ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם ,אני השבוע בעזרת ה' קונה נייד , חיפשתי מפרט שיש לו מסך לא מבריק אך קימת ואין כאלו כיום בשוק ,לפחות לא במפרט ששווה קניה, עד כמה באמת מפריעה שיש מסך מבריק ? אני ניסיתי כמה ניידים ,אומנם זה נראה יותר יפה וצבעים יפים יותר ,אך השאלה העם זה נוח לקריא ? כי בעקרון הנייד ישמש לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים על מסך LCD נפרד , מה אתם אומרים ? ללכת על מבריק או לחפש בכל זאת מט ? הקטע המעצבן שברוב הניידים כלל לא כתוב עם המסך מבריק או לא , או לחפש מפרט קצת יותר חלש שיש לו מסך לא מבריק בקיצור השאלה בעם נוח לעבוד מול מסך כזה לזמן ממשוך יחסית ? כמו שכתבתי מקודם הנייד יהיה לרוב בבית ויש לנו תאורה רגילה בבית ,אז אני מבין שזה לא יהיה כלכך נורה ? כן באמת הרבה יותר נעים לראות מבריק ,אבל…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. בערך 4K, לא אכפת לי מזומן או אשראי. לא אכפת לי לחרוג עד 200 בערך. 2. משחקים לא בהכרח הכי כבדים, אבל רצוי. הורדות וסרטים. 3. ציוד הקפי: רק מקלדת ועכבר.. לא צריך משהו מיוחד. 4. אין צורך בכרטיס קול מיוחד. 5. אין העדפות - פתוח לגמריי. 6. לא חשוב לי עיצוב חיצוני כמעט בכלל. חשוב שיהיה שקט. מעוניין בקירור סטנדרטי. 7. דרושה הרכבת מחשב. 8. אין צרכים מיוחדים. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? - חשוב. 10. האם מתוכנן OC? - לא. 11. במפרט למשחקים - C&C3 ודברים בסגנון. תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שימוש בAVID כל חבילת ADOBE MAYA 3DMAX וכו את המחשב אני רוצה לקנות בחלקים כדי לחסוך כסף מעבד - Intel Core 2 Quad Q9450 BOX 12MB מחיר - ¤ 1,267 לוח אם GAP35TDS3P Gigabyte מחיר - ¤ 613 זכרוןוDDR2 4096MB 1066MHz CL5וG.Skill מחיר - ¤ 595 כרטיס גרפיוnVIDIA GeForce Quadro FX1700 512MB PCIeוPNY מחיר ¤ 2,049 איך הוא בהשוואה נגיד לCROSFIRE HD4870 כונן קשיחוWD5000AAKSוWestern Digital כמות : 2 מחיר 650 למרות שאני לא מכיר, אבל שמעתי מחברים שמערך RAID 0 יהיה טוב אז אני לא בטוח לגבי זה אני אשמח להסבר גם טוב בינתיים אני עומד 5174 שקל את שאר החלקים אני נותן לשיקולכם אני פתוח להצעות, ואם יש מקום אחד לקניה זה עדיף אני עושה את זה מחסכון ולגבי הכ.מסך אני לא בטוח יש לי שאלה, עדיף לשים מעבד…
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
זקוק למפרט בתקציב הנ"ל כולל ציוד הקפי אבל בלי רמקולים וכולל מסך המחשב מיועד לסטודנט והוא רוצה גם אפשרות למשחקים אבל זה בעדיפות אחרונה ככה שבסוף תכניסו כרטיס מסך נורמלי כמה שיותר חזק ובבקשה שזה יהיה מנועה או פנדה או KSP או כל חנות אחרת באזור חיפה והקריות
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום חברים, תנו לי חוות דעת על כל הרכיבים האלה בלי קשר למחיר שלהם מעבד אינטל Q9550 ספק כח Thermaltake Toughpower 600W זיכרונות G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 לוח אם Gigabyte GA-X48DS5 X48 Chipset DDR2 כ.מסך CLUB3D RADEON HD4870 512MB +שידרוג של עוד אחד כזה בעתיד ל CF Western Digital VelociRaptor WD1500HLFS 1.5TB דגם: WD150GB 1.5TB SATA 10000 rpm קירור למעבד Arctic - Cooling Freezer XTREME צורב DVD pioneer dvr-215 silver בתודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט, אני לא מתכוון לקנות, אבל נראה לי אחלה מפרט, שיתאים לי בול! נניח שמתוכנן OC קטן בלבד. CD / DVD Burners (RW Drives) 2 LG 18X DVD±R Super-Multi DVD Burner With 12X DVD-RAM Write Black IDE Model GSAH22N-BK - OEM Model #: GSAH22N-BK $34.99 $69.98 ATX Computer Cases 1 GIGABYTE GZ-FA1CA-ASB Black 1.0 mm Aluminum body ATX Full Tower Computer Case - Retail Model #: GZ-FA1CA-ASB $159.99 $159.99 Internal Hard Drives 1 Western Digital Raptor WD740ADFD 74GB 10,000 RPM Serial ATA150 Hard Drive - OEM Model #: WD740ADFD $159.99 $159.99 1 Seagate Barracuda 7200.9 ST3160811AS 160GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM Model #: ST3160811AS $57.99 $57.99 Video Car…
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבחירת מחשב שמיועד לסטודנטית בעיקר מיועד ללימודים , אינטרנט וסרטים. המחיר המקסימלי כפי שציינתי - 4200 ש"ח .כמובן שיהיה בו צורב DVD , מערכת הפעלה windows 7 . המחשב יכול להיות גדול יותר - מסך 15.4 חשוב שיהיו בו כל התוספות (חיברי רשת + BT וכדומה) זיכרון חשבתי על 4 GB ודיסק קשיח לפחות של 250 GB ומעלה. עדיפות לאחראיות ממושכת. אשמח להמלצות , האםללכת על כיוון של LENOVO , DELL או בכלל COMPAQ/HP ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בכסביבות 2K ש"ח. כרגע יש לי מחשב עם המפרט הבא: AMD Athlon 64 3000 Socket 754 Abit NF8 2GB DDR samsung Albatron 6800NU (AGP לצערי) 640GB (Maxtor 160GB + 500WD) Hec Compucase 6a21 + 400W (שכחתי לציין) - מסך 19 אינץ'. בקיצור, הדברים שאני שוקל לשדרג הם המעבד הלוח אם הזיכרונות והכרטיס מסך. אני לא יודע אם אני אצטרך לשדרג גם את הספק בשביל זה (אשמח לקבל תשובה). ההרד דיסק של ה500 הוא חדש. המטרה העיקרית של המחשב הזה תהיה להריץ יישומים רבים בעיקר, שידורי HD ומטרה אחת עיקרית. להריץ דיאבלו 3 כשהוא ייצא, אני לא מתכנן לשחק בעוד משחקים ממש.. אבל באמת חשוב שהוא יריץ את זה. הסיבה היחידה לשדרוג היא רצון לשדר שידורי HD, והמחשב לא ממש מסתדר ע…
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בבקשה תעשו לי מחשב טוב ב3000 שקל בבקשה מי ksp
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב לשימושים עיקרי של גיימינג. התקציב העומד לרשותי הוא עד 3000 ש"ח. כולל צורב, ציוד היקפי, ללא רמקולים, ללא מסך. כולל הרכבה, ללא מערכת הפעלה. תודה
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות מחשב לעריכת וידיאו. מצאתי את PC POWER, שמרכיבים מחשבים יעודיים לעריכת וידיאו. הנה המפרט שהם מציאים (זה הזול יותר) https://www.pcpower.co.il/workstations/solid-i.html?config=3229-10199,3232-10214,3234-10219 רציתי לשאות אם זאת חברה מוכרת ואמינה, והאם כדאי לעורך וידיאו מקצועי לרכוש מחשב כזה. התקציב של 10 אלף למחשב זה לפי דעתי מוגזם, אבל בתור עורך וידיאו מקצועי אני מוכן להשקיע. תודה
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
- 2 followers
-
-
קודם כל מצטער שאני פותח את זה פה לא מצאתי מקום אחר שזה יכול להתאים אליו. יש לאחותי מחשב כזה בערך: intel pentium dual core 2.9GHz 512mb ram וכרטיס מסך מובנה יש כניסת כרטיס AGP והכניסת זיכרון זה SDRAM משהו כזה האם שווה לשדרג אותו? ברשותי תקציב ממש דל.. ואני רוצה לדעת הם שווה לשדרג או להישאר ולחכות עד ירידת מחירים מסויימת או משהו בסגנון. אני שואל בעיקר בגלל שאלו כניסות ממש ישנות ואני לא יודע אם זה שווה את זה..
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי כמה הצעות.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH6630855#top http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHDA2D510 אני רוצה שיהיה 4 גיגה זיכרון מעבד אינטל דואל קור וכרטיס מסך חזק אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח במחיר של גג עד 3300 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כרגע המפרט שלי הוא כזה: מעבד Q6600 (ללא OC) לוח אם Gigabyte P35-DS3L 2 גי'גה RAM ספק כוח EZ cool 450W היה לי כרטיס מסך 8800GT, הוא נהרס לפני כמה ימים. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בסביבות ה700 ש"ח , חשבתי לקנות את ה-HD6850. (אם יש כרטיס מומלץ יותר בתקציב אשמח לשמוע) אני רוצה גם להחליף את הספק הג'נרי שלי, צריך המלצה לספק טוב שיחזיק ויתאים לכרטיס מסך החדש. כרגע יש לי לי 2 ג'יגה RAM של קינגסטון שקניתי עם המחשב לפני 4 שנים בערך... אם אני רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה כדאי ששתי הזכרונות יהיו תואמים או שזה לא משנה ?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L750-1KU/1113051/ מה אתם אומרים ? נייד עד 3200 תקציב מקסימום האם זה הנייד הכי חזק שאני יכול לקנות במחיר כזה? אני צריך I5 לפחות 500 גיגה דיסק קשיח לפחות 4GB זיכרון כרטיס מסך שיצריך סרטים בפול HD ומשחק של פיפא בקטנה, לא מתכוון לשחק משחקים עליו 15.6 מסך ואהבתי שהוא אדום! האם יש לכם המלצות אחרות ? ומה דעתכם עליו
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לקנות מחשב לפני פסח אבל בסוף לא יכולתי היה לי תקציב יפה, והיום יש לי תקציב אפסי והוא 3500 -- אני צריך בכמה שפחות כסף. עד לפה בעיות התקציב ועכשיו בעית הקניה אני חשבתי במקום לקנות בחנות אחת אני יפצל תקניה לכמה חנויות וילך להביא מהם כי יש לי נסיעה ברכבת חינם וגם באוטובוס וישלם להם במזומן וככה אני גם יקבל במחיר זול וגם יעשו לי הנחה כי אני משלם במזומן והשאלה שלי האם זה רעיון רע או טוב כי באמת אין לי הרבה כסף זה הדברים שאני צריך מסך זול פשוט יפה וטוב, מקסימום 600+- והמפרט: מעבד,לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך,מארז,צורב,ארד דיסק,עכבר מקלדת זהו זה כול מה שאני צריך והמפרט שאני חשבתי עליו הוא: Athlon 64 3000+ (S-939) מחיר 800 אם אחריות לשנה 850 אם מאורר 3 שנים אחריות לוח אם של Gigay…
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתמש בכל מה שצריך ואפילו יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, מכונות וירטואליות, סרטי HD, תיכנות, שרת אינטרנט, קידוד ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VirtualBox, netBeans, altBinz, IDM, codeBlocks, Apache, Premiere Pro, VirtualDubMod. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, Prototype, GTA IV, Sniper Ghost , Skyrim -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש לבן שלי (יום הולדת 9). התלבטתי בין קונסולה למחשב ולבסוף אני הולך על מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PES , FIFA , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - כיום 1280X1024 , בעתיד שיתמוך בFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אז קניתי מחשב חדש ויש ברשותי מחשב ישן הנה החומרה מה הוא שווה? מעבד Q8400 box לוח מ Gigabyte p31 מארז Coolermaster 335 elite ספק כוח Seasonic 400w קשיח 500g western digital כ מסך Asus hd 4870 זיכרון Corsair 4g אני מעוניין לדעת אם יש אפשרת למכור אותו ואם הוא שווה משהו חשוב לציין שהוא כמו חדש עובד בלי שום בעיה
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד, לא מפלצת, שיריץ על הגדרות בינוניות ומטה משחקים עדכניים. * גודל המסך - 15 או 17 אינץ' * משקל רצוי - לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שהסוללה תחזיק 3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חשוב * בלוטות אם אפשרי בתקציב אז כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא בעדיפות גבוהה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? 3 שנים בארץ חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשרי אז כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא LENOVO בגדול אני יכול לחרוג במ…
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הייתי פעיל בתחום המחשבים לפני כמה שנים. אך עקב שירותי הצבאי וחוסר זמן נעשיתי לא מעודכן בתחום והרבה ומושגים חדשים נפלו עליי. עברתי על כמה מדריכים של קנייה וטכנולוגיות מעבדים חדשה. נכנסתי ל SKYPC ולKSP . מבקש עזרה מחשב למטרות של אינטרנט אופיס סרטים אולי בעתיד קצת משחקים משהו לא רציני במיוחד שיתפוס גם לתקופת הסטודנט שלי בערך עוד שנה. מצפה ממנו שיחזיק ת3-4 שנים. אם תוכלו בתקציב הזה , שיהיה עם מעבד i5 מסך 15.4 לא פחות מ2 GB RAM , לפחות 320 GB קשיח ומסך טכנולוגית LED. כל השאר רק יוסיף. תודה , מקווה שהפורום האדיר הזה יעזור לי בבחירתי. + אני לא מחכה להורדת מחירים הקנייה תתבצע בשבוע הקרוב. אם יש משהו מתאים בתקציב נמוך מזה אז אני גם לוקח ( לא חייב לנצלו עד הסוף )
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר על הT60. המעבד הוא T5600 1.83 ghz. האם אני יכול לשנות את התדר שלו (ההפך מ OC)כדי לחסוך קצת בסוללה ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1585 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤801 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2097 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤373 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤1472 מארז: ANTEC P180-S ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤896 קרור למעבד: SCYTHE INFINITY - 5 HEAT PIPES CPU COOLER ¤286 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79 מחיר סופי: ¤7589 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
צהריים טובים. מה דעתכם על המחשב הבא, בתור מחשב מדיה (KODI) או בתור מחשב לשימושים של ילד בכיתה ה': http://www.getit.co.il/Prod/94741/12#description
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני לא כ"כ מרוצה מהמחשב שלי ואני מעוניין במחשב חדש... העיקרון הוא פשוט נטו מחשב... לתכנות בעיקר כמובן מוזיקה וסרטים אבל לא משהו פסיכי... בתקציב של עד 2000 ש"ח בכל זאת חייל... מה שמצאתי הכי טוב בKSP זה הדבר הזה ... דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green…
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-