עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! אז התחלתי לברר לגבי מחשבים ניידים, שמתי לב שיש מחשבים שבאים עם כרטיס מסך מובנה ויש מחשבים עם כרטיס מסך עצמאי(סטייל ATI רדאון סדרה 3000, וכנ"ל עם NVIDIA) אז מהם בעצם היתרונות והחסרונות של כרטיס כזה, מבחינת מחיר סוללה ביצועים? האם כדאי להעדיף כרטיס כזה במחשב מיינסטרים למטרת הדברים הרגילים+ סרטים HD+משחקים בינוניים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קיבלתי מפרט הוא קצת כללי אני רוצה לדעת אם יש מקום לשפר וגם הכוונה במקומות הכלליים על דגם מסוים מעבד intel e6320 -מחיר בערך 950 שקל זיכרון 1024mb*2 800mhz - אני צריך הכוונה על דגם וגם מחיר סביר, cl5 זה חלש מדי או שזה בסדר? נ.ב. מחיר סביר זה עד 500 שקל ואם אין אפשר להוריד מה 800MHz כרטיס מסך 8800gts leadtek 320mb-1700 shekel \ 640 mb 2000 shekel - שווה להוציא עוד 300-400 שקל בשביל ה640? ומאיזה חברה כדאי לקחת? דיסק קשיח 250 ג'יגה חשבתי ללכת על wd2500ks שהוא 16mb המחיר שלו הוא 350 בערך צורב די.וי.די תתנו לי משהו הכי טוב שאפשר להשיג בסביבות 220 שקל לוח אם תתנו לי משהו טוב שיתאים למפרט מארז וספק אתם המומחים המחיר אמור לצאת עד 5,400 בלי חריגות מעל יותר מ100 שקל ועוד שאלה …

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by Ninfo,

שלום! רוב הזמן אני לא נמצא בבית וחשבתי לעצמי אם אני קונה מחשב למה שזה לא יהיה נייד?? אני יודע שזה לא נוח לשחק במשחקים אבל עדיף לשחק אותם איכשהו מאשר לא לשחק בכלל =\ 1. מה התקציב? 7,000 ש"ח, אם ממש נחוץ אז חריגה עד 500 ש"ח. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב הוא למשחקים כבדים, צפיה בסרטים, אינטרנט, הורדות. 3. גודל המסך? כמה שיותר גדול =] 4. משקל רצוי? כמה שיותר של =] 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי זמן סולה ארוך כי כשמשחקים במשחקים לא מרגישים את הזמן.. וחוץ מזה אני בקושי בבית אז זה אמור להספיק לי לכל היום. 6. יציאות מיוחדות? עכבר, מקלדת, רמקולים, מקרופון.. …

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by danezeq,

היי רוצה להתייעץ לגבי רכישת מחשב נייד שייעודו הוא תכנות באנדרואיד סטודיו. חשבתי על 2 אפשרויות: א. מעבד I7 ו16GB זיכרון ב. מעבר I5 ו8GB זיכרון. במקרה כזה רוצה אפשרות להרחיב ל16GB בהמשך. לדעתי ב2 האפשרויות כדאי שיהיה כונן SSD ולא HHD. מה לא חשוב? לדעתי אפשר לוותר על כרטיס מסך חזק, ועל שטח אכסון גדול. גם משקל ואיכות סוללה לא גורמים קריטיים. חיפושים בזאפ העלו את האפשרויות האלה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=932538 2229 שח http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=931070 3880 שח http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=935287 3874 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט לשדרוג מחשב, אני צריך מעבד (לא סגור אם אינטל או AMD) לוח אם שמתאים, זכרון 512 (אני מניח שעדיף 2x256...) ומארז עם ספק נורמלי. אם אפשר הצעה עם כרטיס מסך ובלי כרטיס מסך (רק onboard של הלוח אם) וכמו-כן מעולם לא קניתי / עבדתי עם AMD לכן אינני יודע איך הם מתנהגים, מתחממים מהר וכו' אז אם אפשר הסבר קצר עליהם ? יש לי כבר דיסק קשיח 80GB, צורב וכונן DVD. המחשב מיועד לעבודה ביתית רגילה, אולי קצת משחקים לא עם גרפיקה מטורפת. בתודה מראש על העזרה המהירה ! מני.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  6. המחשב ישמש לאופיס ואינטרנט. רצוי שיהיה מסך רחב, שהמחשב לא ישקול יותר מ 3קילו. שיהיה חזק ושיחזיק להרבה שנים. רוב הזמן הוא יהיה במקומות עם חשמל כך שבטריה חזקה היא לא יותר מדי חשובה אבל תמיד כדי שתהיה לא? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by scoop22,

שלום, יש לי מחשב ישן עם לוח אם של microstar או msi מסוג MS-7507 יש שם כניסת PCI express x16 אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שמתאים ללוח האם הישן הזה בתקווה שזה ישפר את צפיית הוידאו דרכו. יש עדיין מקומות לקנות בהם כרטיסי מסך שיתאימו? תודה.

8. הלכתי היום לחנות מחשבים ובניתי מפרט למחשב לבית... המחשב מיועד למשחקים אבל לא כבדים טורבו אלא למשחקים שאוכל להריץ אותם חלק ולאו דווקא ברזולוציה הגבוהה ביותר. המחשב גם מיועד להפעלת תוכנות רבות ועבודות. חשוב שיהיה מהיר... לא הלכתי על AMD מכל מיני סיבות... אז אל תגידו לי לשנות לAMD תודה דבר שני - בניתי גם מפרט על AMD שאותו אני אעלה אחרי זה... המפרט הוא זה: http://img318.imageshack.us/img318/...151214966qs.jpg (העלתי את זה כתמונה שניתן להגדיל) זה מלא והכל שם זה הקובץ למי שרוצה להוריד: http://s64.yousendit.com/d.php?id=U...KG14O6Q71GD0O0O כמה שאלות: בהתחלה רציתי AMD אבל המוכר אמר שנכנס לו לוח חדש שאמור להיות יותר טוב... הוא לא מוכר לי אבל נראה טוב... מה אתם אומרים? האם זיכרון ש…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שלא תהיה חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, סרטים ב FullHD ועבודה משרדית (word , אינטרנט ...) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני לא סגור עליו אבל כנראה T260HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים crysis וכל אלה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by idoodi,

תשמעו אני חדש פה בפורום והתלבטתי אם אני יכול לסמוך פה על מישהו כי אני לא מכיר אותכם אבל ראיתי כמה נושאים והבנתי שאתם רצינים.....4 אז ככה אני צריך עזרה אני צריך מפרט למחשב (לא כולל מסך מקלדת עכבר וכל החארטות רק מחשב) בתקציב של הכי הרבה 4000 אז מי שיכול לעזור ומבין אז לא מחשב ספציפי למשחקים כיאילו שיהיה חזק ואני יוכל לעשות בו הכל..ושהיה כולל קירור כיאלו אני בא עם הרשימה שלכם נותן לחנות והם נותנים לי מחשב... תודה מראש עידו

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אז ככה...המפרט הרגיל שכולל: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך כרטיס קול אין צורך בהארד דיסק אין צורך בכוננים אבל צריך גם עכבר ומארז (רק עכבר ומארז) מארז רצוי שיהיה פול טאואר אבל לא חובה ועכבר רצוי אלחוטי וזהו. יש לי 6K בשביל כל זה. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. רציתי לדעת אם התמורה שאקבל שווה את המחיר ואם הוא חזק מספיק במידה ובעתיד אצטרך להשתמש בו לתוכנות גרפיות ועריכת סרטים (כמובן שאתאים לו כרטיס מסך...) אז ככה, המפרט: מעבד אינטל Core Dual E5200 2.5GHz לוח אם Asus P5KPLCM 1333MHz זיכרון ddr2 800MHZ 2048MB דיסק קשיח SATA2 16MB 250GB צורב LG X22 SATA DVD מארז כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות המחיר ששילמתי: 1600 ש"ח (כמובן ללא מסך ואביזרים נלוים...) ועל איזה כרטיס מסך אתם ממליצים שיספיק לעריכה גרפית?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  13. קיבלנו, מהעבודה של אישתי, מבצע של סמסונג. השולחני שלנו שבק בדיוק בסופ"ש ואנחנו צריכים מחשב בדחיפות. השימוש : אופיס, הורדות, לעולם לא משחקים כבדים. חשוב: נוחות שימוש (לא יהיה לנו שולחני) ונשיאה. עריכה : הבנתי שהמפרטים לא זולים ביחס לשוק, מלאתי את השאלון, מאוד אעריך את עזרתכם: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * תקציב ? 3-4K * גודל המסך? 13.3" נראה לי מינמלי לסרטים * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא יותר מ4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונ…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד של HP מדגם dv5282ea עכשיו ראיתי שדגם אחר (dv8371ea) מאותה סדרה (dv5000) מגיע עם 2 דיסקים קשיחים רציתי לדעת אם יש מצב להוסיף עוד דיסק גם אצלי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by ag43,

ראיתי את המחשב הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12834 והוא נראה זול יחסית לחלקים שבו. הדבר ביחיד שלא הכרתי בו הוא סוג המסך שלו שמופיע בכותרת. מישהו יודע מה זה? האם זה טוב יותר או פחות טו משאר המסכים שקרויים בשם ANTIGLARE?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. שלום חברים הבנתי שמעבדי I3 מסדרת UM הם מעין "לייט", שכזה. ואני תוהה האם המחשב שפרטיו אדביק למטה יספיק לי לצרכי תכנות ופיתוח. הכוונה לבסיסי נתונים, ויזואל סטודיו 2010, תוכנות למודלים DFD וכו'.. הכוונה כאמור למערכות מידע. אנא רק מי מכם שמבין ובא מהתחום שיענה לי, כי מאד חשוב לי לדעת לגבי הדגם הספציפי הזה, שאני יכולה להשיג בהנחה משמעותית. לא להתפזר לצדדים ולדגמים אחרים תודה רבה מראש! נייד LENOVO EDGE 13.3" I3 4GB FamilyEdge 13 MTM02172YG Part NoNV12YIV ProcessorIntel Core i3-380UM (4T/2C, 1.33GHz, 3M L3) Memory2x2GB HDD500GB/5400rpm Optical DriveN/A GraphicsIntel HD Graphics Screen13.3 HD 1366x768 Glare - Matte Black WirelessIntel 1000 BGN (1x2) WWANEnabled Eth…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. טוב קודם כל תודה מראש לכל מי שעוזר לי ! ! ! אוקי תראו אני מתכנן לקנות מפרט כזה : 1x AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 1x DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1x Mushkin 1GB 2x512MB XP3500 2-2-2 Redline 1x Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO 2x Westren Digital SATA 120GB 8MB 7200 RPM WD1200JD 1x AVerTV DVD EZMaker GOLD - PCI 1x PIONEER DVR-110 x16 DVD-R/RW DUAL LAYER Black - OEM 1x LG CDROM X 52 Bulk 1x MGE XGBOX Sidewinder 400W ATX Chassis Black 1x Thermaltake Silent PurePower 480W 2-fan Power Supply איך המפרט? אני רוצה לעשות RAID עם שני הכוננים קשיחים שכתבתי למעלה, מהן האפשרויות שלי ומה כדאי? תודה , IZIK תודה לחן על העזרה !!!!!!!

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by קלוקיי,

שלום, המחשב שלי כבר די ישן ואני מעוניין לשדרג את השילוש הישן שלו . אני מעוניין בשילוש שיהיה טוב לאוברקלוק . התקציב שלי 2000 שקלים . המפרט שלי נכון להיום : מעבד E8400 עם קירור מוגן 3 . לוח אם P5Q זיכרונות OCZ 4GB ספק של קרוסייר 750 וואט כרטיס מסך HD7850 תודה רבה .

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Cowerd,

amd 3700+ san diego GeIL One 1.5-2-2-5 BH-5 DFI lanparty UT Ultra-D nf4 Leadtek winfast PX7800GTX Extreme WD 160gb sata2 Antec P160 OCZ ModStream 450w Nec 3540A Dual Layer סה"כ: 10,000 שקל ב-3 תשלומים מה אתם אומרים? הכול מנועה מחשבים :ם

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום רב, אני ממש צריך את עזרתכם.. אני צריך לקנות לבתי מחשב, המיועד בעיקר לאינטרנט, ועבודות גרפיקה דו-מימד. היא גם רוצה כרטיס TV, בכדי לראות טלביזיה באיכות טובה דך המחשב. יש תקציב של 2700,עבור מחשב מקלדת ועכבר, מסך ורמקולים כבר יש. אני מאד אשמח לקבל המלצה על היכן אמין לרכוש? KSP? מקסימוס? חברה אחרת ממולצת באזור גוש דן? תודה רבה, אבא

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  21. Started by ychamp,

אני רציתי לבנות סרבר עם1TB הארדריבים בRAID שימוקם אצלי בבית ויהיה מחובר ל8 מחשבים אחרים התקציב הוא כ 1000$

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by IME3,

חוות דעת? אמא שלי הולכת לקנות הייתי בטוח שהיא תלך על משהו גרוע אבל הפתיעה אותי שהלכה דווקא על אופציה יותר יקרה I5 וגם כרטיס מסך שהוא לא אינטל מובנה ובנוסף HDMI אמרתי לה שאני מאשר קנייה חח חוץ מזה מוצא לא מעט תוצאות בגוגל ונראה נייד טוב למישהו יש אותו

• 40 תגובות
    • 10.8k צפיות
  23. Started by lago,

שלום, בבקשה עזרתכם בלהרכיב מפרט מחשב ללא ציוד היקפי. המחשב ישמש ל: השימושים הרגילים כמו אופיס, אינטרנט ללא הפסקה כמעט כולל הרבה שיחות ווידאו עם מחשבים אחרים (SKYPE, מסנג'ר וכו' - וצריך דחוף לשפר את רמת הוידאו שבקושי זז עכשיו), שמיעת מוסיקה, הורדת סרטים, וקצת משחקי מחשב. השימושים המקצועיים: סביבת פיתוח ויז'ואל סטודיו וכו'. תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ, פריהנד, דרימויויר, פלאש וכו'. דרישות מיוחדות: שיהיה שקט מאד!!!! מצריך קירור טוב מכיוון שיעמוד בחדר יחסית חם וליד מחשב אחר. צריך יציאות FIREWIRE ואם אפשר....שיהיה יפה ואסטטי (ואם אפשר שחור) מקווה שכל זה אפשרי ואתם תוכלו לעזור.... תודה

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by תימנה,

לשימושים ביתיים. ניסיתי להוציא מפרט הכי זול שאפשר עם אופציה להוספת כרטיס מסך בעתיד ובכלל לא יצא לי זול כמו שחשבתי. חשבתי על 1000 ובסוף יצא לי 1600 ש'. לפני שאני שולח את ההזמנה באתר KSP רציתי לשאול אם אפשר להוזיל במשהו (אולי ספק) ואם לא חסר משהו (אולי קירור למעבד)? תודה רבה. Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore, Life Time Warranty 1 365 365 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI 1 412 412 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 1GB Kingston Value 2 99 198 אופציה לעתיד: כרטיסי מסך‏ GIGABYTE - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by shanicy,

היי לכולם, יש לי לפטופ לנובו YOGA 700 שקניתי לפני שנה וחצי. המחשב התקלקל ובמעבדה (הרשמית) אמרו שהלך הלוח אם (קצר) והם רוצים 1800 שקל להחלפה. אחרי שהחליפו, כשהמחשב עדיין במעבדה, הם אמרו שנדפק גם הTOUCH וזה יעלה עוד 1000 שקל תיקון. זה כבר 2800 שקל לתיקון! מה אתם אומרים, שאתקן או אקנה חדש? אם אקנה חדש, אפשר יהיה להשתמש ברכיבים התקינים הקיימים, כמו הRAM והSSD, כדי להוזיל מחירים? תודה רבה ומקווה שפתחתי את הפוסט במקום הנכון שני

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.