ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
זה נשמע קצת דבילי וצולע אבל אני צריך לוח אם, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך עדיף שהמפרט יהיה כמה שיותר חזק וכמה שפחות מ 2K זירכון 1G סגור (השאלה היא יצרנית.. אני תמיד סמכתי על KINGSTON) בכללי המחשב הוא לגיימינג ... ההתלבטות בכלל היא בין היצרניות ... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כאשר אני בא להרכיב מפרט ,כיצד אני אמור לדעת ששלושת הרכיבים יעבדו בצורה מושלמת אחד עם השני ויתנו לי את הביצועים המירבים ביותר(אני מעונין ב-OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5כפול 2 ,ASUS A8N-SLI PREMIUM939,AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX תודה
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כיום לוח אם מדגם DG45ID עם מעבד Q6600 INTEL אני רוצה להחליף רק את הלוח אם ומה שהוא כולל כלומר ראם, מעבד, מאוורר ולוח. החלקים שאני רוצה מעבדי אינטל - Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray עולה 1435: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11848 לוח אם Z68X-UD3H-B3, עולה 742 ש"ח: http://www.skypc.co.il/pl_product~950Z68X35~10~0.htm זיכרון, 8GB עם 2133GHZ, עולה 442 ש"ח: http://www.skypc.co.il/pl_product~PT-D3G8-213~15~0.htm (למאוורר אני אדאג בהמשך) עכשיו השאלה היא אם כל החלקים הללו יכולים לעבוד ביחד ללא בעיה כלשהיא? בנוסף, האם הלוח אם יכנס למארז שלי? במארז שלי כרגע יש כמו שאמרתי את DG45ID, האם הלוח של גיגבייט הוא באותו גודל? בונסף המח…
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני בונה מחשב בסביבות ה3,500 פחות או יותר למשחקים ואני מתלבט אם לקחת זיכרון של 1024 סטיק אחד או שניים של 512 ? אז מה מומלץ וגם ביחס למחיר ואיזה לוח אם מומלץ בידיעה שהמעבד הוא E6300 של אינטל וכרטיס מסך האם לקחת של ATI או NVIDIA ? ואיזה מומלץ
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום חברה...אז ככה אני בצבא אז אני ממש לא מעודכן עכשיו בכל מה שקשור למחשבים. הייתי רוצה לבקש ממכם להמליץ לי על מעבד חזק,לוח אם וזיכרון של לפחות גיגה...ולכל זה אני מוכן לבזבז עד 2800 שקלים... אם תעזרו לי אשמח מאוד! בקשר למעבד חשבתי אולי על זה INTEL Pentium D - 3.4 (945) DUAL CORE- 2X2MB Cache, 800Mhz-775PI לוח אם מתאים למעבד הזה ראיתי שאין הרבה חוץ מה gigabyte שיש באתר של zigzag ובקשר לזיכרונות אני לא סגור... אז מה אתם אומרים חברה?
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום חברים עברו יותר משנתיים לדעתי מאז ששאלתי פה בפורום לגבי מפרט, קניתי/נהנתי/ ובגדול קיבלתי מפרט מצויין. הגיע הזמן לשדרג ומכיון שיש לי אחלה מארז ומספיק כוננים קשיחים אני אחסוך בהם. כמו שהכותרת אומרת אני מעוניין לשדרג את הרכיבים הנל והנה גם הטופס מהדביק: . מה התקציב המקסימאלי?2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו פחות או יותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ישו…
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מעבד 2.4 celeron של אינטל..(אם בכלל יש לא של אינטל) אני רוצה לקנות לוח אם כרטיס מסך וג'יגה זיכרון יש לי 2000 שקל.. מה השילוש הכי טוב במקרה שלי ?
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי כרגע P4 1.7GHz Willamette, על לוח אם ASUS P4SGX-MX (זהה לP4S533). זה לא משהו. מה החלופה הכי זולה ומשתלמת בשבילי מבחינת מעבד ולוח? *הכוונה לעלות/תועלת. ת'נקס
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לוח אם הכי טוב שיש לAMD. זאת אומרת שיהיה כרטיס מסך מובנה מספיק טוב בשביל הצרכים שלי והם: סדרות וסרטים איכות HDMI 1080P. קצת משחקים אבל לא חדשים משחקי רשת. שיעבוד באיכות טובה. אולי בעוד שנתיים אני ירצה לקנות כרטיס חדש הכי טוב שיהיה אז אני יוכל לקנות ולהכניס ללוח שתמליצו לי. וכרטיס קול גם שיהיה מצוין כי אני אוהב איכות בסאונד. מחבר סאב ושני רמקולים כרגע אבל אולי יחבר למגבר עם 2 רמקולים גדולים. זהו רק מי שמבין בלוחות אם למעבדים AMD. חשבתי על הלוח הזה אבל לא סגור מה אומרים: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3475#ov
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש לי מעבד פ4 סוקט 478 2.4 גיגהרץ 533 MHZ פריסקוט אם זיכרון קינגסטון 512 333MHZ לוח אם אסוס ציפסט SIS ו5700FX קיצר חשבתי לשדרג במחשב השני שלי יש לוח אם שתומך במהירות FSB 800 וששמתי את המעבד הזה הגעתי איתו ל3.2 גיגהרץ אם עלייה של 3 מעלות והוא עבד חלק במשחקים עכשיו אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך וללוח שתומך ב800 MHZ FSB + ספק חדש שיחזיק את האוברקלוק טוב וכרטיס מסך כמובן אשמח להצעות את המאוורר אני יקנה אחר כך רק תנו הצעה לאחד כזה אבל זול אין צורך בביג טייפון ניראה לי ה1200 בלי המאוורר
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לוח אם כולל USB3 (משום מה), מעבד ולוח אם, לשימוש משרדי (אבל כבד) וקצת משחקים, תקציב בין 1000 ל1500 ש"ח, ועוד אופציה לכרטיס מסך בתקציב נוסף של 500 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני מבולבל בעניין הזה אם מישהו יכול לעזור לי, חשבתי לקנות (במחשב חדש) לוח H77 כי אני לא רוצה אוברקלוק למעבד והלוח הזה מעט זול יותר מה-Z77. אבל התחלתי לחשוב אולי אני ארצה בעתיד לחבר 2 כרטיסי מסך )לדוגמא 660GTX). והבנתי שה-H77 תומך רק בחיבור PCI 16 אחד .. ? ובכלל לא ברור לי מה ההבדל בין SLI ל - CROSSFIRE והאם אפשר לחבר 2 כרטיסי 660 ב-CROSSFIRE או שזה מתאים רק לכרטיסי AMD, ואיפה נכנס כאן ה-SLI ? אודה לכל מי שיעזור לי להבין בגדול מה מתאים למה, ומה אני צריך לקנות בשביל שתהיה לי אופציה להוסיף עוד כרטיס מסך בעתיד אם ארצה (כולל איזה גודל ספק אהיה צריך) תודה.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
איך החלקים האלה ? מעבד Intel Pentium 4 630 3.0Ghz 2M LGA775 FSB800 *64 bit* BOX לוח אם Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Socket 775, SATAII, PATA, PCI-Express, Dual DDR2, LAN כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail סה'כ 2829 ש'ח יש תקציב עד 2900 חריגה גגג עד 3000 והמחירים מ WWW.DIGMA.CO.IL אם יש לכם הצעות לשיפור בבקשה להציע
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
מעבד אני נוטה כרגע לכיוון של ה 8400 החדש השאלה איזה לוח טוב למעבד הזה (בתכנון אובר קלוק מתון אבל אם אפשר לסחוט קצת עוד למה לא בעצם...) איזה קירור יתאים למעבד איזה לוח ואיזה זכרונות האם יש טעם גם ל 4 ג'יגה בכלל (מחשב לסרטים ומשחקים) ? דיי דחוף ! ...רוצה להביא מחו"ל ... תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
קיבלתי את הלוח קירור מקורי dell ושמתי לב שיש כמו משחה מקורית אפורה בדיוק באמצע במקום של המעבד האם זו משחה מקורית ולא צריך להוסיף? או להוציא אותה ולמרוח חדש משלי? תודה מראש כך נראה החדש [ATTACH=CONFIG]9775[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה נייד DV3. ישמש אותי כמחשב ראשי בלימודים, כולל מעט משחקים והורדות... המחשב לא מתחמם מעבר לממוצע, 43-47 מעלות בשימוש קל, סביב 60-65 מעלות במשחק. תהיתי אם יש מה לקנות לוח קירור כאמצעי להארכת חיי המחשב בכל השעות בהן הוא יעבוד נייח בדירה (כתיבת עבודות, הורדות, משחק). הלוחות האלה באמת משפרים משהו? אשמח לדעות לכאן וכאן.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לא ידעתי היכן לפרסם את הפוסט הזה כי הוא עוסק במספר פיתרונות חומרה שונות. יש לי צורך בביצוע מניפולצייה בתמונות . הכוונה היא לקחת תמונות ולהוסיף בתוכם חצים מלווים בכיתוב בכתב יד באמצעות עט סטילוס . אין לי מושג בתחום . האפשרויות למיטב הבנתי הן כדלהלן : 1. לרכוש לוח שירטוט כתיבה אלקטרוני כמו wacom bambo שזה בעצם פד משטח מגע וסטילוס שמתחברים ב usb. היתרון שהעלות היא זולה כ 200 ש"ח וניתן להשתמש בו גם עם המחשב השולחני וגם עם הנייד שלי שיש לו מסך מט שמקל על השימוש בו . החיסרון הוא שהניידות מוגבלת ומסורבלת ויתכן שכמו הרבה אנשים לפני,יהיה לי קשה להתרגל לצורת העבודה הנידרשת , של שימוש בסטילוס על משטח שמונח על השולחן ובו זמנית צפייה במסך שנימצא מול העיינים . 2. לרכוש נייד היב…
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נשרף לי הלוח-אם והספק. ניסיתי לתקן את המחשב הישן וזה לא הלך. יש לי דיסק קשיח 500G חדש, ספק כח 500 W חדש, כונן DVD ומארז וכרטיס מסך geforce 7600 gs pci . אני צריך: לוח-אם. מעבד. זיכרון. שימושים: גלישה, משחקים לא כבדים מדי, תוכנות מקצועיות (MATLAB), תכנות ב C. חשוב לי שהמחשב יחזיק מעמד 4 שנים (בערך). הכי חשוב: אני מריץ מערכת הפעלה לינוקס - אובונטו לכן כדאי שהרכיבים יהיו ידידותיים אם אפשר. תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
חשבתי על השילוב הזה: ASUS A8N-E - 939 ש"ח 629 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_314_330&products_id=3115 X1900GT ש"ח 1744 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298&products_id=4393 סה"כ: 2373 ש"ח יש גם לוח דומה של DFI שעולה כמה שקלים פחות: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBDFINF4U&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1748 אבל לא הצלחתי להבין למה יש לו שני סלוטים של PCI-E וגשר SLI אם הצ'יפסט שלו לא תומך בזה... מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לשדרג לאחי הקטן את המחשב שלו. והתקציב הוא 4000 ש"ח. מכיוון שיש לו כבר 1GB של זכרון DDR1 בתיזמונים טובים(2-2-2-5) אני מעדיף שלא להוציא כסף על זכרון DDR2 מה שמאפשר לי לשדרג לAMD בסוקט 939 עם PCI-E בלבד. המחשב מיועד למשחקים בעיקר. למישהו יש הצעה? תודה, אוהד.
-
- 14 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט חלקי לחבר אז ככה אני צריך לוח אם למעבד קונרו E7500 זיכרונות וכרטיס מסך טוב/סביר הבחור חושב על לעשות למחשב הזה O.C בעתיד אבל זה לא בטוח מה אתם מציעים ?.. חשוב שיהיה אפשר לפרוס את המחיר ל24 תשלומים למקסימום 140 שח שזה יוצא 3600 שח תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן חברה, הלוח שלי מת (ASUS MAXIMUS HERO VII) ולצערי אני אצטרך לרכוש אחד משומש/חדש או סט מתקדם שכולל מעבד, לוח וזכרון. כיום יש לי את הלוח של אסוס ומעבד 4790K עם 16 גיגה של G.SKILL. השימושים של המחשב עד עכשיו היו גיימינג בעיקר. בהנחה שאני הולך לרכוש סט חדש (מעבד, לוח וזכרון), מה הכי מומלץ עד 3000 ש"ח (לא מעוניין לרדת לאילת). תודה שמוליק
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
- 1 follower
-
-
לא למשחקים. מחפש מעבד שנותן ערך טוב לכסף, באיזור 1000 ש"ח. כמה שיותר תמיכה בוירטואליזציה (יריץ מכונות וירטואליות שרתי 2008 R2) לשימוש גם בתוכנות שצריכות כח עיבוד כמו פוטושופ. הלוח צריך לתמוך בעד 32 גיגה זכרון. לפחות 4 כניסות USB מאחור כניסה נוספת לUSB3 - כדאי 6 כניסות SATA בעקרון ללוח מסורס, שיהיה מקום לעוד כניסות וכדומהUSB זכרון צריך זכרון של 16 גיגה, עדיף 2 סטיקים של 8 שיהיה מקום לשדרוג . הכי חשוב - שירות מהיר ואמין בארץ במקרה של תקלות.
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, אחי קצת בקיצוצים ומעוניין לקנות לוח, מעבד וזכרון חדשים... יש לו מארז, כרטיס מסך והכל... הוא רוצה להשקיע גג גג עד 1500 ש"ח... הרכבתי לו כזה דבר: 359.00 Abit NF7-S2 nForce2 494.83 AMD Athlon XP 2500+ BARTON FSB333 512k L2 Cache Sock-A -Bulk- 350.00 GeIL Value "GE5123200" DDR400 / 512MB CL2.5 + Blue Aluminum Heat Spreader -Bulk ¤ 1,203.83 3 פריטים בעגלה הקטע, שהיום יש מעבדים עם סוקט חדש והכל 64 ואין לי מושג מה זה... אבל המחירים גבוהים, אז האם יש משהו יותר טוב ממה שהרכבתי לו שהוא יכול לקחת במחיר של עד 1500 ש"ח??
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-