ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום אנחנו לפני ממש קנייה של מחשב למשחקים..במחיר לא קטן ..אנחנו צריכים לדעת אם יש מה לשפר או לשנות כמובן תוספת של סכום 300 יותר והאם זה משתלם. המפרט : Intel Core 2 Q8400 QUAD 2.66 GHz אני רוצה להחליף ל: INTEL CORE I5-750 8M CACHE 2.66 ASUS P5G41T DDR3 1333 4GB (2GBx2) KINGSTON WD DIGITAL 320 16 MB 7200 ATI REDEON HD 5770 ספק Huntkey 550W Extreme power SLI ready
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1) תקציב מקסימלי: עד 3000, ללא חריגה. 2) שימוש עיקרי לבית ומשחקים (minecraft,cs go) רזולוצית מסך: 1366 על 768 (אין כוונה לקנות חדש כרגע) 3) אין צורך בציוד הקפי 4) שקט: 2 5) אין צורך במערכת הפעלה, עדיף הרכבה בחנות. 6) עדיף חנות באשדוד, לא חייב. 7) מתכנן לקנות בשבוע הקרוב או שבוע הבא 8) אין בקשות או הערות נוספות. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום קוראים לי עומרי ואני חייל כרגע לפני שחרור. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בסביבות ה4000 ש"ח שהשימוש העקרי בו הוא גיימינג ותכנות.( לגבי התכנות אני עכשיו מנסה ללמוד עצמאית לתכנת אז אני ברמה ממש נמוכה, אם מישהו יכול להסביר למה החלק של התכנות רלוונטי במפרט אני אשמח) באופן כללי תודה מראש על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג +תכנות בסיסי(הוסבר למעלה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, הזרמת תכני HD ל LCD וגיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Matlab, Eclipse,... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, BF1, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט בין 13.3 אינץ' לבין 14 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בונה מפרט המכיל כרטיס מסך GEFORCE GTX 1060, ואני מתלבט בין שני מעבדים: AMD RYZER 5 1400 או INTEL I5 7500 המטרה היא גיימינג ׁלמשחקים כמו GTA V FAR CRY CSGO H1Z1 אני מתכנן את רכישת המחשב באוגוסט, וחבר אמר לי שעד אוגוסט יכול להיות שINTEL I7 7700 יהיה במחיר של המעבד I5 7500, האם זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון לקנות השבוע מחשב חדש, אין צורך בציוד היקפי למעט מסך. הנה המפרט שהרכבתי: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1068 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪216 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 Gigabyte GA-P67A-UD3 P67 CHIPSET, יחידות 1 ₪701 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2256 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪274 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 NZXT Phantom, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2206 SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪397 http://www.rsm.co.il/…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ככה אז מה שאני צריך זה ככה : מפרט במחיר של 5,000 +\- שהיה בוא : Readon 9800 pro ! אטלון 64 לוח של אלבטרון 512 ראם ארד דיסק איכותי מארז : עם יש מספיק כסף אז את המארז הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=4775 http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm2000a.htm ועם הספק כח הבא : http://www.thermaltake.com/purepower/menu.htm#specialty זה האחרון ברשימה אני מקווה לקבל פה מפרטים טובים בתודה רום זה מאוד מאוד חשוב לי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב על מנת להקליט ולערוך מוסיקה. המחשב צריך להיות שקט במיוחד, אני משתמש בכרטיס קול חיצוני ובתוכנות יעודיות. חוץ מזה צריך את כל הרכיבים תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה את המחשב הנייח הבא, לשימוש בתוכנות: REVIT,LUMION,3DS MAX,SKETCHUP,AUTOCAD,PHOTOSHOP מעבד- Intel i7 8700k לוח אם- Asus z370-p זיכרון-balistix 16gb 3000mhz כרטיס מסך- Asus gtx 1070ti Cerberus SSD-crucial 250 gb 5yr warranty Hdd-WD 1tb cavier blue מארז-antec p110 silent ספק-Corsair 650w מאוורר- zalman DVD-LG Windows 10 מסך- dell u2417 בחנות הזמינו את כרטיס המסך אבל כבר חודש וחצי והוא עוד לא הגיע, והציעו לי לחכות עוד או להחליפו בכרטיס הבא יחד עם זיכוי על ההפרש: https://www.asus.com/il/Graphics-Cards/DUAL-RX580-O8G/ (הוא יעלה בערך 500 ש"ח פחות) …
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה הצעות למפרט להורים שלי עד 3.5K אפשר גם עם כרטיס מסך מובנה (אם זה מספיק) לא DUAL מעדיף AMD +מסך LCD19 (לא WIDE עם רמקולים). -חיפשתי הרבה ברשת וגם פה בפורומים אבל לא מצאתי בדיוק מה שרציתי. תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
עריכה: סוף סוף הייה לי קצת זמן וביקרתי בכמה חנויות מחשבים , ואחרי שראיתי מחשבי 15,14 ו 13 אינץ הבנתי שהגודל הקטן (14,13) לא מפריע ודווקא דיי נוח לכן אני החלטתי ללכת על מחשב 14 אינץ , וזה סופי! השימושים של המחשב הם שימושים כללים וקצת עבודה עם תוכנות שקשורות להנדסת חשמל, לא נידרש כרטיס מסך מיקצועי. שהסוללה הסטנדרטית ( 6 תאים) תחזיק 2.5-3 שעות לפחות. מעדיף מחשב מחברה שאין לה בעיות עם אחריות בארץ. כרגע יש לי 3 מחשבים בראש. ה LG R410 -P18 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6639&perur=2&t=1&c=322 ה HP Pavilion DV4-1030 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta והמחשב שחשבתי ליקנות קודם , ה Dell E6400 בגירסתו הבסיסית http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-la…
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שיותר קרוב ל5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להתקרב כמה שיותר ל5500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, facry וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" שיירכש ביחד עם המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מצפה מהמחשב בהתחלה להריץ משחק…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב גיימינג. תקציב שבעת אלפים שקלים כשאת החלקים היקרים אני מעוניין לרכוש באילת. ז"א אפשר להתפנק קצת. אין צורך בציוד היקפי: מקלדת עכבר רמקולים. צריך שני כוננים SSD הראשון טרה והשני לא יותר מ250 ג'יגה השימוש כפי שנכתב גיימינג. בעיקר סימולטורים טיסה ונהיגה. איו לי שאיפה בהרצת משחקים על מאפייני המקסימום. אז לא יותר אם אני צריך קירור מים או אם זה בכלל רלוונטי בשבילי ובתקציב.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך מחשב שכל שאני מעלה את הרזולוציה הכתב נהיה יותר קטן מה היתרונות של רוזולוציה גבוהה במסך כל כך קטן כמו 15 אינ"צ? מתיי צריכים את זה?גם כך כל מיני סרטים וסרטונים באינטרנט אם מגדילים אותם על כל המסך הם לא באיכות טובה
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני רוצה לראות תבצועים אם המעבד הזה להגיע ל5.6GHZ לפחות הוא הגיע ל4.6 אם סטוק קולר 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב המשחקים בשוק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדרישות שלי הם: הרצת כל המשחקים על אולטרה עם FPS גבוה בשנתיים הקרובות לפחות. שימוש בתוכנות עריכה של אדובי ואולי תוכנות כמו MAYA/3DMAX. הרכבתי מפרט מסויים באיבורי אילת שעונה על הדרישות, אני רוצה לדעת אם הוא מורכב בצורה טובה. ואיך אפשר להוזיל את המפרט (לא נשאר לי כסף למסך לכן אני מנסה להוזיל את המערכת) 4626 ש"ח באיבורי אילת (המחיר הזול כי אין מעמ) מארז: מארז איכותי מותג Silverstone דגם Redline RL04B כולל USB3.0 ספק כח : ספק כח מותג בטכנולגיית Active PFC Corsair 750W דגם CX750 הכולל 3 שנות אחריות כולל Active PFC מאוורר 12 ס"מ... מעבד : Intel® Core™ i7-4790 3.6Ghz Haswell 3 שנות אחריות למעבד קירור למעבד : מאוורר Arctic Cooling Freez…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד (DUH...), התקציב הוא בערך 5K, אבל אם צריך אני מוכן לעלות קצת, נגיד לאיזור ה-6K, 6 וקצת. תקציב - כמו בכותרת.בכל מקרה, הדרישות הן כאלה: משקל - ממש לא קריטי, למרות שאני דווקא כן הולך להסתובב איתו בקמפוס - מקסימום, נעשה קצת כושר. מסך - רוב הזמן הוא הולך להיות desktop replacement, אז אני חושב שכדאי ללכת על 15, אולי 15.4 רחב - תלוי בדגמים המוצעים. אם יש המלצות, הן יתקבלו בברכה. מעבד / זכרון - בעקרון השימוש העיקרי של המחשב יהיה משרדי, אבל אני כן הולך להריץ עליו תוכנות כמו MatLab וחברותיה, אז אני צריך משהו שיחזיק. אני חושב על core duo2, ביחד עם 1 ג'יגה זכרון, אולי יותר. כ. מסך - אני לא ממש גיימר, וזה לפטופ - אז אין לי בקשות מיוחדות. כל מה שיריץ לי את…
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מחיר: 1500-2500 שימושים: משחקים ואינטרנט HP Probook 4530S Intel Core i5 - 2430M - 3M Cache 2.4 GHZ 8 GB 15.6' ATI MOBILITY RADEON HD 6490 640 GB SATA אני צריך נייד ל גיימינג שמשחקי רשת בעיקר ירוצו חופשי יפה וחלק . משחקים כמו : GUILD WARS 2 , SWTOR GTV IV TERA ONLINE COD חדש וכו .... שירוצו יפה וחלק ברשת ... עם לא על מקסימום אז על קרוב לזה . וכמובן ל סקייפ ודברים אחרים באיטרנט . מוזיקה ו סרטים . או תמליצו לי משו אחר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. (עריכה - השאלות הפתוחות שלי מפורטות בתגובה למטה - תודה לעוזרים) בשעה טובה ומוצלחת (טוב, לא ממש טובה ובטח שלא מוצלחת...) המחשב הישן שבק חיים (לוח אם אינטל P5 הלך לעולם שכולו פלסטיקים שרופים). זה היה צפוי, שכן המחשב היה בן 4-5, לאחר שדרוגים שונים לאורך השנים, ובתקופה האחרונה הוא נתן סימנים ברורים לכך שמתחיל להמאס לו (מה שגרר גיבויים דחופים, ולכן אין אסון גדול). מה טוב? מתחדשים ! מהמחשב הישן אין מה לקחת, למעט צורב DVD חדש וההרדיסקים שימשיכו איתי כאחסון בלבד - 2 של 500 מ"ב. דגשים: את ההצעה קיבלתי מחבר, שישווה לי הצעות אחרות שאקבל, אבל אני רוצה חוות דעת על המפרט, ומענה על כמה שאלות. הנה המפרט שקיבלתי והשאלות שלי על החלקים (מבחינת מחיר, ההצעה הזאת היא על 3,350 לפני …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, זקוקים למחשב נייד שיחליף ASSUS EEE שהיה מאוד שימושי ומת פתאום אחרי 5 שנים: גודל: קטן צרכים: הצגת מצגות, גלישה, מסמכי אופיס בגודל קטן-סביר מחיר: זול, ישב בבית הספר ולא יזוז משם גודל מסך, קטן, ראש שימוש קודם ב-10 אינטש שהיה מעולה חיבורי וידאו: רצוי VGA אבל גם HDMI אם אין ברירה כונן קשיח בגודל סביר, רצוי לא SSD יש דגש על מחיר וגודל ומשקל לנוחיות המשתמשת תודה, די דחוף יהודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני הולך עוד שעתיים לקנות מחשב עם חבר שלי ,בשביל חבר שלי,הוא מעוניין במחשב עד 2700 שח כולל מסך שיהיה 24 אינטש LED עדיפות לסמסונג,רמקולים מקלדת ועכבר. המחשב יירכש מ KSP. השקט לא ככ קריטי עדיף שיהיה בינוני בשקט,לא מתוכנן אוברקלוק-הוא ממש לא מבין במחשבים,פשוט רוצה לצפות בסרטים HD ואינטרנט,גלישה שירים וכו. מה הכי מומלץ,כמובן ביחס לתקציב הדל? תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב חדש כי לשלי עברו כבר 3 שנים (מפרט אתם יכולים לראות ביוזר שלי). מחשב למשחקים שיכול להריץ את כל המשחקים החדשים כמו למשל: Call of Duty Black ops המחשב שלי לא מריץ טוב. מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד עם הרבה דברים ביחד ובעומס. מחשב נטו, בלי מקלדת מסך רמקולים וכו'. תקציב עד 4000-4500ש"ח תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתבסס על המפרט באתר למשחקים עד 3500, הרכבתי את המפרט הבא: (המקלדת, עכבר, רמקולים נועדו רק כדי להמחיש את המחיר). אני חושב לקנות מ- www.comp-il.co.il, פשוט מכיון שהחנות שלהם היא כמעט במרחק הליכה מהבית. יש לי שלוש שאלות בקשר למפרט - האם עשיתי איזה פשלה נוראית בתכנון? (בתכנון קודם שמתי 2 זכרונות של 256 במטרה לקבל את ה Dual Channel, או שמתי הרד-דיסק SATA על לוח אם שלא תומך בו) אני אשמח לקבל חוות דעת כללית לגבי המפרט ובנוסף חוות דעת על החנות -פעם ראשונה שאני קונה אצלם. (היתרון הוא, כאמור, שהם קרובים).
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי, (עדכון) ויתרתי על רמת שקט 7 כי זה סתם יוצא יקר.. אפשר רק חו"ד על המפרט שהרכבתי? תודה! לעניין: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם שמי אסף, ואני חדש בפורום הזה, הגעתי אליו בהמלצות רבות.. אמממ אז ככה, ברצוני לקנות מחשב ממוצע לצורך עבודה בסיסית, גלישה באינטנט, קצת תוכנות מוזיקה, ללא שימוש במשחקים. התקציב שברשותי הינו כ-3300 ש"ח, דרך אגב, התקציב כולל גם מסך מחשב. אז ככה: (חלק מהרכיבים אינני יודע את הסוג והדגם, ואשמח לקבל ממכם מה כדאי) מארז ATX 500W מעבד אינטל CORE 2 DUO E4400 לוח אם משולב ASUS 945FSB1333 זיכרון 1G DDR2 667MHZ (אשמח לחברה מומלצת) דיסק קשיח 250GB SATA 2 7200 RPM 8/16 MB צורב LG DVD X12 מסך MAG 4 MS (איך המסכים של מאג, והאם כדאי מסך מומלץ אחר 19') אודה לכל אחד שיתרום מזמנו, ויעזור לי כי ממש אין לי מושג בתחום, אגב סה"כ ההצעה הנ"ל 3300 ש"ח האם זה כדאי?..
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-