ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר אבל לא בדברים שלא שווים חיסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום. אני יודע שבפוטושופ ולייטרום מהירות מעבד זה חשוב. באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: סימס פול אייץ' די 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא …
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אשמח להצעה למפרט רב תכליתי בתקציב היחסית קטן הנ"ל.. 1700. התקציב לא כולל ציוד היקפי. אני חושב כרגע על משהו בסגנון מעבד חזק יחסית לתקציב, עם כרטיס מסך מובנה.. ובהמשך אולי אחבר לו 8800GT שיש לי על מחשב אחר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מפרט ראוי ב - 1500 יתקבל בשמחה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים קלים (SIMS, יחסית ישנים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי תדיר, אינטרנט, ריבוי לשוניות, אופיס. ב) במידה והמחשב מיועד לג…
-
- 35 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש באילת בעוד שבועיים מחשב נייד לפי הדרישות להלן, תודה על העזרה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש״ח (ללא חריגה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות + הרבה טאבים של כרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצו…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני מעונין לקנות 15XSP מחול, יש צפי מתי יגיעו המעבדים החדשים? יש מה לחכות להם? את הדגם 13 כבר מוכרים עם מעבד דור 8 במידה ואני קונה עם מסך FHD ומחבר אותו למסך 4K יהיה אותו אפקט במידה ויקנה עם מסך 4K אני צודק? תודה!
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. אחרי קריאת מספר סקירות החלטתי כנראה לקנות מחשב של Dell - גם בגלל האחריות (3 שנים) וגם בגלל האמינות. כרגע אני מתלבט האם לקנות את ה-N3010 או ה-N5010. (שניהם I3) הצורך שלי הוא במחשב בעיקר לנסיעות וצפיה בסרטים. ממה שקראתי וראיתי, החסרונות של הN3010 הם חוסר בכונן DVD, ומסך קצת קטן כדי לצפות בו בסרטים. לעומת זאת, החסרונות של הN5010 הם זמן סוללה קצר יותר והוא מסורבל יותר. הלכתי לחנות לראות את שניהם וזה רק השאיר אותי יותר מבולבל.... אשמח לשמוע הצעות - מה אתם הייתם מעדיפים ולמה? מה אתם ממליצים לי? תודה
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
(הקפצת דיון) אז אחרי כמה מחשבות החלטתי יום שני ללכת לקנות את המחשב מksp יש לי סיבה מספיק טובה. בכל מקרה אני צריך מפרט חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל גג אבל עדיף שלא לחרוג. לחסוך כמה שאפשר.. 2. מה שימושי המחשב תכני hd, גלישה בעיקר, סרטים, וגם משחקי מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לי gtx 650 שאני יביא ל ksp ביום שהם ירכיבו לי את המחשב אז זה הכרטיס מסך שיהיה לי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 18 אינץ 1366x 768 Resolution -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום , אני מעיין בפורום זה בעקביות . והחלטתי היום להרשם לאתר הנהדר הזה , שלמדתי ממנו רבות , וגם אני מעוניין במחשב לגיימר. אז בבקשה , התשובות באדום : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ללא מסך . או 6000 עם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים , ואולי גם הרצת קודי עליו (שיחובר עם HDMI לטלויזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נאמר שברצוני לחפש שקט לעוד שנתיים …
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לציין שאין ברצוני בזוג כרטיסי מסך (אין לי כוח להתקל בבעיות,אם בכל זאת תשכנעו אז רק נוודיה ) . 1. מה התקציב המקסאלי?4500שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לציין:BF3 וכל משחק ברמה הטובה בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).. 1920X1080 גודל 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 44 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה חברים אני מחשב מחשב שבעיקר ישמש אותי לסרטים ואינטרנט אולי קצת תוכנות כמו מאטלאב. הייתי רוצה שהמחשב ירגיש מהיר. שאני אהנה להשתמש בו. הייתי אותה לנסות לעשות אותו קטן יותר מהסטנדרט אם זה אפשרי(מארז קטן) אשמח לעזרה. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן אבל אפשרי לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: תכני HD. אינטרנט. ומשחקי אסטרטגיה אולי(starcraf) אבל הכי חשוב זה חווית משתמש רוצה שהמחשב יטוס ולא יתקע.) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשהו כבד כמו שרשמתי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קלים. משחק באקסבוקס בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי האם יש מחשב טוב מזה ב2800ש"ח? http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000VKdCevY6WjY1KA2Bi8iNRVM:12bbi68k5?id=3995891&pr=QJ5&N=2%2030913 מחר אני רוכש את המחשב הזה במבצע שיש באופיס דיפו (המבציע באופיס דיפו עד ה3.7 על המחשב הזה)
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
GV-R9700 PRO ATHLON XP 2200+ CMX512-3200C2 GA-7VAXP 80GB 7200RPM IDE 8MB CACHE FS-710B -- EG 365VE (350w) GAME THEATER XP LG F900B FLOPPY 1.44 MouseMan® Dual Optical MicroSoft Office Keyboard DVD X 16 X 40 aztech ams 5.1-
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1) תקציב: בהתאם לדרישות שלי. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: בעיקר תכנות, צפיה בסרטים באיכות גבוה, גלישה, אולי קצת משחקים(לא בטוח יהיה לי זמן לשחק במשחקים) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17" לא חשוב מאט או מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). 1920x1080 אם יש רזולוציה גבוה יותר בלי שהמחיר יקפוץ אז למה לא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 3.5 קילו גג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן נדרש זמן סוללה ארוך (4-5 שעות זה זמן סוללה ארוך בשבילי) * …
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לשימוש בתוכנות: אפטר אפקט, פרמייר פרו, פוטושופ. מעוניין שירנדר לי מהר ובלי שיצאו לי גיצים מכל החורים. תקציב עד 10K אבל לא חובה בכל התקציב. אם אפשר ב8.5K ודרומה יהיה טוב. אשמח גם לקישורים ישירים לרכישה. תודה.
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאל? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח, אבל רק אם מדובר בשיפור משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החל מWoW ועד למשחקים שעתידים לצאת בקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני הולך לקנות Dell U2414H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך שום ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכוולם אתם אולי מכירים אותי זה שרוצה לקנות את הכרטיס מסך של ג'גבייט אני רציתי לקנות אותו ביחד עם המחשב החדש שלי והנה המחשב החדש שלי ועם הכרטיס שלי ג'יגה 9700pro : INTEL P4 2.53GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache 1,532 ש"ח GIGABYTE GA-8IHXP 1066 RDRAM 945 ש"ח MUSHKIN 512MB 1066MHz RAMBUS 32ns, 32-Bit (232-Pin RIMM) 1,957 ש"ח WD 120GB 7200RPM 8MB 1,149 ש"ח Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO 1,984 ש"ח CREATIVE AUDIGY 2 PLATINUM 1,396 ש"ח LITE ON 52X24X52 553 ש"ח LG DVD 16X48 RETAIL 271 ש"ח Xaser II A6000A Plus Tower Case 1,115 ש"ח Thermaltake Silent Pruepower Supply 420W …
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשבים ניידים שלדעתכם יכולים להתאים: תקציב - סביב ה2000 ש"ח. שימוש - בעיקר עבודה משרדית פשוטה יחסית - אופיס, אינטרנט. יעשה שימוש גם בתוכנה לכתיבת תווים Finale 2014 (עד כמה שידוע לי לא צורכת משאבים רבים). בנוסף, ישמש גם לצפיה בסרטים אך במידה מועטה. (יחובר גם לטלויזיה). גודל מסך - 15.6". לגבי מקלדת, NUMPAD יהיה נחמד אבל ממש לא הכרחי. יציאת HDMI - חובה, בלוטוס - מעדיף שיהיה. נפח HDD - לא פחות מ500GB. כונן אופטי - כן. סוללה - לא יהיה שימוש של יותר מ3 שעות ללא הטענה, כמו כן אין שימוש כל כך אינטנסיבי. יריץ WIN 7 - אין צורך לכלול מערכת הפעלה בתקציב. עד עכשיו השתמשתי בדגם DELL Vostro 2520 והוא היה מעולה. אז אם יש אפשרות לקבל בתקציב הזה מחשב יותר קל, סוללה י…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך המלצה למפרט מחשב למשחקים, בלי שום מודינג או OC, לא צריך איזה מארז מיוחד ויקר... אני חשבתי על משהו כזה: INTEL P4 2A GHZ - 478PIN 0.13 512k Cache GIGABYTE GA-8PE667 Kingstone 256MB DDR333 אבל כמובן צריך להשלים חלקים: כרטיס מסך אני צריך משהו ממוצע לא יותר מדי... מארז כמו שאמרתי לא משהו מיוחד... הרד דיסק נחמד... לא צריך שום כרטיס קול, מה שיש על הלוח מספיק... ושיהיה במחיר לא ממש גבוה, אלא משהו בינוני- אהה ועוד משהו אני צריך גם המלצה למסך שטוח 17-19 אינץ', בנפרד..
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם ההצעה הזו, נותנת תמורה למחיר הנדרש עבורה? השימושים העיקריים: עיצוב גרפי ועריכת וידאו בחבילות CS5 ואדיוס(לא תלת מימד אמיתי) זה המפרט מחברת הראל: דגם לנובו 20 Intel Xeon W3680 Processor (3.33GHz 1333MHz 12MB Turbo SMT) - 130W 1 Windows 7 Professional 64 1 Windows 7 Professional 64 - English 1 Tower 5x6 Mechanical with Intel 36S Motherboard 1 DDR3 ECC uDIMM PC3-10600 1333MHZ 1 8GB ECC DDR3 PC3-10600 SDRAM (2GBx4 uDIMMS) 1 NVIDIA Quadro NVS290 (256MB, DMS59 Connector to Dual DVI-SL) 1 Integrated Audio 1 Internal RAID - Not Enabled 1 1TB SATA 3.5" Hard Drive - 7200 rpm 1 Lenovo 16x DVD +/- RW Dual Layer (Windows 7) 1 Intergrated Ethernet 10/100/1000 1 IEEE …
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצות למחשב נייד התואם את הדרישות הבאות מטרות המחשב: גלישה באינטרנט , צפייה בסרטים , עבודה משרדית. גודל מסך: 15.6 אינטש מסך מבריק - לא טאצ' משקל רצוי: עדיפות למחשב קל משקל (ברור כי גודל המסך משפיע) סוללה: חיי סוללה ארוכים - חשוב. דיסק קשיח: עדיפות לSSD , במידה ולא קיים מחשב התואם את כלל הדרישות עם SSD אבחר ב HDD. כונן אופטי: יש צורך חיבור BLUETOOTH דרוש. בגדול המחשב צריך להיות מהיר , אז אני מניח שכמות מספקת של DDR ותוספת של SSD יעשו את העבודה.. *נדרשת תמיכה לצפייה בסרטי Full HD. בתודה והערכה! ארז
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי ללמוד תכנות ובנוסף אני עורך תמונות וסרטונים והחלטתי שאני צריך לקנות מחשב נייד שישרת אותי בצורה טובה אבל לא יקר מידי. * מטרות המחשב? תכנות, עריכת סרטים ותמונות וצפייה בסרטים. * גודל המסך? לא גדול מידי (משהו בסביבות 13 אינצ') * רזולוציית המסך? חשבתי על משהו בסביבות ה 4K אבל השאלה מה ההבדל במחיר בינו לבין FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי? רצוי לא כבד מידי אבל זה לא כזה משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה בינוני (לא משהו משוגע אבל שיחזיק יום עבודה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, כניסת כרטיסי SD * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשבתי על SSD אבל השאלה אם אני צריך את זה בהתאם לצרכים שלי * כונן אופטי? - * האם דרושה תמיכה…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום וברכה חברים אני סטודנט ומתלבט בין שני דגמי לפטופ הראשון מחשב נייד HP Pavilion 15-cs2007nj 6RM92EA לינק: https://1pc.co.il/product-61337-HP_Pavilion_15_cs2007nj_6RM92EA.aspx השני: Asus Laptop 15 X509FA-EJ084T לינק: https://www.pc365.co.il/product-20306-Asus_Laptop_15_X509FA_EJ084T?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap בעיקרון שניהם עם אותם נתונים ובערך אותו מחיר הASUS עולה 2839 אחרי שדרוג אחריות לשלוש שנים, איסוף והחזרה מבית לקוח אך עם 256GB הHP עולה 2735 ומגיע עם 512GB ושלוש שנים אחריות איסוף והחזרה מבית לקוח שניהם עם מערכת הפעלה ווינדוס 10 מה עדיף לי? מחפש מוצ…
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. 3000 שח א. לנצל את כל התקציב ב. חריגה עד 350 שח 2. משחקים תכני HD ב. מיועד לגיימינג משחקים חדשים כגון יריות וכדומה לא GTA ג. המחשב יחובר או למסך 40 אינץ או 43 של פנסוניק. ד.בינוניות עד גבוהות 3. אין צורך בציוד הקפי 5. שקט(8) 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. לא צריך מערכת הפעלה. 8. עדיפות איזור השרון כגון רעננה כפר סבא הוד השרון רק ברשתות מחשבים כגון KSP IVORY R.M.S 9. חודש הבא גג חודשיים. 10. העדפה לשימוש במארז fractal design define nano s 11.אין צורך לשמור על אופק שידרוג עתידי.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני היום מבצע הזמנה אשמח לדעת על איזה מהמפרטים הבאים ללכת. ההבדל בניהם בסביבות ה500 שח http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5be00b2ea4f32 http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5be0093ab602c http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5be00a6824972 תודה מראש לעוזרים. המחשב מיועד בעיקר לסרטים וגלישה, אבל מידי פעם משחקים פשוטים על הגדרות מינימאליות. אני מחפש מחפש שישרת ל5 שנים הקרובות
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב היום או ביום ראשון.. בעברי הבנתי ממש טוב במחשבים אבל אז התגייסתי ומאז (לפני שנתיים) אני חוזר הביתה פעם בשבועיים-שלושה, וכבר איבדתי כל קשר לעניין... אני בניתי מחשב באייבורי ואשמח לעזרה- תגידו לי אם זה שווה, או או אם אפשר לבנות משהו יותר טוב באותו הכסף.. אני רוצה לשחק במחשב הזה במשחקים על רמה (ושיעבדו כמו שצריך). בקיצור, אני ממש אשמח לעצות לשדרוגים ושינויים.2,665 ש"ח: *מארז + ספק כח מארז איכותי מותג מתוצרת IN-WIN דגם EC021 הכולל מאוורר קידמי ואחורי *Intel® Core™ i5 2320 3.0GHz שדרוג למעבד Core™ i5 2400ו- 45 ש"ח שדרוג למעבד Core™ i5 2500ו- 140 ש"ח שדרוג למעבד Core™ i5 2500Kו- 215 ש"ח *לוח Gigabyte דגם P67A-D3-B3 צ'יפסט P67 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/10…
-
- 43 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אז ככה.. פירמטטתי את המחשב נייד שלי, ושמתי ווינדוס 7 . קיצר מאז המצלמה המובנית של המחשב, התהפכה לי. הלמעלה למטה, והלמטה למעלה. ואני לא יודע לסדר את זה. פתחתי את המצלמה במסנג'ר וניסיתי לשחק עם ההגדרות שמה אבל לא הצלחתי . איך אני מסדר את זה ? בבקשה תעזרו לי כי אני מתחרפן .
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-