ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה לקנות את המחשב הזה לאמא שלי היא לא משחקת או משהו זה רק לאינטרנט ועבודה על אופיס המחשב עולה 1790 אשמח לביקורות מפרט [table][tr][td][table][tr][td]e[/td][/tr][/table][table][tr][td]4383-2SG[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] CPU[/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Dual-Core Processor E-350 (1.60GHz, 1MB Cache)[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Memory[/td][/tr][/table][table][tr][td]2GB DDR3…
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חברים אני צריך בבקשה חוות דעת על המחשב הנ"ל ... מעבד:t5500 זכרון:1 ג'יגה לוח אם: אני חושב NFORS משהו כרטיס מסך :mobile intel 945gm express chipset controller האם יש אפשרו לשדרג ולאיזה? צורב dvd כולל לייט סקרייב. המחשב כולל שלט,bluetooth,wireless,ועוד בקיצור המחשב נראה פצצה אבל לא מצאתי עליו כלום באינטרנט,אם מישהו יוכל לתת חוות דעת ולהגיד לי כמה הוא שווה בערך .... אאה ועוד משהו האם כדאי להתקין עליו VISTA ואיזה?
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי אני רכשתי מעבד I7 7700 https://ksp.co.il/index.php?uin=37337&select= וזכרון https://ksp.co.il/?uin=31355 זקוק ללוח אם מומלץ שתומך בשניהם ועדיף שתיהיה אופציה להגדלת זיכרון ל 32GB אולי גם יותר בתור אופציה לעתיד
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
Intel Quad core i7 – 4770 turboboost 3.4 Ghz מעבד : Gygabyte P85 USB3 DDR3 PERFORMANCE לוח אם : KINGSTON SSD DRIVE 120GB SATA3 450MB/S כונן קשיח : WESTERN DIGITAL 1TB SATA3 7200 RPM KINGSTON HYPER-X 16GB 8X2 DDR3 1600 MHZ זיכרון : GEFORCE GTX660 2GB DDR5 HDMI כרטיס מסך : HIGHT POWER BRONZE 650W + 80 LED FAN ספק כוח : COOLER MASTER RED FAN מאוורר : TZ-ELITA HERO 29 3X120MM LED FAN מארז : LG DVD-RW X24 MULTI DUAL LAYER SATA צורב : GIGABITLAN 10/100/1000 ETHERNET O/B כרטיס רשת : 8 HD CHANNEL SUROOND SOUND ON O/B כרטיס קול : מה דעתכם האישית על המפרט ? אם אפשר לקבל הצעת מחיר על המפרט ? האם ניתן להוזיל את הסכום ולהוציא ביצועים דומים ?
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם המחשב הנ"ל יהיה מספיק חזק בגרסת ה-SU9600 בכדי לשמש כמחשב ראשי לסטודנט (משחקים לא ממש מעניינים) יש לי צ'אנס להזמין את המחשב הזה במחיר של 6000 שח, אחרי מיסים-מע"מ-משלוח מארה"ב עם 3 שנים אחריות נ.ב. האם הגיוני לקנות את המחשב הזה כדגם כמו T400 עולה כמעט חצי? תודה על העזרה
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 תקציב זה מיועד נטו למחשב למרות שצריך גם מסך וציוד היקפי, לכן אין לכלול אותם בתקציב אך אשמח לקבל הצעות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -------- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכבדים של E3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 1080P\1440P אין לי מסך, אעשה קנייה זאת בנפרד לכן לא כללתי אתו בתקציב …
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למחשב לעריכת וידאו עם AVID מסך 15.6 אינץ' נראה מספיק אבל אני לא בטוח לגבי רזולוציה 1366X768 מבקש שתי הצעות - ל5000 ו7000 שקל. תודה
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כ500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?גיימינג א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.CRYSIS,GTA IV,DOOM .3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).בצורה כבדה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1920*1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא …
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב שישמש גם משחקי מציאות מדומה. אני רוצה להבין מה צריך לכלול במחשב: מעבד חזק ? לוח אם מיוחד ? כמה זיכרונות ? כרטיס מסך מיוחד ? ספק כוח? משחקים מיוחדים ? אני רומה בעיקר להריץ סימולטורי טיסה וגם פיפ"א . הא יש עוד דברים שאני צריך לדעת ?
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים קלים (בעיקר משחקי ספורט ולא בכמויות, מקסימום 1-2 משחקים), אופיס, הורדות, שמיעת מוזיקה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן - DVD וכונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? אין העדפה לחברה. יש העדפה לזיכרון 2 ג'יגה וללוח אם שיוכל לאפשר שידרוג זיכרון בעתיד. כמו כן יש העדפה לדיסק קשיח שיכלול רק 250 ג'יגה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב ממש לא חשוב. הקירור הוא לא חובה, אך אם יש לכם המלצה משתלמת ולא יקרה לגבי זה אני אשמח לשמוע. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב ובדיקה. 8. …
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. נתחיל בכך שהמחשב לא דורש דיסק קשיח, יש כבר דיסק 500 והוא מספיק לאדם שישתמש בו. הכרטיס לכידה PciEx עובר גם כן מהמחשב הישן. וכעט למפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו (רינדור) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, תוכנות: Pinnacle Studio HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורך משחקים. חדש בכל התחום הזה תסלחו לי. בנוסף לעזרה בבחירת מפרט , אשמח אם תענו לי על שאלה נוספת. עדיף לקנות מחשב יד שנייה אבל יותר "חזק" או חדש ופחות טוב (מבחינת תקציב)?? 1..מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופנאי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. counter …
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אני מחפש מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: * מטרות המחשב: עבודה מול visual studio, וגלישה באינטרנט. * מעבד: מינימום i3 מסדרת M. * גודל המסך: בערך 15 אינץ' (עדיף מט). * רזולוציית המסך: סטנדרטית. * אמצעי קלט: עדיף מקלדת עם numpad. * משקל רצוי: לא משנה. * זמן סוללה: סטנדרטי (בדרך כלל מחובר לחשמל). * יציאות מיוחדות: VGA. * Bluetooth: רצוי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB (לא משנה הסוג). * כונן אופטי: צורב DVD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא. * עם מערכת הפעלה windows 7 חוקית בעברית. * שלוש שנים אחריות. * לא מסך מגע. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור ותודה רבה רבה מראש! חננאל.
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים באבחנה גבוהה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך רזולציה טבעית 1680 x 1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי כבדים:Crysis,Mafia 2, Supreme Commander * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
3500-3700 שקלים .. 2. גיימניג משחקים כבדים מאוד .. GTA IV CRYSIS FARCRY COD5,4 FIFA09 NBA2K9 3. לא 4. יש לי מסך PROVIEW 22 אינץ' לא יודע אם הוא HD 5. רוצה לקנות בKSP .. 6. עיצוב לא חשוב .. קירור אתם יודעים בדרך כלל במעבד .. קירור צריך למשחקים אני חושב מעדיף שיהיה שקט יחסית כי הוא בחדר ואני ישן איתו דלוק לפעמים .. 7. רק הרכבה אני צריך . 8. לא . 9. שקט לא דממתי אבל שיהיה שקט .. אם זה מייקר מאוד אז תגידו לי בכמה ופשוט תתנו לי מפרט בלי זה אבל שאני ידע כמה זה היה אמור לעלות לי 10. בעתיד רק אם תתנו לי מעבד שאצטרך לעשות לו או משו .. 11. אמרתי כבר את המשחקים ואת גודל המסך .. הרזולציה שלי כרגע היא : 1024 על 768 פיקסלים ואפשר עד 1680 על 1050 פיקסלים .. תודה על העזרה חברים ! ואש…
-
- 45 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 - 6000 אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? למישחקים ברמה גרפית גבוהה (FORTNITE MARVEL RIVELS SPIDERMAN) ותיכנות ברמה בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה בגודל סביר לא גדול מידי 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד: Intel Pentium 4 3.2GHz E Prescott 1MB 800MHz Box לוח אם:GYGABYTE GA-8IK1100 CHIPSET 875p (תמיכה לintel Pentium 4) זיכרונות: Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3 גוף קירור למעבד: Thermaltake Typhoon CPU Cooler מארז: ATX Alien Yellow 600Watt Extra Fan Color Light Fan ספק: כלול במארז כונן קשיח: Hitachi 400GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA קירור כונן קשיח: Vantec HDC-502A Blue כרטיס מסך: Gigabyte X800 PCI-E 256MB כרטיס קול: מובנה בלוח אם נגן/צורב DVD: Lite-On SOHW-1633S Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk כונן דיסקטים: Sony Floppy Drive 1.44 Black כרטיס רשת: מובנה בלוח אם אז מה אתם אומרים????
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, האם יש הבדלים בין האדפטורים מעבר לזמן הטעינה?, הא ישנה עדיפות במה לבחור אם סוללת המחשב שלי היא של 6 תאים?
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה מהעבודה מחפשת מחשב בבערך 2000 ש"ח (אפשר למשוך לכאן ולכאן אם מקבלים תמורה) קריטריונים חשובים: FireWire על לוח האם אם עדיין קיים בלוחות אם "תקציביים" עדיף הרבה זיכרון- אני רואה שהרוב ממליצים על 2GB במפרטים, אך לא רואה ש4GB זו תוספת כל כך משמעותית במחיר ותמיד יש מה לעשות עם עוד RAM. ספק טוב חנות שקיימת יותר משלוש שנים ועדיף כזו שיש בה מסכים של Dell בניגוד לעם ישראל, מוכנים גם לפתרון AMD אין שימוש במשחקים כבדים אך כן יריץ משחקי פלאש ומשחקים "פשוטים" (שלושה ילדים קטנים בבית...) אם זה לא ברור מאליו, אין מצב לOC, והתוכנה הכי כבדה שתרוץ תהיה Windows Movie Maker. תודה לעוזרים!
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש - בעיקר למשחקים. אני יכול להשיג מעבדי אינטל בהנחה משמעותית - i5-3570k ב-600 שקל או i7-3770k ב-800 שקל. המחשב הנוכחי שלי בן אולי שנתיים, חלקים כמו ספק כוח ומארז שאני לא בטוח מה החשיבות שלהם אפשר להעביר? לא צריך ציוד הקיפי. התקציב די גמיש, אבל אני מעדיף לחסוך כמה שאפשר. שיריץ חלק משחקים חדשים בזמן הקרוב, לא צריך על הגדרות מטורפות. תודה רבה (:
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה יהיה הדיון האחרון שלי בקשר לזה אבל עד אז אני צריך מפרט למשחקים כבדים עד 15K המפרט יכלול הכל כולל כל הציוד ההיקפי!! ד"א התקציב המקורי היה 12K ככה שאין שום אפשרות לחרוג מהתקציב כמו כן במה שניתן לחסוך אז לא להתבייש... עוד דבר חשוב את קנית המפרט עצמו(ללא הציוד ההיקפי) אין לפצל!! זה מה שהכנתי במשך הזמן: Intel Core 2 Duo E6700 2.66GHz 4Mb Box 3490 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 MUSHKIN XP2-6400 DDR2 2048MB DUAL CHANNEL 4-4-3-10 2140 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 520 SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E 2400 CREATIVE X-Fi XtremeMusic 750 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 250 ENERMAX LIBERTY 620W 1100 THERMALTAKE BIGTYPHOON 25…
-
- 39 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב, אבקש לקבל המלצה למחשב נייד שמטרתו העיקרית היא סטרימינג של תכני 4k למסך Oled 4k / מסך 4K רגיל. מעונין לקבל את הדגמים המינימליים מבחינת המחיר. תודה מראש לכל העוזרים ! שגיב
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לעומת LENOVO 0679-3PG G560 HP ProBook 4520s AH530-5 LIFEBOOK FUJITSU שלושתם בערך 3000 שח-מפרט די דומה (דרך וואלה-מכרז אישי) ב HP יש 3GB זכרון ולא 4 באחרים. אך ה3GB במהירות 1333 ולא 1066 כמו באחרים עם ה4GB. בHP כונן קשיח במהירות 7200 לועמת 5400 באחרים HP צורב LIGHTSCRIBE . HP זמן סוללה קצר יותר. ובכ"ז-איזה עדיף לדעתכם? ------------מפרט ל FUJSTU # מעבד עצמתי מסדרת המעבדים החדשה Intel Core i3 330M 2.13Ghz # כרטיס מסך חזק INTEL HD # חיבור HDMI לצפייה בפלזמות ומסכי LCD TV # תומך תקשורת אלחוטית Wi-Fi + BlueTooth # מסך איכותי 15.6" HD LED לצפיה בסרטי High Definition # זיכרון מהיר במיוחד 4GB DDR3 1066Mhz # דיסק קשיח ענק בנפח 500GB # כרטיס קול איכותי + מיקרופון מובנה # מחשב נייד…
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1052 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: ASUS B85M-E כמות: 1 - מחיר: ₪395 מארז: IPPON Chassis A35 120mm Black 380W PFC כמות: 1 - מחיר: ₪215 ספק כוח: Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD bulk כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: DDR3 8GB 1600 CL9 Balistix Sport 1.5V Crucial Retail כמות: 1 - מחיר: ₪359 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost כמות: 1 - מחיר: ₪749 קשיח למחשב שולחני: Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪465 סה"כ: ₪3662 המחירים הינם כוללים מ…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-