ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6 וחצי אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 500 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ושימוש כללי לסרטים מוזיקה וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב, אחרי הודעה כושלת אני אנסה להיות יותר ממוקד ואסביר בדיוק מה אני מחפש: - מחשב נייד לסטודנט. אמור לשמש אותי בעיקר בבית (במקום מחשב נייח), אבל גם מפעם לפעם באוניברסיטה ומחוץ לבית. - אני משתמ בעיקר באינטרנט / OFFICE אבל רוצה סוף סוף שאצליח לראות סרטים/מוזיקה כמו בנאדם (מבחינת מהירות בעיקר, לא איכות מסך). - נוטה מאד מאד למסף מאט (שונא את ההשתקפות של הלפטופים). הבנתי שכדאי מאד להתעקש על LED. - מסך 14.1. - אני מאד מאד אוהב את המקלדות הרגילות של הנייחים (ומקליד מהר...), אז אם יש משהו שקשור לנוחות המקלדת, אני מעדיף כמה שיותר קרוב למקלדות הגדולות והמוכרות. בנוסף,אני מאד מאד אשמח אם הסוללה תחזיק להרבה זמן יחסית ושהוא לא יתחמם, אבל אני מניח שאת זה כולם רוצים. הנטיה שלי היא בעיקר…
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר הרבה זמן מנסה להסיר את הויסטה בנייד החדש שלי ולהתקין XP אבל הבעיה היא ש-F6 לא מגיב, ניסיתי לחבר מקלדת רגילה וגם מקלדת סיליקון ושום דבר לא עוזר יצרתי דיסק מערכת הפעלה חדש עם NLITE ויש שם את הSATA אבל אני בכלל לא מצליחה לגרום לו לנסות לקרוא את הדיסק ולהבין שיש בו SATA כי ה-F6 לא עושה שום דבר הנייד הוא Toshiba A305-S6845 תודה לכל מי שיעזור מורן
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ב"ה1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3850 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש ותכנות(לתכנת אפליקציות) באקליפס ואימולטר של אנדרואיד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes 2014 fifa 2014 sonic כל מיני משחקים ואולי:nba 2k14 ,need for speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4…
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA,NEED FOR SPEED -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6…
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, למשרד פרטי, צריך שרת שעליו תותקן מערכת "חשבשבת" ואליה יתחברו 10 מחשבים שונים. (דרך REMOTE DESKTOP) אשמח להמלצה לשרת כזה. תודה
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב? 4500 שקלים .. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט ומשחקים כבדים מאוד , כגון GTA IV NBA2K9 FIFA09 FARCRY CRYSIS ןכן' 3.לא 4. צורב DVD ומסך 22 אינץ' של PROVIEW 1680 על 1050 פיקסלים .. 5. KSP בינתיים יכול להיות שאחליף למשו אחר כרגע תביאו לי מKSP בבקשה .. 6. X 7. הרכבה .. 8. כן שהמחשב יהיה חזק גם לעוד שנתיים .. ועוד שנתיים במקרה הכי גרוע אני יעשה OC ויקנה קירור כרגע לא צריך .. 9. שקט .. 10. האם מתוכנן OC? אם כן -רק בעתיד .. 11. רשמתי למעלה .. דרך אגב .. רק אינטל .. זה תקציב מספיק טוב לאינטל .. ואם אתם מביאים לי C2D תסבירו לי למה עדיף על QUAD וכנ'ל הפוך .. תודה רבה חברים !!!!
-
- 37 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
Hey so im upgrading my PC, what i plan on keeping from my old build (please let me know if i shouldn't for some reason) Noctua NH-U14S CPU Cooler Gigabyte GTX970 (this will be replaced soon ) Seagate Desktop SSHD 1TB Samsung 850 EVO 250GB SeaSonic Platinum-760 760W Active PFC 12cm Fan Modular PSU SS-760XP2 Antec P100 Mid Tower Black Case i plan on buying - 3700X ( will use stock cooler meanwhile) Asus PRIME X570-P now i need some general advice if this is good or i should change anything and some proper help with picking ram. besides knowing that more mhz and less CLI is better i dont know much about ram. …
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לגיימינג. משחקים כמו COD, GTA אין העדפה לשום רכיב אין צורך ב: מסך, צורב וציוד היקפי כדאי שתהיה אפשרות לשדרוג בעתיד. כדאי SSD. 4000 ש"ח תודרבה!
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חוו בבקשה דעתכם על המפרט הבא: Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, 1394, USB 2) Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory X2 ATI Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM DVD-ROM Liteon 16*48 Retail Mitsuni floppy 1.44 Genius KB-10X PS2 Eng/Heb Keyboard + Pad Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case אם יש הצעות לשינויים/שיפורים, בבקשה לנמק. כמו כן אשמח להצעות עבור מסכים בסביבות אלף ש"ח. (חשבתי על 17" MAG 770FD Flat Trinitron Monitor IIYAMA 17'VISION MASTER PRO …
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
Vostro 5480 vs Latitude 3450 מה עדיף? המחשב ישמש לצרכים סטודנטיאליים כמו עבודות OFFICE, PDF וגלישה באינטרנט ומידי פעם סרט. 14 אינץ' נראה לי השילוב האידאלי של גודל וניידות, המסך מט לשניהם I3 עם 4 ג'יגה RAM. האם הLATITUDE מעבר לתוספת המשקל נותן משהו? האם יש משהו עדיף במחיר דומה? תודה
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000₪-3500₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, אופיס , 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אם כלול במחיר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן …
-
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, אנחנו מעוניינים לקנות מחשב משרדי, שימושים: תוכנות עריכת תמונות או Autocad, ו/או תוכנות מיפוי כמו ArcGIS הכוללת רינדור המחשבה על מחשב עם שדרוגיות ירדה מהפרק, אנחנו רוצים ללכת ישר על מחשב עם כרטיס מסך חזק. מה שבטוח - מעבד i7 - 14700, עם 2X16 GB RAM במהירות 5600 או משהו דומה, קירור שקט למעבד, אוהב לוחות אם של ASUS ומארזים של ANTEC 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 6k, אם יש משהו שמאוד מצדיק אפשר לעלות קצת כלפי מעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית - זום, אופיס, גוגל כרום, הרבה מולטיטאסקינג והרבה חלונות פתוחים בו"ז. בנוסף תוכנות עיבוד תמונה/מיפוי. שימושים בינו…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 7000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 800שימושיםמהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) עריכת וידאו חובבנית במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - BF3, hitman' far cry 3, crysis 3, black ops 2, skyrim ועוד משחקים שיצאו בעתיד במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהן אתה תשתמש - (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום …
-
- 31 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני עכשיו מחפש מחשב לגרפיקה לתלת מימד כלומר תוכנות כמו מאיה וכדומה יש לי תקציב של 5000 ש"ח למחשב ואפשר לחרוג ב200-300 ש"ח על מה אתם ממליצים רב תודות לעזרה. דרך אגב רצוי שהמחשב יהיה טוב לאוברלוקינג סך הכל בשביל להאריך את חייו
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות שמתחברות לדטהבייס של SQL(דורשות יחסית הרבה זיכרון וCPU) , עבודה של מספר רב של תוכנות במקביל , תכני HD , וגיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).2560X1440. יתחברו אל המחשב 3 מסכים במקביל ,DELL 2713HM , DELL U2412m, ומס…
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ממש ממש מתקשה להחליט איזה מחשב לקנות. הדרישות: קל - עד 2 ק"ג-(עדיפות לפחות) מסך מאט Anti glare - רצוי מאוד!!! (באין ברירה אתפשר על Gloss ואקנה מדבקה נגד השתקפויות...) 11.6-13.3" יכול לסחוב flash ו-Visual studio. רצוי ומומלץ שיימכר ללא מערכת הפעלה כדי להוזיל עלויות. תקציב- עדיפות לעד 3500 ש"ח. אהיה מוכנה לקנות ב-5000 אם המחשב יהיה שווה את זה. זמן סוללה ממושך יחסית (3-4 שעות ומעלה יהיה נחמד). רזולוציה של 1366*768 היא בהחלט יתרון בהתחלה חשבתי על ה-Vostro 3300 של Dell אך משיטוט בפורום נוכחתי שהוא לא מומלץ. האם יש דגמים מומלצים שמתאימים לתיאור הנ"ל? אודה מאוד לעזרתכם.. ממה שחקרתי הדגמים המובילים לקנייה הם: Acer Aspire Timeline X AS3820T-5246 Lenovo IdeaPad Z3…
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
פתחתי פה דיון לפני איזה שבוע ואף אחד לא ענה אז החלטתי לפתוח חדש בתקווה שיעזרו לי S: לומד ניהול מערכות מידע * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים לא כבדים..FIFA אולי וכאלה,תכנות בC++ ועוד תוכנות נוספות בעתיד, צפיה בסרטים, * גודל המסך?- לדעתי 14 מתאים מה שתמליצו בהתאם לתמורה למחיר, האם חשוב מסך מבריק או מאט?- לדעתי עדיף מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)- כמה שיותר גבוה ואיכותי אז יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1700 שקל זה גג. איך המפרט הבא שבניתי? אני לא זקוק לכרטיס טלוויזיה... מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪315 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD240 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-UD2H ₪408 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38513 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪254 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון OCZ DDR2 1024MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ₪87 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2101 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪108 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ספק Enermax Laguna Black 300W ₪387 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LAGUNA סה"…
-
- 38 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חברים שלום מגיעה משפחה מארצות הברית ואני מעוניין שיביאו לי מחשב נייד אולטרה בוק משם. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק והוא מיועד לאנטרנט, לימודים, סרטים וקצת משחקים קלים עד בינוני. התקציב הוא עד 1000 דולר. מבקש לתת לי בבקשה את הדגם של המחשב. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית (בעיקר Office) וגלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14-15 אינץ'. בלי אורות. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
איזה מהמחשבים הבאים עדיף: HP G62-B50SJ Model G62-B50SJ Color G62-B50SJ - שחור מט עם דפוס פריזמה CPU Intel® Core i3 350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory 3GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB + 1 x 1024 MB), Up to 4 GB HD 320 GB (5400Rpm) Display 15.6'' Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display (1366 x 768) GPU Intel HD Graphics, up to 1274 MB total available graphics memory Optical Device SATA optical drive: LightScribe SuperMulti DVD±R/RW with Double Layer Support Sound Altec Lansing speakers Wireless 802.11 b/g/n Bluetooth No Network Card Integrated 10/100BASE-T Ethern…
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אחרי 3 או 4 שנים (הפסקתי לספור) עם אותו מחשב, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש לא? אז אני חייב להודות שהידע שלי בחומרה הוא די שואף לאפס.. לכן באתי לפה, בתקווה שתעזרו לי.. אשמח אם תכינו לי רשימה של דברים שאתם ממליצים לי לקנות - הכל! המחשב ישמש גם בעיקר גלישה, ועבודה אך היות ויש לי שני אחים אז הוא ישמש גם כ"מכונת משחקים"... הדברים שבאמת הכי חשובים לי הם - [*]כונן קשיח (חברה + גודל מומלץ) [*]כרטיס תלת מימד [*] מעבד [*]כרטיס קול הדברים שפחות חשובים לי הם - [*]מסך [*]צורב אם אתם יודעים מחירים בערך, אשמח אם תרשמו.. נראה לי שזה הכל, אבל אם שכחתי משהו חשוב, תוסיפו. תודה מראש לכל העוזרים! ממני,
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר,סרטים,גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים+גלישה-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 מסך: http://www.dell.com/il/business/p/dell-u2312h/pd Dell U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-