ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
הכנתי את המפרט הזה: K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 972-4-8244581 Price list updated 22-11-2004 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3500+ (S-939) 1800 1 1800 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total AV8 (s939) sata,GBL 590 1 590 זכרונות? DDR 500 Price Units Total 512MB A-DATA 600 2 1200 כרטיסי מסך? ATI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1480 1 1480 דיסקים קשיחים? Hitachi(IBM) Price Units Total 80GB SATA 370 1 370 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 Total price 6020 ¤ for payments 12 X 548 ¤ CASH PRICELIST - 17% V.A.T. IS INCLUDED מיות…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים המאוורר התחיל לעשות רעשים כאילו הוא מסתובב מהר מידי ולסירוגין רעשים של גריסה. מכיוון שהאחריות הסתיימה פתחתי את המחשב, גיליתי צלע קירור אחת שרופה והפלסטיק שלתוכו היא נכנסת על התושבת של המאוורר מריחה בריח שרוף. על גבי הפלסטיק אין סימנים של התכה עקב חימום. המאוור עצמו סובב ידנית ומסתובב חלק. לא התגלו חלקים רופפים, שבורים, עקומים או גופים זרים. בחיפוש באיביי ואמזון גיליתי שרק המאוורר עולה סביב ה- 30$ לא כולל משלוח. גוף קירור לא הצלחתי למצוא כלל. האם אתם ממליצים בכל זאת לנסות ולתקן את המחשב או שזה לא משתלם כספית? המחשב ברשותי כבר 3 שנים וחודשיים. אם שווה כלכלית לתקנו השמח לקבל המלצה על טכנאי או מעבדה באזור ב"ש. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום רב! אני לא בטוח לגבי המקום שצריך להציב שאלה זו אבל בכול זאת.... ברשותי מחשב נייד fujitsu siemens amilo pro v2030 לאחרונה המאוור רועש מאד(כדברי בתי יש שם זבוב תקןע) כול נסיונות הנקוי וכ"ו לא עזרו צריך להחיף מאוורר. שאלתי איפה אפשר לרכש מאוורר לנייד. אם אפשר ויש פתרון רצוי באיזור הצפון (כרמיאל). תודה מיקי
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האם למישהו יש המלצות למאוורר שבאמת עוזר ? מהו התקציב שכדאי להשקיע בקניית מאוורר ?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי 1. אודה לכם לגבי איזה מאוורר עדיף עבור מעבד Intel Core i7 3770 3.4 Ghz א. scythe katana 3 cpu cooler for intel only ב. המאוורר שבא בקופסא יחד עם המעבד 2. איך ניראה לכם המפרט הבא(עבור אחותי, סטודנטית, מחשב למטרת אינטרנט, אופיס וכו'...) לא משחקת ולא משתמשת בתכנות גרפיות חזקות: דגם מחשב: Desktop Intel® i7 3770 3.4Ghz - iVB4 מעבד אינטל: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1מאוורר למעבד: Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) 1לוחות אם למעבדי אינטל: Gigabyte Z77M-D3H-MVP s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, PCI-E, VGA 1 זכרונות: G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz 1כרטיסי מסך: Gigabyte GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם קניתי בחו''ל מחשב נייד של דגם Asus A6VA Q052H http://www.laptopsdirect.co.uk/Asus_A6M-Q052H_Laptop_A6M-Q052H/version.asp יש לי אותו לפני 3 שנים תוכלו להגיד לי אם אפשר לרכוש מאוורר חדש בארץ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום רב לפני כשבוע רכשתי מחשב מדגם asus v451lb ca100h . נתקלתי בתופעה מוזרה שלפעמים המאווררים מתחילים להאיץ את פעולתם ועושים רעש גם כשמחשב במנוחה.. האם זה תקין..?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים. מחשב נייד חדש, הדגם שבכותרת. נקנה לפני 3 חודשים. חלונות 8. חרשתי את ההגדרות של סמסונג (כולל פונקציית שינוי עוצמת המאוורר), המחשב מוגדר לעידכוני ווינדוס אוטומטיים. המאוורר מרעיש נורא באופן קבוע, לפעמים משתתק לדקה וחוזר לעבוד ולהרעיש. רמת הרעש היא כזו שמפריעה לריכוז ולשקט בספרייה למשל. אשמח להצעות, תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום אם אני קונה מחשב נייד של יצרן כלשהו, האם כל יצרן יאפשר לי לקנות בנוסף למחשב, גם מאוורר ספייר למעבד? הסיבה שאני רוצה לקנות אחד כבר על ההתחלה, היא כדי שלא יקרה מצב שאחרי כמה שנים המאוורר נדפק, ואז לא אוכל למצוא מאוורר שבדיוק מתאים לצורה הפנימית של המחשב(כי הרי כל דגם של מחשב נייד מיוצר בצורה קצת אחרת, בניגוד למחשבי Desktop שם יש סטנדרטים של גודל וצורה), לכן עדיף שיהיה לי מאוורר אחד נוסף מראש, ולא אחרי כמה שנים להתחיל לחפש או לשלם מחיר מופקע. אודה לכם אם אתם יודעים האם כל יצרן של מחשב נייד מאפשר לקנות חלק כזה ספייר. (ספציפית אני שוקל את Dell, אבל יש סיכוי גם ל-Acer או ל-Samsung) תודה רבה card
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד מדגם LENOVO N500 ולאחרונה הוא עושה לי מעט בעיות, ואני אפרט: כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהמאוורר מתחיל להסתובב, אך לאחר כ 4/5 שניות הוא מפסיק להסתובב. אני מגיע למסך של ההתחברות לווידנוס ואז מופיע לי מסך כחול (ככל הנראה בגלל המאוורר) ועושה ריסטרט שוב. ככה זה קורה ב 90% מהמקרים. ב 10% האחרים הוא מצליח להתחבר (המאוורר כן עובד). מבדיקות עשיתי באינטרנט הבנתי שמאווררים לא אמורים לעבוד כל הזמן אך שיש אפשרות להגדיר שהם כן יעבדו קבוע- למישהו יש מושג איך אני מגיע להגדרות האלה ועושה את זה? או לחילופין- למישהו הייתה את הבעיה הזאת ויודע מהי? כי אני מניח שהבעיה היא לא במאוורר אם הוא עובד לסירוגין... בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקנתי חלונות 7 64 ביט ושמתי לב למשהו מוזר שלא היה כאשר ויסטה הייתה מותקנת (הגיע עם המחשב) ,המאוורר לאחר כמה דקות של עבודה מתחיל לעבוד בקצב מקסימלי ולא יורד ממנו,הבנתי שזו בעייה ידועה בחלונות 7 השאלה מה הפתרון? הטמפרטורה של המעבד בסביבות 50,דיסק קשיח בסביבות 40. מלבד הרעש של המאוורר משהו אחר יכול להינזק מזה שהוא עובד כל הזמן? יש פתרון לבעייה זו ? (לא מתחשק לי לחזור לויסטה) המחשב הוא של טושיבה ורשום שהוא תומך בחלונות 7 דגם:A305-6898 תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה עשיתי פורמט למחשב ושמתי לב שהמאוורר פועל \ פועל חלש כי המחשב שלי ממש חם (מה שממש לא אופייני לו) אני עדיין בתקופת האחריות, מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב dell inspirion 5000, עם מעבד i7 ו8GB ראם. אני מתכוון למכור אותו ולהביא מחשב חדש. הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנט; לפעמים אצטרך להשתמש במאטלב. הרבה אינטרנט ואופיס. צפייה בסרטים באיכות גבוהה. לא מתכוון לשחק בשום משחק מעבר לסוליטר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 - 15.6 אינטש. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, התוכלו להראות לי איך ניראה מאורר מקורי של AMD למעבד +3200 64 BIT שמגיע בקופסת BOX? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היי, יש לי שני מחשבים שאני רוצה לאחד ואני מתלבט איזה רכיבים לשמור. האופציות הן: CPUs: Core2 Duo E8400 vs Core i5 750 . GPUs: Zotac Geforce 9800gt vs ATI Radeon hd 5700 vs Radeon hd 4800 (4870). זה בעיקר לשימוש יומיומי ומשחק פעם בשנה בערך. על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לומד עכשיו קורס טכנאים בג'ון ברייס, כמו שכבר אמרתי, וכל הזמן חי בסרט שמה שאני לומד שם כדי לרענן לי ולחדד לי דברים שאני יודע ולהוסיף לי - יודעים ילדים בני 5 ומעלה. מאיזה גיל התחלתם להרכיב מפרטים? בטח מגיל 10 ומטה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין נטבוק באיביי. איזו חברה תתן אחריות בינלאומית נגישה?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 (A3) לוח אם AMD ATHLON XP 2100 + FAN (AIUHB) מעבד Thermalright SLK-600 Extreme גוף קירור למעבד Thermaltake SF2 מאוורר Winbond / Twinmos DDR 512MB 3200/400Mhz זיכרון פנימי WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE דיסק קשיח Connect3D 9500 Pro 128Mb DDR / כרטיס מסך IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR מסך Thermaltake Highest Xaser II 5000 Plus Chassis מארז Enermax 350W EG 365P VE ספק כוח Lite on x 52 OEM black …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיזה חנות כדאי לי לקנות מפרט שאני ירכיב התקציב שלי 4000-5500 בבקשה תענו לי אני צריך שהחנות תיהיה זולה ככל שאפשר ואמינה תודה למי שעונה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את רוב או כל המוצרים בחנות האחת מהאינטרנט, איזה חנות אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב ראשון מtms ועבר בהצלחה ואני מתכוון להזמין מחשב נוסף יותר רציני משהוא בסביבות ה4000 שקל למשחקים כבדים ואני מאוד מתלבט האם ללכת שוב על tms או לוותר וללכת על IQPC או rsm או זיגזאג או כל חנות אחרת? אני מחפש חנות אמינה זולה וטובה ושבמקרה שאני אצטרך אותה יום אחד במימוש אחריות או כל דבר אחר היא תהיה שם לצידי ולטובתי מה אתם חושבים?
-
אני כנראה הולך לקנות מחשב בקרוב באחת מהחנויות האלו, יש הבדל חסר משמעות של 20 שקל במחיר, אז רציתי לדעת מהניסיון שלכם האם יש העדפה לאחד מהמקומות? כי בסך הכל שמעתי ביקורות די טובות על שניהן..
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא יכל לקנות הכל בפעם אחת אז רציתי להשתדרג לאט לאט מאיפה הכי טוב להתחיל הינא המפרט שיש לי כרגע : Intel core 2 duo e7500 לוח אם : G31TM-935 2 GB RAM GEFORCE 9300 GS ספק EZCOOL 300 WAT המפרט שיהיה : AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDM FSP 550-80GHN(85) 80PLUS Bronze
-
- 27 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני מאוד דל בתקציב, וצריך מכשיר נייד קטן יחסית שיענה על הדרישות הבאות: חיבור WIFI אפשרות להטעין ללא חיבור לנקודת חשמל מקלדת QWRETY דפדפן אינטרנט ואפשרות לשימוש בתוכנת מסנג'ר. זה בערך כל מה שאני צריך.. ה OLPC פשוט מושלם בשבילי אבל אני רואה ב-EBAY שהמחיר שלו לא יורד מ 150 דולר למכשיר משומש (אין לי בעיה עם משומש.. אבל זה לא מעט כסף בשבילי) אם יש מכשיר סלולארי שעונה על הדרישות האלה או כל דבר אחר, המלצות יתקבלו בברכה. (במחיר יותר זול כמובן, כי אם זה יותר יקר עדיף כבר לקחת את ה OLPC) התקציב הוא בסביבות ה 700-800 שקל, עדיף כמה שיותר זול.. וללא חריגה משמעותית.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-