עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by asaf7,

שלום אני מעוניין במפרט מחשב שמתאים לדרישות המומלצות להרצת משחק League of Legends. מעוניין להתפשר כמה שפחות על חוויית המשחק. אני לא משחק בשום משחק אחר, אך ורק בLOL. אלה הן הדרישות המומלצות (מאתר הבית של המשחק): CPU: 2.4 GHz Dual Core Processor memory (RAM): 4GB of RAM GeForce 8800 or equivalent video card (Dedicated GPU with 512MB+ Video Memory(VRAM)) Support for DirectX v9.0c or better. כמובן שהמחשב חייב גם להריץ אינטרנט / סרטים / מוזיקה / אופיס בסיסיים. התקציב: כמה שפחות, השאיפה היא באזור ה1500 (2000 גג). ייתכן שאני חיי בסרט, אשמח לעזרה כאן. אם יש חריגה גדולה בין התקציב לדרישות, אשמח לקבל מפרט כזה שעומד בתקציב ופוגע כמה שפחות בחוויית המשחק. תודה רבה אסף

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by Dimikand,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ,סרטים,גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -3-4 שעות ביום. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.TOTAL WAR2, BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 - ואם אפשר אז 27. (המסך נמצא על השולחן ואני יושב מולו במרחק של כ חצי מטר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by mokisho,

האם יש אתרים טובים שאפשר לבנות בהם מחשבים ניידים ואם כן מהם תודה :bash: :bash:

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  4. Started by stiassny,

שלום לכולם - אני מחפש לקנות מחשב חדש. בהתחלה חשבתי ללכת על משהו דיי פשוט ואז הבנתי שאם כבר... אז כבר... אז הנה הרקע למי שמעוניין: כל מה שגורם לי עכשיו לקנות מחשב חדש זה העובדה שהמחשב של אמא שלי (פנטיום 440מגהרץ) כבר לא ממש עובד אין לי כוח כבר כל יום לפרמט לה את המחשב ולשמוע אותה צועקת למה המחשב הזה לא עובד ולכן החלטתי שהגיע הזמן לעשות לזה סוף. אני יקנה לי מחשב חדש, ואת המחשב שלי אני יעביר לאמא, שהשימוש היחיד שלה במחשב זה אינטרנט ואופיס. 1000 ש"ח אני מקבל תקציב מאמא שלי שתקבל את המחשב הנוכחי שלי שהוא סבבה לגמרי: פנטיום 4 2.4 עם ג'יגה זכרון וכרטיס מסך 7600GS שקניתי לפני חודשיים. עוד 500 ש"ח אני יגרד מאבא שלי בתור מתנת יום הולדת, ומהכיס שלי אני מתכנן להוציא עוד 4,000-4…

• 47 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. ניסיתי לבנות משהו, אבל אני לא כלכך בתחום תקופה.... אשמח להצעות ושינויים!! אין צורך בוינדואז http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=93309 מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 886/868 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-H110M-S2 - Gigabyte - H110 Chipset - LGA 1151 - 2x DDR4 up to 32GB at 2133MHz - Realtek ALC887 - Realtek GbE LAN - PCIe x16 - 2x PCIe x1 - 4x SATA 6Gb/s - 4x USB3.0 - 6x USB2.0 - VGA - mATX (22.6x17cm…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח שיתאים למשחקי הספורט המוכרים כגון ודומיהם.. וכן לעבודה מרובה מול המחשב ומעט עבודת גרפיקה בפוטושופ. התקציב הוא 3500-4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אם ניתן להכניס בזה גם עלות מסך עד 4K ש"ח זה יהיה פנטסטי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה מרובה מהבית, מעט עריכה בפוטושופ ומשחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - PES, FIFA, NBA (LIVE, 2K) 17 ואילך -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. שלום חברים, יש לי מחשב בן 6-7 שנים שלפני שנה החלפתי לו כרטיס גרפי ל GTX660 וספק כוח חדש 620W של Seasonic. לאחרונה המחשב החל להיתקע לעיתים ופירמוט מלא לא עזר...ולכן אני חושב לקנות חדש. בשל העובדה שהכרטיס גרפי חדש יחסית וגם הספק, אני מחפש מפרט בלי שני החלקים האלו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים, מדיה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולו…

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. 1. מה התקציב? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים קלים (בעיקר משחקי ספורט ולא בכמויות, מקסימום 1-2 משחקים), אופיס, הורדות, שמיעת מוזיקה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן - DVD וכונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? אין העדפה לחברה. יש העדפה לזיכרון 2 ג'יגה וללוח אם שיוכל לאפשר שידרוג זיכרון בעתיד. כמו כן יש העדפה לדיסק קשיח שיכלול רק 250 ג'יגה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב ממש לא חשוב. הקירור הוא לא חובה, אך אם יש לכם המלצה משתלמת ולא יקרה לגבי זה אני אשמח לשמוע. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב ובדיקה. 8. …

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. המחשב נועד למשחקים עדכניים. יש לי כרגע כרטיס מסך GTX1080 והבנתי שבשביל להרגיש שדרוג בגזרת הכרטיס מסך אני צריך להוסיף עוד כמה אלפי שקלים ולכן כרגע המפרט בלי כרטיס מסך. חשוב לי הרבה מקום על ה-SSD כדי שבנוסף למערכת הפעלה אוכל להתקין עליו משחקים ותוכנות. איך כל שאר החלקים? נסיון כלשהו עם המארז? הייתם מחליפים למשהו יותר טוב בתקציב כזה פחות או יותר? כמו כן האם המפרט הזה יכול להיות יותר זול בחנות אחרת? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen RYZEN 9 3900X AM4 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪ 2280 קירור למעבדים: Noctua NH-U12S SE-AM4 CPU Cooler Special Edition for AM4 כמות: 1 - מחיר: ₪ 250 לוח…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by eyalkalde,

חג שמח חברים! אשמח לקבל המלצה למחשב המיועד לעריכת וידאו בעיקר לתוכנות אויד, פריימיר ואפטר אפקטס. אני זקוק למחשב חזק עם כרטיס מסך חזק, עדיף גם כונן SSD. התקציב הוא עד 5K, אם אפשרות קטנה לזליגה... אשמח לדעת אם יש מבצעי בלאק פריידי או סייבר מנדיי שרלוונטים... יש אפשרות להביא את המחשב מארה"ב או אמסטרדם. כמו כן לא אכפת לי לקבל המלצה למקום אמין שמרכיב מחשבים ויכול להוזיל את העלויות. תודה, איל.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by itamsh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה ממש קריטי- לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Max Payne 3,MW3,Crisis 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : לא ידוע (תמליצו לי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות ואם אפשר אז גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. אני מחפש מחשב בסביבות ה6000 ש"ח, שיהיה חזק למשחקים. מתלבט בין טושיבה ל HP או אולי אפילו DELL. מבקש המלצה לאיזה מעבד עדיף יותר, אלה עם ה P או ה T , כי הבנתי שP יותר חזקים ומתקדמים מהT. ואיזה כרטיס מסך יהיה טוב למשחקים שיריץ ברמה גבוהה,ובמידה וקיימים חברות אחרות שאתם מכירים של מחשבים וממליצים,יהיה נחמד לדעת.

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. המחשב הוא של MSI אז ככה, שמתי את הדיסק של הXP בCD, כמובן שקודם הגדרתי שה CD/DVD יהיה ראשון... המחשב זיהה את הדיסק ויש את העמוד הראשוני של התחלת טעינת הקבצים של הווינדוס מהדיסק, אבל לאחר מכן.. הוא רושם לי שגיאה מסויימת ומשוה שעלול לפגוע במחשב.. יש לציין שהדיסק של ה XP מקורי, אז ניסתי בעוד דיסק שיש לי בבית של XP ושוב אותה בעיה... הוא לא רושם בדיק מה הבעיה, אלה פשוט שגיאה ומשהו עלול לפגוע במחשב וצריך לעשות ריסטרט למחשב. מה הבעיה מישהו יודע? תודה, ויום טוב :]

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכ…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by tendo,

שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי כרטיס מסך ורציתי לדעת כמה שווה הכרטיס הישן שלי למכירה ביד 2: מה שהיה לי הוא כרטיס sparkle nidia geforce gtx 470 2 GB edition הרכטיס בן כשנתיים וחצי ומגיע עם קירור GELID ICY REV2 ורציתי לדעת כמה והוא יהיה שווה עם הקירור סטוק שלו או עם הקירור ששמתי לו. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by roy998,

* מטרות המחשב? משחקים, סרטים. * גודל המסך? 15.6 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? 1366x768 או יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 4 שעות לפחות בשימוש בינוני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא כל כך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? לא חובה אבל כדי שיהיה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מקלדת מוארת אם קיים בתקציב.

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. שלום. יש לי בעיה קצת סבוכה, שלא כ"כ הצלחתי למצוא לה פיתרון. מדובר על Dell M6600 עם כרטיס מסך ATI FirePro m8900. הכרטיס התחיל לעשות בעיות, ולאט לאט המצב התדרדר. עכשיו המצב הוא כזה: על מסך המחשב לא רואים כלום. כשמחברים אותו למסך חיצוני, הוא מגיע ל-Starting Windows, וזהו. מסך שחור. אפשר להיכנס עם SM. כשאני נכנס בSM, ומסיר את הדרייבר, המחשב כן עולה, ונכנס לWIN, אבל רואים גרוע ועם קצת פסים על המסך. כשאני מתקין מחדש את הדרייבר, וניסיתי הרבה דרייברים, התופעה חוזרת על עצמה, המחשב לא נכנס לWin. מסך שחור. בהתחלה זה היה עוזר כשהייתי מתקין את הדרייבר מחדש. אבל לזמן קצר. עכשיו גם זה לא עוזר. יש לציין שנתקלתי בדיוק בתופעה זו בעבר, ב-2 מחשבים נייחים, עם אותו כרטיס מסך שהיה בשניהם, והבע…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by desheh,

http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 חוץ מהספק כח והמארז, שיכולים להיות ג'נריים, למה לעזעזאל המחשב הזה כ"כ זול?!

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by feffer,

* מטרות המחשב? צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט* גודל המסך? בתקציב כזה אני מבין שיש אופציה רק למחשב קטן, אבל הגודל לא משנה* משקל רצוי? אין העדפה* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתים+* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש אפשרות לחריגה קלה מהתקציב. בגדול המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים כך שאני מעונין באיכות טובה שלא תאכזב אותי. בנוסף הוא ישמש לגלישה קלה באינטרנט לא משהו ממש מסובך..

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. שלום רב עובד עם רנדור עם ויריי בתוכנת סקצאפ וכן 3dsmax כמובן עובד עם פוטושופ ועוד בעתיד מתכנן להתנסות בעוד תוכנות תלת מימד כמו real flow cinema 4d אנריל ועוד כרגע בגדול עובד על מה שרשמתי לעיל תודה רבה

21. היי, אני מתלבט בין שני המפרטים הבאים: מבוסס AMD: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 691.73 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 691.89 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory [ ¤ 181.07 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 103.54 ] 1 Hard Discs : Western Digital Raptor 36.7GB 10000 rpm Serial ATA HDD [ ¤ 946.51 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI OEM Video Card [ ¤ 1155.08 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.57 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/…

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by the_saint,

אני רוצה לקנות מחשב חדש לחדר שלי.. מה חשוב לי שיהיה קטן, מעוצב, משחקים אינטרנט וקצת עריכת סרטים מה עדיף לי לקנות IMAC או SHUTTLE קטן עם מסך שטוח מעבד פנטיום 4 מהיר וכרטיס מסך טוב. שניהם יוצאים בסופו של דבר אותו סכום של כסף אז מה עדיף?

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by ccc,

אם כן מה יהיה המפרט שלו ותציעו לי עוד דברים מה לעשות עם הכסף.. אבל איזה מחשב אני קונה ב 17,000 שקל אפשר לחרוג..

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by hayde,

היי, אני מחפש מחשב נייד לשימוש אקדמי/עסקי. השימוש לעבודה יומיומית באתרים שונים, ולכן המשקל חשוב. חשוב לי שהמחשב יגיב ויעלה מהר, ולכן חשבתי על דיסק SSD גדול מאוד, מה שמעלה את השאלה של מחשב נייד עם שני דיסקים קשיחים? המחשב מיועד לעבודה עם ציוד היקפי חיצוני, ולכן גודל המסך לא מאוד חשוב. המחשב מיועד לעבודה לכמה שנים טובות קדימה, ולכן האמינות חשובה. עדיף שלמחשב יהיה מעבד שעדיין נתמך על ידי חלונות 7, שכן חלונות 10 היא מכונת ריגול לא פחות מאשר שהיא מערכת הפעלה... הדרישות העיקריות, לפי סדר חשיבות יורד: משקל -- עדיף מתחת ל- 1.5 ק"ג. אחסון מהיר בנפח 2TB לפחות: אפשר SSD בנפח 2TB או SSD קטן יחסית + דיסק קשיח רגיל גדול. זיכרון RAM מהיר: נפח …

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. לאחר השוואות רבות ושאלות שנראה כאילו לא יגמרו לעולם, בניתי לעצמי מפרט שעומד בתקציב תביאו חוות דעת, אם יש לכם הצעות לשיפורים/תיקונים וכולי במפרט , אל תתביישו אולי אני יעשה OC בעתיד, אחרי שתיגמר האחראיות או אולי קצת לפני .... בסך הכל יש לי כבר ציוד הקיפי ואני ישחק על 1024-1280 יש צורב דיוידי ועוד כונן קשיח של 120GB... בקשר למארז, אולי אני יוסיף עוד 50 שקל ויחליף לזה http://tms.co.il/product/2854

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.