ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף להיות בטווח של 4-5 ולא לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? עריכת צילומים ועבודה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה.מחשב עבודה בעיקר פוטושופ ולייטרום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך – מסכים 24 אינץ מסך ראשי ומסך 21 לצידו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 8 6. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMAUER ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוצה שGTA V שצריך לצאת יעבוד חלק ובטרפייל 3 GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3.…
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב בתקציב עד 5500 (ובכל מקרה לא לחרוג בשום אופן מעל 6000), בלי מסך וציוד היקפי, ייתן לי: (1) ביצועים מעולים בעבודה שוטפת. אני צריך מחשב שיעבוד מהר מאוד. (2) שטח אכסון יחסית גדול אני רואה סרטים במחשב ושומר עליו מוזיקה. (3) גרפיקה וסאונד מצויינים. (4) שאת רוב המשחקים הבינוניים-כבדים אני אוכל להריץ בלי בעיות בביצועים. אומנם אני לא צריך דבר שיריץ את כל המשחקים הכי כבדים אבל גם שכן ידע להריץ בצורה טובה גם משחקים עם דרישות יחסית גבוהות. אני צריך מפרט של חנות ולא בחלקים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש מפרט בין 2000-2500 ש"ח שמיועד כמעט לכול השימושים כגון:גלישה,משחקים בינוניים(לא כבדים),צורכי לימוד,אני מוריד הרבה באימיול. וחשוב לי שהמחשב יהיה "חזק" ויגיב מהר גם כאשר כמה תוכנות פועלות במקביל. מעדיף מעבד מרובע ליבות ואם אפשר להכניס כרטיס טלויזיה לא כולל מסך תודה רבה על עזרתכם.
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מטרות: עבודה משרדית(אינטרנט, תוכנות מסרים מיידים) ולפעמים משחקים.. חשוב לי לציין שיש עדיפות לספק איכותי ולא ג'נרי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הצורך שלי בשרת הוא בעיקר לאינטגרציה ווירטואליזציה כך שאני צריך שהוא יהיה ממש חזק ועוד צורך חשוב מאד זה שהוא יפעיל לי משחקים עם גרפיקה מאד טובה ללא לאגים ועצירות,קיצר שכל משחק ירוץ חלק לא צריך ציוק הקפי ולא מסך לא מתכנן OC רעש כמובן עדיף שלא אבל לא כזה משנה תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, הבקשה שלי למפרט היא מעט ספציפית מהרגילות שעברתי עליהן עד עתה בפורום, אך למיטב הבנתי הרמה פה היא גבוהה ואני מאמין שתוכלו לעזור לי. כיום יש לי מחשב סביר מאד שמתקשה רק עם המשחקים החדשים והכבדים ביותר. אני רוצה להחליף את החלקים הבאים בלבד: לוח אם, זכרון RAM, כרטיס מסך, ומעבד. הסכום הוא עד 2000 ש"ח אם אפשרי. את כל הציוד הנלווה ומארז אני לא מוצא סיבה להחליף. יש עוד חלק שפיספסתי וקריטי להחליף? אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה,
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אבקש עזרתכם ברכישת מחשב משרדי כמו כן האם החנות יכולה להעביר את כל הנתונים הקיימים במחשב הנוכחי למחשב החדש, כך שלא צריך להגדיר מחדש את הגדרות הסורק ותוכנות אחרות שמותקנות עכשיו? תודה שמי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה בריבוי טאבים, word, ותוכנת סריקה בשם paperort ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, חריגה עד איזור ה5500. אם יש משהו שמאד שווה העלאה נוספת - אפשרי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים לא כבדים מידי - פיפ"א וצפיה בתכני 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אשמח לעזרתכם. אני מעוניין במפרט למחשב עבור ההורים שלי. עיקר השימוש: גלישה באינטרנט. מחיר מבוקש: 1200-1500 ש"ח אין צורך במסך. חשוב שהמחשב יעבוד בצורה חלקה, כרגע המחשב הנוכחי קצת מקרטע. אין לי בעיה גם לרכוש בנדל מוכן מאחת החנויות. תודה, ניצן
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין מגבלה, אבל מעונין לשמור על המינימום האפשרי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ועבודה בוורד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח חריגה עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית וועריכת וידאו קלה, פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר פרו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אלא אם באמת מגיעים למשהו שהוא מיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח. התקציב הנ"ל הוא אחרי חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבור תכנות, קימפול, הרצת תוכנות כבדות, VM ומעט משחקים בנוגע למשחקים - זה לא השימוש העיקרי של המחשב ולכן לא חייבים להפציץ בתחום הזה. כן הייתי שמח ליכולות כמה שיותר טובות כדי להריץ משחקים בצורה מיטבית. המסך שלי כיום בגודל 23". יחובר מסך נוסף בגודל 20" ואולי אף יותר בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא תודה 4. האם יש ר…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח . אפשר עם חריגה עד 2500 אם הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד - אינטרנט עם טאבים רבים, אופיס וזהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד חשוב אם זה כרוך בעלויות משמעותיות. אם מדובר בתוספת של 200 ש"ח פלוס מינוס אז אפשר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום דודה שלי ר"ח חשבון יש לה מחשב גוסס עם חלונות XP בן 100 שנה היא צריכה מחשב חדש לצורך העבודה שלה במחשב יהיה מותכן כל מיני תוכנות של רואי חשבון המחשב לא צריך להיות עם ביצועים בשמיים אבל חייב להיות יציב ואמין מבחינת החומרה והכוננים גם אשמח להמלצה למסך מחשב שטוב לקראית טקסט כנ"ל לגבי מקלדת ועכבר 1. תקציב מקסימלי : 2.5 K א. לא חייב לחסוך ב. ניתן לחרוג מהתקציב ב 0.5 K 2. שימוש משרדי א. חשבשבת ועוד כל מיני תוכנות של רועי חשבון פרנסה 4. אין צורך בכרטיס גרפי חיצוני 5. 8 יש לנסות ולהקפיד על השקט 7. הרכבת מחשב בחנות 8. אזור השרון 9…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בכוונתי לרכוש מערכת מחשב חדשה עם תקציב עד 10k ש"ח.כאמור,המחשב ישמש לעריכת סרטים ותמונות,הורדות ומשחקים לא כבדים. הייתי מבקש מפרט מבוסס אינטל כדלקמן:מעבד,לוח אם טוב שיחזיק שנתיים-שלוש ויתן אפשרות שידרוג,זיכרון איכותי עד 1G, דיסק קשיח גדול,אחד נוסף נשלף או חיצוני,כרטיס מסך ממוצע עד טוב,dvd,צורב dvd,פלופי,כרטיס טלויזיה,מודם ,מארז עם איוורור טוב,מקלדת ועכבר אלחוטיים ומסך איכותי 19".אין צורך ברמקולים. תודה מראש לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אודה מאוד לעזרתכם (מחשב נייח..)תקציב - 1000 (חריגה 200) שימוש - גלישה, הורדת מוסיקה, צפייה בסרטים ואני צפוי להתחיל עבודה בניתוח תחזיות של שווקים פיננסיים (לא יודע מה שם התוכנה ולא ראיתי אותה עוד) ציוד הקפי - אין צורך שקט לא כל כך חשוב - אבל אני רוצה ספק חסכוני בחשמל אין צורך באופק שדרוג תודה רבה (:
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
לאחותי הלך המחשב ואני צריך מפרט שלא יעלה על 1200,רק ציוד ליבה לא כולל: -ספק -מארז -דיסק קשיח הרכבתי בעצמי מפר אבל אני לא בטוח אם הוא טוב: http://tms.co.il/preview/spec/xd2ypuw4 חשוב שהמעבד וכרטיס המסך יהיו AMD . המחשב אמור להריץ ככה משחקים בסבבה קצת חדשים כזה ולא ההגדרות הגבוהות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 ש"ח, ללא חריגות. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יכול להיות שיחובר ל17 אינץ' ויכול להיות ל19. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות, מיועד לעבודה משרדית. 3.…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המחשב הישן לי ואני רוצה לשדרג אותו לקנות מארז לוח ומעבד לשים לו את הזיכורונות שיש לי תספק תהרדיסקים וכו'.. התקציב שלי הוא 1500 ש'ח הייעוד שלי הוא עריכה גרפית פוטו שופ משחקים כמו ה שכרגע מקרטע לי COD BO המחשב שלי עשה את שלו 4 שנים וזה הספיק לו למרות שהוא עובד טוב מאוד אבל הגיע הזמן לשידרוג. זה מה שיש לי כרגע Intel Pentium IV 3.0G@3.6Hz Prescott 2M 64-bit Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ Gigabyte 9600GT GV-512MB LG DVDR-WX20 THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W אני חשבתי על זה Intel Core i3 550 3.2GHZ 4MB LGA1156 BOX 630.00 ₪ 1 3 Gigabyte GA-P55-USB3 640.00 ₪ 1 3 NZX…
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב מאוד בסיסי ופשוט שהמטרה שלו זה בעיקר אינטרנט והפעלת תוכנות ומשחקים פשוטים. תמליצו לי בקשה על מפרט עד 1500 ש"ח ..לא כולל מסך וציוד היקפי. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? קונה בארהב תקציב עד 1500$ כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פרט לשימוש ביתי רגיל המחשב ישמש לתכנות כבד יחסית בMATLAB וCUDA ולעריכת תמונות בפוטושופ. מעט עריכת סרטים (לא משהו רציני) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא זקוק לציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך לכלול HDD אבל כן SSD יש ברשותי מספר HDD …
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה ביצירת מפרט למחשב משרדי וחנות טובה לקנות ממנה באיזור השרון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני יודע שהסכום קטן, אבל אפשר תמיד טוב לחסוך עוד שקל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD כו'. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הוא מיועד גם לגיימינג כמה שאפשר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, FIFA וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא צריך מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן להשיג במחיר של עד 1800 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. …
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב ב2500 שקל רק מארז שיתאים בעיקר לאינטרנט,מוזיקה,סרטים,ולמשחקים די קלים כמו קאונטר סטרייק סורס וכאלה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-