עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חיפשתי באתרים בחו"ל ולא מצאתי משהו רלוונטי, מראים שם איך לחבר ל- IDE לדוגמא.. יש לי צורב DVD של מחשב נייד שמת. יש לו חיבור ATAPI והייתי רוצה לחבר אותו לנטבוק לדוגמא, בעזרת חיבור USB. השאלה אם יש מתאם כזה, ואיפה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי נושא דומה, וחיפשתי מתאם בחנויות ולא מצאתי גם כן. מישהו מכיר את הנושא? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by adam2008,

יש לי מגבר שמחוברים עלו 2 רמקולים גדולים רמקול סנטר ו2 אחוריים בעבר הוא היה מחובר למחשב שולחני ועכשו אני רוצה לחבר אותו לנייד יש אפשרות כזו אם כן איך נ.ב יש לי רק יציאה לאוזניות ומיקרופון

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  3. לחבר שלי יש מחשב נייד מארה"ב והוא צריך כרטיס עם קוד כדי להפעיל אותו ואין לו מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  4. רצוי שיהיה מסוגל להריץ כל משחק שקיים כיום, קרייסיס, AC, COD4, הכל. עבודה משרדית- רק אופיס, ואני משער שזה לא משפיע על המפרט. כרטיס מסך כמה שיותר טוב, 2 ג'יגה ראם לפחות. בלי חריגות. המחשב הזה אמור להחזיק 3 שנים לפחות, זאת אומרת עוד 3 שנים כשייצא CryBabyCry (המשחק הבא של CRYTEK), המחשב יהיה מסוגל להריץ אותו לפחות על המינימום של המינימום. ההתלבטויות העיקריות הן: מה עדיף, E6850 או Q6600. אני בלי לדעת הרבה הייתי הולך על האחרון רק כי הוא מרובע ליבות. כרטיס מסך. מה עדיף, 3870, או 8800 שהכי קרוב לו במחיר (GTS לפי מה שראיתי). ה3870 נראה לי הכי משתלם ברמת מחיר הגיונית (לכרטיס היי אנד כמובן). לוח אם, האם DDR3 ישתפר בביצועים בשנים הבאות? ז"א האם להשקיע בלוח אם שתומך ולקנות כרגע DDR2? …

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  5. לא ממש מתמצא בניידים ובZAP רק התברברתי עוד יותר .... : לחבר שעובד רוב היום בשטח , משמע צריך בטריה גדולה , מסך לא חייב להיות מה15 למניהם מה שכנראה יהיה יותר לכיוון ה 10 או ה 12 (מכיוון שה13 מאוד ייקרים משום מה ) וה 15.6 זולים יחסית אבל בטריה לא מספיקה למעל 3 שעות . עד 2000 שקל (עדיף באיזור ה 1500) עם אחריות טובה גם לגניבות (אם יש חיה כזו) רק לעבודה קצת EXEL קצת WORD ואולי מדיי פעם גם קצת פייסבוק הצעות ? תודה !

6. 2500 ש"ח, עד חריגה של 100 ש"ח. מקסימום גיימינג מינימום מחיר. 1920X1080 רזולוציה לא חשוב רמת שקט זה המפרט שהרכבתי, חוות דעת. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪544 קירור למעבד: Intel Original 1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪313 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪450 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪18 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪299 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 -…

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  7. יש לי רעש מוזר גם אצלכם?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  8. תקציב עד 3 k, אבל אם אפשר עדיף פחות. רק אינטל. חשוב לה שהמחשב יהיה שקט. חשוב לי לציין שהמחשב הזה יהיה "לכל החיים" או במילים אחרות עד שימות.. ככה שלא לחסוף ברכיבים טובים ! הכרטיס מסך יהיה 8400GS עם סינק (בלי מאוורר) שיהיה כמה שיותר שקט. אשמח לשמוע הצעות למפרטים.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by miniman,

שלום לכם יש ברשותי מחשב ישן ביותר שממש מתאים לחובבי הנוסטלגיה כמה ניתן לתמחר אותו . מעבד intel 286 WD 40GB כונן 1.2MB כונן 1.44MB כונן דיסקים מהירות X2 קריאה בלבד המחשב מכיל חלונות 3.1 חוקי למהדרין תוכנת גליון אלקטרוני Quatro חוקית למהדרין המחשב תקין לחלוטין מסך מחשב חברת Adi מסוג VGA CRT לא שטוח ולא דק כמה ניתן לתמחר מחשב כזה . אני יודע שיש למחשב כזה ערך אספני רב , אשמח לעזרה בנושא יום נפלא מיכאל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי, יש לי מחשב מיני פיסי חדש גולש עם כרום מערכת הפעלה ,וינדוס 10 עברית באתר הזה באופן קבוע http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_292511.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale מחיר משתנה כלפי מעלה . המוצר הזה עולה 38.84$ ובלחיצה על לינק זה זה מתחיל ב-מחיר נמוך ותוך שנייה קופץ למחיר של 53$ אותו מוצר באקספלורר ו-ONEPLUS ONE ,המחיר עומד על 38.84$ אם נפתח אותו באמצעות אקספלורר http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_292511.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale יש לי אנטיוירוס של ESET מה יכולה להיות הסיבה ואיזה פתרון יש? תודה

11. אני מתלבט לגבי הרכישה של המחשב. הדור הבא של אינטל יגיע בקרוב וכנראה ייקח את הכתר עד שAMD יחזירו להם בהשקות שלהם. שער הדולר לאחרונה דיי נמוך וזה מחזק את כוח הקניה בחו"ל אי אפשר לדעת כמה זמן זה יחזיק מעמד אבל אם הדולר יתחיל לעלות בחזרה זה משנה את הכל חוץ מזה הבנתי שיש איזה מיסוי שהטילו על סחורות בסין ונראה לי שזה משפיע על המחירים בNEWEGG ו AMAZON לרעה דבר נוסף הוא השמעות על כך שסדרת הצ'יפסטים 500 של אינטל יהיו ממש יקרים. נראה שכל עניין הזמינות מלאי של חלקים ומחירים סבירים זה דברים שהולכים ונהיים רק עוד יותר גרועים ואולי שווה לחכות עכשיו בתפר של לפני הלוחות החדשים ולקנות שילוש "דור קודם" במחיר יותר משתלם. מה אתם אומרים הייתם מחכים לדור החדש של א…

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  12. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג חזק ואני מתלבט האם לבלוע את האגו ולקנות את כל המפרט כולל כרטיס גרפי מסדרת ה4000 בבלאק פריידי או שאולי כדאי לקנות את כל המפרט בבלאק פריידי ללא הכרטיס הגרפי ולחכות לסדרת ה 5000 או שבכלל לחכות לרכוש את כל המפרט עוד כמה חודשים שה 5000 יהיה זמין. מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בראש? בסוף היום יש לי תקציב של 15k ללא מסך וציוד היקפי

13. Started by izhak_ba,

היי, אני מתלבט אם כדאי לרכוש מחשב מאילת (lenovo u41 מצא חן בעיני ) או לחכות לסדרה החדשה של מעבדי סקיילייק תוך כמה זמן אתם חושבים שישחררו ניידי סקיילייק לשוק? ומה צפוי להיות מחירם? נניח שאני מחפש נייד גג ב3000.. רוב תודות !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by netivi,

שלום לכולם , אשמח לקבל פיתרון לגבי בעיה שנוצרה לי לאחר התקנה של מערכת הפעלה Vista Ultimate . ישנו לחצן של Scroll בנייד שלי אשר לא עובד לאחר ההתקנה של המערכת ההפעלה ניסיתי להתקין כל מיני עדכונים של האתר בית של ACER ללא הצלחה. המחשב מדגם ACER ASPIRA 5600 תודה מראש, ברק

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by ran1809,

יש לי HP DV-3 והתקנתי הכל כרגיל רק שחלק מלחצני השילוב של ה FN לא עובדים, לדוגמה מצב השינה והנעילה עובדים אבל אם אני לוחץ על FN+PLAY אמור לעלות ה מדייה פלייר וזה לא קורה, האם צריך להתקים איזה תוסף או שיש דרך להגדיר את זה? תודה רן

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  16. Started by levihaim,

אני מנסה להגיע ל-3500 ולא יודע איפה לחתוך: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 577.25 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) [ ¤ 506.22 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 257 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Slim Volcano 8 CPU Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 69.16 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 436.13 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1085.13 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52…

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. שלשום הייתי בדיזנגוף סנטר והמחשב היה באותו מחיר עד סוף השבוע (לא צריך דרך האתר). אתמול הייתי באופיס דיפו וגם היה. למי שמעוניין ב-15.6 אינץ', ב-3000 זה נראה משתלם מאוד מעבד i3-350 4Gb זיכרון דיסק של 320 Gb מהירות 7200 RPM DVD עם LightScribe מעבד גרפי פשוט של Intel סוללה של 6 תאים Windows 7 Home Premium אחריות לשנה, עם איסוף והחזרה יש בצבע לבן ושחור, למרות שנראה לי שרק נשארו לבנים המחשב נראה די סביר, ושוקל רק 2.2 קג כולל סוללה (ככה אמרו לי) המקלדת גם בסדר, ובאופן מפתיע לא שוקעת כמו כל כך הרבה דגמים (אני שונא את התופעה הזאת). 2949 בבאג. 3000 באופיס דיפו. כמעט קניתי, אבל אני עדיין בהתלבטויות. אם מישהו כבר הודיע על זה, מצטער. לא מצאתי בפורום.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by abarbotel,

למה אני לפעמים קורא שיש כאלה שמסתייגים ממחשב ארבע ליבות? אומרים שעדיף שתי ליבות ווינדוס אקס פי מכיר ב4 ליבות?

19. שלום, רציתי לשאול מה תיהיה העלות של המחשבים עם ליבת סנטה רוסה? ועם כרטיסי מסך ג'יפורס 8? תודה

20. לקראת שנה"ל הקרובה ובכלל - למי שעדיין לא מכיר או יודע: https://www.latalmid.net/Html/Products/Windows8.htm לפעמים רכישה בנפרד, תלוי בדגמים של המחשבים שבהם הדגמים מוצעים ללא מע' הפעלה זולה יותר. כך שזו אפשרות שקיימת שכדאי להכיר. אם מישהו מכיר דרכים נוספות לרישיון זול חוקי, בנוסף לזה ולמבצעי "ארגון המורים", מוזמנים לשתף.

• 42 תגובות
    • 122.8k צפיות
  21. ערב טוב, רכשתי DELL I7 8500U Dell Inspiron 15 5000 5570-85508G25AWFW אמנם רשום שיש לו כרטיס רשת אך הכרטיס אינו תומך ב-1 גיגה,דהיינו, לדברי טכנאי הוטנט ללא תמיכה זו אין אפשרות לגלוש עד 200 מגה שמתי את זה פה ערב טוב

22. Started by naorai,

היי כולם! חבר טוב שלי ביקש שאני אבנה לו מפרט ב7.5k-8k למשחקים. זה כולל ציוד הקיפי- לא כולל רמקולים. שימו לב שהוא משחק בעיקר מרוצים, ויש לו את הציוד בשביל זה, ככה שהוא צריך מקלדת ועכבר סטנדרטיים. רעש- לא בעיה. מארז- שלא יהיה כאב בעיניים, הca6a19 יהיה בסדר. מסך- 17". אלה הם כל הדרישות, אני חשבתי על משהו: e6300 ga-s3(965p) 2gb 667mhz (4-4-4-x) 8800gts tr2-470W wd320GB-ks c6a19 Bigy tiphoont thingy כל זה יוצא 7.5 בזיגזג (אני יודע שהם קצת יקרים...) וזה לא כולל מסך (אאווץץץ...) יהיה OC מתון, איך אני מכניס lcd 17" וצורב לתוך המפרט הזה בלי לעבור 8K? :nixweiss: תודה לכם, naorai

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by danieleto,

שלום קוראים לי דניאל ואני נוסע בקרוב לארצות הברית ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד אשר היעד שלו יהיה בעיקר משחקים ברמה גבוהה יחסית אינטרנט מוזיקה ... עכשיו התקציב שלי הוא 5K אני מעוניין שיהיה מחברה מוכרת ושבארץ האחריות שלו תיהיה בתוקף כמובן שכמה שיותר שעות עבודה וסוללה בעל טעינה מהירה......ושיהיה בתוכו כבר את וינדוס 7 תודה רבה...... אני פשוט דיי חלש בכל עניין של סוגי מחשביים נידים ומכל התקצירים פה קצת התבלבלתי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Pini Mizrahi,

שלום למומחים, יש לי ילדה בת 5 ואני מתלבט בין Wii לבין נטבוק. יתרונות ה-Wii ברורים. מה שלא ברור, זה מה הנטבוק יכול לעשות. האם הנטבוקים יכולים להריץ משחקי מחשבים לילדים (סופר מריו וכו')? האם הם יכולים להריץ משחקי פלאש ברשת? האם הם יכולים לנגן סרטי HD? תודה רבה פיני

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by orelzion,

אני רוצה להתקין לינוקס על המחשב הזה, מאיפה אני משיג דרייברים? והאם זה מומלץ (לא הלינוקס, אלא העובדה שזה לא הOS שמגיע עם המחשב)

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים