עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חבר'ה, שבוע שעבר חברה שלי קנתה מחשב נייד של ASUS מדגם V400 191H. המחשב מעולה חוץ מפרט אחד קטן.. הוא מתנדנד. מה זאת אומרת? בכל מחשב נייד רגיל, בבסיס המחשב, קיימים 4 חתיכות גומי כאלו שעליהם המחשב יושב כדי שלא יגע בשולחן, ובדרך כלל הם גורמים למחשב להיות באותו גובה. הבעיה היא שאצלנו, צד ימין מקדימה של המחשב פשוט מעופף באוויר, ברגע שמניחים יד על המחשב הוא פשוט מתנדנד. לא נראה לי שאני צריך לציין שזה מעצבן עקב העובדה שהיא שילמה סכום לא קטן על המחשב ( עזבו שזה מחרפן לרשום בו ). פניתי יום חמישי לפני השעת סגירה לאסוס ועוד לא חזרו אלינו, אני מתאר לעצמי שיום ראשון יצרו קשר, איך להתנהל מולם? בעקרון כשהמסך סגור, הבעיה כמעט ולא קיימת. ברגע שפותחים את המסך, זה ניראה כאילו האזור שלה …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by shakedori,

שלום אני מעוניין בעזרה בהרכבת מפרט למחשב שיתאים למשחקים וסרטים HD שיהיה עם כרטיס מסך ATI HD4850 512 MB ומעבד INTEL E8400

3. Started by O3R3Z,

שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב גיימינג נייח בעלות של כ 5.5K: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 +/- 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה לגודל, עדיף ללא אורות מיותרים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. לא ספציפית למשהו מיוחד, לא למשחקים או דברים כבדים. לאופיס, אינטרנט ווידאו. לוח אם אינטל PEARL CREEK G31PR מעבד אינטל E-7200 Core 2 Dou זיכרון פנימי OCZ 2 גיגה ddr-2-800 דיסק קשיח 320 ג'יגה W.D 7200RPM Sata כרטיס מסך PCX Gforce 8500 256MB מארז ATX כסוף/שחור צורב LG DVD כולל תוכנת צריבה סט מקלדת ועכבר מיקרוסופט מחיר שהוצע: 2350 ש"ח תוספות: מסך LG 19" 1954 SM מחיר :1095 ש"ח. מה אתם אומרים על הצעת המחיר?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  5. AMD AMD Athlon64 3200+ Socket939 Venice Abit AN8 Ultra Q-OTE Socket939 SATA2 Twinmos 512MB DDR 400Mhz *2 GigaByte GeForce FX6600 256MB PCI-E Western Digital 160GB 7200 8M SATA2 NEC DVD-RW ND3550 Dual*16 מחיר כולל מע"מ - 4,100 ש"ח Intel Intel Pentium D 820 2.8Ghz Dual Core Abit AL8 Intel 945 Socket 775 Twinmos 512MB DDR2 667Mhz *2 GigaByte GeForce FX6600 256MB PCI-E Western Digital 160GB 7200 8M SATA2 NEC DVD-RW ND3550 Dual*16 מחיר כולל מע"מ - 4,295 ש"ח *בקשר למארז עוד לא הוחלט .. עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת, מה עדיף ?! :-\ AMD או Intel ? אני יודע שממליצים על AMD יותר בשביל משחקים וכד' .. אבל אני פשוט לא יודע מה להחליט, אם לקחת את ה- AMD הרגיל או ללכת…

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  6. שלום לכולם, לאט לאט אני בונה לי את המפרט המושלם (בשבילי) ונכון לעכשיו כל שחסר לי הוא לוח-אם טוב אשר בעתיד ייתן מקום לעוד כרטיס מסך מאותו הסוג. אני מביא פה את ה"סטיקי" והמפרט השלם כדי שתוכלו לדעת כל מה שצריך בכדי לעזור לי לבחור לוח-אם. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שקל כולל ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 7000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500 ש"ח ולא שקל יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). starcraf2 כל היום והלילה! ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by finish,

יש לי נייד של MSI דגם EX620 אחלה מחשב באמת אבל אני רוצה להתחיל לקחת אותו לצבא והכרטיס מסך לא ממש מספק(RADEON 3470) ראיתי בEBAY הרבה מכירות של כרטיסים ומחירים סבירים של עד 500 שקל נגיד ל9600M GT. לשני הכרטיסים יש את אותו חיבור MXM 2 ורציתי לדעת מה דעתכם על העניין ואם יכולות להיות בעיות בשדרוג תודה

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by aviv323,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רוצה להיכנס לעולם של עריכה ווידאו, אולי גם פוטושופ וכאלו. שלא אהיה מוגבל בדברים האלו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש. שלא יהיה רועש מדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם! המחירים בארה"ב הם פחות מחצי מחיר מהארץ - מישהו ניסה פעם להזמין דרך חברת משלוחים - כמה עולה המשלוח, והכי חשוב האם משלמים על זה מכס????????

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  10. שלום לכולם, חבר שלי מחפש לקנות מחשב חדש, והוא כבר בתהליכים של הקנייה, והוא מתלבט עם החלקים טובים. כרטיס מסך 2900 ATI מעבד E6750 וזכרונות ספק ומארז וכל השאר לא הוחלט. בעיקרון הוא רוצה את הליברטי של אנרמקס 400 וואט, והוא לא יודע אם זה יחזיק תמחשב... תמליצו לי :] תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by sabosal,

חשבתי על 540 Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB P31-S3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E 309 DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC 230 9800GT 512MB Superclocked GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 830 Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 287 LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 114 NZXT ALPHA (Black) With 500W PSU 460 SAMSUNG T220P 22'' LCD 5ms DVI WideScreen 1295 Value Keyboard Black 50‏ Logitech Basic Optical Mouse Black - Oem 39 ‏ Microsoft S220 Black 2.1 119‏ Logitech 4273 סה"כ טיפה חרגתי מהתקציב. יש דברים שהייתם מחלי…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  12. שלום לכולם, אני חדשה בעסק של פורומים וגרפיקה.(אז סליחה אם אני טועה בפרטים הקטנים) השנה סיימתי מסלול לימודי גרפיקה וקיבלתי הצעת עבודה. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה לעבודות גרפיקה, אבל כמובן, בעיית התקציב... אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי, איזה מחשב אני צריכה, מה מקובל, וכמה צריכה לחסוך, זה יעזור לי מאוד! תודה מראש. * מטרות המחשב: לעבודות גרפיקה, פוטושופ, אין דיזיין ואילוסטרייטור * גודל המסך:15-17' * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עד שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * בלוטות? (מה זה??) * גודל מינימלי של כונן קשיח: אשמח אם תייעצו לי... * צורב DVD: אין צורך בכלל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק אם הוא נקנה בחול * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המליצו לי…

• 13 תגובות
    • 997 צפיות
  13. Started by Y.b,

אשמח לדעתכם לגבי המפרט והמחיר המצורפים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 עד 400-500 שח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בינוני, מעוניין שיישאר רלוונטי לטווח ארוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף בלי אורות, מראה סולידי, גודל רגיל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. היי, מפרט שהרכבתי, ללא כרטיס מסך לזמן זה (עד שירד מחירי ה 8800GT ) עד שיתעדכן המחיר מחול. מה דתעכם ? אשמח לקבל הצעות למארז זול יותר שיספק סירקולציה נהדרת, רצוי FULL TOWER לשם זרימת אוויר. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx4) 800Mhz CL4 מארז ללא ספק NZXT LEXA BLACKLINE ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by matan360,

יש לי תקציב של 2500 שקל , עזרו לי בבקשה להוציא את המיטב לסכום הזה ..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Admondi,

מעלה פירוט יותר מדויק, אשמח מאד להכוונ ה כי הלכתי לאיבוד, הכיוון הוא רכישה מיידית, של מחשב 13'' לעבודה, אפשרות של 14''. מחיר 3,500 אבל אפשרי עד 5,000 שימוש עיקרי אופיס ואינטרנט. שימוש כמחברת עבודה בפגישות ובישיבות. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין ומהיר, שיעלה מהר, יחזיק לאורך שנים. סוללה חזקה כי לא אוכל להטעין במהלך היום. שיהיה קל. הבנתי שעדיף זיכרון עבודה 16 GB זיכרון אחסון גבוה כדי לשמור תמונות ומסמכי עבודה. האם מומלץ מסך טאצ? האם זה עמיד או נוטה לההרס מהר? עד כמה משפר את חווית השימוש במחשב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  17. אוקיי חבר'ה, שימו לב: אני צריך מפרט, גג 15,000, למחשב High-End. מחשב שיהיה חזק במשחקים, לא חשוב מבוסס AMD/Intel. המחשב יכלול הכל (מסך, מקלדת, עכשיו וכו'), חוץ ממארז ורמקולים. נדרש כ.קול איכותי, רמקולים כבר יש... כל הפריטים צריכים להיות פנדה... תודה, נדב.

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  18. שלום איך המפרט הבא: דיסק קשיח: W.D WD2500KS 250G -369 כרטיס מסך:-1560שקל Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire צורב DVD: שקל 210 ....צורב LG GSA-H22 BULK DVD מארז-ANTEC P150 כולל ספק-830 שקל מעבד-שקל INTEL CORE 2 DUO E6400-1178 זיכרון-KINGSTON DDR2 1024MB 800 MHZ CL5 -694 שקל תודה רז

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  19. אז אחרי התלבטויות רבות זה המפרט שהגעתי אליו... מה דעתכם ? מעבד Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore Box AM250DCB מחיר 604 לוח אם Gigabyte MA69GM-S2 GMA69GMS2 מחיר 452 כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe מחיר 500 הארדיסק WD 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II מחיר 270 זיכרון PQI TURBO DDR2 800MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 מחיר 330 צורב LG GSA-H62N X18 DVD מחיר 185 מאוורר Arctic Cooling Freezer 64 Pro מחיר 120 מארזCOMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU מחיר 210 ספק Enermax Liberty 400W 30A @ 12V מחיר 400 סה"כ כ-2900 ש"ח. 1.האמת שאני מעדיף את המעבדים של אינטל אבל הרבה כאן אמרו ש-AMD עדיף.... 2.חשוב לי שהמחשב לא ירעיש יותר מידי... 3. וחוץ מזה הכרטיס מסך מספיק טו…

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by jilazone,

שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב שולחני טוב ומהיר עם נפח של 1 טרבייט, זיכרון 4GB, וחשוב מאוד שיהיה שקט ואמין . לשימוש בעיקר של אינטרנט ותוכנות אופיס. אני לא גיימר אבל רוצה להיות מסוגל לראות סרטוני HD שצולמו במצלמה דיגיטלית ותמונות דיגיטליות איכותיות של לפחות 4 MG האמנם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה? יש לי נסיון לא טוב עם אחת הרשתות הגדולות שפופולרית באזור המרכז ולכן אני מוכן לשלם קצת יותר אבל לקבל מוצר אמין עם שירות טוב. ראיתי באתר את המפרט של "משרדי חזק ללא ציוד היקפי" בעלות של 2150. לעומת זאת, הצעת המפרט הבא מחנות ביהוד עולה כ-1500ש"ח ואני לא יודע אם מספיק טובה או לבקש מהם בדיוק את המפרט המומלץ באתר hwzone? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם. אני חייב את עזרתכם, אני ממש אובד עצות! אני מחפש לקנות נייד ראשון ללימודים. אני חפשתי המון באינטרנט ואני כבר מבולבל לגמרי. קודם כל האם יש איזשהו אתר שסוקר מחשבים שניתן לסמוך עליו? שנית כל, אני סטודנט להנדסת תוכנה ואני מחפש מחשב שיהיה קל (עד 2 קילו) עם מסך בין 13.3-14 אינצ' (עדיפות גדולה ל14) עם FHD ושיסחוב אצלי את כל התואר ואפילו מעבר. כמו כן אני מעדיף שיהיה מסך מגע וכמובן SSD אבל בגלל שהSSD מקפיץ את המחיר בצורה אסטרונומית אפשר לוותר עליו. אני כן מחפש שיהיה לו עיצוב יפה ומודרני ואני כן מחפש שיהיה חזק מספיק בשביל להריץ כמה משחקים בזמני הפנוי. התקציב הוא עד 5000 ש"ח. שאלה נוספת שרציתי לשאול היא האם יש אפשרות לקנות מחשבים ניידים מאתרים בח"ול ולשלוח אותם לארץ? תו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shaolin,

אני ממש נואש פירמטתי את המחשב עבור אחי התקנתי מערכת הפעלה win xp proffesional באנגלית ושרציתי לסדר את החיבור לאינטרנט ראיתי שהמערכת הפעלה לא מזהה בעצמה את הכרטיס רשת בנוסף אחי הגאון עבר דירה ואין לו מושג איפה הדיסקים של הדרייברים. דרך אגב ב device manager מה שמופיע תחת net adapters זה net adapter 1394 אבל הבנתי שזה רק firmware או משהו בסגנון ככה שאין לי מושג מה השם\הסוג של הכרטיס רשת עצמו ואם זה משנה משהו המחשב הנייד מיועד להתחברות רגילה ולא כחלק מקבוצת מחשבים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. שלום אנשים טובים, אני 14 שנים עם מחשב גרוטאה, אני רוצה להשדרג סוף סוף ואשמח לעזרתכם. אני מחפש מחשב עוצמתי שיכול להריץ משחקים על גרפיקה גבוהה וביצועים גבוהים ככל האפשר כגון: Battlefield 4 Mirror's Edge 2 Counter-Strike: Global Offensive Call of Duty: Ghosts מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים מה שימושי המחשב? משחקים מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? 1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי? לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא…

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  24. מחשב פשוט לגלישה בסיסית, ולישומים בסיסיים כמו OFFICE ותוכנות פשוטות. לצפייה בסרטים.(לא HD וכ'ד) המחשב לא מיועד לOC ולא למשחקים כבדים בכלל.וכמובן שלא לתוכנות כבדות. וללא שום ציוד היקפי. תודה.

25. המחשב ישמש לשימושים בסיסיים, אינטרנט, סרטים, עבודות OFFICE. אשמח לקבל המלצה למחשב שיתאים לצרכים אלו, אם יש אפשרות יהיה לשחק במחשב במשחקים בסיסיים זה יהיה נהדר. יש לתת חשיבות לביצועיי סוללה, כמה שיותר זמן עבודה יותר טוב, אני מצפה שזה יגיע ל 3-4 שעות עבודה רצופות ללא הטענה. אשמח לקבל 4 ג'יגה זיכרון מערכת הפעלה Win7 אם יש אפשרות לקבל יציאת HDMI אני מאוד אשמח, אם אין לפחות שתהיה אופציה לחבר למסך טלוויזיה. מעדיף דגם של חברת DELL אבל אפשר להתגמש על מחשב מסוג של HP או Lenovo, אבל עדיפות הכי גבוהה ל DELL חובה שלוש שנים אחריות. אם יש משהו מתאים שחורג מהתקציב בעד 500 ש"ח אפשרי לשקול אותו, אז אנא ציינו גם את זה, בכל מקרה לנסות לא לחרוג מהתקציב. תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.