסטרו יש יותר זיכרון (6GB מול 8GB) לאינספרון יש מסך FHD לוסטרו כרטיס מסך חזק של נוידיה (GT740M לעומת ה4000 של אינטל) הוסטרו מגיע עם 128GB SSD לעומת האינספרון עם 500GB HDD, יתרון לוסטרו למרות שהפרש המחיר אפשר להשלים את זה. עוד משהו - …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. מוצרים סה"כ TRANSCEND 512MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL TEAC FLOPPY 1.44 INTEL P4 2.53GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache ABIT IT7 MAX WinFast A250 Ultra TD MyVIVO Geforce 4 Ti 4600 128Mb אז אני צריך ספק ומארז ולדעת אם כדי לשפר משהו עריכה: אני לא מבין כלום בכרטיסי קול ורמקולים אז מישהו גם מוכן לתת לי הצאה אליהם באיזה 1000 לשניהם אפשר קצת יותר אפילו

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום אני מחפש לוח אם למפרט הבא אבל קצת מבולבל מכל האפשרויות. קודם כל זה המפרט: מעבד: intel i5 2400 כרטיס מסך: gigabyte gtx460 זכרון: 2x2gb או 1x4gb ספק כח: 500w אני צריך לבחור לרכיבים האלה לוח אם כמה שיותר זול אבל עדיין בגבול האיכותי. נגיד עד 350 שח. או של asus או של gigabyte מכיוון שאלה החברות שהספק שלי עובד איתן. אין לי צורך בכניסות מיוחדות או חיבורים מיוחדים, משהו סטנדרטי לחלוטין. אולי רק usb3 לעתיד. המחשב מיועד לשימוש אישי, אני משחק רק משחק אחד (והרבה) שהוא Starcraft 2 אז חשוב שהמשחק יפעל טוב בביצועים כמעט הכי טובים. חוץ מזה המחשב הוא לשימוש יום יומי אבל חשוב לי שהוא ירוץ כמו טיל. תודה מראש, אמיר.

23. שלום לכולם קוראים לי יאיר, ואחרי מספר שנים הגיע הזמן שאני אחליף מחשב.. אז ככה, זה מאפייני הקניה- שימוש המחשב הוא ליצירת ועריכת מוזיקה, לא למשחקים ולכן אני לא צריך כרטיס מסך טוב, הכי פשוט שיש.. מה שחשוב לי זה מעבד חזק, לוח אם חזק וכמות זיכרון גדול ככל האפשר.. התקציב שלי הוא 2800 ש"ח במזומן לגבי אלו ששואלים אם אני הולך לעשות OC, אז חשבתי על זה ואני לוקח בחשבון שאני נגיד אעשה OC קטן, לא "מוציא את המיץ" כמו כן, אשמח לHD בגודל של 250GB.. אני לא צריך חלקים נוספים כמו צורב\כונן כלשהו ולגבי כרטיס קול, שכן זה דבר די חשוב ביצירת מוזיקה, זו תהיה קנייה נפרדת לכן כרגע אני אקח את הבינוני כמו כן מסך לא נדרש, קניתי לפני מספר שבועות.. בתודה רבה יאיר

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  24. תרכיבו לי את המפרט הכי טוב שאפשר לבנות ב-3500 שקל בשביל משחקים ... אפשר לחרוג טיפה ...

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ortalx,

אני מתלבטת בין שני מחשבים ניידים של אסוס (ניתן להציע ניידים נוספים). http://www.bhphotovideo.com/c/product/755876-REG/ASUS_U36JC_NYC_U36Jc_NYC_13_3_Notebook_Computer.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/794596-REG/ASUS_U36SD_A1_U36SD_A1_LED_Notebook_Computer.hסtml שאלה נוספת: עלות המשלוח לארץ היא 100 דולר וכן תשלום מע"מ על המחשב האם ישנו גם תשלום מיסים בארה"ב? תודה לכל מי שיכול לעזור

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.