ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
אשתי נכנסה חזק לענייני צילום ותמונה שלה אף זכתה בפרס קטן במגזין חו"ל. עתה היא לומדת בקורס צילום והגיעה התובנה שהמחשב הביתי לא מספיק חזק לעיבוד התמונות ולכן מחפשת נייד כדי להפעיל בו תכנות עריכה, חלקן עלולות להיות כבדות.. היתרון שלנו - קרוב משפחה שבא לעיתים תכופות לארץ יכול להביא את הנייד. דרישה מקדמית היא אחריות בינ"ל ל - 3 שנים וכזו יש ל - DELL או LENOVO. דרישה נוספת - מעבד I7. מחיפוש שעשיתי מצאתי שני דגמים אפשריים. אשמח לדעת איזה מהם יכול יותר להתאים והאם בסדר גודל של כ - 3500 ש"ח, יש משהו מתאים יותר. https://www.amazon.com/gp/product/B015PYZI8E/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=wiknix-20&camp=1789&creative=9325&linkCode=as2&creativeASI…
-
- 15 תגובות
- 10k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם, אני קונה בקרוב מחשב חדש ולהלן המפרט שחשבתי עליו: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB Cache GIGABYTE 965P-DQ6 s775, Conroe, P965, DDRII 800, 2xPCI-E Dual 1GB Kingston DDR2 667 mhz GIGABYTE 7600GS 256MB CREATIVE X-Fi XtremeMusic Maxtor 320GB 16MB, SATA II Enermax Liberty ELT500AWT 500W כל אלה בתוך מארז של LIAN LI PC-A10. התקציב שלי הוא 10000 שקל. דבר ראשון אשמח לקבל חוות דעת על המפרט. דבר שני הבעיה שנותרה בעינה היא מערכת הקרור. אני באמת מתלבט כמה להשקיע בשביל המערכת הזאת. האופציה הראשונה היא לקנות משאבה, רדיאטור ובלוק קרור של סוויפטק עם צינורות טייגון ב 2000 שקל אבל כואב לי להוציא כזה סכום על מערכת קירור. השאלה היא אם אני יכול להסתפק בקיט מוכן דוגמת הקיט של קול…
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני זקוק להמלצה למחשב נייד שהכי חשוב במפרט שלו שתהיה לו יציאת HD וכמובן שיתמוך ב DTS . המחשב הולך להיות מחובר למערכת קולנוע בייתית ואמור להחליף מחשב נייח עם לוח אם כזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2694 בקיצור מחשב נייד לקולנוע בייתי . מבחינת תקציב , אפשר לומר שעד 5000 ש"ח . תודה !
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ריפרפתי ככה על כל הנושאים הדביקים ולא מצאתי את מה שחיפשתי (רוב הפירוטים על המעבדים שנתתם מדברים על נייחים). אני מעוניין לרכוש מחשב נייד והייתי רוצה לדעת איזה מעבד הוא גם הכי איכותי וגם הכי משתלם (לא הכי טוב, אין לי 12,000 ש"ח) כשאני מעוניין יותר בקטע של מהירות גלישה, מסמכים, עבודות של סטודנטים ופה ושם גם משחקים - לא מי יודע מה כבדים! ועוד שאלה.. - האם אני ארגיש שוני מהותי אם יהיה לי DDR2 ולא DDR3? עד כמה זה באמת חשוב?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב חדש אשר יהיה בנוי לתכנות ומשחקים. אני צריך את המחשב בשביל הלימודים שלי, ככה שאני צריך שיהיה טוב, כי אני עובד הרבה שעות ביום על התכנות! במקביל, אני רוצה שהוא יהיה גם טוב בשביל משחקים, ככה שאחי יוכל להנות גם הוא מהמחשב. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן בכמה מאות שקלים (אך רצוי שלא) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול ב…
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול להמליץ לי על לוח טוב עד 600-650 שקל למעבד Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775? אני מעוניין גם בHD S-ATA. אני לא רוצה כרטיס מסך מובנה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
המחשב מיועד לילדה בת 8 בעיקר לאינטרנט, עבודות של בית ספר ומשחקים קלים 1. מה התקציב?2500 פחות או יותר 2. מטרות המחשב?עבודות משרדיות ומשחקים קלים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר ורמקולים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא חובה צורב DVD אבל עדיף 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף שלא יהיה סלרון או סמפרון 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?מערכת הפעלה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא אם אתם יכולים בלי קשר להמליץ על מדפסת טובה וזולה... תודה!
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט למחשב שולחני, שייתן מענה לגלישה מהירה באינטרנט, להורדות של סרטים ,שירים ועוד... ולמשחקים עכשוויים. רצוי מעבד INTEL CORE 2 DUO E6420 (4MB)1066, לוח אם טוב, כרטיס מסך ממוצע ומעלה (אני לא גיימר מטורף, אך רצוי שיהיה כרטיס מסך בינוני ומעלה), זיכרון פנימי טוב, לפחות 1G, צורב DVD וכל שאר החלקים(מארז, ספק כח, מקלדת, עכבר, רמקולים...) שיהיו מהממוצעים בשוק. אין צורך במסך, בינתיים יש לי מסך (MAG 770FS) אמנם ישן וגדול ,אך בינתיים אין לי תקציב למסך LCD. אין לי מושג בהרכבת מחשב, כך שהמחיר המצויין בנושא ההודעה צריך לכלול גם הרכבת מחשב. אשמח לשמוע הצעות למפרט מכובד כולל מחירים, ומאילו חנויות כדאי לקנות. ראיתי מפרטים מפתים ב- אייבורי וב- KSP עם המעבד הנ"ל (E6420) ,אך …
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום. דוד שלי מחפש לקנות מחשב חדש למשרד, שישמש לאופיס ולאימיילים, כלומר די מינימלי בדרישות. יש צורך במסך, עכבר ומקלדת, כמו גם מערכת הפעלה ואופיס. אני יודע שנהוג לתת תקציב ממשי כדי לעבוד בו אבל הרעיון הוא תמורה לכסף, מכיוון שהדרישות מינימליות, אין צורך להגיע אפילו לרכיבי mid-end אבל ההעדפה היא לא לקנות רכיב שבעוד חודש לא יהיה שווה כלום אשמח אם תוכלו לעזור בנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפש עבור הבן שלי המלצה למחשב שיהיה מיועד כמעט ורק למשחקים. אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Csgo , rainbow six siege , rocket league -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
זקוק למפרט ב5.5K לעריכת וידאו בדחיפות...צריך הכל כולל מסך 22" פשוט...
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך מה טוב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המחשב מיועד לעריכת וידאו כרגע בתוכנת pinnacle ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדו…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם זו ההודעה הראשונה שאני כותב בפורום שלכם למרות שאני קורא אותו מזה שבועיים. אני מעוניין לקנות מחשב להמרות של סרטים, עבודה משרדית וגלישה באינטרנט (לא למשחקים, ולא ל OC) ראיתי הצעה של Netaction למחשב של PC2GO מצורף המפרט אשמח לקבל את הערותיכם לגבי המפרט. מעבד INTEL 2.8GHZ / 800MHZ / 1MB CACHE תמיכה בטכנולוגיית HYPER THREADING לוח אם חדש מחברת ASUS דגם P4P800 SE החברה המובילה בעולם לייצור לוחות אם. 6 יציאות USB 2.0 DUAL CHANNELS AGP X 8 5 X PCI כרטיס מסך ATI RADEON 9200SE / 128MB / TV OUT/ AGP X 8 / 64BIT כרטיס קול תומך 6 ערוצים זיכרון מהיר 512MB DDR 400 DUAL CHANNELS 2*256MB כרטיס רשת עם הכנה לאינטרנט מהיר ADSL דיסק קשיח ענק 120GB / 7200 RPM …
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
חבר שלי מתלבט בין: Intel E8300 לוח אינטל G31 Pearl Creek לבין AMD ATH'64 5600X2 לוח אסוס M2A-VM HDMI כל השאר בעצם אותו דבר זיכרון קינגסטון 2 גי'גה דיסק קשיח סיגייט 250 צורב LG DVD X 20 אז מה עדיף אינטל או AMD?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
זקוק ליעוץ בבניית מחשב להפעלת תוכנות photoshop וכו... וקצת למשחקים.. סרטים ומוזיקה יש לי: מסך,צורב ,וכרטיס מסך geforce 8600 (נראה לי מספיק לי ) וציוד נלווה. על מה שחשבתי זה זה : אני לא ממש מבין בחלקים אז כל עזרה תבוא בברכה 1. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8400, 1333MHz, s775, 4MB ? ??זה מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB ? או זה ?? לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח CoolerMaster eXtreme Power Pl…
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
[table][tr] [td]AT #[/td] [td]שם המוצר[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td] C2500KBS[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪1125[/td][/tr] [tr] [td] GZ68MXUD2HB3[/td] [td]Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155[/td] [td]1[/td] [td]₪702[/td][/tr] [tr] [td] RC-932-KKN1-GP[/td] [td]Coolermaster HAF 932 Black[/td] [td]1[/td] [td]₪599[/td][/tr] [tr] [td] K4G1333[/td] [td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם[/td] [td]2[/td] [td]₪208[/td][/tr] [tr] [td] HD103SJ[/td] [td]Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3[/td] [td]1[/td] [td]₪256[/td][/tr] [tr] [td] N560OC1GI[/td] [td]Gigabyte GTX560 Ti 1…
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מחשב שישמש בעיקר לעיבוד תמונה ווידאו, אולי למשחקים פה ושם, וללא OVERCLOCK: מעבד קונרו E6400 לוח אם INTEL DG965WH WESTCHESTER זכרון 2GB של SUPER TALENT 667 מארז HEC COMPUCASE 400W CI-6A19 ונותרו שתי שאלות פתוחות: כרטיס מסך - מחפש משהו סביב 700 ש"ח דיסקים פנימיים - יש איזו חברה שיותר מומלצת ?
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש אני מזמין ביום ביום ראשון כנראה מחנות אז רציתי לשאול אותכם בקשר למפרט שלי אם הוא שווה אל תסתכלו על המחיר כי אני יודע שבסקיי אני יכול לקבל מפרט קצת יותר טוב אבל אני לא אוהב לקנות מאינטרנט אז לא חשוב עכשיו , ורציתי גם לשאול יותר בקשר לכרטיס מסך אמרו לי שהוא חלש וראיתי פה גם באתר את הביצועים שלו למרות שזה היה על הכרטיס מסך הרגיל ולא האקסטרים אבל בכל זאת מה אתם אומרים אני לא יודע מה לעשות לקחת את X1950PRO דבר אחד אני מתבאס ממנו שהוא לא תומך בDX10 ומתחילים לצאת משחקים שתומכים בDX10 ואני לא יוכל לשחק עם הפרו אז מה אתם אומרים מה לעשות.. זה ממש חשוב לי ... תודה לעוזרים.. DDR2 /LGA775 / PSB-VM / ASUS 965G 1066MHZ מתלבט בין זה מה עדיף.. GIGABYTE GA-P35-S3 …
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (אם אפשר :)) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SQUAD, FIFA17-18, ARMA, GTAV, PAYDAY2, משחקים כבדים נוספים עם צריכות גראפיות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P לדעתי, אם יש אפשרות ל4K בתקציב (שקשה לי להאמין) אפשר -לאיל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: 2000 חריגה מקסימאלית: השימושים של המחשב: האם המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה)? -כן האם המחשב מיועד למשחקים, אם כן אילו משחקים? -לא האם המחשב מיועד לתוכנות, אם כן אילו תוכנות? -כן האם המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה? -לא האם המחשב מיועד לעריכה גראפית, אם כן אילו תוכנות תשתמש? -לא האם אתה מתכנן OC (המהרת חלקים במחשב)? להסבר מהו OC לחץ כאן -לא יודע ציוד הקפי: לא יש הכל האם אתה צריך ציוד הקפי? לא מה נפח הדיסק הקשיח שאתם מעוניינים בו? - 1 טרה פנימי האם הקונה זקוק לכונן אופטי? צורב DVD רגיל/ צורב Blu-Ray/ צורב DVD עם Light Scribe לא קנייה ותשלום: האם יש חנות מועדפת שהינכם מעוניינים לקנות…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, לכל היותר עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית (קלה), תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Unity (בניית משחקים), Visual Studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב גיימינג - יריות, אסטרטגיה, סימולטורים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X-plane 11, The Witcher 3, Ghost Recon Wildlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה המפרט שאני עומד לקנות מKSP. מה אתם אומרים? איזה חלקים לא מתאימים? מה לשנות? Athlon XP 2500+(512k 333) 480 מעבד NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 490 לוח 512MB (DDR 400) Kingmax BGA 710 זיכרון RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1590 כרטיס מסך 120GB 7200 ATA-100 (8MB) 550 כונן קשיח Teac/SONY 1.44 50 פלופי Lite-on 52 x 32 x 52 (box) 220 צורב Thermaltake Volcano 10 110 מאוורר ATX MIDI 400W usb,p.stab.,silver 270 מארז MS Internet + MS Mouse Optical 120 מקלדת + עכבר תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! הרכבתי מפרט למחשב בתקציב של 5145 ש"ח ואני מעוניין לדעת אם הוא מספיק טוב וחזק לטווח ארוך המחשב. האמת שאני מתכנן לקנות אותו ממש בימים הקרובים אז בבקשה תגיבו מהר. זה המפרט: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1130 1 1130 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 720 1 720 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB Kingston 350 2 700 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E 970 1 970 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 530 1 530 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צו…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם ! להורים שלי יש מחשב שעובד, בלי עין הרע, כבר 7 שנים (+Athlon XP 2500) שמריץ גם היום WinXP ללא שום בעיות ואפילו בצורה חלקה. כבר אתם מבינים, שהצרכים שלהם הם לא בסיסיים, אלא תת-בסיסיים - רק בודקים מיילים ורואים סרטים קצרים (אפילו לא XVID) ששולחים להם במייל. עד כאן הסיפור, אז מה אני צריך מכם ידידיי: בגדול אני רוצה להחליף להם את המחשב למשהו קצת יותר עדכני , לא fancy אבל שקט לגמרי ! 1. מעבד בסיסי (אפילו E2xxx בא בחשבון) שיעבוד טוב עם קירור פאסיבי + גוף קירור פאסיבי 2. כרטיס מסך בסיסי, אלא אם כן מגיע on-board, שיהיה בעל גוף קירור פאסיבי 3. דיסק קשיח שקט - ופה אני מכוון לSSD (סדר גודל 15-30GB) 4. ספק כוח שקט לחלוטין גם כן. 5. מארז מאוורר (הרי צריך איכשהו סירקולציה כלשה…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-