עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by uvi,

היי אני מתחילה ללמוד עוד כמה שבועות ואני רוצה לרכוש לי מחשב נייד חדש *אני מתכננת לקנות את המחשב פה בארץ * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (הכי כבד זה סימס 2לא יודעת אם הוא נחשב כבד או לא ), צפיה בסרטים ושימוש בפוטושופ * גודל המסך- 14 -15.6 יותר חשוב לי המשקל מאשר גודל המסך * משקל רצוי - כ 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - נדרש לזמן סוללה ממוצע של 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - נדרש ליציאת HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - לא ממש מבינה בזה * צורב DVD?- כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא עדיפות לאחריות של שלוש שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - שמעתי שDELL מומלצים אבל אני לא נעולה על…

2. שלום, חג שמח. קיבלתי אתמול מחשב נייד חדש עם מעבד I5-450M 4 ג'יגה זיכרון DDR3 ועוד. משום מה, המחשב מרגיש איטי מדי, חשבתי שהמחשב פשוט "יעוף", אני צריך להסביר את העניין של האיטיות - המחשב לא איטי בפעולות כמו כיווץ, פתיחה של כיווץ, מבחני ביצועים (שיצאו טובים יותר ממחשבים בעלי מפרטים זהים) אלא במערכת הפעלה - העלאה של הווינדוס שלוקחת הרבה זמן (הרבה יותר מAMD64-3000 שהיה לי), בנוסף יש השהייה מדי פעם בכניסה לתוכנות ודברים כאלה. מה יכולה להיות הסיבה? הווינדוס שאייסר מביאים איטי יותר ? ושאלה שניה, כשאני נכנס למנהל המשימות - ביצועים, אני רואה בזיכרון פיזי סה"כ3766 מ"ב ולא 4000. כמו כן גם במקש ימני על המחשב שלי, אני רואה זיכרון מותקן - 4GB ניתנים לשימוש - 3.68 לאן נעלמו השאר? תודה רב…

3. Started by LiranUdi,

1. 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מה שהכי טוב לפי דעתכם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לרוב משחקים וגם קצת בphotoshop ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הגודל הוא 19" TFT והוא כרגע על מ1024 על 768 והמקסימום הוא 1440 על 900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Battlefield Bad Company 2 GTA iv CSS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by zwex35,

היי,קיבלתי הצעה למחשב כזה: Intel Core i7 940 6GB RAM OCZ GOLD NVIDIA GIGABYTE 295GTX 1TB SILENCER 750W THERMALTAKE Kandalf Scythe Mugen-2 Rev.B SCMG-2100 Retail DFI LanParty UT X58-T3eH8 ב6000 שקלים. אל תשאלו איך הגעתי למחיר אבל המחשב חדש. אני יודע שהI7 940 כמעט ולא מוכרים אבל אחת הסיבות שלקחתי אותו זה בגלל ששכנעתי תמוכר שיעשה עליו הנחה ענקית.

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by itaysk,

היי, קניתי מחשב עבור סרטים שמכיל Core I3 530 + 2GB DDR2 + Chipset H55. אני משתמש בכ. מסך שמגיע עם הלוח. אני משחק באקסבוקס היום ב 2 משחקים בלבד: PES ו Guitar Hero. אתם חושבים המדיה סנטר שלי יוכל לסחוב אותם? (השאיפה היא ב HD, אבל אם לא אז לא נורא) אם לא, האם שדרוג של כ מסך יספיק? תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by lowlow1001,

1. מה התקציב המקסימלי-עד 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -סרטים,גלישה עם הזרמה, אמולטור ארקייד ,ומוזיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש -תוכנת ניגון סרטים BOXEE , VLC ועוד, אמולטור MAME,PS1,SNES ... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים-1024,768 או 1280,1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד-משחקי רטרו ללא צורך בכרטיס מסך כרגע * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד -נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי -מקלדת,עכבר חוטיים , שלט מדיה פשוט,כרטיס רשת תקן N…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  7. שלום. המחשב שלי, כבן הכמעט שלוש שנים מזדקן לו לאטו, ואני כבר מעוניין הרבה זמן לקנות מחשב חדש. המחיר אותו אני מסוגל להשקיע הוא עד 4500 ש"ח, כשזהו הגבול העליון שלי. אם קיימת אפשרות לחסוך (מה שכנראה לא סביר במחשבי גרפיקה), אני אשמח. רוב משאבי המחשב אמורים להיות מופנים כלפי גרפיקה, אך גם כנראה ירוצו ממנו מספר מכונות וירטואליות (לא באופן תדיר), ובגדול, כל הדיסק הקשיח הולך להיות מוצפן, ואני מניח שזהו גם שיקול ברמת הביצועים. התכנות העיקריות בהן אני הולך להשתמש הן: Adobe After Effects CS5 - שימוש יומיומי Adobe Photoshop CS5 - שימוש יומיומי Adobe Illustrator CS5 - שימוש יומיומי Maxon Cinema 4D - תדירות ממוצעת VMware Workstation - מדי פעם, לפי הצורך אולי- 3ds MAX בנוסף לעריכת הוידא…

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  8. מפרט עם מעבד i5 וכרטיס מסך פחות טוב: מעבד Intel Core i5-661 Tray ₪919 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-661ay לוח אם Asus P7H55-M ₪500 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ASM55H103 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪213 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-27 Value ₪495 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G1333C9VM2 כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪824 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=H577FK1GD צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ₪132 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז ללא ספק Coole…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום אני די חלש כבר בתחום המחשבים אשמח המלצה למחשב שיענה לדרישות שלי: דבר ראשון הצורך הוא רק במחשב עצמו (מארז בלבד) ללא ציוד הקפי הצורך שלי במחשב הוא למשחקים קלילים (גג כדורגל) וצפייה בסרטים HD וכמובן אינטרנט חנות ממומלצת לא כל כך משנה רק שיהיה לה סניף בתל אביב תודה רבה ! נ.ב יש לי דיסק אונקי של סנדיסק (קרוזר) 32G והוא על FAT32 יש דרך לפרמט אותו ולעבור לך NTFS ללא בעיות? תודה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by LiLaLi,

שלום, אני מחפשת מחשב נייד עם מסך 15.6, שלא יהיה כבד מדי, עם זמן סוללה די ארוך. קראתי קצת על ה Studio 1558 של DELL, מישהו מכיר? הבנתי שזה לא דגם ממש חדש... איך הוא? מה החסרונות שלו?? האם יש משהו עם מאפיינים דומים שנחשב טוב יותר? תודה לעונים וחג שמח

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  11. Started by me007haha,

היי! אני שמח להיות פה בפורום ולכתוב את ההודעה הראשונה שלי כאן, שמעתי שזה המקום לשאול אז רציתי להתייעץ בסוגייה הבאה: אני נפרד בצער רב וביגון קודר מהpowerbook G4 שהיה לי הרבה שנים כי אני צריך מחשב לאוניברסיטה שיכול באמת לעבוד עם אופיס.. מחשב מאק-אינטל הוא קצת מעל למה שאני יכול לשלם ולכן רציתי לשאול איזה דגם של נייד יהיה לי הכי טוב למה שאני מחפש : - פחות או יותר ultra portable - לא חייב להיות מהשנים האחרונות, העיקר שיאכל עבודה משרדית, קצת פוטושופ ושלא יתקע בסרטונים ב youtube - סוללה שתחזיק לפחות 3.5 שעות - מבנה קשוח במיוחד- שאני לא יצטרך לדאוג אם הוא יקבל מכות פה ושם, ושלא יקבל כמה חודשים אחרי כתמים ופיקסלים מתים במסך. כעיקרון מאוד התרשמתי מהthinkpad האחרונים לפני…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by barakpal,

חג שמח לכולם! בזמן האחרון נתקלתי במספר בעיות עם מערכת ההפעלה שכרגע מותקנת על המחשב (7-בייסיק), ואני שוקל להתקין מערכת הפעלה XP על המחשב. אך כמו שרובכם יודעים במחשבים אלו אין כונן דיסקים, ולכן אני שואל אם ישנו פתרון כלשהו שבעזרתו אוכל לפרמט את המחשב. כמו כן האם המחשבים הללו מוגנים באמצעות הגנה כלשהיא המונעת את תהליך הפורמט? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by rbaron,

שלום, בנייתי מפרט (נעזרתי בפורום מעבדים ולוחות אם), אני מציג את המפרט בפניכם אם יש שינוים שלדעתכם כדי לי לעשות אנא רשמו (אם המפרט נירא טוב גם כן רשמו), המחשב נועד עבור משחקים : GTA 4..., צפייה בסרטי HD, מדיה סנטר, עבודה), http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=884E1B74-1033-4369-9942-9821C1B152CF תודה וחג שמח.

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  14. Started by Nishinga,

התקציב למפרט יגיע עד 4000 ש"ח, ניתן לחרוג מעט למעלה במקרים חריגים אם מדובר באמת בשידרוג נחוץ וחשוב. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג ןגלישה באינטרנט ולעיתים גם לצפייה בסרטים וסדרות. אני מחזיק במסך LG 1900 בגודל 19 אינץ', אני לא זקוק לציוד היקפי נוסף. חשוב לי שהמפרט לא יתחמם וישאר שקט בגלל שבארץ ובעיקר בחדר שלי חם מאוד. אני לא מתמצא באוברקלוקינג ולכן כנראה לא אעשה בזה שימוש. בעיקרון אני מחפש מחשב שיהיה טוב לכמה שנים ויוכל להריץ משחקים בצורה מקסימלית כמה שיותר זמן, לכן חשוב לי שיהיה כרטיס מסך טוב וחדיש. אני לא מבין גדול במחשבים, יש לי ידע בסיסי ביותר ולכן אשמח לכמה שיותר הסברים לגבי החלקים שתבחרו. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Mr.Puza,

אז ככה אני מחפש מחשב גיימינג למשחקים כמו GTA IV DIRT2 MAFIA2 וכו' ושהמישחקים יעבדו על HIGH התקציב שלי הוא 5000 שקל ואני בהתלבטות בין שני מחשבים ההתלבטות זה בין Toshiba Satellite L650-10H http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8986&perur=2&t=1&c=339 לבין Acer Aspire 5740G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5272&CatCode=315 האם יש הבדל גדול בין המעבדים? והאם יורגש בביצועים? מה יותר אמין? ויותר טוב

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  16. שלום, מחפשת מחשב תותח לרינדורים. עובדת על תוכנות :. AutoCad, SketchUp, V-ray render, PhotoShop גם קצת אילוסטרייטור ופלאש.. מחפשת 64 ביט: (אמנם סקאטצ'אפ ווי ריי כרגע עובדים רק בתור אפליקציית 32 ביט, בהמשך הם ישתפרו, ובגלל פוטושופ מעדיפה 64) לא משחקת בכלל במשחקי מחשב. לכן חשוב שיהיה כרטיס מסך עם open gl המארז לא צריך להיות שקט, זה בחדר העבודה, לא השינה. תקציב עד 5000 אבל בעיקרון חשבתי על 3500-4000 שח. אשמח למפרט מסודר עם כל הדברים, כזה שאפשר ללכת לאייבורי ולקנות. תודה המון המון תודה, ענבל

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  17. אהלן, נעזרתי קצת במפרטים המומלצים, מבקש את האישור שלכם ליתר ביטחון. המחשב כאמור ישמש בעיקר לעבודה משרדית וצפיה בסרטים (אני חושב שאפשר גם HD מדי פעם עם המעבד הנ"ל, תקנו אותי אם טעיתי) שאלה נוספת, מהנסיון שלכם, האם ניתן להתקין WIN7 עם 2GB זיכרון בלבד ולצפות שזה ירוץ חלק? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X3 440 3.0Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪398 לוח אם: Gigabyte GA-MA78LM-S2 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪287 מארז: THERMALTAKE WING RS 301 Front Mesh Grill Black 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪213 ספק כוח: THERMALTAKE Litepower 430W כמות: 1 - מחיר: ₪173 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DD…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  18. מפרט מלא של Fujitsu LifeBook A530-1 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10345 מפרט מלא של Fujitsu LifeBook AH530-7 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10903 ובקיצור: המחיר אותו מחיר 3190 ש"ח ההבדלים: Fujitsu LifeBook A530-1: ‎Intel® Core™ i3-330M Processor, 2.13GHz,3MB Cache,1066MHz FSB ‎ 15.6-inch, 1366x768, 16:9 HD Anti-Glare LCD with LED backlight‎ ‎500GB Sata Genuine Windows 7 Home Premium 64Bit (Heb, Eng, Arb, Fren)‎ Fujitsu LifeBook AH530-7‎: ‎Intel® Core™ i5-450M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB ‎ 15.6-inch 16:9 HD Glossy LCD with LED backlight (1366 x 768)‎ ‎320GB Sata‎ ‎Free Dos - Without OS חוץ מאלה הכל זהה. מה הייתם …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by d1a1n0,

אהלן, דרוש מחשב ללא ציוד היקפי שיהיה מיועד למשחקים. תקציב: עד 3000 ש"ח. יש לי מסך 24 אינט'ץ ואני נמצא על רזולוציה של 1920X1080. אני עובד עם WIN7. אני מעדיף שיהיה מעבד של אינטל ולא AMD - או שמישהו יסביר לי למה כדאי AMD בתקציב הזה. כונן קשיח של 500GB לפחות. תודה רבה וחג שמייח

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  20. Started by F430,

המחשב לחבר שנמצא בצבא הייתי מעוניין כמה שיותר חדיש טכנולגית וקריר שיש שיתן תתמורה הטובה ביותר יש אפשרות לחריגה של 200 שקלים תודה

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  21. אני מחפש מחשב נייד לטובת לימודים אבל גם לטובת פנאי - משחקים... משהו בסגנון של i5 4GB DDR3 15-17'' כרטיס מסך טוב למשחקים... מה אתם ממליצים? איזו חברה? יש לי אפשרות להביא מארה"ב, כדאי? והאם אתם מכירים כרטיס מסך ATI Radeon 550V האם הוא טוב? יריץ משחקים כבדים? התקציב כ900$ תודה רבה וחג שמח!! גיל

22. המבוקש בכותרת . ניתן למצוא משהו בתקציב הזה ? תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by leibeyal,

מי אחראי על השליחה למעבדות? אני? או שאני נותן את המחשב לחנות ממנה קניתי אותו והם אחראים על השליחה למעבדה?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  24. חרגתי כאן ב300 ש"ח. אני אוכל לעמוד בזה. אשמח להצעות לשיפור. את ההחלקיp אקנה בצפון (קריות/קרית שמונה) ככה שהאופציות שאני מכיר הן KSP/TMS/IVORY. אני יודע שRSM בעפולה אבל זה קצת רחוק לי. כמו כן אני מתכוון להרכיב בעצמי , ומע' הפעלה כבר יש לי מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il מעבד: AMD Athlon X3 445 3.1Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪415 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪398 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪218 קירור למארז: THERMALTAKE 120 mm UV RED כמות: 1 - מחיר: ₪38 ספק כוח: FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retail כמות: 1 - מחיר: ₪191 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1…

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מתכוונת לקנות בפעם הראשונה מחשב נייד, ואשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מחפשת מחשב חזק, לתיכנות, עיבודים סטטיסטים כבדים ועיבוד תמונה, ורצוי שיוכל לתמוך באופן מינימאלי בתוכנות תלת כמו Maya (שימוש מזדמן ולא מקצועי). חשוב לי שהמסך יהיה נוח לקריאה ממושכת, לא חובה מסך גדול, כי לעבודה גרפית, תלת ועיבוד תמונה מתכוונת לחבר אותו למסך חיצוני. מבחינת הניידות, רצוי שיהיה נוח לצאת איתו מדי פעם, אבל לא מתכוונת לקחת אותו איתי כל הזמן. עברתי על סקירות ומפרטים והגעתי לדגמים הבאים, כולם I7, כרטיסי מסך 1GB, רזולוצית מסך 1366x768, מחיר כ 900-1000$ בארה"ב. האחריות על כולם בארה"ב היא לשנה אחת, לחלקם יש אפשרות להאריך את האחריות. לא ברור לי למה מתוכם (אם בכלל) אוכל לקבל אחריות באר…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.