ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
אהלן,אני רוצה לקנות מחשב נייד. צריך מחשב חזק, הכי חדש, אמין ואפילו שיראה סקסי... למטרת עבודה ועסקים.עשיתי סקר שוק. עברתי על עשרות מחשבים וחברות.החלטתי לקנות Asus N76.אשמח אם תגידו לי שהקנייה הזו תשתלם ל-5 שנים הקרובות.המחשב יחזיק את כל התוכנות החדשות ומערכות הפעלה שיצאו גם בעוד שלוש שנים?המחשב יתמוך גם בטכנולוגיות חדשות שיפותחו בחמש שנים הקרובות? (חיבורים יציאות חדשים וכאלה)תודה אחים! 8)
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי אני מענויין לרכוש מטען נוסף (מקורי) לנייד דל שלי (V131) ראיתי שהמחירים בארץ נעים בין 200 ל 250 ש"ח למקוריים בחול פחות מ 20 דולר...נראה הגיוני או שמדובר בזיופים ? ebay amazon
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מחשב שיהיה מהיר ויציב בשביל גלישה באינטרנט,אופיס וסרטי FULL HD אני לא צריך שום ציוד היקפי בלי הרכבה ובלי מערכת הפעלה את זה אני יוסיף אחר-כך. יהיה מותקן על המחשב WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 BIT על המחשב יהיה קצת עומס לפעמים פתיחת כמה חלונות בדפדפן בו זמנית ,וגם מדי פעם תוכנה שרצה ברקע (סריקה של אנטי-וירוס או סרט ב -יוטיוב לדוגמא) אני לא רוצה שזה יאט את המחשב ,אז אני חושב שאני יצטרך יותר ממעבד עם 2 ליבות. את המחשב אני לא יכבה כמעט אף-פעם ככה שצריכת החשמל ועוצמת הרעש מאד חשובים. אני צריך שיהיה מארז וספק איכותי שיהיה שקט ומספיק מקורר (אבל לא צריך להגזים נראה לי אפילו שמארז באזור ה-300 ש''ח יספיק) התקציב עומד על 1700 ש''ח אבל אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה באמת שווה את זה
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מבקש המלצה לקניית מחשב נייד לצורכי שימוש באינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים ובעיקר עבודה עם תוכנות גרפיות (revit, photoshop, autocad). התוכנות בחלקן תלת מימדיות וישמשו אותי במסגרת לימודי אדריכלות ועיצוב פנים שאני מתחיל בקרוב. גודל מסך: לפחות 15 אינץ' משקל רצוי: כמה שפחות בהתאם לתקציב. זמן סוללה: ארוך ככל האפשר בהתאם לתקציב. דיסק קשיח: 500 ג'יגה. צורב DVD: כן. לא נדרשת אחריות בינלאומית. אין עדיפות לחברה כלשהי. ישנה חשיבות גדולה לכרטיס מסך בהתחשב בתוכנות שאצטרך להפעיל. אני לא מכיר הרבה חברות ודגמים ולכן אני פונה לעזרתכם. הייתי רוצה לדעת שאני קונה מחשב שישמש אותי לפחות לחמש השנים הבאות. תודה רבה מראש לכל המגיבים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אפליקציות ל VR. כלומר צריך לתמוך ברינדור ברזולוציית 4K 1080x1200x2 עם הFPS המומלץ שנראה לי זה 90 FPS. המשקפיים שאנחנו הולכים עליהם זה הVIVE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פיתוח בווינדוס עם DIRECTX, VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אשמח לכל עצה בנושא, מן הסתם אני מחפש נייד שהקרטריון הראשון שלו הוא מחיר (שמעתי על מחשבים מחודשים, WTF?). אני צריך אותו בעיקר עם מקלדת נוחה ומסך רחב כמה שניתן, זה בשביל לא לשבור את האצבצעות עם המקלדת. הרד דיסק של 30 בהחלט יספיק לי, זיכרון 256, לא רוצה כרטיס מסך טוב (משחקים, איכסה ) אבל שיהיה אפשר לראות איזה סרט טוב מידי פעם. אחריות זה תמיד טוב (וכמה שיותר). זהו בעיקרון, חיי סוללה של כשעתיים יספיקו (אפשר אפילו פחות). כמו שאתם בוודאי מבינים, השיקול העיקרי שלי כאן הוא המחיר. אשמח לתגובות, הצעות, הערות, וסתם דחיפות בכיוון הנכון (כמו חנויות מומלצות וכו') יום טוב לכולם. עריכה: שכחתי לציין שאני מאזור המרכז אם זה ממש עקרוני לכם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב היה 4 אבל גדל ל5 אלף וזה מה שהצלחתי להרכיב קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail ¤1423 1 יצרן G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK ¤495 1 יצרן ANTEC P182 3x120MM Black ¤726 1 יצרן Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI ¤436 1 יצרן Gigabyte GA-EP45-DS3R ¤670 1 יצרן Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤902 1 יצרן Zalman 9500 Led S775 - רכישה עם מעבד בלבד ¤170 1 יצרן משחה Arctic Silver 5 Thermal Compound ¤33 1 סה"כ מוצרים: 8 סה"כ: ¤4855 המחשב מיועד למשחקים ולצפיה בסרטי HD יש למישהו שיפורים הצעות משהו? אגב לא צריך דיסק קשיח וכונן DVD עריכה: המחשב מיועד לתקופה די ארוכה אז מי שנותן הצעות שיפור שית…
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
טוב,אז אני עומד לקנות מחשב חדש, ובעקבות המלצה של חבר שהוא קנה פה מחשב לפני שנתיים ב4000 ש''ח והוא עד היום מריץ את כל המשחקים על רזולוציה מלאה ומבחינה מפורטת והכול. אני צריך המלצות למשהו שיחזיק 4-3 שנים ושיהיה עמיד ולא ידרוש שדרוגים כל חצי שנה. באמת שאין לי מושג על כל הנושא הזה של כרטיסי מסך ליבות ומפרטים, אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי למצוא מפרט חזק טוב ועמיד לגיימינג. תודה.
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
http://www.xgcdb.com/cards/leadtek/winfast-gt-220-1024mb-ddr3-low-profile.html How much it worth?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אהלן. מתחיל בקרוב ללמוד אגריכלות ואני צריך לקנות נייד עם קצת כוח לרינדורים (לא יותר מדי כבדים אני מאמין) וקצת פוטושופ וכאלה... המסך לא חשוב לי כי הוא יהיה מחובר למסך נייח. התקציב הוא של סטודנט (2500-2800) אז מבין שלושת אלו שמופיעים ב"יד2": http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=1&SalesCatID=6&SalesSubCatID=34&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=2600&Info=I7 ASUS AJ42J: Intel Core i7-740QM (1.73 GHz, 6MB L3 Cache, up to 2.93 GHz) - RAM : 4 GB DDR3 - ATI Radeon HD 5730M 2G LENOVO Y470: (לא יודע כמה RAM עדיין) Core i7-2720QM GeForce® 550M DELL: Intel Core I7-3520M 2.9GHz HD Graphics 4000 4GB DDR3 מה לבחור ולמה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של סמסונג סדרה 7 שמכיל רכיב שמאפשר שידור WIDI. אני מעוניין לקנות את המתאם הזה http://www.ebay.com/itm/Belkin-ScreenCast-1080p-HD-TV-Adapter-for-Intel-Wireless-Display-WiDi-2-0-win-7-/390642755122?pt=UK_ConsumerElectronics_WirelessVideoTransmitters_CA&hash=item5af41f6632 בשביל להשתמש ביכולות הזו כדי להציג את המחשב על הטלויזיה שלי בצורה אלחוטית, האם זה בעצם כל מה שאני צריך בשביל שזה יעבוד? האם הטכנולוגיה הזאת עובדת בצורה טובה? והאם לא יעשו לי בעיות להזמין את זה לארץ ? (תקנות של ציוד אלחוטי ודברים כאלה)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה אח שלי קונה מחשב חדש בתקציב של 4000 שקל, מתוכנן OC למעבד בניתי מפרט תגידו לי איך הוא: נ.ב אם אתם בונים מפרט אז תגידו מאיזה חנות הוא דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1150 ¤ 1 GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 650 ¤ 1 SAMSUNG DDR2 1024MB 667MHZ CL5 695 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 490 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1650 PRO 256MB GDDR3 VGA + DVI-I + TV PC-E 740 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE/BLACK 400W 460 ¤ 1 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM 270 ¤ 1 סה"כ: ¤ 4455 noacomp.co.il אני מבקש שתבנו לי מפרט שיהיה במקס 4000 שקל אולי חריגה קטנה אם כרטיס מסך טוב 1GB זכרון מקס תודה רבה לכם
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שהשימוש שאני הולך לעשות איתו יהיה מחשב נייד לקלונוע ביתי.. לא צריך משהו מפוצץ אלא שיהיה יציאת HDMI שאוכל לחבר את הכרטיס מסך אל מסך LCD שתומך ב-HD - שיהיה עם זיכרון גדול על מנת שסרטי HD יעבדו חלק (נראה לי 2 ג'יגה מספיק) - המחשב אינו יהיה מיועד למחשבים כבדים אלא רק למשחקי קווסטים ישנים או חדשים שאינם דורשים מחשב כבד - נפח דיסק 120 ג'יגה או 250 - מסך 15 אינץ - ובעל צורב DVD ככל הנראה אני אקח את המחשב איתי לבסיס אז שלא יהיה משהו בומבסטי... אלא משהו שאני אהנה ממנו בצבא וגם אחרי תודה
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
רציתי לחזור קצת למשחקי מחשב אז קניתי את הכרטיס מסך HD7850 1GB למפרט הזה: לוח אם: ASUS P5Q PRO מעבד: כרגע יש לי את ה-E8400 אבל ה-Q9300 בתיקון עד שבוע שבועיים זיכרון: 8GB DDR2 כונן קשיח: 500GB SATA2 ספק: ENEMARX 600W PRO 82+ מסך: DELL24" 1920x1200 עכשיו הבעיה היא שחשבתי שאם אני ישדרג רק את הכרטיס מסך אז נוכל לשחק כמו פעם אבל ב-BT4 החדש יש לי FPS של 25-30 לא יותר מזה וגם הגרפיקה נוראית גם אם זה על HIGE ממש לא ריאליסטי למרחקים ארוכים.. רק מקרוב רואים את הדומויות ממש יפה אבל מרחוק ממש לא אז רציתי לדעת אם ה-Q9300 שאמור להגיע לי ישנה משהו בכל המפרט הזה או שאני צריך לחשוב על קנייה חדשה וגם מה לגבי הכרטיס מסך מספיק לי רק 1GB? חשוב לציין שהדרישות שלי זה לשחק למשל ב-BT4 על HIGE עם …
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב גיימניג ואני יודע שאני יכול לפרסם פה הודעה ולקבל מכם מפרט אבל אני רוצה להבין מה אני קונה ואני רוצה לדעת לעשות את זה בעצמי. איך אני לומד ליצור מפרט? איך אני יודע איזה מעבד \ כרטיס מסך \ לוח אם \ קירור \ מארז \ ספק כח \ .... איך אני יודע לבדוק ולהשוות בין הפריטים השונים? על איזה דברים אני צריך להסתכל? לדוגמה במעבד מהירות וזכרון או משהו כזה? (ולא מצאתי משהו בלינקיה שנותן יותר מידע בסיסי שלא מספיק בשביל בניית מפרט באמת)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE מעבד ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II לוח אם 512Mb DDR 400MHz Kingston *2 זכרון GIGABYTE Geforce 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E כרטיס מסך WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB דיסק קשיח DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 צורב DVD ENERMAX CS-335T + EG365AX FWIRE + 24-PIN + SATA Black DELUXE מארז Microsoft Internet Multimedia מקלדת MS Optical + roll עכבר CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp רמקולים מה אתם אומרים ?! המחשב מיועד בעיקר למשחקים - לא הכי כבדים שיש .. אופיס, אינטרנט וכד' .. תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לנייד לשימוש משרדי ואולי קצת פוטו-שופ הסכום הוא עד 2300 ש"ח מה שאני צריך זה: זכרון 4 ג'יגה כמובן 3 שנים אחריות (עדיף כולל איסוף והחזרה) לא חייב - מערכת הפעלה לא חייב מכיון שיש לי בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי הדרישה היא במסגרת התקציב לקבל מארז בעל מימדים קטנים (משהו בסגנון 25*30*15) או מקבילים, לא צריך ננסי אבל מארז קטן כמידת האפשר ברור לי שזה מתנגש עם הביצועים אבל לא נורא . מה התקציב המקסימאלי?2000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק לצורך משהו קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).\\ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 עם שדרוג של מסך ל22 וכרטיס מסך ל8800gt?
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
רב תכליתי ב 4000 ש"ח גמיש ללא אביזרים נלוויםחשוב לי מחשב שקט ביותר. מהיר +למשימות מרובות. זיכרון פנימי מהיר וגדול. עם אופציה לעריכה ויצירת מוסיקה+תוכנות גרפיות כמו פוטושופ עריכת וידיאו בסיסית (לא מקצועית). +כרטיס מסך חזק שיוכל להריץ תכני hd וגרפיקה של משחקים חדשים. יציאות רבות של usb2 ו usb 3. hdmi וכל מה שצריך גם לעתיד. לוח אם איכותי ועם יכולת רחבה לשידרגים בעתיד. 4 חריצי זיכרון+ ,תמיכה ב sata3. יציאות קידמיות נוספות. הקיצר רב תכליתי ומאוזן חזק ושקט מאוד סביב המחיר הזה. האם כדאי את מערכת ההפעלה והתוכונת להעמיס על כונן ssd נפרד? שווה את ההשקעה הכספית? מישהו יכול לעזור לי להחליט מה לקנות זה משגע אותי כבר כמה ימים יצאתי מבולבל. תודה נמרוד
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: תכנות, משחקים, עבודה, עיצוב * גודל המסך: גודל 17 אינצ', לא רלוונטי סוג * רזולוציית המסך: FHD 1920x1080 * נדרש זמן סוללה ארוך: שעתיים+ * כן יש צורך ביציאות מיוחדות (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * כולל Bluetooth * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח 1TB * כולל כונן אופטי * אין צורך בתמיכה בתחנת עגינה ייעודית * רצוי שתהיה אחריות בינלאומית * אין צורך במערכת הפעלה חוקית * העדפה למחשב של החברות: DELL, LENOVO, ASUS * רצוי צבע לבן
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש אשר ישמש אותי לעבודה ביתית. גלישה מהירה באינטרנט, תפעול מהיר של המחשב, הצגת תמונות ועריכתם ללא בעיה (lightroom, photoshop) ושימוש באופיס. התקציב שלי הוא 2500 ש''ח, כמובן שאשמח להוזיל תקציב זה אם אפשרי. חשוב לי שהוא יהיה שקט, נפח דיסק 500GB. בנוסף, אני זקוק למערכת הפעלה בסיסית של Windows 7. בלי קשר ל2500 ש''ח של המחשב אני צריך גם המלצה למסך רחב בגודל של 21 עד 24 אינצ'. מחיר המסך עד 1000 שקלים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לצרכי אינטרנט אופיס וסרטים. מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.4GHz 1MB CACHE - ADA4600CUBOX - BOX מחיר: ¤672 לוח אם: ASUS M2A-VM מחיר: ¤493 מסך: VIEWSONIC 17" VP720 DVI 4ms מחיר: ¤1131 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 כונן DVD: LG DVD-ROM 16X48 - GDR--8164B(B) - BULK מחיר: ¤115 מארז: JSP-TECH H-550D - MID TOWER - BLACK + EZCOOL 400W PSU מחיר: ¤261 סט מקלדת ועכבר: BTC 5213 MULTIMEDIA KEYBOARD + OPTICAL MOUSE - HEBREW מחיר: ¤87 מחיר סו…
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר\כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF, DoTA 2, HoN, AC וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הצרכים זה לתיכנות (לא משהו כבד) אינטרנט וצפיה בסרטים (עדיף שיהיה יציאה של HDMI) אז ככה עדיפות למסך 14.1 כרטיס מסך לא משולב - שיהיה משהו טוב (לצורך צפיה בסרטים) זיכרון - במינימום 2 GB עם אפשרות להרחבה לפחות עד 4. מעבד טוב (בהתאם למחיר כמובן..) שהאינטרנט האלחוטי שלו (wifi) יתמוך בתקן החדש של n. שטח איחסון : 250 גיגה . אפשרות לחריגה בתקציב , מקסימום עוד 200 ש"ח. תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-