ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מחשב מיני פיסי חדש גולש עם כרום מערכת הפעלה ,וינדוס 10 עברית באתר הזה באופן קבוע http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_292511.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale מחיר משתנה כלפי מעלה . המוצר הזה עולה 38.84$ ובלחיצה על לינק זה זה מתחיל ב-מחיר נמוך ותוך שנייה קופץ למחיר של 53$ אותו מוצר באקספלורר ו-ONEPLUS ONE ,המחיר עומד על 38.84$ אם נפתח אותו באמצעות אקספלורר http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_292511.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale יש לי אנטיוירוס של ESET מה יכולה להיות הסיבה ואיזה פתרון יש? תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט לגבי הרכישה של המחשב. הדור הבא של אינטל יגיע בקרוב וכנראה ייקח את הכתר עד שAMD יחזירו להם בהשקות שלהם. שער הדולר לאחרונה דיי נמוך וזה מחזק את כוח הקניה בחו"ל אי אפשר לדעת כמה זמן זה יחזיק מעמד אבל אם הדולר יתחיל לעלות בחזרה זה משנה את הכל חוץ מזה הבנתי שיש איזה מיסוי שהטילו על סחורות בסין ונראה לי שזה משפיע על המחירים בNEWEGG ו AMAZON לרעה דבר נוסף הוא השמעות על כך שסדרת הצ'יפסטים 500 של אינטל יהיו ממש יקרים. נראה שכל עניין הזמינות מלאי של חלקים ומחירים סבירים זה דברים שהולכים ונהיים רק עוד יותר גרועים ואולי שווה לחכות עכשיו בתפר של לפני הלוחות החדשים ולקנות שילוש "דור קודם" במחיר יותר משתלם. מה אתם אומרים הייתם מחכים לדור החדש של א…
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג חזק ואני מתלבט האם לבלוע את האגו ולקנות את כל המפרט כולל כרטיס גרפי מסדרת ה4000 בבלאק פריידי או שאולי כדאי לקנות את כל המפרט בבלאק פריידי ללא הכרטיס הגרפי ולחכות לסדרת ה 5000 או שבכלל לחכות לרכוש את כל המפרט עוד כמה חודשים שה 5000 יהיה זמין. מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בראש? בסוף היום יש לי תקציב של 15k ללא מסך וציוד היקפי
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני מתלבט אם כדאי לרכוש מחשב מאילת (lenovo u41 מצא חן בעיני ) או לחכות לסדרה החדשה של מעבדי סקיילייק תוך כמה זמן אתם חושבים שישחררו ניידי סקיילייק לשוק? ומה צפוי להיות מחירם? נניח שאני מחפש נייד גג ב3000.. רוב תודות !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח לקבל פיתרון לגבי בעיה שנוצרה לי לאחר התקנה של מערכת הפעלה Vista Ultimate . ישנו לחצן של Scroll בנייד שלי אשר לא עובד לאחר ההתקנה של המערכת ההפעלה ניסיתי להתקין כל מיני עדכונים של האתר בית של ACER ללא הצלחה. המחשב מדגם ACER ASPIRA 5600 תודה מראש, ברק
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי HP DV-3 והתקנתי הכל כרגיל רק שחלק מלחצני השילוב של ה FN לא עובדים, לדוגמה מצב השינה והנעילה עובדים אבל אם אני לוחץ על FN+PLAY אמור לעלות ה מדייה פלייר וזה לא קורה, האם צריך להתקים איזה תוסף או שיש דרך להגדיר את זה? תודה רן
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אני מנסה להגיע ל-3500 ולא יודע איפה לחתוך: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 577.25 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) [ ¤ 506.22 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 257 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Slim Volcano 8 CPU Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 69.16 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 436.13 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1085.13 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52…
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלשום הייתי בדיזנגוף סנטר והמחשב היה באותו מחיר עד סוף השבוע (לא צריך דרך האתר). אתמול הייתי באופיס דיפו וגם היה. למי שמעוניין ב-15.6 אינץ', ב-3000 זה נראה משתלם מאוד מעבד i3-350 4Gb זיכרון דיסק של 320 Gb מהירות 7200 RPM DVD עם LightScribe מעבד גרפי פשוט של Intel סוללה של 6 תאים Windows 7 Home Premium אחריות לשנה, עם איסוף והחזרה יש בצבע לבן ושחור, למרות שנראה לי שרק נשארו לבנים המחשב נראה די סביר, ושוקל רק 2.2 קג כולל סוללה (ככה אמרו לי) המקלדת גם בסדר, ובאופן מפתיע לא שוקעת כמו כל כך הרבה דגמים (אני שונא את התופעה הזאת). 2949 בבאג. 3000 באופיס דיפו. כמעט קניתי, אבל אני עדיין בהתלבטויות. אם מישהו כבר הודיע על זה, מצטער. לא מצאתי בפורום.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
למה אני לפעמים קורא שיש כאלה שמסתייגים ממחשב ארבע ליבות? אומרים שעדיף שתי ליבות ווינדוס אקס פי מכיר ב4 ליבות?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מה תיהיה העלות של המחשבים עם ליבת סנטה רוסה? ועם כרטיסי מסך ג'יפורס 8? תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
לקראת שנה"ל הקרובה ובכלל - למי שעדיין לא מכיר או יודע: https://www.latalmid.net/Html/Products/Windows8.htm לפעמים רכישה בנפרד, תלוי בדגמים של המחשבים שבהם הדגמים מוצעים ללא מע' הפעלה זולה יותר. כך שזו אפשרות שקיימת שכדאי להכיר. אם מישהו מכיר דרכים נוספות לרישיון זול חוקי, בנוסף לזה ולמבצעי "ארגון המורים", מוזמנים לשתף.
-
- 42 תגובות
- 122.4k צפיות
-
-
ערב טוב, רכשתי DELL I7 8500U Dell Inspiron 15 5000 5570-85508G25AWFW אמנם רשום שיש לו כרטיס רשת אך הכרטיס אינו תומך ב-1 גיגה,דהיינו, לדברי טכנאי הוטנט ללא תמיכה זו אין אפשרות לגלוש עד 200 מגה שמתי את זה פה ערב טוב
-
- 57 תגובות
- 7.9k צפיות
- 3 followers
-
-
היי כולם! חבר טוב שלי ביקש שאני אבנה לו מפרט ב7.5k-8k למשחקים. זה כולל ציוד הקיפי- לא כולל רמקולים. שימו לב שהוא משחק בעיקר מרוצים, ויש לו את הציוד בשביל זה, ככה שהוא צריך מקלדת ועכבר סטנדרטיים. רעש- לא בעיה. מארז- שלא יהיה כאב בעיניים, הca6a19 יהיה בסדר. מסך- 17". אלה הם כל הדרישות, אני חשבתי על משהו: e6300 ga-s3(965p) 2gb 667mhz (4-4-4-x) 8800gts tr2-470W wd320GB-ks c6a19 Bigy tiphoont thingy כל זה יוצא 7.5 בזיגזג (אני יודע שהם קצת יקרים...) וזה לא כולל מסך (אאווץץץ...) יהיה OC מתון, איך אני מכניס lcd 17" וצורב לתוך המפרט הזה בלי לעבור 8K? :nixweiss: תודה לכם, naorai
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום קוראים לי דניאל ואני נוסע בקרוב לארצות הברית ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד אשר היעד שלו יהיה בעיקר משחקים ברמה גבוהה יחסית אינטרנט מוזיקה ... עכשיו התקציב שלי הוא 5K אני מעוניין שיהיה מחברה מוכרת ושבארץ האחריות שלו תיהיה בתוקף כמובן שכמה שיותר שעות עבודה וסוללה בעל טעינה מהירה......ושיהיה בתוכו כבר את וינדוס 7 תודה רבה...... אני פשוט דיי חלש בכל עניין של סוגי מחשביים נידים ומכל התקצירים פה קצת התבלבלתי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למומחים, יש לי ילדה בת 5 ואני מתלבט בין Wii לבין נטבוק. יתרונות ה-Wii ברורים. מה שלא ברור, זה מה הנטבוק יכול לעשות. האם הנטבוקים יכולים להריץ משחקי מחשבים לילדים (סופר מריו וכו')? האם הם יכולים להריץ משחקי פלאש ברשת? האם הם יכולים לנגן סרטי HD? תודה רבה פיני
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לינוקס על המחשב הזה, מאיפה אני משיג דרייברים? והאם זה מומלץ (לא הלינוקס, אלא העובדה שזה לא הOS שמגיע עם המחשב)
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://sysbuild.corsairmemory.com/report.aspx?id=2
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
פתחתי נושא בעניין בפורום "תקלות חומרה" אבל אני מאמין שאם יש מישהו בעל ניסיון בנושא זה יהיה דווקא פה - אשמח לכל עזרה שתוכלו לתת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398769.msg3421967#msg3421967 אנא הגיבו בת'רד המקורי כדי לרכז את כל המידע במקום איד - תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E LG H62NK SATA BLACK Cooler Master 690 Corsair VX Series 450W PSU G.Skill DDR2 2048 MB (1024MBx2) 800 Mhz CL5 Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 5165 ש"ח המפרט טוב? התקציב שלי 5000 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ליפני קניית מחשב נייד והוצע לי המחשב הנ"ל חיפשתי ביקורות ברשת על המחשב ולא מצאתי כלום האים מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי המחשב או להפנות אותי לאתר כל שהוא האים הוא מתאים למישחקים
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני סטודנט למדעי המחשב, גולש פה הרבה בפורום בתקופה האחרונה ומנסה להשכיל ולמצוא מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי. לפני שאני יגיד מה הדרישות וכו' אני מאוד מתלבט לגבי התקציב..מבחינה כספית הגג שהצבתי לעצמי זה 4,500 שח אבל אני עדיין לא סגור אם כדאי לי להשקיע בלפטופ יוקרתי וחזק, שיש סיכוי שגם מחשב ב2500 סטדנרטי + יוכל למלא את הדרישות. אז בבקשה תתנו הצעות בין 2500-4500 ואני יבחר את המחשב עם היחס עלות-תועלת המשתלם ביותר. *יש לי אפשרות לקנות את הלפטופ באילת ולחסוך תמע"מ. אז ככה: * מטרות המחשב? לצורכי לימודים אינטרנט ומסמכים בעיקר, תכנות כמובן, צפייה בסרטים ומשחקים בזמן הפנוי במעונות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע להחליט..התלבטות רצינית..לא פ…
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לא,לא התבאסתי. אתם פשוט לא מבינים שלא קנו את המחשב הזה לשם הנאה וזהו! יחשנם עוד המון,המון יעדים ומטרות שלשמם קנינו את המחשב הזה,כאשר אחת מהן כוללת גם שהוא יהיה טוב ומצוין כמובון,כל שאר "הבזבוזים" הם לשם אותן מטרות. אני לא מבין ממש בחומרה ולכן פירטתי בקצרה ונסחתי לא הכי ממצה ומסקר בעולם,מה אני אעשה?? אבי לא עושה תחרויות,אומנם הוא 'מתחרה' עם אחרים אבל לא בצרוה רשמית.... אבי מנתח תוצאות של מחשבים כאלה למקומות-עבודה ולמקומות שצריכים מחשבים כאלה וכך הם מבצעים שיקולים לפני הקנייה(כן,חברות שצריכות שרתים גדולים,חברות תקשורת,ואני לא יודע מה עוד!),ולכן הוא צריך לפעמים "לבזבז" כדי לראות האם זה "בזבוז"?האם זה מנצל ושווה לקנות?לחכות לעתיד?? הוא מסקר כמו גם להרבה מקומות. אנו משתמשים במ…
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכל קוראי כתבה זו סתם גלשתי באינטרנט וחיפשתי כרטיסי מסך חדשים. מסתבר, ששוחררו כרטיסי ה8400M GT של נוידיה שתומכים בדירקסט 10 למחשבים ניידים בארץ!!! הראשון הוא של אסוס מחנות פלונטר, אשר מגיע עם המפרט הנמוך ביותר מבין השלושה: מעבד: Intel® Core 2 Duo Processor T7100 זיכרון: 1GB DDR2 677MHz (2X512) כונן קשיח: 120GB HD SATA מסך: 15.4 אינץ' כרטיס מסך: GeForce 8400M with 128MB VGA צורב די-וי-די: DVD Writer של אסוס מן הסתם כרטיס רשת: WiFi 802.11b/g תקשורת: Bluetooth - 2.95KG מערכת הפעלה: Windows Vista home Premium ציוד היקפי: עכבר תוספות: תיק על כל התענוד הזה תצטרכו לשלם 8505 ש"ח "בלבד" המחשב השני שאציג בפניכים הוא המחשב ה"אמצעי", שניתן לקנות אותו בביי 4…
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
חברים שימו לב, קיים מחסור בקשיחים של WD בארץ לפחות עד ינואר כך נמסר לי היום מFOXPC. דגמים של 640 ו500 (אלה שנכנסים למפרט הכי הרבה כאן יש לציין) פשוט לא נמצאים במלאי ברוב החנויות (לפחות 2 שבדקתי) ובגלל החגים הקרובים צפויים גם לא להימצא עד סוף החודש. אם ידוע לכם איפה הם כן קיימים במלאי אנא תנו לדעת.. אני זקוק לאחד די דחוף.
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
זכיתי לקנות את ה AH530-12 והופתעתי לגלות כמה דברים... 1. אין מקש או בעכבר איך לגלול בדף אינטרנט או וורד 2. המחשב מגיע עם 2GB ובלי להפעיל כלום הרם מלא ב1GB ולא התקנתי כלום... מה לעשות ואת מה אפשר למחוק/לעצור... מי שיכול לעזור תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-