עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tidan31,

שלום! ברשותי לנובו y-70 הפאנל של המסך בצבע שחור ניקיתי אותו באמצעות מטלית לניקוי משקפיים האם ניקוי הפאנל יכול לגרום למצב של זליגות אור במסך?

• 23 תגובות
    • 8.1k צפיות
  2. Started by CraZyStyLe,

אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב של חברה שלי למטרת גיימינג קל דוגמת cs go ו dota 2 . מוגבל מאוד מאוד בתקציב. זה המפרט : ביחד עם ספק ג'נרי שלא ברור כל כך מה הסיפור שלו. שדרוג של כרטיס מסך יספיק למטרות שציינתי ? אם כן, על איזה כרטיס אתם ממליצים. בנוסף, האם יש איזו קבוצה בפייסבוק או פה בפורום שאנשים מוכרים חלקי מחשב יד שנייה ?

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by Cypherlz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שא…

4. Started by Itzik68,

למחוק בבקשה

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by Asher8888,

שכן שלי מוכר מחשב מסוג Asus Transformer T300-מחשב עם מסך 13.3 אינץ' FHD (עם מסך מגע), 4 גיגה ראם, 248 גיגה אכסון SSD ומעבד אינטל i7 רביעי. המחשב הופך לטאבלט שלוחצים על מקש יעודי במקלדת ויש על המחשב אחריות של שנה וחצי של יבואן רשמי (המחשב גם מגיע עם הקופסא והכול). המחשב במצב משומש יחסית (יש כמה שריטות פה ושם, ויש לכלוך מתחת לזכוכית מגן של המסך). המחיר שלו הוא 4,000 ש"ח. לדעתכם המחיר הזה הוגן? אני זקוק לתשובה מהירה. תודה מראש לעונים

• 23 תגובות
    • 13.2k צפיות
  6. Started by Offset,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב צריך להיות קל וקומפקטי, עם סוללה שמחזיקה הרבה זמן ושיוכל להריץ תוכנות כבדות של ניתוחים סטטיסטיים. הוא לימי עבודה ארוכים שבהם יוכנס לתיק צד לכן הקומפקטיות, הסוללה והחוזק מאוד חשובים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SPSS, Office - פרנסה, מאוד חשוב שיריץ כמו שצריך. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, אין צורך בכלל להתיי…

• 23 תגובות
    • 6.2k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל אם יוצא שזה ממש מעט אז לא נורא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב תכליתי במלוא מובן המילה+ גיימינג (גיימינג לא כבד אך גם לא קל. שיהיה טוב מאוד פלוס ). עבודה משרדית באופן תדיר ועריכה גרפית תוך שימוש בכמה תוכנות בו זמנית. כך שאני צריכה שהמחשב יהיה מהיר וחזק לעמידה בעומס של פתיחת 2-3 תוכנות בו זמנית למשלWORD ותוכנות גרפיות נוספו ותוך כדי גם גלישה באינטרנט להעתקת תמונות טקסטים או אובייקטים מהאינטרנט לתוכנה. כמו כן שיעמוד בעומס של העתקת קבצים גרפיים …

• 23 תגובות
    • 5.5k צפיות
  8. בניתי בפברואר מפרט מחשב כדי לקנות באילת אך מסיבות אישיות בסוף לא רכשתי. בעוד שבועיים חבר מהמשפחה יורד לאילת והוא יקנה לי את הרכיבים של המחשב. אז המפרט הבא הוא עדכני עדיין לשוק? * הורדתי את הכרטיס מסך כי עוד מעט אינבדה וamd מוציאות לשוק כרטיסים חדשים והמחירים של הכרטיסים בארץ ירדו וגם הכרטיס לא נחוץ והכרחי לעכשיו, אז זה לא דחוף לי. המפרט שבניתי לפני שלושה חודשים: (ללא כרטיס מסך) דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4590 3.3Ghz - IR16 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 GT לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2x…

• 23 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. שלום חבר שלי קונה מחשב בקרוב ואני מתלבט אם להמליץ לו על ה-X1800XT 512MB(ש-KSP משום מה הורידו אותו אבל נראה מה יהיה עוד שבועיים שהוא יזמין) עם מעבד A64 3200+ שלדעתי זה האופציה הטובה יותר או לקחת מעבד 3700 או אפילו 3800 dual core אבל כרטיס מסך 7800GT לגבי הלוחות אני לא הכי מעודכן איך ה-A8N-E של ASUS ? לגבי מארז שמתי לו את ה-HEC Compucase CI-69U6 400W הספק שלו יספיק..? תודה מראש לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by SuBeX,

שלום, אחרי הרבה עזרה מחברי הפורום (תודה רבה לכולם על העזרה האדירה והמקצועית), אני מבקש עזרה למפרט הבא: מחשב לשימוש משרדי שצריך לכלול: מעבד. לוח אם (עם כ. קול וכ. רשת ON BOARD). מארז. כ. מסך (עם יציאה ל-TV). זכרונות. ציוד הקפי נוסף לא דרוש. תקציב עד 2900 ש"ח עם הרכבה. ובבקשה שזה יהיה מ-KSP או נועה. כמו כן אני צריך שהמפרט יהיה ניתן לשידרוג עוד שנתיים שלוש (לא למטרת משחקים, אלא למעבד יותר טוב, או עוד זיכרונות, אבל במסגרת השימוש המשרדי). כמו כן, אני מתכוון לקנות מסך דק של LG דגם LG1750SQ ורציתי לדעת אם יש חוות דעת חיובית עליו. אני לא רוצה לכלול אותו בהצעה (אל תחשיבו אותו בתקציב בבקשה!). עדכנתי את הכותרת, תודה על ההערה

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by wolf-boy,

hey there. well, this new computer will be mostly used for multimedia (has to have a tv-out), internet & office, graphic design (photoshop mostly), and some video editing (mostly ripping DVDs and converting videos to ipod format). I'm also going to use it for some gaming so I want it to be able to run new games well - but it's the least important thing. I already have a DVD burner and DVD drive so there's no need for new ones. I also have a hard drive but I want to add another one - at least 250GB. I don't really have a budget limit, but keeping it under 1000$ would be nice. I'm in the United States right now and I will be coming back in a few weeks so I thought I'd u…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  12. זה מפרט למשחקים ש"ח Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE- 2370 ש"ח 860 ASUS A8N-SLI s939, NF4, 2xPCI-E, GBL ש"ח 960 1Gb 400MHz Corsair (CMX) CL2 ש"ח 475 WESTERN DIGITAL 160GB 7200 8MB WD1600JB ש"ח 3190 ASUS 7800 GTX 256MB, DDR3, 2xDVI, VIVO, PCI-E ש"ח 50 FLOPPY Teac/SONY 1.44 (Black ש"ח 190 CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) ש"ח 130 DVD Philips 16x 50x Black ש"ח 675 TThermaltake Xaser III VM-3000A midi

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by tal75,

כרטיס גראפי NVIDIA 6600 (חייב להיות צ'יפסט של nvidia- אילוצי תוכנה ) הייתי מעדיף את ה - FX540 אם היתי יכול להרשות לעצמי.... שני ג'יגה זיכרון לא יודע של מי .. מעבד פנטיום D 930/920 (גם כן מאילוצי תוכנה חייב להיות פנטיום ) כפול ליבה 64 ביט לוח Gigabyte 945P GA-8I945P Pro הרד דיסק 80 ג'יגה SAT 2 מארז מגניב עם ספק כח 550 מה אומרים? קיבלתי הצעת מחיר של משהו באזור ב5500 שקל מיועד בעיקר לגרפיקה ולווידאו צריך שיהיה מחשב חזקקקק

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מה דעתכם על המפרט הבא : PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL ASUS P5ND2-SLI Intel® Pentium® D 830 Dual Core 3.0Ghz LGA 775 7600gt עד 7K

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by SSX,

15K , בלי מסך. עם מקלדת עכבר ורמקולים. :] שימושים: בעיקר מולטיטסקינג,משחקיםם

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by chinchi,

שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש: דגש על: סאונד - קריאטיב עם פאנל קדמי לחיבורים. מעבד עמיד וחזק לאורך זמן כרטיס מסך שיפעיל משחקים גם בעוד 5 שנים 160 GB דגש על עמיד לאורך זמן, אין צורך במארז אלגנטי אלא רק אחד טוב. לא כולל ציוד היקפי. תודה, כסף הוא עניין שולי כאן, אך לא להגזים.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by shirNoshe,

הרכבתי לידידה את המפרט הזה. מה אתם אומרים?דרישות הכרחיות:מעבד אינטל.זיכרון 1GB לפחות.כונן לפחות 160GB.שלא תהיה חריגה מהמחיר הנ"ל.אלא אם משנים את המסך שאפשרי לדחות את הקניה לעוד חודשיים. עריכה:נערך עם המפרט הנכון [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, לחבר שלי יש מחשב ישן (כנראה פנטיום 2) עם 64MB זיכרון פנימי, דיסק קשיח 20GB ו-DVD קומבו. הוא רוצה לשדרג את המחשב כדי שהוא יעבוד יותר מהר בגלישה באינטרנט, באימיול ובעבודה בתוכנות אופיס (יש לו חלונות 98), והוא צריך גם דיסק קשיח יותר גדול. הוא מוכן להשקיע בשדרוג 1,000 ש"ח (מקסימום 1,100 ש"ח). במידה וזה לא אפשרי, אז הוא יחכה עם השדרוג עד שיהיה לו יותר כסף. בעיקרון, הוא רוצה מעבד יותר חזק (לא למשחקים), 512MB זיכרון פנימי, דיסק קשיח 120GB וכרטיס רשת שמן הסתם מגיע מובנה על לוח-אם חדש. צורב DVD הוא לא צריך, וגם לא מסך, מקלדת ועכבר. לגבי מארז וספק כוח, אני מניח שהוא יסתפק במה שיש לו, אלא אם כן אפשר להכניס בתקציב משהו נחמד. תודה.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. או קיי, אז שלום לכם המחשב עומד להפוך לשרת בייתי שיריץ מספר מערכות הפעלה Win@Linux (ככל הנראה בעזרת XEN ואם זה לא יילך טוב אז נתפשר על GSX) הרעיון הוא שהמחשב ישמש גם כשרת בייתי (איחסון, web החוצה, eMule & BT, מכונה וירטואלית!, ssh החוצה, וגם IDS & FireWall פנימה) דרישות חומרה : מעבד Dual Core זיכרון 3 גיגה (1 לכל מערכת ו1 ל host) חושב שעדיף DDR2 לוח אם תומך raid 5, כאשר הבקר מזוהה גם בלינוקס. חושב שעדיף SATA2 כרטיס קול טוב מובנה כרטיס מסך בעל ביצועים טובים למשחקים החדשים של שיוצאים היום. PCI-X כמובן. הרד דיסקים - 3 דיסקים פיסיים של 160 GB שיחוברו ב raid5 כמובן ספק שקט. מארז יפה אבל זה בעדיפות אחרונה. וגם עכבר מקלדת ומסך LCD למשחקים (אבל כל זה בתקציב נפ…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. המפרט הוא ב 6200 והוא מיועד למשחקים ללא ציוד הקפי וללא כוננים מעבד Amd 64 x2 3800 שח1850 לוח אם asus a 8n-e nforce 4 socket 939 שח685 זכרון ocz 512 mb el ddr PC 3200 400 MHZ שח547 ספק כח hermaltake PurePower 500Watt Cable Management W0057שח שח740 כרטיס מסך eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E שח1990 כונן קשיח Seagate Baracuda 80GB 7200RPM 320 סך הכל 6132 מה אתם אומרים שווה לקנות? מארז אני לא ציך וההרכבה בחנות PANDAS בעקרון זה מיועד ל battlefield 2 on high and res 1024 x764

21. Started by born wild,

אני רוצה לקנות מחשב בסביבות 3500 שקל בלי מסך. ראיתי פה לפי המפרטים שאתם נותנים למחשב של משחקים עם תקציב דל מעבד ממש לא משהו AMD ספרון... ומשקיעים בכרטיס מסך מעל 1000 שקל. אז אני מעדיף להשקיע קצת פחות בכרטיס מסך ויותר במעבד ומאחר והשימוש הוא לא רק למשחקים. אלא לשימושים נוספים. טוב אז מה אתם מציעים?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מפרט ראשון: Amd Athlon4200 64 + (s-939) x2 dual core Amd Asus A8n32-sli Deluxe s939,nf4,2xPCI-E,GBL 2x512MB 400Mhz V-DATA cl 2.5 Gigabyte 7900GT 256MB tv,DVI,PCI-E Westren Digital 160GB sata II 7200rpm 8MB NEC 3550A dvd +\-RW x 16 Dual Layer x 8 Hec Compucase CI-69U6 400w הערך של המפרט הזה בחנות קיי אס פי 7625 ש"ח מולו יש מפרט שני : AMD Athlon 64 x2 Dual core processor 3800 + (2.0Ghz) Retail Box 2x PQI 1 GB DDR400 pc 3200 Maxtor Maxline III 250 GB SATA 16 MB 7200Rpm 7B250F0 NEC ND-4551 Dual layer DVD +\- R\W\DL x16 Bulk Black Leadtek Winfast px7900GT 256MB DVI PCIe Anntec TruePower II 430 w Thrmaltek Soprano VB1000sns silver window DFI NF Ultra Infinity Artic cooling Fr…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מה יותר עדיף היעוד הוא משחקים

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום אני חייל בן 20 וחובב מחשבים כמו את החיים אני כל ערב חוזר הביתה בשמחה מדליק את המסך ונכנס לחדשות ICQ MSGER וכדו' אני בודק גם הרבה דברים לכן יש לי המון חלונות פתוחים ובהן אתרים מתעדכנים בתדירות גבוהה כמו גרפים של בורסה בגלובס וכדו'.... אני אוהב גם מוזיקה ותוכנות גרפיקה כמו פוטושופ פריהנד פלש ואחיותיהן. אני חובב משחקי מחשב ברמה בינונית אני לא טוטל לוסט מכור אני משחק הרבה אבל לפרקי זמן קצרים מה שחשוב לי שמשחקים יעבדו מהר ויראו טוב כרגע יש FX5200ואני די מתבאס ממנו... אני מכור למשחקי רשת מגוף ראשון לכן ההנאה שלי היא לא להקריב את הפרצוף למסך כדי לחפש חיילי אויב אלא לשבת במרווח על הכיסא ולראות טוב ושיטען מהר יש לי איזו שריטה אני פילומן(מוריד כל קובץ שאפשר למצוא ) לכן חשו…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. ללא ציוד הקיפי, למשחקים כבדים, אפשרות לאוברקלוק קטן בהתחלה, עם קירור סטוק לעת עתה כרטיס קול עם יציאה אופטית. נראה לי שאני אלך על 2GB זיכרון. גג 6000 ש"ח לא עשר שקל יותר, אפשר מכמה חנויות

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים