ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
סופסוף החלתתי אני לוקח RAidMax sagita+window מארז 319 שח Thermaltake toughpower 470W ספק 303 שח GeForce 8800GT asus 512Mb pci-e כרטיס מסך 1515 שח kingston 1G *2 667MHz DDR2 זכרון 126X2 שח Intel Gigabyte GA-P35C-S3 לוח אם 583 שח WD 320G 7200rpm 16mb buffer ארד דיסק 427 שח pionner DVR-212 SATA צורב 163 שח Intel Core 2 duo Processor E6750 2.66MHz 1333MHz 4MB LG775 BOXמעבד 1014שח יוצא לי 4576 +60שח שזה משלוח עד הבית תודה לאנשי הפורום שעזרו לבחור!!!! לא יודע בקשר למעבד אין לי מושג במעבדים אז אם ישלכם הצות אז קדימה אנשים!! אם אפשר לעגיד לי מזה OC? אני רוצה את המחשב למטרת משחקים חדשים ביותר כמו crysis נו אתם מבינים ורשית אני צריך 4G זכרון לשימוש עצמי אני לא יכול …
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי חברה קניתי את המחשב של HP G62-10 מחשב מעולה, רק מה, כשאני מעתיק משהו, בין אם זה בין מחיצות, דיסק און קי או מהרשת, הוא מעתיק נורא לאט. המחשב מוגדר על ביצוע חשמל הכי גבוהים ומסומן לכונן לא להכבות אף פעם. ניסיתי לשנות את הDMA ללא הצלחה (אין אפשרות כזו בכלל). גם בביוס חיפשתי ACHI ולא מצאתי. אין כל כך אפשרויות בביוס. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי מערכת ההפעלה שלי היא WIN 7 64 BIT תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצות למחשב נייד התואם את הדרישות הבאות מטרות המחשב: גלישה באינטרנט , צפייה בסרטים , עבודה משרדית. גודל מסך: 15.6 אינטש מסך מבריק - לא טאצ' משקל רצוי: עדיפות למחשב קל משקל (ברור כי גודל המסך משפיע) סוללה: חיי סוללה ארוכים - חשוב. דיסק קשיח: עדיפות לSSD , במידה ולא קיים מחשב התואם את כלל הדרישות עם SSD אבחר ב HDD. כונן אופטי: יש צורך חיבור BLUETOOTH דרוש. בגדול המחשב צריך להיות מהיר , אז אני מניח שכמות מספקת של DDR ותוספת של SSD יעשו את העבודה.. *נדרשת תמיכה לצפייה בסרטי Full HD. בתודה והערכה! ארז
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות בימים הקרובים מחשב שמיועד לשימוש בבית הספר לתלמידת בית ספר. צריך לקבל מפרט עם ציון שם החברה, למשל: dell, lenovo במחשבה על דברים חשובים יצא לי כזה (אבל יכול להיות שאני טועה ויש דברים אחרים שחשובים עבור מחשב לכיתה): חיי סוללה משקל קל נוחות הקלדה מסך גדול ולא מסנוור חשוב לי שתהיה מערכת הפעלה windows כלולה המחיר הוא לא מגבלה אבל מומלץ לא לעבור מחיר של 3K. אם ניתן לקבל מחשב מעוצב יפה יהיה עדיף אבל בלי לוותר על איכות. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשבים ניידים שלדעתכם יכולים להתאים: תקציב - סביב ה2000 ש"ח. שימוש - בעיקר עבודה משרדית פשוטה יחסית - אופיס, אינטרנט. יעשה שימוש גם בתוכנה לכתיבת תווים Finale 2014 (עד כמה שידוע לי לא צורכת משאבים רבים). בנוסף, ישמש גם לצפיה בסרטים אך במידה מועטה. (יחובר גם לטלויזיה). גודל מסך - 15.6". לגבי מקלדת, NUMPAD יהיה נחמד אבל ממש לא הכרחי. יציאת HDMI - חובה, בלוטוס - מעדיף שיהיה. נפח HDD - לא פחות מ500GB. כונן אופטי - כן. סוללה - לא יהיה שימוש של יותר מ3 שעות ללא הטענה, כמו כן אין שימוש כל כך אינטנסיבי. יריץ WIN 7 - אין צורך לכלול מערכת הפעלה בתקציב. עד עכשיו השתמשתי בדגם DELL Vostro 2520 והוא היה מעולה. אז אם יש אפשרות לקבל בתקציב הזה מחשב יותר קל, סוללה י…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד קל (עדיף סביב קילו, עד קילו וחצי), בגודל 13-14 אינץ', ובתקציב של 3000-4000 ש"ח. עם מסך טוב (לא מגע) לשעות עבודה ממושכות. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים באיכות גבוהה, ואני צריך שכל אלו יעבדו חלק, כולל פתיחה של טאבים מרובים בדפדפן ומעבר בין התוכנות. אין לי צורך במערכת הפעלה או באופיס. אין לי העדפה לחנות ספציפית. קניית המחשב מתוכננת לימים הקרובים. לאחר שיטוטים וחיפושים באינטרנט, צמצמתי את ההתלבטות לשלושה דגמים: - https://www.pc365.co.il/product-15341-Asus_ZenBook_UX430UA_GV340T - https://www.pc365.co.il/product-15680-Asus_ZenBook_13_UX331UA_EG012T - https://www.pc365.co…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לשדרג קצת את המחשב. המטרות והשימושים שלי - גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס ולעיתים פיפ"א. תקציב - אני לא רוצה לעבור את ה-1,000 ש"ח, מחפש בעיקר כרטיס מסך וזכרון RAM אלא אם תמליצו אחרת. נתוני המחשב שלי: לום אם - Asus P5QC מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz כרטיס מסך - ATI Radeon HD 4850 512MB זכרון פיזי - 4GB RAM משתמש בשני מסכים במחשב - האחד 17' והשני 22'. מערכת הפעלה - ווינדוס 7 64bit ספק כוח - sweex ps040 650w מעוניין כמובן לנצל את מבצעי BLACK FRIDAY בארץ אם יהיו שווים. מכיוון שאני לא מבין גדול בחומרה, חשוב לי שתמליצו על דגמים ספציפיים שיתאימו לנתונים שיש לי, שלא ארכוש דגם ואגלה שהוא לא מתאים ללוח אם לדוגמא. תודה רבה!
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מחפשת מחשב ללימודי תכנות, בגלל המחסור בארץ אני מתכננת לקנות באמזון. התקציב שלי הוא בסביבות ה- 1000$ , אני מעונינת במעבד i7 ו16 זיכרון ראם. אשמח להמלצות על מחשבים תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן כולם. אני מתחיל ללמוד אוטוטו. רציתי המלצה לאולטרבוק בתקציב של עד 4500 ש"ח דרישות מינימום מעבד- i5. זכרון - 4 ג'יגה SSD - שיהיה לפחות 120-128 GB יש כמה חברים שמתחרים בשוק סביב המחיר הזה. חשבתי על ה zenbook ux31e http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=UX31E&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he אבל שמעתי עליו קצת ביקורות לא משהו.... יש גם דגם לא רע של סמסונג http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1938&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he אבל אתם יודעים- בכל זאת- סמסונג...... מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לכל המבינים, לפניכם מפרט. אם יש הצעות שיפור, הן בעניין מחיר הן בשיפור החומרה אשמח לקבל הערות אבל קודם לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K בלי מסך, עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה מועטה אולי עוד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ועריכת וידאו. שימוש בתוכנות photoshop ,ilustrator וכן בפרימייר ו - אפטר אפקט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם המחשב הנ"ל יהיה מספיק חזק בגרסת ה-SU9600 בכדי לשמש כמחשב ראשי לסטודנט (משחקים לא ממש מעניינים) יש לי צ'אנס להזמין את המחשב הזה במחיר של 6000 שח, אחרי מיסים-מע"מ-משלוח מארה"ב עם 3 שנים אחריות נ.ב. האם הגיוני לקנות את המחשב הזה כדגם כמו T400 עולה כמעט חצי? תודה על העזרה
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאל? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח, אבל רק אם מדובר בשיפור משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החל מWoW ועד למשחקים שעתידים לצאת בקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני הולך לקנות Dell U2414H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך שום ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! אשמח לעזרתכם ולדעתכם מניסיון! מצרף את המפרט ושאלון- שהרכבתי בינתיים אשמח להערות וההארות ולחוות דעתכם מניסיון! Intel Core i9 13900K / 1700 Bo מחיר: ₪ 2345 Noctua NH-D15 chromax.black CPU Cooler מחיר: ₪ 391 Gigabyte Z790…
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר HWZONE וראיתי את כל המפרטים. רציתי רק כדי להיות בטוח לפני שאני משלם ומשקיע כל כך הרבה כסף לוודא שאני עושה את הבחירה הנכונה. המחשב מיועד אך ורק למשחקים ללא ציוד היקפי. אם זה משנה המשחק הכי חשוב לי הוא Battlefield 3 שעתיד לצאת. כרטיס מסך רצוי של NVIDIA בלבד !!! ולא Radeon בנוסף כרטיס קול טוב אם זה קשור אני קונה אוזניות :Razer Megalodon שהן 7.1 1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. נקודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימ…
-
- 50 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי ללמוד תכנות ובנוסף אני עורך תמונות וסרטונים והחלטתי שאני צריך לקנות מחשב נייד שישרת אותי בצורה טובה אבל לא יקר מידי. * מטרות המחשב? תכנות, עריכת סרטים ותמונות וצפייה בסרטים. * גודל המסך? לא גדול מידי (משהו בסביבות 13 אינצ') * רזולוציית המסך? חשבתי על משהו בסביבות ה 4K אבל השאלה מה ההבדל במחיר בינו לבין FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי? רצוי לא כבד מידי אבל זה לא כזה משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה בינוני (לא משהו משוגע אבל שיחזיק יום עבודה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, כניסת כרטיסי SD * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשבתי על SSD אבל השאלה אם אני צריך את זה בהתאם לצרכים שלי * כונן אופטי? - * האם דרושה תמיכה…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הקדמה קלה: טוב, הסבא והסבתא החליטו לתת 3500 ש"ח כדי לקנות מחשב לילד, ראיתי מפרטים של מחשבי גיימינג שמגיעים לתקציב הזה. אבל גם שמתי לב שהם יהיו פחות או יותר טובים לשנה שנה וחצי בשבילו, הוא יתבגר וירצה לשחק במשחקים טיפה כבדים יותר. כרגע הוא משחק בפורנייט (באקס בוקס, רוצה במחשב) מיינקראפט ורובלוקס. החלטתי שאני אוסיף כדי שיהיה מחשב שגם בעוד שנה וחצי הוא יוכל טיפה להתקדם, ומקסימום נשדרג אותו ולא אצטרך לקנות חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-5500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פורטנייט, מיינקרפט, רובלוקס, אולי באטלפילד, הוא משח…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כבר די הרבה זמן מנסה להשיג מחשב נייד עם כונן שקורא גם כותרי בלו ריי במחיר שלא נמצא בשמיים . משום מה באופן קונסיסנטי היבואנים בארץ פשוט מתעלמים מהאופציה הזאת למרות שבחול היא קיימת ושבלו ריי זו טכנולוגיה שהיא כבר לא ממש חדשה . היום בבוקר למשל ראיתי את המחשב הבא בפרסום : http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH207C5E8&cfm=02851C725121 לכאורה מתאים לתקציב שלי ולדרישות , אלה מה , מכון ניחשתם ... הכונן הוא רק DVD . בחיפוש באתר של DELL ישראל נותן האחריות רשום בפירוש בדף של המחשב הזה שיש אופציה לכונן שקורא בלו ריי ( וגם אופציה לכונן שצורב בלו ריי ) : http://www.dell.com/il/p/inspiron-15r-se-7520/pd?~ck=anav הבעיה שלמרות שזה רשום בעברית שחור על גבי מסך ולמרות שאני מוכ…
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה עם תוכנות אופיס, גלישה, משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה רועש מידי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל ומשקל אין הגבלות, רצוי ללא תאורה פנימית. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות גודל המסך: סטנרדטי רזולוצית המחשב: לא משנה משקל רצוי: כמה שיותר קל האם נדרש זמן סוללה ארוך: 4 שעות יספיקו האם נדרשות יציאות מיוחדות: hdmi אך לא חובה גודל מינמלי: לא כזה חשוב כונן אופטי: כן תמיכה בתחנת עגינה: אפשרי אחריות בינלאומית: אפשרי רישיון הפעלה: לא צריך העדפה לחברה כלשהי: לא הערות: המחשב בעיקרון ישב בבית ומידי פעם ניקח אותו לטיסות וכו... השימושים בו זה בעיקר אינטרנט אופיס ולפעמים סרטים
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב HTPC חדש צריך בבקשה עזרה בבחירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך קצת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק צפייה בסרטים באיכות FHD וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה בחלקים הכי זולים ( אפשרי מחנויות שונות - אני מרכיב לבד ) 1- מעבד SEMPHRON 2- לוח אמ משולב כרטיס מסך , משולב כרטיס קול , משולב כרטיס רשת 3- זכרון 512 4 מארז כל הדברים האחרים יש לי תקציב - רצוי רצוי 1000 ש''ח
-
- 32 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
amd 2400+ gigabyte ga-7vax wd 40gb 7200rpm 8mb buffer- המחיר שלו כמו של הכונני 60GB הרגילים אז מה עדיף לי? אם עדיף 60GB אז איזה?.... MUSHKIN 512mb 333mhz - זה הדגם הרגיל לא ה REV 2..... DVD - TOSHIBA X16X48 - M1612 teac 1.44 3R- system air - METAL SILVER - המארז החדש אצל הדובים..... volcano 6CU- כלול במחיר של המעבד...... iiyama - 413pro COLOR leadtek - ti4400 + 4 full games ENERMAX 350W אשמח לקבל הערות והארות.... תודה לכל העוזרים....
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שמשמש בעיקר לעבודה משרדית + תכנות + עריכת תמונות בפוטושופ + צריבת DVD אשמח לקבל המלצות למפרטים הכוללים : (AMD או INTEL) לוח אם, מעבד, זכרון, HD, מארז, כרטיס מסך, צורב DVD. תקציב - 3500 ש"ח ~ (לא מתעסק עם OC...) תודה רבה ושנה טובה לכולנו.
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת אחת ולתמיד למי מהחברות הבאות יש אחריות ושירות לקוחות טובים כדי שאני אבחר נייד שאוכל לישון בשקט בלילה ומי הוא נותן האחריות. Dell Toshiba Asus Gigabyte Hp (אני אפילו לא רציתי לרשום) אם יש המלצות נוספות לשירות טוב כמובן אני אשמח לשמוע! תודה.
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן בחיפושיי אחר מחשב נייד נתקלתי בחנויות הנ"ל מכיוון שאלה חנויות online אשמח אם למישהו יש ניסיון איתם או שמע עליהם ויכול לתת חוות דעת את הביקורות ב-zap ראיתי (והן היו טובות), אבל אני רוצה לשמוע גם מחוץ ל-zap מה חושבים עליהן תודה וסליחה אם ההודעה לא נכתבת בפורום המתאים, לא מצאתי פורום יותר מתאים לכתוב בו..
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-