עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אשמח לחוות דעתכם, מחשב לילד לטובת משחקים, בעיקר משחקי רשת + פיפ"א חדשים וכד'. תקציב - 3.5K מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+ 200 ש"ח 2..מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - fifa 12 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)/Samsung s23a950d LED -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. …

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  2. שלום! יש לי 2 לוחות אם ו-2 כ.מסך : לוח אם foxconn 661FXME לוח אם KT4AV MS-6712 VER:10A כ. מסך nvidia 8847 ver:110 כ. מסך tornado GeForce4mx (אולי היה רשום גם c141) אני רוצה לשלב ביניהם מחשב אחד טוב וחזק (יחסית). איזה כרטיס מסך עדיף לי לשלב עם איזה לוח אם? תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  3. טוב ההארד דיסק, מארז, מסך וצורב לא דורשים שינוי (יש סיבה לשנות..?) אני מתלבט רק בזיכרון,מעבד, לוח אם.. המחשב הוא לעבודה משרדית עם המון חלונות.. תוכנות ברקע (פוטושופ, אופיס, מסנגר, דפדפנים והכל במקביל שיעבוד מהר) אני מתלבט בין: המפרט הזול.. (עם כרטיס מסך חיצוני לפוטושופ והרצת סרטונים יותר מהר) המעבד עם הליבה הכפולה (כרטיס מסך מובנה, אך ליבה כפולה עם DDR3 1333 האם המפרטים כ"כ משנים לשימושים שאני צריך ? על מה כדאי ללכת? אולי כדאי לשנות משהו? אשמח לעצות ותודה רבה! ואולי המלצה לאיפה לקנות באזור אשדוד.. אייבורי KSP ?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  4. ערב טוב וסופ"ש נעים ברצוני לקנות לפטופ למשחקים ושימוש בסיסי אני רוצה שיהיה קל,לכן הייתי רוצה בגודל 13 אינץ ראיתי את הלפטופ הזה,מה אתם אומרים? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735439 האם המעבד I3 הוא מעבד מרובע ליבות כמו במחשבים נייחים? אם יש לכם המלצות נוספות אשמח מאוד,פשוט אני לא מבין בלפטופים תודה רבה ליאור

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. 1- Motherboard Gigabyte P55-UD3R for Core I7 Chipset Intel P55, Dual Channel 4 XDDR3, 8 Channels Audio, Gigabit LAN, PEGX16, 8xSATA (RAID 0, 1, 5, 10). (3 Years Guaranty) 2- CPU INTEL Core I7-860 Socket LGA1156, 2,8GHz 8MB Buffer 64Bit (Lifetime Guaranty) 3- Memory OCZ Kit High Performance Memory, Platinum, PC310666, 2X 2GB 1333MHz 7-7-7-20 (3 Years Guaranty) 4- Hard Disk SEAGATE Barracuda 1TB ST31000333AS, Sata2, 32MB Buffer, 3.0GB/s 7200rpm (3 Years Guaranty) 5- Case ANTEC Professional Silence SONATA III With FAN, E-Sata on front 6- PSU ANTEC Professional Silence 500 Watts True Power 7- 2X DVDRW Samsung SH-S223 Dual Layer (up to 8.5GB) 8- VGA Card PCI-E …

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by davideliy,

שלום אני מחפש מחשב נייד שיתאים לי לצבא (עדיף שיהיה יחסית קטן) המחשב נקנה למטרת תוכנות מסרים ואינטרנט התקציב הוא עד 1500 ש"ח תודה.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by ori_fadida,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד עד 2500 גג. * מטרות המחשב הן בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) זה לאחי הקטן בעיקר משתמש באינטרנט. * גודל המסך-רצוי כמה שיותר גדול,לא מהקטנים. * משקל רצוי-לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)-שיוכל להחזיק בין 2-3 שעות של עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)-לא. * בלוטות?כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? מינימום 250. * צורב DVD?כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנוו או דל. אשמח לקבל הצעות שלכם בהקדם האפשרי. תודה,אורי.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקצת אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בראש ובראשונה - תוכנת 3dMax לצורך מידול + אנמציה, אפטר אפקט ופוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בהתחלה כמזדמן אבל יכול להיות בעתיד ככבד/פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא למטרת משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 אינט'ש זה מספ…

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. שלום לכולם, פתחתי לא מזמן אלופן הקלטות בבית, עד עכשיו היה לי מחשב פשטו מעבד i3. אבל המחשב התחיל לעשות לי בעיות, נהיה ממש איטי. אני עובד ומקליט בתוכנת קיובייס וגם מכין פלייבקים במידי בתוכנה. יש לי כ 4000 ש"ח. מה האפשרויות שלי? אפשר למצוא במחיר כזה מחשב שיעבוד טוב? תודה מראש לכל העונים!!!

10. אני צריך מחשב נייד לצרכי תכנות - בעיקרון חשבתי להמשיך להשתמש במחשב נייד הישן שלי לצורך זה כי תכנות זה לא עומס מי יודע מה, אבל טעיתי - אז בגלל זה אני פה. כללי: חשוב לי מאוד הדברים הבאים: א. יכולת להרבה שעות עבודה בלי צורך בטעינה. (4 תאים-6 תאים של סוללה) ב. תאורה אחורית של המקלדת - חובה. (עדיף שיהיה רמות עוצמה של התאורה הזאת שאפשר לכוון) ג. קלות משקל - כמה שיותר קל יותר טוב ד. סביבות 14-13 אינץ גודל מסך ה. 2 חיבורי USB לפחות. ו. אם יש (אני חושב שקשה למצוא היום) אז מקלדת מכנית, אם לא - אז פשוט מקלדת נוחה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שקל עם חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, ע…

11. שלום לכם, אני מחפש נייד חדש בסכום 1000$, המחשב יירכש בארה"ב. אחרי חיפוש ברשת ובדיקת ההצע אני יותר מתלבט מאשר לפני שהתחלתי לחפש. בגדול אני רוצה מחשב בנתונים הבאים מעבד i-5 זכרון 4GB דיסק 500GB מהיר כרטיס מסך לא מוכלל מסך - מעדיף 17 אבל אפשרי גם 15.6 המחשב מיועד להיות ב95 %מהזמן בבית לכן המשקל וחיי הסוללה אינם שיקול בינתיים ראיתי כמה מחשבים שעונים על המפרט (בקירוב) HP מסדרת DV7 - אולם הבנתי שהם אינם נחשבים איכותיים או אמינים במיוחד DELL Studio יש המון דיבור ברשת על מחשבי ASUS אולם איני יודע עליהם דבר, האם נחשבים טובים? אשמח לשמוע על עוד אלטרנטיבות ו/או חוו"ד על המחשבים שציינתי למעלה תודה מראש ערן

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by מוטי ב.,

שלום לחברים,אני מעוניין לרכוש מחשב all in one,לי אין יותר מדי הבנה במחשבים. יש מחשב שמצאתי עם מעבד שהוא Pentium G4400T מעבד Intel Core ויש מחשבים שהם יותר יקרים עם מעבד Intel Core i5. השאלה היא האם שווה להשקיע מאות שקלים יותר בשביל מעבד כזה? מצ"ב קישור למחשב שהוא עם המעבד פנטיום אשמח לעזרה https://www.lastprice.co.il/מחשב-נייח-All-in-One-מבית-Lenovo/LENOVO-AIO-510

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום וערב טוב. מבקש יעוץ למחשב שיריץ מישחקים כגון: PUBG FORTNIGHT. אין לי העדפה AMD או INTEL. תודה לכולם, אציין שאין לי מושג בעולם המחשבים החדשים יד לי מחשב ישן נושן ככה שאני לא בקיא במה שהיתחדש

14. היי אני עוזר לחבר לשדרג את המחשב הנוכחי. שימוש כבד בפוטושופ, וגם עבודות עריכת וידאו. המערכת כבר די ישנה והוא חווה איטיות שמפריעה לעבודה השוטפת, אנחנו מעוניינים להחליף את רכיבי הליבה ולהשאיר מארז ואחסון. המפרט הנוכחי: intel i7 6700 3.4 ghz Asus H170m Plus 32GB RAM, DDR4, 2400 nVidia GTX 1050 Ti רוצים להחליף את לוח האם, המעבד, הזכרון, וכרטיס המסך, ואם יהיה צורך גם ספק כוח חדש. אנחנו רוצים להבין איזה רכיב יותר חשוב בעבודה עם פוטושופ? מעבד? זכרון? כ. מסך? כלומר מי מהם משפיע הכי הרבה על ביצועים חלקים בתוכנות האלה? נשמח לקבל יעוץ והכוונה, האם להעדיף i7 או i9? כמה זכרון ואיזה מהירות? ואם צריך שכרטיס המסך יהיה חזק מאוד, או שאפשר להסתפק במשהו בינוני יותר (ולהשקיע יותר בזכרון / מע…

15. אין לי העדפה לגבי חנות... הרכבתי את המפרט הבא בקייאספי: מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12311 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 כרטיסי מסך: Zotac GTX460 SE 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12285 ספקי כוח: SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by אביחי,

אני מבקש יעוץ למחשב נייד ב5,000 ש"ח. המחשב ישמש לעבודות כתיבה בעיקר ולאינטרנט

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  17. שלום, אני מחפש מפרט למחשב עריכה לשימוש בפרימייר פוטושפ, פריהנד. מה אתם יכלים להציע, ליעץ לי ? התקציב עומד על 3000 ש"ח ניתן יהיה להרחיב עד 4000 ש"ח, כמובן שהעדפה היא כמה שיותר קרוב ל3000. - לפי מה שהבנתי לא כדאי מעבד פחות מ I5-2500, אני יודע שהכי טוב זה I7 עניין תקציבי. - בעניין לוח אם של איזה חברה אתם ממליצים , אינטל, גיגבייט, אסוס, אסרוק וכמובן איזה ציפסט H67,Z68 אולי אחר. - ספק כח מחייב לפחות 600W או שניתן גם לשים 450W ? - דיסק קשיח כרגע של 500 יש לי עוד אחד של טרה בבית - זכרון 8GB 1333 של איזה חברה ממליצים לי? - כרטיס מסך מה הייתם ממליצים GTX460 , GTX450, GTX550Ti , של איזה יצרן, אולי יש הצעה אחרת? - מארז אני חושב ללכת על המארז של טרמלטק M9 - צורב כמובן האם כדאי לשים ד…

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  18. ZED IBIZA EVO X10 Intel® Core2 E7500 INTEL G31/1600Mhz 2048MB kingston 800MHZ מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאונד USB קדמיות 3מאוררים לוח אם-INTEL G31-1600MHZ/BIOSTAR-תומך בכל סוגי במעבדים מעבד -Intel® Core2 E7500-2.93GHZ/4M/1066MHZ/45NM זיכרון-kingston/samsung-2048MB DDR2 800Mhz-מקורי אחריות כל החיים כ.מסך-INTEL X3100/UP 358MB-מתאים למשחקי תלת מימד כ.רשת-10/100/1000-לניצול מקסימלי של מהירות האינטרנט כ.קול-HIGH DEFINTION AUDIO-מתאים לקולנוע ביתי ד.קשיח-250GB SATA2-7200RPM-WD/HITACHI כונן-DVDRW X22-הצורב המהיר בעולם במהירות X22 המחשב הוא של החנות זד ( ZED ) ( המחיר לא יקר ) האם כדאי לקחת מפרט כזה ? ( כרגע אני על P4 ) עריכה : החלטתי לוותר על המחשב הנ"ל - הזול בסו…

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by T_M_W,

הדרישות: חיבור עד 4 מסכים חשיבות עיקרית לביצועי CUDA אך שיתאים גם למשחקי PC עדיף של אחד היצרנים Sapphire / Gigabyte תקציב עד 2,000 ש"ח תודה רבה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by omri123,

שלום לכולם ברשותי המחשב עם המפרט הבא CPU:E8400 GPU:ATI Radeaon HD 4830 Mutherboard: GIGABYTE EP43-DS3L HD: Seagate ST3500320AS 4GB RAM DDR2 מסך סמסונג 2253 השימוש העיקרי זה משחקים\פוטושופ ופרימייר. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג קצת ולכן החלטתי להתחיל מSSD 840 EVO. האם אני עושה צעד נכון או שכדאי לי לשדרג את הכרטיס מסך דווקא או משהוא אחר? אני לא הולך להוציא אלף ש"ח עכשיו אבל מפה לשם לשדרג עם הזמן. אשמח לשמוע את דעתכם, כולל תוכנית שידרוגים עתידית. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by NRT,

שלום ותודה על ההתייחסות והעזרה. לבן דוד שלי יש מחשב ישן מאוד יחסית וזה המפרט שלו: לוח אם: Gigabyte ga-945gcm-s2l מעבד: Intel core 2 duo @1.83 Mhz (יכול להיות שהתבלבלתי בדגם אבל הוא עובד ב 1.83 Mhz בטוח..) כרטיס מסך: Geforce GTX 550 Ti זכרונות: 2 ג'יגה DDR2 שעובדים ב 800 Mhz למרות שהלוח אם תומך רק ב 667 Mhz. ספק כוח: Huntkey 600W, צירפתי תמונה. כפי שאתם רואים המחשב לא ממש מאוזן מכיוון שהוא נקנה לפני 8-9 שנים כאשר עם הזמן שדרגו לו את הזכרון טיפה ואת כרטיס המסך שלא מממש את הפוטצניאל החבוי בו כל כך בכל מקרה, רציתי לקבל יעוץ לגבי החלפת לוח אם, מעבד וזכרונות ולהשאיר את כרטיס המסך וספק הכוח. כלומר לקנות את שלושת החלקים האלה ע"מ שיתאימו (שיהיו מאוזנים) עם כרטיס המסך הזה…

22. Started by Charg,

היי, אני אחרי הרכבת מפרט ורגע לפני הזמנה, אני מצרף לכאן את השאלון ואת המפרט מפלונטר, בבקשה חוו דעת אם יש מקום לשינויים מהותיים, תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - התקציב הוא לא אישיו, אני רוצה שהדרישות שלי יענו על הצד הטוב ביותר אבל עדיף להשאר באזור ה2.5-3K 2. מה שימושי המחשב? - מדיה סנטר לסלון עם LCD 60 אינצ'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - XBMC\פופקורן טיים ועוד תוכנות להזרמת וידאו בFHD ו4K. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - על המחשב לא ישוחקו משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - אני מעוניין במקלדת ועכבר אלחוטיים פשוטים ממש, עד 150 ש"ח. 4…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by nex,

אהלן, המפרט שלי קצת ישן, ורק עכשיו מתחיל לאכזב אותי במשחקים האחרונים.. מדובר ב: intel core i5 750@3360MHZ + Scythe ninja2, Gigabyte P55-UD2, Gskill 4GB ,1600MHZ X2, Gigabyte ATI 5850 1GB, Samsung F3 500GB X2, Cougar 550W NZXT Zero2 אני מתלבט בין בניית מפרט חדש לגמרי, או לשדרג רק את הכ.מסך (למשהו באיזור ה1000ש"ח) והוספת SSD לטובת מערכת ההפעלה.. מה דעתכם? ברור לי שעניין התקציב משחק תפקיד פה, אבל השאלה אם המפרט הנוכחי טרם מיצה את עצמו, וחבל להחליף. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ברצוני לבנות מחשב בדרישות הבאות 1 מחשב הכי שקט שאפשר (לא רק מארז אלה כל החלקים והמאווררים) המחשב בחדר שינה והוא דלוק בליליה. 2 מחשב חזק ככל האפשר לצורך סרטים HD, מעט משחקים למסך 22 אינץ, והרצת הרבה תוכנות ביחד 3 המחיר שציינתי ללא ציוד הקפי וללא מסך 4 ברצוני לבחור רכיבים שנותנים את התמורה הגבוה ביוצר לכסף הכוונה מעבד הכי משתלם כרטיס מסך הכי משתלם וכו...לא כדאי לדעתי להוסיף עוד 500 שקל למעבד יותר חזק שמשפר מהירות רק ב 5 אחוז 5מערכת מבוססת אינטל. גמיש במחיר כלפי מעלה או מטה ברצוני שהמחשב יחזיק לפחות 3 שנים(כרטיס מסך שיש לא יציאה לטלווזיה) תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מעוניין לברר לגבי אפשרות של ייבוא DELL INSPIRON 1645 i5 מאתר דל באנגליה האם למישהו יש ניסיון עם קנייה שכזו אשמח להנחיות. קראתי את ההתיחסות לגבי רכישה מארה"ב לא ברור לי עם רכישה מאנגליה זה הליך זהה והייתי מעוניין לקבל פרטים לגבי זה. תודה

• 0 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.