ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אולי זה נשמע הזוי, אני מחפש מפרט (לא בשבילי) שהשימושים שלו יהיו רק אינטרנט ותוכנות אינטרנט כמו מסרים מידיים. מעדיף AMD כי נראה לי יצא יותר זול. זכרון של ג'יגה יספיק פה בהחלט. כרטיס מסך און בורד, אין צורך בשום מאיץ כלשהו. אין צורך בהארדיסק,כבר יש, וגם אין צורך בצורב כי גם יש.(העיקר שיהיה חיבור IDE רגיל וישן בלוח אם,אבל אני מאמין שיש בכולם עדיין). ולבסוף מארז הכי זול שיש עם ספק הכי מעפן. בקשה אחת..לא CELERON כי זה כבר ישן מדי..ראיתי AMD athlon כפולי ליבה בסביבות 200 ש"ח. אני רק רוצה לראות איזה חנות הכי זולה כי לא מעניין אותי יותר מזה. ודבר אחרון , אני גר בחיפה... ממש תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 (אפשר לחרוג לטובת שיפור משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כללי, יתכן שישמש לתכנות בעתיד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מחשב לא גדול בלי אורות מיוחדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא להתפרע. אבל מוכן להשקיע הכל אם באמת צריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-1500 רק אם באמת יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בHD 1080P, סטרימינג, חיבור למסך טלויזיה FULL HD ברזולוציה 720*1280, 768*1024, 768*1360, 1024*1280 60HZ כולם. HDMI. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יהיה נחמד להריץ עליו משחקים בULTA. סגנון משחקים זה רק SHOOTER כמו COD,BF וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המפרט שאני בניתי הוא : מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤966 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-P35-S3G כמות: 1 מחיר: ¤492 מארז: Raidmax Sagitta + Window Black 2x120MM+1x80 LED NO PSU כמות: 1 מחיר: ¤298 קירור למארז: Arctic Cooling AF8025 80mm כמות: 1 מחיר: ¤21 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤373 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 מחיר: ¤578 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤382 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 מחיר: ¤1120 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer…
-
- 38 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מישהו שיש לו את הכרטיס הזה בנייד יכול בבקשה לכתוב לי את 2 התוצאות של הכרטיס מסך שלו בבדיקה של WIN7. תודה.
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב סיימתי את לימודי וסוף כל סוף יצאתי מ"משכורת סטודנט", אז הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי, מלפני איזה 7 שנים בערך שעבר שדרוגים לאורך השנים: E6300 2.8GHz 50% overclock, Gigabyte 965P-DS3, 4 GB RAM, HD6770 1. מה התקציב המקסימאלי: 7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: באזור ה-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: משחקים (בעיקר Blizzard - D3 and SC2 על הגדרות גבוהות), תכנות במכונות וירטואליות שונות (VM - בעיקר OS X Mavericks ו-Windows8, רק מכונה אחת תרוץ) ותכני HD. א. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: יש לי מסך ישן מאוד (לפחות בן 7) של סמסונג SyncMaster 203B שכבר תוקן פעם …
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
3500-3700 שקלים .. 2. גיימניג משחקים כבדים מאוד .. GTA IV CRYSIS FARCRY COD5,4 FIFA09 NBA2K9 3. לא 4. יש לי מסך PROVIEW 22 אינץ' לא יודע אם הוא HD 5. רוצה לקנות בKSP .. 6. עיצוב לא חשוב .. קירור אתם יודעים בדרך כלל במעבד .. קירור צריך למשחקים אני חושב מעדיף שיהיה שקט יחסית כי הוא בחדר ואני ישן איתו דלוק לפעמים .. 7. רק הרכבה אני צריך . 8. לא . 9. שקט לא דממתי אבל שיהיה שקט .. אם זה מייקר מאוד אז תגידו לי בכמה ופשוט תתנו לי מפרט בלי זה אבל שאני ידע כמה זה היה אמור לעלות לי 10. בעתיד רק אם תתנו לי מעבד שאצטרך לעשות לו או משו .. 11. אמרתי כבר את המשחקים ואת גודל המסך .. הרזולציה שלי כרגע היא : 1024 על 768 פיקסלים ואפשר עד 1680 על 1050 פיקסלים .. תודה על העזרה חברים ! ואש…
-
- 45 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חבר שלי עובד אינטל אז הוא השיג את ה7700K במחיר עובד, והוא רוצה להלביש עליו עכשיו מפרט שלם כי הוא מתחיל ללמוד לתכנת בJAVA. התקציב המקסימלי שלו 2.5K, בואו נגיד 3K אם ההפרש בביצועים מצדיק את זה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5-3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, הוא קמצן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בJAVA, אחסון תמונות של הילדים, והזרמת סרטים לטלוויזיה (בעתיד בטח 4K). שאלתי אותו אם הוא ישחק, הוא אמר: ״מקסימום קאנטר סטרייק״ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עוד כמה חודשים אני הולך לעשות קניות בתאילנד אני חיפשתי מחשב שהוא מאוד טוב למשחקים והוא יהיה זול בתאילד בקיצר חיפשתי את המחיר של המחשב הזה בZAP מצאתי אבל במפרט שרשום שם הוא שונה מהמפרט של המחשב באתר של החברה(פחות טוב) לפני שבוע אני רציתי להשקיע על המחשב הנייח 1500 שח לשדרוג הציעו לי כמה הצעות ובסוף החלטתי להשקיע יותר במחשב הנייד במקום 5500 שח 7000שח אני מתכוון לקנות את המחשב הזה בתאילנד ! המפרט שרשום באתר של החברה Dell XPS M1730 מחשב נייד מעבד Intel® CoreTM 2 Duo מסוג T9500 (2.60 ג'יגה-הרץ, 6 מגה-בתים של זיכרון מטמון מסוג L2, FSB של 800 מגה-הרץ) 4 ג'יגה-בתים של זיכרון ערוץ כפול DDR2,667 מגה-הרץ NVIDIA® SLITM Dual GeForce® 9800M GT עם זיכרון 1GB2 GDDR3 קיבולת חו…
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מחשב ללימודי תכנות, בגלל המחסור בארץ אני מתכננת לקנות באמזון. התקציב שלי הוא בסביבות ה- 1000$ , אני מעונינת במעבד i7 ו16 זיכרון ראם. אשמח להמלצות על מחשבים תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לעומת LENOVO 0679-3PG G560 HP ProBook 4520s AH530-5 LIFEBOOK FUJITSU שלושתם בערך 3000 שח-מפרט די דומה (דרך וואלה-מכרז אישי) ב HP יש 3GB זכרון ולא 4 באחרים. אך ה3GB במהירות 1333 ולא 1066 כמו באחרים עם ה4GB. בHP כונן קשיח במהירות 7200 לועמת 5400 באחרים HP צורב LIGHTSCRIBE . HP זמן סוללה קצר יותר. ובכ"ז-איזה עדיף לדעתכם? ------------מפרט ל FUJSTU # מעבד עצמתי מסדרת המעבדים החדשה Intel Core i3 330M 2.13Ghz # כרטיס מסך חזק INTEL HD # חיבור HDMI לצפייה בפלזמות ומסכי LCD TV # תומך תקשורת אלחוטית Wi-Fi + BlueTooth # מסך איכותי 15.6" HD LED לצפיה בסרטי High Definition # זיכרון מהיר במיוחד 4GB DDR3 1066Mhz # דיסק קשיח ענק בנפח 500GB # כרטיס קול איכותי + מיקרופון מובנה # מחשב נייד…
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב מסוג DELL VOSTRO 3500 . האם למחשב זה יש יצאה של SOUND חמש ערוצים? האם יציאת הכרטיס מסך (HDMI )שגם מוציאה SOUND היא זאת שאמורה להוציא חמש ערוצים. הנושא חשוב לי ביותר. אבקש את עזרתכם. גיל
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
סופסוף החלתתי אני לוקח RAidMax sagita+window מארז 319 שח Thermaltake toughpower 470W ספק 303 שח GeForce 8800GT asus 512Mb pci-e כרטיס מסך 1515 שח kingston 1G *2 667MHz DDR2 זכרון 126X2 שח Intel Gigabyte GA-P35C-S3 לוח אם 583 שח WD 320G 7200rpm 16mb buffer ארד דיסק 427 שח pionner DVR-212 SATA צורב 163 שח Intel Core 2 duo Processor E6750 2.66MHz 1333MHz 4MB LG775 BOXמעבד 1014שח יוצא לי 4576 +60שח שזה משלוח עד הבית תודה לאנשי הפורום שעזרו לבחור!!!! לא יודע בקשר למעבד אין לי מושג במעבדים אז אם ישלכם הצות אז קדימה אנשים!! אם אפשר לעגיד לי מזה OC? אני רוצה את המחשב למטרת משחקים חדשים ביותר כמו crysis נו אתם מבינים ורשית אני צריך 4G זכרון לשימוש עצמי אני לא יכול …
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 8.5 א' האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חייב לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, רק אם זה משפר מאוד 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת סרטים בתוכנת offer effect א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (…
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המחשב הזה: http://www.megabuy.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-latitude-e5540-lt-rd33-7408-%D7%93%D7%9C-1 מתכוון לקנות SSD ולהתקין עצמאית (אני מעריך תוספת של עוד 300 ש"ח). כמו כן, אני מודע לכך שזה בלי מערכת הפעלה - אני זכאי לקבלה חינם מהלימודים. סה"כ יוצא באיזור ה-3800. השימוש הוא מחשב ללימודים (מדעי המחשב, אז ישמש לעבודות תכנות) ועבודה "יום-יומית" (אינטרנט, איזה סרט פה ושם וכו')... כמו כן, רציתי לשאול ספציפית על הרזולוציה - 1600x900.. לא יצא לי לראות את הרזולוציה הזאת במחשבים יותר מדי.. יש לזה סיבה? האם עדיף להתעקש על ה-1920 ? (לדעתי יש דגמים שמוכרים ברזולוציה הזאת)
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד מארה"ב - dv6-2155dx hp עכשיו אני רוצה לשאולאיך אני צריך להכניס את הכבל של המחשב לשקע בארץ ,האם צריך לקנות איזשהו מתאם או שצריך לקנות שנאי אחר לגמרי .(כמו ב PS3 וה xbox)
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מעבד אינטלP4 2.53 לוח GIGABYTE GA-8SQ800ULTRA.כולל כרטיס קול+כרטיס רשת+FIRE WIRE זיכרון MB512 DDR PC3200-400MHZ MICROM/SAMSUNG כונן קשיח 80 גיגה מקסטור או סיגייט בתקן שיתאים ללוח החדש כרטיס מסך Gigabyte GV-R9700 PRO/ATI RADEON 9700 PRO כונן TOSHIBA\DVD ASUS צורב PLEXTOR CD-RW 48X24X48 INT מודם ג'יניוס או US ROBOTICS מארזCHIEFTEC MIDI TOWER AH-01SL מארז אלומיניום מדהים הכולל 3 מאווררים, 2 מקוריים של היצרן, ואחד כולל 4 לדים בצבעים שונים, 300watt אמיתי
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מפרסם את המודעה הזאת לבקשתו של חבר. יש לו מחשב מלפני 6 שנים בערך והוא רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 6K. העניין הוא שאחרי שהוא נתן לי את המפרט הנוכחי שלו אני לא בטוח שכדאי לו לרכוש מחשב חדש. אשמח לעצות ולעזרה שלכם בנושא. אני מביא לכם את המפרט הנוכחי ואת השאלון שלו. חשוב לציין שספק הכוח שמצויין כאן הוא לא בהכרח מה שיש לו. הוא אמור לבדוק זאת בהקדם האפשרי ואעדכן את הפוסט. על מנת לעזור בהתלבטות הוא היה רוצה לקבל המלצה למפרט חדש ללא קשר להאם כדאי לשדרג. המפרט הנוכחי: אינטל מעבד Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray ASUS לוח אם P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרו…
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? פלוס מינוס 3000 ש"ח. אפשר לחרוג במידת הצורך. 2. . מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, אופיס, עריכת תמונות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי, אבל לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…
-
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, באוקטובר אתחיל ללמוד שוב (אם לא יקרה משהו לא צפוי). לקראת המאורע, אך גם בנוסף לזה - אני מעוניין שסוף סוף יהיה לי מחשב נייד. בכלליות אני מאוד אוהב לשבת על הנייח שלי. אני אוהב מסך גדול, אני אוהב מקלדת נורמלית, אני אוהב עכבר ואני אוהב חומרה חזקה (משחקים פה ושם). השורה התחתונה היא שהמחשב ה"כבד" שלי יהיה הנייח. לכן אני מעוניין בעצם במחשב נייד קטן וזול. אני לא צריך חומרה חזקה, אני לא צריך מסך גדול כי עבודה רצינית לא תתבצע עליו. אני כן רוצה שזה יהיה מחשב "אמיתי" שאפשר להתקין עליו הכל ולעבוד עליו בצורה רצינית במקרה הצורך. חשוב לי מאוד שהוא יהיה קל, אך בלי לשלם על זה הרבה כי חבל לי על הכסף. חשבתי על המחשב הזה (Asus K200MA). דרך BUY2USA הוא יוצא 1650 שקלים. מה דעתכם? האם זה לא…
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כ500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?גיימינג א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.CRYSIS,GTA IV,DOOM .3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).בצורה כבדה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1920*1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא …
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1700 שקל זה גג. איך המפרט הבא שבניתי? אני לא זקוק לכרטיס טלוויזיה... מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪315 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD240 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-UD2H ₪408 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38513 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪254 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון OCZ DDR2 1024MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ₪87 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2101 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪108 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ספק Enermax Laguna Black 300W ₪387 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LAGUNA סה"…
-
- 38 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש את סבתא שלי לנושאים כמו אינטרנט ומשחקי קלפים. אני האמת מתלבט בין מחשב נייד למחשב נייח ולכן פתחתי פוסט דומה בפורום המקביל. אין לי דרישות גדולות מדי, רק שיגיע גם עם חלונות 7 בעברית. אני מניח שאצטרך גם מסך ומקלדת ועכבר חיצוניים. התקצוב כפי שרשמתי הוא עד 2000 ש"ח (עם מסך, למרות שאם זה חורג אפשר קצת), וחשוב שיהיה אמין (יחסית, שלא יהיו תקלות חומרה מפגרות) ויעמוד בגבורה בדרישות הנ"ל, ושהמסך יהי קריא לאנשים מבוגרים.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי XP SP3 על המחשב הנייד הנ"ל, המערכת עובדת, אבל במנהל ההתקנים אני רואה שחסרים לי דרייברים עבור : Audio Device on High Definition Audio Bus Mass Storage Controller Modem Device on High Definition Audio Bus Network Controller Video Controller (VGA Compatible) Video Controller אין לי דיסקים שהגיעו עם המחשב. באתר של LG מצאתי מספר דרייברים (לא כולם), אבל בלתי אפשרי להוריד אותם, ההורדה מאוד מאוד איטיות ובד"כ מתנתקת. מישהו יודע היכן אני יכול להוריד את הדרייברים שאני צריך ? האם יש חבילה/קובץ אחד להורדה שיתקין את הכל ? תודה.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב NUC בעיקר בגלל הגודל שלו, שהולך לשמש אותי בתור מחשב משני - שרת לכל מיני פרוייקטים שונים ומשונים, ומדי פעם להריץ ML (לא דברים כבדים - מודע לכך שאין כרטיס מסך). אני טס לארה"ב, ולכן מביא קישורים מאמזון: Intel NUC mini PC kit NUC7i5BNH (Intel Core i5, Tall version) $339.99 https://www.amazon.com/Intel-mini-NUC7i5BNH-Core-version/dp/B01N2UMKZ5/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1522915416&sr=8-2&keywords=nuc7 Crucial 8GB Single DDR4 2400 MT/S (PC4-19200) SR x8 Unbuffered SODIMM 260-Pin Memory - CT8G4SFS824A $86.49 https://www.amazon.com/Crucial-Si…
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-