ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
למשל מחשב MSI WIND וEee 1000H או acer one הם פחות או יותר באותם נתונים אז למה הם יקרים יותר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
למה עד היום אי אפשר להרכיב מחשב נייד לבד והכל בא בתור חבילה במחיר מופקע שבאותו הזמן מחשב נייח עם חומרה דומה יעלה גרושים? אני מסתכל על מפרטים של ניידים ופשוט בא לי להקיא מהעובדה שהם עולים כמות כזאת של כסף
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לפני חודש הייתי באופיס דיפו ובאג והיה מגוון די גדול, עכשיו בבאג נגיד יש רק דגמים של HP ודי נעלמו גם הדגמים של דל וכו'. אני לא מבין מה אמור להחליף אותם. הטאבלטים לא נוחים לעבודת הקלדה ממושכת, ובטח אי אפשר לסחוב איתך מקלדת. והאולטרהבוקים עדיין יקרים מאוד. מחשבים נידיים רגילים כבדים מדי. מה אמור לעשות סטודנט שרוצה להקליד במהירות חומר במהלך שיעורים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רואה יותר ויותר כותרות בשנתיים האחרונות (פה, ובפורום נוסף שאני קצת יותר פעיל בו) שיש ביקוש שגדל יותר ויותר למחשב נייד למטרת גיימינג. השאלה העיקרית שלי היא למה?? מחשבי גיימינג הם גדולים וכבדים. הם יקרים מ-א-ו-ד (!!!) (וזה לא שאנחנו חיים בתקופה של בזבזנות... להפך... המצב בישראל גורם לי לחשוב פעמיים אם אני יכול להרשות לעצמי בקבוק קולה פעם בשבוע... והגעתי למסקנה שלא) הם פחות חזקים ממחשבים נייחים למטרת גיימינג שמחירם זול ב3\4... (כלומר אם שילמתי X על מחשב נייד, אני אשלם X*0.75 ועדיין אקבל מחשב טוב יותר)... הדבר היחיד שאני יכול להגיד לטובת מחשב נייד לגיימינג, הוא שממש קל לעשות מסיבות LAN.... אבל בגלל זה אני שואל אתכם... למה אתם רוצים מחשב נייד לגיימינג?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשבתי על זה, למה צריך סטרימר אם יש מחשב נייד שיכול להתחבר בHDMI לטלויזיה, להוציא את השימוש באפליקציות המיותרות שיש בסטרימר ואת יתרון הניידות שלו? למטרת צפייה בסרטים באיכות HD בטלויזיה, האם יש הבדל בין שתי האפשרויות האלה?
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
האם ישנה אופצייה בניידים לכיוון רגישות משטח העכבר? לתותחי הניידים שבחבורה כל הזמן קורה לי מצב שבו עצם העברת הסמן/העברת האצבעות על משטח העכבר גורמת לסימון כל הדף או עמוד האינטרנט או גוררת פרטים משולחן העבודה ממש כאילו לחצתי על הכפתור השמאלי באופן קבוע.... למה זה קורה ? איך פותרים את הבעיה המרגיזה הזו? THX
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
רוב ההמלצות פה הם על I5 ולא על I7 ההאם 5 עדיף על 7 במשהו ??
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
למה שמים במחשבים נ ידים 6GB בזכרון ? אם ווינדוס מזהה מקס' 4 ? סתם בשביל להטעות אנשיםשאין להם מושג במחשבים או שיש משהו שפספסתי ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, איך נראה מבחינת המפרט? האם יש משהו במחיר דומה שעדיף עליו? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=523&scat=339&tcat= תודה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
את השאלון אשלים בהמשך מפאת קוצר זמן... צריך לבנות מחשב מצד אחד קטן ככל האפשר ומצד שני חזק ובעל יכולות הרחבה מקסימליות (כרטיסי רשת קווית נוספים, כרטיס מסך אבל לא מפלצתי). תקציב גמיש מאוד ולא מוגבל כרגע. דגש על חיבוריות גבוהה, מעבד חזק, נפח איחסון גדול ויכולת קירור בתנאי איוורור מגבילים. מיועד להיות מותקן ברכב אז צריכת הספק מינימלית וכמה שפחות רכיבים נעים. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב הימליצו לי על מחשב לצרכי עבודה [פוטושופ,עריכת וידאו,ומשחקים כבדים] רציתי עוד חוות דעת שלכם המומחים למחשבים והמפרט הוא מעבד: ATHLON 64 3000 לוח אם: FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS זכרון: 2X512MB DDR400 מדגם TWINMOS,SAMSUNG,ADATA מארז: HEC COMPUCASE 6A19 או מארז הולם אחר דיסק קשיח: 2X120GB מחברת WD/HITACHI sata כרטיס מסך: GEFORCE 6600GT. מומלץ מהחברות GIGABYTE/LEADTEK/GAINWARD צורב דיוידי: NEC ND-3540A או LG-4167B כונן דיסקטים: סטנדרטי 1.44MB מחיר : בסביבות 4850 שקלים בבקשה רציתי לדעת איך המפרט?המחיר? ואם יש מקום לשינוי במפרט תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אחרי הזמנתי מארה"ב מחשב לנובו שעדיין לא קיבלתי אותו לצערי עדיין (הוא עושה את דרכו ברגעים אלו למאסטופ) נוכחתי לדעת שיש באתר של לנובו מדור עודפים של מחשבים שנמכרים בזול ממחשב שהמשתמש מרכיב בעצמו והזמנה משם מוזילה משמעותית את הקניה, הכוונה לעודפים זה עודפי רכיבים שנשארו במפעל ומהם הורכבו מחשבים או מחשבים שהורכבו עבור משתמשים אחרים וההזמנה בוטלה בסופו של דבר והמחשב נשאר במפעל, זאת ההגדרה של לנובו לעודפים, כמובן שלא תמיד יש שם את הקנפיגורציה הרצויה אבל לדעתי משתלם לחפור שם כמה דקות ולחפש משהו תואם לצרכים. הנה הלינק למדור: http://stores.channeladvisor.com/LenovoOutlet/Notebook/New/ יש גם מדור עודפים מחודשים אבל אני לא מאמין שמישהו ירצה להתעסק בזה כמו כן אפשר להוסיף את זה לס…
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
-
-
-
-
-
-