עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Erezxz,

שלום לכולם רציתי לקבל חוות דעת על המחשב Lenovo Flex 2 15 (יש מספר דגמים , אני מדבר ספציפית על הלינק למטה) http://ksp.co.il/?store=beitshemesh&uin=23579. לא כל כך מצאתי ביקורות על הדגם הספציפי הזה , ואם מצאתי ראיתי שהSPECIFICATIONS שונים ממה שרשום בKSP לדוגמא. בגדול אני רוצה לדעת איך המחשב , אם יש תלונות עליו וכו'.. המון תודה ארז

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by elif744,

מישהו יכול להרכיב לי מחשב טוב בין 13 ל-14 אלף שקל .... בבקשה

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  3. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של סמסונג מארה"ב, דגם שאין בארץ. האם אני אוכל לקבל עליו אחריות כאן ? באותו נושא, אני יודע שיש ל HP אחריות בינ"ל, אבל במידה וסמסונג לא יספקו אחריות, אני מעוניין בHP אחר שגם הוא לא משווק בארץ. האם אני אוכל לתקן אותו בHP ישראל ? ולצורך העניין, נאמר ואין לי אחריות על אף מחשב, האם ניתן לתקן במעבדות פרטיות בארץ בתשלום ?

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  4. היי רציתי בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב כאשר כאשר הוא מיועד לגיימינג בעיקר וקצת עריכת ווידאו בתוכנת ה Avid תודה לכל מי שירצה ויוכל לעזור.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000-7500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל לנצל!! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים עריכת ווידאו ופוטושופ (לא יותר מדיי) תכניי HD ו3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) מזדמן עד תדיר בתכונות ה Avid and Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT4-AC4-Crysis3-GtaV- COD Ghost…

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by 2Fluffy4U,

אשמח להצעה למפרט רב תכליתי בתקציב היחסית קטן הנ"ל.. 1700. התקציב לא כולל ציוד היקפי. אני חושב כרגע על משהו בסגנון מעבד חזק יחסית לתקציב, עם כרטיס מסך מובנה.. ובהמשך אולי אחבר לו 8800GT שיש לי על מחשב אחר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מפרט ראוי ב - 1500 יתקבל בשמחה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים קלים (SIMS, יחסית ישנים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי תדיר, אינטרנט, ריבוי לשוניות, אופיס. ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  6. שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להבהיר שאין לי מושג בגרוש במחשבים ובמפרטים, ככה שאני סומך עליכם ב-100% חשבתי לקנות מחשב ממכרז אבל כולם אמרו לי שהחלקים יהיו ג'נרי ושהמחשב יהיה גרוע, בקיצור שצריך להרכיב מחשב מחלקים לבד. אז כמה שאלות על זה: 1.האם החברה שממנה אני אקנה את החלקים אמינה? 2.החלקים כבר יהיו בתוך המארז וכל שיהיה נותר לי זה להתחיל ולהשתמש במחשב? כי אני ממש לא יודע לחבר דברים וכל זה. 3.זאת פעם ראשונה שאני באמת קונה מחשב ברמה טובה, וגם אם תיתנו לי פה מפרטים אני לא בטוח שאני אקנה כי אני מאוד מפחד שהכל יתפקשש אף פעם לא ניסיתי את זה, מישהו מכם ניסה לקנות ככה חלקים והכל עבד וטוב? אוקיי עכשיו לדרישות: התקציב הוא 3000 ש"ח מוכן לחרוג ל-3400 גג בלי מסך! המחשב הוא מחשב ביתי, אני …

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  7. דרישות: זיכרון פנימי 8gb הארד דיסק ssd 128gb העדפות: מסך 13.3 עד 15.6 משקל 2 קילו ומטה תקציב: עד 2000 שקל (העדפה לכמה שפחות) הערות: אין צורך במערכת הפעלה (אתקין לבד) אשמח אם תוכלו להרכיב לי מחשב שיתאים עבורי... ממש אשמח אם תצליחו להוריד את המחיר מ-2000 לכמה שיותר נמוך תודה רבה

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  8. חבר ביקש מפרט עם הדרישות הבאות למשחק WOW על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוצית FHD: אין לי מושג לגבי דיסקים של SSD אז לא הוספתי. בניתי את זה: Intel Core i5 650 Socket 1156 3.2Ghz Tray, יחידות 1 ₪848 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1631 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪216 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 Gigabyte GA-P55A-UD3R P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪796 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1592 A-Data 4GB Kit DDR3 1600Mhz Gaming series CL9 Core I5 I3, יחידות 1 ₪527 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=654 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪288 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 GainWard GeForce …

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by dorfmagician,

אהלן, המטרה העיקרית של המחשב: עיצוב גרפי מטרה משנית: הורדות (והרבה!) מחשב מספיק חזק להריץ את ויסטה מארז: חייב מארז עמיד, חזק (עדיף מתוצרת IBM) מאוורר היטב מעבד: באמת צריך המלצה טובה כאן, שמעתי שמעבדים של AMD מתמודדים עם Intel מאוד טוב בזמן האחרון... דיסק קשיח: מינימום 160GB SATA2 צורב DVDRW כרטיס מסך: מספיק חזק לעבודות עם פוטושופ, פלאש, פריהנד ו-MAYA וכמובן, תומך בהתקן העתידי DirectX 10 (חייב DVI!!) זיכרון: מינימום 1024MB (עדיף DUAL CHANNEL) מערכת צריכה לכלול מסך (מינימום "17) מחברה עם שם טוב מקלדת, עכבר אין צורך בכרטיס קול איכותי... לוח אם: תומך בשדרוגים עתידיים של כרטיסי מסך, מעבד וכו' מערכת הפעלה Windows XP Pro thx a bunch

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. כמה שווה מחשב מבוסס מעבד I5 750, לוח של גיגהבייט, לא ידוע איזה דגם, כנראה מבוסס P55, נפח זיכרון 4 GB, דיסק קשיח 500 ג"ב, מסך LCD 22 של סמסונג או LG (לא זוכר), כרטיס מסך HD6450 2GB?

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  11. Started by psybrain,

מעוניין לקנות מחשב נייד 17" ויש שניים שאני מתלבט ביניהם אשמח לחוות דעת https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=14410,13599 מחיר סופי של הטושיבה הוא 4545 ש"ח השאלה האם שווה להשקיע יותר 300 שקל על הטושיבה ?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  12. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 4000 ש"ח במקרה הצורך אפשר לחרוג ב - 1000 ש"ח. מטרות המחשב: אני סטודנטית למדעי המחשב. ומשתמשת במחשב בעיקר להכנת שיעורי בית. גלישה באינטרנט לצורך הכנת עבודות במסגרת הלימודים. תכנות ב - visual studio. ומעט סרטים. אני רוצה מחשב שיעבוד מהר, חזק ולא יתחמם יותר מדי. גודל מסך: 15.6 משקל: עדיף כמה שיותר קל זמן סוללה: עדיף כמה שיותר ארוך. אין צורך ב-SSD.(הבנתי שזה לא יעיל לשימושים שלי ולא שווה בשלב זה להשקיע בכך- אשמח לקבל דעות בנושא) זיכרון: 500G , 4G מעבד: i5 יש צורך ב - כונן DVD מסך מט. עדיף שבתקציב יכנס רשיון למערכת הפעלה אך לא הכרחי. לגבי דברים נוספים שצריך במחשב - אני לא ממש מבינה בזה אני מעדיפה מחשב של חברת…

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  13. מעניין אותי לדעת , אם אני אפתור עם היצרן את הבעיה שיש לי עם המחשב הייתי רוצה להשתדרג למחשב ASUS N550JK עם המסך מגע

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התשלום יוצא מהעסק, אז 4,500 לפני מע"מ (מחיר אילת). קיימת חריגה קלה בתקציב במידה וקריטי לשדרג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? קודם כל שימוש משרדי בתוכנות אופיס והמון חלונות של כרום. כנראה אעשה בו שימושים נוספים ואלמד עריכת גרפית / תכנות בקטנה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…

15. נייח ב5K לעריכת וידאו (Topaz AI, Vegas, Davinci), למידת מכונה מקומית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו (Topaz AI, Vegas, Davinci), למידת מכונה מקומית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. אבל רוצה לציין שמעדיף אחסון 1 או 2 טרה למערכת ההפעלה מהיר (NVME הכי מהיר היום?) ואפשרות לחבר 6 דיסקים קשיחים נוספים בנפח 16T כל אחד בתוך המארז ב RAID 5 (הדיסקים הקשיחים קיימים מוכנ…

16. Started by eyalkalde,

חג שמח חברים! אשמח לקבל המלצה למחשב המיועד לעריכת וידאו בעיקר לתוכנות אויד, פריימיר ואפטר אפקטס. אני זקוק למחשב חזק עם כרטיס מסך חזק, עדיף גם כונן SSD. התקציב הוא עד 5K, אם אפשרות קטנה לזליגה... אשמח לדעת אם יש מבצעי בלאק פריידי או סייבר מנדיי שרלוונטים... יש אפשרות להביא את המחשב מארה"ב או אמסטרדם. כמו כן לא אכפת לי לקבל המלצה למקום אמין שמרכיב מחשבים ויכול להוזיל את העלויות. תודה, איל.

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  17. אז המחשב של ההורים שלי התקלקל והם רוצים לקנות חדש. הם כרגע חושבים לקנות איזה מחשב ב-KSP ב-700 ומשהו שקל שלדעתי סתם ילך להם תוך כמה חודשים אז הם אמרו לי שאם יש לי משהו יותר טוב להציע הם ילכו על זה, ובגלל זה אני כאן. אני צריך מפרט למחשב שיהיה שקט יחסית וישמש רק לאינטרנט וקצת אופיס, שיחזיק הרבה זמן. התקציב עומד על 1000 ש"ח, אך אני מעדיף שלא להשתמש בכולו אם אפשר. ללא ציוד היקפי או OC. שהמפרט יהיה כולל הרכבת המחשב בחנות. עדיפות גבוהה למפרטים מחנויות בראשון לציון. תודה מראש למי שיעזור.

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by omriaharoni,

שלום וברכה חברים אני סטודנט ומתלבט בין שני דגמי לפטופ הראשון מחשב נייד HP Pavilion 15-cs2007nj 6RM92EA לינק: https://1pc.co.il/product-61337-HP_Pavilion_15_cs2007nj_6RM92EA.aspx השני: Asus Laptop 15 X509FA-EJ084T לינק: https://www.pc365.co.il/product-20306-Asus_Laptop_15_X509FA_EJ084T?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap בעיקרון שניהם עם אותם נתונים ובערך אותו מחיר הASUS עולה 2839 אחרי שדרוג אחריות לשלוש שנים, איסוף והחזרה מבית לקוח אך עם 256GB הHP עולה 2735 ומגיע עם 512GB ושלוש שנים אחריות איסוף והחזרה מבית לקוח שניהם עם מערכת הפעלה ווינדוס 10 מה עדיף לי? מחפש מוצ…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  19. טוב חבר'ה , נתחיל בזה שאני בכלל לא בטוח שעוד הגיע הזמן לשדרג את המחשב , יש לי מחשב דיי חזק עכשיו פשוט אני חושב שאם אני אמכור אותו בתקופה הקרובה , אני עוד יוכל לקבל עליו סכום מכובד... זה מחשב שאתם הרכבתם לי כאן , לפני שנה וחצי - שנתיים. אני אתן לכם את הנתונים המדוייקים שלו , ותגידו לי את דעתכם 1) אם כדאי לי לשדרג עכשיו או מאוחר יותר 2) כמה בערך אני יוכל לקבל עליו חשוב להגיד , אני כבר לא בן 13-14 אומנם , אבל אני עדין משחק במשחקים החדשים ביותר , ודורש לביצועים הטובים ביותר. המחשב שלי הוא : AMD 3500 64 bit 939 Gskill 512 X 2 MSI k8 neo platinium eidition GFX : ATi X850 XT PE ספק כוח Thelmaltek 500W מאז ThermalTek Soprano כונן קשיח : 160GB sata 80GB Not sata צורב D…

• 40 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by arkadur,

אני שוקל למכור מערכת ישנה המבוססת על מעבד Q6600 , סטפינג G0 (אם עדיין יש לכך משמעות) ולוח של DFI LP X48 T2R, עם 4 GB זיכרון של CORSAIR מסדרת הDOMMINATOR. בכמה אפשר לתמחר מערכת כזו?

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד חזק בארה"ב שיהיה עם אחריות בינלאומית. היום יש לי XPS L502X (מחשב טוב ושמנמן שקצת התעייף). בהתאם לדרישות הפורום: * מטרות המחשב? באופיס, גלישה אבל כנראה גם להריץ עליו דאטה בקרוב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה אבל היום ב-XPS קצת מתסכל אותי שהמסך הוא סוג של מראה. * רזולוציית המסך? פחות מבין בזה, אשמח למסך טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה קל ככל שניתן (מסתובב איתי רוב היום). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וכרטיס SD למצלמה (אני מקווה שהגדרתי את זה נכון). * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD. אני מעדיף 256GB * כונן אופטי? לא קריט…

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by yehudaeitam,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, התקציב שלי הוא עד בסביבות 3000 ש"ח +- השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט אבל אני מתעסק גם לא מעט בתכנות וקצת גרפיקה לכן חשוב לי שהוא יהיה מספיק חזק ועם כרטיס מסך טוב. אני אשמח גם לזמן סוללה ארוך אבל זה פחות דחוף. אשמח לקבל הצעות. שאלה נוספת - האם מומלץ לקנות בחו"ל כדי למצוא מחשבים יותר חזקים אבל אז לוקחים סיכון מבחינת האחריות או שלא מומלץ להסתכן? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  23. שלום לכולם! הנה הגיע גם תורי להשתדרג 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? N/A 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואוברקלוק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FC4 / BF4 / COD GHOST 2 ETC (כרטיס מסך ירכש בהמשך למטרה זו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24"/1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…

24. לפני כשנה וארבעה חודשים רכשתי במיטב כספי מתנת יום הולדת עבור אשתי (מעצבת פנים) - Asus N56JK-CN028H, שבזמנו עלה 4500 ש"ח. במהלך השנה שהמחשב היה ברשתונו לא היו איתו בעיות כלל, ביצועיו היו מעולים וגם האישה הייתה מאוד מרוצה ממנו. למרבה ההפתעה, לאחר שנה המקלדת הפסיקה לתפקד כראוי והמחשב נשלח לתיקון. את העובדה ששירות ASUS בארץ הוא מתחת לכל ביקורת אין צורך באמת להזכיר לכם וגם לא אלאה אתכם בפרטי הסאגה שנמשכת כבר למעלה מארבעה חודשים, אבל אציין רק ש-ASUS לא הצליחו לתקן את התקלה ("כנראה לא מייצרים מקלדות יותר עבור הדגם שלך") ולאחר שדרישותי לקבל מחשב חדש וזהה נענו בשלילה ("לא מייבאים אותו יותר") הגשתי בקשה להחזר כספי. בימים הקרובים אני אמור לקבל את הכסף וניצבת בפניי הדילמה בב…

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by CrashZone,

היי חברה, אני צריך את עזרתכם. הנייד של בת דוד שלי עושה בעיות. כשמדליקים אותו מופיע הודעה: Realtek PCI express fast controller series v1.17 PXE-E61: media test failure, check cable PXE-M0F: exiting PXE ROM. no bootable device - insert boot disk and press any key ההארד דיסק מזוהה בביוס. איך אני עושה ריקוברי?מה הבעיה?איך אני מסדר אותה? לפרמט?איך, אין סידי רום - זה מיני עזרתכם, דחוף. תודה!!

• 10 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.