עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב בלבד, לא צריך לכלול: מסך, ציוד היקפי, דיסק קשיח, צורב ומערכת הפעלה. ממש לא חייבים לנצל את כל התקציב. הבנתי שהפתרונות המוכללים של AMD עדיפים, מכיוון שכרטיס המסך המובנה חזק יותר. אם זה אכן כך - אז עדיף AMD. מארז עם פח עבה ושקט ככל האפשר. תודה

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  2. אהלן, אשמח לקבל מפרט לשימוש משרדי ופוטושופ בתקציב של כ-2000 ש"ח, לא כולל ציוד היקפי (שאותו כבר בחרתי אז אין צורך להמלצות מהבחינה הזו). עדיף שיהיה 8 ג'יגה ראם. לא יבוצע אוברקלוק לאף חלק במחשב. תודה, יהונתן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.6 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (מעדיף לחרוג כמה שפחות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, מוזיקה באיכות גבוהה (שני רמקולים בלבד) , תכני HD, פוטושופ ואולי מעט עריכת ווידאו ברמה נמוכה (בלי התעסקות באפקטים גרפיים וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5, מוכן לחסוך בפרמטר הזה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  4. חשוב שכרטיס מסך יהיה מסוגל להריץ משחקים בלי תקיעות ( חשבתי על 1gb זכרון כ.מסך , DDR5) מעבד I5 , הארד דיסק של 1TB , זכרון 4GB. תרוץ עליו מערכת הפעלה win7 64 bit. thx

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  5. במשרד יש מחשב ראשי שמשמש כשרת. זה לא שרת ייעודי וגם לא צריך להיות כזה. הוא משמש כשרת שאליו מחוברים ברשת 7 מחשבים שכל אחד מהם משמש כתחנת עבודה. תקציב - כמה שיותר נמוך. מטרות - השרת לא ישמש כמחשב רגיל אלא יהיו תוכנות שיושבות והוא ישתף אותן ברשת. ציוד היקפי - לא. יש שם את המסך הכי פשוט רק בשביל לדליק/לכבות ולעשות גיבויים. צרכים מיוחדים - המחשב יעבוד 24 שעות ללא הפסקה. תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  6. Started by Sh0n,

שלום, אשמח לעזרה ממכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4K מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש המחשב יהיה נטו למשחקים קלים ותוכנות, המחשב יריץ עם מסך Full HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימניג מקסימום CS:GO ופיפא עם בקרים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב :פיפא PES -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אהלן, מבקש מפרט מחשב מ-newegg. תקציב 1250$ ללא מסך, ציוד היקפי או מ.הפעלה. לא מתוכנן OC. שימושים עיקריים: הקלטות סאונד (קיים כבר כרטיס קול מקצועי) וגיימינג ב-FullHD. דרישות מלוח אם: USB3. דרישות שקט: 8 מתוך 10. לא חייב להיות חרישי, אבל שלא ירעיש יותר מדי. תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. המחשב בשביל אח שלי, בעיקרון הוא מתכוון להשתמש במחשב למשחקי telnet (MUD, אבל אני חושב שיהיה לו יציאות מדי פעם עם NeverWinterNights ודומיו. בעיקרון אלו היסודות של המפרט: Athlon 2400 (גמיש - אבל אל תורידו לו את המהירות יותר מדי כדי שלא ירגיש נחות D:) nForce 2 Mobo (כלשהו) 512 DDR (אפשרי שני סטקים/סטיק אחד - לשיקול דעתכם [אם אין כסף אז אפשר להוריד ל-312...]) WD\Maxtor 7200 80 GB HDD (אם יש תקציב אז לשדרג ל-120) צורב כלשהו - ממש לא משנה המהירות - לא LG כנ"ל לגבי כונן DVD מארז כלשהו - לא ממש משנה איזה, שלא יראה גרוע, לא יקר. [בטווח מחירים הנ"ל - אתם חושבים שניתן להוסיף FanBus? - משהו זול, אבל עם עיצוב יפה.] O/C לא מתוכנן. בתודה, --אבינועם. נ.ב.אם יש משהו לא בסדר לדעתכם בהודעה …

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by yanivganor,

שלום, כבר ביקשתי בעבר עזרה לגבי סוג המעבד שאני צריך לעבודה עם חישובים כבדים. (במיוחד עזר לי MCFLY ) מאז אני יודע שאני מעוניין במעבד של AMD (אחרי קיבעון אינטל) אני מתכנן לקנות מחשב עוד חודשיים, ואני מבקש המלצות למפרט הכולל מעבד AMD 4000 , לוח אם (AGP מספיק טוב כי זה לא מחשב למשחקים) וזכרונות DDR (אני לא הולך לשעות אוברקלוק כל כך מהר ) מאד אשמח לעזרתם !

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Sheffer24,

שלום לכולם, אודה לעזרה בבניית מחשב חדש, נא להתחשב בתקציב דל שעומד ברשותי 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - black ops2, crysis2, shogun2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מסך 24, רזולוציה 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניו…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  11. שלום רב! מבקש המלצה למפרט מחשב לסטודנט בסכום של עד 3300 כולל מסך 19ומעלה שיהיה טוב לקריאת טקסטים בעיקר. ומבוסס core2due. שימושי המחשב: אינטרנט בעיקר, אופיס, סרטים, מוזיקה ואימיול תודה רבה לכולם!

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך. אבל להישאר ברמת המשתלם. (כדוגמת עלות פר ג'יגה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה, הורדות, HD, מעט פיתוח ובעתיד משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מעט - GTA5. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בינתיים מתוכנן רק GTA 5. אבל מאיץ גרפי ירכש לאחר ש GTA 5 יצא ויהיו ביקורות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - רזולוצ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Yoni Rotman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 (חריגה 500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 95% 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן , רצוי 256 / 500 (לא יותר) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כלכך משנה (עדיף שקט) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כרגע לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצ…

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים ועובדה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג קל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אסטרטגיה פיפא ,act of aggerssion -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוני 3. האם יש צורך בציו…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by אילן המקור,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אם זה אפשרי-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב וכדומה)? צפיה בסרטי HD,משחקים ברמה בינונית,וביצוע מס' פעולות במקביל לדוגמא:פתיחת 5 אתרי אינטרנט במקביל+הורדת סרט+צריבת סרט בDVD +שימוש ב2 מסכי מחשב לצפיה במקביל ב 2 אתרים שונים(המחשב הנוכחי שלי פשוט נחנק) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש -לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך LED 24 אינש LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים בינונים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  16. מבקש עזרה למפרט מחשב ב6000 +/- + מבוסס I7 לצרכי משחקים וסרטים כבדים ואינטרנט. ושאני יוכל לעבוד במחשב עם כמה פעולות בו זמנית ושהמחשב יעבוד חלק ללא ציוד היקפי נוסף. אפשרות לOC בינני - גבוה בעתיד, שיהיה שקט במידת האפשר. ובמחשבה לעתיד שעם שדרוג קל וOC בעוד שלוש שנים המחשב עדיין יענה על הצרכים המצויינים למעלה המחשב יהיה מחובר למסך 19" ולמסך 32" לצורך סרטים בעיקר (ול22" בעתיד הלא רחוק).

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מבקש עזרה למפרט מחשב ב6500 +/- + מסך 22" לצרכי משחקים סרטים ואינטרנט. ללא ציוד היקפי נוסף. אפשרות לOC בינני - גבוה בעתיד, שיהיה שקט במידת האפשר. המסך יהיה מחובר למסך 32" לצורך סרטים בעיקר.

• 13 תגובות
    • 730 צפיות
  18. שלום רב, מבקש מפרט מחשב בסביבות 3000 שקל, ללא מסך, יש לי כבר מסך lcd בבית... יש לי במחשב הנוכחי צורב דיוידי וכרטיס רשת אלחוטי כך שאני אעביר אותם למחשב החדש.. מה כן צריך בכל זאת? מחשב שיהיה בעיקר לאינטרנט ואופיס וכו', אבל גם למשחקים מידי פעם, כך שלא צריך כרטיס מסך מפוצץ, nvidia 8600gt נראה לי מספיק, מבקש מעבד 4 ליבות, מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים, ו-2 ג'יגה זכרון נראה לי יספיק, אני שם xp... ואם ניתן מהאתר www.skypc.co.il אני אודה לכם.. תודה רבה!

19. מבקש מפרט למחשב בסביבות 5000 שח ללא מסך וללא ציוד היקפי שימושים כללי: אינטרנט, אופיס, עיבוד גרפי (2D and 3D), ומעט משחקים וסרטים. המפרט צריך לכלול כרטיס מסך עם יציאות לשני מסכים (לעבודה עם שני מסכים במקביל) רצוי גם עם יציאה לטלביזיה זיכרון לפחות 1GB (רצוי 2 אם מסתדר בתקציב אם לא אז אחד ואשלים בעתיד) אין צורך בצורב ללא ציוד היקפי לא מיועד ל OC בקיצור: בורד, מעבד, זיכרון, HD, כרטיס מסך ומארז (כולל ספק) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  20. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של כ2000 ש"ח, אין לי צורך בציוד הקפי מטרת המחשב היא אינטרנט/סרטים/טלויזיה (כרטיס טלוויזיה)/ משחקים זה לא כל כך חשוב לי. *עדיף מעבד של אינטל *אין צורך בהרכבה או תוכנות כלשהן *עדיף מחנויות באזור חיפה

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  21. שלום לכולם רכשתי מהאתר את המחשב שלי לפני כ-6 שנים מהמלצות שלכם באתר והוא החזיק ומחזיק מאוד יפה! עד היום אני נותן לכם קרדיט לחברים והמשפחה שלי שקונים מחשב חדש ומפנה אותם אליכם. אני לא גיימר גדול, אבל לאחרונה ניסיתי משחקים חדשים וראיתי שהמחשב לא סוחב וגם ישנה האטה משמעותית בהרצת תוכנות פשוטות ביום-יום. אז הגיע הזמן לעבור למחשב חדש ולתת להורים לאמץ את המחשב הישן והטוב. אז התקציב הוא כ-4500 ש"ח ללא מסך (נראה לי שיספיקו המסכים הקיימים, אחד מהם נקנה לפני כשנתיים). רצוי כונן SSD גדול יחסית (אני חובב כוננים גדולים ) וכרגע אשאר עם מערכת השמע הקיימת (מערכת סטריאו ישנה). הנה השאלון ושוב תודה מראש לכל העונים! . מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התק…

22. מפרט ב-3K בעיקר לעבודות אבל לא רק בלי מסך..

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  23. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב של כ 5000 שקל, לא בטוח אם הוא יקנה במזומן או לא. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי הוא לא צריך כונני CD למיניהם, לא דיסק קשיח והוא יסתפק בכרטיס קול מובנה. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה …

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  24. שלום לכולם, מבקש עזרה להרכיב מחשב גיימינג ללא OC . יש לי מסך דל 24 אינטש וצורב ודיסקים קשיחים . מבקש רק לוח,מעבד ,זכרון כ. מסך ומארז . רוצה מעבד של אינטל בלבד וכרטיס מסך של NVIDIA בלבד. מכוון בינתיים ל GTX480. מתלבט ולא מבין מה לבחור בין I7 ל I5 ובין הלוחות השונים. כיום עובד עם WIN7 32 ביט. ואם תגידו שעדיף לעבור ל64 עם יותר זכרון זה גם בא בחשבון. כמו שאמרתי השימוש העיקרי הוא משחקים וגלישה באינ'. התקציב 4500 ש"ח והוא גמיש אבל חייב להיות מושכל. תודה מראש מנו

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  25. Started by yiftach2,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם לבניית מפרט למחשב חדש כולל מסך הרעיון הוא למחשב חזק שיריץ בצורה האופטימלית את כל המשחקים הנוכחים ויהיה רלוונטי גם למשחקים של השנים הקרובות, אנא קחו בחשבון כי התקציב כולל גם WIN8, תודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR C…

• 9 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.