עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של סמסונג מארה"ב, דגם שאין בארץ. האם אני אוכל לקבל עליו אחריות כאן ? באותו נושא, אני יודע שיש ל HP אחריות בינ"ל, אבל במידה וסמסונג לא יספקו אחריות, אני מעוניין בHP אחר שגם הוא לא משווק בארץ. האם אני אוכל לתקן אותו בHP ישראל ? ולצורך העניין, נאמר ואין לי אחריות על אף מחשב, האם ניתן לתקן במעבדות פרטיות בארץ בתשלום ?

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. 1. 3000 שח א. לנצל את כל התקציב ב. חריגה עד 350 שח 2. משחקים תכני HD ב. מיועד לגיימינג משחקים חדשים כגון יריות וכדומה לא GTA ג. המחשב יחובר או למסך 40 אינץ או 43 של פנסוניק. ד.בינוניות עד גבוהות 3. אין צורך בציוד הקפי 5. שקט(8) 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. לא צריך מערכת הפעלה. 8. עדיפות איזור השרון כגון רעננה כפר סבא הוד השרון רק ברשתות מחשבים כגון KSP IVORY R.M.S 9. חודש הבא גג חודשיים. 10. העדפה לשימוש במארז fractal design define nano s 11.אין צורך לשמור על אופק שידרוג עתידי.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by benayoun,

המחשב מחול והוא בן כ 5 לאחרונה נתקלתי בבעהי שהמסך שלו חשוך זה התחיל בכך שפעם בתקופה הוא היה נחשך ומדי פעם חוזר לעצמו היום כשמדליקים אותו אחרי כ 3 שניו תשרואים טוב הוא נחשך אפשר עדיין לראות אבל בקושי כשמחברים למסך חיצונים הכל עובד יפה לפי מה שהבנתי יש מצב שזה בעיה של אינוורטר קניתי מאיביי ממוכר כלשהו אינוורטר שלטענתו מתאים לדגם של המחשב שלי זה האינוורטר שרכשתי http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390113383272&ssPageName=STRK:MEWNX:IT חיברתי אותו במקום הישן ויש אותה בעיה בדיוק... אז או שזה לא מתאים או שזאת לא הבעיה מה אפשר לעשות? תודה

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by Romeoo,

לאחרונה רכשתי מחשב נייד של דל כמו שכתוב בכותרת ובגלל שהמשלוח התעכב החברה שקניתי ממנה פיצתה אותי במעבד i7 במקום הi5 שעליו שילמתי. עם כמה שזה טוב ויפה בסופו של דבר קיבלתי מחשב בלי מקלדת מוארת וזה פיצ'ר שמאוד חשוב לי... לאחר קצת בדיקות ברשת הבנתי שניתן להחליף מקלדת למוארת אבל צריך להחליף גם את כל הפלסטיקה שמסביב... שאלתי היא כזאת, אם מישהו מכאן מכיר איזה חברה שמתעסקת בדברים כאלה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by Singularity,

היי, אני מעונין לקנות 15XSP מחול, יש צפי מתי יגיעו המעבדים החדשים? יש מה לחכות להם? את הדגם 13 כבר מוכרים עם מעבד דור 8 במידה ואני קונה עם מסך FHD ומחבר אותו למסך 4K יהיה אותו אפקט במידה ויקנה עם מסך 4K אני צודק? תודה!

6. שלום HWzone, ברצוני לקנות מחשב חדש שמטרתו תהיה בעיקר משחקים כבדים, ללא חשיבה על OC בעתיד. כשהתקציב הוא 6500 ש"ח - כולל מסך וללא ציוד הקפי. מספר הערות: 1. אתחיל במסך, חשוב לי לדעת שהבחירה שלי - ASUS LCD 22´ MW221C תואמת לשימושים שלי במחשב והרי הוא בעיקר למשחקים כבדים. 2. כמו שאפשר לראות במפרט בחרתי במערך SLI של 9600GT, ולכן בחרתי בספק כוח (שהבנתי שהוא מומלץ מאוד) של 650W, תקנו אותי אם אני טועה אך למפרט הנ"ל המינימום שאני צריך לרכוש הוא 600W ולא פחות מזה, הלא כך? מכיוון שבתחילה חשבתי ללכת לכיוון של מארז SONATA 3 עם הספק כוח 500W שבא ביחד איתו אך חששתי שזה לא יספק את זוג כרטיסי המסך שבחרתי בהם. 3. קירור למעבד, נתקלתי בהמון מפרטים בבחירה של קירור זה - רק תאשרו שזוהי הבחירה הנ…

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. לאחר 7-10 שנים של עבודה עם אותם מחשבים אבא שלי החליט להחליף את המחשבים בחנות שלו (בעיקר בגלל שאחד המחשבים מקרטע בצורה רצינית) על המפרט פחות או יותר החלטתי פנטיום 2.4 512 ראם 20-40 ג'יגה דיסק קשיח וכל השאר מובנה מכיוון שזה מחשב לעבודה בלבד. מה שכן אני צריך שהמחשבים האלו יישרדו עוד תקופה ארוכה (5-10) שנים, לכן רציתי לדעת אילו יצרנים כדי לקחת לחלקים הבאים (יעזור אם תוסיפו דגם של היצרן וכו') לוח אם כרטיס קשיח (רק SATA נכון?) ראם (שווה לקחת DDR2?) בנוסף, לאבא שלי יש שרת ראשי שמחבר ברשת את כל המחשבים, גם זמנו הגיע והוא החליט להחליף אותו הבעיה היא שהשרת הזה יושב בחדר מטר על מטר אטום כל הזמן, פועל 24/7 עפ מלא אבק בחום אימים (במיוחד בקיץ), באופן אישי אני מתפלא שהוא עוד…

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. אהלן, ברשותי מחשב נייד של Asus מהסדרה K55A. הוא הגיע לי עם סטיק אחד של 4GB Ram של Kingston, והחלטתי שאני רוצה לשדרג ל8GB. בדקתי את כל הדברים החשובים שאני מכיר (מהירויות שעון, מתחים וכו') והחלטתי לקחת את הסטיק G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz SODIMM, שהלינק אליו מצורף כאן: http://ksp.co.il/?uin=15070 צירפתי תמונה של 2 הסטיקים ע"פ cpu-z (מימין המקורי, משמאל החדש) ברגע שחיברתי את הסטיק למחשב הוא החל לעבוד לאט ונכנסתי לברר למה, גיליתי שבדרך לא ברורה הוא קורא את הכרטיס זיכרון עם מתח של 1.35v לפי cpu-z ולא כ-1.5V כפי שרשום בכל מקום.. ניסיתי לחפש בביוס אפשרויות לשינוי מתח/מהירות שעון אבל הביוס שיש לי נראה כאילו סירסו אותו ואין שם שום דבר שבכלל קשור לזיכרון, וזאת גם לאחר עי…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. אז ככה חברים אני מחשב מחשב שבעיקר ישמש אותי לסרטים ואינטרנט אולי קצת תוכנות כמו מאטלאב. הייתי רוצה שהמחשב ירגיש מהיר. שאני אהנה להשתמש בו. הייתי אותה לנסות לעשות אותו קטן יותר מהסטנדרט אם זה אפשרי(מארז קטן) אשמח לעזרה. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן אבל אפשרי לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: תכני HD. אינטרנט. ומשחקי אסטרטגיה אולי(starcraf) אבל הכי חשוב זה חווית משתמש רוצה שהמחשב יטוס ולא יתקע.) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשהו כבד כמו שרשמתי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קלים. משחק באקסבוקס בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by Chen_bz8,

אהלן. בהמשך לנושא הקודם שפתחתי, רכשתי את ה- Lenovo Ideapad u430p. חשוב לי מאוד לדעת להתנהל נכון עם הסוללה ויש לי 2 שאלות בעניין: 1. האם כשיש לי שקע חשמל נגיש לידי, עדיף להוציא את הסוללה מהמחשב ולעבוד ישירות מהחשמל? האם פעולה כזו שומרת על חיי הסוללה או גורמת לה להתבלות מהר יותר ופוגעת בה? 2. מעבר להשפעה (לטובה או לרעה) של פעולה זו על הסוללה, איך היא משפיעה על המחשב עצמו? המחשב לא מעדיף לעבוד עם סוללה מאשר עם חיבור לחשמל? תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להבהיר שאין לי מושג בגרוש במחשבים ובמפרטים, ככה שאני סומך עליכם ב-100% חשבתי לקנות מחשב ממכרז אבל כולם אמרו לי שהחלקים יהיו ג'נרי ושהמחשב יהיה גרוע, בקיצור שצריך להרכיב מחשב מחלקים לבד. אז כמה שאלות על זה: 1.האם החברה שממנה אני אקנה את החלקים אמינה? 2.החלקים כבר יהיו בתוך המארז וכל שיהיה נותר לי זה להתחיל ולהשתמש במחשב? כי אני ממש לא יודע לחבר דברים וכל זה. 3.זאת פעם ראשונה שאני באמת קונה מחשב ברמה טובה, וגם אם תיתנו לי פה מפרטים אני לא בטוח שאני אקנה כי אני מאוד מפחד שהכל יתפקשש אף פעם לא ניסיתי את זה, מישהו מכם ניסה לקנות ככה חלקים והכל עבד וטוב? אוקיי עכשיו לדרישות: התקציב הוא 3000 ש"ח מוכן לחרוג ל-3400 גג בלי מסך! המחשב הוא מחשב ביתי, אני …

• 37 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אני חושב להזמין את הנייד הזה (HP Pavilion DV3510NR) מ-eBay או -BestBuy (ארה"ב) דרך חברת Usaddress (ידועה גם ב-Ushops). העלות הסופית היא בסבבות ה-1200 דולר (כולל מחיר המוצר, המשלוח, מע"מ ומיסים...). את המפרט המלא ניתן לראות כאן. תמונות וסקירה מקיפה למחשב ניתן לראות כאן. סקירה עם וידיו ב-CNet ניתן לראות כאן. את ה-Demo של HP ניתן לראות כאן. עכשיו, כמה דברים: אחריות: אחרי התכתבות עם HP העולמית וחפירות בפורום ובמקומות אחרים, הבנתי שיש אחריות בין-לאומית שעובדת ככה: אם מוצר מסויים נרכש במדינה א (ארה"ב), ויש תמיכה (כללית) ל-HP במדינה ב (ישראל) ו\או המוצר משווק במדינה ב, אז התמיכה ניתנת ע"י HP בארץ ב. נסיתי ליצור קשר עם HP המקומית ללא הצלחה. למיטב ידעתי, בארץ יש תמיכה …

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. היי, תמיד רציתי לדעת מה הדרך הבטוחה והטובה ביותר לחבר את המטען של המטען הנייד שקניתי מחול לחשמל בארץ? האם מתאם פשוט יספיק (צד אחד עם חיבור של 110V וצד שני עם חיבור 220V...) ותגידו אם קונים מחשב נייח מחול ומביאים אותו לארץ, אז איך מחברים את הספק כח? גם ען מתאם או שיש מכשיר מיוחד לדברים האלו? אשמח לפרטים בנושא. תודה.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. שלום לכולם, היום יש לי Inspiron R13 מלפני כמה שנים (מעבד I5, שודרג ל SSD, שודרג ל- 8 גיגה) ועדיין כוחו במותניו, אבל סוללה כבר הוחלפה ושוב גמורה, והוא כבר לא נראה נייד ביחס לניידים של היום. מה גם שהייתי רוצה מחשב שאוכל לקחת לשיעורים באוניברסיטה (ניידות + זמן סוללה). יש טרנד כרגע של מפתחים לעבור למק, מהסיבה שהוא רץ על unix/linux, אז בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון הזה. אבל בינתיים הספקתי להתקין linux על המחשב שיש לי כרגע, ובינתיים זה נראה טוב, ואני מרוצה. התכנון הוא להתקין לינוקס, ולהרים מכונה וירטואלית של ווינדוס בפנים לצורך האופיס ופיתוח ב Visual Studio. כל זה אומר הרבה זיכרון, ואם אפשרי אז גם SSD מכובד. ואחרי ההקדמה הארוכה: 1. מה התקציב …

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקד, סקטצ'אפ, תכני HD, סרטי תלת מימד, ושאר דברים רגילים חיבור הרבה כוננים קשיחים, זה משמש כסוג של NAS לשאר הקליינטים בבית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. אחרי שהחלטתי למתוח את התקציב מ3000 לעוד טיפה לטובת מסך fhd מצאתי את המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/?uin=23683 איך המחשב, והאם הוא יצליח לעמוד בעריכת גרפיקה קלה/ משחקי מחשב?

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. אז ככה,אני מאוד מתלבט איזה מחשב כדאי לי לקנות,אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג רציני,לא צריך מחשב יענו הכי טוב באיזה 6000 שקל אלא מחשב בתקציב של עד 4000 שקל וההתלבטות הראשית שלי האם לקנות מחשב נייח או מחשב נייד,בבקשה תעזרו לי.....

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by tunaboy,

כמה להערתכם שווה? (במלואו או בחלקים) מעבד - AMD Athlon II X4 750K 3.4Ghz (4.0Ghz Turbo) BOX - FM2 Socket לוח אם - Gigabyte GA-F2A75M-HD2 FM2 מארז - SilverStone Redline 1 USB 3.0 ספק כח - Silverstone Strider 500W זכרון - Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כונן קשיח - WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כונן מדיה - LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כרטיס מסך - Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail תודה

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  19. Started by Yousef Alasam,

מחפש שולחן גיימניג באיזור באר שבע

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by 2Fluffy4U,

אשמח להצעה למפרט רב תכליתי בתקציב היחסית קטן הנ"ל.. 1700. התקציב לא כולל ציוד היקפי. אני חושב כרגע על משהו בסגנון מעבד חזק יחסית לתקציב, עם כרטיס מסך מובנה.. ובהמשך אולי אחבר לו 8800GT שיש לי על מחשב אחר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מפרט ראוי ב - 1500 יתקבל בשמחה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים קלים (SIMS, יחסית ישנים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי תדיר, אינטרנט, ריבוי לשוניות, אופיס. ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  21. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימושים לימודיים בעיקר, מתכנן ללמוד הנדסת תוכנה/חשמל או מדעי המחשב. לא גיימינג. קצת פוטושופ פה ושם. (לא קריטי כי זה אני יכול לעשות בשולחני) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לכל היותר 14 אינץ', לכל הפחות 12 אינץ'. לא קריטי אם המסך הוא מט או מבריק. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) ממה שהבנתי לסטודנטים עדיף FHD ומעלה, אז 1920X1080+ * דרישות מיוחדות לאמצעי ה…

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by Doom's_Day,

שלוםאני רוצה לקנות מחשב ללימודים אקדמאים בלבד (מה שיריץ וורד אקסל דפדפנים למינהם וכו' לא משחקים בכלל)הגעתי ל3 מחשבים עם מפרט זהה פרט למאיץ הגרפי 1. מאיץ גרפי של NVIDIA® GeForce® 940MX, 2GBhttp://ksp.co.il/?uin=32906&select=....580..853..1793.2. מאיץ גרפי של Intel® HD Graphics 520 http://ksp.co.il/?uin=32901&select=.268..271..214..2183..580..855..1793.3. מאיץ גרפי של AMD Radeon R5 M430 2GB http://ksp.co.il/?uin=33939&select=.268..271..214..2183..580..854..1793.אני רוצה שהמחשב ירוץ בצורה הכי טובה שאפשר מבחינת הדרישות שלי וורד וכו'..מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  23. אם אתם מכירים יש מגן מסך - שזה יריעה כזאת שאפשר לשים על גבי המסך. עכשיו על הפלאפון ועל מצלמה (על המסך) יש לי מגן כזה, האם כדאי גם לשים על המסך של המחשב הנייד שיאפשר ניקוי יותר טוב וכו', האם התקנתם יריעה על נייד? האם המסך שהוא מתחמם תהיה לו בעיה עם יריעה כזאת? ומה דעתכם גם על מגן סיליקון למקלדת? אשמח לדעת אם כדאי לרכוש דברים כאלה לנייד, כי אני מאוד אוהבת לשמור על המכשירים שלי.

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by efee123,

שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד טוב ובעל ניידות. אני לא רוצה שהניידות תבוא על חשבון הביצועים. חשבתי על הדגם הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=130 . אם תוכלו לתת חוות דעת לגבי המחשב ואולי להמליץ על מחשבים 13" אחרים. בגדול אני צריך את המחשב להתעסקות בתוכנות עריכת וידאו שונות, פוטושופ, משחקים, ולימודים תודה מראש על העזרה!

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by daniesto,

יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב ואני מפרסם כאן בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. football manager 2015 וגם Combat arms EA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיהיה נורמלי לפחות 3. האם יש צורך בצ…

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.