ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
יש לי נייד חדש דנדש של אייסר יש לי תופעה מוזרה - בעת כתיבת טקסט פתעום הסמן קופץ לי לאזור אחר בטקסט שכבר נכתב...ואז ממשיך להכתב במקוטע באזור אחר או כשאני כותב במהירות הקלדה מהירה הסמן פתעום נעלם?או שוב קופץ למקום אחר... רק כשאני כותב בקצב איטי מאוד זה נכתב ברציפות...וגם אז זה לפעמים מדלג לאזור אחר בטקסט מה בידיוק הבעיה? ??? יש משהו בהגדרות שצריך לשחק איתו ? אולי ? איזה משהו שצריך לכוונן ?
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך ניתן לבדוק פרטים על האחריות . איך ניתן לדעת לכמה מזמן האחריות , האם כתוב 3 שנים ?(במידה והמחשב מהיבואן) איך ניתן לדעת שהמחשב נקנה מהיבואן , האם באתר של אסוס http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=en&type=4 בפרטיי האחריות יופיעה שהאחריות היא של ronlight ל3 שנים? תודה לעוזרים ומראש לתותח שהפורום בנוי עליו Chevy
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום את הVOSTRO 1310 , ותוך כדי שהוא יושב לי בטעינה בשקט, סקרנותי הובילה אותי ללחוץ על כפתור קטן בצד שמאל של המחשב ממש בהתחלה שלו, והכפתור יצא החוצה והוא ניתן ללחיצה, וכאשר לוחצים עליו הוא שולף מין TRAY כזה לכרטיס EC מה שזה לא יהיה, והבעיה היא שהכפתור הלחיץ הזה לא רוצה להיכנס חזרה פנימה כמו שהיה קודם, אני מפחד שהוא יישבר ככה בחוץ זה מחשב שמיועד לנשיאה מרובה. זה בטח איזה פרט טכני קטן שאני לא יודע אותו עדיין אז אם מישהו יכול ללמד אותי איך מכניסים חזרה את הכפתור הזה אני אשמח מאוד מצורפת תמונה של איך הכפתור נראה. מחכה לפתרון!!! תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קודם כל ברצוני לתקן דיעה די רווחת כאן ש AMD 64 לא כל כך מתאים לעריכת מוזיקה... טוב,זה עומד על לא מדויק ללא נכון ועל אלה אפשר אולי להתווכח. אני חבר בפורום של אקט מוסיקלי http://www.act.co.il/ למי שמכיר ,יש שם פורום שמתעסק בעיקר בעריכת סאונד עם מחשב ויש אנשים מאוד מיקצועיים שדי ממליצים על ה A64 בטח שלא גורעים ממנו לעומת P4 מאוד מומלץ להירשם למי שהנ"ל נוגע לו. (למי ששואל את עצמו מה אני עושה כאן אז פשוט אוכלוסית ה-64 שם די דלילה ובכלל כאן אפשר כבר נוכחתי פשוט לטוס עם מבול התגובות לקבל כיוונים וגם אפילו לגבש דיעה ולהגיע להחלטות די מהר) בכל מיקרה די גיבשתי דיעה כמובן בעזרתכם ובימיוחד בעזרת RATZABI שכתב : שעדיף מעבד עם 64 ביט ישן מאשר מעבד עם 32 ביט ישן, כי לפי דעתי עד שה-64 בי…
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
בשבוע האחרון רכשתי לפטופ של דל מדגם STUDIO 1558 החדש (אחריות באתר הלקוח ל3 שנים). בחרתי בדגם הזה מכיוון שהוא המחשב הכי משתלם עם המפרט הכי מוצלח (אני גרפיקאית ועורכת) לתקציב שלי, ומכיוון שקיבלתי המלצות על הניידים של דל מחברים. להלן המפרט: http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=4477#prodtop מהרגע שקיבלתי את המחשב, לא הפסיקו לצוץ בעיות. דבר ראשון ספק הכוח קיצר ונשרף. דל ישראל החליפה אותו בספק תקין (השירות שלהם אדיב, אמנם לקח כמעט שבוע להחליף עקב מדיניות השירות- שאומרת שהם פותחים קריאה לתקלה, זה עובר למעבדת יעל מחשבים ואז הם שולחים את החלק עם UPS). הדבר השני שקרה הוא בעיות תוכנה: המחשב נותן הודעת שגיאה this is not a valid win 32 application כשמנסים להתקין עליו את הדריב…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי , שלום לכולם מחפש מפרט רק מחשב ללא מסך וציוד היקפי לצורך משחקים בינוניים צריך במחשב + CPU + HD + צורב + MEMORY + CASE + VIDEO CARD + SOUND CARD +MOTHERBOARD מחכה להמלצתכם!
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי מפרט למחשב למחשב שמיועד לעבודה משרדית בלבד! ואולי קצת גלישה ברשת (לא גרפיקה, משחקים,הורדות) אני צריך חוות דעת של אנשים רציניים- לוח = intel pentium d 915 dual core 2.8G 4Mb מעבד = intel coconut creek uatx lan100 ddr2 533 זכרון = 1G ddr2 667 דיסק קשיח = w.d 80G sata2 צורב = dvd-rw מארז = מפואר ++ (רק המארז עולה 400 שקל..) סה"כ= 2000 ש"ח אז ככה- אם נראה לכם שכדאי להוסיף\ לשפר משהו (אבל לא לחרוג מהקציב יותר מידי) אני אשמח לשמוע.. נ.ב - אילו חברות כדאי לקחת את הזיכרון והצורב DVD ?? תודה !!
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.asus.com/News/Bdmf9rXuqU29SRsi/
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שאלה.. יש ברשותי מחשב נייד מדגם Dell , סדרה Inspiron 1525. מותקן עליו Windows Xp Sp3 . שאני מבצע שיחות עם סקייפ, הצד השני נשמע מאוד חלש. זה קורה לי עם כמה חברים. אציין שבמחשב הביתי (שולחני) שלי, אני שומע מצויין מישהו יודע אם יש אופציה להגביר את הווליום בנייד ? (יותר מהכי גבוהה כמובן.. ) אולי הדרייברים לא מתאימים ? יש גם דבר כזה שנקרא שם בדרייברים UAA , אולי זו הסיבה ?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
נמאס לי מה-DVD שבקושי קורא סרטי HD ואם בכלל מצליח. החלטתי להשקיע בקניית HTPC ופה אצטרך את עזרתכם, קצת חיטטתי באינטרנט ולא ראיתי מחשבים מי יודע מה. לא הבנתי למה שמים למחשב כזה 4GB זיכרון (מה לא בזבוז?!..) אז הדרישות שיעמדו מול המחשב זה: 1. להקליט תוכניות מהטלויזיה (כרטיס לכידת וידאו איכותי) 2. להקרין סרטי Full HD בלי תקיעות 3. שיעלה סביבות 3K ש"ח
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר רשם לי מפרט של מחשב אינטל יש מצב שאתם נותנים לי ביקורת על זה לפני שאני מעביר את זה לקניה?? IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,062.00 ¤ 1,062.00 ¤ 39250 לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר לפריט - 530.00 ¤ 530.00 ¤ twin512667 זוג זיכרונות TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 מחיר לפריט - 350.00 ¤ 700.00 ¤ 32070 כרטיס מסך ASUS EN7300GT SILENT 256MB מחיר לפריט - 525.00 ¤ 525.00 ¤ VB1000BWS מארז THERMALTAKE SOPRANO BLACK/SILVER DUAL 120mm fan מחיר לפריט - 445.00 ¤ 445.00 ¤ ELT400AWT ספק כח Enermax Liberty 400W מחיר לפריט - 465.00 ¤ 465.00 ¤ נ.ב. לא הוספתי פה HDD וDVDRW וציוד הקפי כי יש לי כבר מקניה קודמת של ה…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל המגניבים, אני מתחיל ללמוד אנימציה עוד שבוע ומשום כך אני צריך גם מחשב חדש, כל המקומות שמהם ביקשתי הצעות מרחו אותי עד הדקה התשעים ועכשיו נשארתי עם שלושה מארזים.. התקציב שלי היה 2000 למארז _בלי מסך_(כי כבר יש לי) וכל ההצעות שקיבלתי היו 2500+ ומעלה אשמח אם תעזרו לי לבחור את מה שהכי רלוונטי בעבורי (מה שמתאים ולא חלש או חזק יותר מדי).. ובכלל, אם אולי כדאי לי פשוט לקנות משהו דומה בIVORY כי הבנתי ששם מאד זול, ומה אתם ממליצים שיתאים לי? המון המון תודה! זה אחד - מעבד אינטל E8400 1333FSB C2D דיסק קשיח 320GB 16MB SATA2 WD צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מארז עם USB קדמי קטן שחור ללא ספק כרטיס FIREWIRE 2ext+1 int זכרון 2G DDR2 800MHZ MUSHKIN צ.ק ספק כח EZCOOL LED 12CMF40…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה כבר שבוע אני קורא הודעות אחת אחרי שנייה בפורום הזה ומנסה להבין מי נגד מי. הרבה דברים למדתי ומכולם השכלתי. אני מרכיב מחשב לגיימר כבד כי הגיע הזמן לשחק. הרכבתי את המפרט הנ"ל ב- KSP לפי ההצעות שעלו פה. אני מתכוון לטפל בעניין ה- OC בבוא העת. ניסיתי להגיע ל- 6500 עם מסך אך לצערי עברתי 7k ללא מסך. מספר נקודות לפני ה- ENTER הסופי: 1. האם שווה להשקיע בכרטיס מסך הזה או לחזור ל- x1900xt 256 של נועה? 2. האם היום למשחקים כבדים מספיק 1 גיגה או לא? 3. האם במארז הזה יש USB ויציאת אודיאו מלפנים? אם לא, איזה מארז מומלץ עם כניסות האלה. 4. איזה מסך כרגע מומלץ לחיה הזאת? זהו, אודה לכם על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מכיוון שאני רואה 3-4 דיונים כאלו נפתחים כל יום(לפחות ), חשבתי שיהיה חכם לפתוח דיון עם מפרטים מומלצים לתקציב. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326072.0 דיון של freakazoid עם מפרט מצוין לתקציב, גם אם טיפה גולש. הערות למפרט: לאלו שתיכננו על 4000 ולא יותר, אפשר לרדת ל250 או 350 גיגה על הכונן הקשיח, להחליף ל9600GT להחליף למארז טיפה זול יותר( עם ספק כמו ה enermax liberty 400) או להוריד טיפה מהקירור. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326046.msg2823404#msg2823404 המפרט הראשון של Darklloth בדיון הזה גם הוא מצוין וכמו שאפשר לראות דומה מאד למפרט של freakazoid. אותן ההערות על המפרט של freakazoid מתאימות גם כאן. הערות: א) אם אתם מתכנים OC אז לרוב עדי…
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לכל מחשב נייד יש FULL HD 1080 ? כי במחשבים של סוני הם שמים מדבקה כאילו רק להם יש
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ובמיוחד את הגרף השלישי שם http://news.cnet.com/8301-17938_105-10400447-1.html
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את המחשב לפני כמספר שבועות (משו כמו 3). אחרי הימים הראשונים שמתי לב כי גם אצלי הייתה בעיה בכרטיס רשת (כה, ידעתי שאני אגיע לזה גם). כמובן שניסיתי להתקין דרייברים/ להסיר דרייברים וכו' אך ללא הצלחה. בסופו של דבר שלשום התקשרתי ליעל מערכות למימוש אחריות ושטכנאי יבוא לתקן לי את המחשב. יאמר לזכותם שכבר באותו היום יצרו איתי קשר לתיאום טכנאי ליום למחורת (זאת יעילות ושירות לשמו). יום למחרת הגיע הטכנאי עם כ.רשת חלופי- דגם 6230N או משו כזה, שד"א האם ההחלפה היא משו תקין? זה לא יורד ברמה הכ.רשת הזה? אחרי ההחלפה מסתבר שגם זה לא פתר את זה, הטכנאי ניסה להתחבר לרשת שהוא פתח בפלאפון כאשר אינה מאובטחת והצליח אך כאשר ניסה להתחבר לראוטר אצלי בעבודה הדבר לא הצליח בעליל- לא התח…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי לנכון שראוי גם פוסט כזה לפחות מצידי אחר אין ספור שאלות(זה לא אומר שלא יבואו עוד ) ועזרה בבניית מפרט שעד עכשיו הוא פשוט כל מה שרציתי ומעבר(טוב נו המאוור מרעיש יותר ממה שחשבתי....אבל שטויות) תודה
-
- 13 תגובות
- 931 צפיות
-
-
טוב אז ככה בסה"כ הסתדרתי עם המשטח שלי אבל עדיין היה חסר לי משהוא אז החלטתי לחשוב על רעיון עד שחברת ASUS עזרה לי למצוא רעיון חברה שלי קנתה מחשב של החברה ואיתו קיבלה כמה מדבקות (כמו טפט) שעליהן יש מספרים שאפשר להדביק על משטח העכבר ואפשר להתמש בו כמחשבון עכשיו בעקרות זו סתם מדבקה שיש עליה מספרים..! אבל מה כן המרקם שלה נעים וחלקלק פשוט משטח טוב...לקחתי לה מדבקה אחת חתכתי אותה למידות המשטח שלי הדבקתי והפלא ופלא ממש נוח וכיף לעבוד...! אז נכון לא לכולם יש חברים שקנו ASUS אבל אפשר ללכת לחנויות ולראות טפטים (עדיך לראות מהסוגים היוקרתיים ושהיות בצבע מט) לראות אחד שיש לו מרקם נוח לקנות חתיכה ולהדביק זה יכול להיות לכם ממש נוח..! בהצלחה רן..!
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
זאת שאלה שעלתה קודם באחד הדיונים אז אני אשתף את המידע: דיברתי עם נציגה של CPM היום ושאלתי האם החלפה של הכונן הקשיח הרגיל בSSD באופן עצמאי פוגמת באחריות ונענתי שלא. אני מתאר לעצמי שאם אתם פוגעים במחשב בעצמכם כחלק מההחלפה אז האחריות בכלל לא תכסה את זה. אך זה מבהיר את העובדה שפתיחה של המחשב (ספציפית המחשב הזה דורש קצת יותר "פתיחה" מאחרים) לא פוגמת באחריות בCPM. תהנו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לקנות AMD 64 3400 RADEON X800 XT PE 2048mb 400MHZ עדיין לא החלטתי איזה לוח..(אם יש לכם לוח ממש טוב גם לאוברקלוק תציעו בבק'...) אתם חושבים שהמחשב יוכל להריץ יפה משחקים לשנתיים שלוש?? או שעדיף לחכות לAMD 3500 אבל רק עם 1024MB??
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי חבר קצת חולה בראש... הוא שונא שדרוגים- שנוא להתעסק עם זה- כל פעם שהוא קונה מחשב זה מ-א' עד ת' וסוחב איתו עד שהנ"ל כבר לא מתפקד מי יודע מה ואז קונה חדש- עד כמה זה חכם לא רלוונטי כרגע- בכל אופן הגיע זמנו לשדרג ולקח לי קצת זמן קודם כל לשכנע אותו שפנטיום זה כבר לא מוןב מאליו והוא השתכנע ללכת על AMD - ביקש ממני לבנות לו מפרט מטורף עם הכל הכי טוב (מכירים את אלה? -אני רוצה הכל הכי חזק) , אז שוטטתי ובפנדה בניתי לו מפרט (לא הכי טוב אמנם- עם הכי טוב אפשר להגיע ל40000 שח) בכל אופן השאלה הנשאלת לא עד כמה המפרט כדאי או לא - כי הוא מאוד בזבזני אלא השאלה לכמה זמן המחשב הזה יחזיק (והכוונה לא יסחוב אלא יהיה מחשב מעולה): AMD Athlon 64 3500 CPU Box 2,274 ש"ח (לא הכי טוב בשוק אבל בה…
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אוקי ראיתי שיש הגדרות ממש כבדות למשחקים החדשים שיש חחח ורציתי לשאול לעוד כמה זמן המפרט הזה יחזיק לי משחקים על הגדרות גבוהות ? הינא : AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Cooler Master Elite 370 Plus + FSP 550-80GHN(85) 80PLUS BronzE איך המחשב למשחקים כבדים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: q9450 לוח אם: GA-X38-DS4 או ASUS P5KR. תלוי במחיר זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12. כ.מסך: 9800GTX . לא סגור איזה חברה עדיין קירור למעבד: arctic cooling freezer 7 pro קשיח: 320AAKS החדיש(אם זמין) של WD. צורב:דגם הכי פשוט שיש,לא עובר 150 שקל. מארז:NZXT TEMPEST, ספק כוח: Corsair VX 450W. בלי ציוד היקפי
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-