ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד לעבודת תלת מימד ומגיע מארה"ב. הנה הלנובו: http://laptoping.com/lenovo-thinkpad-w500.html מגיע עם כרטיס מסך שך ATI שהאמת אין לי נסיון איתם אבל הנה REVIEW מעניין: http://www.3dprofessor.org/Reviews%20Folder%20Pages/V5700/V5700P1.htm וזה הDELL: http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/workstation_precision_m4400?c=us&cs=04&l=en&s=bsd מגיע עם FX770 של NVIDIA. העדפות\הארות\הערות יתקבלו בברכה. אגב, מישהו יודע לשים את ההבדלים בין שני הכרטיסי מסך?
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לעצמי מפרט מחשב ואשמח לדעת את דעתכם עליו. מה לא מסתדר, במה אפשר לחסוך (מוגבל ל4000 שקל אבל רוצה שיהיה כמה שפחות יקר) המארז לפי מה שאמרתם לי באשכול הקודם די שקט לא שזה חשוב לי כי גם ככה אני הולך לישון עם טרקטור באוזן שלי (המחשב שלי ישן מאד) נתוני גיימינג? GTA IV . שירוץ בגרפיקה גבוהה. כמו כן , לא מצאתי כרטיס מסך 1GB שתומך בHDTV אז אשמח לדעת על אחד כזה (שוב במינימום כסף.. מעדיף ג'יפורס) וכמובן גם מסך תואם HDTV 22 אינץ' עם 2MS שוב במינימום כסף.. אשמח גם לשאר הארות או הערות (אני לא סגור על המפרט הזה בכלל..) תודה מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.6GHz E5300 : "SLAY7" - BOX ₪488 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43C-DS3 ₪634 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX+ 1024…
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עד למחיר 300-350 ש"ח *מה אתם אומרים על nvidia 9500 gt 1gb????? תודה רבה לעוזרים~
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
מה שהיא עושה עם המחשב זה אינטרנט, מייל וווארד. בקיצור, המינימום שבמינימום, ומחיר בהתאם. מה לקנות? מאיפה? תודה. נ.ב איך אלה ביחס לדרישות? http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8135 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8120
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב ב3500 ש"ח בלי מסך, ללא חריגה, ללא OC בכלל ולמשחקים. לא אכפת לי שיהיה קצת רועש העיקר שיהיה קר. ואני קונה מהחנות IQPC . סתם בניתי משהו עכשיו זה נראה לכם טוב? מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 TRIPLE CORE 720 (2.8GHz) BLACK EDITION - BOX ₪783 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ₪432 כרטיס מסך: [..] INNO3D GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - FREEZER X2 - N26A-1SDN-H3IY - RETAIL ₪790 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500<font color="red">418AS</font> - זמין במלאי ₪275 צורב: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ₪127 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD EDITION : OCZ2G800…
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכוכלם, אני רוצה לקנות נמחשב חדש בסך 5000 שקלים חדשים. המחיר כולל מסך LG: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=585649 אני רוצה גם ליבה מרובעת וזיכרון של 2 ג'יגה. (או מעבד ממש טוב יותר מסדרת של INTEL) עוד משהו מאוד חשוב: אני נער בן 16, שלא אוהב משחקים ומחשב זה יהיה קנוי אך ורק כמחשב מולטימדיה... תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
החלטתי שהגיע הזמן להעיף את ה P4 הישן שלי, אחרי יותר מ 3 שנים שהוא שירת אותי, תם זמנו. אני לא הכי סגור על הקטע של הכרטיס מסך... כרגע יש לי 7900GS, עם קירור VF900, שכניראה בגלל הגבלה של המעבד הוא גם מוגבל חזק באובר, כי אחרי 525 לליבה התוצאות במקום לעללות יורדות, אני חושב אולי לנסות לסחוב איתו עוד קצת, להוציא ממנו OC טוב, ולהחליף אותו בהמשך וככה לקזז טיפה במחיר של המחשב ( כי אין לאף אחד בבית צורך בכזה כרטיס, ואני לא רואה את עצמי מוכר את זה לאחד החברים שלכולם יש מחשבים ישנים עם AGP ) עכשיו כמה דרישות... מעבד - מרובע ליבה חשבתי אולי על Q9450, אבל השאלה מה יהיה המחיר הסופי שלו. אם באזור ה 1500 אז אני מאמין שאני אלך עליו זכרון - 2 ג'יגה מינימום במהירות 800MHZ הארד דיסק -…
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד בעיקר לאינטרנט, עבודה חלקה מחיר סביבות 2000 ש"ח +- שיהיה טוב גם בכללי ושיהיה אפשר לצפות בסרטים אשמח לקבל המלצות כמו כן מה דעתכם על: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718113
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בסביבות ה4500. אם אפשר של חברת HP המחשב בשביל לימודים מקסימום סרטים. מה היתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
המחשב כבר בן שלוש והגיע הזמן לשדרוג של השילוש. הנה המפרט: P 4 2.4c abit is-7 2X512 GeIL 3200 value DCL memory gigacube radeon 9800np 128 WD 7200 rpm 8MB 80gig WD 7200 rpm 8MB 120gig התקציב הוא 4000 שקל, ובבקשה תביאו הצעות מלוג'יק (http://logicpc.co.il/heb/default.aspx) כי משם אני אקנה (אלא אם מישהו יביא הצעה עם הבדל מטורף במחירים ממקום אחר). כעקרון השדרוג הוא בשביל מדיאבל 2 (http://www.gamerankings.com/htmlpages2/931592.asp?q=total%20war) שיוצא עוד מעט, במטרה להריץ את המשחק על הגדרות גראפיקה הכי גבוהות בצורה חלקה לגמרי. מן הסתם זה גם יצריך שדרוג של הספק כי יש לי כרגע 300וואט... אני מוכן להשקיע עוד 600-700 שקל בשביל ספק איכותי עם חוטים שמגיעים כבר מגולגל…
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיצליח להריץ משחקים רציניים בצורה טובה, אבל לא צריך להשתגע. (במובן של לא צריך איזה CROSSFIRE\SLI, מספיק כרטיס מסך אחד) בין עוד שימושים זה עבודה באינטרנט, צפייה בסרטים באיכות 1080P, עריכה רצינית וארוכה בפוטושופ ועריכות וידאו וסאונד קלות, וגם הכל בו זמנית (מה לעשות אני אוהב multitasking ). התקציב הוא 6000 ש"ח, 7000 בלחץ. מעבד שייחשב לחזק עוד שנים ארוכות. של אינטל, עדיף מהדור הכי חדש (אין לי מושג מה הדור הנוכחי,אז תסלחו לי) זיכרון של 4 ג'יגה לפחות, ושיהיה מהיר. עדיף אפילו יותר מ4. דיסקשיח אפשר להגיע ל 1TB, לא צריך יותר. גם 500GB זה בסדר. גם אולי קורא כרטיסי זיכרון מובנה עם תמיכה ב MicroSD. (לא חייב אבל יהיה נחמד) כרטיס קול אפשר מובנה,אבל אם יש איזה חי…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה שאני יחפש לו מחשב טוב (הוא לא מתעשק עם מחשבים אז צריך שהיה באותו חנות כל החלקים) תבנו לי בבקשה מחשב בסביבות 10000 הוא אמר שהוא רוצה משהו טוב וביאיזור בת ים שהיה קרוב תודה לכל העוזרים! צריך תעזרה שלכם בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד lg עכשיו המסך של המחשב נייד הוא "15 רזולוציה 1024*768 בעל 60 הרץ עכשיו הLCD בעל "17 עכשיו כדי שיראו טוב צריך לשים 1280*1024 בעל 75 הרץ אז מה שאני צריך זה שהמסכים יעבדו על הרזולוציה המתאימה להם כי ברזולוציה של המסך LCD אז במסך של הנייד זה ענק וצריך להזיז את העבכר לצדדים כדי לראות חלק מהדברים ואם זה ברזולוציה של המסך של הנייד אז במסך LCD לא רואים טוב מה עושיייים? נ.ב יש אולי תוכנה שעושה את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הגורטאה החבוטה שלי במשהו חדש. אני רוצה לרכוש לוח אם , מעבד זכרונות וכרטיס מסך וכמובן מארז עם ספק. מעבד חשבתי על INTEL E4600 לפי דעתי מעבד זה יספיק לי. (אם יש משהו מומלץ של INTEL עד 700 שקל.) חשבתי על לוח מבוסס P35 של אסוס או גיגבייט. האם כדאי כם לשקול לוח תוצרת INTEL? אבל הדלמה היא כזאת ראיתי שיש גם לוחות מבוססים על X38 העם כדאי להשקיע בלוח כזה? זכרונות עבר די הרבה זמן מאז שתעסקתי בזה לכן המלצה היא זכרונות אמינים בגודל 2 -4 גיגה. המחשב לא ישמש כמחשב משחקים לכן כרטיס מסך סביר יספק אותי תקציב לכרטיס מסך הוא עד 500 שקל. עכשיו המחשב ישמש כמקור השמעה וסרטים והוא יחבר למגבר סטריאופוני. לכן על הלוח צריך להיות כרטיס קול טוב. לגבי מארז וספק עבר די הרבה זמן לכן …
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום רב. לחבר יש את המחשב הנ"ל,נדפק הHD וברצוני לרכוש עבורו כונן 2.5 חדש. זהו הכונן הקיים - http://www.computergiants.com/items/one_item.asp?part=80480 האם יש הבדל בחיבור בין EIDE לIDE או שרק מדובר ברוחב פס שונה כמו SATA\SATA2? יש מניעה כלשהיא לרכוש HD בעל RPM גבוה יותר מהקיים? האם ללכת על IDE או EIDE? **עריכה** חוץ מזה רציתי לדעת האם אין איזשהיא אחריות נפרדת על HD בניידים שניתן לממש כמו שיש בנייחים 3-10 שנים או לכל החיים או משהו בסגנון?
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת או עצה- בזמן שההארדיסק לא "טוחן" בנייד החדש שלי (ה 1520) יש רעש סטטי מציק באוזניות ואפילו ברמקולים. ברמקולים לא שומעים את זה אלא אם מצמידים את האוזן לאחד מהרמקולים, אבל באוזניות שומעים את זה..... -ברגע שאני מפעיל כל ישום עם סאונד כלשהו, הרעש נבלע כליל בתוך הסאונד של הישום, אבל הסיפור הזה עדיין מציק לי.... מישהו מכיר את העניין? זו זליגת חשמל או מה? S: *הרעש לא מתגבר או נחלש שאני מגביר ומנמיך את עצמת הסאונד, אלא אם מדובר ברמקולים עם הספק חיצוני. הרעש בפיץ' גבוה מאוד, ופשוט מחרפן אותי. הוא חזק מאוד שאתה בחדר שקט S: תודה לעונים. עריכה- מצאתי את מקור הרעש. זה המאוורר X_X משום מה זה משפיע גם באוזניות. יש רעיון מה לעשות? :\ עריכה 2- מסתבר שאני מדמיין דברים, או …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רצית לדעת אם הפרט זה יכול לעבוד Windows Vista כרטיס מסך 7900gt מעבד amd 4200 זכרון 1 גיגה דיסק 250 גיגה ואלו מערכות Windows Vista יכולים לעבוד
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
במחשב של סוני VAIO הצלחתי להתקין את כל הדרייברים ולמרות זאת לא היה תקשורת למדפסת, ועכשיו נשרפו היציאות USB יש אחריות על המחשב אבל בסוני טוענים שכיון שהתקנתי מערכת של 32 ביט זה גרם לתקלה ואין אחריות! הייתכן דבר כזה? :s05: בנוסף אמרו בסוני שאי אפשר להתקין מערכת הפעלה ויסטה אולטימט על מחשב שנמכר עם הום פרמיום אפילו אם שניהם 64 ביט
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום. יש לי נטבוק של MSI, עכשיו הסתכלתי בכלי אבחון-DxDiag, וראיתי למעשה שיש לי 2 מעבדים ( :s05:) N280 בכל מקרה הנה התמונה למי לא הבין: הסבר בבקשה...
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום חבר שלי ביקש ממני למצוא לו מחשב ניד קטן(10") וחשבתי על המחשב הזה http://skypc.co.il/pl_product~900251~14~0.htm לפי מה שראיתי בSKYPC הוא הכי משתלם, רק הייתי מעדיף להגדיל לו את הזיכרון לפחות בעוד 1G אבל לא מצאתי אם הלוך אם תומך בזה(אם יש עוד סלוט או שאפשר להחליף את ה1G ל2G) משהו יודע אם זה אפשרי במחשב הנ"ל תודה מראש נ.ב אם יש מחשב ניד מומלץ יותר עד 2500 תגידו לי
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן חברה. יש איזה פרוייקט קטן שאני רוצה לעשות, אני רוצה לקחת מחשב נייד כלשהו, להפריד את הגוף מהמסך ולהניח את המסך במקום X ואת הגוף במקום Y, כלומר לדוגמה: [מסך] --------חוט נתונים בין המסך למחשב---------- [מחשב] בקיצור אני רוצה להרחיק את המסך מהמחשב [בשביל לקבע אותו באיזה מקום. עכשיו אני יודע שיש חוט 20 פינים או משהו כזה שמחבר בין המסך עצמו למחשב אבל הוא מאוד קצר ואני צריך שהוא יהיה באורך של 50-60 ס"מ בערך, האם יש דרך להאריך את הכבל או לקנות אחד כזה? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום רב! האם המפרט הנ"ל יספיק לגיימר בסיסי(COD4,CRYSIS).... מהן (אם יש) "נקודות התורפה" במפרט הזה? לוח אם P35 Asus מעבד אינטל Core 2 Duo E6750 זכרון 2GB 800MHZ כרטיס מסך Nvidia GEforce 8500GT 1GB דיסק קשיח 320GB Sata 2 16mb 7200rpm צורב LG מסך 19" LG 1953TR מחיר 3600 תודה רבה אורי
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני צריך שתציעו לי מפרט טוב בשביל תקציב: 2000 שקל רק לוח אם זכרונות .. יש לי עכשיו Gigabyte k8nu s939nforce 3 מעבד amd athlon 64 3200 939 video card: 6600 GT agp עכשיו בגלל זה.. אני צריך לוח אם וזכרונות חדשים בגלל PCI-E אני צריך לוח אם טוב עם PCI-E שיעבוד לי המעבד של ה 3200 .. על הלוח החדש .. יש לי כרטיסי זיכרון DDR אז אני צריך לוח אם גם אם DDR.. לא DDR2 ויש לי מחשב שני שאני רוצה להעביר לשם הכל ... את הלוח GIGABYTE ... אז אני צריך עוד מעבד ללוח ... וספק טוב. תקציב 2000 ש"ח להכל. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, אני מעוניין לדעת לכמה זמן אתם חושבים שהמפרט הבא יחזיק מעמד טוב: INTEL Core 2 Extreme X6800 2x 2,93GHz 4MB 266MHz boxed CPU-Cooler Zalman CNPS9700 LED - בשביל טמפרטורות נמוכות Motherboard GIGABYTE GA-965P-DS3 S775 I965P ATX DDR2 4096MB (4GB) PC2-800 CORSAIR CL5 KIT LEADTEK PX8800GTS DDR3 HDMI HDCP PCI-E 640MB WD SATAII 320 GB WD2500KS Caviar 7200 ASUS DRW-1814BLT Floppy NEC 3,5" black PS ATX 400W ENERMAX Liberty ELT400AWT 2.2 THERMALTAKE Soprano Midi Tower Black ?? לפי דעתי אני יכול להחזיק אותו 4 שנים עד שהוא יחשב למחשב ממש ברמה נמכה. מה אתם אומרים? [בבקשה לא להגיב על חלקי המפרט - זו לא השאלה]
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם T5500 הורדתי את התוכנה CPU-Z והיא מראה שהוא פועל על 997Mhz למה הוא לא אמור לפעול על 1.6Ghz?? למה? רק לפעמים זה עולה ל1.6Ghz
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-