עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תודה רבה לכל העוזרים !!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by sapartil,

לאיזה יצרן ניידים יש את התמונה הכי טובה ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. קראתי את המפרטים המומלצים וראיתי את המחירים, אבל לאיזו חנות המחירים מתייחסים? חנויות שונות - מחירים שונים, את זה אתם כבר יודעים בטוח... לפי מה שהבנתי מהחוקים (זה הפורום היחיד שבו טרחתי לקרוא חוקים ) אסור לפרסם אתרים... אז אם יש עם זה בעייה תשאירו בבקשה איסיקיו/מסנג'ר (או שתבדקו בפרופיל שלי) תודה מראש איל =]

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. היי חבריה מחשב לגלישה ,מעבד תמלילם,קודי יתאים? המעבד של AMD שווה לאיזה מעבד אינטל? תודה http://www.grafpc.co.il/pl_product~2112~2~49.htm

5. יש לי נייד conoaq 311c ויש לו בעיה שכשאני מדליק אותו הוא קורס באמצע הטעינה של הווינדוס (מסך כחול לפחות משנייה ואז רסטרט) איפה אני צריך להשים אותו בשביל תיקון? בחנות שממנה קניתי אותו או בנקודה של HP? ואולי בכלל יש פתרון שאתם מכירים לבעיה הזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. המעבד הוא E6850 שהגיע היום, ויש לי גם כרטיס קול creative X-fi extreme. קניתי כבר מסך DELL 2007WFP. המפרט הנוכחי: Categories Products Price Qty מארזים Thermaltake Armor Junior Black + Window VC3000BWS ¤594 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤663 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤648 1 כרטיסי מסך BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDVI Retail ¤1713 1 צורבים LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black ¤191 1 Total Price : ¤4875 (ב TMS...) ד…

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני רוצה לקנות מחשב לגיימרים משו טוב ואני רוצה לדעת עם המחשב הזה הוא טוב...הלוח אם שלו ברמה ? המעבד ? שאר החלקים מה אתם אומרים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_3292&products_id=27601

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  8. במפרטים המומלצים עד לא מזמן היתה קטגוריה של מפרטי מחשבים המיועדים לגרפיקה ועבוד תתלת מימד, השאלה היא [color=Blue]לאן המפרטים האילו נעלמו??? :s05: :s05:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by overload,

מחשב DELL M3800 בן פחות מיום לאחר שידרוג לWIN10 מישהו יודע למה המעבד שלי רץ ב3-3.2 GHZ בלי שאני עושה כלום על המחשב? [ATTACH=CONFIG]0 -[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Clint Eastwood,

זקוק לאיזה לאפטופ מוצלח שהמחיר גג שלי הוא 5000 ש"ח... בעקרון הוא לעבודה משרדית\אינטרנט אבל מן הסתם תמיד טוב שיהיה אפשר להריץ בו קצת משחקים תודה לכל העוזר

11. Started by Bearzz,

שלום לאנשי הפורום הטובים. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד כ4,500 ש"ח, הדרישות שלי הן: -מחשב להרצאות, חיבור למקרן (כל מחשב אני מניח שמסוגל לעשות את זה) - שימוש עיקרי -שימוש משרדי (אינטרנט/כל תכונות אופיס) -פיתוח אתרי אינטרנט (PHP/ASP, שימוש בIIS) -משחקי מחשב (לא מצפה להריץ בהגדרות הכי גבוהות, אבל משהו שאפשר להריץ איתו משחקים המוניים על סוגיהם). גודל המחשב עד 13", עדיף עם מסך מאט. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by James1992,

היי חברים, קניתי לפני שבוע לאפטוב חדש (DELL E7440), אחלה מחשב חוץ מזה שלפעמים כשאני מחבר אותו לחשמל (לא בכל שקע חשמל, רק בחלק וכשהוא על בטריה אין בעיה כלל) הוא רוטט בעת שאני נוגע בו. מה נראה לכם שאפשר לעשות במצב כזה? תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by t d,

שלום, אבא שלי צריך לאפטופ יחזית חזק, הוא עובד הרבה עם תוכנות סרטוט כמו autocad ועוד תכניות סרטוט תלת מימד. שיהיה מסך טוב וחד, תקציב 6000-8000, אני לא כל כך מבי בזה, מה אני אמור לחפש? תודה!

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  14. אז אני מחפש לשדרג את הלפטופ הנוכחי (inspiron 1525 - עם T7200,2GB ram) knavu sunv מסך 15.6 כמה שיותר הארדדסיק יותר טוב ראם - לפחות 3 ג'יגה. אם יש מסך מט-בכלל להיט אבל העניין הוא שאני מחפש מחשב עם סוללה לכמה שיותר זמן לכיוון ה6-7 שעות. תקציב-4K עם חריגה אפשרית במידת הצורך קיימת חייה כזאת?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by t d,

שלום! מעוניין לקנות לאפטופ ללימודים באוניברסיטה, בסביבות ה3500-4000, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ועבודה עם מסמכים. שיכלול צורב DVD, BLUETOOTH, WIFI תודה!

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  16. Started by SoapSeller,

אני צריך לאפטופ בעיקר למטרות משחקים(אך גם שמיעת מוזיקה), לכן מומלץ שיהיה לוradeon9600, וכרטיס קול טוב. לא מענין אותי זמן סוללה(מצידי שיהיה בלי סוללה בכלל) הייתי מעונין להשקיע כמה שפחות, ככה שגם 7000 זה טוב, אבל עד8000 זה סביר, ועדיף בחנות עם הרבה תשלומים

17. Started by .:YoGy:.,

היי, אני מחפש לאפטופ לסטודנטית לביולוגיה בשנה האחרונה. היא תכתוב הרבה על המחשב (שכנראה יתחבר למסך ומקלדת רוב הזמן בבית). ולאחר מכן בעיקר לסרטים וזמן חופשי אבל העיקר הוא בשנה הקרובה. הוא צריך לעבוד יחסית זריז עם אופיס ודומיו... יש דגש חשוב על משקל וגודל (שיהיה קל) קיבלתי מייל מהעבודה שמציעים לנו מחשבים בהנחה, מישהו יכול להגיד לי איך המחשבים האלה ביחס למחיר? ועל איזה מהם אתם מציעים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by arpa,

שלום רב, מחפש דגם של לאפטופ שישמש לעריכה בפוטושופ (בלי תלת מימד או דברים מהסוג הזה), אני מעדיף מסך של 15.4 אינץ' אך אני גמיש בנושא של גודל המסך ושישקול כמה שפחות (כמובן). עדיפות לבלוטות', אין עדיפות למסך מבריק/מאט חשבתי על הדגם הבא של ג'יגהבייט: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=7161 האם הוא יתאים? מספיק חזק להריץ פוטושופ? אשמח לעצה בנושא. תודה.

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  19. אהלן! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1. 1000$. אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 2. עריכה גרפית, משרדית. שיהיה כיף ואיכותי להציג בו עבודות בפגישות, ולקחת אותו לאירועים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 3. יש צורך שיהיה אפשרי לחבר אותו לעמדת עגינה עם מקלדת, עכבר, מסך וכו'. את הציוד עצמו לא צריך בינתיים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 4. SSD, מסך IPS 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5. חשוב, לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכל המייעצים, אני סטודנטית מתחילה בלימודי חינוך. לצערי אני לא מסתדרת בלי מחשב נייד בשיעורים (והמחשב השולחני בבית ישן שנת ישרים). הייתי רוצה להתארגן על מחשב בהקדם האפשרי, ככה שכל עצה תתקבל בשמחה. התקציב שלי הוא 3,600 עם גמישות של 400 ש''ח (וגם זה הרבה בשבילי). זה בגדול הדרישות שלי: [TABLE] [TR] [TD]תקציב:[/TD] [TD]עד 4,000 [/TD] [/TR] [TR] [TD]מטרות המחשב:[/TD] [TD]עבודה משרדית (WORD ואינטרנט – לשוניות מרובות), צפיה בסרטים, Photoshop, האזנה למוזיקה.[/TD] [/TR] [TR] [TD]גודל המסך:[/TD] [TD]15.6 מאט.[/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך:[/TD] [TD]FHD או IPS (עדיף).[/TD] [/TR] [TR] [TD]אמצעי קלט:[/TD] [TD]מקלדת numpad.[/TD] [/TR] [TR] [TD]משקל רצוי:[/TD] [TD]עד 2.6 ק''ג (כמה שפחות)…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אני מעוניין רק במערכת I7 החדשה של אינטל שיורכב בה המפרט הבא : שמיועד ל- OC ומשחקים כבדים מעבד 920 INTEL לוח אם ASUS P6T DELUXE מאוורר למעבד ULTRA 120 EXTREME 1366 RT 1. איזה מאוורר איכותי כדי להוסיף עם מקסימום איוורור 2. יש מאמר שיש את הגירסה בנחושת האם הוכיחה שמקררת יותר מהרגיל , באם כן איפה ניתן לראות מארז Lian-Li PC-A71 Black כרטיס מסך 4870 ספק כח טרימלטק 600 W 3. מחפש כונן שיצרוב מהיר קבצים בדיסק DVD 8.5 4. הביוס מגיע לעידכון 2 MB איך מעדכנים את הביוס ? צריך חומרה מיוחדת ? 5. מחפש זיכרון איכותי לOC 6 GB עם עדיפות ל- CL 8 חשוב באם משהו חושב על חומרה אחרת נא בבקשה להסביר מדוע ???

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  22. Started by Muadib,

אז יש לי את החבר הבא מ 2012 שעלה לי בערך 2K $ בארה"ב בזמנו:

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by urich,

טוב אז ככה הגיע לידי מחשב DELL 1557 המחשב עם I7 ומפרט חזק למדי סך הכל גם ביחס לדגמים עדכניים אבל מי שמכיר אותו יודע שהוא מחשב חורפי כלומר הוא מתחמם בטירוף! עכשיו חשבתי האם כדאי לנסות לשים בו כונן SSD קטן של 40-60 ג'יגה שלא מתחמם בכלל. הדבר גם לא יבטל את האחריות על המחשב (יש עדיין שנה וחצי אחריות עליו. מבחינת המחשב אני מניח שתוספת ביצועים לא תהיה מזיקה אבל השאלה שלי היא האם זה יעזור מבחינת חום!

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  24. אז ככה... אני סטודנט ואני מעוניין במחשב נייד שיתן לי את כל מה שהנייח שלי יכול רק בנייד... כי עקב מעבר דירה וכו' אין מחשב נייח אז ככה יש שלושה מתמודדים לכתר: הראשון:MACBOOK AIR 13 הגרסא הבסיסית עם תוספת של 4 GB זכרון פנימי במחיר 1299 דולרים השני:HP ENVY Ultrabook 6t-1000 מה הסיפור של המחשב הזה? הוא טוב? בעד? נגד? השלישי:שבלי כל צל של ספק הוא חזק פה וכמובן הכי סקסי א-ב-ל אני בכל זאת רק סטודנט והוא יקר להרחריד הוא הMACBOOK PRO 15.6 רטינה אז זהו בגדול כל המחשבים נקנים בארה"ב ואני כבר כמה ימים לא יודע במה לבחור... אשמח לשמוע דעות בעד ונגד.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by zebra,

איך???? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.