ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
איך הוא בתור נייד לגיימינג?אני צריך אותו גם שיתפקד כמחשב כגיימניג וגם כמחשב שאני יוכל לקחת אותו למכללה כל יום. כמה זמן בערך הסוללה שלו תחזיק?. איך הוא ביחס למחיר?
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית בתקציב של עד 2500 ש"ח. אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים מדי פעם, עריכת תמונות ברמה מאוד בסיסית * גודל המסך? מסך מאט (עבודה במשרדים עם פלורסנטים), מסך 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? 1366X766 יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? צריך numpad, מקלדת שקטה * משקל רצוי? אין הגבלת משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב העבודה בבית או במשרד שלי אבל יש ביקורים במשרדים של לקוחות פוטנציאלים. 3 שעות יספיק אבל תמיד רצוי עוד... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 330 GB יספיק * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית…
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות בשבוע הקרוב מחשב נייד לצורכי לימודים, מתעתד ללמוד הנדסת מכונות.. הצרכים שלי די בסיסיים אופיס, אינטרנט וכדומה, ואולי גם בהמשך התואר הרצת תוכנות כמו solidworks וכדומה. טווח מחירים- עד 3,500 ש''ח מעוניין במפרט(פחות או יותר): זיכרון ראם 8gb ומעלה כונן ssd 256gb ומעלה מעבד intel core I5-8265U ומעלה מעוניין במחשב קטן, רצוי 13.3 אך לא קריטי וסוללה חזקה שתספיק ללפחות יום לימודים שלם 7 שעות+. מציין שאני אוהב את סדרת הטינקפד של לנובו אם זה ריאלי.. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודה משרדית, גיימינג (לא צריך משהו מטורף, אני לא מתכנן לשחק עליו משחקי קצה ובטח שלא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שכן יוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות), מולטימדיה. * גודל המסך: 14-13.3 עדיפות למט (מוכן להתפשר), עדיפות למסך IPS עם FHD ולא חייב מסך מגע. * משקל רצוי: פחות מ-2 ק"ג * זמן סוללה:כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: עדיפות לכמה שיותר בנוסף לסטנדרט * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב הגודל, יש לי כבר SSD בגודל של 256G וכונן חיצוני של 3T (אם אפשר לקנות בלי, גם טוב ) * כונן אופטי: לא מחייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא ממש, מה שחשוב אחריות עם איסוף,אם ניתן. * מקלדת ופאד: עדיפות למוארת ופאד גדול ונוח. * האם…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 7000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 800שימושיםמהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) עריכת וידאו חובבנית במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - BF3, hitman' far cry 3, crysis 3, black ops 2, skyrim ועוד משחקים שיצאו בעתיד במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהן אתה תשתמש - (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום …
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר כ 10 שנים, מת לי הכרטיס מסך ככל הנראה והחלטתי שהגיע הזמן להתחדש במחשב נייח חדש לגיימינג. מבדיקה שעשיתי יצא לי המפרט הבא : מעבד I9 10900KF - מה ההבדל בין הסיומות של הKF וה F? לוח אם Z490 - מתאים לדור 10 ואני לא מתכנן לעשות OVERCLOCK ספק של קרוסאיר RM750 דיסק SSD 500 גיגה של WD (סדרה כחולה) כרטיס מסך RTX 2080 זיכרון RAM אני אקנה משהו באזור ה 500 שקל 16GB אני צריך עזרה בבחירת מארז ועניין הקירור (עדיפות סבירה למארז שקט) הכל בהתאם לתקציב - תקציב אזור ה500 שקל סה"כ יצא לי 6617 (לא כולל זיכרון RAM, לא כולל מאוורירים ולא כולל מארז) אשמח גם לחוות דעת שלכם למפרט…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? ההורים נותנים 4200, הוא יכול להוסיף עוד 700, השאלה האם זה שווה לו להשקיע את זה במחשב או לקנות מסך יותר טוב מה19 שיש לו כרגע. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, מישחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTAIV/V ,prototype1/2 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 19 …
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות שמתחברות לדטהבייס של SQL(דורשות יחסית הרבה זיכרון וCPU) , עבודה של מספר רב של תוכנות במקביל , תכני HD , וגיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).2560X1440. יתחברו אל המחשב 3 מסכים במקביל ,DELL 2713HM , DELL U2412m, ומס…
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך ? 8000ש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך(? אם נכנס במחיר עדיפות למסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה( לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מחבב אורות , אין הגבלה על גודל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כבר מפרט רק חסרים כמה פרטים שאשמח שתעזרו לי בהם(: המפרט יהיה למטה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500 וכן אפשר לחרוג אבל אני לא חושב שצריך כי יש לי מסך 60 הרץ= 60 fps במקסימום אז אני לא חושב שהתקציב צריך לעבור אתזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, צפייה בסרטונים אולי גם עריכה אבל בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמובן עדיפות לכמה שיותר שקט מ1-10 שבע עד שמונ…
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן, איש חסר מזומנים רוצה בכל זאת מחשב חדש.... עד 2000 ש"ח ללא חריגה משמעותית. גיימינג קל עד בינוני (GTA IV, TOTAL WAR, אולי FPS אך אין צורך בהגדרות גבוהות מאוד). Windows 7 ככל הנראה 32. אולי 64 בעתיד. כרגע מעדיף סטיק של 2 גיגה עם אופציה להוסיף סטיק של 4 אח"כ (ולכן יותר משני סלוטים מיותר לדעתי). ללא OC. ללא SLI. ללא ציוד היקפי. כרגע עם מסך 19 CRT. בעתיד מתוכנן מסך 20-22, לא בטוח שיש צורך ב HD. קיימת מערכת רמקולים 5.1. יש צורך בצורב, דיסק של 500 יספיק (אלא אם כן התוספת מחיר זניחה..). גר במרכז. בשביל דיל שווה במיוחד מוכן לנסוע. כולל הרכבה. המפרט שאני נותן כאן נראה טוב מכדי להיות אמיתי... יש להם טעות? AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪389 http://…
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V, Watch dogs -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע המסך שלי הוא 21.5 היינץ מתוכנן קניית עוד מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל ללמוד בקרוב, והייתי שמח לקבל המצלה למחשב נייד בטווח המחירים שציינתי. לאחר שיטוט בקטלוג של KSP מצאתי שני מחשבים שעליהם חשבתי והייתי כמובן שמח לשמוע את דעתכם המקצועית עליהם, האם הם מתאימים, לא מתאימים, או אפילו טובים מדי למטרות שלי (אצרף אותם בתחתית הפוסט) 1. מה התקציב המקסימאלי?~3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב, אך אני אשתדל להיות ריאלי, ולדעתי פחות מזה זה לא ייצא. אם ניתן, מה טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא אפרט חריגה ספציפית, אך כל עוד היא בגבול הטעם הטוב אני מוכן לשקול. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקרון המחשב מיועד ללימודי…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז הנה הגעתי למפרט סופי אפשר להגיד תגידו מה דעתכם- Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore ASROCK AM2NF6G-VSTA AM2, DDRII 800, PCI-E DDR II 667 1GB TwinMOS Samsung 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II Galaxy 7900GT 256MB DDRIII, HDTV, DVI, PCI-E HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU מה דעתכם? אני רק צריך ספק-תמליצו בבקשה על משהו מקיאספי משהו טוב בלא יותר ב270 שקל אם אין טובים בכלל מקיאספי אז אפשר גם מנועה תודה מראש
-
- 51 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ותודה מראש. שחר 1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה 4000-4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לבזבז הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500-4600 אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים, ושירזיק כמה שנים קדימה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא פיליפס 222el אני מאמין שזה אומר שהוא 22 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד תואר ראשון במדעי המחשב ואני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות 4000-5000 ש"ח. בינתיים אני מתלבט בעיקר בין שני מחשבים: 1. Dell Vostro 5480 - שנראה סבבה לגמרי ואני אצטרך להחליף לו את הכונן (או להוסיף SSD) 2. Lenovo Yoga 500 - שבעיקר מגניב אותי שאפשר לסובב אותו למצב כמו טאבלט ושיש לו מסך טאצ'. הנתונים שלו גם לא רעים. הוא מגיע עם טרה בייט של SSHD, לא יודע כמה יש לזה השפעה. חוץ מזה, ראיתי כל מיני תגובות על המסך שלו אבל לא הבנתי מהן יותר מדי, אם מישהו יכול 'להאיר את עיני'... (הבנתם? 3. גם היוגה 3 מעניין כי הוא קצת יותר קל, אבל עם מעבד טיפה יותר חלש במחיר הנקוב. - פתוח להצעות דומות נוספות * מטרות המחשב? לימודים ראשון במדעי המחשב (אינטרנט, אופיס, תכ…
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, פעם הייתי חזק בחומרה (הייתי מתעסק עם תוכנות כבדות -מפוטושופ ועריכת תמונות עד מאיה ורינדור, וכן משחקים) יש לי מערכת מחשב ישנה (לפני כעשור, קצת פחות אולי) אך כשנקנתה הייתה מאוד חזקה ולדעתי יש לי בעיה בכ. מסך\לוח אם פחות משנה כי הגיע הזמן לשדרג ולכן אאלץ להחליפם בכל מקרה (כולל מעבד כמובן) אני עדיין צריך לבדוק מה בידיוק יש לי שם שאוכל להציל(ויש טעם) בטוח שהמארז ישאר (לא זוכר את הדגם אך הוא גדול ואני מניח שייתמוך בכל כרטיסי המסך (מודולארי אם אני זוכר נכון) אולי הזיכרון (לא זוכר מה יש שם) ואני מניח שלא יזיק לשמור את הכוננים. הספק צריך להיות במצב טוב אך לא בטוח אם 500-600W ושאלה: הקירור של המעבד והכ. מסך אפשר לשמור ? (אני דיי בטוח שהם היו מהטובים ביותר, אבל מה לגבי …
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, תכנות, MATLAB וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 15 ומעלה. מעדיף מבריק, לא חובה. * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת נוחה ומאורת. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD של 128GB יספיק, אבל עדיף 256GB. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. יש אפשרות לקנות באילת. אשמח מאוד להמלצות. שאלה - אני בטוח שחנויות מאפשרות לשנות את הכונן HDD ל-SDD בעבור תשלום מסויים. כמה זה עולה …
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני עכשיו מחפש מחשב לגרפיקה לתלת מימד כלומר תוכנות כמו מאיה וכדומה יש לי תקציב של 5000 ש"ח למחשב ואפשר לחרוג ב200-300 ש"ח על מה אתם ממליצים רב תודות לעזרה. דרך אגב רצוי שהמחשב יהיה טוב לאוברלוקינג סך הכל בשביל להאריך את חייו
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית (בעיקר Office) וגלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14-15 אינץ'. בלי אורות. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב ? מגוון תוכנות אדובי, תוכנות הדמיית תלת מימד. הרבה עבודה במקביל... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : 3ds max, adobe cs5 רינדורים בלילה.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, בשביל זה יש פליסטיישן 3. האם יש צורך בציוד הקפי - מחפש המלצה למסך סביר, גג 1000 ש"ח. עדיף גדול ככל האפשר - לא כלול במחיר המחשב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 בערך 6. האם מתוכנן אוברקלוק - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או ה…
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. פה בארץ רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב לסטודנט. הולך ללמוד מדעי המדינה באוניברסיטת בר אילן אז כנראה שלכתוב הרבה. רוצה 12, 13 אינצ' גג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט, לא סובל מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות…
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן.. ברצוני לרכוש מחשב נייד עד 6000 ש"ח. השימושים הם בעיקר לגיימניג , תכנות , סרטים ועבודה משרדית. גודל מסך: 17.3 משקל: לא הכי קריטי. שמתי עין על - Asus N750JK N750JK-T4045H מה שקצת ביעס אותי שהוא מגיע עם 4X2 gb זיכרון , רציתי 8X2 (אין חריצים פנויים). יש ברשותי samsung 840 evo ssd 250gb- שאחבר למחשב. למשהו יש הצעות אחרות ??? או המלצות על מחשב זה או אחר??
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 להערכתי, אולי עד לסה"כ של 5K. אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי על כל המשתמע מזה, כולל משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פשוט נשמח שהמחשב יריץ את כל מה שאפשר ועדיף טוב כמה שאפשר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). fullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, מנקווה שתוכלו לעזור לי.. אני מתכנן על מחשב (ללא מסך או רמקולים) למשחקים בעיקר בסביבות ה 6-7 אלף. חשבתי על : -Cpu : P4, 3GH, 800FSB HT -Motherboard : Asus P4P800 Deluxe - Memory : 2x512 Dual Memory PC3200 - 400Mhz -Hard Drive : WD S-ATA 7200RPM 80\120gigs) מארז חשבתי ללכת על ה RAIDMAX 868 עכשיו העזרה האמיתית שאני צריך זה בכרטיס מסך... חשבתי ללכת על ה 5950 של LEADTEK או GAINWARD באיזה 2700 שקל. הצעות שינויים וכו' ייתקבלו בברכה, תודה רבה לכם. תום.
-
- 38 תגובות
- 3.2k צפיות
-