עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SpiritKnight,

OK, גיבשתי את המפרט הזה, אחרי הרבה מאוד זמן(יותר מדי לטעמי :) מעבד: INTEL P4-1.8A 512CACHE לוח: EPOX EP 4G4A+ 845G זיכרון: MUSHKIN 256DDRAM PC2700 הארדיסק: MAXTOR 60GB 7200RPM כרטיס מסך: S/U/M/A GEFORCE4 TI 4200 SE 64MB כרטיס קול: HERCULES GAMESURROUND MUSE XL מערכת רמקולים: ALTEC LANSING AVS300 2.1 פלופי: טיאק 1.44 DVD: של BENQ, כפול 16 לדיוידי וכפול 48 לסידירום. מסך שטוח: HERCULES PROPHETVIEW 720 עכשיו: אני מתכוון להעלות את הFSB ל133, אז אני אקבל תמיכה בזכרונות האלו, וגם מעבד ב2.4? תודה על עזרה.

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. הבעיה במחשב היא שהלוח אם נהרס והארדיסק גם,המחיר שהם מציעים(דרך היבואן של HP בראשון) הוא 1200ש'ח( 700ש'ח לוח אם 300ש'ח הארדיסק ו200ש'ח עבודה) השאלה האם יש טעם להשקיע סכום כזה על תיקון או שכבר עדיף לקנות חדש בהשקעה מקסימלית של 3000ש'ח? אבל והאבל הגדול הוא שהמחשב הגיע עם BEATS AUDIO(שנתן לו סאונד ממש מעולה שיותר טוב אפילו מהרמקולים במחשב הנייח שלי) השאלה אם יש בתקציב הזה(עד 3000ש'ח) מחשב שמגיע לרמת סאונד כזו או אפילו קצת פחות במחיר הזה... אשמח לשמוע חוות דעת בנושא כי יום ראשון אני צריך להחזיר תשובה אם לתקן או לקחת מהם המחשב הנוכחי הוא: HP Pavilion dv6-7043cl

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by Singularity,

היי, אני מעונין לקנות 15XSP מחול, יש צפי מתי יגיעו המעבדים החדשים? יש מה לחכות להם? את הדגם 13 כבר מוכרים עם מעבד דור 8 במידה ואני קונה עם מסך FHD ומחבר אותו למסך 4K יהיה אותו אפקט במידה ויקנה עם מסך 4K אני צודק? תודה!

4. שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, אינטרנט, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FullHD, בעתיד ייתכן מסך 4K או כמה מסכים של FullHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. תקציב: כ-6000 ש"ח (בארץ). השימוש העיקרי: אני מתכוון להשתמש בו למחקר, ויהיה עליו לטחון הרבה מספרים והרבה DATA. שימוש משני: לחבר לטלוויזיה על מנת לראות סרטים, וכמובן עבודה "משרדית" (מסמכים ומאמרים וכו'). * גודל המסך? אני צריך ניידות בסיסית ולכן משהו באזור 15 אינצ' נראה לי נכון. עדיין צריך רזולוציה טובה (לא צריך 1900X1080, מספיק באזור 1600 וכו'). המסך ישמש הרבה לקריאה וכתיבת מסמכים (מאמרים) וצריך איכות טובה. עריכה: ממה שראתי עד עכשיו, נראה שכל המסכים בגודל 15 אינצ' הם בזולומציה של 1366X768 אז אם אין ברירה, אין ברירה * משקל רצוי? 2 עד 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא צריך זמן סוללה ארוך, רוב הזמן הוא יהיה בחשמל. 4 שעות נ…

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by ifiter78,

שלום רב! התגרשתי ונהייתי תפרן:) אני זקוק למחשב ביתי ללא גיימינג.גלישה וסרטים אונליין בעיקר מצאתי באתר וואלהשופס מחשב הבא: https://www.wallashops.co.il/מחשב-שולחני-LENOVO-AMD-E1-6010/pi7TI2AEFA3C מחשב נייח מבית LENOVO זיכרון 4GB דיסק קשיח 500GB מעבד AMD A1-6010 1.35Ghz Dual Core מערכת הפעלה Windows 10 -מוחדש מותג: Lenovo דגם: H30-05 (90BJ008AUS) מעבד: AMD E1-6010 1.35 GHz זיכרון: 4 GB DDR3 דיסק קשיח: 500 GB כונן אופטי : DVDRW כרטיס מסך: AMD Radeon R2 מערכת הפעלה: Windows 10 Home 64-Bit תקשורת: 10/100Mbps תקשורת אלחוטית: 802.11ac Wireless LAN + Bluetooth חיבורים: 1 HDMI 2 x USB 3.0 (total) …

7. לכל המבינים, לפניכם מפרט. אם יש הצעות שיפור, הן בעניין מחיר הן בשיפור החומרה אשמח לקבל הערות אבל קודם לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K בלי מסך, עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה מועטה אולי עוד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ועריכת וידאו. שימוש בתוכנות photoshop ,ilustrator וכן בפרימייר ו - אפטר אפקט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by KF,

היי, אני שוקל לשדרג את הכרטיס המסך במחשב שלי מכיוון שהוא כבר מתחיל לגרד את ה-60FPS (ולפעמים גם פחות) במשחקים כבדים. (רזולוציה 2K על ULTRA בהכל) חשבתי לנסות לחפש 4080 ביד 2 , מה שווי של כרטיס כזה משומש? , בכמה אפשר למכור את ה6800XT שלי? האם יש חלופות אחרות? תודה AMD 5900X Gigabyte X570S AERO G X570S XFX Radeon RX 6800 XT Samsung 970 EVO Plus 1TB Crucial Ballistix 32GB (4x8gb) 3600 cl16 Corsair iCue H115i Elite Capellix Corsair HX850 850W Platinum Corsair iCUE 4000X RGB

9. Started by shai769,

תקציב מקסימלי הוא 12 אלף לא ניתן לחרוג מהתקציב אני רוצה לאנימציה תלת מימד ומשחקים כבדים התוכנות שמיועד זה maya ,3ds max משחקים בquantum break,halo 5 הרזולוציה של המסך הוא 4k ההגדרות של המשחקים הם גבוהות מאוד אין רכיבים שלא צריכים השקט הוא צורך 6 לא אני לא מתכוון לעשות oc יש צורך במערכת הפעלה אין העדפה לקנות מחנות ספיציפית עוד חודש אני רוצה שיהיה אם כרטיס המסך של titan x pascal

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. שלום ברצוני לשאול על מחשב נייד DELL Inspiron דגם 17R-N7110, http://dealhayom.buy2.co.il/m-Jerusalem/DailyDeal/Offer/12f46e3a-a8b5-4424-8d27-8ddc39b38675 אני סטודנט לעיצוב אינטראקטיבי ועוסק בגראפיקה המון, אני משתמש רבות באילוסטרייטור ופוטושופ יחד, רציתי לשאול אם מחשב זה יכול לענות על הצרכים הלימודים שלי אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה שי.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by omriaharoni,

שלום וברכה חברים אני סטודנט ומתלבט בין שני דגמי לפטופ הראשון מחשב נייד HP Pavilion 15-cs2007nj 6RM92EA לינק: https://1pc.co.il/product-61337-HP_Pavilion_15_cs2007nj_6RM92EA.aspx השני: Asus Laptop 15 X509FA-EJ084T לינק: https://www.pc365.co.il/product-20306-Asus_Laptop_15_X509FA_EJ084T?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap בעיקרון שניהם עם אותם נתונים ובערך אותו מחיר הASUS עולה 2839 אחרי שדרוג אחריות לשלוש שנים, איסוף והחזרה מבית לקוח אך עם 256GB הHP עולה 2735 ומגיע עם 512GB ושלוש שנים אחריות איסוף והחזרה מבית לקוח שניהם עם מערכת הפעלה ווינדוס 10 מה עדיף לי? מחפש מוצ…

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. התקציב מוגבל ל3700 מצאתי את 2 המחשבים האלו: Dell studio 1537 T3400 מעבד Intel® CoreTMDuo Processor T3400 2.16GHz ,667MHz FSB 1MB L2 Cache מסך רחב 15.4 WXGA WLED display Ultrasharp With Truelife רזולוציה 1280X800 כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD דיסק קשיח 250GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GBMB DDR2 667MHz אחריות שנה תצוגה בחנות אספקה מיידית תכונות נוספות מערכת הפעלה 2ללא מערכת הפעלה כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card כונן אופטי צורב DVD-RW +- With Dual Layer Technology קיבולת זיכרון קיבולת מקסימלית 4GB זיכרון כרטיס רשת 10/100/1000 network interface adaptor כרטיס קול Two channel high definition aud…

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. שלום, גיליתי שכשאני סוגר את המכסה (מסך) של הנייד אז התקשורת מתנתקת זה קורה גם כשאני נועל את הנייד ואולי בעוד כל מיני מצבים אחרים שבהם דווקא אני לא רוצה להתנתק מהרשת כמו למשל אימיול שימשיך להוריד, כי אחרת זה אומר שרק כאשר המחשב בשימוש ולא נעול וכו' אז האימיול מחובר וזה בדיוק לא הזמן להוריד באימיול כי כל המחשב יהיה איטי, אלא רק בלילה כאשר אין שימוש בו רצוי שיוריד קבצים. כנ"ל לגבי תוכנות ושימושים אחרים שיש צורך שיעבדו בלילה. עכשיו עם אתם שואלים את עצמכם למה אני סוגר את המכסה של הנייד בלילה זה בגלל שזה מפריע לי לישון (יותר מידי אור), אבל בכל מקרה המחשב אחרי כמה זמן ינעל ושוב יפסיק להיות מחובר לרשת. רציתי לדעת האם יש אפשרות לסגור את המכסה או לנעול את המחשב מבלי שהוא יתנתק? תוד…

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. דרישות: זיכרון פנימי 8gb הארד דיסק ssd 128gb העדפות: מסך 13.3 עד 15.6 משקל 2 קילו ומטה תקציב: עד 2000 שקל (העדפה לכמה שפחות) הערות: אין צורך במערכת הפעלה (אתקין לבד) אשמח אם תוכלו להרכיב לי מחשב שיתאים עבורי... ממש אשמח אם תצליחו להוריד את המחיר מ-2000 לכמה שיותר נמוך תודה רבה

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. היי, מישהו יודע אם אני יכול להרחיב לאחר הקניה את האחריות לשנה על מחשב של דל שנקנה בחו"ל? וגם איפה אני מוצא את המסמכים שצריך למלא כדי להעביר את האחריות לארץ כך שאוכל לקבל תמיכה כאן ולא לשלוח את המחשב לחו''ל.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין ממש תקציב.. רצוי מתחת ל5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא מחשב ללימודים בקרוב- תקשורת ומנהל עסקים. להריץ את התוכנות ללימודים וכו' שצריך ללימודים, אופיס, אינטרנט, מוזיקה מבלי שיתקע יותר מדי.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. אז... הצלחתי (אני מקווה) להרכיב מפרט שנראה לא רע לדעתי ורציתי לשאול לדעתכם. כל דבר שעולה בדעתכם שיכול לשפר את הביצועים/להוריד את המחיר בלי להוריד את הביצועים ממש יתקבל בברכה (במקור התקציב היה קצת נמוך יותר...). (גם הצעה למארז/ספק אחרים מהאתר הזה יעזרו, בערך באותו טווח מחירים +100 ש"ח מקסימום). מזכיר - השימוש הוא בעיקר לעריכה גרפית ווידאו אך גם קצת למשחקים (לא כבדים מדי: World of Warcraft, Guild Wars 2, Rift וכו'). כן חשוב שיהיה דיי שקט (לא חייב להיות מאוד שקט, אבל לא טרקטור) ושיהיה בו חיבור DVI וכמה שיותר חיבורי USB. אשמח לדעתכם! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464707 - Intel - i5-45…

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by gabbay,

הי, כמה לדעתכם שווה הכרטיס שמוזכר בכותרות? נקנה לפני 3 שנים בארה"ב, היה עד כה עם בלוק קירור מים כאשר גוף הקרור המקורי נשמר כמו חדש

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by Reutn,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב באילת ויש לי כמה שאלות 1. באיזו חנות כדאי לי לקנות שם 2. מה המפרט בסיס אותו אני צריכה לבקש. אני רוצה מחשב מספיק טוב שיהיה נוח לעבודה עם כמה תוכנות, אבל עד 2500 שח. על מה חשוב להשקיע? 3. האם לקחת מחשב מדף או כזה שיוסיפו לי מה שאני צריכה. תודה לכל מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  20. הנה לינק שמראה את המחשב אם יש המלצות למשהו בסדר גודל דומה אשמח לראות . http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-12724472-77954257.html?jumpid=reg_R1002_ILHE יש לי HP כרגע דגם pavillon ze4949EA ואני מאוד מרוצה ממנו אך אני רוצה לשדרג אותו את המחשב הקיים אני מעביר לאחי שמתחיל ללמוד וזה יתאים לו. בתודה מראש

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by Hotline Miami,

מעוניין לקנות מחשב HTPC חדש צריך בבקשה עזרה בבחירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך קצת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק צפייה בסרטים באיכות FHD וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס, תכנות(JAVA, C וכדומה), סרטים. * גודל המסך? אני די בכיוון של 13(איזון בין משקל, ניידות וגודל מסך לטעמי). נדרש מסך לא מבריק. * משקל רצוי? פחות מ-2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו…

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. אז ככה אני צריך המלצה למפרט מחשב למשחקים, בלי שום מודינג או OC, לא צריך איזה מארז מיוחד ויקר... אני חשבתי על משהו כזה: INTEL P4 2A GHZ - 478PIN 0.13 512k Cache GIGABYTE GA-8PE667 Kingstone 256MB DDR333 אבל כמובן צריך להשלים חלקים: כרטיס מסך אני צריך משהו ממוצע לא יותר מדי... מארז כמו שאמרתי לא משהו מיוחד... הרד דיסק נחמד... לא צריך שום כרטיס קול, מה שיש על הלוח מספיק... ושיהיה במחיר לא ממש גבוה, אלא משהו בינוני- אהה ועוד משהו אני צריך גם המלצה למסך שטוח 17-19 אינץ', בנפרד..

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח שיתאים למשחקי הספורט המוכרים כגון ודומיהם.. וכן לעבודה מרובה מול המחשב ומעט עבודת גרפיקה בפוטושופ. התקציב הוא 3500-4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אם ניתן להכניס בזה גם עלות מסך עד 4K ש"ח זה יהיה פנטסטי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה מרובה מהבית, מעט עריכה בפוטושופ ומשחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - PES, FIFA, NBA (LIVE, 2K) 17 ואילך -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by or04,

שלום, בקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. אחרי קריאת מספר סקירות החלטתי כנראה לקנות מחשב של Dell - גם בגלל האחריות (3 שנים) וגם בגלל האמינות. כרגע אני מתלבט האם לקנות את ה-N3010 או ה-N5010. (שניהם I3) הצורך שלי הוא במחשב בעיקר לנסיעות וצפיה בסרטים. ממה שקראתי וראיתי, החסרונות של הN3010 הם חוסר בכונן DVD, ומסך קצת קטן כדי לצפות בו בסרטים. לעומת זאת, החסרונות של הN5010 הם זמן סוללה קצר יותר והוא מסורבל יותר. הלכתי לחנות לראות את שניהם וזה רק השאיר אותי יותר מבולבל.... אשמח לשמוע הצעות - מה אתם הייתם מעדיפים ולמה? מה אתם ממליצים לי? תודה

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים