עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! חיפשתי באתר ולא מצאתי הרבה מענה לשאלה הזו אז אני מעלה נושא חדש. * מטרות המחשב? צורכי עבודה למשרה מלאה - צריך משהו רציני ועמיד לתוכנה SolidWorks & AutoCad 2015 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 ומעלה, לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחובר לחשמל רוב הזמן, אין צורך ליותר משעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חייב אבל אשמח לראות * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, DELL, אבל פתוח להצעות * כל דרי…

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  2. שלום קבלתי מחשב מארה"ב של חברת דל.המחשב הינו מדגם ליטוויד E6510.המחשב נקנה על ידי חברה שלי שהיא גרה בארה"ב,וכעת היא הביאה לי את המחשב לארץ. היא אמרה לי שהיא שילמה 99 דולר תוספת ועשתה לי אחריות ל- 3 שנים מסוג NBD.-למישהו יש מושג מה זה אומר?- השאלה שלי היא,איך אני אמורה לממש את האחריות כעת בארץ?קבלתי את המחשב רק הדיסקים,וזה הכל.אין שם תעודת אחריות או משהו כזה.איך אני אמורה לממש את האחריות שהיא עשתה לי.האם האחריות הזאת תופסת בארץ? תודה מראש לעונים ולעוזרים סיון

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by elrondd,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ), צפיה בסרטים, עריכת קבצי טקסט גדולים באקרובט * גודל המסך? 15" עדיפות למאט (עדיפות ל17" אם נמצא דגם העונה לדרישות ובמחיר הנדרש) * רזולוציית המסך? דווקא רזולוציה לא גדולה מידי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, מחובר לחשמל רוב הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI וHDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני לא בטוח בזה לגמריי. * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק 3 שנים אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדי…

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by ziv_noah,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by lgman,

GV-R9700 PRO ATHLON XP 2200+ CMX512-3200C2 GA-7VAXP 80GB 7200RPM IDE 8MB CACHE FS-710B -- EG 365VE (350w) GAME THEATER XP LG F900B FLOPPY 1.44 MouseMan® Dual Optical MicroSoft Office Keyboard DVD X 16 X 40 aztech ams 5.1-

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by 2Fluffy4U,

אשמח להצעה למפרט רב תכליתי בתקציב היחסית קטן הנ"ל.. 1700. התקציב לא כולל ציוד היקפי. אני חושב כרגע על משהו בסגנון מעבד חזק יחסית לתקציב, עם כרטיס מסך מובנה.. ובהמשך אולי אחבר לו 8800GT שיש לי על מחשב אחר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מפרט ראוי ב - 1500 יתקבל בשמחה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים קלים (SIMS, יחסית ישנים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי תדיר, אינטרנט, ריבוי לשוניות, אופיס. ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by roylu,

מפרט לא כולל כונן קשיח .מארז.צורבים!!!! גם לא כולל מסך.

• 46 תגובות
    • 3k צפיות
  8. טוב חבר'ה , נתחיל בזה שאני בכלל לא בטוח שעוד הגיע הזמן לשדרג את המחשב , יש לי מחשב דיי חזק עכשיו פשוט אני חושב שאם אני אמכור אותו בתקופה הקרובה , אני עוד יוכל לקבל עליו סכום מכובד... זה מחשב שאתם הרכבתם לי כאן , לפני שנה וחצי - שנתיים. אני אתן לכם את הנתונים המדוייקים שלו , ותגידו לי את דעתכם 1) אם כדאי לי לשדרג עכשיו או מאוחר יותר 2) כמה בערך אני יוכל לקבל עליו חשוב להגיד , אני כבר לא בן 13-14 אומנם , אבל אני עדין משחק במשחקים החדשים ביותר , ודורש לביצועים הטובים ביותר. המחשב שלי הוא : AMD 3500 64 bit 939 Gskill 512 X 2 MSI k8 neo platinium eidition GFX : ATi X850 XT PE ספק כוח Thelmaltek 500W מאז ThermalTek Soprano כונן קשיח : 160GB sata 80GB Not sata צורב D…

• 40 תגובות
    • 3k צפיות
  9. אז ככה, יש לי 2200 ש"ח כרגע בשביל לקנות מחשב חדש זה לא מספיק בשביל הרבה אבל העניין הוא שיש לי כבר שני חלקים מצויינים שיחסכו לי עלויות האחד זה כרטיס מסך HD6850 והשני זה ספק כוח seasonic 620W ביחד הם "חסכו" לי מהמחשב החדש הרבה מאוד כסף מקניית כרטיס מסך חדש וספק כוח חדש כיוון שהם יחסית חדשים ובמצב מצויין המטרות העיקריות שלי הן גיימינג ועשיית אוברקלוקינג התקציב הוא בסביבות ה2200 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 300-500 ש"ח חשבתי כבר על כמה חלקים שחלקכם בטח יציעו לי עליהם בתקציב הזה ולכן אני יעלה אותם פה(למרות שאם יש איתם בעיה כלשהיא אז אפשר להציע לי משהו אחר אם הוא יותר טוב או בעלות/תמורה יותר טובה) הארד דיסק-WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB שהרבה מציעים אותו לתקציבים האלה ומארז כנ…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ולימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יתרון אבל לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP או IVORY.…

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  11. שלום אני צריך מפרט למחשב חדש, בלי ציוד היקפי ב6,000 ש"ח. גם מסך נדרש (לא בתקציב). המחשב צריך להיות סטנדרט ומשהו שיחזיק לשנים הקרובות, כל מה שמשתמש נורמלי צריך. 1 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך חזק (חשוב), מעבד ולוח אם נורמליים ומארז chenbro כחול .. לא צריך - עכבר, מקלדת ורמקולים. אני מבקש שגם תסבירו לי מה בערך כל דבר, כי אני די אאוט לאחרונה בשוק.. תודה.

• 52 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by speed42,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את ה HD בלפטופ לכונן SSD. מדובר במחשב מסוג HP PAVILION 15' רק כדי להיות בטוח מה הגודל של ה HD שקיים במחשבים ניידים האם הוא 2.5'? תודה.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  13. שלום לכולם, מעונין במפרט מומלץ למחשב עבור תלמיד כיתה ז' שמעוניין גם במשחקים שיעבדו כמו שצריך ברזולוציה סבירה (לא גיימר רציני אבל אוהב לשחק). צריך גם מסך. עד 4000 שח. אם השיפור יהיה משמעותי אז אפשר גם עד 4500 שח. תודה רבה! רונן

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by blof,

מעבד: amd phenom 2 X4 955 3.2 GHZ לוח אם: gigabyte ga-ma770-ud3 הארד-דיסק: samsung hd 103sj 7200rpm כרטיס מסך: AMD radeon 6950 זיכרון: 4GB DDR3 מארז: cooler master ספק: antec earthwatts EA-500D המחשב בן 3.5 שנים וכמובן שאין אחריות, יש לכם הערכה ?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by aviel-bs,

מחשב לסטודנט, לימודי כלכלה אין צורך במשהו מסיבי אבל יש צורך במשהו שיחזיק בסדר. אני יודע שיש את הלנובו E490 שמומלץ, יוצא לאחר הרחבת אחריות בגרסה ללא מערכת הפעלה- כ2700 ש"ח ראיתי את הדיל הזה: https://www.vip-laptop.co.il/Dell-Inspiron-3493-14-i5-1035G1-512GB-SSD-8GB-3Y-WIN10.html גם 512GB SSD אל מול 256 בלנובו וגם וגם 4 שנות אחריות ומעבד דור עשירי כמובן. איך העסקה הזו ביחס למחיר? (כ-2800 ש"ח). האם דיל משתלם? האם הדגם טוב? (ה5841 כבר כמעט ונגרט). או שעדיף ללכת עדיין על הE490? שאלה אחרונה-מבחינת אופק שדרוג, האם בדגם הזה של דל אפשר לשדרג את הזיכרון מעבר ל-8 ג'יגה בהמשך?

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  16. אני מחפש מחשב בסביבות ה6000 ש"ח, שיהיה חזק למשחקים. מתלבט בין טושיבה ל HP או אולי אפילו DELL. מבקש המלצה לאיזה מעבד עדיף יותר, אלה עם ה P או ה T , כי הבנתי שP יותר חזקים ומתקדמים מהT. ואיזה כרטיס מסך יהיה טוב למשחקים שיריץ ברמה גבוהה,ובמידה וקיימים חברות אחרות שאתם מכירים של מחשבים וממליצים,יהיה נחמד לדעת.

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  17. היי האם יש מחשב טוב מזה ב2800ש"ח? http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000VKdCevY6WjY1KA2Bi8iNRVM:12bbi68k5?id=3995891&pr=QJ5&N=2%2030913 מחר אני רוכש את המחשב הזה במבצע שיש באופיס דיפו (המבציע באופיס דיפו עד ה3.7 על המחשב הזה)

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by reg2006,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9264&perur=2&t=1&c=339 זהו המפרט מה דעתכם? אני סטודנט ולא צריך מחשב לגיימרים אבל, אין פה כלל כ.מסך האם קריטי...? יתרון בולט- 3 שנים אחריות, 4 GB זיכרון, מעבד I3 חסרון אין בלוטוף תנו את עמתדכם.... בתודה, עדי

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  19. מחשב + מסך 27 ומעלה 5k בייתי גיימינג כולל עריכת וידאו פשוטה תודה

20. Started by No-One,

לא קריטי מאיזה קטגוריה: מנהלים, משרדי, גיימינג. חשוב: נוחות (כמובן) וגם עמידות הבוכנה שמתחת לכסא (כידוע שזה החלק שלרוב מתקלקל בכיסאות הללו) שתהא חזקה ועמידה. היו לי כיסאות מאוד נוחים אבל נהרסו דיי מהר(לפרוטוקול: אינני אדם שמן). בבקשה להמליץ מתוך חוויה אישית ולא התרשמות נטו. תקציב עד 1000, אין עניין למקסם לתקרה. תודה לכולם.

21. אהלן אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי בן 5 שנים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות לצורך אנליזות CFD תוכנות גרפיות כגון autodesk REVIT ומשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרגע הרכיבים שנשארים במחשב הם: מסך dell 2209WA דיסק קשיח 1 TB של סמסונג. מארז cooler master RC690.…

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by תומרסיטו,

ספויילר היי, מתכנן לרכוש מערכת עבור משחקים עם כרטיס 4060. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה…

23. Started by valleyzz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 250₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו AC Unity Batman arkham knight Middle earth shadow of mordor GTA V Titan Fall Call of duty advanced warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -תלוי במסך שיכלל במפרט. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -אולטרא גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  24. תקציב : 5.5 אלף , אם צריך מוכן לחרוג עד 6 אלף ללא ציוד היקפי ללא OC המחשב מיועד לגיימינג למשחקים החדשים שיוצאים לדוגמא: Titanfall , Path of exile וכו' למסך ברזולוציה של 1920X1080 רצוי כמה שיותר שקט לא צריך לכלול מערכת הפעלה או תוכנות מיוחדות אין העדפה לחנות ספציפית מתכנן לקנות את המחשב בימים הקרובים אני לא חושב שאני צריך כונן דיסקים חדש אני פשוט אעביר מהמחשב הישן שלי (אם אתם לא חושבים שזה לא חכם בבקשה שתפו אותי) ומבקש את דעתכם על ווינדוז 8, לדעתכם כדאי לעבור אליו או להישאר עם 7? תודה מראש!!

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  25. היי, אני גרפיקאית עצמאית שעובדת עם התוכנות: אינדיזיין אילוסטרייטור ופוטושופ CS5. ראיתי את המחשב הזה (מצ"ב לינק) במחיר טוב. הוא יאפשר לי עבודה גם מחוץ לבית. http://dealhayom.buy2.co.il/m-Main/DailyDeal/Index/20be0fa1-9170-4b0c-ae6c-2c862aaaa5a0?referrer=mailchimp&details=show&utm_source=BUY2+-+DH&utm_campaign=d66d8c6826-DH_-_Buy2_DCP-all-gam%26gam_07_05_2012&utm_medium=email האם הוא חזק מספיק? האם אני צריכה לדאוג מזה שהוא מחודש? תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.