עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתלבט בין אינטל לamd(למשרד) ,למרות שאני בעליו הגאה של axp ואף המלצתי לחברי את אותו מעבד. מחשב זה מיועד למשרד הומה אדם ומשתמשים וכך שרצוי שהיה פשוט מאוד יציב ואמין. וכמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ על חנות באיזור המרכז לאו דווקא חנות וירטואלית כאשר הדבר שאני מחפש בחנות שיהיה להם שירות טוב. נ.ב. אשמח אם תמליצו לי על מצלמה דיגטלית בטווח מחירים 1000 - 1500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by t-mac1,

אהלן... יש לי את המפרט הבא כבר משו כמו 5 שנים: AMD 3700 64BIT GIGABYTE K8N SLI 1.5 GB DDR400 160 GB gigabyte 6600gt 128mb אני גיימר בינוני-קטן, והמחשב הזה כבר כמעט ובכלל לא סוחב משחקים ולדעתי אין טעם לשדרג אותו.. אני רוצה לבנות מחשב שיהיה למשחקים ובעיקר לסרטים בתקציב של 1500 שקל (אפשר עם חריגות)... יש לי כבר הארד דיסק וצורב DVD.. כך שלא צריך להוסיף אותם בהרכבת המפרט.. תודה רבה ושבת שלום לכולם..!

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  3. טוב אז הגיע הזמן לסגור על מפרט סופי, קונה בתחילת שבוע הבא . מה אני צריך ? אני מתכנן להשתמש ב PC סטנדרטי (לא משחק) קצת עריכת וידאו, וחיבור בסלון לטלויזיה לצורך צפייה בסרטי HD . אני חשבתי על משהו בכיוון של ... מעבד Athlon 64 X2 Socket AM2 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI או Gigabyte GA-M55S-S3- 3Y (עדיף כי אני חייב יציאת Pdif לא הכנה ל.. אלה יציאה) זיכרון DDR-2 - 1024mb 667\800mhz כפול 2 (יעני 2GB) של מותג חברה מוכרת דיסק קשיח Westren Digital SATA2 7200 RPM 16 MBWD3200AAKS 320GB הערה : יש לי כבר דיסק כזה חדש - אולי נשים עוד איזה דיסק הכי טקן שיש, שיהיה יעני הקטן יהיה למערכת הפעלה, וזה שיש לי כבר לכל השאר .... מסך 19, מותג... דק כמובן כרטיס מסך Radeon HD2600XT…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=108125]AMD Ryzen 7 7800X3D AM5 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 2300 [b]קירור למעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php…

5. Started by AEROsand,

זה המפרט הסופי שכנראה אלך עליו: לגבי המארז אני לא בטוח שהוא מתאים. מישהו מכיר את המארזים של compucase ויכול להגיד לי מה מתאים? לגבי הספק, אני הולך על ליברטי 500. נראה לי קטע די חשוב. ושאלה חשובה לגבי הלוח. ראיתי שבמפרט של yarin הומלץ ABIT. אני הבנתי שה- GIGABYTE 965 יותר טובים (גם יקר ב200 שח). זה נכון? מפרט: (אה ואני קונה כנראה מ- iqpc נראים לי חבר'ה נחמדים ...) : GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 מחיר: ¤54 אחריות:שנה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1038 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤656 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX88…

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by Dudu312,

אני צריך מפרט שיוכל להריץ משחקים כבדים בחצי שנה\שנה הקרובה לפחות.(בלי OC?) בלי ציוד הקיפי(יש לי את כול מה שאני צריך כולל מסך). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  7. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק אשר יצא בשלוש השנים הקרובות(בתקווה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 17 אינץ (מתכוון לשדרג לFHD בהמשך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים הקיימי…

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by freerider,

שלום, זקוק להמלצות למפרט עבור HTPC מבוסס מעבד אינטל C2D הזולים (4300/4400 וכו'). אין צורך בכרטיס PVR חשוב מאוד קירור פסיבי או שקט כמה שיותר כרטיס מסך מדור הביניים 2600/8600 המארז יהיה בתוך נישה, עד גובה של 14 ס"מ מי יכול לעזור לי ?

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  9. התעניינתי במחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&c=339 לפני שאני רוכש רציתי להתייעץ אם מישהו מכיר משהו יותר טוב בתקציב של 5000 ש"ח. מה שחשוב לי: מסך 13.3 , HDMI ו BT , כח עיבוד חזק יחסית. המחשב הנ"ל שוקל 2.2 ק"ג. תודה.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  10. שלום, אני רוצה מפרט למחשב HTPC לצורך חיבור ל - LCD לצפייה בסרטים וסדרות. בעיקרון הטלוויזיה שלי היא HD READY ולא FULL HD, אבל אני רוצה מחשב שיוכל לנגן גם סרטים FULL HD למקרה שאני אחליף את הטלוויזיה. אין צורך בכרטיס טלוויזיה, אבל אני צריך שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (המחשב נמצא בחדר שינה) וכמה שיותר מאוורר.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, אני מחפש אחר מחשב שישרת אותי לעיצוב דו מימדי (פושוטופ, פלאש, אילוסטרייטור וכו'), גלישה באינטרנט ופה ושם משחקים. חשוב שאוכל לפתוח עליו הרבה תוכנות בו זמנית שהן יחסית כבדות. חשבתי על זה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14948 דעתכם?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by ccc,

יש לי 2000 שקל אני צריך: לוח אם מעבד אמד זכרון מארז פלופי עכבר מקלדת סי די רום כרטיס מסך דיי פשוט מה שיכנס... אם אפשר גם צורב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by raviv1989,

* מטרות המחשב? לימודים ואינטרנט * גודל המסך? כמעט וסגור על 15 אינץ' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיהיה יחסית מהיר. * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תקציב לא מהווה בעיה.. התחלתי ללמוד הנדסה במכללה, חוזר כל יום הביתה. לפי מה ששאלתי סטודנטים בשנה ג' הם אמרו לי שאין צורך להביא את המחשב למכללה. מכאן בחירתי במסך 15 אינץ'. מה גם שזה הולך להיות המח…

• 30 תגובות
    • 8.4k צפיות
  14. Started by natan805,

אני נמצא בארהב ומחפש לפטופ עד 600דולר שימושים רגילים של סטודנט וגם מאיפה הכי זול לקנות ?? אם אתם צריכים פרטים נוספים כיתבו לי פה.

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  15. Started by lioryb,

שלום, מחפש נייד לשימוש ביתי: * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים, בכל אופן, אני מעדיף מעבד Core 2 Duo, ולא מעבד ישן יותר. * גודל המסך? לא קטן. עדיף בעל רזולוציה גבוהה (צריך להתחבר למחשב מרחוק). חשוב שלא יהיה מהמסכים המבריקים. * משקל רצוי? עד 3K * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא פרמטר חשוב במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - זה יכול להיות נחמד (בעיקר DVI). * בלוטות? גם יהיה נחמד. נראה לי שזה כבר די טרוויאלי, לא ? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי סימפטיה באופן כללי למוצרי LG, אבל זה לא קריטי. תודה.

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by Batels,

*תקציב? לא יותר מ1800 שקל. * מטרות המחשב? לדוגמה: צפייה בסרטים לא ברמה גבוה, שימוש פשוט ביותר באינטרנט ושמיעת מוזיקה וספרים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? רזולוציה לא כל כך גבוה, שהעצמים לא יהיו כל כך קטנים... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין... * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא חייב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל מינימום 500GB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפ…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. שלום לכולם. ברצוני לירכוש מחשב בסיסי ויציב במחיר נמוך ככל הניתן. רוב תעשוקתו תיהיה עבודה באינטרנט, עיסוק בסיסי במחשב ומשחקים ישנים (כגון CS). המחשב יהיה מיועד יותר לעבודה משרדית מאשר למשחקים. הוא לא ישמש כמחשב ראשי כמובן אלא כמחשב משני, אך אני מעוניין שיהיה יציב ושלא אזכה ליראות מהמסכים הכחולים שהWIN מאד אוהב להציג. יחד עם זאת אני מעוניין במסך איכותי, עד כמה שאפשר. אשמח אם תעזרו לי בבנית מפרט מתאים. התקציב הוא 2500 ש"ח, אני יודע שהוא נמוך מאד, ולצערי לא אוכל לימתוח אותו, אבל שוב המחשב אמור להיות בסיסי מאד ולא מיועד למשחקים כבדים. אין צורך בHD ורמקולים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  18. אני כרגע לא כותב על העניין של הכסף אני ארשום איזה מחשב שאני חושב שאני רוצה ואתם תגידו איפה כדי לשפר כרגע אל תתיחסו לעניין של הכסף כמחשול רק לא להגזים מידי אני רוצה ככה מעבד 3.4 זה הכי גבוהה היום נכון? RAM גיגה אחד. הארד דיסק 200 GB GeForce 7800 Ultra או אולי NVIDIA GeForce 7900GT זה מה שחשבתי בנתיים עם אתם יכולים לתת לי את השמות המדיוקים שאתם ממליצים ולהוסיף כמובן את שאר חלקי המחשב כרגע בלי הגבלת כסף אבל לא להגזים מאוד תודה רבה :]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ROTEM114,

שלום. אני זקוק למחשב ממוצע בתקציב של מקסימום 1500 ש"ח. חשוב לי שהוא יכיל 4 GB, כרטיס טלויזיה לחיבור ממיר. אני הולך לעבוד עם VMWARE אז הביצועים חשובים לי. משחקים וסרטים פחות חשובים. תודה מראש =] נ.ב. אשמח אם יהיו הצעות לפי אייבורי ששם הכי קל לי לרכוש.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  20. Started by daniel123,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? משחקים: Dragon age 3 ,Lords of the Fallen וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: " 1920X1080 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב(נמוכות/בינוניות/גבוהות): גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? HD, צורב, מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by b_a_r,

יש לי תקציב 2500 שקל ואני רוצה את המחשב הכי טוב שאפשר למשחקים...מצאתי משהו ממש מצוין באייבורי http://ivory.co.il/product.asp?productid=794&CatCode אם השדרוג בכרטיס מסך ל8500...ואופציה להורדתה באיכות הלוח אם לG31 ובמקומו לשדרג ת'מעבד ל6750. מה אתם חושבים?יש הצעת מחיר טובה יותר?למה ואיפה? תעזרו לי בבקשה יום ראשון אני קונה מחשב!

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by Pease Brother,

דרוש מפרט ב-4000 עד 5200 למשחקים כדי שאוחל להריץ את battlefield 2 על הגדרות high תודה כולל ארכבה בחנות ךא צריך ציוד הקפי וצורבים

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם אני מחפש הצעה למחשב לטובת עיצוב גרפי בלבד (לא משחקים ולא סרטים) בתוכנות ADOBE CS4 (בעיקר פוטושופ, אילוסטרייטור) כלומר אין עריכת וידאו (לפחות לא כרגע) או משהו כזה. אני כרגע די בהתחלה אז אני לא מחפש להתפרע מבחינת גודל HD מקס' אקנה אחד נוסף בעת הצורך. אני לא צריך ציוד היקפי אבל אני כן צריך מערכת הפעלה. לא מעוניין לעשות OC. יש אפשרות לחריגת מחיר (עד 500 ש"ח) אם זה קריטי אחרת מעדיף לחסוך. .עריכה: הכנתי מפרט מחשב על פי מה שקראתי כאן בפורום מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤585 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם Asus P5QL ¤471 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31254 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤290 כמות:1 http:…

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by no-laptop,

שלום רב, אני מחפש לקנות שני מחשבים ניידים לשימושים שונים: מחשב ראשון: * מטרות המחשב? מיועד לסטודנטית למדעי המחשב, אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, visual studio וכד'. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למסך 15 אינץ'. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות פלוס מינוס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר להכניס SSD בתוספת קטנה מה טוב * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף שלא HP אותן הדר…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by mahatef,

מפרט נוכחי: עד 3000 ש"ח, מה אני יכול לשפר במחשב הזה? רמקולים אין צורך, כי יש לי כמה אוזניות בבית צריך מקלדת ועכבר, אסתפק בסט מולטימדיה של מיקרוסופט. המחשב מיועד למשחקים. לחכות עד יציאת המעבדים החדשים או לקנות משהו כבר עכשיו? כי אני רוצה כבר להתחיל לשחק BF2, ועם המחשב שלי אי אפשר (בגלל כרטיס מסך).

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.