עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by idokozya8850,

שלום . שמי עידו , מבקש ממכם לרשום מפרט מחשב חדש ללא מסך החלטתי לשלב את המפרט עם החלקים הנ"ל : מעבד : Intel Core 2 Quad 6600 2.4Ghz LGA775 Processor . כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 8800GT ללא SLI . מטרות המחשב : גלישה באינטרנט , עריכת מוזיקה , עיבוד נתונים כבדים , משחקי מחשב כבדים , ולעריכת וידאו . דברים חשובים : שיהיה מתאים לoverclocking , שיהיה שקט וחזק בעל קירור חזק למעבד , והכי חשוב חשוב זה ספק חזק במיוחד שיחזיק את המחשב כמו שצריך עם הגנה גבוהה מהפסקות חשמל ומברקים . תוספות מיוחדות : כרטיס קול מקצועי לעריכת מוזיקה ולמשחקי מחשב ברמה גבוהה , כרטיס טלוויזיה בתצורת PCI ברמה טובה , כרטיס כניסות / יציאות MIDI , כרטיס רשת ייחודי לרשת ביתית / משחקים . בנוסף אני רוצה מארז ממש יפה …

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  2. הי, יש ברשותי מעבד Q6600 quad core LGA775 ואני רוצה את המלצתכם על: 1. לוח אם -- לוח טוב ואיכותי, אני תוהה איזו מהירות Bus ללכת, המעבד מתאים ל 1066mhz 2. כרטיס מסך -- גם איכותי, עם התחשבות במחיר 3. הרד דיסק -- זו נקודה רגישה. אני מודע לכך שלמרות שהלוח, מעבד וזכרון מהירים ההרד דיסק הוא המאט מחשב מס' 1. חשוב שכאן יהיה משהו שיתאים לי מבחינת המהירות. (חברה מומלצת יותר... כמה זכרון Cache? 4. זכרון -- כנראה אקח 2GB, תוהה לפי דעתכם איזה מהירות לקחת? 1066MHZ 5. מארז -- יש הרבה מאוד יקרים, אני לא מתלהב מאורות וצבעים... יש מטרה בלקנות אחד יקר יותר או שללכת על הרגילים. המחשב נחוץ למשחקים כבדים, הורדות בגיגות כל חודש (לכן מעדיף הרד דיסק מהיר), וחשוב מאוד שיהיה מקורר טוב, (היום יש לי ב…

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  3. שלום, אני צריך מפרט למחשב חדש שיהיה טוב למשחקים חדשים,כרטיס מסך חזק זכרון 1 גיג'ה לפחות וצורב DVD שיגיע ל 4000 בערך אפשר קצת יותר,אבל שיהיה עם מסך אבל הכי חשוב לי שהכרטיס מסך שלו יהיה חזק והזכרון,בקיצור שיהיה הכל טוב ולא חרטה תודה רבה נ.ב יש לי פה הצעת מחיר של חנות בירושלים תנו את דעתכם עליה מחשב של אינטל. מעבד- intel core 2 e4400 לוח אם- gigabyte chipset intel 945 זכרון- 1gb ddrll 667mhz [אפשרות לשדרוג ל2 gb במחיר של כ250 שקל כרטיס מסך- NVIDIA GEFORCE 8400 256Mg PCI EXPRESS SLOT דיסק קשיח- 320GL SATALL 1GMB CAOHE מארז- ATX FRONT USB כרטיס קול- high definition lan - g-lan dvdrw - nec 7170x18 KEYBOARD- SPL mouse- mouse סה"כ - 2,600 לא כולל מסך מה דעתכם על זה? איך הכרטיס …

• 16 תגובות
    • 840 צפיות
  4. שלום, אני מבקש מפרט מחשב ל-HD וגיימינג עד 5000 ש"ח (כולל מסך) באזור קריות. קיבלתי בעבר מפרט שהבאתם לי של TMS אבללאחר ששקלתי מחיר לעומת העובדה שאין להם סניף באזור חיפה-קריות החלטתי שאני מעדיף לא להסתכן. אם אפשר להביא לי הצעה מחנות שיש לה מעבדת שרות בקריות (אפשר גם חיפה) אודה לכם מאוד. הנה הדרישות של המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום עוד 500 שקל, אם ההבדל בביצועים יהיה כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבור תכני HD אך גם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש …

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  5. שלום, דודה של חבר שלי, אישה בת 45 רוצה מחשב לצורך אינטרנט. על המחשב לכלול הכל.... מקלדת, עכבר, רמקולים...... מסך אפשר CRT כדי לחסוך בעלויות. 17 אינטש. מבקש מפרט מחנות אחת (שיהיה פשוט לקנות) אני רוצה להדגיש שאני מבקש מחשב מרכיבים עם "שם" ומעדיף אותם על פני רכיבים יותר מהירים אך חסרי מוניטין... סך הכל מדובר במחשב שרק יגלוש באינטרנט... אין צורך בחומרה חזקה. רק חומרה יציבה. אבל שיהיה לפחות 512 מגה :-) תודה רבה!! אלון

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  6. שלום, תשובות לשאלון צריך מפרט מחשב בתקציב של 2.6K אם אפשר לחסוך ממנו מה טוב ואם תצטרך חריגה אז לא יותר ממאה שקלים גם זה בדוחק רב. המחשב מיועד לגיימינג למשחקים חדשים שיוצאים כגון: asassins creed unity, gta וכדו' הרצון הוא שהמשחקים יעבדו בהגדרות גבוהות, אולם לא מחייב שיהיו הכי גבוהות שניתן (רצוי כמה שיותר גבוה במסגרת התקציב הנתון). יש לי מסך בגודל 22 אינץ' ברזולוציה של 1050*1680 וכמו כן יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GTX 560 TI ולכן אין צורך לכלול אותם במפרט. ציוד הקפי אינו נצרך גם כן. השקט הרצוי הוא בין 4 ל-6, לא מתוכנן אוברקלוק, לא צריך שום תוכנה. צריך הרכבת מחשב בחנות (את הכ.מ אני ארכיב לבד). אני מעדיף לקנות מחב…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Demented,

1. מה התקציב המקסימאלי? : 6500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים.(חדשים וישנים) א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד רק לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Far cry , GTA V , Assassin's creed , וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V, Watch dogs -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע המסך שלי הוא 21.5 היינץ מתוכנן קניית עוד מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 עד 4000 2. מה שימושי המחשב גרפיקה ואנימציה, תוכנות adobe- אפטר, פוטושופ. וגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680-1050 שיוכל להריץ משחקים חדשים, לא חשוב הגדרות אולטרה העיקר שירוץ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 בבקשה שיהיה שקט 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ייתכן אוברקלוק קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך למערכת הפעלה. אם ההרכבה היא בחינם אז כן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 17,700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידיאו + קצת תלת מימד בתוכנות הבאות : after effects , premiere , photoshop , maya , cinema 4d א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל מה שציינתי לצורך פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך בכל הציוד היקפי מקלדת , עכבר , רמקולים אשמח להמלצות . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …

11. אהלן חברים, אני מבקש מפרט מחשב לאחיינית שלי בת 12. ללא ציוד היקפי, אלא נטו מארז. למה היא צריכה את המחשב? עבודות לביה"ס, גלישה באינטרנט ופורטנייט. תקציב? לא יודע. באמת. כתבתי לכם בשביל מה הוא מיועד. תנו לי מפרט התחלתי ונראה איך מתקדמים משם. מעדיף שהמפרט יהיה מ-TMS (המחשב האחרון שלי נרכש מהם והייתי מאוד מרוצה). אודה לעזרתכם!

12. כלומר, בעיקר שימוש בתוכנות מתמטיות (דוגמת מטלב), ואין כ"כ צורך למחשב למשחקים. עם זאת, במחשב בדרך כלל גם נעשה שימוש בצפיה בסרטים. לא מתוכנן לעשות OC... ואם אפשר אז מפרט מחנות באיזור חיפה/קריות תודה מראש

13. שלום לכם, אני מחפש מפרט למחשב בעיקר בשביל עריכת סרטים (לא משהו גרנדיוזי... משהו שאפשר לערוך בו קליפים קצרים עם התוכנה פרמייר, לא משהו מטורף [כרגע אני עורך את הקליפים האלה על מחשב יחסית ישן, בערך בן 4-5 שנים, והקליפים יוצאים מצויין.. ככה שלא צריך משהו מטורף מידי]) ובנוסף, שמשחקים חדשים יעבדו עליו טוב (שוב, לא משהו מטורף מידי.. פשוט שיעבדו חלק בלי להתקע.. גם ככה אני בקושי משחק במשחקים, אבל שתהיה האופצייה שיראו משחק נורמלי בלי להיתקע) חשוב שהוא יכלול צורב DVD סביר *לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, ורמקולים.. לגבי תקציב, אני לא ממש יודע מחירים ככה שאני לא יודע בדיוק להגיד אם אתם יכולים, תנו לי אופצייה שתהיה מספיק טובה (כמו ששמתם לב, אני מסתפק גם בפחות ממושלם) במחיר סביר (סביר=אם יש …

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5k למחשב + 1k למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב- Visual studio, שימוש תדיר ב- SQL server\Oracle database ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Skyrim, GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכוון לקנות מסך 22-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום אני מעוניין במפרט מחשב אשר ישמש למטרות עיבוד תמונה בתוכנות כגון פוטושופ ואם אפשר אז גם קצת משחקים נקודות עליהם אני מבקש לשים דגש הם בנושאי הקירור והספק , המחשב האחרון שלי הלך בדיוק מסיבות אלה לכן אני מעוניין להשקיע יותר בנושאים האלה גם במחיר של ירידה בביצועיים. אינני "גיימר" כבד ואני לא מתכנן אוברקלוק למחשב תודה רבה לכל העוזרים ירון

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by roi.vahab,

שלום לכולם , מבקש המלצה למפרט מחשב למשחקים "כבדים" כגון Call of Duty Ghosts וכו' .המפרט צריך לכלול : כרטיס מסך (nvidia ) +לוח אם +זיכרונות. כרגע יש לי את החלקים הבאים : מסך philips 239CL כרטיס מסך nvidia 295 gtx מארז ANTEC p180 ספק כוח thermaltake toughpower 750W את המסך ,מארז וספק כוח אני אשאיר (במידה ותמליצו אחרת). לא מוגבל תקציבית -אני בעד יחס עלות מול תועלות תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 2, Assassins.Creed, COD וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 U2311H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מבקש מפרט מחשב למשחקים ב-4000 לא כול מסך ולא כולל ציוד היקפי חובה מנעה מחשבים תודה

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  19. אפשר בבקשה מפרט מחשב למשחקים בסביבות ה6K כולל ציוד היקפי,עם אפשרות לחריגה קטנה? תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות מפרט מחשב הולך לשמש לסרטים ומשחקים בתקציב 1500 עד 1950 שקלים. חשוב מאוד שיהיה באיזור חיפה והקריות עדיפות www.ksp.co.il . אין צורך בציוד היקפי מעוניין במחשב עצמו בלבד. תודה רבה לכל העוזרים מראש. יום טוב ושבת שלום.

• 12 תגובות
    • 974 צפיות
  21. 1.תקציב 7000 ניתן לחריגה עד 8500 2.ייעוד משחקים, סרטים,עבודה 3.ללא ציוד היקפי 4.אין העדפת חומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת 5.מעבד בעל מכפלה פתוחה (אפשרות ל-OC בעתיד( 6.אין צורך בתוכנות 7.אין העדפה לחנות 8.מארז עם חלון 9.דיסק קשיח 3-2TB

22. התקציב שלי הוא 4000 שח בלי ציוד הקפי למטרות משחקים וגרפיקה(פוטושופ אילוסטרייטור פלש וכו) אם יש הצעות ללמפרט בחנויות באזור רחובות זה יהיה נחמד בנוסף מה דעתכם על המחשב הזה: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=532173 הוא נראה מפרט טוב ובמחיר של התקציב

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימולטור טיסה של מייקרוסופט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך דק (לא רחב) 19 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  24. שלום לכולם רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים. מבקש עזרה מה לא צריך? הארדיסק, צורב, ציוד היקפי. לא מתוכנן OC. שקט חשוב 50-50 אזור מרכז חשוב מאד - מעבד אינטל. רזולוצית מסך - 1050*1650 תודה

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  25. שלום, עבר זמן רב מאז שהתעסקתי עם מחשבים וכתוצאה מכך נותרתי לא מעודכן בעליל בעולם המחשוב. נקרתה בדרכי הזדמנות לרכוש מחשב חדש אך, כאמור, אינני בעניינים. אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט לצורך משחקים, המוגבל בתקציב של עד 3,000 ש"ח. אין צורך במסך, או כל חומרה היקפית. בנוסף, אשמח להסבר או המלצה על איזה מעבד לבסס את המחשב? אינטל? AMD? האם GeForce GTX460 הוא הכרטיס הטוב ביותר ביחס של עלות-תועלת למחירו? אם זהו הכרטיס העדיף, אז אבקש לצרפו לרשימה בתצורה החזקה שלו: 1GB עם 256bit, אם אינני טועה. כמו כן, הבנתי שכדאי להקדיש תשומת-לב מיוחדת לספק הכח... את העבודה, חברים, אשאיר למבינים שבכם. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.