עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MS-D,

שלום, אני מחפש מחשב נייד, לצורכי וורד, סרטים - חשוב שיהיה בו חיבור Wireless. אין עדיפות לחברה, קל ככל האפשר וכך גם זול. תודה מראש.

2. Started by kicker,

שלום! אני רוצה מחשב חדש בתקציב של 4500 ש''ח , המחשב מיועד למשחקים ועריכת וידאו נטו. חשבתי על שני המפרטים הבאים אחד AMD והשני INTEL. אני צריך הכל כולל מסך חוץ מעכבר מקלדת צורב ורמקולים. אני רואה שעשיתי טעות בזיכרון של הINTEL. [1]איזה מהם עדיף? [2]אם יש הצעות לעוד מפרטים אנא פרסמו כאן. [3]ייתכן וטעיתי בספק שיש במארז וזה יצור לאי התאמה אנא בידקו את זה. [4]דבר נוסף למה כולם ממליצים על DDR2 אבל 667 ולא 800? [5]כמה יש GHZ לכל מעבד? כמה לINTEL וכמה לAMD? [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, לאחר עיון מעמיק בפורום הגעתי למסקנה שכדאי להשקיע טיפה יותר כסף ולקבל משהו הרבה יותר איכותי ואני שוקל לקנות את ה- Dell Vostro 1510 האם יש משהו מקביל בתקציב כזה שכדאי לשקול ? תודה מראש, ליאור.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 950 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ¤ 1 TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR 440 ¤ 2 MAXTOR 160GB 7200RPM SATA 8MB 620 ¤ 1 SAPPHIRE 9250 128MB 64 BIT TV/DVI AGP 260 ¤ 1 TOSHIBA DVD BLACK 160 ¤ 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 290 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK 370 ¤ 1 Logitech® Cordless Desktop® EX 100 280 ¤ 1 Leadtek Winfast TV2000XP 230 ¤ 1 LOGITECH R-20 265 ¤ 1 סה"כ: ¤ 5000 המחשב נועד לשימוש ביתי הורדות, סרטים ומשמש כטלויזיה. אשמח לדעות והצעות במיוחד על הזכרון , כרטיס מסך מארז

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by Electrolite,

ברצוני לרכוש מחשב חדש והתקציב שלי עומד על מקסימום של 7000 ש''ח, המחשב מיועד בעיקר למשחקים והתקציב הגבוה הוא בשביל שהמחשב יהיה בעל-ערך גם לטווח הארוך יחסית, כלומר יש צורך גם בבסיס טוב לשדרוגים בעתיד. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שנה טובה לכולם. לרגל השנה החדשה והעובדה שהסטודיו שלי לעיצוב גראפי תופס תאוצה החלטתי לצפר את עצמי במחשב חדש (תחת התירוץ של התיעלות). עד היום לצערי רכשתי חלקים לא בצורה חכמה והפעם החלטתי להתיעץ עם המומחים. אני זקוק למפרט המתאים לעבודה גרפית עם תוכנות כדוגמת פוטושופ ואילוסטריטור. אני לא עושה עריכת וידאו. אני חוטא מידי פעם במשחקים ומשחק את כל החדשים והכבדים. לא בהכרח בהגדרות הכי כבדות, למרות שקניתי מסך חדש... חשבתי לקנות מארז חדש, ספק כוח, לוח אם, מעבד וזכרונות מתאימים. אני עובד היום על פנטיום 4 3G. כיום במחשב שלי יש לי 3 דיסקים קשיחים ( שניים של 500 ואחד של 640). כרטיס מסך של nvidia 9600 512M כרטיס קול creativelive 7.1 מסך סמסונג 23" FULL HD. צורב DVD X20 כעקרון יש לי ספק …

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  7. שלום לכולם, מבקש את עזרתכם המקצועית בהרכבת מחשב חזק לעריכת גרפיקה. מדובר בעבודה מסיבית ב PHOTOSHOP ןבעריכת קבצי תמונות. הלכתי לאיבוד קצת במגוון המעבדים וכרטיסי המסך החדשים, אשמח לעזרה. אין לי התנגדות לAMD או אינטל עד היום הייתי חובב של AMD אבל הבנתי כי חל שינוי משמעותי בתחום... תודה מראש ושנה טובה !

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by sft,

יש לי Lenovo 3000 N100 שנכבה היום, הוא היה בלי סוללה ומחובר ישירות לחשמל ברגע שאני מחבר את הסוללה ואני מנסה להדליק אותו אני מקבל הבהוב של הסמל של הבטרייה של המחשב בכתום (סוללה ריקה או חלשה מאוד) והמחשב לא נדלק, ברגע שאני מוציא את הסוללה ומנסה להדליק את המחשב שום דבר לא קורה מישהו יכול להסביר לי מה קרה ודרכים שאפשר לטפל בזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by לוזון,

שלום,רציתי לדעת אם אני יכול להחליף מקלדת במחשב נייד בDell xps 15 אני רוצה שיהיה לי מקלדת עם תאורה אחורית

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  10. Started by yalkobi,

צריך לקנות לילד מחשב נייד ללמודים בטכניון מתלבט בין כמה סדרות של מחשבים חשוב שיהיה ניתן להגדיל את הזיכרון ראם ל 16 בעתיד. מערכת הפעלה לא חייב אני יכול להתקין לבד. צריך סוללה שתהיה טובה לכמה שעות שלמחשב תהיה USB Type-C שתאפשר לחבר התקנים לנובו אני לא בטוח שבדגמים שם יש וחלק אני לא בטוח שניתן להרחיב זיכרון. תקציב עד 3000 שקל אפשר קצת לחרוג אבל ניתן גם בפחות אם אין איזה שיפור משמעותי https://ksp.co.il/?uin=48762&select=.268..271..214..3765..2185..2183..347..442..432. https://ksp.co.il/?uin=56183&select=.268..271..214..3765..2185..2183..347..442..432. https://ksp.co.il/?uin=56179&select=.268..271..214..3765..2185..2183..347..…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מבקש חוות דעת ,גם אני כקודמי מבקש לקנות בסקיי פיי ואו ב-למייר בהרצליה ששם אגיע ל20K ש"ח תודה בעד שיתוף הפעולה. מעבד Intel Core 2 Extreme Quad QX6700 Box ¤5132 http://skypc.co.il/product.asp?pid=QX6700 לוח אם ASUS Striker Extreme ¤1731 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31093 כונן קשיח Western Digital WD5000YS 500GB ¤724 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000YS זיכרון G.Skill DDR3 2048MB (1024MBx2) 1333Mhz CL8 ¤2500 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL8D-2GBHK כרטיס גרפי XFX nVidia GeForce 8800GTX 768MB PCIe ¤3043 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PV-T80F-SHF9 מארז ללא ספק Thermaltake Kandalf Aluminum ¤1059 http://skypc.co.il/product.asp?p…

• 44 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. עדיף מחשב שקט כי הוא יושב בחדר די קטן. כמעט הכל רשום בכותרת אבל לא הצלחתי לדחוס שם הכל גג 4500 שקל לא צריך דיסק קשיח עם יותר מ-320 מארז הגון לאוברקלוק קטן בעתיד בשביל לחסוך בשדרוג מעבד =) ושיהיה מסך 19 רחב ולהשאיר מקום לשדרוג עתידי... כמובן לעוד שלוש ארבע שנים מהיום תודה רבה לעונים ועדיף כמה שיותר מהר ;D

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  13. שלום רב, אני מתחיל בעוד כשלושה חודשים לימודי הנדסת תוכנה באוניברסיטה הפתוחה. כיום יש לי מחשב נייח בעל: מעבד I5-6500 8GB ראם SSD 500 GB GTX 1060 6GB. ומעניין אותי לדעת האם אני חייב להחזיק מחשב נייד בשיעורים(או האם זה יתרום בצורה כלשהי). אני שואל עכשיו משום שבקרוב אימי טסה לחול ואני אוכל לבקש ממנה להביא לי בחזור במידת הצורך.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by med,

אנא עזרתכם במציאת מפרט עבור מחשב שישרת נאמנה - "סובארו". דרושים ביצועים בסיסיים בלבד, אבל חומרה מוכחת ואמינה. מגבלת התקציב כוללת מע' הפעלה כך שנשאר כ 1400 לחומרה עצמה, מקווה שזה מספיק למערכת סבירה. תודה על מידע הרב בפורום הוא בהחלט מסייע רבות בנבכי עולם הרכיבים האינסופי... 1. מה התקציב המקסימלי? 1800, האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב אופיס, גלישה באינטרנט, סרטים ב HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש שימוש יום יומי של אדם מבוגר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרז…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by MaoRC,

+ Microsoft IntelliMouse Explorer מזיגזאז (150 שקל) +Microsoft - Multimedia Keyboard מזיגזאג (90 שקל) ובמקום המארז שבמפרט אני לוקח GyroTech Midi Atx BOND II USB H7650 500Watt מפנדה (190 שקל) הכל יוצא: 5120 שקל.. איך המפרט?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום רב! אני מחפש לקנות מחשב של דל או לנובו מעבד 5 סדרה 8 מסך 15" בעיקר לאינטרנט וסרטים אם יש למישהו המלצה לחנות זולה או מפרט מתאים אשמח מאד! תודה רבה.

17. Started by DarkStorm,

מעבד: Intel Pentium D 830 3Ghz 64BIT 1MBx2 **Dual Core** לוח אם: GA-8I955X Royal זיכרון: 512*2 DDR2 של KINGSTON דיסק קשיח: Western Digital 7200RPM 200GB/8MB Cache SATA II - 300 כרטיס מסך: GeForce FX6200 256MB DDR אני יודע שלא השקעתי בכרטיס מסך אבל חפיף =[ מה דעתכם על המפרט? בסדר? סביר? היה עדיף לקחת משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  18. אז הנה שני המחשבים בפינה הימנית - ה N5110 של דל http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=n5110i52410m&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he בפינה השמאלית הפביליון 3310 של HP http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=6977 אלה שני המחשבים הסופיים. רציתי לקבל ממכם חוות דעת סופית שתעזור לי להחליט.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by yochze,

שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד בסביבות ה-5000 ש"ח. המחשב מיועד לפוטושופ (לא משהו מיוחד מדי), מסמכים, אינטרנט, סרטים וכד' מסך 14.1" עדיף.. אם אפשר להמליץ גם על מחשבי PC וגם על MAC לגבי המק, למרות שככל הנראה תהיה חריגה מהתקציב, אשמח לשמוע ביקורות על המערכת ולמה היא עדיפה? או ההפך..

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  20. Started by ההוגה,

* מטרות המחשב? אך ורק גלישה באינטרנט (כולל צפיה בסרטוני יוטיוב וכיוצ"ב) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? – 15.6, לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם( לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא חשוב * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח (HDD, SSD) או שילוב? (דורש (mSata ? לא חשוב * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר רצוי שכן, מעדיף windows 7 ולא 8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם …

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  21. *המפרט הוא בעיקר לגיימינג *אני לא רוצה לעשות OC או CF *כן אני יודע שעדיף לקחת I5 2500 אבל אני בכל זאת רוצה I7 2600 *כן אני ידוע שאפשר לקנות HD 6950 ולפתוח אותו ואני לא רוצה לעשות את זה *אני קונה רק ב KSP אז בבקשה אל תביאו לי הצעות מחנויות אחרות מעבד: Core i7 2600 3.4Ghz לוח אם: Gigabyte Z68MA-D2H-B3 זכרון: 1x4GB G.Skill RipJaw Edition 1x4GB G.Skill RipJaw Edition כרטיס מסך: HD 6970 2GB דיסק קשיח: WD Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX צורב: DVD±RW GH22NP x22 Black IDE (Oem) קירור למעבד: Scythe Mugen II Rev.b 5 מארז: Collermaster CM 690 II Plus Black ATX Case ספק כוח: 750W

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by Agol,

היי, אני מתחיל לימודי מדעי המחשב, זקוק למחשב נייד חזק מאוד, קל, וזמן סוללה ארוך. מצ"ב למטה ציפיות למחשב. אני חוזר שחשוב לי מאוד זמן סוללה ארוך, ולכן אני רוצה מחשב עם מעבד אינטל מדור 4 (Haswell), הבנתי שאין עוד הרבה מחשבים כאלה ולכן אשמח אם תגידו לי האם כדאי לקנות עכשיו מתוך המבחר המצומצם של הניידים או לחכות שעוד חברות יצאו עם מחשבים עם המעבדים האלה. ואם כדאי לחכות, אז יש צפי מתי מחשבים כאלה ישוחררו לעולם ומתי הם יגיעו לארץ? תודה! * תקציב? סביבות 6,000 . * מטרות המחשב? תיכנות, VMware, סרטים, פוטושופ, מולטי-טאסקינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 - 4.5, מעדיף מאט אבל מוכן להתפשר על מבריק. * רזולוציית…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  23. שלום אני צריך מחשב שיוכל להריץ גם משחקים. התקציב שלי הוא 2500-3000 ש"ח.. אני צריך מעבד, לוח אם, זיכרון פנימי, HDD, כרטיס מסך, מארז וספק. אין לי בהכרח צורך להשקיע במחשב הכי חזק שיש ואני גם לא רוצה לשים יותר מידי דגש\להוציא את רוב הכסף על כרטיס מסך. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי 3000 ש"ח - לא כולל מע"מ (אילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג מעט. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח + - 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ברזולוציה בינונית/ עריכה גרפית קלה / שימושים כלליים (WEB , OFFICE ...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - PHOTOSHOP ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: זו לא המהות של המחשב, אולי מידי פעם... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי 2 מסכים 17 רגילים לא רחבים, כנראה ובהמשך ארכוש מסך אחד גדול יותר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. יש כזה מבצע שדרוג של מייקרוסופש של אנשים שקנו מחשבים בין תאריכים מסויימים והם זכאים לקבל את WIN7 בעלות המשלוח בלבד שהיא 50$ עכשיו ההזמנה נעשית דרך איזה חברה לא מקומית וצריך לתת להם גם את הכתובת באנגלית. יש לי חששות בנושא שההזמנה לא תגיע או שלא ייקראו נכון את הכתובת כפי שאני כותב אותה (כי זה בסה"כ שם שאפשר לכתוב אותו בכמה אופנים), מישהוא כבר שילם לשדרוג הזה ויכול להגיד לי משהוא חיובי או מרגיע בעניין, כי חבל לי שייעלם לי הכסף או משהוא בסגנון. תודה רן

• 0 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.