עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צהריים טובים, אני מחפש מפרט למחשב שמיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט, הורדות, אך גם לצפייה בסרטים ובנוסף - למשחקים כדוגמת האלף לייף 2, באטלפילד 2, גיטר הירו, הנסיך הפרסי, למרות שאני לא משחק הרבה במחשב ולא רוצה להוציא יותר מדי כסף על כרטיס מסך משוכלל. הייתי רוצה שהוא יחזיק לי לפחות לשנה וחצי, ואני לא מאלה שקונים את המשחקים הכי חדשים והכי עמוסים מבחינה גרפית... אני לא מבין במחשבים הרבה, ולכן לא מתכוון לעשות OC... אני מעוניין גם במסך דק ורחב. המסך Viewsonic VX2235WM נשמע טוב, למרות שאני לא בטוח שאני צריך 22", אלא יכול להסתפק גם ב-19". ומבחינת אביזרים - הייתי שמח להמלצה על רמקולים איכותיים (שומע מוזיקה במחשב 99% מהמזמן שאני עליו), וצורב DVD. עכבר ומקלדת - מסודר. התקציב שלי הו…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שתחרגו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד, ורינדורים בסקאטשאפ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא דרוש 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN7 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  3. שלום. אני מבקש מפרט למחשב לעבודה בלבד. המחשב אמור לעבוד כמה שעות ביום, בעיקר עם drupal וקצת עם scribus. דרושה תמיכה טובה בוירטואליזציה. התקציה הוא 3500 עם אפשרות דחוקה לחריגה קטנה. חשוב לי שהוא יהיה חזק וחדיש למשך כמה שנים ולא יתיישן במהירות ולכן חשוב לשמור על אפשרויות שידרוג. לא מתוכנן OC. השקט חשוב ברמה של 7 מתוך 10. חשובה איכות צליל בהאזנה למוסיקה. דרוש גם מסך, נראה לי לקחת את samsung 2333t למען העיניים. דרושים גם צורב, עכבר ואל פסק. (ולא- מקלדת ורמקולים) אני ירושלמי אבל גם ת"א זה בסדר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by davdov,

שלום לכולם! אשמח אם תמליצו על מפרט למחשב: א. עד ~3500 ( גמיש... טיפה) ב. מטרות המחשב-עבודה (מהנדס אלק')-תוכנות סימולציה,MATLAB ,גלישה , עיבוד תמלילם=הרבה חלונות פתוחים-שלא יתקע. ג. ציוד הקפי נדרש : מסך "17 , כונן אופטי+צורב (כדאי DVD???), מקלדת, עכבר אופטי, רמקולים (פשוטים) ד. העדפות-אין, אשמח להמלצות ה. יופי- לא חשוב. ו. מערכת הפעלה - לא צריך. ז. הרכבה-עדיף מורכב , אלא אם כן זול משמעותית. ח. שיטת התשלום-הרוב במזומן. ט. הערות-שתהיה אפשרות להרחבה ושיפור בעתיד , כרטיס מסך -לסרטים. אנא ציינו מאיפה המפרט האם כדאי לקנות במכירות קבוצתיות/פומביות (מחיר,שרות,סיכון...)? תודה רבה!!!

• 11 תגובות
    • 763 צפיות
  5. שלום אשמח להיעזר במקצועני הפורום כדי להרכיב מפרט למחשב המיועד לעריכת גרפיקה קווים מנחים: דרוש מעבד של אינטל (E4500? פחות? יותר?) דרוש לוח של אינטל. (האם P35 יספיק? האם כדאי G31 או G33?) מה נפח הדיסק הנדרש? (160GB? 250GB? יותר?) כרטיס גרפי (של PALIT/GIGABYTE/ASUS) איזה מומלץ? 8500? 8600? יותר/פחות? כמה RAM? 1GB? 2GB? משנה ל XP או VISTA? מסך "19. האם מסך של LG יהיה בחירה סבירה? התקציב צריך להיות בסה"כ בפרופורציה. תודה

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  6. Started by klayman,

שלום לכולם וחג שמח ! אבקש ממכם מפרט למחשב עד 10K לא כולל רמקולים, עכבר, מקלדת. לגבי מסך, האם כדאי לשלב במחשב חזק מסך LCD או CRT ? בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אהלן, הרבה זמן לי כתבתי פה בפורום, אבל שחבר ביקש ממני לעזור לו עם מפרט ידעתי איפה לשאול המחשב מיועד לצפיה בסרטים בFULL HD בטלוויזיה (יחובר גם לטלוויזיה וגם למסך מחשב במקביל אז הוא צריך לשרוד את זה תוך הצגת הסרטים בFULL HD בלי קטיעות על מסך הטלוויזיה) וגלישה באינטרנט בעיקר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל (לא צריך מסך או מערכת הפעלה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז מגניב אבל אם ההפרשי ביצועיים מורגשים אז תזרמו על כל התקציב... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להגיד 2300 ככה אם זה ממש ממש משתלם, אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט צפיה בסרטים וקצת תיכנות וצפיה בסרטים בטלוויזיה (המחשב יחובר גם לטלוויזיה…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by amirn,

תעזרו לי בבקשה ליצור מפרט *מזיגזג* בלא יותר מ-2400 ש"ח למטרות: אינטרנט, אופיס, משחקים לא כבדים צריך לכלול: הכל חוץ ממסך (צורב רגיל או צורב DVD, פלופי, כרטיס רשת OB, כרטיס קול OB, כרטיס מסך לא OB, עכבר ומקלדת ... עדיף 512MB אם אפשר HD לפחות 80GB, מארז עם USB מקדימה וכו,) תודה

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  9. לצורך סרטים אינטרנט אופיס.. שתוכנות המרה [של סרטים וכאלו] וכל מיני תוכנות "כבדות" ירוצו מהר. חשוב כרטיס מסך קצת יותר מטוב חשוב שהמארז ישמור על שקט ;D תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by Ro-K,

המחשב בעיקר למשחקים אופיס ואנטרנט אבל לא צריך תכרטיס מסך הכי מתקדם צריך רק מארז,מעבד,לוח אם,זיכרון,הארדיסק,כרטיס מסך,צורב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by בני123,

מחפש לקנות מחשב לבת המצווה של אחיינית שלי.התקציב בעקרון 2500-3000 ש"חבעקרון היא צריכה את זה לאינטרנט, אופיס וסרטים אבל רוצים שזה יחזיק 3-4 שנים.דרוש גם מסך (21 אינטש)הדרישות נוספות שעלו:• מעבד - i5• זיכרון פנימי - לפחות 4GB• כונן קשיח - 1TB• כרטיס מסך - לא צריך יכולות גראפיות מיוחדות, אבל שתהייה לו יציאת HDMI• חיבורים - לפחות חיבור אחד של USB3.0• מסך - "21האם התקציב ריאלי לדרישות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, מבקש מפרט למחשב עד 3K לשימוש של אינטרנט, אופיס, משחקי ילדים וגם משחקים לגדולים,הורדות. אוהב לשחק פיפ"א, delta force וכ'ו יש לי מפרט מוכן מ-ksp תגידו לי מה דעתכם עליו ( ישנו לינק מצורף)/ תנו לי מפרט חדש. תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by yoga99,

שימושים: אינטרנט , הורדות , גרפיקה עריכת וידאו ותוכנות מוסיקה והקלטה (אולפן ביתי) תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  14. שלום לכולם, אשמח לעזרה בקשר לבנית מפרט למחשב. עדיפות לקניה רק בחנות KSP !! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו וגרפיקה. כמובן שאשמח שיהיה תמיכה גם במשחקים בצורה טובה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by LivingDead,

שיהיה לו Radeon9800pro מסך דק. השימושים למשחקי מחשב,אינטרנט...ופוטושופ. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מבקש מפרט למחשב עד 8000 שח" ללא מסך ורמקולים, לוח אם הכי מתקדם להיום דגש על לוח האם וזכרונות אני משתמש במחשב גם לעריכת וידיאו בנוסף למשחקים ושאר הדברים תודה

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by אלבר,

לעבודה משרדית, הרצת מכונות וירטואליות. לא צריך כרטיס מסך או דיסקים קשיחים או SSD. לא משחק משחקים. אולי בעתיד אערוך וידאו (כרגע פוטושופ מסתדר לי גם עם כרטיס גרפי בן 10). צריך שיהיו לפחות 5 כניסות SATA, 2 מהם SATA6 לפחות 32 גיגה זכרון לפחות 2 כניסות USB3 מעבד לא צריך הכי חזק בשוק גם ככה אני לא מנצל את כולו, בינוני. מתסדר כיום יופי עם i5 3570K. בתקציב 2000+ אפשר להשיג משהו?

18. שלום לכולם, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב בסיסי שיהיה בשימוש לאינטרנט, youtube, ומשחקי java בסיסיים. חשוב שהמארז יהיה קטן ככל שאפשר (מתוכנן לשים את המחשב על השולחן וחשוב שיתפוס כמה שפחות שטח עבודה) עם המגבלה שכונן DVD הוא חובה. תודה לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחק JAV…

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  19. לשימוש משרדי, ללא ציוד היקפי. המארז צריך להיות כמה שיותר קטן (לא mini\midi\full tower) לא צריך דיסק קשיח, אבל שיהיה אפשר לשים אחד בגודל 3.5. משהו כזה: http://www.coolermaster-usa.com/upl...2935/intro1.jpg

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום אני מעוניין בהמלצותיכם למפרט למחשב עריכה חזק ללא תלת מימד (ללא כרטיס מסך QUADRO ) לאחר בדיקה נראה לי שהמעבד יהיה Q9450 אני מעוניין בלוח אם עם יציאת FIREWIRE וRAID0 4GB RAM עם אפשרות להרחבה (מהירות ?) מעוניין באפשרות לOC עדין (מקסימום יציבות) מה צריך להכניס לקונפיגורציה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית חזקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות אדובי, בעיקר אפטר, פרמייר, פוטושופ ואילוסטרטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  22. שלום רב, המדריך ליצירת מפרט מ 2006 והשאלה האחרונה שמצאתי היתה כנראה למחשב מיוחד. וגם ככה בטח השתנו דברים. כמה שאלות. 1. אני צריך מפרט למחשב שיאפשר עריכת וידאו , שאני כמתחיל מבין אותה כבסיסית לצרכים של המשפחה: להוריד סרט ממצלמת מיני DV , לחתוך קטעים, להדביק, לעדן את התפר בין הקטעים, להוסיף כותרות ואולי גם הקלטה בנפרד. משהו כדוגמת הדבר הזה: http://www.youtube.com/user/levydor#p/u/0/F4IaltVQ3JE רק שכאן יש קיטועים בהמרה כי המחשב ישן. חוץ מזה, רוב השימושים הם בסיסיים (משרד ואינטרנט). המשחק היחיד שיש זה סימולטור טיסה ישן. אולי כשהילדים יגדלו הם יצטרכו. 2. מה ההבדל בין ביצועים שצריך למשחקי מחשב לעומת עריכה כמו שאני צריך, ולמה צריכים ביצועים טובים יותר? 3. חוץ מהמפרט, מה סדר גודל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי תעזרו לי בבקשה לבנות מפרט, תעירו הערות לגבי החלקים שנבחרו וכ"ו תודה שימוש: עריכת וידאו ( adobe premeire cs2, adobe after effect cs4 וכאלה), עריכה גרפית (adobe photoshop וכדומה) - אלה באופן חובבני, לא מקצועי. צפייה בסרטי 1920X1080 תקציב: בין 2000 ל 3000 ש"ח (פחות מ 3000), אבל אני אשמח שזה יהיה קרוב יותר ל 2000 ש"ח אם לא נחוץ יותר מזה לצרכים שלי כי בעוד 3-4 שנים אני בכל מקרה קונה חדש. נדיר שאני משדרג. הערות: * לא מתוכנן אוברקלוקינג. * זאת מערכת 32 ביט * כרטיס מסך: אני צריך שיהיו בו שתי יציאות בשביל שני מסכים בפוטנציה, שויתמודד בלי בעיה עם רזולוציית 1920x1080 * זיכרון: אני צריך 4GB (ליותר מזה אני מבין אין שימוש במערכת 32 ביט WIN7) * דיסק: אני צריך SSD בנפח 128…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק במידת הצורך עד 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו כתחביב כולל HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנת אדיוס-פרו (כרגע בגירסה 5.5) - שימוש כמעט כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ברשותי 2 מסכי סמסונג 19, 22 אינץ וטלויזיית מוניטור 32 אינץ - של "מץ". איני יודע מה…

• 42 תגובות
    • 7.8k צפיות
  25. אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אין לי יותר מזה.. טוב אז מחשב פשוט, לגלישה באינטרנט, לא למשחקים (כרטיס מסך ONBOARD כמובן..), ללא ציוד הקפי, ועדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך. מה המחיר הנמוך ביותר שאפשר למצוא למחשב כזה? תודה

• 9 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.