ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
נהרס לי ההרדריב אני מתלבט בין ביצועים ובין חיסכון בחשמל (עם עדיפות לביצועים) שימושים: אופיס, Visual Studio, אינטרנט ומשחקים שהשיעור מתחיל להית משעמם.. המחשב בן שנתים ומשו GATEWAY עם מעבד TO DOU T6400 ו4GB זיכרון הדיסק קשיח שהיה בו הוא WD 500GB 5400RPM http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7683 אני חושב להחליף לאחד מהיר יותר (7200)אבל עד כמה זה ישפיע על הזמן סוללה שלי?? בנוסף על איזה חברת קשיחים אתה ממליץ לי ?? WD OR SEAGATE???? תודה מראש, אוראל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני טס לארצות הברית ומכיוון שחלק מהמחשבים משמעותית יותר זולים שם רציתי לדעת לאיזה חברות יש אחריות בינלאומית שאוכל לממש בארץ.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת אחת ולתמיד למי מהחברות הבאות יש אחריות ושירות לקוחות טובים כדי שאני אבחר נייד שאוכל לישון בשקט בלילה ומי הוא נותן האחריות. Dell Toshiba Asus Gigabyte Hp (אני אפילו לא רציתי לרשום) אם יש המלצות נוספות לשירות טוב כמובן אני אשמח לשמוע! תודה.
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המחשבים הניידים בישראל הם מיושנים ביחסית לעולם. בעולם יש דור תשיעי ובישראל לא מצאתי בכלל, כרטיסים החדשים של RTX הם עדין דבר נדיר בישראל כאילו אנחנו מדינת עולם שלישי. עכשיו לעניין אני מעוניין לקנות מחו"ל מחשב נייד, עכשיו אני רוצה לדעת לאיזה חברות יש אחריות בינלאומית שאכן שתופסת בישראל ?
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מחשב חדש (מן הסתם) הצרכים שלי מהמחשב כוללים: צרכים משרדיים, כולל שימוש בתוכנות כבדות כמו פוטושופ, עבודה בתכנות עם ויזואל סטודיו ודומיו, אולי אף וירטואליזציה אבל לא מוגזמת - מקסימום שני מחשבים וירטואלים. כמו כן כמובן צפייה בסרטים, מוזיקה וכל אלה. לגבי משחקים, כרגע אין לי צורך בזה, פשוט כי אין לי זמן, לכן אני מעדיף לוח אם עם כרטיס און-בורד נחמד, אבל לשמור את האופציה אולי להוסיף לו כרטיס מסך נורמלי מתישהו. - הכיוון שחשבתי עליו הוא מעבד חזק - i5 או ATHLON 630 - לוח אם כמו שציינתי, אין לי ממנו דרישות מיוחדות למעט שיהיה לו כרטיס מובנה ברמה נחמדה - זיכרון 4 ג'יגה השאלה שלי היא קודם כל האם המעבדים שאני מכוון אליהם נראים לכם מתאימים לעבודה שאני מחפש, כמו כן אני …
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
או שהם בכלל מתייחסים למחיר מהיצרן? אני רוצה לקנות מחשב לפי אחד מהמפרטים רק שאני לא יודעת מאיזה חנות לקנות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת ^^ בסביבות 4000₪ עם מעבד כפול ליבה בינתיים מה שעולה לי לראש זה Toshiba Satellite A500 זרקו עוד הצעות..
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד עם תאורת מקשים. אני מדבר על תאורה תחתית הקרויה גם backlit ולא על פנס שיושב על המסך. אני זקוק למחשב כזה במחיר נורמאלי של סביב ה- 5,000 ש"ח. מישהו מכיר דבר כזה? (אני יודע שלדל יש מחשב כזה XPS).
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם רק למחשבי LENOVO? איך הנקודה הזאת נקראת על מנת שאוכל לחפש מחשבים עימה ביתר קלות ואיזה חברות מספקות ניידים עם האמצעי הזה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה רבה לכל העוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לאיזה יצרן ניידים יש את התמונה הכי טובה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי את המפרטים המומלצים וראיתי את המחירים, אבל לאיזו חנות המחירים מתייחסים? חנויות שונות - מחירים שונים, את זה אתם כבר יודעים בטוח... לפי מה שהבנתי מהחוקים (זה הפורום היחיד שבו טרחתי לקרוא חוקים ) אסור לפרסם אתרים... אז אם יש עם זה בעייה תשאירו בבקשה איסיקיו/מסנג'ר (או שתבדקו בפרופיל שלי) תודה מראש איל =]
-
- 37 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חבריה מחשב לגלישה ,מעבד תמלילם,קודי יתאים? המעבד של AMD שווה לאיזה מעבד אינטל? תודה http://www.grafpc.co.il/pl_product~2112~2~49.htm
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי נייד conoaq 311c ויש לו בעיה שכשאני מדליק אותו הוא קורס באמצע הטעינה של הווינדוס (מסך כחול לפחות משנייה ואז רסטרט) איפה אני צריך להשים אותו בשביל תיקון? בחנות שממנה קניתי אותו או בנקודה של HP? ואולי בכלל יש פתרון שאתם מכירים לבעיה הזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד הוא E6850 שהגיע היום, ויש לי גם כרטיס קול creative X-fi extreme. קניתי כבר מסך DELL 2007WFP. המפרט הנוכחי: Categories Products Price Qty מארזים Thermaltake Armor Junior Black + Window VC3000BWS ¤594 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤663 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤648 1 כרטיסי מסך BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDVI Retail ¤1713 1 צורבים LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black ¤191 1 Total Price : ¤4875 (ב TMS...) ד…
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לגיימרים משו טוב ואני רוצה לדעת עם המחשב הזה הוא טוב...הלוח אם שלו ברמה ? המעבד ? שאר החלקים מה אתם אומרים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_3292&products_id=27601
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
במפרטים המומלצים עד לא מזמן היתה קטגוריה של מפרטי מחשבים המיועדים לגרפיקה ועבוד תתלת מימד, השאלה היא [color=Blue]לאן המפרטים האילו נעלמו??? :s05: :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב DELL M3800 בן פחות מיום לאחר שידרוג לWIN10 מישהו יודע למה המעבד שלי רץ ב3-3.2 GHZ בלי שאני עושה כלום על המחשב? [ATTACH=CONFIG]0 -[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זקוק לאיזה לאפטופ מוצלח שהמחיר גג שלי הוא 5000 ש"ח... בעקרון הוא לעבודה משרדית\אינטרנט אבל מן הסתם תמיד טוב שיהיה אפשר להריץ בו קצת משחקים תודה לכל העוזר
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לאנשי הפורום הטובים. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד כ4,500 ש"ח, הדרישות שלי הן: -מחשב להרצאות, חיבור למקרן (כל מחשב אני מניח שמסוגל לעשות את זה) - שימוש עיקרי -שימוש משרדי (אינטרנט/כל תכונות אופיס) -פיתוח אתרי אינטרנט (PHP/ASP, שימוש בIIS) -משחקי מחשב (לא מצפה להריץ בהגדרות הכי גבוהות, אבל משהו שאפשר להריץ איתו משחקים המוניים על סוגיהם). גודל המחשב עד 13", עדיף עם מסך מאט. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי חברים, קניתי לפני שבוע לאפטוב חדש (DELL E7440), אחלה מחשב חוץ מזה שלפעמים כשאני מחבר אותו לחשמל (לא בכל שקע חשמל, רק בחלק וכשהוא על בטריה אין בעיה כלל) הוא רוטט בעת שאני נוגע בו. מה נראה לכם שאפשר לעשות במצב כזה? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי צריך לאפטופ יחזית חזק, הוא עובד הרבה עם תוכנות סרטוט כמו autocad ועוד תכניות סרטוט תלת מימד. שיהיה מסך טוב וחד, תקציב 6000-8000, אני לא כל כך מבי בזה, מה אני אמור לחפש? תודה!
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אז אני מחפש לשדרג את הלפטופ הנוכחי (inspiron 1525 - עם T7200,2GB ram) knavu sunv מסך 15.6 כמה שיותר הארדדסיק יותר טוב ראם - לפחות 3 ג'יגה. אם יש מסך מט-בכלל להיט אבל העניין הוא שאני מחפש מחשב עם סוללה לכמה שיותר זמן לכיוון ה6-7 שעות. תקציב-4K עם חריגה אפשרית במידת הצורך קיימת חייה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום! מעוניין לקנות לאפטופ ללימודים באוניברסיטה, בסביבות ה3500-4000, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ועבודה עם מסמכים. שיכלול צורב DVD, BLUETOOTH, WIFI תודה!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני צריך לאפטופ בעיקר למטרות משחקים(אך גם שמיעת מוזיקה), לכן מומלץ שיהיה לוradeon9600, וכרטיס קול טוב. לא מענין אותי זמן סוללה(מצידי שיהיה בלי סוללה בכלל) הייתי מעונין להשקיע כמה שפחות, ככה שגם 7000 זה טוב, אבל עד8000 זה סביר, ועדיף בחנות עם הרבה תשלומים
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-