עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tomererez,

אז ככה.. השימושים הם: יש לי חדר עם מערכת סטריאו 5 ערוצים (יעני 5 רמקולים) וטלוויזיה 52 אינטץ' FULL HD של סמסונג. איכותית ממש. ואני רוצה לשחק על המחשב משחק גיימינג כבדים באיכות גבוהה ובלי תקיעות. זה המפרט שאני כנראה הולך לקנות.. תגידו לי אם יש שיפורים: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 3.3GHz 661 - TRAY ₪1027 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 ₪670 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪383 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1000 כמות:2 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪120 מארז: [..] NZXT TEMPEST EVO w/o PSU ₪501 סט מקלדת ועכבר: [..] MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 : BV3-00014 - זמין במלאי…

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  2. המשחקים : css team fortres 2 cod 4 שירוצו טוב וחזק יותר מהניח שלי : p4 2.8ghz 7600gt 1.25 gega ram חשבתי על זה : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3138&category_id=c20dbdc9524ca816652cce3ad2addbbb& זה יהיה יותר חזק מהניח שלי ? ואם כן בכמה אחוזים בערך תודה מראש

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  3. מה נשמע =] אני מחפש מחשב לגיימינג ב-7.5 עד 8 K ועדיף שלא לעבור את ה-7700 שקל מעוניין בQ9450 עם טוניק תודה מראש

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  4. שלום! אני עומד לפני רכישת מחשב ומתלבט קצת בין נייח לנייד. הסיבה לבחירה (לא סופית..) במחשב נייד היא צורך מסויים בניידות וצריכת חשמל פחותה יחסית למחשב נייח. השימוש במחשב הינו לגרפיקה דו ותלת מימד בצורה מאסיבית בעיקר בתוכנות קוד פתוח (בלנדר), קצת משחקים (אולי) ;D מבדיקה לא מעמיקה נראה שמחשב זה יכיל כרטיס מסך של nVidia (כי כרטיסים של ATI לא ממש טובים לגרפיקה כמו ששמעתי) נראה שכדאי מחשב i7 לפחות זיכרון 4GB לפחות ועדיף יותר!!! מסך: הכי גדול שאפשר מקלדת: רצוי מורחבת (כלומר עם מקשי המחשבון שבצד ימין) ??? צורב בלוריי או DVD רגיל - לא קריטי אבל פרמטר חשוב. לא אכפת לי אם המחשב יהיה סופר מגושם ושהסוללה תספיק לחצי שעה... רכיבים שניתן לשדרג בקלות יחסית כמו כוננים קשיחים אי…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by kobi.masika,

היי אני מנסה לבנות בימים אלו מפרט מחשב לאחי המחשב אמור לשמש למשחקים תוכנות סרטים וכמרכז המדיה (יחובר למערכת קולנע ולמסך הטלוויזיה LCD ) מארז + ספק: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10866&catid=666 640 ש"ח זכרון : 1GB TwinMOS 630 ש"ח דיסקים קשיחים‏: Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 460 ש"ח צורבים: NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black 190 ש"ח סה"כ 1920 ש"ח מה שמשאיר 3080 ש"ח למעבד לוח אם כרטיס ומסך אשמח לקבל המלצות לרכיבים החסרים לשיפורים ברכיבים שכבר נבחרו יש אפשרות לחריגה של 500 שקלים נוספים כרטיס המסך צריך להיות עם יציאות על מנת לחבר גם למוניטר המחשב וגם למסך הטלוויזיה לוח האם צריך להיות עם יציאות …

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by mma01,

שלום לכם - גיבשתי כבר מפרט פחות או יותר ואני צריך עזרה בשני פריטים אחרונים + כמה שאלות . אז ככה - המפרט בינתיים מורכב מ: 250GB 8MB SATA II JS 7200 WD DDR 1024 MB 400 SAMSUNG AMD ATHLON 64BIT 3000 BOX 939PIN VENICE X550 ATI 256MB VIVO 128BIT אני צריך לוח אם שיתמוך ב sata II ובמעבד שבחרתי , ומארז שיקרר מספיק - לקחתי את ה amd box - כך שיש ל כבר מאוורר - אני פשוט לא יודע עד כמה צריך לקרר מחשב כזה- הייתי רוצה לקבל מפרט של מארז - כמה מאווררים הוא צריך או אם יש עוד משהו שצריך לשים לב אליו - ודגמים להתרשמות יתקבלו בברכה. אני מחפש לוח אם עם תמיכה ב SATA II כבר הרבה זמן אבל אני לא רואה התייחסות לזה בדרך כלל - רציתי לדעת איך יודעים לפי המפרט של הלוח אם הוא תומך ב SATA II - האם אני צ…

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by אריה7,

שלום, אני מחפש מחשב עבור שימושים פשוטים (office, internet) ועריכת סרטי וידאו. אשמח לקבל מפרט במחיר 6000-6500 ש"ח (כולל צג LCD). קחו בחשבון שאין צורך בכרטיס גרפי כיוון שיש לי כרטיס ATI8000XL (שלהבנתי אמור להספיק לעריכת וידאו) תודה

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by Shoq,

איך המפרט הבא? תודה מראש. מעבד: Intel Core 2 Duo E8300 2.83Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤793 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤459 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤362 זיכרון: Corsair 2GB Kit (2x1GB) Value Select DDR2-667 כמות: 1 - מחיר: ¤265 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Sapphire HD 3650 512MB DDR2 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤360 סה"כ: ¤2630 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2578 מפרט זה הורכב ב - www…

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  9. המחשב לבת דודה שלי, לשימוש של אינטרנט, מעבד תמלילים, סרטים, מוזיקה אולי משחק פה ושם, לא משהו רציני. המחשב צריך לכלול מסך וצורב. וגם את כל שאר הציוד ההיקפי כמובן. אין העדפה לחנות מסויימת, אין צורך בהרכבה, לא יתבצע אוברקלוק כנראה. זהו פחות או יותר. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by artyom,

LanParty (S-754) Nforce3 250, GBL, Fwire - 520 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 - 570 gigabyte gf6600gt agp - 980 western digital 80 gb 7200 8mb - 340 AMD SEMPRON 3100 BOX 754 - 735 3145 למשחקים, אינטרנט, משחקי רשת והורגות

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by srulikg,

יש לי מחשב שקניתי אותו מאיש מחשבים פרטי. עכשיו עברו 7 שנים ואני חושב שהגיע הזמן למחשב חדש. אבל איפה כדאי לקנות? שוב מאיש המחשבים או מחנות עם שם כמו KSP, TMS? יש לציין: כשקניתי ממנו את המחשב שלחתי אליו את המפרט שרציתי שהוא יבנה. כשקיבלתי את המחשב ראיתי שקיבלתי את החלקים שרציתי, אבל של חברות אחרות ממה שרציתי. לטענתו, הוא אמר שקיבלתי חלקים אפילו טובים יותר. מה דעתכם?

12. 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש, כרגע אין ממש הגבלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות העיקריות הן תוכנות גרפיקה 2D של אדובי: flash, illustrator, photoshop, indesign. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, יש צורך במסך IPS עם רזולוציה של 1920x1200, עכבר ומקלדת גנריים יספיקו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא מאד, אבל בהתחשב בגמישות התקציב אני חושב שאפשר לקחת …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by sgsg,

שלום לכולם, אני מחפש לאחותי מחשב נייד שישמש אותה ללימודים * מטרות המחשב? לימודים, אופיס, סרטים, אינטרנט (המון פלאש ולשוניות מרובות), אולי טיפה פוטושופ ושות' אבל לא משהו שצריך להוות משקל משמעותי. * גודל המסך? 14'' - 15'' האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, אבל לא חובה * רזולוציית המסך? כמה שיותר יותר טוב, לא פקטור כל כך משמעותי עבורה * משקל רצוי? קל, במסגרת המגבלות של מסכי 15'' והתקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, 3~ שעות נראה לי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? מן הסתם, כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB ואם אפשר לדחוף בתקציב גם איזה mSSD/SSD * כונן אופטי? כן, עדיפות גבוהה למחשבים עם צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Odedb52,

חבר ביקש ממני לבנות מפרט ב- 2500 עם אפשרות לחריגה (אין לו תקציב מדוייק אבל עדיף שיהיה 2500 בערך). בקניתי את המפרט הבא, אם יש הצעות לשיפורים / מפרט אחר לגמרי, אשמח לקבל. (אני לא מכיר כל כך לוחות ל- AMD אז אם הוא גרוע או סתם לא טוב לא אתפלא כל כך, סתם שמתי משהו שנראה לי בסדר ונכנס בתקציב) הדרישה היא מחשב למשחקים כמו שציינתי, לא צריך צורב, ו-320GB מספיק. G.skill DDR2 2048MB 800MHZ NT CL5-5-5-15, יחידות 1 ₪180 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1386 Twintech nVidia GeForce 9800GT 512MB , יחידות 1 ₪670 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1310 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive, יחידות 1 ₪260 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?p…

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  15. אז ככה על מארז אני דיי סגור שזה ה CM 472 אם אני לא טועה זה הדגם הוא עולה 700 ש"י בקרוב כל השאר עליכם, כמוכן בנוסף להכל אני קונה בלי קשר לתקציב את המסך של שימיניי שהופיע בסיקור האחרון על מסכי 22 אינץ שהוא עולה בערך 1200 ש"ח. צריך גם איזה מקלדת ועכבר טובים, מתכוון לקנות כבר חודש הבא, אם יש אפשרות אז לוח שתיהיה לו אפשרות לשדרג לאחר זמן מה למעבד חזק וחדש יתר. תודה כמובן בלי הרכבה זה אני עושה לבד ואם צריך לקנות מכמה חנויות אז אני מכון להתרוצץ שיצא לי כמה שיותר זול, כמובן אחריות זה מספר אחד .

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  16. אני מחפש לקנות מחשב ב7000 ש"ח כולל מסך. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק למשחקים ויצליח להריץ את כל המשחקים החדשים(ושיחזיק לי מעמד). אני מאוד מתלבט בין אינטל לAMD ובכלל אני מתקשה למצוא את ההכי טוב שאני יוכל להוציא מהתקציב שלי. מישהו יכול לארגן לי מפרט למחשב? תודה!

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by Mr.Pepo,

לא מזמן רכשתי מקרן חביב ועכשיו מחשב HTPC פשוט מתבקש. אני מעוניין בתקציב כמה שיותר נמוך אבל שעדיין יוכל להריץ כמה סרטים וקצת מוזיקה בלי להתחיל לגמגם. כיוון שאני n00b גמור במפרטים כאלה אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר עם 5.1 רמקולים, לטלווזיה ולמקרן. דבר כזה אפשרי? תודה מראש אנשים!

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  18. שלום אני מעוניין במפרט למחשב לשימושים של אינטרנט, צפייה בסרטים, ושמיעת MP3. ללא OC. אני כן רוצה שתהיה יציאת HDMI ו 2 ג'יגה זיכרון DDR2. המפרט צריך להיות ללא כונן קשיח וצורב. תודה לכולכם.[br]פורסם בתאריך: 30.01.2010 בשעה 01:04:39 שכחתי לציין שהמפרט גם לא צריך לכלול ציוד היקפי ו מסך.

19. Started by shahaf14,

מסך 14.1 או 15.4, לא קריטי... אינטרנט אלחוטי, לשימוש בעיקר בOUTLOOK ואחסון תמונות וצפיה בתמונות עבודה עם אינטרנט, בקיצור, לעבודה בסיסית... אבל שיעבוד מהר ללא תקיעות וכרטיס רשת נורמלי+

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  20. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של לנובו, כבר שנה ומשהו, אני מרוצה ממנו, אך כמה אותיות מהמקלדת לא נלחצות יפה (צריך ללחוץ טיפה עם יותר לחץ). אני רואה שיש די הרבה לכלוך שם. האם יש לכם המלצות לגבי ספריי ניקןי למקדלת של לפטופ? תודה, יוסי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by guyk,

הי, יש לי מחשב נייד של DELL, XPS "13.3, ומשום מה בשבועות האחרונים שמתי לב שהמחשב אינו קורא את ה-DOK שלי (שניים של סאן דיסק- 2GB ו-8GB Contour). בשני חיבורי ה-USB המנורות של הDOK עובדות, אך התיקיה או משהו לא נפתחים או מופיעים ב"מחשב שלי" מה אפשר לעשות? *שני הDOKים עובדים במחשבים אחרים... עריכה: שמתי לב שגם קורא הכרטיסים (הפנימי) לא עובד. אך היציאות USB עובדות למכשירים אחרים...

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by orelzion,

מעבד - Intel Core 2 Dou E8400 זכרון - ocz ddr2 4gb לוח אם - Asus P5K Pro כרטיס גרפי - ATI Radeon hd 5450

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לקחתי מאחי נייד DELL N5010 הסוללה עשתה לו בעיות לא הוגדר יותר מזה א. קניתי סוללה תואמת חלופית עם נפח יותר גדול 7000 ומשהו MA/H (הסוללה יותר גדולה פיזית מהמקורית) מישהו מניסיון יודע אם זה חרטה או אמיתי ? ב. לגבי זה שמחשב מכבה את עצמו חשבתי אולי מחימום יתר לכן שמתי לו מן מעמד עם מאוורר שמתחבר לUSB אומנם החזיק קצת יותר אבל עדיין נכבה מישהו מכיר את התופעה הזו? אגב כשהנייד מחובר למטען הוא לא נכבה וביטלתי את כל האפשרויות של שינה,כיבויי מסך, ואפילו עמעום. תודה לעוזרים ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  24. משחק משחקים כבדים שקט זה הדבר הכי חשוב לי ... מארז מצידי מכוער ... מתכנן OC בינוני אשמח לעצות מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1238 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤466 מארז: ANTEC SONATA II 450W כמות: 1 - מחיר: ¤607 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 כמות: 1 - מחיר: ¤298 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤343 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1200 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעניין בהמהרת המעבד …

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  25. קודם כל, ראיתי הרבה אנשים שרושמים "אם לא לחוץ תחכה לאוקטובר", אבל לא הצלחתי למצוא מה קורה באוקטובר. העניין הוא שאני צריך את המחשב כבר באוקטובר אבל אם זה מספיק שווה את זה אני אולי יכול להסתדר שבוע\שבועיים בלעדיו. * מטרות המחשב? משרדי, משחקים קלים (SC2 ו-DOTA2 בעיקר אני מניח, עדיף מספיק חזק בשביל להריץ סקייפ במקביל), צפייה בסרטים ב-HD. * גודל המסך? פחות חשוב לי, יותר חשוב זמן סוללה. אבל לא פחות מ-13-14" * משקל רצוי? אין לי מושג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש, אין לי מספרים כי אני לא יודע כמה שקעים יהיו זמינים, אבל זמן סוללה כמה שיותר ארוך יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ודי הרבה יציאות USB (נראה לי אני אצטרך 3-4) * ב…

• 5 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.