ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום, כנראה אני עומד לקנות מחשב נייד בחו"ל. הדגם הוא (לא סגור): Sony VAIO VGN-SZ281P/X. רציתי לדעת אם יש על המחשב הזה ועל הסידרה כולה אחריות בארץ. אמרו לי שלא, אבל אני רוצה לברר את זה לעומק. תודה רבה, אדם
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
תודה אתה יודע בלי ציוד הקפי חוץ מכוננים בסיסים וזהו תודה בכל מקרה
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 3200 בערך אני מעוניין לקנות או את הווסטרו 3360 או את הווסטרו V131 (דרך האוטלט של דל) השאלה שלי היא כזאת: באותו מחיר אני יכול לקבל או את הווסטרו הישן יותר ה 131 עם מעבד I5 מהיר מאוד אבל גם את הווסטרו החדש יותר ה 3360 אבל עם מעבד יותר חלש ה I3 2367 שיש לו רק 1.4 GHZ משום מה (?) האם כדאי לי ללכת על הדגם היותר חדיש ולהקריב את כח העיבוד?? האם הדגם החדש באמת יותר שווה את זה? האם כדאי לי להתפשר בשביל לקבל מחשב שאומרים שבנוי יותר טוב? או שכדאי לי ללכת על הדגם הישן יותר? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני לא ראיתי פורום ספציפי שעוסק בדברים האלה, אז מחשבים ניידים נראו לי בתור הדבר שהכי קרוב לזה. אני מחפש משהו בסגנון מחברת אלקטרונית שמסוגלת להציג קבצי PDF, במילים אחרות, משהו שיהיה כמו ספר אלקטרוני שאליו אני אוכל להוריד ספרים אלקטרוניים (EBOOKS) שיש לי במחשב. אני מחפש גם משהו שיהיה בגודל A4 אם אפשר. יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, אני בארה"ב קצת לפני פסח ואני מתכנן לשדרג את המחשב, הצרכים שלי הם כאלה, מחשב שיחזיק את המשחקים שיוצאים בימינו (תפקידים בעיקר) ומחשב שדרכו אני אוכל להקליט כלי נגינה ברמה סבירה (עוסק במוזיקה) כרגע יש לי ATHLON XP 2800 עם 2.1 גיגה הרץ, 512 זיכרון 160 דיסק קשיח, וכרטיס מסך NVIDIA GFORCE 5700LE אני רוצה לקנות ב500 דולר פלוס מינוס, מעבד חדש, עוד זיכרון RAM כרטיס מסך שיספק וכרטיס קול שאני אוכל להקליט דרכו... מה כדאי לקנות? והאם לדעתכם יש דברים אחרים שאני אצטרך בשביל מחשב לצרכים הנ"ל? תודה מראש, דניאל.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קניתי את המיפרט הבא ב-2007, מאז התגייסתי ויצאתי לגמרי מכל עולם החומרה וגאדג'ט. אשמח לשמוע איפה אני עומד כיום מבחינת גיימיניג, ב-mid end או low end, כי בזמנו קניתי מחשב high end, והאם משתלם לשדרג ומה: מעבד - Q6600 2.4Ghz קירור למעבד - Thermalright Ultima 90i לוח אם - Gygabyte GA-P35C-DS3R Conroe support GP35CDS3R זכרון - G.skill 2GB 800Mhz כרטיס מסך - Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 ספק כוח - Corshair 520W Modular
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אז.. ברוב המפרטים שיש פה , כמעט כדיפולט , מישהו זורק איזה 1TB HHD "שיהיה" , ואני טוען שלרוב הגדול , אין צורך בכך.. אציג את האופן בו אני משתמש במחשב , ואני בטוח שהוא תופס לרוב האנשים (ואפילו אטען שלא צריכים 1TB אחסון) . מדובר בלפטופ עם מעבד 6200U וסמסונג EVO 860 500GB , בן שלוש שנים~ . אני צלם חובב , ורוב התמונות שלי שמורות בלייטרום/גוגל דרייב . עוד 20-40 GB על המחשב . יש לי 10GB~ של מוזיקה, הרוב מורד מאפל מיוזיק. 20~GB של סדרות/סרטים מורדים מנטפליקס . 140GB של דוקטו הו (כל אחד והפטישים שלו) פוטושופ , לייטרום , מאטלב אייטונס , מיינקראפט , עוד קצת משחקי דו מימד קלים , פופקורן טיים , קצת תוכנות ניטור (intel XTU) …
-
- 18 תגובות
- 9k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי נייד של HP DV5 בערב שהאזור שקט אני שומיע מין רעש כמו ריצוץ כזה אזור הרעש זה בצד שאיפא שמחברים את כבל ההזנה לנייד וזה מפריע לי זה מין רעש של גלגל שהלאגר שלו גמור ולפעמים זה הופך לריצוצים ולתקופות קצרות זה נעלם וחוזר האם זו תקלה? מישהוא נתקל בבעיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
ספויילר שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש התקציב שלי זה 1500 שקל מפרט של המחשב שלי . I5 6600k Asus z170-a 16 g זיכרון אני לא יודע איזה ספק לשים 750w או 860w תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז אני הולך לבנות מחשב אבל אני לא בטוח איזה ספק כוח לקחת, זה המפרט: AMD 5950x msi gaming x trio GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX Cooler ROG Crosshair VIII Formula x570 Samsung 980 pro 2TB Gskill trident z neo 4x16 64gb 3600mhz ו-4 מאוררים 140ממ
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
אני סטודנט ויצא לי לראות באינטרנט את ה Samsung Slate רציתי לשמוע אם יש מישהו שמכיר את ה טאבלט מחשב הזה? האם הוא יכול להוות תחליף ראוי ל LAPTOP או יותר נכון Ultrabook? האם מישהו התנסה איתו? איך העברית? האם אפשר לכתוב הרצאה שלמה בעברית ב Onenote? הזיהוי הוא טוב? זה באמת יכול להחליף קלסר? אשמח מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי כאן מיכוון שכיום יש לי Asus Laptop שאני מרוצה ממנו אך הוא כבד לי ומסורבל מדי. אשמח אם תוכלו להשיב לי על שאלותיי .. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום, (קודם כל מצטער שאני פותח אשכול שני אך האשכול הנ"ל שונה). יש לי מחשב נייד מסוג HP ProBook 4540S, ויש לי בעיה בהפעלת כרטיס המסך השני במחשב שלי. יש לי כרטיס מובנה Intel 4000HD GRAPHICS ויש לי גם כרטיס "אמיתי" שנועד להרצת משחקים ששמו: AMD Radeon HD 7650M אבל אני לא יודע איך להפעיל אותו. כשאני משחק משחקים במחשב הוא משתמש בכרטיס המסך המובנה של המחשב שלי ובעצם הורס את חווית המשחק. אשמח לעזרה בהפעלת כרטיס המסך, Mystery
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשאול אתכם שאלה בקשר לתמחור אני רוצה למכור את הרכיבים הבאים ולא יודע בכמה שוב, אם זה לא המקום אז אני מתנצל מראש ואם יש צורך להעביר את הנושא אז בבקשה. הרכיבים הם (אני רוצה למכור את כולם כחבילה) כ.מסך xfx 8800 gts 324 ספק ez-cool 450w מארז TT armor junior כמה כל החבילה שווה בערך? שאני אדע כמה לבקש תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
הגלגל של עכבר הנייד שנותן לו לעלות ולרדת .פתאום הפסיק לעבוד אחרי זמן מה עבד בחזרה.עשה את זה פעמיים תוך יום.האם זו תקלה או שאני לוחץ על משהוא בטעות שמבטל אותו?אני מדבר רק על החלק השמלי המסומן ולא על כל העכבר שזז ימינה ושמאלה
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מסוג: HP ProBook 4540s. אני לא קניתי את המחשב (קיבלתי אותו מתנה במסגרת תוכנית). על המחשב יש מדבקה של RADEON GRAPHICS אבל כל פעם שאני בודק איזה כרטיס מסך יש לי (everest, can you run it) זה מציג לי שיש לי רק intel 4000HD. למישהו יש דרך לבדוק אם הכרטיס המסך הנוסף קיים? כאשר חיפשתי את השם של המחשב שלי באינטרנט זה מצא לי את השם של הכרטיס הבא: AMD Radeon HD 7650M (1 GB and 2 GB dedicated DDR3) אבל יכול להיות שזה אותו שם של מחשב אם מפרט אחר ד"א מצאתי את זה באתר הנ''ל: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06a/321957-321957-64295-3929941-3955552-5229455.html?dnr=1 אשמח לדרך לבדוק אם הכרטיס הנוסף קיים.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב שלי יריץ בצורה טוב (לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות) את BF4. יש לי כרגע - QUAD Q8400 2.66 GTS250 4GB RAM לוח אם דפוק של אינטל את BF3 אני מריץ סבבה. אני לא יודע אם לקנות רק כרטיס מסך RADEON HD7850 2GB בעלות של 1190 ש"ח או את המפרט הבא - I7 38320 3.6 RADEON HD7850 2GB 2X4GB זכרון SSD 120GB Asus P9X79 Deluxe s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 4xPCI-E בעלות כוללת של 5000 ש"ח (מארז וכו' אני אשתמש במחשב הקיים)
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני חדש פה : ;D אני משחק את המשחק קאונטר סטרייק כבר למעלה מ 5 שנים , אני משחק אולי 4-5 שעות ביום ואני רוצה לקנות מחשב חדש כיום יש לי : // CPU: Intel P4 1.5Ghz. // Motherboard: Intel Garibaldi 850GB. // Mouse: Intellimouse Explorer 3.0A (USB Port) +ICEMATE all around surfers(skatz). // Mousepad: Steelpad 4D. // Monitor: 17" CTX ultra screen. // Memory: 256 Samsung 800Mhz RDram. // Graphics card: HIS ATI RADEON 9250 128mb. // Operating System: Win XP PRO. // Sound Card: Creative Sound Blaster valua LIVE. מחשב מאעפן לכל הדעות שבקושי מזיז לי קאונטר , ואני לא יודע כמה להשקיע במחשב חדש . אני רוצה לקנות מחשב שיהייה חזק , שיריץ משחקים להרבה זמן למרות שאני מת…
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות מחשב חדש בשביל נטו משחק אחד?אני ממש מתלבט נגיד ואעשה זאת אלו הבקשות: 1. מה התקציב המקסימאלי?2500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 מקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מיועד רק למשחקים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב מיועד רק למשחק אחד-CS:GO,אין לי מושג לגבי פרטי המסך אשמח להסבר איך לדעת מהי הרזולוציה הטבעית,ההגדרות הגרפיות שזה מיועד לו-עדיפות לכך שהמשחק ירוץ על גבוה אך גם בינוני זה בסדר. -אילו מש…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
ברשותי - moded chieftech aluminium blue + window athlon xp 2000+ + VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD gigabyte 7VAX 256 DDR Asus Geforce 2 gts soundblaster live!value LG DVD ROM LG X48 Burner Vantec rounded IDE cables v.cooled case + 400W gen. PSU + 2 cold cathodes (green+blue) Mag 17" XJ700T כמה לדעתכם עליי לדרוש על המחשב כולל המסך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בכל מקרה, נתקלתי בכתבה, אז לידיעתכם .... https://www.ynet.co.il/digital/reviews/article/bknmituzj
-
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב יש כאן 4 מפרטים של מחשבים שונים שאני מעונינת לקנות אחד מהם לצערי אני לא מבינה הכי הרבה מה אתם ממליצים מבין 4 המחשבים? מחשב ראשון 798$ Dell Inspiron Pink 15.6" i15R-2106LPK Laptop PC with Intel Core i5-460M Processor and Windows 7 Home Premium Short Description This Dell Inspiron 15.6" Laptop PC is packed with the quality and features customers expect from Dell. The clear, bright widescreen display gives you more visual space for movies, gaming, photos and more. Using quality processors, memory and video graphics, this Dell Inspiron 15.6" Laptop PC simplifies everything from casual use to work and office needs. Description Dell Inspiron Lotus Pink 15.6" i15R-2106…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, התופעה מוזרה בהחלט.קיבלתי מחשב נייד של LG גם LE50 והייתה מותקנת פה מ"ה וינדוס 7 גרסת אנטרפרייס.הייתה תופעה של מסכים כחולים ולכן החלטתי לנסות גרסאות אחרות של וינדוס 7 כדי לבדוק מי הכי מתאימה להרצה על המחשב (חומרה ישנה).לאחרונה התקנתי גרסה מסוימת מקוסטמת של מישהו שעבדה יפה מאוד אבל הבעיה שהמערכת לא מזהה את הכרטיס מסך שלי.הסרתי אותה וכרגע חזרתי לגרסת אנטרפרייס אך להפתעתי גם עכשיו לא ניתן להתקין דרייבר של כרטיס מסך,עכשיו אני יודע שמדובר בכרטיס מסך ATI RADEON XPRESS 200M אבל עדיין הוינדוס מזהה כVGA רגיל. ניסיתי לחפש ברשת דרייברים מתאימים אך לשווא,לא משנה איזה דרייבר אני מתקין שום דבר לא עוזר.מה שעוד יותר מוזר הוא שבפעמים הקודמות הייתי נכנס לעדכוני וינדוס והוא היה מזהה שצר…
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני לא מבין על מה חושבים אנשים כשהם קונים מסך "מראה", ועוד לא כזאת איכותית אלא עקומה כמו משהו זול עשויי מפלסטיק. נמאס לי מהשטויות האלה, השאלה היא האם המדבקה הזאת, כמו שמוכרים ב http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1517&CatCode=443 למשל, האם זה באמת מסדר את זה כמו שצריך או שזה עוזר במקצת ומחשיך את המסך, מישהו ניסה את זה? אם זה באמת לא עוזר, אבקש המלצות למחשבים עם מסכים נורמליים בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לכנות מחשב ביום ראשון הקרוב ואני לא כול כך בתוח מה לכנות! אני רוצה לכנות מKSP מחשב עד 3800 בלי מסך מקלדת וכו.. המחשב הוא גם למשחקים תנו לי המלצה הכי טובה שלכם למפרט INTEL וגם מפרט AMD ושיהיה 2 ג'גה זיכרון תודה..
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ישלי נייד זול של HP עם 3 ג'יגה ראם, I3 וכ.מסך מובנה אם אני פותח את המאפיינים של "המחשב שלי" אז כתוב לי Installed memory: 3GB (2.43 Usable) אני יודע שזה הולך לכרטיס מסך... הקטע הוא שיותר מ500 מגה הולכים אליו ולדעתי זה יותר מידי בעיקר בגלל שאני בטוח לא מנצל אותם שם.. יש איזה דרך שזה יהיה בשימוש למערכת הפעלה? נ"ב אני כבר ניסיתי את הAdvanced options בלשונית BOOT בmsconfig וזה לא עזר
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-